ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מחפש מחשב נייד "תחליף שולחני" 15-16 אינץ' שישמש גם לצפייה בסרטים (עם יציאת HDMI) וכן לתיכנות VBA וגם SAP/ORACLE/MS SERVER משקל: לא קריטי. לא מתכוון להיסחב איתו ולסחוב אותו יותר מדי. תקציב - 4 אש"ח (אם ניתן לחסוך - יתקבל בברכה) בנוסף - נראה לי שאני אעדיף משהו מהדור הנוכחי של המעבדים (i3 או i5 אם נכנס בתקציב) יש לי מערכת הפעלה win7 ultimate חוקית (נרכש מעובד מייקרוסופט :-) )- האם כדאי להתקין אותה לבד או שעדיף לקחת משהו מובנה ? אחריות - עדיפות ל-3 שנים ומעלה תודה רבה לעוזרים !
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אנשים אני נוסע לאוסטרליה עם עצירה בתאילנד. אני מחפש נט בוק טוב ומאסיבי. עדיף לקנות בארץ או בתאילנד? ואם כן אז לאיזה מחיר לצפות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפני בערך שנתיים קניתי מחשב, אז התפשרתי על כמה דברים. (בעית מזומנים) הסכום המיועד הוא בסביבות 1000+- גמיש קצת. גם היום אני לא מחפש מחשב סופר על, רק שיהיה "קצת" יותר מהיר. זה המפרט! לוח אם ga-ma74gm-s2h מעבד amd athlon 5400 כרטיס מסך ati 4850 זיכרון mushkin ddr2 1024*2 מסך asus mw221c מארז antec three hundred ספק antec 400w אני חושב אין לי כח לפתוח את המארז! דיסק קשיח יש לי 4 בגדול אני רוצה להחליף לוח כדי שיתאים לDDR3 ומעבד! זה באמת לא קריטי אם זה AND או אינטל.(היה לי את שניהם) זיכרונות DDR3 כבר יש לי בצד! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך וללא ציוד הקפי המחשב מיועד לסרטים משחקים ושימוש יום יומי המסך שיש לי כרגע הוא CRT 17 אינטש אני משחק ברזולוציה של 1280X800 אני רוצה לשחק בsc2, diablo 3, gothic 4 , mafia 2 תודה
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב חדש. ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט) וגם כקולנוע ביתי (מוזיקה וסרטי HD באיכות 1080). כמו כן, אני רוצה להיות מסוגל לשחק סטארקרפט 2 בהגדרות אופטימאליות. המחשב יתחבר למסך Dell 2007, טלווזיה Samsung 37A550 ורמקולים Logitech Z5500 שכבר קיימים. אפשר לנצל את כל התקציב. השקט של המפרט קריטי. אני צריך 1.5 טרה-בייט (ועדיף שיהיה דיסק קשיח מהיר). לא מתוכנן אוברקלוק. אין לכלול מערכת הפעלה. עדיף חנות המספקת שירות VIP (איסוף והחזרת המחשב מהלקוח לתיקונים) או חנות מהמרכז (ת"א והסביבה) כדי שאם יהיו בעיות יהיה לי קל להגיע. אשמח לקבל המלצות למספר חנויות כך שאוכל להשוות מחירים. תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי ועיצוב גרפי א) המחשב מיועד לאחותי הקטנה שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי, אני לא יודע מה זה כולל. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך זול אבל מחוץ לתקציב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים בטוח…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש באפשרותי לרכוש מעבד Intel Core i5 760 Tray mhz2800 KB8192 64bit בכ-800 ש"ח מחבר, עד כמה הוא חזק וחדש למשחקים ? לא חובה לשחק על מקסימום רזולוציה .. אני רוצה להשקיע כ- 3000-3500 ש"ח . איזה מחשב עדיף להרכיב עם מעבד זה . http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768847 המחשב הוא לשימוש כללי ולמשחקים , הסכום לא כולל מסך [ יש לי מסך 17 אינצ' ] של SAMSUNG SYNCMASTER 971P תודה מראש על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהטווח רחב אני צריך לארגן המלצות לרכישת מחשב נייד לבוס , הדרישות הן מסך גדול וזמן בטריה ארוך ... כן אני יודע שזה כללי והכל אבל