ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, ועריכה גרפית כמה שאפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך. 4…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חשובים על המפרט ואם יש משהו שצריך לשפר/להוסיף (כמו קירור וכו'). המפרט: [TABLE=width: 640] [TR] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD] [/TD] [TD]שם הפריט [/TD] [TD]אחריות [/TD] [TD]מק"ט [/TD] [TD]כמות [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Intel Haswell Core i5 4460 Socket 1150 6MB 3.2Ghz Box [/TD] [TD] 3 שנים [/TD] [TD] inti54460B [/TD] [TD] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Gigabyte GA-B85M-D2V Socket 1150 B85 Chipset VGA+DVI [/TD] [TD] 3 שנים [/TD] [TD] GBGBB85MD2V [/TD] [TD] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Kingston 8GB (8GBx1) DDR3 1600MHZ CL11 KVR1600/8G KVR16N11S8 [/TD] […
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב בתקציב הנ"ל (עדיפות עד 3K ) עבור המטרות הבאות : א. מה התקציב? 3-3.5K ב. מטרות המחשב : אינטרנט והורדות,קצת משחקים. ג. האם אתה צריך ציוד הקפי. : צורב DVD ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא.אך מבקש תמורה מירבית לשקל . ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך? קירור בסיסי וטוב. ו. האם צריך מערכת הפעלה? לא ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה? הרכבת מחשב בלבד.ח. . הערות- מה דעתכם על המפרט הבא?(ניתן להוריד את עלות המסך ב כ400 שקל. מהעסקה הכוללת.) פנטיום 4 3.0GHz 775 צורב+דיסק קשיח 120GB זכרון 512MB+מסך MAG 17 ניתן לבצע שינויים ותוספות מחיר רגיל: ¤4,780.00 מחיר מבצע: ¤3,590.00 לוח אם INTE או MSI מקורי CHIPSET INTEL 915 D…
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם.... קודם כל תודה לכל העוזרים .... בקשר למחשב אני מעניין לקנות מחשב נייד .... שהוא ממש טוב ואני יפרט מה הכוונה שיהיה בו:חובה ( חוץ ממה שכתוב מומלץ ) * לפחות הארד דיסק של 160 GB * מומלץ (לא חובה) כרטיס קול תומך HD * מומלץ (לא חובה)כרטיס מסך שיש בו HDMI * מעבד של מינימום 2.2 GHZ * מינימום זיכרון של 1GB * שמשקלו לא יעלה על 2.5 KG * וכמובן שיהיה לו צורב DVD בלוטוס, WiFi התקציב הוא 10000 - 11000 אם אפשר למצוא משהו בפחות יהיה הרבה יותר טוב .... ראיתי את המחשב של סוני SONY Vaio VGN-SZ760N/C שהוא די חופף את הדברים שביקשתי ( אמנם לא את הדברים שהמלצתי ... אבל פחות קריטי) אם יש לכם איזה המלצה למחשב ניייד מחברה אחרת עם התנאים שלי ... יהיה ממש טוב לי ... ואם הוא יהיה…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני נמצא בטיוואן עכשיו (עבודה) וקורץ לי מאוד לקנות מחשב נייד...החברה השולטת כאן בשוק היא ASUS כמובן..יש להם ניידים לא רעים בכלל...למשל: Intel Core Duo Processor T2400 1.83GHz, 2MB L2 Cache, 667MHz Mobile Intel 945PM Express Chipset GB DDR2 667MHz Ram 1GB) 15.4" WXGA ATI Mobility Radeon X1600 External 256MB VRAM /with 512MB Hypermemory SATA 100 GB 5400rpm 8X DVD Super Multi Burner 7 in 1 MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo Card Reader 6 Cells 4800mAH Battery 802.11a/b/g Bluetooth V2.0+EDR 1.3M Megabyte Pixels Built in Webcam Ports: 1 x Headphone-out jack, 1 x Microphone-in jack, 1 x Line-in Jack, 1 x RJ11 Modem jack for phone …
