עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Semyon171,

Lenovo N100 0689-BBG Intel Core 2 Duo T5500 (1.66 GHz) Front Side Bus 667MHz DDR 2 PC2-5300 1024 SATA 5400 RPM 80 GB DVD-RW Dual Layer Wide Screen TFT LCD 14.1" 1280*800 + Built In Webcam SoundMax High Defenition Audio Bluetooth+Wireless Intel 3945 802.11b/g USB 2.0*4,S - Video,IEEE 1394 4 in 1 Card reader Finger Print reader 2.47 Kg Windows XP home 1 Year Warranty IBM 4.999 ש''ח. שווה את הכסף? ראיתי את המחשב בשופרסל

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by soferg,

שלום, אני סטודנט ומחפש מחשב נייד מהקטנטנים לצרכי אינטנרט וסרטים. הדרישות שחשובות לי הם: עד 1.5 ק"ג אינטרנט אלחוטי תקן N סוללה חזקה מחיר של 1500-1800 ש"ח... אשמח להמלצות תודה

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by liorco,

* מטרות המחשב? לצורך לימודים בעיקר, לומדת מדעי המחשב--> יש צורך בהרצה מהירה של תוכנות כבדות * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ארוך ככל הניתן 4-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבינה בזה * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  4. בעקרון מאוד מעניין אותי כל העניין עם האולטרהבוקים, ונראה לי יש כמה שנכנסים בתקציב. כרגע אחרי רצף של מספר מחשבים שעשו בעיות אני רוצה מחשב עם ביצויים סבירים שלא "יעצבן" ויתמוך בכל מה שצריך לתמוך (לדוגמה - מערכת הפעלה אחרת ממה שבא מהיצרן) סביר מאוד שאקח אותו לעבודה כל יום , אבל אני גם רוצה שזה יהיה המחשב הראשי בבית.

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לרדת עד 4500 במקרה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא לגריפקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

6. הכנסתי את הסטיק של ה-2GB שקניתי, וכמובן (עם המזל שלי) שאין זיהוי ע"י המערכת כלל : לא בביוס, לא ב-CPUZ ולא בשום מקום אחר. פתחתי, הידקתי (חשבתי שאולי לא הכנסתי טוב או משהו כזה) ועדיין כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תמיד אפשר לחשוב שהסטיק תקול אבל ביננו, מה הסיכויים לזה? אז השאלה אם אני צריך ללכת למלא לוטו, או שפיספסתי פה משהו

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by edensegal,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים אבל עדיין שלא יהיה מחשב שלא מסוגל להפעיל שום משחק אם יהיה בא לי מידי פעם, התקציב שלי הוא בערך עד 2000 ש"ח אפשר להתגמש. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by questionman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2100 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, בעיקר שימוש באופיס וגלישה באינטרנט, נטפליקס. לא למשחקים ותוכנות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה 13-14 אינץ’. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

9. Started by boris163,

מחיקה

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by eCRIME,

קודם כל, יש לכם אחלה של אתר ולא פעם ולא פעמיים נכנסתי אליו [בעיקר דרך YNET] והתרשמתי מאוד מהכתבות המפורטות שלכם...! חזק ואמץ אז ככה, לאחר שבדקתי את הויסטה במחשב שלי P4 3GB GeForce 5700XT..... מצאתי אותו עובד לאט.... וגם הציון הזה שקיבלתי עיצבן אותי [2.4[ רציתי את עזרכתם במציאת מחשב שמספיק חזק לעבוד עם הויסטה [...] ולמשחקים ברמה גבוהה.... התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 ש"ח.... מסך LCD כבר יש.... אז חסכנו איזה 1000 ש"ח... תודה רבה רבה לעוזרים.... Peace Out

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  11. * מטרות המחשב? שימוש בסיסי- אופיס ואינטרנט, אין תוכנות מיוחדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למט משיקולי נוחות, אך מבריק גם טוב, אם מוצדק. * רזולוציית המסך? אין העדפה, אבל יהיה נחמד לקבל רזולוציה גבוהה מהבסיס, כגון HD+. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? לא רלוונטי- ישאר בבית בעיקר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה ומעלה. אפשר להציע שילוב של SSD. * כונן אופטי? נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  12. מה עדיף, Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 OCZ SSD Agility 3 60GB 525/475 IOPS 50000 Sata 3, יחידות 1 ₪637 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2793 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש !, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3088 GigaByte GeForce GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable, יחידות 1 ₪1570 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3159 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56…

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by Spiderpaz,

שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת את היכולות שלו\כמה הוא טוב ואלו משחקים הוא יריץ לי. הנה: E5300 pentium DUAL-core cpu kingston 2gb 800MHZ western digital 320gb 7200 RPM G31 express chipset family (on board G31 (ENRGEY SAVER VERSIONׁ GIGABYTE SETTO 1000 500 WATT HEC\TRUE POWER לא גנרי עלות 1700 שח נו איך?

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  14. http://www.officemax.com/technology/computers/laptop-computers-and-tablet-pcs/product-prod1960058 בשל אילוצים שונים כנראה זה המחשב שיביא לי החבר שלי. המחיר בארה"ב אחרי הנחה יהיה כ-950 דולר (אחרי הנחה המיוחדת לחבר שלי מהחנות ממנה הוא קונה באופן קבוע) אני יודע שכרטיס המסך חזק לצרכיי (עיבוד תמלילים, אינטרנט, צפייה בוידיאו). איך איכות הבנייה של המחשב ? האם המסך הוא מסך led ?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  15. אני עוזר לחבר לבנות מפרט כמה שיותר יעיל, למטה מצורף המפרט שהוא בנה בTMS שמציג פחות או יותר את הדרישות שלו הבעיה שהוא חרג ב1200 מהתקציב ולכן אני צריך את עזרתכם, תעזרו לקצץ במה שאפשר ולהפוך את המפרט ליעיל ומסודר יותר! תודה על עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לנעול את התקציב ב6500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד שיריץ GTA V ללא בעיה כשיצא וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V SKYRIM battlefield 3 CRYSIS 3 FAR CRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך full hd 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by Lidor Abu,

שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ״ל לשימושים בסיסיים אינטרנט,צפייה בתמונות,חיבור לLCD,עבודה עם יישומי office וצפייה בסרטים באיכות HD עדיפות ללובן תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח לעזרה - אני מעוניין לרכוש מחשב מחר על הבוקר, לאחר בדיקות וחיפושים נרחבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה (פוטושופ), משרדית, עריכת סאונד (סוני וגאס) ועריכת וידאו (בצורה חובבנית בלבד, מתכוון לעבוד עם תכנות פרימייר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- עריכת סאונד (סוני וגאס) - תדיר, עריכת וידאו (פרמייר) - מזדמן, עריכה גרפית (פוטושופ) - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  18. שלום לכולם ! אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Visual Studio עם אמולטור עבור Android ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לד…

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  19. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 3300 ואני לא יודע איך אני משלם 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - גיימינג , גיימינג , גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.- לא , אין צורך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי ..כן ! כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן..רק מהאתר www.omc.co.il מצטער על ההגבלה....אני חייב משם רק.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכ…

• 14 תגובות
    • 976 צפיות
  20. היי, אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים: המפרט הראשון הוא שרת מכונות וירטואליות שמריץ CENT-OS. התקציב באיזור 4K₪ חשבתי על מעבד I7 860/870 4/8 ג'יגה זיכרון עם אפשרות הרחבה (אני חושש ש8 לא יכנס בתקציב) שני דיסקים סמסונג F3 500GB בשביל חלוקת עומסים (לא בRAID) כרטיס מסך הכי פשוט שיש. אפילו כרטיס מובנה מספיק. לוח P55? איזה ספק? מארז? אני לא צריך אביזרים נלווים (עכבר, קלדת, מסך) אני צריך שהמערכת תהיה יציבה, אמינה ונתמכת בCENT-OS. המפרט השני הוא תחנת עבוה לאנימטור 2D. בעיקר פלאש ופוטושופ CS3/4. התקציב: 2K₪ גם פה לא צריך אביזרים נלווים ודיסק של 500GBזה מעל הראש. אשמח אם המפרט יהיה מחנות שמוכרת מסך דל 2311. תודה רבה, בן.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  21. אני צריך סוללה למחשב דל ווסטרו 1525

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by ep-120,

בלי כלום!!! רק מיקלדת וזהו אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לפחות 3 שנים ככה בלי להחליף כלום ואני לא עושה OC אז לא צריך קירור מסיבי ואם אפשר המלצות למסך עד 6000 ש"ח שישמש גם לTV (אם אפשר שזה יכלול גם רמקולים עם שלט באיכות סבירה)

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by maxrub,

שלום, האם מישהו יכול להביא לי השאאה בין ה- HP EliteBook 8730w Mobile Workstation Dell Precision M6300 Dell Precision M6400 מבקש לכלול כם מחירים של המחשבים הנ"ל והאם ניתנים להשגה בארץ

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by Mira Bronfman,

היי, זה המפרט, בכמה אפשר למכור אותו? macbook pro 15' early 2011 processor: 2 GHz Intel Core i7 memory: 16 GB 1333 MHz DDR3 startup disk: samsung ssd 250gb second hard disc: toshiba hd 500 gb graphics: AMD Radeon HD 6490M 256 MB כונן הדיסקים של המחשב הוחלף בהארד דיסק נוסף, אז אין כונן דיסקים. הלוח הלוגי הוחלף ע״י אפל ממש לפני חודש בגלל תקלת הריקול של מחשבי 2011. חוץ מזה לא חווה בעיות חומרה. סה״כ במצב מצוין, ללא פגיעות פיזיות וכו׳.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  25. החלטתי סוף סוף ללכת על ה Inspiron 6400 של DELL יש את זה http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=48 עם הרחבת זיכרון ל- 2GB בתוספת של ¤750; דיסק קשיח: 120GB בתוספת של ¤195; מערכת הפעלה: Windows vista basic; סה"כ ¤5700 ויש את זה : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm ב 6800 ש"ח ויש את זה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4102 שיעלה 5000 ש"ח עפ הרחבה ל2G זיכרון (ויש לו מעבד 1.75 ) המחשב מיועד לאופיס / עבודה / אינטרנט >> ותיקווה גדולה למישחקים ( ברמה של למשלWOW או MOHA ? ) 1. האם כרטיס המסך המשופר ATI1400 מצדיק תוספת של 1100 ש"ח או שישנם עוד הבדלים אחרים? (יש באנצ'מארק כרטיסי מסך שמשווה בין ה950 המובנה ל 1400 ?) 2…

• 7 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים