עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronensa,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש asus 1201pn עם כרטיס מסך nvidia ion ו - 2 ג'יגה זכרון, הורדתי קבצי hd וניסיתי לנגן אותם על הנגן שהגיע מותקן על המחשב arcsoft media theater 3 או משהו כזה... הקבצים נוגנו ללא בעיה מבחינת התמונה שרצה חלק וללא בעיות אך לא היה סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים k-lite וניסיתי שוב והסרט רץ מעולה תמונה וסאונד, רק שהתוכנה לא מזהה את קבצי התרגום. התקנתי על המחשב כמה נגנים אחרים ביניהם vlc ו - bsplayer והתמונה מקרטעת בכולם. מכיוון שבנגן הראשון הקבצים נוגנו ללא בעיה אני מניח שהחומרה של המחשב מספיקה כדי להריץ אותם, אך למה אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך בנגנים האחרים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  2. Started by tzvikaboom,

שלום !!! יש לי נייד dell 110l בזמן האחרון השעון במחשב לא מעודכן גם שאני משנה דרך הוינדוס וגם דרך הביוס לא קריטי אבל מעצבן

3. 1. מה התקציב המקסימלי? 7500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-300 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גרפיקה, משחקים, תכני HD ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול מסך FullHD רצוי עם זמן תגובה מהיר. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דמייני טיסה, פיפא, פרו. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רצוי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים - משתמשים בהם עדיין…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by 0ren,

שלום לכולם, לאחר סינון רחב והתלבטויות רבות, נשארתי עם 2 אופציות בחירה של הדגם הנ"ל. 1. http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2103 (מעבד i5-430M עם כרטיס מסך של ATI) מחיר: 3829 ש"ח 2. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-330m.htm (שהכוונה כמובן לשדרג לCore i3 350M) מחיר: 3270 ש"ח 3. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-450m.htm (מעבד i5-450M עם כרטיס מסך מובנה) מחיר: 3650 ש"ח יש לי מס' שאלות פשוטות למבינים שמבניכם: 1. ההבדל בין האופציה 2 ל 3, היא המעבד בלבד. האם שווה להשקיע 380 ש"ח ולשדרג מ i3 350M ל i5-450M ? (ככה זה יוצא אחרי החישוב של השדרוג ל Core i3 350M) 2. בין 1 ל-2 השוני זה בעיקר הכרטיס מסך. אני כמו רובנו תמיד מעדיפים "שיהיה", א…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  5. אני זקוק למפרט למחשב מבוסס Mini-ITX למחשב לשימוש משרדי. יש חיה כזאת? עריכה: לא מתוכנן OC, לא מתוכנן Gaming, רצוי שיהיה שקט אבל זה לא קריטי התקציב לא חשוב, שיעלה כמה שצריך. עריכה: תקציב עד 3000 ש"ח המחשב הולך להיות מוצמד מתחת לשולחן ולכן המארז צריך להיות קטן ככל שאפשר. מארזי Micro ATX פשוט גדולים מדי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sheffi9,

איך המחשב? מה יש לשפר? השימושים העיקריים הם משחקים. המפרט הוא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪850 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪494 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪37 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪230 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 HDMI …

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. הלפטופ לאבא שלי , לא מתכנן להוציא אותו מהבית לכן המסך הגדול והמשקל לא משנה. כמובן שאין דרישות מיוחדות , חוץ מקצת אינטרנט אין לי באמת מה לעשות איתו.

8. עידכון דרייבר אולי? אבל שמתי לב שהגירסא של העידכון שיש באתר יותר ישנה ממה שיש לי.. מה אפשר לעשות??

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  9. שלום , רכשתי שלשום תכרטיס מסך של GAINWARD GE FORCE GTX470,בשביל לשדרג תמחשב הישן שלי שאני מריץ בו: מעבד: Intel Dual Core E6600 3.06Ghz Box לוח אם: GA-P35-DS3 [i]זכרוןלא בדיוק זוכר סוג) OCZ 2 GIGA מארז: GIGABYTE SUMO 5115 BLACK ומה שנראה לי מוזר שמשחקים נתקעים לי יותר עכשיו כמו למשל:COD:MW2 לא סוחבים כמו שציפיתי, ואני חושב שכדאי לשדרג תמחשב קצת במעבד לוח אם וזכרון.(עדיפות אינטל). ה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך אם אין הבדל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מחשב לOC ומקסימום ביצועים שאפשריים במחיר כזה (3k) אין צורך במעבד או בציוד היקיפי. דרישות: רק ביצועים, אין צורך בשקט או מראה טוב. יעשה על המחשב OC ואני כבר שנה לא יודע מה הולך בעולם הקירור . אשמח למפרטים. בתודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by Qtec,

אני מחפש לקנות netbook שישמש בעיקר לאינטרנט, VOIP וצפייה בסרטים. חשובים לי זמן עבודה ארוך, אחריות והנדסת אנוש טובה. כמו כן מודם סלולרי מובנה יהיה יתרון גדול. ראיתי את ה inspiron mini 1012 למשל - מה דעתכם עליו ? יש המלצות \ כיוונים אחרים ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by neogod,

האם למטרת לימודי הנדסה ניתן לסתפק במחשב עם מעבד כסגנון של T4500/T4400/T6600 או שעדיף כבר ללכת על I3 ? ושווה את התוספת מחיר של 500-1000 שקל ? כמו כן המחשב יהיה המחשב העיקרי בזמן הלימודים.

13. Started by kazzak,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים מעבד Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם P7H55-V (של אסוס) זיכרון 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 דיסק קשיח Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS אין לי צורך בעכבר, מקלדת רמקולים ומסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של רדאון אבל אני לא יודע איזה יתאים לי (לאו דווקא HD ורצוי שיתאים למסך הישן- חיבןר רגיל) מחיר גג לכרטיס מסך- 1200 אבל לא חייב לנצל הכל. צריך להתאים למעבד וללוח אם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  14. לאחר התלבטויות, החלטתי להזמין את ה-Inspirion 5010N עם מעבד ה-P6000. הבעיה צצה כאשר המחשב לא במלאי אצל הספקים איתם אני עובד ושוב.. לא ניתן להזמינו. עקב הלחץ הגובר, אני חייב מחשב עד אמצע שבוע הבא ! חשבתי על המחשב הבא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758907 3 שנות אחריות באתר הלקוח גורמות לי לרצות את המחשב באופן כרוני.. אין לי בעיה שהוא ללא מ"ה שכן דרך הסתדרות המורים אני אמור לקבל Win7U + אופיס10. 2 בעיות עיקריות וכמה שוליות : 1. סוללת 4 תאים - זמן עבודה קצר יחסית.. 2. חוסר בחיבור HDMI - עד כמה זה משמעותי, אין לי כרגע מושג.. הנוספים הם מסך יחסית קטן - עדיין לא עבדתי עם 13.3 וחשש קליל לגביי טיב האחריות הנ"ל.. הצעות? אגב, נא לא להתייחס למחיר כ'כ..

15. אהלן חברים... אני מחפש מחשב טוב לחברה שלי... המחפש אמור להפעיל את כלל תוכנות אדובי (כולל הכבדות AFTTER FX וכו') וכן תוכנת 3DMAX.. עדיין לא ידוע באיזה גירסה... לא מתוכנן OC למחשב כמו שלא מתוכנן איזושהו קירור מיוחד רצוי שמחשב יהיה שקט או לפחות לא ממש רועש כי הוא ימוקם בחדר שינה מומלץ על מערכת INTEL אבל אשמח לשמוע גם על AMD אני יודע שמערכות Q של אינטל די טובות לי יש אחת כזאת אבל מצד שני אולי כדי מערכת מבוססת i3/i5 או משהו אחר בכלל בכל מקרה לא לרדת מ 4GB זכרון כמו שהזכרתי בכותרת.... אני מחפש בשביל המחשב גם מסך טוב שיתאם.... מנסיוני המסכים של סמסונג די טובים.. ודי זולים... לי יש מסך של NEC שאני ממש ממש אוהב את הצבעים שלו (מאוד מדוייקים) והבנתי שDELL מעולה לעבודה כזאת (גרפיקה…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by gal555,

מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 '23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  17. שלום לכולם, צריך המלצה לידידה למחשב שישמש לאינטרנט, אופיס ועריכה גרפית (לרוב פוטושופ). ללא מסך. כולל ציוד היקפי. חשבתי על מחשב מבוסס על AMD Phenom 2 X4 וזיכרון 4GB, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. הצעה מ- RSM בבקשה... תודה.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by s-k,

שלום, קדניתי את המחשב הזה לפני כמה ימים ואני מאוד מבסוט , דק מאוד . יש לי שאלה בנוגע למקלדת שלו , כשאני מקליד כאילו כל המקדלת נלחצת פנימה קלות כאילו היא טיפה באויר , מישהו קנה את המחשב הזה גם כן וממכיר את התופעה ???

19. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים,ריבוי תוכניות וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17/32 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CS GTA NFS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  20. הי לכולם, אני מתכנן לקנות נייד עבור שימוש ביתי בסיסי האלמנטים החשובים לי: סוללה סטנדרטית רמקול טובים + מצלמה ומיקרופון מובנים זיכרון 4GB מהירות DDR 3, מערכת הפעלה 64 BIT הארד דיסק 320GB מינימום 5400 RPM DVD + צורב (לDVD ו CDR), צורב dual layer DVD -R \ DVD +R תקשורת wireless 802.11g + wifi ראיתי את המפרט של Toshiba satellite L650-108, שעונה על רוב האלמנטים המוזכרים מעלה במחיר של 3800 ש"ח הייתי שמח לשמוע על אופציה דומה וזולה יותר וכמובן - חוות דעת על הדגם הנ"ל תודה, ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by Daedalus,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרות איטרנט \ אופיס \ PhotoShop ותוכנות עריכת סרטונים ( לא שימוש כבד ) התקציב הוא עד 4500 ש"ח בלי חריגה ובנוסף חשוב לי שיהיה לו אחראיות ל 3 שנים ראיתי את 2 הניידים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5402&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5417&CatCode=315 ה Dell חזק יותר במפרט אבל מנסיון שלי בעבודה עם מחשבים ניידים אני מאוד אוהב את הניידים של HP אני אשמח לשמוע חוות דעת על המחשבים או המלצות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  22. שלום לבאי הפורום, אני מעוניין במפרט למחשב, עד 1500 ש"ח לשימוש פשוט - סרטים ואינטרנט. אין צורך בציוד היקפי. התקציב המובא הוא מקסימלי, וכמובן שעדיף בפחות אין צורך במערכת הפעלה, ועדיף בחנות מאזור המרכז. תודה!

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  23. אוקיי לפני שנתחיל אני אומר מראש יש לי ספק חדש בן שבוע שעוד לא היה בשימוש seasonic s12ii 620w אחריות חמש שנים. אני צריך חוות דעת אני פתוח להצעות בתנאי שיבוא הסבר להצעה לגבי מפרט ואם אפשר גם שמישהו יבנה לי מפרט שמבוסס אינטל למרות שאני שונא אותם אני אבדוק גם את מבחני הביצועים של המעבדים שלהם ויראה אם ישתלם לי אוקי המפרט הוא מפרט לגיימינג ועבודה בינונית גראפית (לא בתור מקצוע!) השקט רמה 7 דברים נלוים כלום ללא קרור מיוחד הBOX יספיק לי מארז רצוי לא לשנות הרד דיסק מה שבחרתי זה מה שאני אקח מסך 17'' 1248X1024 כמובן ללא מערכת הפעלה בקיצור האם זה המקסימום שאני יכול להוציא מהתקציב: מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪543 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח…

24. חפרתי ברשת וקראתי ביקורות. ומצאתי שני מחשבים מעניינים asus 1201n זמן סוללה של 4.5 שעות מעבד Atom 330 1.66GH מעבד גראפי Nvidia ion le 2 גיגה ראם עם אופציה להרחבה עד 8 גיגה HDMI + VGA מנגד עומד Acer Aspire AS1410 זמן סוללה 6 שעות מעבד Core to Solo SU3500 1.4GH מעבד גראפי Intel 4500 MHD 2 גיגה ראם עם אופציה עד 4 גיגה HDMI + VGA מודם סלולרי מובנה ויצאת SPDIF אני הולכת להתקין לינוקס על המחשב ולעבוד די הרבה עם וירטואל בוקס ואפקטים פועלים. לאייסר יש מעבד עם ליבה אחת ו3 מגה קאש. ומנגד לאסוס יש 2 ליבות ויכולת לעבד 4 טרדים ביחד אבל רק 1 מגה קאש. לאייסר ישכרטיס גרפי של אינטל ולאסוס יש את האנוידיה ION החלש יותר מה עדיף? האם יש סוללות גדולות יותר למחשבים הנ"ל ענבר.

25. המחשב יהיה תחליף שולחני, ככה שמבחינת מסך The bigger the better 17 או 16, גם 15 אפשרי אבל פחות עדיף. אני רוצה של חברה עם אחריות טובה, יציאת HDMI חובה. מבחינת דרישות חומרה אני צריך שהוא יוכל להתמודד עם קידוד סרטים, משחקים קלילים, קצת תכנות ועיצוב בגדול כמה שיותר חזק יותר טוב, כי אני רוצה שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. התקציב כפי שמצויין בכותרת הוא 7.5K ומה שהסתכלתי עליו בינתיים הוא זה: Dell Studio 1747touch Dell Studio XPS16 Dell Studio 1558 Sony Vaio VPC-F123FX/B Toshiba A660-10W מה מהם הכי מומלץ? אולי משהו אחר בתקציב?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.