עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yuvalkob,

היי חבר ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט עד 4000 שקל (אפשר טיפה לסטות) הוא מתעקש על זה שהוא יהיה מבוסס אינטל לא צריך מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר רק מחשב

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by Greave,

שלום לכל העוזרים, אני מעוניין בלפטופ חדש, שכפי שנרמז בכותרת, יכול להירכש בארץ או בארה"ב. (התקציב לארה"ב עומד על 1000$ מכיוון שיש עלויות משלוח ומע"מ) דרישות - * מטרות המחשב - מחשב סטודנטים, שיידרש להריץ לעיתים תוכנות כבדות (Core I בלבד בבקשה) וכן משחקים ברמה סבירה (Starcraft 2 מקסימום) * גודל המסך - מינימום 13" * משקל רצוי - מקסימום 2KGs * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. 3 שעות מינימום. ללא סוללה בולטת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. אולם HDMI יהיה פלוס. * בלוטות' - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 - 7200RPM (או SSD אם ייכנס בתקציב מה שלא נראה לי) * ללא כונן אופטי בעדיפות (אלא אם כן, עם הכונן המחשב פחות מ-2KG) * אחריות - 3 שנים * העדפה לחברה כלשהי - לא. * מצלמה משו…

3. Started by doker,

1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 5500 אפשר לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכלול הכל אין צורך בציוד הקיפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? סביר -5 6. הא…

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  4. שלום מבקש המלצה למחשב נייד מחברה אמינה (גם מבחינת האחריות, וגם מבחינת איכות המחשב (להמנע מחברות פחות מוכרות/ שידוע על תקלות בניידים שלהן וכו). לפי המלצה מחבר, חברות HP ו Lenovo הן אמינות. אפשר גם מחברה אחרת שנכנסת לקטגוריה של מחשב איכותי משתי הבחינות, לפי נסיונכם איתן. תקציב - לא יותר מ 2600שח. עדכון:אפשרי עד 3000 שח, אך עדיף בפחות, אם עונה על כל הדרישות. מטרות: למטרת עבודה, שזה אומר גלישה באינטרנט, עיסוק בתוכנת ניהול עסקים, ובתוכנות אחרות כגון Office, Acrobat Reader. אני רוצה שתוכנות יעלו מהר והעיסוק במחשב יהיה מהיר וחלק. מעבד - עדיף מהגרסא החדשה של אינטל, i3 לניידים. גודל המסך - 15-16 אינ'ץ. דיסק קשיח - 500GB, אך אם הנייד מתאים מכל הבחינות האחרות אז גם 320GB יספיק (נתפש…

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  5. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחפש מחשב חזק ויציב שמתאים לסטודנט אבל חשוב שיהיה בעל כרטיס קול וכרטיס גרפי איכותיים ככל האפשר. * גודל המסך? 15"+ * משקל רצוי? פחות חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? עדיף אך לא הכרחי * כונן קשיח אני לא מבין בזה, אבל עדיף כונן קשיח מהיר וקטן על גדול ואיטי * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי. * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, נקנה בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם …

6. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום =] הייתי דווקא פעיל מאוד לפני תחילת הלימודים [משתמש אחר.. לא חשוב...] בקיצור, אני כרגע סטודנט וזקוק למחשב נייד חדש. הישן עדיין עובד אבל הוא דיי שבור. אני לא יודע לשמור כ"כ על הדברים האלה. מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט מסמכים אבל שיריץ סבבה תוכנות סימולציה ואנליזה. גודל המסך - 14-16 אינץ' משקל - עדיף כמה שיותר קל. [אני כל היום מחוץ לבית עם הלפטופ עלי]. זמן סוללה - לא קריטי אבל נחמד אם יתקרב ל -3.5 שעות לפחות. שתהא יציאה לטלוויזיה. לא חשוב איזו אני אסתדר צורב וכונן דיסקים לא הכרחי אבל אם יש אני לא אתנגד. לא חובה. תוכנות וכאלה [מערכת הפעלה] יש לי בחינם מהאוניברסיטה. העדפות נוספות - מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב שהמחשב יהיה דק וקל [יותר חשוב דק]. בעיה נוס…