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, לאחרונה גיבשתי מפרט סופי למחשב לאחר סקר שוק והתעייצויות. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/31a4xswv תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני מתעניין לרכוש מחשב שיתמוך היטב בעבודה שוטפת בתלת (של מאיה ואולי בעתיד גם מקס). אני עובד כרגע עם מחשב נייח חזק אבל מתעניין בנייד לשם עבודה מחוץ לבית. לגבי גודל מסך אני מעדיף מסך גדול (15 ומעלה), לא קריטי אם הדבר בא על חשבון משקל מאחר ואני לא אשא עימי את המחשב יותר מדי. לגבי זמן סוללה, אעדיף סוללה טובה, אבל זה לא קריטי. כראוי לעבודה בתלת אני יזדקק למעבד חזק, כרטיס מסך טוב, זיכרון רב, (לפחות 3GB) וכונן קשיח במהירות 7200rpm אם זה אפשרי, הכל במסגרת התקציב כמובן. לגבי חברה מועדפת, אין העדפה ספציפית אך אם זאת אני מעדיף חברה אמינה בעלת אחריות טובה. התעניינתי פה בפורום בעבר ברכישת נייד וְ tgolin הנחמדה המליצה לי על HP dv5-1179 או חלופה זולה יותר, Gigabyte …
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 מחשבים, אין להם איזה שהיא מטרה ספציפית, שימוש כללי. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ואמין הכי חשוב. סמסונג מסדרת Q: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330JS01IL סך הכל 2900 שח Dell Vostro V1015-65702FD http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=10912 סך הכל 2450 Inspiron n5010 http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=298 סך הכל 2750 תודה רבה מראש על ההמצלה
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם חיבור של HD רציתי לדעת עם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה עם הכבל הזה בעוד שהוא פועל?(אני מתכוון כשהמחשב דלוק) ואם אפשר לחבר את הסוללה למחשב בעוד שהמחשב דולק ופועל עם הכבל חשמל?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב שהולך ומתיישן בעל המפרט הבא- Gigabyte GA-B75M-D3H Core i5 3470 8GB DDR3 רדאון 7850 המחשב מחובר למסך דל 2412M (1200p) שאין לי כוונה להחליף בזמן הקרוב. עם הדור החדש של הקונסולות המפרט כבר מתחת לדרישות המינימליות של משחקים מסויימים, כדוגמאת דום. מצד שני, זה לא ממש עצר אותי מלהריץ witcher 3 ואת הבטא של Doom עם לא מעט הגדרות על מקסימום ברזולוציה הנטיבית של המסך. מעוניין לקבל את חוות דעתכם על האם ואיזה מהחלקים הנ"ל לשדרג. תודה.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (וורד, MESSENGER, ICQ, גלישה באינטרנט), שיהיה ניתן לראות סרטים ללא בעיות מיוחדות (תקיעות למינהן - לא מדבר על תכני HD), שהמחשב יוכל להריץ WINDOWS7 יריץ לפעמים משחקים קטנטנים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים אבל יש צורך במסך דק, לשימוש תדיר, 17" אפילו. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. …
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח, אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר, סיביליזיישן, נבא2K. אולי כמה משחקים חדשים יחסית אבל לא קריטי כל כך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
1.Dell - Studio XPS Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+XPS+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B2+Duo+Processor+-+Obsidian+Black/9536451.p?id=1218120537691&skuId=9536451 2.Studio 14 Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) Specifications - Processor http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-1450/pd.aspx?refid=laptop-studio-1450&s=dhs&cs=19&~ck=mn מה ההבדל בין שני המעבדים? ומה ההבדל בין שני הכרטיסי מסך? תודה!
