ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מחפשת מפרט למחשב לשימושי גרפיקה בעיקר פוטושופ, עריכת וידיאו, ותלת מימד בסיסי. ללא מסך וללא ציוד נלווה. תקציב בסביבות 6000 ש"ח. עובדת עם רזולוציות גבוהות, ריבוי שכבות ומספר תוכנות במקביל. לפי מה שקראתי כאן עד עכשיו: מעבד i7 וחשבתי על 4820k לוח אם ASUS P9X79 מתלבטת איזה דגם יהיה הכי משתלם או Gigabyte X79 UD-5 זכרון G.skill Ripjaws-X 2x8Gb DDR3 1866Mhz PC3-14900 kit CL9-10-9 כרטיס מסך GTX770 Gigabyte או אם דגם אחר נמוך יותר מספיק כונן SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III עם כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III אשמח המלצה למארז, אני התרשמתי מ Thermaltake Urban S31 Snow VP700M6W2N Windows Pro מחברת הרבה ציוד נלווה, סורקים, מצלמ…
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום חברים אחותי נתנה לי תקציב של 2000 ש"ח לקנייה של מחשב בלי ציוד היקפי שישמש לגלישה באינטרט צפייה בתכני hd ושימוש באופיס. חשוב לי לציין שאת מערכת ההפעלה והכל אני אתקין.אשמח אם תוכלו לייעץ לי ולבנות לי מפרט מהחנות הבאה: http://www.skypc.co.il/BuildItemsv3.asp?page=187 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית בעיקר וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קר…
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? עד 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מקווה שיריץ DIABLO III ויאפשר לי לערוך סרטונים ליוטיוב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש גלישה באינטרנט ומעט עריכת אודיו ווידאו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 20" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? DIABLO III בלבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ללא ציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי כולם. בעיקרון החלטתי ללכת על מפרט AMD שרכבתי על סמך המלצות שלכם, אך לפני הקנייה הוצע לי מפרט מבוסס פנטיום4 עליו אני מעוניין להתייעץ עמכם: מעבד: P4 2.8 800Mhz לוח: Asus P4s800D SiS זיכרון: Kingston 512Mb 400Mhz דיסק: WD 120GB 8Mb Buffer כרטיס מסך: Geforce FX5700 128Mb DVI agp8 כונן פלופי צורב LG מארז גנרי 400W מודם פקס PCTEL 56K עכבר אופטי, מקלדת ורמקולים. מחיר: 4100. אפשר עוד להתמקח קצת... מה נראה לכם? בעיקרון האלטרנטיבה בשבילי היא מפרט מבוסס AMD Athlon 2500+ EPOX 84d3+ 512 ADATA 400Mhz compucase (הבסיסי ב390 שקלים עם הHEC) WD 80Gb 8 Mb Radeon 9600 256 MB של Saphirre צורב LITEON פלופי מחיר באזור ה3600. אשמח לדעתכם, כרגע אני נוטה לAMD אבל הקונצנזוס של אינטל מתחיל לפתו…
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קניתי מחשב DELL INSPIRON 5547 מחנות מסויימת וקיבלתי את המחשב במשלוח. הבעיה היא שהמסך לפעמים מראה "רעשים" מעין פס או כמה פסים עבים אנכיים שנראים כמו רעש צבעוני כזה. זה נראה כמו רעש אנלוגי יותר מאשר בעיה בתוכנה. כשאני סוגר את המסך ופותח שוב זה נעלם אז יכול שזה באמת בעיה בWINDOWS 8.1 PRO שיש לי. יש לכם מושג מה זה ומה כדאי לי לעשות עם זה?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
פשוטו כמשמעו. אני חדש בתחום ואין לי שמץ של מושג רוצה לדעת איזה לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שהוא כבר בן 5 שנים ורציתי להחליף אותו אבל אין לי ממש תקציב להחליף הכל אז החלטתי לשדרג אותו אני בעיקר משתמש במחשב למשחקים וגלישה באינטרנט שירים סרטים וכאלה ... בזמן האחרון הוא הפסיק לעבוד לי הוא נתקע כל הזמן והחלטתי שצריך לשדרג אותו ... בקיצר יש לי תקציב של עד 1500 שח לשדרוג מקלדת עכבר רמקולים מסך לא צריך אני חושב שאני לא צריך להחליף את המארז כרטיס רשת את הDVD את דיסק קשיח ואת הספק כוח אני מעדיף גם להרכיב את החלקים לבד בשביל לחסוך בהוצאות אז מה שיש בעצם להחליף זה לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרון יש לכם הצעות? המפרט שלי עד כמה שאני יודע... פנטיום 4 2.8 זיכרון 1 ג'גה כרטיס מסך ג'יפורס 7600GS דיסק קשיח 160 ג'יגה ספק כוח 400W אולי כדי להחליף? מארז עם 2 מ…
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב מיושן: AMD sempron 1.8Ghz לוח אם כלשהו תושבת AM2 זיכרון ג'יגה וחצי DDR2-533 2 כוננים בחיבור SATA וDVD בחיבור IDE. ספק כוח חדש וטוב . עכשיו, כיוון שכרגע אני בקושי מצליח לפתוח 3 טאבים בפיירפוקס, אני רוצה לשדרג את המחשב. אני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים, ולא פחות חשוב ליצירת מוזיקה (קיובייס למי שמכיר), מה שאומר שצריך מעבד חזק. שקלתי לקנות מחשב חדש וזהו, אבל אני סבור שלשדרג יהיה יותר זול. מה דעתכם על זה: AMD Athlon II X3 440 3.0Ghz לוח GIGABYTE MA78KM-S2H כרטיס מסך ייקנה בהמשך אם ארצה. 660 שקל, בטוח יותר זול ממחשב חדש שיתאים לצרכים שלי. המחשב יהיה סבבה? אני משער שכן. אני בעיקר לא יודע אם שווה ללכת על לוח אם DDR3, שזה אומר עוד 150 שקל בערך, אבל…
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני צריך שתרכיבו לי מחשב ובבקשה שיהיה משהו טוב תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לוכלם, הזמנתי מעבד ולוח I7 3770K ו-DZ77RE-75K. בנוסף ישנו כרטיס מסך: Gigabyte 560TI windforce וHDDים. אני צריך עזרה בלהרכיב את שאר המחשב התקציב כאמור 2k בערך, אם יש אפשרות להגדיל באופן משמעותי את יחס העלות תועלת אפשר לדבר גם על חריגה מהתקציב. תשובות לשאלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי ביחס עלות/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום ! :> לאחרונה , התחלתי להגיע ( ולארגן ) מסיבות רשת , והצורך במחשב קטן יותר ( כרגע יש לי Supertalent .. לא בדיוק נוח לסחיבה ) נראה קרוב מתמיד . יש לי כ 4500 שקל ( ועדיף לחסוך כל שקל ) לצורך הרכבת מחשב HTPC שיוכל לשמש אותי גם במסיבות רשת , וגם בתור מחשב לקולנוע ביתי ( פשוט משהו , אבל קולנוע ביתי =)) . המחשב עצמו יתחבר ל ADA880 , כך שיש צורך בכרטיס קול הכי פשוט שיש , עם יציאה דיגיטלית . המחשב צריך לכלול שילוש , כונן קומבו ( צורב + DVD ) , כרטיס מסך טוב בעל VIVO , כרטיס קול , וכונן 80GB . המחשב צריך להריץ משחקי פעולה כמו ET ו UT 2004 , ואת WC III בצורה חלקה לחלוטין . יש אפשרות כלשהי להגיע למפרט שכזה בתקציב הזה? ישנה אפשרות לקנות את כרטיס המסך , הכונן הקשיח וכונן הק…
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי חברים רציתי את עזרתכם בכמה דברים 1.מאוורר 140 שיכניס לי אוויר קר למערכת עם לדים כחולים(בא לי אם כבר להוסיף קצת צבע) 2.קירור למעבד 3.משחה טרמית 4.האם חוץ מזה המחשב צריך שיפור כלשהו כדי להריץ את המשחקים העכשוויים בהגדרות בינוניות 5.כמה יהיה צורך להשקיע כדי להגיע למצב שהמחשב יוכל להריץ משחקים באיכות גבוהה (COD לדוגמא) תודה מראש מפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI…
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מחליף ומוסיף רכיבים זה המפרט הסופי שלי Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI Kingston HyperX BLU1600Mhz 4GB X 4 קיים כבר 8GB ומוסיף 8GB Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc Version Fractal Design Define R4 Black Pearl Antec high current gamer 620w OCZ 120G Sata3 Sandforce 2281 Vertex3 Max IOPS WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter X2 DVDRW LITE-ON x24 Logitech mx518 Thermaltake meka g1 Audio Technica ath-m50 Dell UltraSharp 2407WFP מה שצבוע באדום אני מחליף מה שכחול זה משהו קיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא רלוונטי כי זה שידרוג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי כי זה שידרוג ב) במידת הצורך- עד כמה…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אני צריך לשדרג את הPII שלי לPIV במחיר של עד 4000 שח. מערכת של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
זקוק למחשב למשחקים כמו: World of warcraft, splinter cell-conviction, assian creed 2 ועוד ברמה זו. התקציב הוא 4000 שח בלי מסך או כל תוספת אחרת ואין אפשרות לעבור את התקציב, אנימחפש מחשב מוכן ומחפש את המוצר המתאים.
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבנות מחשב HTPC. דבר ראשון חיפשתי מארז שיתאים לעסק, מצאתי את המארז הבא של אנטק: ANTEC MINUET Piano Black Slimline http://www.heatsinkstore.com/mipiblslpcca.html דבר ראשון - האם כל לוח ייכנס לי שם? אני מתכנן להכניס שם פנטיום 3 800 עם לוח של ג'יגהבייט, אין לי מושג איזה דגם בינתיים אז.... דבר שני - מה התוכנה הכי מומלצת ונוחה להפעיל עליה HTPC ? דבר שלישי - אני מחפש כרטיס מסך קטן שייכנס שם עם יציאת SVIDEO/RCA במחיר הכי זול שניתן, על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
תוכן נמחק
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים, התיעצתי עם כמה טכנאים ואנשי מיקצוע שונים, ולבסוף הרכבתי מפרט שעומד בתקציב שרציתי. בבקשה, תנו לי חוות דעת, מה לשפר, מה לשמר, אולי להמליץ על מותגים שונים ממה שיש במפרט וכו', אולי שחכתי חלק מסויים שאני לא שמתי לב לגביו. אני רוצה מחשב חזק במיוחד למשחקים, מחשב שמוסגל להריץ את המשחקים הכי חדשים באיכות הכי גבוהה בצורה הכי חלקה וטובה... זהו המפרט: מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xP…
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם נראה שקשיח של 160 ג'יגה לא כזה מספיק לי (ואני משתמש בנייד שלי בדיוק יומיים), ואני חושב לקנות אחד גדול יותר. איפה אפשר למצוא בזול, האם מסובך להוסיף ל-Lenovo S12 או במידה ויש רק מקום אחד להוסיף, אולי שווה בכלל לקנות קשיח חיצוני ונייד?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב בשביל לראות סרטים ולגלוש ומוזיקה מפרט טכני: מארז מפואר הכולל 2יציאותUSB קידמיות ו4 אחוריות לוח אם אינטל מקוריINTEL GRANT-COUNTY מעבד INTEL PENTIUM D 805 64BIT LGA 775 זיכרון512MB DDR PC3200 כ.מסך PCX ATI X-300 128MBלמשחקי תלת מימד כ.קול 7.1ערוצים כ.רשת 10/100 לאינטרנט מהיר דיסק קשיח 80GB 7200 8M צורב מהיר SAMSUNG/LG 52X32X52 מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי+רמקולים 430W מצלמת אינטרט+מיקרופון מובנה לשיחות וידאו באינטרנט מסך LG מדגם LG 1750SQ LCD(דק)שחור כסוףB/S מחיר 3200 אודה לדעות ממכם על המחשב
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי, זה המפרט, בכמה אפשר למכור אותו? macbook pro 15' early 2011 processor: 2 GHz Intel Core i7 memory: 16 GB 1333 MHz DDR3 startup disk: samsung ssd 250gb second hard disc: toshiba hd 500 gb graphics: AMD Radeon HD 6490M 256 MB כונן הדיסקים של המחשב הוחלף בהארד דיסק נוסף, אז אין כונן דיסקים. הלוח הלוגי הוחלף ע״י אפל ממש לפני חודש בגלל תקלת הריקול של מחשבי 2011. חוץ מזה לא חווה בעיות חומרה. סה״כ במצב מצוין, ללא פגיעות פיזיות וכו׳.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מסך עם רזולוציית 1440×3440 כשכרטיס המסך שלי במחשב הוא RTX2060?
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של ASUS [חדש], כפי שאתם זוכרים מאשכולות קודמים שלי.. הוא זבל טהור.. בכל אופן, אני לא מצליח להיכנס ל-BIOS. שום כפתור לא עובד, לא משנה כמה ניסיתי. ניסיתי DEL, F10, F8, F2, INSERT, שום דבר לא עובד. אני חייב להיכנס ל-BIOS כדי לשנות משהו. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום חברים, תנו לי חוות דעת על כל הרכיבים האלה בלי קשר למחיר שלהם מעבד אינטל Q9550 ספק כח Thermaltake Toughpower 600W זיכרונות G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 לוח אם Gigabyte GA-X48DS5 X48 Chipset DDR2 כ.מסך CLUB3D RADEON HD4870 512MB +שידרוג של עוד אחד כזה בעתיד ל CF Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 1.5TB דגם: WD150GB 1.5TB SATA 10000 rpm קירור למעבד Arctic - Cooling Freezer XTREME צורב DVD pioneer dvr-215 silver בתודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בארה״ב, ומתלבט בין שני דגמים: https://www.amazon.com/UX430UA-DH74-Ultra-Slim-wideview-Processor-keyboard/dp/B0768M9KVY ו-https://www.amazon.com/Dell-InfinityEdge-Notebook-Computer-i7-7560U/dp/B06Y3879V6 למישהו יש המלצות/דיס לאחד משניהם? כרגע זה נראה שהדל הוא touch (פחות חשוב לי), סוללה שמחזיקה יותר זמן לפי בנצ׳מאקים, ומסך מעט יותר קטן. עוד משהו שאני מפספס? השימוש העיקרי יהיה גלישה וכו׳, אבלך מדי פעם אולי גם פיתוח (כולל דברים ״כבדים״ שדורשים מעבד חזק). אין צורך בגרפיקה/משחקים. (המלצות לדגמים אחרים באותו טווח מחיר יתקבלו בברכה). תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-