עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, שלום לכולם. אני מעוניין בהצעות למפרט מחשב אשר מיועד בעיקר לצורכי עריכת אודיו (קיובייס ושות') ובמקביל אני מעוניין גם לערוך סרטים מידי פעם בפרימייר, פוטושופ וצפייה ב-HD. המחשב אינו מיועד למשחקים. המפרט יהיה מבוסס על מעבד i5 760. קירור למעבד- הצעות התקבלו בברכה... חשוב מארז שיהיה מאוד שקט.. (חשבתי על הסונטה 3 של אנטק) בשאיפה ל- 2 דיסקים קשיחים.. (אפשר גם להסתפק ב-1) 1000GB בערך.. כרטיס מסך שיענה על הדרישות שהזכרתי למעלה.. (זה נושא שאני מאוד מתוסכל ממנו כי אין לי מושג בכרטיסי מסך עדיף שיהיה כמה שיותר שקט אפילו קירור פאסיבי) זיכרון 4GB ניראה לי שיספיק.. לוח אם שיכיל את כל הרכיבים הללו.. ( זהו גם נושא שאין לי בו מושג..) עדיף שיהיה בו לפחות 2 סלוטים של PCI רגיל.. חיבור FIRE…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  2. מחשב לתאומים בגיל 13 בתקציב של 2000-2400 ש"ח ולנסות לחסוך . את המחשב אני קונה מהחנות http://www.ksp.co.il סניף פתח תקווה . שיוכלו להריץ עליו משחקים מוכרים שמכירים ילדים בקרב הגיל הזה ...(אין הגדרה מסוימת לסוג משחקים כי אני אישית לא פריק של משחקים בכלל ) אין צורך לאוברקלוק וכמובן כמה שיותר שקט ... לגבי מסך מתוכנן קנייה של מסך ''22 ..אבל רק אחרי קניית המחשב .. כנראה ריידי HD יש צורך במקלדת ועכבר (עדיפות לסט חוטי של לוגיטק אלא אם כן יש המלצות זולות ומשתלמות יותר בעד התמורה ) לא צריך כונן דיסקטים ולא מערכת הפעלה לקחתי מפה רשימה של חלקים למחשב . תעירו מה אתם חושבים ... תבנו מערכת חדשה אם צריך ... [תודה רבה ! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by Ike,

אני מתכנן לרכוש מחשב / שרת למשרד קטן בעל מספר משתמשים בודדים. מערכת ההפעלה תיהיה סרוור 2003 של מיקרוסופט. המליצו לי על המפרט הבא, אשמח לשמוע דעות: CPU I7 Core i7-950 3.06 8M 1333 1 MB I7 Smackover ATX/DDR3 1 MEMDDR3 1001)1GB DDR3 1333 CL9 Kingston 8 HD500 503)500GB 32MB SATA3 INTELLIPWR 2 MDSP TT-G210-512D2E 1 ENC1147 מארז 1147 1 PS ATX ספק כח 1 98000 תוספת לספק HEC 1 BRN SATA צורב SATA DVD 1

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by galbm2,

מצאתי הצעה למפרט הבא ב2000 שקל. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-INTEL G41-1800MHZ/DDR3/GIGABYTE/ASUS מעבד-Intel® Core™2 QUAD Q8300/2.53Ghz/1333Mhz זיכרון-kingston-4096MB DDR3-PC10666-1333MHZ כרטיס מסך-nVIDIA GeForce GT210-1024MB T.C/DVI דיסק קשיח-W.D/segate-500GB SATA כונן -DVDRW X24 S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי רציתי לשמוע דעה על המפרט ועל המחיר. בעיקרון המחשב מיועד למעט מאוד גיימינג ויותר לשימוש משרדי.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. היי! אני שוקל לשדרג את המפרט שלי למעבד הזה... ראיתי באתר של GB שהוא נתמך בלוח לא באופן רשמי. האם שדרוג כזה יכול להתבצע? האם הוא כדאי? האם הלוח ינצל את המעבד כמו שצריך? המון תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by cfirc,

שלום לכולם , אשמח לקבל עצה לגבי מפרט שבניתי + הוספת קירור למערכת האם יש צורך להחליף פריט כלשהו \ לשדרג עקב אי תאימות ? איזה קירור יש צורך להוסיף למערכת ? ודעתכם על המפרט Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪544 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 Gigabyte GA-H55N-USB3 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪592 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1912 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪450 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS, יחידות 1 ₪357 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1610 Sapphire ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪738 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1275…

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by slipknot94,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: באופן תדיר ושייסחוב את Counter Strike 1.6 על מקסימום (לא צריך כל כך הרבה) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280x1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקי רשת כמו Counter Strike 1.6 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  8. שלום ברשותי מחשב בן 2 וחצי ואני רוצה לשדרג אותו. התקציב הוא בין 1000 ל 2000 ש"ח. המפרט כדלקמן: HDD WD250 GB AAKS לוח אם GYGABYTE GA-P35-DS3L ספק כח HEC 500TDT 500W מעבד- E6750 CORE2 DUO קירור למעבד- ZALMAN CNPS7500 כרטיס מסך- LEADTECH PX8800GT 512MB זכרון- SUPER TALENT DDR2 2GB 800MHZ CL5 מה במפרט הנ"ל הכי נחוץ לשדרג? תודה.

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by benmll,

מבוסס אינטל בבקשה..! . מה התקציב המקסימלי? - התקציב הוא 2000 עם חריגה עד 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל בכיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - החריגה מפורטת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט, משחקים בסגנון פרו אשר מיועדים לעבור למסך HD, לראות סרטים באיכות, ועבודות כלליות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - שימוש כל יום, כמעט כל היום. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - 32אינץ'. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - פרו ופיפא. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד -משחקי המחשב וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. 3.…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by emedic,

שלום חברים, אני מחפש מפרט ל-HTPC עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מורכב בסלון ויהיה מחובר לרסיבר/טלויזיה ב-HDMI (ולכן אני צריך שכרטיס המסך גם ישדר אודיו דרך ה-HDMI) המחשב צריך לנגן גם 1080P יהיה נחמד אם אפשר יהיה להכניס במפרט מקלדת+עכבר אלחוטיים ו/או שלט, אם לא, אני אקנה בנפרד. תודה רבה מראש, ארז נ.ב אם התקציב נמוך עד כדי לא הגיוני, או שכדאי להוסיף כמה שקלים, תרגישו חופשי להציע לי שינויים

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by swisaavi,

זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3R כונן קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE כרטיס מסך: Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe מארז: COOLER MASTER 690 ספק כח: Enermax FMA 535W קרור למעבד: Nexus LXM-8200 המשחקים הכבדים לא פועלים לי ממש טוב ואני רוצה לשדרג איזשהו רכיב על מנת שהכל יעבוד חלק. חשבתי על המעבד או על הכרטיס מסך... אני לא בקי בשוק הרכיבים אז אין לי מושג במה להחליף. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג רק במשהו קריטי שישנה את הביצועים בהרבה.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מולטימדיה (צפייה בסרטי HD, חיבור למסך LCD גדול וגלישה באינטרנט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוציה של מסך lcd full hd. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפ…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. שלום לכולם.. אני שחף ואני חדש כאן בפורום ואני מתחיל עוד כחודש לימודי הנדסה ורוצה מחשב איכותי ומהיר שישמש אותי בצורה אמינה איכותית ובהשתדלות שללא תקלות (אפשר לייחל לכך...) וכאן אני צריך את עזרתכם כי פרט לאלקטרוניקה שבה אני עוסק אין לי כל מושג במחשוב על אף השמות של הרכיבים והצורך בתאימות שאמור להתקיים ביניהם על מנת להביא אותם להיות האיכותיים ביותר במחיר אפילו לא מופקע כמו ה"תקציב שלי". אז אשמח אם תוכלו לעזור לי ללמוד על מחשבים ורכיבים ועניין התאימות, פרט כמובן למדריכים שכאן הסבירו טוב מאוד אך קצת כבד לאחד שלא מכיר טוב מאוד את התחום המילים ששם קצת מסנוורות וסלחו לי על הבורות בתחום... בכל אופן הדרישות שלי הינם מחשב מהיר מאוד וחזק מכל בחינה שישמש אותי לעבודות תכנות, שרטוטים…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. Started by king-bob,

