ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מה לעשות והתגייסתי לגולני, כל הזמן בבסיס.. אני רוצה לקנות מחשב נייד להעביר את הזמן שיהיה לאינטרנט בעיקר ושיוכל להריץ משחקים כמו GTA: San Andreas ודומיו.. טווח מחירים רצוי : 2500-3000 גג: 3500 אם אין ברירה :4000 אני לא יודע אם יש חיה כזו או אין.. בכל מקרה, תתנו בבקשה הצעות של לפטופים בדרגות המחיר האלה גם אם יש לכם שתי הצעות אחת של לפטופ ב2700 והשני ב3800 .. תתנו את שתיהן ובסוף נחליט.. תודה :=)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המקצוענים .... המחשב הנייד שלי נפל לפני שבוע ומאז המערכת הפעלה אינה עולה. לאחר מסירת המחשב לבדיקת הדיסק קשיח התגלה כלא תקין ולכן רכשתי חדש. עכשיו אני מנסה לבצע יצירת מחיצות דרך מערכת הפעלה XP וגם WINDOWS 7 ללא הצלחה הגדרתי עליית BOOT דרך הכונן DVD החיצוני שלי וכאשר אני טוען דיסק של מערכת הפעלה , כונן הדיסקים על פניו נראה כעובד קורא את הדיסק למספר שניות ולאחר מכן עוצר ( אין רעש קריאה). עכשיו שאלותיי הם כאלה 1. האם ישנה דרך אחרת להגדיר את המחיצות לביצוע התקנת מערכת ההפעלה ללא דיסק ההתקנה ??? 2. במידה וכונן הדיסקים לא תקין האם אוכל להצליח ליצור מחיצות והתקנת מע' ההפעלה דרך DISC ON KEY ??? אני ממש אובד עצות ומתוסכל מהעניין הזה , אשמח לקבל כל עזרה שתוביל לפתרון בתודה …
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי את המחשב השבוע,הוא מצויין מחשב חזק במחיר נמוך השאלה שלי האם מישהו התקין עליו מערכת הפעלה של לאופרד סנו iAtkos s3 10.6.3? אני מצליח להתקין את הדיסק,אבל אחרי ההתקנה הוא עושה לי ריסטרט כל פעם,וזה משגע אותי הצלחתי להתקין את 10.5.6 אבל בלי סאונד ובלי זיהוי של כל האופציות של כרטיס המסך תודה על התגובה,אני בדקתי את כל האתרים של osx86 ואת כל המדריכים,אבל אני עדיין לא מצליח אחרי ההתקנה של 10.6.3 iAtkos s3 להפעיל את המערכת, עושה לי כל פעם ריסט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
של Dell , הנה המפרט : Obsidian Black High Gloss Finish Software & ServicesGenuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Edge-to-Edge FHD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1+EDR) Personalize3 Year Basic Service Plan Microsoft® Office Starter 2010 McAfee SecurityCenter , 24-Months Dell Online Backup 2GB for 1 year My Accessories Also Includes Studio XPS 16 Notebook Integrated 10/100 Network Card Adobe® Acrobat® R…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב. - (מחשב שולחני) זה הדגם: Intel G31 / G41 1600MHZ Win 7 ואני מעונין לדעת האם הלוח אם תומך בזכרון ראם של DDR3 ??? נ.ב זה הקישור של המוצר: http://www.pcdeal.co.il/productspec.asp?id=385 אני עקרונית משדרג את הכרטיס מסך, הדיסק קשיח ואני לא רוצה להשתמש בזכרון של DDR2 לכן אני רוצה לקנות בנפרד - אז רק רציתי לדעת האם הלוח אם תומך ב זכרון של DDR3 ?? ד.א - מה אתם אומרים על המפרט??? תודה רבה לעוזרים ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני מתכנן לשים לו LCD 32 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
תקציב 4000 לנסות לנצל את כולו. אפשרי לחרוג מהתקציב עד כ 300 ש"ח. השימושים העיקריים הם משחקים(לא צריך שכל המשחקים החדשים יעבדו על high , בעיקר משחקי מכוניות פרו אבולושן לא משחקים כבדים מדי), ועבודה משרדית שוטפת. לא צריך מסך(משחק על הLCD בסלון(ד"א זה מומלץ מבחינת האיכות??)) לא עכבר לא מקלדת ולא רמקולים. יש צורך בצורב אבל לא ב כונן דיסקטים. השקט ממש לא חשוב, אבל שיהיה מארז טוב שיקרר את המחשב כמו שצריך. לא מתוכנן OC. המחשב צריך להגיע מורכב עם מערכת הפעלה WIN 7. אין מקום ספציפי בו ארצה לקנות את המחשב. יש לי מהמחשב הקודם סטיק זיכרון של 2 ג'יגה ddr2 , יש מה לעשות איתו? תודה רבה לעוזרים :]