הוא הבוס וזה מה שהוא מחפש הטווח מחירים הרחב זה כי הוא רוצה לבחון את האופציות ולהחליט לבד. השימושים העיקריים זה אינטרנט והעברת פרזנטציות . על המחשב להיות מהיר אמין , עם מסך גדול ושלא יתחמם בעבודה ממושכת. אני איש של PC אז התחום הזה קצת מסתורי מבחינתי אשמח להצעות למחשבים טובים כדי שהבוס יהיה שמח שאני מוצא לו דברים (:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ביתי לשם הפעלת תוכנות אופיס, משחקים רגילים לילדים (לא גרפיקה מורכבת מדי), חיבור לטלויזית פלזמה לצורך צפיית תכני אינטרנט, קריאת קבצי דיוי די אני מחפש ציוד היקפי מלא-כולל רמקולים וצורב דיוי די ומסך 22 אינץ נפח דיסק קשיח-320 ג'יגה, 4ג'יגה זיכרון
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לטיטיוד E5410 בארה"ב שם אהיה עוד כמה שבועות, מכיוון שראיתי שאין בכלל דגמים עיסקיים בחנויות / רשתות כמו בסט ביי נשאר לי לרכוש את הנייד רק באתר של דל (או לחילופין "להתפשר" על נייד לא עסקי אבל אז סעיף האחריות הבינלאומית יכול להיות בעייתי). קראתי את הסטיקי של ייבוא נייד מארה"ב ואת מה שנכתב על הזמנת דל בפרט, אבל שם מדובר לשלוח למישהו בכתובת פרטית בארה"ב, מכיוון שאני שוהה בבתי מלון רציתי לשאול אם מישהו הזמין מחשב לבית מלון בו הוא/היא שהו ? (האם דל מאפשרים לשלוח לבית מלון ? אם כן, האם יש אפשרות של דואר מהיר תוך יומיים ?) תודה רבה לעונים :-)
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להבין איך הנייד הבא: http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/deal_laptop2406/.aspx?HP_mainbanner
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. לנצל את כל התקציב, אם יש אפשרות לדחוס מסך בלי להתפשר על שאר הרכיבים אז אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גרפיקה נטו. תוכנות: פוטושופ, לייטרום, AVID, PREMIERE ואולי בעתיד עוד תוכנות תלת מימד ועיצוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מקלדת ועכבר נוחים-לא חובה אלחוטיים-לעבודה ממושכת, ללא רמקולים ומסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא. הרכבה בחנות- כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה. גר בירושלים 10. האם יש בקשות מיוחד…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מומחים יקרים, ברשותי מחשב נייד dell latitude e6400 בן חצי שנה בערך. עליו התקנתי Windows7. הבעיה היא שהמחשב נתקע לעיתים קרובות ללא סיבה קבועה נראית לעין ומראה CPU של 100%. במצב כזה לא נותר לי אלא לכבות אותו בכוח. לא הצלחתי למצוא process ספציפי שגוזל את רוב המשאבים. נראה כאילו כל ה-process גוזלים יותר CPU. מצורפים צילומי מסך של process-explorer במצב עבודה רגיל ובמצב של CPU גבוה. אנא עזרתכם. תודה מראש, יובל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב עם הדרישות שבכותרת. המחשב צריך לכלול מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים, ולא צריך לכלול מסך. אני לא הכי מעורה קיום בשוק המחשבים הנייחים, אבל אני משער שזהו תקציב סביר לדרישות הנ"ל. אעדיף שהמחשב יהיה מKSP או מפנדה, בשל נוחות של קרבת חנויות אלה אליי. בתודה מראש, עידן.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב בן 2 וחצי ואני רוצה לשדרג אותו. התקציב הוא בין 1000 ל 2000 ש"ח. המפרט כדלקמן: HDD WD250 GB AAKS לוח אם GYGABYTE GA-P35-DS3L ספק כח HEC 500TDT 500W מעבד- E6750 CORE2 DUO קירור למעבד- ZALMAN CNPS7500 כרטיס מסך- LEADTECH PX8800GT 512MB זכרון- SUPER TALENT DDR2 2GB 800MHZ CL5 מה במפרט הנ"ל הכי נחוץ לשדרג? תודה.
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום אני חדש בתחום הניידים ואני מחפש מחשב שאני אוכל לעבוד איתו עם פוטושופ פרמייר 3די מקס (בקיצור תוכנות עריכת וידאו ותמונה) אשמח אם תעזרו לי במפרט.. אגב, הייתי רוצה לקנות את המחשב דרך איביי למישהו יש ניסיון עם זה? רעיון טוב \ לא טוב.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למפרט נוסף. אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2300 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מחשב ביתי. גלישה באינטרנט, עבודה עם תמונות דיגיטליות, מוסיקה, סרטים (לא סרטים כבדים), אופיס, חיבור המחשב למחשב שבעבודה עם שליטה מרחוק. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למפרט (למען האמת שניים, אבל השני לא קשור אז הוא יהיה בטרד נפרד). אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? הרצת תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות (כגון R, SAS, SPSS, MATLAB), כמובן אופיס (הרבה אקסל), קצת מולטימדיה בסיסית (מוסיקה, סרטים, לא צריך יותר מדי דגש על זה), קצת משחקים, אבל לא הרבה (FIFA, Red Alert, Football Manager,...לא משהו ממש כבד). 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (1…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
זה מחשב שכבר הזמנתי בKSP ורק רציתי לדעת איך הוא בשביל משחקי רשת ומשחקי HIGH כמו AC NFS וכו' וגם אם הוא נראה לכם יכול לעמוד בעומס (כמו הפעלה של יותר מ2 חלונות של משחקי רשת)
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?10000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? first person shooter * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש נייד של LENOVO בארה"ב ויש לי 2 שאלות: 1. האם האחריות תופסת גם בארץ? 2. אם אני רוכש עם המחשב הרחבת אחריות ל 3 שנים (הכוללת תיקון בבית הלקוח) האם גם היא תתפוס בארץ או חבל על הכסף? תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לעזרה בבניית מפרט למחשב סלוני. שימושים: 1. תכני HD - 1080. 2. מוזיקה. אין צורך בהקלטת טלויזיה. חייב להיות שקט מאוד. כונן DVD. באזור 2000 שקלים. ללא ציוד הקפי. מארז קטן. (ראה ASUS EEE BOX 1501 ) תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני על סף קניית מחשב נייד חדש ואני צריך את עזרתכם בבחירת הדגם המתאים: הערה: אני מחפש דגם בעל מסך מט, מקלדת נוחה ובעל איכות בנייה טובה, כי המחשב הולך להתנייד איתי הרבה. * מטרות המחשב? תכנות (כולל IDE והרצת שרת בדיקות), לימודים (שימושים בערך כמו משרדי), מולטיטאסקינג (לא כבד במיוחד רוב הזמן אבל יש מצבים לכאן ולכאן) * גודל המסך? 13 - 15.6 (אני מודע לטווח הרחב, הטווח הרצוי הוא בין 13 ל14 אינץ, אך אם יש מחשב שמושלם לדרישות גם ב15 אני מוכן להצעות) * משקל רצוי? כמה שיותר קל (אני מוכן להסתדר אפילו עם 3 קילו אם הוא מתאים לדרישות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב (3-4 שעות זה המינימום) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? eSATA ושקע USB שפועל גם כשהמחשב כבוי (שני …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי את המחשב DV3-2150 ודי אהבתי את המראה שלו וגם את המפרט...רק חבל שהמעבד T6400 והמחשב עצמו 13.3 ושוקל 2 קילו שזה מעולה לקחת אותו לטיסות לחו"ל שאני מבצע כל כמה חודשים יש לו יציאת HDMI שזה חשוב לי וגם תקן BLUETOOTH רק חבל שהכרטיס רשת לא תומך N ואצלי הראוטר תקן N http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=983 לעומת זאת יש את המחשב G62 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10664 שהמעבד כמובן יותר טוב I3 כונן קשיח גם יותר טוב 7200 RPM יש גם יציאת HDMI וגם תקן BLUETOOTH וגם הכרטיס רשת תומך ב N אבל המסך הוא 15.6 והוא שוקל 2.5 קילו הוא בהרבה יותר גדול ומגושם ומחשב נוסף אולי להזמין מחול את הדגם DM4 שהוא 14 אינץ ושוקל כמעט כמו ה 15.6 http://www.shoppin…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-