ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב עד איזה 2000 ככה. המטרות זה בעיקר גרפיקה - דו ממדית, ותלת ממדית ( 3D באופן דיי בינוני לא משהו מטורף... ) המשחק היחיד שאני משחק זה COD4 ברשת, וגם אני לא מתכוון לשחק בו על HIGH או משהו כזה. כמובן כל הדברים מסביב גם... אינטרנט סרטים וכו'... לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, גם לא צורב או DVD וגם לא הארד דיסק... לא מתכוון לעשות OC, עיצוב פחות חשוב לי, וגם רעש לא יפריע לי אשמח לראות רעיונות תודה
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אנשים. שמח להצטרף לפורום, ומודה באשמה שגיליתי אותו רק לאחרונה. למרות ששמו בהחלט נישא לפניו. בימים אלו אני שוקד על הקמה של אולפן הקלטות קטן וצנוע בביתי. בארסנל הקניות כבר הצטיידתי בכרטיס קול משובח (EMU 1820M), כמה מיקרופונים, כבלים, ועם הזמן (והמזומנים) ארכוש עוד ציוד חיוני - מוניטורים, אוזניות נורמליות, ואולי איזה מקלדת שליטה נוחה. בכל אופן, לענייננו, הבנתי שהמחשב שברשותי כרגע ישן ובטח יוריד מהביצועים ואיכות ההקלטה באופן משמעותי, לכן חובה לשדרג למחשב חדש. הבנתי שIntel שולטים עכשיו בשוק מבחינת המעבד החדש שברשותם, אבל העלות שלו בשמיים, ואני החלטתי שאם לפני חצי שנה מפרט מחשב מבוסס מעבד של AMD היה די ויותר בשביל אולפן הקלטות צנוע, אין ספק שגם היום האיכות תהיה מספיקה.…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קודם כל אני חדש פה וחבר הפנה אותי לכאן ומה שיש לי להגיד זה פשוט ואוו עולם אחר לגמרי ואנשים שפיצים .. אז הנה קיבלתי מפרט למחשב שאמור לשמש לעריכת מוזיקה + לעלות משחקים חדשים .. ניד פור ספיד אנדר כובר החדש .. הנה המפרט .. מעבד - Intel Core 2 Duo E-7300 2.66 Ghz 1066 Mhz לוח אם - Gigabyte G31M-S2L DDR2 PCI-X SATA 2 GL זיכרון - DDR2 800Mhz 2048MBx2 = 4196Mb ללא כונן אופטי ללא כונן קשיח כרטיס מסך - GeForce 9500GT 512Mb TV DVI PCI-X מארז NZXT אלומיניום שקט במיוחד אני צריך גם ספק שהייתי בחנת הטעתי אותו אמרתי לו שהספק לי 500 W והוא בעצם 350 אז אני צרי גם ספק מחיר 1500 תודה זה המפרט שקיבלתי מה אתם חושבים עליו ? בכסף הזה אפשר להביא משהו הרבה יותר חזק ? ויש אפשרות להוסיף עוד כ…
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מניח שהשווי שלו מאוד נמוך. אבל יהיה מעניין לדעת כמה לדעתכם הוא שווה.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, אשתי מעוניינת לקנות לי מחשב נייד חדש (עיקר השימוש הקלדת שיעורים - יש לי עוד 2 נייחים לשימושים אחרים) אני רוצה ליצור קשר עם מישהו שכבר קנה אותו שיכול לספר לי דעה אישית ולא משוחדת (קראתי לא מעט REVIEWS אבל אין כמו דעה של החברים באתר) כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים אבל אני אנסה. המחשב מיועד לחבר שעובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן: 1.After effects 7. 2.canopus edius 4. 3.Photoshop CS2. 4.Adobe Encore 2. מפרט המחשב שיש לו כרגע: Pentium 2.8HT 2GB DDR 400 לוח אם של ג'יגהבייט AGP x8 Geforce 5200 AGP כרטיס עריכה - DVStorm RT - PCI 4xHD160GB IDE. מארז HEC COMPUCASE CI-6A19. יש לי מספר שאלות: מכיון שאין לו כרגע מספיק כסף למחשב חדש, את השדרוג הוא היה רוצה לעשות בשלבים. בשלב הראשון מעבד מהיר, לוח אם וזיכרון. והוא בהחלט היה רוצה לעשות אוברקלוק רציני. 1. איזה מעבד מומלץ ? אמרו לי שבשביל אוברקלוק ה4300 עדיף על ה6300 ?! 2.איזה לוח אם וזיכרון אתם ממליצים? הוא צריך לפחות 2GB. האם 667 יספיק לו או שווה לקחת כ…
-
- 13 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מפרט כי המחשב הישן שלו לא מסוגל להריץ פיפא 2009 והוא צריך משהו שיחזיק. התקציב הוא 1200 ש"ח, ללא ציוד היקפי, מספיק 160 ג'יגה הכי זול וכונן דיוידי הכי זול, אם אפשר אז כ. מסך לא מובנה (דוגמאת 8400GS\ HD3450).
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
היי, הייתי שמחה לקבל עזרה בנידון אני מחפשת מחשב עם כמה מאפיינים - תקציב: 3300 ש"ח - מסך גבוה (אם יש כזה מונח). - SSD או אפשרות להרחיב לSSD - יציאת HDMI - מעבד i5/i7 - צורב - 8GB מינימום הערות: המחשב אמור להתאים לעבודה על תוכנות יחסית כבדות (תכנות וקימפולים).
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בהזמנה של T61 יש את האופציות ל System expansion slots: PC Card Slot & Express Card Slot PC Card Slot & Media Card Slot ה - media card אמור להיות קורא כרטיסי זיכרון למיניהם אם הבנתי נכון, אבל מה זה Express Card? בשביל מה משתמשים בו ומה עדיף למשתמש הביתי? שאלה נוספת, בחלק של Wireless card הוא רק התוספת של תמיכה ב- draft-N, האם שווה להוסיף 30 דולר בעבור התמיכה הזו? ועכשיו לשתי שאלות חשובות נוספות 1) בעמוד של ההזמנה כתוב שבחירה בסוללת 6 תאים יכולה להוסיף עוד 4 שבועות למשלוח, האם למישהו יש ניסיון עם זה? יודע כמה זמן זה באמת בפועל? 2) האם יש אפשרות לשלם בכרטיס בינלאומי באתר של לנובו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קודם כל אני ממש מצטער שאני פעם השנייה כותב הודעה של ביקוש למפרט, בפעם הקודמת ביקשתי מפרט AMD אבל עכשיו אני רוצה אינטל. יש מישהו שמביא לי את המחשב והוא יכול להשיג לי חלקים במחיר מאוד זול. אז כך, הוא בטוח מביא לי בעוד שבוע: מעבד-P4 2.6C FSB 800 זיכרון- שני סטיקים של 256MB DDR400 לוח אם- ASUS p4p800 דיסק קשיח טוב (שכחתי את השם) 60 GB את כולם, חדשים עם אחריות, הוא יכול להשיג לי במחיר מצחיק של 1720 ש"ח. עכשיו בנוגע לפלופי וצורב, החלטתי לקנות: Lite On 52x32x52 retail וכונן פלופי רגיל שעולה 50 ש"ח. עד עכשיו נדמה לי שהמפרט טוב מאוד ולא מצריך שום שינוי. יש לי כרטיס מסך שאני אמכור אותו ב-300 ש"ח, אז נוספו לי 300 ש"ח לתקציב. אז יש לי עכשיו 1110 ש"ח להוציא על מארז ועל כרטיס מסך. עכש…
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה לקנות היום את המחשב הזה. אשמחש לקבל הצעות/הערות לפני הרכישה. (כרטיס גרפי מהמחשב הישן RADEON 9200SE). כמות מוצרים סה"כ 1 INTEL Pentium 4 - 2.8E Prescott - 1MB Cache, 800Mhz FSB - RETAI 1,180.08 ש"ח 1 ASUS P4P800-E Deluxe (865PE) - ATX 777.78 ש"ח 2 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 598.98 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 576.63 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 2510A x8 DUAL LAYER - bulk 540.87 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.64 ש"ח 1 LITEON CD ROM X52 - Black 125.16 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6919 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 397.83 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,420.83 ש"ח …
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני אשמח לעזרה בקניית מחשב לאחותי למטרות עבודה משרדית ואינטרנט (ללא משחקים) חשוב שהיא תוכל להנות מצפייה בוידאו ביוטיוב ואם ובמידה יש DVD אז שיפעל טוב. הקנייה יכולה להתבצע היום או מחר באילת (12-13.12.2013) מה שאמור לאפשר יותר אפשרויות בתקציב, אבל לא חובה. אשמח למחשב הכי חזק בגדר התקציב בבקשה. הנה הפרטים: * תקציב: 2,000ש"ח * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * מעבד: בתקווה שאפשר i5, אם לא אז i3 * גודל המסך: 15.6 או 14 * מסך מבריק או מאט: עדיף מאט אני חושב, שיהיה LED * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיף עם מקלדת הכוללת numpad * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB, לא מבין בסוגים * כונן אופטי: לא חובה אבל עדיף אם אפשרי * מערכת הפעלה: WI…
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
היי על איזה מפרט בסביבות ה3000 שקל אתם ממליצים? דברים שאני צריך: מעבד, כרטיס מסך, לוח אם, זכרונות ומארז בקשר לספק - אם הוא לא מגיע עם המארז אז אחד שלא יעבור את ה150~ שקל המחשב אמור לשמש גם למשחקים (שיריץ את כל הדברים החדשים בצורה סבירה) ושיחזיק מעמד עם אוברקלוק (לא משהו רציני אבל) אם אפשר אז תתנו בבקשה גם הצעה של אינטל וגם של AMD תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנוכחי שלי די גוסס ואני שוקל להחליפו. השימושים המרכזיים שלי בו הם אינטרנט תכנות עריכת תמלילים וצפייה בסרטים (בד"כ על מסך חיצוני, לפעמים על מסך טלויזיה דרך vga) מאוד מצא חן בעיני המקבוק פרו ב1200$ ולמעשה אני רואה בו מחשב די מושלם (מה גם שכבר הרבה זמן אני מעוניין לנסות את המק או אס ואולי גם קצת לתכנת לאיי פון) הבעיה המרכזית שלו כמו שאני רואה את זה, זה אפל וההתעקשות הלא ברורה שלהם על הדיספליי פורט כלומר הם מסרבים לשים hdmi, משהו שכשקניתי את המחשב הנוכחי לפני שנתיים וחצי התקמצתי עליו ואני עד היום מתחרט. (וזה למה אני מתחבר עם כבל vga) לכן זהו פרט חשוב עבורי. מה שאני רוצה ממחשב: 1. מסך 13 או 14" עם תאורה אחורית (led backlit) לא מוכן לוותר על זה 2. יציאת hdmi 3. מקל…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי לי מפרט לגיימינג ב5K תגידו לי אם ניתן לשפר אותו בתקציב הזה.. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1147 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪197 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪627 מארז: Bitfenix Survivor Core 2X20CM + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪306 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חד…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש מושיע ? אני עובד בעיקרון עם תמונות ועריכות אני צלם זה היחידי שמצאתי נורמלי לא מבין בניידים http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=33819
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש הצעות לתחנת עבודה לעריכת וידאו . כרטיס המסך יהיה QUADRO FX-580 לא צריך ציוד הקפי ויש לי מארז SONATA3, כמובן אם הוא יתאים לחלקים החדשים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום! התרשמתי מאוד מהפורום שלכם ולכן רציתי להעזר בכם לבניית מפרט למחשב! המחשב לא צריך לכלול מסך, אבל כן צריך לכלול את שאר הציוד ההקפי(לא כולל מדפסת כן כולל צורב). אני לא גיימר כבד, ולמרות ששמתי לב שכולם ממליצים על ה AMD חשבתי שאולי כדאי ללכת בכל זאת על מעבד של INTEL 64 ביט... גם הכתבה הבאה גרמה לי להגיע למסקנה הזאת: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=14693 בנוסף התרשמתי שכדאי מאוד לקחת כרטיס מסך x800 gt שיכסה על החסרון של אינטל בגרפיקה...? ולגבי הזכרונות האם שווה להשקיע ב זכרונות 533MHz ? אודה לכם מאוד על תגובתכם המהירה!!! שגיא
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מחשב לאחיות הקטנות ולהורים שימושים אינטרנט סרטים עבודות וורד ומשחקים קלים סימס 3 שיהיה שקט ויעבוד טוב צריך חוות דעת על המפרט שהרכבתי לאישור סופי מהמומחים פה שלא עשיתי טעות
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב למשחקים שהוא צריך להיות אם כרטיס מסך חזק כדי להריץ hl 2 בצורה בסיסית נורמלי
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי. נכנסתי לאתר של דל, והבנתי שהדגם Inspiron 1525 מגיע עם Ubuntu Linux מותקן. אותו המחשב, שנמכר בארץ: http://zap.co.il/model.asp?model_id=686940 בחוות דעת על המחשב כתוב שהוא מגיע עם VISTA. השאלה שלי היא, האם יש בכלל את הדגמים הללו בארץ שמגיעים עם Ubuntu? תודה. על דרך, מה זה דורש להתקין מערכת הפעלה חדשה על מחשב נייד? זה מסובך\בלתי אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
נראה מסובך אני יודע אבל היי , זה לא למשחקים , לא צריך כרטיס מסך S.high-end שעולה כמו כל התקציב ביחד ואולי יותר , לא איכפת לי DDR או DDR2 , לא צריך קרורים מקצועיים , כרטיס מסך חלש (אבל טיפה כן על רמה) יספיק , קדימה , נראה אותכם , אחלה אתגר לדעתי
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חושבת לקנות את ה- DEEL VESTRO 3300 אשמח נורא לקבל דעות והמלצות לגבי המחשב מפרט טכני מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 430M 2.26GHz Max Turbo Frequency 2.53GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache כרטיס מסך Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics מסך רחב 13.3 High Definition Wide LED Anti-Glare Display ( מסך מט ) רזולוציה 1366X768 דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 2GB DDR3 1066MHz dual channel Memory משקל 1.81Kg (כפוף למפרט הכולל סוללת 4 תאים וללא כונן אופטי) אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה 21 ימי עבודה תכונות נוספות מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה2 כונן אופטי צורב DVD פנימי DVD+/-RW כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1520 (802.11n) Half Mini Card שן כחו…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי?[glow=red,2,300]3000[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]100[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?[glow=red,2,300]תכני HD[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.[glow=red,2,300]אולי FIFA 14שיצא[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[glow=red,2,300]1080P[/glow] -לאילו הגד…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-