ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
הנייד של HP COMPAQ NX9010 יש לו בעיה מוזרה עם המקלדת כשאני לוחץ על כל מני מקשים זה פותח לי אפליקציות אחרות,לדוגמא אם אני לוחץ על האות U אז זה פותח את הזכוכית מגדלת,אם אני לוחץ על האות M זה זה ממזער חלונות ועוד ועוד... בהתחלה חשבתי שזה וירוס אז הרצתי כל מני תוכנות אנטי רוגלות וזה לא פתר את הבעיה, שמתי מקלדת USB וזה גם אותו דבר עם מקלדת אחרת,שמתי את הביוס לברירת מחדל וגם לא הסתדר בסוף החלטתי לפרמט ולהפתעתי גם אחרי הפירמוט זה עם אותה תופעה,איך אני יוצא מזה? אשמח לפיתרון תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב עד 8000 שח" ללא מסך ורמקולים, לוח אם הכי מתקדם להיום דגש על לוח האם וזכרונות אני משתמש במחשב גם לעריכת וידיאו בנוסף למשחקים ושאר הדברים תודה
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי הצעה מוואלה שופס על מפרט מחשב, וזה נשמע לי מאוד זול, אז עשיתי את אותו מפרט ב SkyPC ויצא לי מחיר שגבוה ביותר מ 150 ש"ח?! ההצעה בוואלה שופס היא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZIC2DQ66001699&cfm=F6A75C87 והמפרט בSkyPC הוא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם INTEL BLKDG31GL GRANGER LAKE ¤252 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG31GL כונן קשיח Seagate ST3160815AS 160GB SATA2 8MB ¤211 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1083355 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD…
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח ללא חריגה ועדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים ובינויים ופרוייקטים קלים ב SOLIDWORKS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung 970 EVO NVME 500GB ועוד HDD של 1 טרה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שלא ירעיש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אין צורך באורות וכו' 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד שאני חדש כאן, ומבין גדול במחשבים אני לא אבל אני כן חובב שלהם, אז מצטער מראש על הבורות הרבה שאני הולך להפגין מרגע זה חחח... שמעתי הרבה מאוד המלצות על הפורום פה ורמת המפרטים שניתנים (קרוב משפחה וחבר קנו מחשבים כמעט אחד לאחד לפי מה שהמליצו פה..) והם שניהם מאוד מרוצים מרמת המחשב שעונה בדיוק לדרישות שהם צריכים.. יש לי תקציב של 4.5-5 אלף ככל הנראה... ואני רוצה להרכיב בעזרתכם מפרט שיתאים לי למשחקים ולסרטים... הסתכלתי באתר על מפרטים מומלצים ולמען האמת לא הבנתי הרבה בכלל... קודם כל שאלה קצת מפגרת... במחשבים החדשים עדיין יש חיבורים למקלדות ועכברים לא דרך USB (מה שידוע כחיבור הסגול וירוק...)? אם כן אז אני לא צריך מקלדת/עכבר... גם רמקולים אני לא צריך... כעי…
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לצורך גלישה, כתיבה ומשחקים לא חזקים ממש. התקציב: 2000 ש"ח. אפשרות לחריגה קטנה במקרים מיוחדים. החבילה כוללת: מארז כולל הכל + מסך. ללא מקלדת, עכבר ורמקולים. המסך בעדיפות ל-19 אינץ'. בכל מפרט שאמצא בחנויות יהיה קאטצ', ולכן אני רוצה מפרט הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב. עבר זמן מאז שקניתי תמחשב שלי וכבר אין לי מושג מה חדש, מה ישן, ומה עדיין שווה קניה. תודה על עזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום חברים אחרי חיפוש בפורום גיבשתי דעה לגבי רכישה ואני רוצה שתתנו דעתכם לפני הרכישה. הנה הפרמטרים החשובים מבחינתי: תקציב: 6500 שקלים מעבד: כפול ליבה Core 2 Duo זיכרון: 1GB מסך: לפחות "15 המחשב מיועד לאינטרנט ועבודה משרדית (outlook, excel) ומדי פעם לעבודה ב- Photoshop. המחשב שאני מעוניין לרכוש: LG F1-232DE
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני פונה אליכם בשם חבר טוב שלי שמחפש לקנות שני מחשבים ( כוננים בלבד ) ושני מסכים. הייעוד העיקרי שלהם יהיה עיבוד ועריכה של תמונות, קבצים גדולים מאוד ועטירי מגה פיקסלים אשר מצריכים מחשב חזק יחסית. התקציב שלו לכל הסיפור הוא גג 10K, כאשר המחשבה שלו היא להשקיע 7K במחשבים ועוד 3K בשני המסכים. בנוגע למסכים עדיף שהם יהיו בגודל של 22-24 אינץ' ועם פאנל IPS או פאנל שמתאים לגרפיקה חייב שהמחשבים יכללו מערכת הפעלה מקורית ( WIN 7 ) - המחשבים מיועדים לעסק אודה להתייחסותכם המהירה ולסיוע ככל האפשר. תודה מראש וחג שמח! יוסי.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
חייב מפרט למשחקים עם עכבר מקלדת וווינדוס. בתקציב של 3000 שקלים חייב עם כפול ליבה של אינטל. תודה מראש!~
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8663&CatCode=315 שמתי לב שיש לו מעבד B950 חלש. הנייד לשימוש ההורים ולכן אין צורך להריץ משחקים או משהו בסגנון. מה שחשוב לי זה האחריות (במקרה הזה היא 3 שנים). אפשר לקנות את אותו הנייד עם זיכרון 4GB (לזה יש 2GB) ומעבד I3 בתוספת של 500 שח בערך. האם מומלץ? מה בדבר חיסכון בחשמל? האם ה B950 חסכוני יותר? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אוקי אז ככה...אני דיי חדשה פה אז הייי אני מחפשת מחשב נייד לא יקר משהו בסביבות 2300-2700 אני צריכה אותו בעיקרון רק לצורך גלישה באיטרנט,והורדת שירים ותמונות לא מעבר אני ישמח אם תתנו לי המלצות ודגם ומשהו שהוא פחות חשוב יש עיקרון לצבע מסוים....או שחור או ורוד מחכה לתגובה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חיכיתי כבר 3-4 שנים והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. יביאו לי את החלקים באמצע דצמבר מארה"ב. חיכיתי ליציאה של 8800GTX/S לפני ההזמנה . אני אקנה את הרוב אם לא הכל בnewegg אפשר גם מoutpost.com ( יש 2 fry's ליד הקרובים).חשבתי אולי לחסוך מע"מ בחנויות מחוץ לקליפורניה אבל זה לא ממש משתלם. תמיד אפשר לעשות השלמות מחנויות אחרות אבל אני מעדיף לקנות הכל מחנות אחת. התקציב עד 2200$ בארהב אל מארז אני אשקיע עד 1500 שקל היעוד עיקרי משחקים אבל לא מוגבל לזה . OC מתוכנן חושב על 1:1 FSB 400 לא יותר עודכן עם החלטות: קניה בארה"ב : שלחתי את ההזמנה הזאת מעבד: e6600 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16819115003 כרטיס מסך : 8800GTX evga או משהו שאני אוכל להשיג לפני גמר המלאי …
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם . מחפשת מחשב גיימינג . תקציב עד 4000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי או בתוכנה .
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
MSI M662 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=132 T2350 1.86Ghz C2D 533Mhz FSB 2mb Cache 1GB DDR2 15.4inch GMA950 80GB 5400RPM DVDRW Svideo/SPDIF/Firewire/Card Reader/WiFi/Bluetooth/Built-in Webcam 2.55Kg 2Y Warranty NO OS 3740 ש"ח למרות שכמובן אנחנו לא מתים על הרשת הזו, עדיין בתור היבואנים הרישמיים של MSI הם יכולים לספק אחלה סחורה - נראה לי שבשביל המחיר מקבלים מחשב לא רע בכלל. מישהו מכיר, שמע, ראה את הדגם הזה? גם ביקורות יהיה נחמד למצוא, מבחינת ביצועים, איכות המסך, חיי בטריה, התחממות, רעש. ביצועי תלת מימד אינם עקרוניים. בינתיים ביקורת אחת טוענת לחיי בטריה נמוכים, והתחממות באיזור שמתחת למקלדת עליו נחות הידיים. אבל בביקורת שניה אומרים שהחיי בטריה בס…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד 17 אינץ עד לסכום של 6500 ש"ח כמובן שאשמח לזול יותר, האם יש עדיפות למחשב שנותן 3 שנות אחריות? הדרישות הם: אינטרנט,אופיס,סרטים,משחקים. כמו כן ברצוני מחשב חזק ואמין לאורך זמן רב, יש לציין שהמחשב לא יצא מהבית אני פשוט רוצה להחליף את המחשב הנייח הישן שלי(נמצא אצלי כבר 10 שנים)למחשב נייד לפינת העבודה ובכך לחסוך בחוטים וליצור פינת עבודה נקייה ומסודרת יותר. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש אלברט
-
שלום לכולם, התבקשתי לבנות מפרט לפי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי,לימודים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן לPHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- (Need For Speed , FIFA , PES) מהאחרונים בסדרה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23-20' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב בתקציב 2000 עד 2500 ש"ח. אני יודע שזה לא יהיה מפלצת למשחקים, אבל שיריץ משחקים באיכות סבירה. בנוסף צריך מקלדת ועכבר. יש לו מסך כבר LG Flatron L1953HR - זאת אומרת אין צורך במסך אני צריך מפרט מ-IQPC מכיוון שלי אישית יש ניסיון בחנות והיא בעיר שלי. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך – עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט / עבודה עם OFFICE / חיבור לטלוויזיה וסרטים(חייב HDMI) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה / אופיס / הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP ו-IVORY. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא. 12. הערות נוספות? אין.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אם ההבדל בין החלק היקר לזול לא כל כך משמעותי אז אפשר לוותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בזמן משחקים ותכני HD על 40'' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
עדיף AMD 3200 או כבר את האינטלים ? כי באינטלים אני רואה שהזכרונות והלוח אם יותר ייקרים אז אם שווה בכלל . והאם זה נכון שהGTO2 ירד ל 1150 ??? (בנועה רשום ככה פשוט מוודא כי זה לא הגיוני) ושוב בלי צורב הרדיסק ומסך תודה.
-
- 16 תגובות
- 916 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, כמובן שעדיף כמה שפחות, או לחילופין קנייה באילת באותו תקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, וירטואליזציה (במסגרת לימודים), עבודה משרדית ובהמשך גם יישומי AI. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שלא יהיה רועש בצורה משמעותית, אבל זה פחות קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
היי , קרוב משפחה שלי שגר בארה"ב מגיע לארץ ואיתו יבוא נייד בהזמנה שלי. המחשב לצרכים בייתים בעיקר. התאמתי באתר של לנובו מחשב T500 עם הפרטים הבאים: Intel Core 2 Duo Processor P8400 (2.26GHz 1066MHz 3MBL2) 25W Intel Graphics Media Accelerator x4500HD with vPro 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM) 160 GB Hard Disk Drive, 7200rpm Intel WiFi Link 5100 (AGN) with My WiFi Technology 9 cell Li-Ion Battery CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim (Serial ATA) Express Card Slot & PC Card Slot 15.4 WXGA TFT, w/ CCFL Backlight האם אפשר לקבל חוות דעת\הערות המלצות ושאר ירקות על המפרט הנ"ל? תודה, טל
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן, בבעלותי מחשב נייד : ASUS 15.4" X550VX I7-7700HQ 8GB ראם , דיסק קשיח 1TB מובנה ו128GB SSD כרטיס גרפי Geforce GTX950 עם מערכת Windows 10 HOME אני מתעסק בתכנות(ויז'ואל סטודיו) עיצוב גרפי(פוטושופ,אילוסטרייטור,אפטר אפקטס וכו'). המחשב עצמו עונה לי על כל הצרכים אך כבד גדול ומסורבל מדי בשביל להיות נייד כמו שאני רוצה ולכן אני חושב על להחליף אותו למשהו יותר קומפקטי. אשמח לדעת בכמה אפשר לתמחר אותו ו/או איזה מחשב אני יכול לקנות בסכום הזה (אפשרי להוסיף עד 2,000 ש"ח לתמחור) שיענה לי על הדרישות שרשמתי ובנוסף כמובן שיהיה קל ולא גדול מ14"(גם 15.4" אפשרי אך ללא שוליים במסך). המחשב עצמו במחשב מעולה, אולי רק כמה מכות קטנות בפלסטיקה ועבר ת…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אז ככה המפרט ישמש למשחקים בינוניים ואולי כבדים קצת להורדת סרטים ולצפיית סרטים התקציב הוא בערך 4K לא כולל תוכנת הפעלה של Win שאותה הוספתי ויש לי מסך 22' של AOC אשמח לשמוע חוות דעת מהמומחים פה תודה. מפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤825 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן Gigabyte GA-EP43-DS3L ¤508 1 י צרן Coolermaster Centurion 590 Black ¤365 1 י צרן SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk ¤340 1 י צרן A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 ¤397 1 י צרן Seagate 500GB Sata II 32MB - 5 Years Warranty ¤344 1 י צרן Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ¤894 1 י צרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤127 1 י צרן Logit…
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואם כן איך ניתן לתקן אותה? http://i.imgur.com/CyPg3.jpg http://i.imgur.com/ZvIrw.jpg בנוסף, אני קניתי את המחשב בארה"ב ישירות מ-lenovo, מישהו יכול להגיד לי האם יש לי אחריות בארץ? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-