7. Started by eCRIME,

קודם כל, יש לכם אחלה של אתר ולא פעם ולא פעמיים נכנסתי אליו [בעיקר דרך YNET] והתרשמתי מאוד מהכתבות המפורטות שלכם...! חזק ואמץ אז ככה, לאחר שבדקתי את הויסטה במחשב שלי P4 3GB GeForce 5700XT..... מצאתי אותו עובד לאט.... וגם הציון הזה שקיבלתי עיצבן אותי [2.4[ רציתי את עזרכתם במציאת מחשב שמספיק חזק לעבוד עם הויסטה [...] ולמשחקים ברמה גבוהה.... התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 ש"ח.... מסך LCD כבר יש.... אז חסכנו איזה 1000 ש"ח... תודה רבה רבה לעוזרים.... Peace Out

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  8. אהלן בימים הקרובים צריכה להגיע אליי רכישה של Radeon HD4870 1GB DDR5 Dual DVI / TVO PCI-Express Graphics Card מארה"ב. לכבוד הרכישה הייתי חייב לארגן לו חברה , אז ככה. אני מחפש מחשב חזק מאוד, שיחזיק למינימום של שנתיים. התקציב כרגע הוא 7.5 ל:מארז, מעבד, לוח אם, ספק, הרדיסק, וצורב. בעקרון הבנתי שהפלטפורמה החדשה הCORE I7 הולכת להיות המובילה בלפחות החצי שנה-שנה הקרובה לכן על זה אני מתבסס. הצרכים שלי הם כוח מחשוב גדול (סרטי HD, משחקים, וכמובן אינטרנט). כמובן שאני זקוק להמלצה גם לחנות מובילה בתחום, המליצו לי על זיגזאג וסקאיפיסי אשמח לשמוע דעות נוספות אם אפשרי. אז המפרט שחשבתי עליו הוא משהו כזה: מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Asus P6T Deluxe כונן קשיח Seagate ST310…

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by ac1240,

מטרת המחשב היא משחקים/סרטים ודגש על כרטיס מסך שיהיה חזק כמה שיותר למשחקים

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by BullHorn,

. מה התקציב המקסימלי? עד 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מקווה שיריץ DIABLO III ויאפשר לי לערוך סרטונים ליוטיוב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש גלישה באינטרנט ומעט עריכת אודיו ווידאו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 20" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? DIABLO III בלבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ללא ציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by eyahalom,

היי כולם. בעיקרון החלטתי ללכת על מפרט AMD שרכבתי על סמך המלצות שלכם, אך לפני הקנייה הוצע לי מפרט מבוסס פנטיום4 עליו אני מעוניין להתייעץ עמכם: מעבד: P4 2.8 800Mhz לוח: Asus P4s800D SiS זיכרון: Kingston 512Mb 400Mhz דיסק: WD 120GB 8Mb Buffer כרטיס מסך: Geforce FX5700 128Mb DVI agp8 כונן פלופי צורב LG מארז גנרי 400W מודם פקס PCTEL 56K עכבר אופטי, מקלדת ורמקולים. מחיר: 4100. אפשר עוד להתמקח קצת... מה נראה לכם? בעיקרון האלטרנטיבה בשבילי היא מפרט מבוסס AMD Athlon 2500+ EPOX 84d3+ 512 ADATA 400Mhz compucase (הבסיסי ב390 שקלים עם הHEC) WD 80Gb 8 Mb Radeon 9600 256 MB של Saphirre צורב LITEON פלופי מחיר באזור ה3600. אשמח לדעתכם, כרגע אני נוטה לAMD אבל הקונצנזוס של אינטל מתחיל לפתו…