לאחר הרבה זמן של בדיקות מצאתי את המחשב של אסוס UL20A כמחשב שמתאים מאוד לצרכים שלי כסטודנט (וגם העיצוב שלו מאוד הלהיב אותי). כמעט כל החנויות שמוכרות אותו בארץ במחיר סביר (ואולי גם במחיר לא סביר) כבר לא מחזיקות בו, גם אם רשום בזאפ או בגוגל שיש במלאי. יש מישהו שיכול לספר לי קצת, מעבר למה שרשום במדריך של האתר, על הזמנה מחו"ל? או יודע על מקום שעוד מוכר את המחשב במחיר של עד 3000 שקל? זה דגם שנמכר בארץ, כך שהאחריות הבינלאומית של אסוס אמורה לכסות אותו בלי הרבה בעיה, אבל יש הבדל במעבד בין הדגם שנמכר בארץ לדגם שנמכר בארה"ב. באמאזון המחיר שלו סביב ה-510$. האם כדאי להזמין לדעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by reg2006,

ה- acer במחיר 3500 ש"ח וזהו המפרט: http://www.dagesh.co.il/htmls/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_ACER_ASPIRE_5740G.aspx?c0=15821&bsp=14795 לעומת HP במחיר 3950 ש"ח וזהו המפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2223 ביקרות של אנשים (בסוף הכתבה): http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1163391.html קראתי הרבה ביקורות על אנשים שהתאכזבו שקנו HP כי היה להם מלא תקלות חוזרות ונשנות (ראו בכתבה למטה) מה דעתכם? יגיב מי שמבין באמת.... תודה על עזרתכם!

16. אהלן, אני מחפש מחשב אולטרה נייד כזה לאחי הקטן שזקוק לו לבית הספר. ממה שהסתכלתי המפרטים שלהם על הפנים, אז אני מחפש משהו עם 2 ג'יגה ראם (לא ייאמן שמתקינים על מחשבים כאלה ווינדוס 7, ועוד עם ג'יגה ראם יחיד) שיצליח להריץ וורד באופן סביר ממש (כי תקיעות ואיטיות של המחשב כשהוא צריך לשמש לסיכום שיעור לא באות בחשבון). עד כה בלטו לעיניי הX140 של LG וה1005P של ASUS, מישהו התנסה עם מישהו מהם? האם יש מישהו מהמחשבים האלה שיתאים למשימה או שמא צריך להשקיע הרבה יותר במחשב שאינו מבוסס ATOM? תודה מראש לעוזרים, יונתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by hazan972,

היי, לאחר סקר ארוך מאוד מצאתי את הנייד הבא במחיר מצויין Dell Inspiron 1564 http://www.getit.co.il/Prod/61617/ לפני שאני קונה כמה שאלות 1)מה דעתכם על המפרט? 2)? מה בקשר לכרטיס מסך האם הוא מעל הממוצע? 2)המחשב כולל אחריות לשלוש שנים עולה 3300, האם זה משתלם? 3)נכון שצבע זה עניין של טעם, אך הם מציעים רק צבע סגול כהה, מה דעתכם? תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by ag43,

אני רוצה לבנות מחשב כולל מסך שישמש לעבודה משרדית נטו (WORD,אינטרנט) ולצפיה בסרטים. דרושה תמיכה בUSB3. אשמח למפרט מחנות אמינה באיזור כפ"ס. תקציב בכותרת (כמובן שאפשר בפחות )

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ooxoo,

לפני בערך שנתיים קניתי מחשב, אז התפשרתי על כמה דברים. (בעית מזומנים) הסכום המיועד הוא בסביבות 1000+- גמיש קצת. גם היום אני לא מחפש מחשב סופר על, רק שיהיה "קצת" יותר מהיר. זה המפרט! לוח אם ga-ma74gm-s2h מעבד amd athlon 5400 כרטיס מסך ati 4850 זיכרון mushkin ddr2 1024*2 מסך asus mw221c מארז antec three hundred ספק antec 400w אני חושב אין לי כח לפתוח את המארז! דיסק קשיח יש לי 4 בגדול אני רוצה להחליף לוח כדי שיתאים לDDR3 ומעבד! זה באמת לא קריטי אם זה AND או אינטל.(היה לי את שניהם) זיכרונות DDR3 כבר יש לי בצד! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. אהלן אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. יש ברשותי 9600GT, ככה שלא צריך כרטיס מסך. לא צריך גם כונן DVD. גם על ההרכבה אפשר לוותר. מחכה להצעתכם ! תודה!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. שלום לכולם, המחשב הישן מראה סימני שביקת חיים והגיע הזמן לשדרג. אני מתכוון להשתמש בתוכנה BeTwin ץ (http://www.thincomputinginc.com/product_pc_sharing_betwin_vs.aspx) כדי ששני משתמשים יעבדו על אותו המחשב במקביל. בכל רגע צריך שיתאפשר שמשתמש מסויים יוכל לשחק במשחקים בינוניים (SC2 למשל) או לפתח ב VISUAL STUDIO כשהשני גולש באינטרנט או עובד עם OFFICE. כמו כן, אני אוהב להשתעשע מדי פעם ב PHOTOSHOP או עריכת וידיאו קלה וצריך שהמחשב יוכל לאפשר את זה בלי תקיעות (אבל בהחלט לא צריך ביצועי על פה) כמו כן, חשוב שיוכל להפעיל סרטי (HD (1080P. חשוב שהכרטיס יתמוך בשני מסכים במקביל כשכל אחד מהם ברזולוציית HD. תודה מראש! ותשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסו…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  22. היי, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית בלבד - WORD, VISIO, GIMP, MAIL וכו' האם כדאי להשקיע קצת יותר וללכת על I3? (למשל: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= עם מספר שיפורים) בתקציב ש"ח2000 או ללכת על AMD בתקציב ~1600 ש"ח? אשמח למפרט מכל סוג. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לבאי הפורום, אני מעוניין במפרט למחשב, עד 1500 ש"ח לשימוש פשוט - סרטים ואינטרנט. אין צורך בציוד היקפי. התקציב המובא הוא מקסימלי, וכמובן שעדיף בפחות אין צורך במערכת הפעלה, ועדיף בחנות מאזור המרכז. תודה!

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  24. שלום, אני זקוק להמלצה למפרט נוסף. אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2300 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מחשב ביתי. גלישה באינטרנט, עבודה עם תמונות דיגיטליות, מוסיקה, סרטים (לא סרטים כבדים), אופיס, חיבור המחשב למחשב שבעבודה עם שליטה מרחוק. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  25. שלום יש באפשרותי לרכוש מעבד Intel Core i5 760 Tray mhz2800 KB8192 64bit בכ-800 ש"ח מחבר, עד כמה הוא חזק וחדש למשחקים ? לא חובה לשחק על מקסימום רזולוציה .. אני רוצה להשקיע כ- 3000-3500 ש"ח . איזה מחשב עדיף להרכיב עם מעבד זה . http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768847 המחשב הוא לשימוש כללי ולמשחקים , הסכום לא כולל מסך [ יש לי מסך 17 אינצ' ] של SAMSUNG SYNCMASTER 971P תודה מראש על העזרה !

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.