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
תגידו, מעבדי CORE 2 DUO נקראים המעבדים CORE DUO ? ? ? כי כרגע מישהו בחנות התעקש שאין דבר כזה E6300 וכדומה למחשבים ניידים. הוא גם אמר לקנות מחשב של INFINITY כי הם חברה שבעצם זה GIGABYTE ובגלל שהם חדשים, נותנים חומרה טובה, ובמיוחד כרטיסי מסך טובים כמו 7600 GO. מה אתם אומרים? אני מוגבל לזה: יש דגמים שעדיין אין שם? http://logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00186
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום אני כרגע נמצא בחופשה לפני תחילת הלימודים ומתכנן לקנות לפטופ חדש בפנמה. בהתחלה חשבתי ללכת על דל סטודיו 14, אבל אני רוצה להשוות מולו דגמים מקבילים של חברות אחרות כדאי להחליט. חשוב לי במחשב: מעבד קור איי 5, זכרון 4 ג'יגה, תאורת מקלדת אחורית, כרטיס מסך שמסוגל להציג את התמונה על מסך 32 אינץ' חיצוני באופן מושלם ולשרוד ככה תקופה ארוכה מאוד. עדיפות אפשרות לחיבור עמדת עגינה, אני יודע שלסטודיו אין את זה וזה מה שממש מבאס אותי בו. תקציב - כמה שפחות, לא לעוף, עד 1300 דולר בפנמה . בנוסף חשוב לי גם נושא אחריות בינלאומית שתהיה תקפה בארץ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם לבנות מפרט מחשב בעל מארז קטן (עדיף silverstone ft03) למטרת גיימינג בעיקר. יש לי ספק חדש של crosair 650W אז אני אשתמש בו ויש לי SSD של סמסונג 250GB אז אני מעונין לקנות עוד אחד של 250GB ולעשות raid0 אני אולי מתכנן בעתיד לעשות OC קטן לCPU מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכדומה -אילו…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?איפשר לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים,אינטרנט וקצת משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים בעל רזולוציה FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא משהו כבד בעיקר פרו ו call od duty החדש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) – מולטימדיה ביתית (חיבור למסך גדול בסלון) וניידות משרד. * גודל המסך? – 14.1 – 15.4 אינצ' * משקל רצוי?; בסביבות 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גדול מ 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת HDMI חובה ורצוי חריץ לכרטיס בו אוכל להוסיף כרטיס TV ולכידת וידיאו. * בלוטות?רצוי, אך לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 GB * צורב DVD?דרוש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חשבתי על HP מסדרת 6DV אבל אין לי העדפה לשום חברה[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בש…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ביקשתי קודם מפרט למחשב שולחני,הלכתי ובדקתי אבל אמרו לי שעכשיו מומלץ מחשב נייד . אני צריך אותו טוב למשחקים ולצפיית סרטים. לא מצפה שיהיה טוב כמו המחשב השולחני ! עד 8000 ש"ח ! תודה !
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB L3 Cache s1156 לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3L (LGA1156 Core i5/o7,Intel P55, DDR3 2200 , 2xPCI-E) זכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 KVR1333D3N9/2G צורב: LG GH22NS DVD+RW x22 Black Sata מארז: Antec Three Hundred כרטיס מסך: ZoTac GTX 275 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-R כונן קשיח: Western Digital Caviar 500GB 7200rpm 32MB SataII WD5001AALS ספק כוח: Chieftec 650W Modular PSU 14cm fan, 24pin , Active PFC APS-650C עכבר: Razer DeathAdder 3.5G Gaming Mouse מקלדת: Razer Lycosa Gaming Keyboard מסך: LCD LG W2343T 23 Inch 5ms DVI WideScreen Black הכל כולל הכל 6000 ש"ח. KSP מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כמה צפוי לעלות מעבד i5 13400 ? האם שווה לחכות לו (לעומת קנייה של 12400 כיום ? והאם צפויה ירידת מחירים על דור 12 כשכל המעבדים של דור 13 יושקו? מתי צפויים מעבדי ה13400 להיות על המדפים ?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לאחר 6 שנים שהמחשב הביתי שירת אותי בצורה נפלאה הוא עשה את שלו והגיע הזמן להחליפו. לאחר שעברתי פה על חלק מהודעות הפורום השתכנעתי שנכון יותר לעבור למחשב נייד. הצרכים: א.אני עוסק בצילום כך שבעיקר אני עובד עם פוטושופ ותוכנות עריכת תמונות של ניקון. ב.בנוסף כל תוכונות האופיס שמשמשות אותי לניהול השותף של העסק. ג.יש צורך להתחבר לסורק ומדפסת. ד.אני לא ממש רץ כל היום עם המחשב על הגב . ה.צריבות מרובות. ו.כונן ל compactflash שאלות : 1.מה לקנות ? ואיזה דגם? 2.בימים האחרונים רצים לא מעט פירסומים של לנובו מה דעתכם? 3.האם ניתן לבקש חלונות xp שנוח לי יותר לשימוש ולא מכביד על המערכת? 4.איפה לקנות בהתייחס לאמינות , אחריות , ומספר תשלומים גדול ככל שניתן. התקציב כרגע הוא 5000 ש'ח…
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי מחשב נייד של טושיבה בן שנתיים.. בחודשים האחרונים ישנה תקלה במחשב שהוא קורס/נכבה ללא אפשרות של הדלקה מחדש ע"י כפתור ההדלקה. זה קורה הרבה מאוד כשאני פותח את המחשב לאחר לילה שלם במצב שינה או כשאני מפעיל אותו מאפס, אחרי 2-3 שניות של התחלת הפעולות שלו הוא קורס. רק במידה ואני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחבר שוב זה עובד (אני עובד ללא סוללה). עליי לציין שהסוללה לא נטענת כראוי, פעם נטענת ופעם לא, היא מראה אותם אחוזים תמיד. המחשב כבר לא באחראיות, הדבר קרה גם כשהוא היה באחראיות - שלחתי אותו למעבדה של טושיבה בתקופת האחריאות והם החליפו צורב והרד דיסק ולא עזר.. בפעם השלישית הם אמרו לפרמט ולהתקין מחדש - לא עזר! מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי שזה הספק כח?? בגלל זה גם הסולל…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב נייד מחברה אמינה (גם מבחינת האחריות, וגם מבחינת איכות המחשב (להמנע מחברות פחות מוכרות/ שידוע על תקלות בניידים שלהן וכו). לפי המלצה מחבר, חברות HP ו Lenovo הן אמינות. אפשר גם מחברה אחרת שנכנסת לקטגוריה של מחשב איכותי משתי הבחינות, לפי נסיונכם איתן. תקציב - לא יותר מ 2600שח. עדכון:אפשרי עד 3000 שח, אך עדיף בפחות, אם עונה על כל הדרישות. מטרות: למטרת עבודה, שזה אומר גלישה באינטרנט, עיסוק בתוכנת ניהול עסקים, ובתוכנות אחרות כגון Office, Acrobat Reader. אני רוצה שתוכנות יעלו מהר והעיסוק במחשב יהיה מהיר וחלק. מעבד - עדיף מהגרסא החדשה של אינטל, i3 לניידים. גודל המסך - 15-16 אינ'ץ. דיסק קשיח - 500GB, אך אם הנייד מתאים מכל הבחינות האחרות אז גם 320GB יספיק (נתפש…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce gtx 750ti ואני רוצה במשכורת שלי שאני מקבל להשקיע במחשב טיפה. הסכום שלי שאני מוכן להשקיע 1600 שקל בלבד. אני רוצה לשים זיכרון פנימי 8GB DDR4 ומה עוד כדאי לי לשים? מעבד i5 3.5ghz אני ישים ולוח אם חזק.יש לי איש מחשבים שאני מכיר שאני יכול תמיד לשלם לו חודש הבא על כל דבר שאני קונה אז ככה שזה לא פוגע לי בתקציב. מה עוד לשפר? להביא ספק כוח 850w? תייעצו לי. תודה רבה לכם ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-