עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MDK,

המחשב החליט לשבוק חיים (או ההרדיסק נדפק או הלוח אני עדיין לא סגור על זה- בכל אופן אי אפשר לפרמט), ועברו יותר מ3 שנים אז אין אחריות. טוב אז כנראה שהגיעה השעה לקנות מחשב חדש : אני צריך לוח אם חדש, הרדיסק חדש, ספק חדש ואולי גם מארז. אה וגם מעבד חדש. אין לי תקציב מוגדר כרגע אבל אשמח לשמוע הצעות. אני לא גיימר, השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים ומוזיקה (ואולי פוטושופ) אה ומה יותר טוב - הכרטיס קןל של NFORCE 3 / 4 או מה שיש לי - GAME THEATER XP 6.1?

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

שלום, מחשב לעבודה עם Maya2012 בלי כרטיס מסך ובלי כונן קשיח, חייב לכלול מעבד I7 ומינימום של 8 ג'יגה זכרון מה מומלץ ? אני הגעתי לדבר כזה: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 3820 : CORE I7, S2011, 3.6GHz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1467 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-B75M-D3V אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪374 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪116 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td][td] ANTEC THREE HUNDRED (B-STOCK) w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪260 [/td][/tr][tr][td] ספק כוח: [/td][td] ENERMAX NAXN 450W - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪209 …

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  3. שלום חברים! לצערי בשלוש שנים האחרונות אני לא מעודכן בעליל לגבי החומרה הנוכחית, צריך עזרה בשדרוג הדברים הנ"ל... מעבד E6300 CONROE לוח אם GA-965P-DS3 זכרון, אני לא יודע איזה בדיוק יש לי כרגע, אבל זה 4X1GB כרטיס מסך ג'יגהבייט 7600GS מארז COMPUCASE 6A19 עם ספק של HEC 300 הארד דיסק 320GB של WD וזהו פחות או יותר אני מעוניין בעצם להחליף כרטיס מסך לחדש, להוסיף זכרון, אני מניח שלא תהיה ברירה אלא להעיף את כל הזכרון הישן להוסיף הרד דיסק סוליד סטייט של 64GB, ולהשאיר בנוסף את הWD אני עובד בעיקר בקיובייס, רואה סרטים בHD ומדי פעם משחק משחקים קלים. תודה!

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by JONathan144,

זקוק למפרט עד 9 אלף שקל כולל עכבר מקלדת ומסך 22 אינץ וררמקולים טובים רק QUAD CORE תודה רבל לכל העוזרים!!

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by lahav578,

שלום רב, ותודה מראש למייעצים אני נרכיב מחשב לעבודה גראפית המחולקת לשלושה צרכים עיקריים: [list type=decimal] [*]עבודה עם תוכנת תכנון פלסטי solidworks, הדורשת בעיקר ביצועי cpu ו ram [*]עבודה עם תוכנות הדמיה (כגון מקסוול, מודו וכד') המצריכות כרטיס מסך חזק [*]עבודה בחבילת אדובי- פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין אני חייב להודות שאני מבין באופן שטחי את ההגדרות והפרמטרים של המרכיבים, ולכן אני מתייעץ אתכם. הייתי שמח למצוא במפרט המצורף את הרכיבים שאפשר להוזיל (רכיבים שהתועלת שלהם פחותה בתוך המערכת המסויימת) ומהצד השני, רכיבים שמהווים צוואר בקבוק ולא מאפשרים למערכת למקסם את היכולות שלה ושוה להשקיע בהם יותר עוד אוסיף שאין בכוונתי לבצע הרחבות לאחר הקנייה ואין בכוונתי לבצע oc למער…

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by ShowstoppeR,

* מטרות המחשב? מחשב לטיולים, אינטרנט, סקייפ, גיבוי תמונות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 11-13". עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חייב FHD, אבל לא יזיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3, ויציאות USB 2 נוספות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 128GB * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות ל DELL. אבל כל חברה עם תמיכה טובה וידידותית למשתמש הולך... * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לפחות 4GB RAM