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 163 שימושים מהם השימושים במחשב? משחקים קלים - הרצת וידאו באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? ממש לא. ציוד היקפי מסך "24 (כבר יש), רמקולים פשוטים. חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? כן. מה הנפח שתרצה בדיסק קשיח? 1T אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנרכיב לך את המפרט? כל חנות באיזור נתניה, בשל המחירים רצוי KSP או אייבורי. האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה? לא, כך האחריות לא ממש ברת מימוש. את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכ…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מבקש המלצה למחשב נייד טוב במחיר של 3700-4200 ש"ח . חשוב שיהיה בעל לפחות שנתיים אחריות . המחשב מיועד למטרות לימודים , גלישה ועבודה בתוכנות הoffice השונות . תודה .
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה אלו שתי המחשים שאני מתלבט ביניהם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם בהיתחשבות כוללת שניהם חדשים עם 12 חודשי אחריות!!(נע לא להתייחס למפרט שרשום משוחזר ) 1. Specifications Display Type: HD Widescreen WXGA+ Ultrabright™ LCD Display Screen Size: 17" Maximum Resolution: 1440 x 900 Memory Type: DDR3 Memory Size: 4GB Memory Speed: DDR3 1066 Memory Slots (Total): 2 Memory Slots (Filled): 2 Memory Slots (Available): 0 Capacity: 500 GB Drive Types: Hard Drive Hard Drive Speed: 5400 RPM Processor Brand: Intel Processor Class: Core 2 Duo Processor Type: Dual-Core Processor Speed: 2.0GHz Proces…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני טאבולה ראסה בנושא ניידים - אין לי כל ידע בנושא. אשמח לקבל המלצות לפי הפרוט הבא: השימוש: משרדי - אופיס, אינטרנט, המשחק הכי כבד הוא "באבלס"! ניידות ואורך חיי סוללה לא מיוחדים - הוא אמור להיות תחליף למחשב שולחני כך שאעבוד הרבה כשהוא מחובר לחשמל. אין תוכנות גרפיות, מולטימדיה או צפיה בסרטים. WINDOWS7 צריך גם חיבור אינטרנט WIRELESS. חשוב! איכות גבוהה, אמינות ושרות טובים. גם מקשי מקלדת גדולים יחסית (מה לעשות, יש כבר מישקפיים). תקציב באזור ה- 4000 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף. אני הולך ללמוד הנדסת חשמל ומבחינת ביצועים נראה לי שמספיק לי i3. הניידות לא קריטית כי רוב הזמן הוא יהיה בבית ולכן אני הולך על "15.6. הפלוס היחיד של הווסטרו הוא האפשרות להארכת האחריות ל- 5 שנים,עד הבית, אבל זה אפשרי רק על הדגמים של ה- i5 (שקצת מיותר לדעתי). המחיר של הווסטרו הוא 4500 ש"ח עם 4 ג'יגה זיכרון והארכת אחריות ל- 5 שנים מול ה- 4800 של ה- inspiron מבאג (אחריות עד הבית רק ל- 3 שנים). מפרטי המחשבים כאן: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-450m.htm http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8766&perur=2&t=1&c=441- המעבד הוא i5 450. אשמח לשמוע על חסרונות ויתרונות שלהם כי אני ממש מתלבט ולא מצליח להחליט. תודה מרא…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
6 מגה זיכרון, 465gtx 1 GB זיכרון האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, הורדות,סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש מסך syncmaster 2253 bw * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד טוב ובעל ניידות. אני לא רוצה שהניידות תבוא על חשבון הביצועים. חשבתי על הדגם הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=130 . אם תוכלו לתת חוות דעת לגבי המחשב ואולי להמליץ על מחשבים 13" אחרים. בגדול אני צריך את המחשב להתעסקות בתוכנות עריכת וידאו שונות, פוטושופ, משחקים, ולימודים תודה מראש על העזרה!
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כי שמעתי בטלוויזיה שמחשב נייד מוציא הרבה קרינה מסוכנת.. ולכן רציתי לשאול מהי רמת הקרינה של מחשב נייד בכללי ואם זה מסוכן? חשוב לדעת בגלל שאני לפני קנייה של מחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט מחשב לשימושי משחקים, מכונות וירטואליות, צפייה ב-HD ועבודה משרדית. התקציב הוא עד 2500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש מקום לחסוך אז אפשר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב-100 עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, תכני HD, מכונות וירטואליות ועבודה משרדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר FPS ו-RTS. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח. אשמח מאוד אם המחשב יורכב בארה"ב(שמעתי שזה יותר זול) כי אני יכול להביא אותו משם בקלות וכמו שכתבתי זה יותר זול. כמו שצויין השימוש העיקרי הוא משחקים וקצת צפייה בסרטים. הדגש הוא על גרפיקה טובה ושהמחשב ירוץ חלק. תודה רבה לעוזרים!!! ;D
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום.. ראיתי שלהרבה מחשבים ניידים יש כניסה לכרטיס סים.. רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה תוכנה שדרכה אני יוכל לעשות שיחות טלפון מהמחשב הנייד..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 5000 ש"ח. שימושים: עבודות משרדיות בלבד. * גודל המסך? כמה שיותר גדול. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן בהחלט עדיף. (חשוב). חשוב שהמחשב ירוץ חלק ללא בעיות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
עבודה בתוכנות הבאות: After effects AutoCAD 3D Max Studio Revit אני צריך חוות דעת: 1 GIGABYTE GA-EX58A-UD3R (X58) i7 Nehalem - ATX 1,120 ש"ח 1 Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb - TRAY - קירור מצויין למעבד לא תודה 1,449 ש"ח 1 LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk 129 ש"ח 1 INTEL 80GB 2.5 SSD X25-M MLC 9.5mm - RETAIL 1,100 ש"ח 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 349 ש"ח 1 PNY QUADRO FX 580 512MB GDDR3 PCI Express 923 ש"ח 1 Thermaltake Toughpower XT 650W - ATX 2.3 & EPS - חמש שנות אחריות 469 ש"ח 1 COOLERMASTER Sileo 500 339 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 171 ש"ח 6 2GB KINGSTON D…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום שלום, מה שלומכם אני חדש פה ובאתי להתייעץ קצת לגבי מחשב חדש שאני מתכוון לקנות 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! אז כמו שכתוב למעלה 4.5 אבל עשוי להתגמש קצת האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? התקציב שם בשביל להשתמש בו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024X1280 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל ה…
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי אני מחפש מיני נייד (NETBOOK) בתקציב של עד 2000 שקל תודה לעוזרים יניב עריכה: מה דעתכם על ASUS 1201N או Toshiba Mini NB205-N210
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים לימודיים כך שזמן הסוללה שלו תחזיק כמה שיותר. (5-6 שעות) המחשב חייב להיות כמה שיותר נייד ולכן המסך חייב להיות 13.3. בנוסף לכל אני זקוק למחשב שיריץ MODERN WARFARE 2. לא דרישות מקסימליות אך שיריץ הכל על מינימום בצורה חלקה. כמו שכבר כתבתי בכותרת תקציב של 4500 אך אם אין חייה כזו אז אני יכול לזלוג עד ל5000 אך רצוי שלא. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום רציתי להתעייץ על המפרט שלי ברצוני לשפר אותו אבל לא יודע מה כדאי לי לוח-ga-p35-ds3l מעבד-q6600 זכרון-ocz xtc platinum ddr2 800 4 g כרטיס מסך ASUS GTX 285 ספק כח-thermaltake 500 real דיסק קשיח wd 1tb wd 320 GB מעוניין לשפר את המחשב אשמח לשמוע הצעות ודעות שלכם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-