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  12. קניתי מחשב DELL INSPIRON 5547 מחנות מסויימת וקיבלתי את המחשב במשלוח. הבעיה היא שהמסך לפעמים מראה "רעשים" מעין פס או כמה פסים עבים אנכיים שנראים כמו רעש צבעוני כזה. זה נראה כמו רעש אנלוגי יותר מאשר בעיה בתוכנה. כשאני סוגר את המסך ופותח שוב זה נעלם אז יכול שזה באמת בעיה בWINDOWS 8.1 PRO שיש לי. יש לכם מושג מה זה ומה כדאי לי לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  13. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב ביתי נייח לשימושי אופיס, גלישה, סרטים, וכו'. אבל לא מעוניין במחשב גדול, אלא במחשב מיקרו עם מעבד רגיל לא U. אז אני פוסל את כל האינטל NUC ודומייהם. בשיטוטי ראיתי מחשבים של ASROCK ושל GIGABITE. לינקים לדוגמה: GIGABITE http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=56674 ASROCK http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DeskMini-110-COM&lang=heb&cart=15214773352321020 1. האם יש המלצה או התנגדות, למחשב כזה. 2. האם יש להעדיף ASROCK או GIGABITE. 3. למישהו יש נסיון איתם? אשמח לקבל המלצה למחשב דומה ירון

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by arnon,

עובר בדרך חזרה לארץ בהונג קונג וחשבתי אולי ישתלם לי לקנות שמה מחשב נייד (וגם פוקט פי סי) אני צריך נייד בסביבות 500$ מסך 15 לא רחב אולי למישהוא יש המלצות לחנות טובה

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  15. דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 780 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945PLGE-RH 555 ¤ 1 KINGSTON DDR II 512MB 533MHZ CL4 300 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 GIGABYTE GeForce 7300GT 256MB PCI-E 660 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Supertalent X-Blade Gaming Case 500W Silver 450 ¤ 1 סה"כ בערך 3700 ש"ח האם אני צריך קירור, ספק כוח, כרטיס קול? או שהם כלולים כבר

• 15 תגובות
    • 950 צפיות
  16. היי, אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים: המפרט הראשון הוא שרת מכונות וירטואליות שמריץ CENT-OS. התקציב באיזור 4K₪ חשבתי על מעבד I7 860/870 4/8 ג'יגה זיכרון עם אפשרות הרחבה (אני חושש ש8 לא יכנס בתקציב) שני דיסקים סמסונג F3 500GB בשביל חלוקת עומסים (לא בRAID) כרטיס מסך הכי פשוט שיש. אפילו כרטיס מובנה מספיק. לוח P55? איזה ספק? מארז? אני לא צריך אביזרים נלווים (עכבר, קלדת, מסך) אני צריך שהמערכת תהיה יציבה, אמינה ונתמכת בCENT-OS. המפרט השני הוא תחנת עבוה לאנימטור 2D. בעיקר פלאש ופוטושופ CS3/4. התקציב: 2K₪ גם פה לא צריך אביזרים נלווים ודיסק של 500GBזה מעל הראש. אשמח אם המפרט יהיה מחנות שמוכרת מסך דל 2311. תודה רבה, בן.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by arel508,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 שקל אם זה נחוץ וכדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ובלה בלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  18. זקוק למחשב למשחקים כמו: World of warcraft, splinter cell-conviction, assian creed 2 ועוד ברמה זו. התקציב הוא 4000 שח בלי מסך או כל תוספת אחרת ואין אפשרות לעבור את התקציב, אנימחפש מחשב מוכן ומחפש את המוצר המתאים.

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by menos,

שלום אני מעוניין לבנות מחשב HTPC. דבר ראשון חיפשתי מארז שיתאים לעסק, מצאתי את המארז הבא של אנטק: ANTEC MINUET Piano Black Slimline http://www.heatsinkstore.com/mipiblslpcca.html דבר ראשון - האם כל לוח ייכנס לי שם? אני מתכנן להכניס שם פנטיום 3 800 עם לוח של ג'יגהבייט, אין לי מושג איזה דגם בינתיים אז.... דבר שני - מה התוכנה הכי מומלצת ונוחה להפעיל עליה HTPC ? דבר שלישי - אני מחפש כרטיס מסך קטן שייכנס שם עם יציאת SVIDEO/RCA במחיר הכי זול שניתן, על מה אתם ממליצים? תודה

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  20. היי, מעוניין לקנות מחשב בכ- 4000 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו, אינטרנט וצפיית סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת עריכת סרטיפ פרימייר ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך מחשב Dell דגם LED U2412M גודל "24 ני…

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  21. היי, בת דודה שלי צריכה מחשב לגלישה באינטרט, word, outlook... יש לה כבר מסך, מקלדת, עכבר וצורב DVD. אני צריך שתציעו לי מפרט עד 1000 שקל (אם זה לא אפשרי אז אפשר טיפה לחרוג, אבל עדיף שלא..) יש לי radeon 9600 פנוי שאני יכול לדחוף לה, אז לא נראה לי צריך כרטיס מסך. צריך שללוח אם יהיה כרטיס קול ורשת מובנה. עדיף שהמפרט יהיה מפנדה תודה..

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  22. שלום, אני רוצה בבקשה מפרט למחשב נייד לפי הצרכים הבאים: * מטרות המחשב - אינטרנט, אופיס. מבחינת משחקים מחשב שיריץ את Football Manager 2014. * גודל המסך? 15.6 לדעתי. * רזולוציית המסך? לא יודע מה זה אומר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA , HDMI * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB-750GB לא חובה SSD. * כונן אופטי? יש צורך בכונן CD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: בעיקרון מעדי…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  23. שלום לכולם. צריך המלצות לגיימרים, מחשב נחמד שאפשר להפעיל בו משחקים ושיהיה שימושי לטווח ארוך, מסך כבר יש . ואני רוצה להריץ משחקים ושיעבדו. ורצוי שגם יריץ Red Alert 3 תמיד רציתי לשחק. אבל לא חייב בכל מקרה. תודה רבה!ושבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  24. היי, היום יש לי מעבד e6600, 4gb וכרטיס מסך hd4870... המחשב עצמו בן לדעתי 4 והוא שודרג לפני שנתיים ל 4ג'יגה + הכרטיס מסך (וכונן קשיח של טרה שגם יעבור למחשב החדש) החלטתי שהגיע הזמן להחליפו. כמו כן מבחינת ציוד היקפי, אז יש לי סט של מיקרוסופט זול למקלדת ועכבר + עכבר משחקים של רייזור (אין צורך להחליף אותו) אבל כן הייתי מעונין לרכוש סט חדש ליום יום. כמו כן המסך שלי הוא סמסונג 24 אינץ עם פאנל tn מזעזע שאני חושב שהגיע הזמן להחליף במשהו ips-י. הסאונד הינו atp3 האגדי.. לא רואה סיבה להחליפו כרגע אני מעונין לרכוש גם ssd להתקנת מערכת ההפעלה. בגדול השימושים שלי הם .. רב תכליתיים. מדי פעם משחק במשחקים שדורשים גרפיקה, מתכנת, צופה בוידאו, וגולש כבד כמו כן , לפני שנתיים הייתה לי הת…

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by mitlabet,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בארה״ב, ומתלבט בין שני דגמים: https://www.amazon.com/UX430UA-DH74-Ultra-Slim-wideview-Processor-keyboard/dp/B0768M9KVY ו-https://www.amazon.com/Dell-InfinityEdge-Notebook-Computer-i7-7560U/dp/B06Y3879V6 למישהו יש המלצות/דיס לאחד משניהם? כרגע זה נראה שהדל הוא touch (פחות חשוב לי), סוללה שמחזיקה יותר זמן לפי בנצ׳מאקים, ומסך מעט יותר קטן. עוד משהו שאני מפספס? השימוש העיקרי יהיה גלישה וכו׳, אבלך מדי פעם אולי גם פיתוח (כולל דברים ״כבדים״ שדורשים מעבד חזק). אין צורך בגרפיקה/משחקים. (המלצות לדגמים אחרים באותו טווח מחיר יתקבלו בברכה). תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים