עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kenny,

היי אנשים.. אני בפורום הזה כבר מעל 5 שנים, שני המחשבים האחרונים שלי נרכשו גם כן בעזרת האנשים כאן. בכל מקרה, כרגע אני בטיול במזרח כבר תקופה ארוכה, אני חוזר יום רביעי (ערב יום העצמאות) הביתה וחשבתי להחליף את המחשב. מכיוון שלא היתי הרבה זמן בבית, אני לא הכי מעודכן... למרות שבשבוע האחרון ניסיתי קצת לצמק פערים. בכל מקרה, יש לי מחשב "נחמד" כרגע אבל זה לא מספיק לי למשחקים... אני גם לא יכול למכור אותו ביותר מידי כסף אז חשבתי על 2 דברים 1) להשאיר אותו שלם כמו שהוא , לקנות KVM ולחבר את שני המחשבים למסך... המחשב הישן אולי ישמש למוזיקה\הורדות.. או לא יודע למה 2) לקחת ממנו רכיבים שיכולים לשמש אותי במחשב החדש כמו הרד דיסק (קטן יחסית), צורב DVD (חרוש יחסית) ו... זהו? המחשב שלי כרגע : A…

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by barbone,

ההתלבטות שלי היא: מארז: ANTEC ONE HUNDRED או SHARKON T9 VALUE (רוצה גם שקט וגם יפה וגם שיתאים לATI 6950 2GB) ספק כח: corsair 500w gs או ANTEC VP-550P 550W או ..משהו אחר שתמליצו לי שמתאים לכרטיס מסך (מעבד I5..זיכרון 8GB..לוח H61..) מסך ‏Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP האם מתאים למשחקים ? או שכדאי ללכת על ה228C3LSB LED פיליפס המחשב 90% ישמש למשחקים כבדים מאוד (BF3 FAR CRY 3 וכו'...)

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  3. אני מעונין במחשב שיהיה למשחקים, הורדות ולעבודה באופיס הכולל עזרים נילווים (עכבר, מקלדת, רמקולים) ניתן ללא אפילו פשוטים בינתיים הרכבה, ומערכת הפעלה הייתי רוצה לוח אם שיכלול לפחות כרטיס קול טוב כרטיס רשת צורב DVD HARD DISK 80-160GB ןמארז שיקרר מספיק טוב הייתי רוצה לקנות מאחת החניות במרכז (רמת גן תל-אביב) המופיעות באתר האם אפשרי?

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  4. יש כזה ? אבל בהכרחי שלא יהיה בו מעבד atom אם מישהו ראה מכיר ויכול להמליץ לי על מחשב כזה אני אשמח לשמוע בהקדם האפשרי ובבקשה בלי מחשבים מאייבורי. תודה על עזרתכם שבת שלום חברים

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש לאינטרנט, סרטים ,כתיבת מסמכים כמו כן, אשמח מאד אם יוכל לשרת אותי לעבודה בפוטושופ עם קבצים לעיתים קצת כבדים ודבר נוסף, אני מא מעוניין שהמחיר ינשוק לכיוון ה2500 ש"ח ולא ל-3500 ש"ח דרישות - 2 ג"ב זכרון, HD 160 ומעלה, מסך 15 ומעלה, אמינות ומסך טוב ראיתי כמה אופציות מהזול ליקר: acer 5730z http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2123&CategoryID=343&Page=1 נמכר בימים אלו באופיס דיפו ב2600 ש"ח עד סוף השנה Lenovo n500 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=23723 נמכר ב2990 ש"ח GIGABYTE W536M 1.66GHz 2GB http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=W536MD54T2&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Z…

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  6. כולל: צורב דיוידי ומינימום 80 ג'יגה הארד דיסק. לא כולל: מסך וציוד היקפי. תודה רבה לכולם, דביר

• 15 תגובות
    • 979 צפיות
  7. המפרט מיועד לגלישה באינטרנט משחקים וכו' לא יהיה שום OC והוא משחק משחקים על הגדרות הדיפולט... Athlon XP 2400+ 510 EPOX 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 480 256MB Infineon DDR 400 270 ATI RADEON 9600 TV,DVI 128MB 770 WESTERN DIGITAL 7200 ATA-100 GB 60 390 ATX MIDI 400W usb 140 Total price 2560 ¤ הוא קונה מKSP וההתלבטות שלי היא לגבי הזכרונות ולגבי הכרטיס מסך... אני יכול לחסוך ב200 שקלים ולקחת את ה4200TI של MSI ואת הזיכרון אני לא מכיר והבנתי שהKINGMAX ידועים כזכרונות שלא אוהבים את AMD... הצעות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  8. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן, אפילו ישן מאוד, שכרגע אין לי את התקציב לשדרג אותו. לכן חשבתי שלפחות בנקודת הזמן הנוכחית, אנסה לפחות למקסם את ביצועיו באמצעות כרטיס מסך טוב ככל הניתן, במגבלות ההסטוריה... לוח האם שלי הוא EP31-DSL3L של Gigabyte המעבד הוא E5200 וכרטיס המסך הנוכחי הוא Geforce 9800GT כל המערכת עם 4GB RAM DDR2. אשמח לכל רעיון והמלצה איזה כרטיס להתקין במקומו. תודה

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  9. שלום מצאתי לפטופ של Lenovo מאוד זול עם מפרט ממש טוב שהוא ‏Lenovo IdeaPad B560 M4892IV אמרו לי שלפטופים זולים של Lenovo מתקלקלים מהר אחרי שנה בערך זה נכון? איך אני יכול לדעת האם הדגם הספציפי הזה הוא לא מאלה שמתקלקלים מהר?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  10. Started by inbalr87,

היי חבר'ה, אני הולכת לקנות בקרוב מחשב נייד , כבר מצאתי מחשב שנראה סבבה לגמרה אני רק צריכה חוות דעת על המחשב הספציפי הזה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...3-4055150.html בעיקרון הוא מיועד למשחקים כמו WOW וAION למשל... השאלה היא אם הנייד יריץ את המשחקים חלק בFPS גבוהה בלי תקיעות (הכרטיס מסך שלו טוב מבחינת ניידים? ולאיזה כרטיס הוא משתווה בנייחים?) תודה רבה לעוזרים! (אם יש לכם המלצות למחשבים ניידים אני אשמח לשמוע)

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  11. לשימוש ביתי סביר שמסוגל להריץ ויסטה ;D תודה.

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by daniel2148,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, עקרונית גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה ברובו בוורד ובאינטרנט. אין תכנון לשחק במחשב/לערוך סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדוס, אופיס לא צריך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by OzZzZz,

היי חברים, מעוניין לרכוש מחשב לגרפיקה עד 2800 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל שלא אך לא נורא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, photoshop, freehand 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן cd 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  14. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1210 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS 512MB GDDR3 : GV-NX88S512H-B - RETAIL ¤1564 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤536 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE BLACK - RETAIL ¤170 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤258 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME AUDIO ¤299 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-XX1CASNS ¤345 סט מקלדת ועכבר: LOGITECH CORDLESS DESKTOP EX110 ¤230 רמקולים ואוזניות: CREATIVE 5.1 SBS A500 ¤375 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 ¤318 וידאו וטלוויזי…

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  15. מחשב גיימינג בלבד בתקציב של כ 6500 שח להלן המפרט: מעבד 1. intel core i7 7700 3.6 Ghz 8Mb קירור 2.Arctic Freezer 13 CPU לוח אם 3.Gigabyte GA-B250m-DS3H LGA1151,Intel B250,DDR 4,PCI-E,VGA,DVI,HDMI זכרון 4.Kingston HyperX furey 2x8 GB DDR4 2400 Mhz CL 15 KIt קרטיס גרפי 5.ASUS GTX 1080 Turbo 8 GB קונן קשיח 6.Western Digital Caviar Blue 1 Tb קונן SSD 7.KingStoneSSDNow Uv400 2.5 inch 240 GB ספק כח 8. SeaSonic G650 650w. מה אתם חושבים האם עלי לשכול מחדש?

16. Started by zuzu89,

שלום אני מחפש מחשב נידי בשביל אחותי הגדולה . 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מחיר במזומן , 4500 שח . 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית , סטודנטית - עובדה עם OFFICE . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? תיק למחשב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברה מוכרת כלומר , ibm,hp,dell וכו . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיף שיהיה קר ... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כונן dvd עם צורב (COMBO) ,כרטיס רשת אלחוטי ,מסך 15", 512 זיכרון .

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  17. Started by shlooks,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית אופיס, גרפיקה פוטושופ, גלישה בכמה טאבים במקביל, תכנות * גודל המסך? 13-14, נחמד אם יהיה מגע, לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD(יכול להיות קטן יחסית), דיסק רגיל 500-1000 GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אחריות: 3 שנים * משקל - כמה שפחות (כולל מטען) תקציב: עד 4K, אין צורך כמובן בצורב. החלק לגבי ההפתעה הוסר לבקשת מנהל הפורום. לא הצלחתי לערוך את הכותרת, מצטער על הכותרת המטעה.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by ronmar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  19. Started by Bakshi1,

טוב אז ככה אני צריך מחשב למשחקים במחיר 3,700 בלי חריגה טוב לגבי המשחקים, אני לא משוגע על רזולציה ולא חשוב לי שכל פיקסל יהיה באיכות הכי הכי גבוה, חשבו לי שהמחשב יהיה טוב למשך 4-5 שנים (גם שהכרטיס מסך יחזיק כמה שנים טובות) אני רוצה שבשנים שהקצבתי משחקים יעבדו ואני חוזר יעבדו. אני לא גיימר שמשחק במשחקים על הרמות הכי הכי גבוהות של גרפיקה (טוב יהיו משחקים שאני אוהב שארצה להריץ באיכות אבל לא הרבה). וגם שיהיה טוב לקצת עבודה משרדית וגלישה. מעניין אותי גם dx10 זה חשוב לטווח הרחוק, כי שוב המחשב הוא ל5 שנים אולי יותר. תודה .

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by Eitan Smoliak,

היי, אני לא מבין במחשבים כל כך אז סליחה על הבורות. התשובות שלי מסומנות ב אדום. . מה התקציב המקסימאלי? בנתיים אין א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, CSGO, PAYDAY 2, BORDERLANDS 2, BIOSHOCK 3 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע איפה בודקים, אשמח אם תסבירו לי איפה. -לאילו הגדרות …

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by fidel,

היי, רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד... התקציב שלי כעת עומד על 1000 $ פחות או יותר למחשב נייד, ויש לי התלבטות קשה בין macbook air של אפל לבין xps13 של dell. מצד אחד אני אוהד ענק של מכשירי אפל למיניהם (אני מחזיק אייפון 6) ואני אשמח שאוכל תמיד להסתנכרן בין המכשירים, אבל בעיקר זה שהמחשבים שלהם עובדים מעולה ללא שום תקיעות ובעיות כמעט. ועוד, שכן ניתן להתקין עליהם ללא בעייה ווינדוס ווירטואלי. אולם מצד שני, באותו מחיר שאני יכול להשקיע על אפל, ניתן לקנות מחשב של דל עם מפרט יותר מרשים וביצועים יותר טובים. בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים ועבודות רשת כגון בניית אתרים ותחזוקם, אולם אני גם מעוניין שהמחשב יהיה יכול להריץ משחקים טיפה כבדים. עוד עניין שמאוד חשוב לי הוא היופי והדקות…

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by RGUFVI,

חושבת לקנות את ה- DEEL VESTRO 3300 אשמח נורא לקבל דעות והמלצות לגבי המחשב מפרט טכני מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 430M 2.26GHz Max Turbo Frequency 2.53GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache כרטיס מסך Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics מסך רחב 13.3 High Definition Wide LED Anti-Glare Display ( מסך מט ) רזולוציה 1366X768 דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 2GB DDR3 1066MHz dual channel Memory משקל 1.81Kg (כפוף למפרט הכולל סוללת 4 תאים וללא כונן אופטי) אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה 21 ימי עבודה תכונות נוספות מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה2 כונן אופטי צורב DVD פנימי DVD+/-RW כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1520 (802.11n) Half Mini Card שן כחו…

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, lol, רוב אלה העתידים לצאת שהוצגו בE3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סדר גודל של 24 אינץ (גמיש בנושא) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  24. שלום לכולם אחרי שיטוט רב אני די סגור על מפרט, והייתי רוצה את דעתכם לפני הקנייה. השימושים הם: צפייה בHD (דורש שקט), גרפיקה 2D ברזולוציה גבוהה ועריכת וידאו (מה שמחייב אותי לכ. מסך של nVidia כי אני משתמש ב Avid). ללא OC ומשחקים. המפרט הורכב בעזרתו של hw_joe, למרות ששיניתי כמה דברים. תודה ג'ו. ולהלן התוצאות: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤582 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39295 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS ז…

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by Polyphonia,

שלום, אשמח אם תעזרו לי קצת,כי הידע שלי בלקנות מחשב לא בשמיים. אני צריך מפרט למחשב ב3000 שקל,ללא ציוד הקפי (עכבר,מקלדת וכדומה) וללא מסך. המחשב מיועד למשחקים (אני לא גיימר,כך שאני לא צריך כרטיס מסך מוגזם) ולשימוש ביתי כגון אינטרנט,מוסיקה וסרטים. תודה ענקית מראש.

• 13 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים