עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shlomibandit,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש עבודה כוללת (אינטרנט , אופיס , תוכנות , סרטים) חשוב לי גם מאוד להשאיר את האפשרות לגיימינג פתוחה, שאם בעתיד ארצה לשחק שהמחשב לא יגביל אותי ושאני אוכל לשחק בהגדרות גבוהות. זמן הסוללה גם חשוב לי מאוד , אבל שלא יבוא על חשבון הביצועים. לגביי הגודל , עדיין מתלבט.. ניראה לי 15 יהיה טוב עבורי, מה שיותר זול. למשהו יש המלצה על נייד בשבילי? נ.ב: איך הכרטיס GT 335M בהשווואה לאיזה כרטיס הוא עומד? 5750? 5770? איך הוא? איך המחשב הזה? http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3449

2. Started by elor16,

שלום לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות וכרגע הוא שבק חיים. אז אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש כי הקודם שרד כבר 6-7 שנים(!) התקציב הוא עד 3500 ש"ח. אני משתמש באופן אינטנסיבי במחשב,מתכנת,מפתח אפליקציות ככה שצריך משהו חזק... זיכרון זה דיי חשוב מבחינתי,לא בא לי שהמחשב יתחיל לזוז לאט(כמו כולם,לא?) ככה שצריך 4 גיגה,משהו כזה... הארד דיסק 500 גיגה יהיה טוב. בקיצור מחשב חזק בתקציב. לא שולל AMD,במחשב הנוכחי היה לי AMD,אך אני מחפש גם מעבד חדיש וחזק...שיהיה עדיין עדכני בעולם המחשבים גם עוד שנה. רצוי קירור טוב,יעיל ושקט...המחשב שהיה לי בזמן האחרון התחמם מאוד! גם ספק כוח...אני מאוד סובל מספקי כוח(יכול להיות שמבחירה לא טובה)שמאוד מרעישים...צריך ספק טוב ושקט לא צריך ציוד הקפי…

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים שיצאו בשנת2011, באופן יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע, מחפש מסך, תמליצו לי על אחד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל מהכל, פעולה ספורט, אסטרטגיה ועוד... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום , רכשתי שלשום תכרטיס מסך של GAINWARD GE FORCE GTX470,בשביל לשדרג תמחשב הישן שלי שאני מריץ בו: מעבד: Intel Dual Core E6600 3.06Ghz Box לוח אם: GA-P35-DS3 [i]זכרוןלא בדיוק זוכר סוג) OCZ 2 GIGA מארז: GIGABYTE SUMO 5115 BLACK ומה שנראה לי מוזר שמשחקים נתקעים לי יותר עכשיו כמו למשל:COD:MW2 לא סוחבים כמו שציפיתי, ואני חושב שכדאי לשדרג תמחשב קצת במעבד לוח אם וזכרון.(עדיפות אינטל). ה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך אם אין הבדל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pringles,

שלום אני צריך המלצה למפרט גם AMD וגם INTEL שיספקו לי הנאה מירבית במשחקים בתמורה לתקציב. לא משנה לי מאיזו חנות אני נייד.אני עובר הרבה בין נתניה לאריאל. אבל בלי קשר עם צריך חיפה ניסע לחיפה... בעיקרון הקנייה מתוכננת לתקופה שיצא COD החדש אבל אני צריך לדעת עכשיו מה ביקרוב אני הולך לקנות. דרישות מיוחדות: *יש לי מסך 2007wfp dell *עכבר יש לי, אני צריך פאד טוב לעכבר. *מקלדת יש לי. *יש לי רמקולים 2.1 של altec lansing לא זוכר את הדגם כאלה שהם כמו ה ATP3 הישנים. *אני רוצה להשאיר גם אופציה ללעשות אוברקלוק גם לכרטיס מסך וגם למעבד(לעתיד). אז קירור טוב וסופר שקט גם למעבד וגם לכ.מסך. סהכ מפרט ש COD החדש ירוץ עליו בכיף וגם MOH החדש ו SC2וכמובן להמשך למשחקים אחרים. אז לא צריך מסך, לא מקלדת …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

אהלן חבר'ה, אמי זקוקה למחשב נייד חדש לאחר שהקודם(DELL K2) פשוט התאבד(בעיה ממש מוזרה במסך. אם יש דרישה אני אעלה סרטון. משהו מוזר לאללה). קיבלנו את ההצעה הבאה: Lenovo ThinkPad Edge 0302-2NG AMD Athlon 3 P320 2GB DDR3 250GB 5400RPM מסך 15.6'' ATI Mobility Radeon 3400 אחריות שלוש שנים באתר הלקוח Windows 7 Home Premium 64Bit ב 3322 ש"ח אשמח לדעת האם זה כדאי. גורם המשיכה העיקרי כאן מבחינתנו הוא האחריות לשלוש שנים פה אצלנו. הנייד הקודם התפגר לאחר שנתיים וחצי(כאשר הייתה לו אחריות לשנה) והבנו שאחריות טובה וארוכה לא תסולא בפז המאפיינים הרצויים מן הנייד הם: מסך גדול(15.6 אינץ') צורב DVD טאץ'פאד טוב חוץ מזה אין "צורך" בכלום. הארד דיסק - אין צורך אפילו ביותר מ160GB…

7. אוקיי לפני שנתחיל אני אומר מראש יש לי ספק חדש בן שבוע שעוד לא היה בשימוש seasonic s12ii 620w אחריות חמש שנים. אני צריך חוות דעת אני פתוח להצעות בתנאי שיבוא הסבר להצעה לגבי מפרט ואם אפשר גם שמישהו יבנה לי מפרט שמבוסס אינטל למרות שאני שונא אותם אני אבדוק גם את מבחני הביצועים של המעבדים שלהם ויראה אם ישתלם לי אוקי המפרט הוא מפרט לגיימינג ועבודה בינונית גראפית (לא בתור מקצוע!) השקט רמה 7 דברים נלוים כלום ללא קרור מיוחד הBOX יספיק לי מארז רצוי לא לשנות הרד דיסק מה שבחרתי זה מה שאני אקח מסך 17'' 1248X1024 כמובן ללא מערכת הפעלה בקיצור האם זה המקסימום שאני יכול להוציא מהתקציב: מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪543 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח…

8. Started by ronensa,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש asus 1201pn עם כרטיס מסך nvidia ion ו - 2 ג'יגה זכרון, הורדתי קבצי hd וניסיתי לנגן אותם על הנגן שהגיע מותקן על המחשב arcsoft media theater 3 או משהו כזה... הקבצים נוגנו ללא בעיה מבחינת התמונה שרצה חלק וללא בעיות אך לא היה סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים k-lite וניסיתי שוב והסרט רץ מעולה תמונה וסאונד, רק שהתוכנה לא מזהה את קבצי התרגום. התקנתי על המחשב כמה נגנים אחרים ביניהם vlc ו - bsplayer והתמונה מקרטעת בכולם. מכיוון שבנגן הראשון הקבצים נוגנו ללא בעיה אני מניח שהחומרה של המחשב מספיקה כדי להריץ אותם, אך למה אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך בנגנים האחרים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  9. שלום =],אני סוף סוף קיבלתי את המשכורת שלי ואני רוצה לקנות מחשב חדש אחרי 5 שנים עם המחשב הנוכחי,אני מיתכוון להשתמש במחשב החדש בעיקר למשחקים ולגלישה באינטרנט ואני רוצה מחשב שיוכל להריץ את המשחקים של היום על high ויחזיק לקצת זמן,אני מקווה שבתקציב שיש לי זה אפשרי ואני רוצה שתעזרו לי בהרכבת מפרט. אני יכול לחרוג מהתקציב ב300 ש"ח ואני לא צריך שום ציוד היקפי (רמקולים,מקלדת,מסך) וכל התקציב ילך למחשב עצמו. המסך שלי הוא AOC 22' 210S והרזלוציה המקסימלית שלו היא 1680x1050,האם זה בסדר? זה יריץ משחקים טוב? או שאולי אני צריך לשדרג את המסך? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את כל התקציב =] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by 0ren,

שלום לכולם, לאחר סינון רחב והתלבטויות רבות, נשארתי עם 2 אופציות בחירה של הדגם הנ"ל. 1. http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2103 (מעבד i5-430M עם כרטיס מסך של ATI) מחיר: 3829 ש"ח 2. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-330m.htm (שהכוונה כמובן לשדרג לCore i3 350M) מחיר: 3270 ש"ח 3. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-450m.htm (מעבד i5-450M עם כרטיס מסך מובנה) מחיר: 3650 ש"ח יש לי מס' שאלות פשוטות למבינים שמבניכם: 1. ההבדל בין האופציה 2 ל 3, היא המעבד בלבד. האם שווה להשקיע 380 ש"ח ולשדרג מ i3 350M ל i5-450M ? (ככה זה יוצא אחרי החישוב של השדרוג ל Core i3 350M) 2. בין 1 ל-2 השוני זה בעיקר הכרטיס מסך. אני כמו רובנו תמיד מעדיפים "שיהיה", א…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  11. שלום. לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב וכרטיס מסך למחשב, כתוצאה מכך באה דרישה לכוח גדול מהספק הגנרי שהיה לי. המפרט שלי כרגע: MOBO - M4N78 PRO GPU - GIGABYTE GTS 250 1GB CPU - AMD ATHLNO X2 4800 PLUS יש לי גם 4 סטיקים של ראם : שני קינגסטון VALUE של ג'יגה ועוד שניים של קינגסטון, כל אחד 512 מגה, סה"כ 3 ג'יגה בייט. הספק שיש לי עכשיו הוא : EVERMAX Tomahawk 405w שבחרתי אחרי דיבור עם המוכר. אניל א מעוניין באפיקים לשדרוג, אבל כן מעוניין שהספק לא יסבול יורת מדי וישרוד 3-4 שנים לפחות. מה דעתכם? האם הספק יעמוד בזה? (ד"א , בנוגע לשתי המסילות שלו- 12V1 ו12V2- איך לבסוף מחשבםי את ההספק של מסילת ה12V? זו המסילה שבה משתמש כרטיס המסך, נכון?). אם יש סכנה מחשב אוכל לדבר עם המוכר ולהחליף לספק אחר…

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  12. שלום, אני מחפש מחשב נייד שאני יוכל להשתמש בו למשחקים כמו Call of duty 6 או battlefield bad company 2 על איכות מקסימלית (HIGH) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( battlefield bad company 2,Call of duty 6 באיכות גבוהה), צפיה בסרטים, * גודל המסך?15+ * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה שיהיה 7200 RPM!!!! * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיו אמינים לאורך זמן תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חפרתי ברשת וקראתי ביקורות. ומצאתי שני מחשבים מעניינים asus 1201n זמן סוללה של 4.5 שעות מעבד Atom 330 1.66GH מעבד גראפי Nvidia ion le 2 גיגה ראם עם אופציה להרחבה עד 8 גיגה HDMI + VGA מנגד עומד Acer Aspire AS1410 זמן סוללה 6 שעות מעבד Core to Solo SU3500 1.4GH מעבד גראפי Intel 4500 MHD 2 גיגה ראם עם אופציה עד 4 גיגה HDMI + VGA מודם סלולרי מובנה ויצאת SPDIF אני הולכת להתקין לינוקס על המחשב ולעבוד די הרבה עם וירטואל בוקס ואפקטים פועלים. לאייסר יש מעבד עם ליבה אחת ו3 מגה קאש. ומנגד לאסוס יש 2 ליבות ויכולת לעבד 4 טרדים ביחד אבל רק 1 מגה קאש. לאייסר ישכרטיס גרפי של אינטל ולאסוס יש את האנוידיה ION החלש יותר מה עדיף? האם יש סוללות גדולות יותר למחשבים הנ"ל ענבר.

14. Started by sheffi9,

איך המחשב? מה יש לשפר? השימושים העיקריים הם משחקים. המפרט הוא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪850 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪494 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪37 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪230 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 HDMI …

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  15. Started by udist,

מחשב לסטודנט, לצרכי אופיס וסרטים (מספיק כרטיס מסך מובנה). גודל 13 אינץ' בלבד, חיי בטריה ארוכים ככל האפשר ומשקל נמוך. מעבד מהסדרה החדשה (i3/i5), ללא DVD. עדיפות למחשב חצי-עסקי או מהסדרות הצרכניות, אם יש משהו עדיף. שמתי עין על כמה: hp4320 dell n3010 pk butterfly vostro3300 קנייה בארץ, עדיפות לאחריות ארוכה. מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by fredi157,

עדיפות לפחות מ-1900 מיועד למשחקים רצוי שיהיה שקט יחסית צריך:מחשב שלם כולל כרטיס מסך לא צריך:צורב/כונן,הארד דיסק,זיכרון(שאלה בהמשך),מסך,רמקולים. שאלה:האם זיכרון של DDR2 יכנס לDDR3? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by -ox-,

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות לחברה נייד ליום הולדת , בקרוב סטודנטית , ללא צורך במשחקים וכו' אך חשוב שתהיה יציאת HDMI ומערכת הפעלה WIN7. סוגיית המשקל חשובה בגלל זה חשבתי על 13.3". בדקתי בכל מיני אתרים כמו וואלה וכו' קשה לדעת את המחיר האמיתי כי הכל זה מכירות אישיות (הצעות החל מ..) התקציב מוגבל עד 3500.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by gal555,

מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 '23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  19. עקרונית התקציב הוא 3000 ש"ח דרישות מהמחשב שיהיה קטן כמה שאפשר חסכוני בצריכת חשמל כלומר WAT שיהיה אפשרות להרחבת PCI אחת לפחות שיהיה בעל כרטיס קול 5.1 ומעלה ואם אפשר איכותי המחשב יריץ מקס' מוזיקה + קבצי וידיו DIVX למינהם ולא יותר גלישה באינטרנט

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Qtec,

אני מחפש לקנות netbook שישמש בעיקר לאינטרנט, VOIP וצפייה בסרטים. חשובים לי זמן עבודה ארוך, אחריות והנדסת אנוש טובה. כמו כן מודם סלולרי מובנה יהיה יתרון גדול. ראיתי את ה inspiron mini 1012 למשל - מה דעתכם עליו ? יש המלצות \ כיוונים אחרים ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by SPIDERRRMAN,

אז עוד שבועים אני קונה מחשב חדש , בעיקר למשחקים, צפיה בסרטי HD\בלוריי, ושימוש בפוטושופ... תקציב עד 7 אלף שח. יש לי גם שאלה מאיפה הכי כדאי לקנות מחשב? פנדה,זיגזג, זה בסדר? אני לא צריך מסך, צריך מקלדת חדשה, לא צריך כונן דיוידי או צורב, צריך כונן 2T במפרט רק לאכסון, לא יהיה הכונן הראשי. רציתי מעבד I7 אבל אני רואה בזיגזג שאם אני לוקח אותו גם המחיר של הלוח אם עולה ולוח אם מתאים יעלה מעל 1000 שח, האם אני צודק? לציין כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק בשום אופן לאף חלק... חשוב לי השקט במארז, האם כדאי להחליף למארז מאוררים או שהם יחסית שקטים? מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY ₪1027 לוח אם: [..] ASUS P7P55 LX ₪740 זיכרון: [..] G…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, צריך המלצה לידידה למחשב שישמש לאינטרנט, אופיס ועריכה גרפית (לרוב פוטושופ). ללא מסך. כולל ציוד היקפי. חשבתי על מחשב מבוסס על AMD Phenom 2 X4 וזיכרון 4GB, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. הצעה מ- RSM בבקשה... תודה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. לאחר התלבטויות, החלטתי להזמין את ה-Inspirion 5010N עם מעבד ה-P6000. הבעיה צצה כאשר המחשב לא במלאי אצל הספקים איתם אני עובד ושוב.. לא ניתן להזמינו. עקב הלחץ הגובר, אני חייב מחשב עד אמצע שבוע הבא ! חשבתי על המחשב הבא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758907 3 שנות אחריות באתר הלקוח גורמות לי לרצות את המחשב באופן כרוני.. אין לי בעיה שהוא ללא מ"ה שכן דרך הסתדרות המורים אני אמור לקבל Win7U + אופיס10. 2 בעיות עיקריות וכמה שוליות : 1. סוללת 4 תאים - זמן עבודה קצר יחסית.. 2. חוסר בחיבור HDMI - עד כמה זה משמעותי, אין לי כרגע מושג.. הנוספים הם מסך יחסית קטן - עדיין לא עבדתי עם 13.3 וחשש קליל לגביי טיב האחריות הנ"ל.. הצעות? אגב, נא לא להתייחס למחיר כ'כ..

24. Started by PrinceVegeta,

דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE 790XT-USB3 AM3, 790X, DDR3 1333, 2xPCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9835 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8694 צורבי DVD: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6410 מארזים: Cool…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים,ריבוי תוכניות וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17/32 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CS GTA NFS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים