עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by -ox-,

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות לחברה נייד ליום הולדת , בקרוב סטודנטית , ללא צורך במשחקים וכו' אך חשוב שתהיה יציאת HDMI ומערכת הפעלה WIN7. סוגיית המשקל חשובה בגלל זה חשבתי על 13.3". בדקתי בכל מיני אתרים כמו וואלה וכו' קשה לדעת את המחיר האמיתי כי הכל זה מכירות אישיות (הצעות החל מ..) התקציב מוגבל עד 3500.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by fredi157,

עדיפות לפחות מ-1900 מיועד למשחקים רצוי שיהיה שקט יחסית צריך:מחשב שלם כולל כרטיס מסך לא צריך:צורב/כונן,הארד דיסק,זיכרון(שאלה בהמשך),מסך,רמקולים. שאלה:האם זיכרון של DDR2 יכנס לDDR3? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב אז ככה השולחני של אחי הקטן גוסס ויש לי הזדמנות לקנות לו ניד מארצות הברית ממכר שנימצא שם בגדול זה תחליף שולחני אז מסך 15+ בטריה לא חשובה כל כך מה שכן לפחות 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך סביר (לא למשחקים אבל שיתמוך לפחות בDX10 ) מעבד סביר (לא אטום או משהו כזה חלש -אבל תקציבי נורמלי יספיק ) וכל השטויות הרגילות -בקיצור תחליף שולחני מה שכן מאוד חשוב אחריות בין לאומית שתקפה בישראל בתודה לעוזרים קרירין

4. Started by ma4351,

מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח אך חשוב שיהיה באתר כמו וואלה שופס או מקום שמאפשר 36 תשלומים ללא ריבית.. הניידות חשובה לכן חשבתי על לא יותר מ13" כרטיס מסך נפרד-אני קצת עובד עם גרפיקה. יותר מזה אני לא כל כך מבין אשמח לשמוע עצות והמלצות.. ראיתי את http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2568684 מה אתם אומרים עליו? איך הכרטיס מסך שלו? לא ראיתי את הכרטיס מסך הזה במאמר על כרטיסי מסך, למה הוא לא מופיע?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by elor16,

שלום לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות וכרגע הוא שבק חיים. אז אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש כי הקודם שרד כבר 6-7 שנים(!) התקציב הוא עד 3500 ש"ח. אני משתמש באופן אינטנסיבי במחשב,מתכנת,מפתח אפליקציות ככה שצריך משהו חזק... זיכרון זה דיי חשוב מבחינתי,לא בא לי שהמחשב יתחיל לזוז לאט(כמו כולם,לא?) ככה שצריך 4 גיגה,משהו כזה... הארד דיסק 500 גיגה יהיה טוב. בקיצור מחשב חזק בתקציב. לא שולל AMD,במחשב הנוכחי היה לי AMD,אך אני מחפש גם מעבד חדיש וחזק...שיהיה עדיין עדכני בעולם המחשבים גם עוד שנה. רצוי קירור טוב,יעיל ושקט...המחשב שהיה לי בזמן האחרון התחמם מאוד! גם ספק כוח...אני מאוד סובל מספקי כוח(יכול להיות שמבחירה לא טובה)שמאוד מרעישים...צריך ספק טוב ושקט לא צריך ציוד הקפי…

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by yd,

היי... אשמח לעזרה בייעוץ עבור קניית מחשב נייד. אני לא בקיא בתחום ולא מכיר את המושגים הטכניים. הדרישות: - יכולת צפייה בסרטי FULL HD. - מסך גדול (שיהיה נוח לקרוא מסמכים). איכות המסך לא חשובה (המחשב יחובר למקרן). - זיכרון קשיח בסביבות ה250G או יותר. - לצורכי תכנות, לימודים, אינטרנט והורדות סרטי HD. - מחשב אמין לטווח הרחוק. - אחריות ארוכה. - חיבורים: VGA, S-Video , (עדיף גם עם HDMI, אבל פחות הכרחי). - כונן צורב DVD. - מקלדת נוחה. - המשקל לא קריטי. כרגע אין הגדרה למחיר, אני מחפש לדעת כמה יעלה המחשב האופטימאלי לצרכים אלו. אשמח לשמועה המלצות. בתודה מראש, יועד

7. Started by VaultTec,

שלום חברים יקרים, מישהו מכם מחזיק באחד מן הדגמים הנ"ל? אם כן, איך הוא? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. קניתי את המחשב השבוע,הוא מצויין מחשב חזק במחיר נמוך השאלה שלי האם מישהו התקין עליו מערכת הפעלה של לאופרד סנו iAtkos s3 10.6.3? אני מצליח להתקין את הדיסק,אבל אחרי ההתקנה הוא עושה לי ריסטרט כל פעם,וזה משגע אותי הצלחתי להתקין את 10.5.6 אבל בלי סאונד ובלי זיהוי של כל האופציות של כרטיס המסך תודה על התגובה,אני בדקתי את כל האתרים של osx86 ואת כל המדריכים,אבל אני עדיין לא מצליח אחרי ההתקנה של 10.6.3 iAtkos s3 להפעיל את המערכת, עושה לי כל פעם ריסט

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by rafe12,

אני רוצה מחשב למשחקים ויש לי מפרט ואני רוצה לדעת אם הוא כדאי לי או לא.............. כבר יש חריגה אז אני מנסה לרדת טיפה יותר אני בעיקר לא יודע איזה ספק אני צריך אז אם יש ספק זול יותר שעדיין יריץ את החבילה אני אשמח להצעות..... אה ואני מעדיף רק אינטל אז כל מפרט אחר אני אשמח אם תשימו דגש על מערכות מבוססות אינטל תודה! הנה הוא.... מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪965 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H ₪403 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950510 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪218 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪259 כמות…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by udist,

מחשב לסטודנט, לצרכי אופיס וסרטים (מספיק כרטיס מסך מובנה). גודל 13 אינץ' בלבד, חיי בטריה ארוכים ככל האפשר ומשקל נמוך. מעבד מהסדרה החדשה (i3/i5), ללא DVD. עדיפות למחשב חצי-עסקי או מהסדרות הצרכניות, אם יש משהו עדיף. שמתי עין על כמה: hp4320 dell n3010 pk butterfly vostro3300 קנייה בארץ, עדיפות לאחריות ארוכה. מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by saar2,

שלום חברים , אני מבקש המלצה למחשב נייד טוב במחיר של 3700-4200 ש"ח . חשוב שיהיה בעל לפחות שנתיים אחריות . המחשב מיועד למטרות לימודים , גלישה ועבודה בתוכנות הoffice השונות . תודה .

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. שלום. לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב וכרטיס מסך למחשב, כתוצאה מכך באה דרישה לכוח גדול מהספק הגנרי שהיה לי. המפרט שלי כרגע: MOBO - M4N78 PRO GPU - GIGABYTE GTS 250 1GB CPU - AMD ATHLNO X2 4800 PLUS יש לי גם 4 סטיקים של ראם : שני קינגסטון VALUE של ג'יגה ועוד שניים של קינגסטון, כל אחד 512 מגה, סה"כ 3 ג'יגה בייט. הספק שיש לי עכשיו הוא : EVERMAX Tomahawk 405w שבחרתי אחרי דיבור עם המוכר. אניל א מעוניין באפיקים לשדרוג, אבל כן מעוניין שהספק לא יסבול יורת מדי וישרוד 3-4 שנים לפחות. מה דעתכם? האם הספק יעמוד בזה? (ד"א , בנוגע לשתי המסילות שלו- 12V1 ו12V2- איך לבסוף מחשבםי את ההספק של מסילת ה12V? זו המסילה שבה משתמש כרטיס המסך, נכון?). אם יש סכנה מחשב אוכל לדבר עם המוכר ולהחליף לספק אחר…

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  13. שלום לכל המקצוענים .... המחשב הנייד שלי נפל לפני שבוע ומאז המערכת הפעלה אינה עולה. לאחר מסירת המחשב לבדיקת הדיסק קשיח התגלה כלא תקין ולכן רכשתי חדש. עכשיו אני מנסה לבצע יצירת מחיצות דרך מערכת הפעלה XP וגם WINDOWS 7 ללא הצלחה הגדרתי עליית BOOT דרך הכונן DVD החיצוני שלי וכאשר אני טוען דיסק של מערכת הפעלה , כונן הדיסקים על פניו נראה כעובד קורא את הדיסק למספר שניות ולאחר מכן עוצר ( אין רעש קריאה). עכשיו שאלותיי הם כאלה 1. האם ישנה דרך אחרת להגדיר את המחיצות לביצוע התקנת מערכת ההפעלה ללא דיסק ההתקנה ??? 2. במידה וכונן הדיסקים לא תקין האם אוכל להצליח ליצור מחיצות והתקנת מע' ההפעלה דרך DISC ON KEY ??? אני ממש אובד עצות ומתוסכל מהעניין הזה , אשמח לקבל כל עזרה שתוביל לפתרון בתודה …

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  14. שלום, אני נוסע עוד כמה שבועות לארה"ב ומתכנן לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעסק של כתיבת תוכנה. חשבתי על הלטיטיוד E5410 עם מעבד i3 שמחירו באתר של דל כ-770$ או על לנובו T410i עם מעבד i3 שמחירו באתר כ-950$, שניהם עם מפרטים די דומים (מעניין אם ההבדל הממשי במחיר הוא בגלל איזה יתרון ממשי של הלנובו על הדל או רק בגלל המותג של לנובו - או י.ב.מ) ? מכיון שלא אשהה במקום אחד יותר מ-4-5 לילות, אני לא אוכל להזמין את המחשב מאתרי החברה, לכן מה שנשאר הוא לנסות למצוא חנויות או רשתות בהן אולי אפשר למצוא מחשבים כאלה. משיטוט בבסט-ביי או קומפ-יו.אס.איי, ראיתי שאין שם כל כך ניידים עסקיים אלא יותר ניידים למגזר הפרטי. האם יש בפורום מישהו שהצליח למצוא ורכש נייד עסקי מהסוגים שאני הזכרתי (או אח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by L4ma11,

טוב חברה אחרי הפוסט האחרון שלי החלטתי ללכת לחנות ולבדוק את גדלי המסכים ונראה לי מסך של 13.3" מספיק ונוח . נראה לי שאני הולכת על ה N3010 עם המפרט הזה : מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 450m 2.4GHz Max Turbo Frequency 2.66GHz מסך רחב 13.3 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק ) כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 דיסק קשיח 500GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 4GB DDR3 1066MHz dual channel משקל משקל התחלתי 1.98 קג אחריות שלוש שנים מערכת הפעלה Microsoft® Windows® 7 Home Premium 64BIT מישהו חושב שלא כדאי לי ללכת על המחשב הזה ? זה הזמן להגיד וגם האם כדאי לי לקנות מ notebookclub או שעדיפ מאופס דיפו עם מפרט ד…

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by omri_haber,

1. מה התקציב המקסימלי? 3100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני מתכנן לשים לו LCD 32 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by i-pink,

למחוק פתחתי אשכול מדוייק יותר

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by razyadan,

אז ככה אלו שתי המחשים שאני מתלבט ביניהם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם בהיתחשבות כוללת שניהם חדשים עם 12 חודשי אחריות!!(נע לא להתייחס למפרט שרשום משוחזר ) 1. Specifications Display Type: HD Widescreen WXGA+ Ultrabright™ LCD Display Screen Size: 17" Maximum Resolution: 1440 x 900 Memory Type: DDR3 Memory Size: 4GB Memory Speed: DDR3 1066 Memory Slots (Total): 2 Memory Slots (Filled): 2 Memory Slots (Available): 0 Capacity: 500 GB Drive Types: Hard Drive Hard Drive Speed: 5400 RPM Processor Brand: Intel Processor Class: Core 2 Duo Processor Type: Dual-Core Processor Speed: 2.0GHz Proces…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב לאבי שישמש אותו בעיקר לצפייה בסרטי HD+ חיבור למערכת קולנוע ביתית-3 יצאות 5.1 וגלישה באנטרנט/משחקים קלים. כרגע יש ברשותי ספק כח ומארז וכרטיס מסך X300SE 128MB שאין לי מושג אם יספיק להרצת סרטי HD של חברת PALIT. הסכום הנדרש הוא 2000 ש"ח צריך עזרה לגבי המעבד והלוח לא מתמצא כל כך האם הלוח אם שכולל תמיכה בHD יספיק?יש מומלץ יותר? ‏P5QPL-VM EPU s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, HDMI, PCI-E, HDAudio‎ תודה מראש יוסי

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by izunim,

שלום רב, אני טאבולה ראסה בנושא ניידים - אין לי כל ידע בנושא. אשמח לקבל המלצות לפי הפרוט הבא: השימוש: משרדי - אופיס, אינטרנט, המשחק הכי כבד הוא "באבלס"! ניידות ואורך חיי סוללה לא מיוחדים - הוא אמור להיות תחליף למחשב שולחני כך שאעבוד הרבה כשהוא מחובר לחשמל. אין תוכנות גרפיות, מולטימדיה או צפיה בסרטים. WINDOWS7 צריך גם חיבור אינטרנט WIRELESS. חשוב! איכות גבוהה, אמינות ושרות טובים. גם מקשי מקלדת גדולים יחסית (מה לעשות, יש כבר מישקפיים). תקציב באזור ה- 4000 ש"ח. תודה!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. Started by hananel11111,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב. - (מחשב שולחני) זה הדגם: Intel G31 / G41 1600MHZ Win 7 ואני מעונין לדעת האם הלוח אם תומך בזכרון ראם של DDR3 ??? נ.ב זה הקישור של המוצר: http://www.pcdeal.co.il/productspec.asp?id=385 אני עקרונית משדרג את הכרטיס מסך, הדיסק קשיח ואני לא רוצה להשתמש בזכרון של DDR2 לכן אני רוצה לקנות בנפרד - אז רק רציתי לדעת האם הלוח אם תומך ב זכרון של DDR3 ?? ד.א - מה אתם אומרים על המפרט??? תודה רבה לעוזרים ויום טוב

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by shlomibandit,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש עבודה כוללת (אינטרנט , אופיס , תוכנות , סרטים) חשוב לי גם מאוד להשאיר את האפשרות לגיימינג פתוחה, שאם בעתיד ארצה לשחק שהמחשב לא יגביל אותי ושאני אוכל לשחק בהגדרות גבוהות. זמן הסוללה גם חשוב לי מאוד , אבל שלא יבוא על חשבון הביצועים. לגביי הגודל , עדיין מתלבט.. ניראה לי 15 יהיה טוב עבורי, מה שיותר זול. למשהו יש המלצה על נייד בשבילי? נ.ב: איך הכרטיס GT 335M בהשווואה לאיזה כרטיס הוא עומד? 5750? 5770? איך הוא? איך המחשב הזה? http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3449

24. Started by xDoggy,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?נסו לחסוך אבל לא תהיה בעיה לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3500 זה כבר כולל החריגה שלי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?גודל 20" של samsung * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD Prototype GTA IV וכל המשחקים החדשים.... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by koko0,

אני לומד במקום שלא נותן הרבה אפשרויות לחיפוש באינטרנט ובגלל זה אני לא עושה מחקר בעצמי, אני גם לא אוהב כאלה שעושים את זה אבל אני נאלץ ליפול עליכם... עקרונית אני רוצה מחשב עד 13 אינצ' [כולל אע"פ שזה יקר מדי] שאני יוכל למצות אותו כמה שאפשר מבחינת עבודות ומשחקים בינוניים. הוא גם יריץ אובונטו אם זה משנה. עקרונית שני הדגמים שראיתי בריפרוף זה 1201N וDELL 11Z הראשון עם יון והשני עם מעבד כפול ליבה. יש עוד דגמים מומלצים במחיר? הatom 33 חזק או שהוא סתם אטום מעפן?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.