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  7. Started by arpa,

המחשב ישמש לעבודה משרדית (OFFICE ואינטרנט), צריך להיות חזק להחזיק לפחות ל5 שנים.. יש צורך במקלדת ועכבר, ללא מסך וללא רמקולים. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  8. Started by P-F.,

שלום. אני צריך מפרט ליום-יום,בעיקר לאינטרנט,לימודים וסרטים,ולמרות שאני כבר ממש לא גיימר של PC,אין צורך באיזה כרטיס מסך HIGHEND אבל כן משהו שיריץ משחקים כמו סדרת TOTAL WAR או DOTA2,LOL וכו'. מבחינת המארז,המחשב הנוכחי שלי כרגע במארז SUNBEAM TRANSFORMER למי שמכיר(או יותר נכון זוכר)ואני חושב שהוא די סבבה עם 5 מאוורים שקטים שקניתי בעבר,מארז ללא ברגים,יחסית מרווח וגדול וכו, וחבל לי לזרוק אותו.אז אין לי בעיה פשוט לקנות את החלקים לחוד בretail ולהרכיב בעצמי אם אפשר(ככה עשיתי בעבר). אלא אם אתם חושבים שזה לא מתאים או משהו ויש צורך במארז חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?משהו בין לבין, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מ…

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by Little_AKA_Or,

מבוסס AMD PCI-E 80 ג'יגה הארד דיסק כונן DVD 1 ג'יגה ראם שום ציוד הקפי מארז למודינג מטרות אוברקלוק ומשחקים תודה מראש ואם אפשר תרשמו מאיזה חנות

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by EG,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב הכי טוב שיכול להיות ב 2000 ש"ח בעיקר לגלישה באינטרנט ל"סים סיטי" ו"לרד אלרט" (ההכי חדש), כמו כן רצוי שיהיה עם מסך שטוח מקלדת ועכבר. אני כבר עשיתי חיפושים רבים ושאלתי אליכם היא זו (כמובן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לקבלן) : מה יותר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=141&CatCode= או http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ אני יודע שזה יוצא יותר זול אבל לא לשכוח שאין פה מסך. אני אקח את ה- T710SH השטוח של LG.

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by saphisto,

שלום לכולם, יש לי חבר שטס לארה"ב ואני מעוניין לשדרג את המחשב בנוכחי שלי שהוא מעבד - core i7-3770 8gb ram כרטיס מסך - gtx 1070 strix לוח אם- gigabyte d3h כמו כן המסך שלי הוא dell 27' 1440p התקציב הוא עד 4500, אפשר חריגה קלה עד 5000, אין צורך באחסון או SSD, מארז וספק. בעצם אני מעוניין לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך. על איזו חומרה מומלץ במידה והשימוש הוא גיימינג, ברזולוציה 1440p הגדרות גבוהות במשחקים חדשים? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  12. אני יודע שחפשתי לא מזמן מחשב נייד זול לסטודנט.. בזמנו היה מדובר בחבר. אני מחפש עכשיו לפטופ ללימודים בשבילי, והיתרון הגדול שאני נוסע עוד חודש וחצי לארה"ב ל-4 חודשים אז הקנייה תהיה שם. בגדול הדברים שאני מחפש שיהיה במחשב הם: 1. מסך 13.3 אינצ' (נראה לי אידאלי ללפטופ..) 2. גודל כמה שיותר קטן.. הייתי הולך על מקבוק אייר אבל הוא קצת מעל התקציב 3. יכולת המחשב, כרטיס גרפי לא קריטי אבל יכול להיות נחמד אם זה לא יפגע בזמן סוללה 4. חיי סוללה (קצת פחות רלבנטי, אבל שלא יהיה פחות מ-3 וחצי שעות) בינתיים חשבתי על 2 אופציות נחמדות: 1. מקבוק אלומיניום שעולה בסביבות 1200 דולר באיביי הוא יחסית קטן (גובה 20 מ"מ) ושוקל פחות מ-2 ק"ג 2. E4300 של דל, שעולה גם בסביבות 1200 דולר באיביי (גרסת ה-SP9300)…

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  13. לקראת שנת הלימודים החלטתי לשדרג ולהיפרד מה-HP Pavilion ששירת אותי נאמנה ב 6 השנים האחרונות מכיוון שמאז (שנת 2007) לא התעדכנתי כלל בכל הקשור לעולם הניידים - אפשר לומר שאני די חסר אונים בקשר לבחירת נייד חדש... הבנתי שחברת Intel טבעה את המושג "UltraBook" על מנת לעודד את היצרניות לייצר מחשבים העונים על הקריטריונים: מבוססי מעבדי אינטל בעלי צריכה נמוכה של חשמל, וכתוצאה מכאן חיי סוללה ארוכים משקל נמוך עיצוב דק ועוד... טוב... אז החלטתי שאני רוצה לקנות "UltraBook"! מסך בגודל 13.3, מתוך מבחר האולטרא-בוקים הקיימים העיניים שלי נתפסו על ה- Asus Zenbook UX32VD ראיתי שתמורת כ-5,500 ש"ח אקבל מחשב עם סקס-אפיל מטורף, במשקל של 1.4 ק"ג, עם מעבד i7, מסך full-hd ועוד... אפשר לומר שכבר הייתי ב…

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  14. שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי HD התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by Puppet,

שלום לכולם ))) אני לא מיחס את עצמי לגיימרים אבל כששמעתי שיוצא משחק דיאבלו 3 אמרתי לא משנה מה, אני אשחק בזה כי גדלתי על שני החלקים הקודמים של שהסדרה. עכשיו זה גם דחף כזה להחליף לפטופ כי שלי הוא כבר בן 3 שנים. אני מבקש להמליץ על הנייד שיריץ את דיאבלו 3. אין צורך בביצועים הכי גבוהים, יהיה לי מספקים גם בינוניים ))) הסכום הוא בין 4K-4.5K ועדיפות היא ל Dell עכשיו עשיתי כבר חקר קטן... ומה שמצאתי בנתיים זה מחשב כזה: מעבד: Intel Core i5-2430 2.40GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 525M 1GB שאילה הגדולה שלי היא האם כרטיס מסך כזה יריץ את דיאבלו?!?! כמו שרא…

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by NuXeR,

היי, המערכת שלי היום כוללת בגדול: e8500@4.2ghz DFI x48 4GB ocz ddr2 400mhz radeon 6970 2gb eyefinity (3 full hd monitors) seasonic 850w ssd+hds אני רוצה לשדרג מתוך כוונה לשפר ביצועים במשחקים, אבל לדעתי ההאטה שלפעמים מתרחשת נובעת דווקא מהמערכת הכללית, ואולי מה-RAM ולא מכרטיס המסך. חשבתי לעשות את השינויים הבאים במערכת (רכישת החלקים תתבצע בארה"ב) Intel i7 970 GA-X79S-UP5-WIFI 16gb ddr3 corsair dominator 2400mhz ובנוסף אולי להוסיף עוד 6970 למערכת בתצורת Crossfire. (יד שניה) השילוש הזה מגיע לאיזור 5000 ש"ח במידה ואקנה אותו בארה"ב. האם יש המלצות לשפר/להוריד/לשנות ? תודה

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by oh777,

לכל חנות שהלכתי אמרו לי שהמחשבים במחסן ,ואי אפשר לראות אותם יש המלצות היכן אפשר לראות ולהתרשם מרוב המחשבים הנידיים המוצעים בשוק??

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  18. ככה צריך שהמחשב יהיה מאוד מהיר זה מאוד חשוב לי ! סכום כולל של עד 2500 שח אם אפשר אז להוזיל צריך מהמחשב שלי אינטרנט מוזיקה ומשחקים קלים כמו דיאבלו וכאלה אין צורך בציוד הקפי יש צורך בצורב טוב שצורב דובל לייר בנוסף חשוב לציין כי יש ברשותי 500gb הארד דיסק חיצוני! זהו מחפש בבקשה מפרט מהחנויות הבאות www.tms.co.il ו- www.ksp.co.il תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  19. 1. מה התקציב? 4.5 אלף יש מצב לעליה בתקציב 2. מטרות המחשב? גיימר,משחקים כבדים וגלישה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן,מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן העיצוב חשוב, וגם שיהיה די שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?צריך מערכת הפעלה כי הוא לא יודע לבד להתקין,וצריך הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה?צריך שקט אבל לא קריטי מידי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא מתוכנן 11…

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by yakir dayan,

רציתי לחזור קצת למשחקי מחשב אז קניתי את הכרטיס מסך HD7850 1GB למפרט הזה: לוח אם: ASUS P5Q PRO מעבד: כרגע יש לי את ה-E8400 אבל ה-Q9300 בתיקון עד שבוע שבועיים זיכרון: 8GB DDR2 כונן קשיח: 500GB SATA2 ספק: ENEMARX 600W PRO 82+ מסך: DELL24" 1920x1200 עכשיו הבעיה היא שחשבתי שאם אני ישדרג רק את הכרטיס מסך אז נוכל לשחק כמו פעם אבל ב-BT4 החדש יש לי FPS של 25-30 לא יותר מזה וגם הגרפיקה נוראית גם אם זה על HIGE ממש לא ריאליסטי למרחקים ארוכים.. רק מקרוב רואים את הדומויות ממש יפה אבל מרחוק ממש לא אז רציתי לדעת אם ה-Q9300 שאמור להגיע לי ישנה משהו בכל המפרט הזה או שאני צריך לחשוב על קנייה חדשה וגם מה לגבי הכרטיס מסך מספיק לי רק 1GB? חשוב לציין שהדרישות שלי זה לשחק למשל ב-BT4 על HIGE עם …

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  21. האם שווה לי להחליף את המחשב נייד שלי (ACER Aspire 5610) בנייד הקטן בעולם (ASUS R2H), פרטים לעומק ACER Aspire 5610: מעבד: Intel Core Due processor T2300 (1.66GHz, 667MHz FSB, 2MB L2 Cache) מסך: "15.4 WXGA CrystalBrite TFT LCD כרטיס מסך: NVIDIA GeForce Go 7300 256MB DDR w/TurboCache technology דיסק קשיח: 80GB HDD 5400rpm כונן דיסקים: DVD-RW Super Multi Double Layer זכרון: 1GB DDR2 (supported dual-channel) c אלחוטי: 802.11b/g wireless LAN פרטים לעומק ASUS R2H: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3331036,00.html ישנם פרטים באתר. מה אתם אומרים? שווה? כדאי? פרטו. תודה רבה לכם.

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by thedarkron,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cs:go, LOL וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  23. שלום, התקציב שלי זה 1500-2000 שקלים לשרת חדש למטרות איחסון בלבד! VPS,ריסלר,איחסון אתרים. אין צורך בשום ציוד הקפי... תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by asafgolan,

אני צריך מפרט שיהיה טוב ומהיר בהפעלת תוכנות כמו C++, מטלב וכדו'. אין צורך בציוד היקפי ובכרטיס מסך (מוסיף לו GF2 ישן). חשוב שהמפרט יוכל להתמודד בצורה טובה בהפעלת כמה תוכנות במקביל (הכוונה היא שתוכנה כמו ביטורנט תעבוד ברקע, ועדיין יהיה אפשר לעבוד עם המחשב כמו שצריך) . התקציב די גמיש, כך שאם בתוספת של 100 ש"ח, לדוגמה, אפשר להציג ביצועים טובים בהרבה, תרגישו חופשיים להציע את זה. אין העדפה בין אינטל לAMD, אבל שמעתי שAMD מרעישים יותר, זה נכון? תודה ושכחתי להוסיף, נא לא לתת את המפרטים והמחירים מKSP, כי אין בכוונתי לקנות משם.

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  25. שלום אנשים! מזה זמן מה שאני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכיי. לאחר בירורים רבים, הגעתי למסקנה כי ברצוני לרכוש את המחשב Dell inspiron n5111. אולם נשארה לי תהייה אחת - האם לרכוש את הגרסא עם מעבד i5 או את הגרסא עם מעבד i7? מפרט המחשב של הi5 http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm מפרט המחשב של ה-i7 http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm ידוע לי כי מעבד האיי 5 הוא כפול ליבה והאיי 7 הוא מרובע ליבה, אך מעבר לכך - לא ידוע לי האם ההבדלים ביניהם משמעותים עד כדי הצדקת תוספת מחיר של 500 ש"ח? [שאותם אוכל ל…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים