עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by taamir,

יש לי HP pavilion dv4 2GB זיכרון שתופס שני חריצים 1GB כ"א. מערכת vista 32 האם כדאי לי להחליף אחד מהם ל 2 GB ב 130 ש"ח ןלקבל 3 ? המהירות שיש לי זה 400 אז אני קונה את הכי איטי שזה 533. השאלה גם מה יהיה השיפור בביצועים וגם איפה וכמה יעלה להתקין את זה?

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by Rrafi,

שלום.! אני רוצה לקנות לאחיין שלי שעלה לכיתה א' מחשב מתנה...כפי שבטחתי לו.! הוא סך הכול בן 6..! יצא לי מאה ש''ח יותר מדי אבל לא יודע במה עוד אפשר לחסוך..!! אל תשכחו 3700 זה בחניקה..! המחשב צריך ליכלול: מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים..! המפרט שאני הכניתי: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 430 1 430 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 945GME-DS2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E 390 1 390 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 1GB TwinMOS CL5 250 1 250 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total 8600GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E 690 1 690 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 720…

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by hadarK,

שלום, התקציב הינו 7K+. המחשב ישמש לסטודנט למדעי המחשב, מולטימדיה (מכאן חשיבות למסך איכותי), אקסלים גדולים ואם מתאפשר בלי פגיעה משמעותית בחיי הסוללה והמשקל אז גיימינג קל. יש צורך במסך מגע (אשתמש גם ב stylus), גודל המסך שאני מעוניין בו "14 (שמתי עין על Lenovo Yoga C940) חשיבות גבוהה למשקל שלא יהיה כבד, הייתי אומר עד 1.5kg. חיי סוללה חשובים גם כן. מבחינת SSD, 256GB אינם מספיקים לצרכיי, לכן במידה ומשתלם לרכוש דגם עם 256GB ולהתקין כונן שיירכש בנפרד אעשה זאת. חיבורים: USB Type-C חובה. thunderbolt יהיה נחמד כ futureproof הקנייה מתוכנת לשבוע הקרוב ולא שולל רכישה מחו"ל במידה ואחריות מכובדת בארץ. תודה, הדר

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  4. ככה הכל התחיל.. שלום לכל חברי הפורום, אז ככה אני מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 שקלים אפשר טיפה יותר אם יש משהו שבאמת שווה את זה. אני מחפש מחשב בגודל של עד 15.6 למרות שלא יהיה לי אכפת אם הוא יהיה טיפה יותר קטן. חשבתי על משהו עם 4g זיכרון 500gb דיסק קשיח וכונן DVD. המחשב אמור לשמש אותי להכל מכיוון שזה המחשב היחידי בבית שזה אומר אינטרנט סרטים משחקים וכו׳ אני יודע שמחשב נייד לא מומלץ לגיימרים אבל בכל זאת אני מחפש משהו שיוכל להריץ לי משחקים כבדים אז זה אומר שנדרש גם כרטיס מסך ברמה גבוהה. חברים יקרים מקווה שתוכלו לעזור לי בבחירת המחשב הנכון כי נכון לעכשיו אני ממש מבולבל.. תודה רבה ושבוע טוב מאז ההודעה כמו שאתם רואים הצלחתי לגרד עוד 1000 אחרי מאמצים רבים, עשיתי מחקרים בפורום …

5. מיפרט למשחקים 8K עם אפשרות לשידרוג לכ. מסך התומך ב- DX 10 אני לא צריך ציוד חוץ ממיקלדת ועכבר (זהו) אז ככה אני רוצה: X1900 XT 512 MB עם הקירור של זלמן (חובה) כ. קול טוב+ 2 ג'יגה רם 120GB (מינימום (אבל אני לא צריך יותר אזז)) אפשרות לOC (עתידי) מממ וזהו אפשר לחרוג +- 200 ש"ח (עדיף שלא) אני קונה את המסך הזה LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black אז אני חייב כ. מסך מאוד חזק כדי שישתמש במקסימום האיכות של המסך ויש לי שאלה שווה לחקות עוד חצי שנה עד הקנייה (כי אז יצאו הכ. מסך החדשים), או שזה לא כל כך משנה

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by OzZzZz,

היי חברים, מעוניין לרכוש מחשב לגרפיקה עד 2800 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל שלא אך לא נורא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, photoshop, freehand 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן cd 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  7. מחשב לעבודה בגרפיקה: פוטו שופ ,פריהנד,וכו... ברמה מקצועית וכבדה [משרד פירסום וגרפיקה] גלישה באינטרנט צריבה 4+יצאות USB+כרטיס רשת בלי מסך לא מיועד למשחקים אין תקציב צריך מחשב טוב אז התקציב לא מדבר לבנתיים ולעכשיו

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by PsyDream,

המחשב ללא ציוד היקפי ולא מתוכנן oc רציני...במחיר של כ-5500... טוב אז ככה לפני שאני רושם את המפרט יש לי כמה בעיות: *אני מתלבט אם לקנות ב-tms או foxpc לשתיהם אין לי בעיה להגיע אבל ב-foxpc יוצא לי מחשב יותר חזק בתוספת של קצת כסף... *אני מתלבט על החברה של הכרטיס מסך כי אם אני קונה ב-tms זה או 8800gt של asus או של bfg ואם ב-foxpc זה או של אחת מהם או של xfx alpha dog ששמעתי שהוא ממש חזק... *אני יודע ש-foxpc זו חנות חדשה אבל היא טובה?? המפרט מ-foxpc: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1515 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Pine XFX nVidia GeForce 8800GT XXX 512MB PCIe ¤1633 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=841 GeIL DDR2 4096MB …

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by vucra,

...

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by zivgev,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  11. ונלך מסודר כמו שבקשתם : 1. תקציב : 1,500 - 2,500 ש'ח אפשרי במזומן. אשמח לקבל אופציות שונות בתוך התחום הזה 2. מטרות : התקנת לינוקס (archlinux 64). מכיוון שאיני יכול לוותר בינתיים לחלוטין על חלק מיישומי חלונות (משתמש ב XP) , אני מתכנן להתקין VirtualBox ולהריץ XP תחתיו. בתוך זה - שימושי בעיקר לגלישה ברשת, הורדות מ newsgroup (הרצה של SABnzbd כנראה, בצורה מסיבית), צפייה אקראית בסרטי DVD/XVID. תחת החלונות אצטרך כנראה להפעיל מדי פעם דפדפן, ותוכנות עבוד תמונה (RAW) שהן מעמיסות בזמן הריצה הן CPU והן זכרון (Silkypix, Lightroom וכדומה). מניח ששכחתי כמה, אבל אם זה יריץ Lightroom, גם כל תוכנה אחרת תרוץ ... 3. מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים לא נדרשים 4. קול - כרטיס OB מודרני יספיק (סטריאו מספק…

12. Started by belldom,

שימושים : צפייה בסרטים (הכנה לתכני HD), גלישה באינטרנט אין צורך בציוד הקפי : מקלדת עכבר אלחוטיים, ומסך קיימים. שקט: ממולץ כמה שיותר גבוהה כי המחשב יושב בסלון. לא מתוכנן אוברקלוק, אין צורך במערכת הפעלה. משיטוטי בפורום הצלחתי להוציא את המפרט הבא : Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪450 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪536 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪141 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 GigaByte GeForce 8400GS 256mb GDDR2 PCIe, יחידות 1 ₪167 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=128 הכרטיס מסך אמור לשמש חיבור …

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  13. שלום רב אני רוצה להזמין כבל s-video עם צד אחד של 4 פינים וצד אחד של 7 פינים לחבר בין מחשב נייד לטלויזיה מסוג lcd עכשיו ראיתי בebay מישו שמוכר כבל כמו שאני מחפש עם rca בנוסף לחיבור s-video השאלה אם זה מתאים ? מצורף הלינק למוצר : http://cgi.ebay.com/7-Pin-S-VIDEO-4-Pin-SVIDEO-1-RCA-TV-HDTV-Cable-Lead-/150356687880?pt=UK_Computing_Laptop_Accessories_LaptopCables_Connectors&hash=item2301f4fc08 ונ.ב האם זה יציג וידאו על גבי הlcd בצורה טובה ?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by mj23,

המפרט שלי כרגע זה I875K אוברלוק 4.0 לוח אם gigabyte ud 7 1156 8 RAM 9-9-9-24 adata sp 900 hx 850 w croiser half 932 כרטיסי מסך SLI 470 GIGABYTE אני מוכר את המחשב ביד שניה במחיר 3300 אתם יכולים לראות את המפרט המלא שם כולל תמונות .......עכשיו לשאלה הבאה אם אני מוכן להשקיע 2000 שקל לשדרוג ויש לי אפשרות להביא את המעבד 4770K ב אלף שקל ולוח אם עד 500 שקל בחינם האם שווה לקנות כרטיס מסך ספיר 290 TRIX מיד שניה במחיר 1300 כאשר אני מוכר את שני הכרטיסי מסך שלי לחבר ב 500 אז יוצא לי 800 שקל כרטיס מסך+1000 מעבד 1800 שקל בכללי האם זה שווה את השידרוג או לשדרג רק את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  15. היי חבריה, אתמול פירקתי את המחשב לאחר שופנתי ללינק המתאים ותודה לעוזר במהלך הפירוק נשבר פלסטיק תקע החיווט של המאוורר. חיברתי את החוטים מזיכרון אך המאוורר לא פועל האם ניתן להשיג תקע חיבור ? האם יש סקיצה הממחישה את חיווט הנכון חיברתי משמאל לימין>צהוב>שחור<אדום>כחול תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  16. Started by meowmix,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד 15-17" (עדיף 15") בטווח מחירים של 4 עד 5.5 אלף ש"ח עבור מחקר באוניברסיטה. ישמש עבור אנליזות ממוקבלות (ריבוי ליבות ות'רדים יעזור) ועבור אפליקציות תלת מימד (כרטיס מסך 3d בינוני ומעלה גם יעזור). הארדיסק עם 7200 RPM יהיה בונוס נחמד וגם USB3 לא יזיק. חשבתי על N5110 של dell אבל תהיתי אם אין משהו יותר חדש או לפחות עם כרטיס מסך רציני יותר (מאשר GT 525M) משקל וזמן סוללה לא חשובים. בתודה מראש, עמרי

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  17. שלום לכולם.... קודם כל תודה לכל העוזרים .... בקשר למחשב אני מעניין לקנות מחשב נייד .... שהוא ממש טוב ואני יפרט מה הכוונה שיהיה בו:חובה ( חוץ ממה שכתוב מומלץ ) * לפחות הארד דיסק של 160 GB * מומלץ (לא חובה) כרטיס קול תומך HD * מומלץ (לא חובה)כרטיס מסך שיש בו HDMI * מעבד של מינימום 2.2 GHZ * מינימום זיכרון של 1GB * שמשקלו לא יעלה על 2.5 KG * וכמובן שיהיה לו צורב DVD בלוטוס, WiFi התקציב הוא 10000 - 11000 אם אפשר למצוא משהו בפחות יהיה הרבה יותר טוב .... ראיתי את המחשב של סוני SONY Vaio VGN-SZ760N/C שהוא די חופף את הדברים שביקשתי ( אמנם לא את הדברים שהמלצתי ... אבל פחות קריטי) אם יש לכם איזה המלצה למחשב ניייד מחברה אחרת עם התנאים שלי ... יהיה ממש טוב לי ... ואם הוא יהיה…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by Ashand,

שלום לכולם...אני נמצא בטיוואן עכשיו (עבודה) וקורץ לי מאוד לקנות מחשב נייד...החברה השולטת כאן בשוק היא ASUS כמובן..יש להם ניידים לא רעים בכלל...למשל: Intel Core Duo Processor T2400 1.83GHz, 2MB L2 Cache, 667MHz Mobile Intel 945PM Express Chipset GB DDR2 667MHz Ram 1GB) 15.4" WXGA ATI Mobility Radeon X1600 External 256MB VRAM /with 512MB Hypermemory SATA 100 GB 5400rpm 8X DVD Super Multi Burner 7 in 1 MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo Card Reader 6 Cells 4800mAH Battery 802.11a/b/g Bluetooth V2.0+EDR 1.3M Megabyte Pixels Built in Webcam Ports: 1 x Headphone-out jack, 1 x Microphone-in jack, 1 x Line-in Jack, 1 x RJ11 Modem jack for phone …

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  19. איפה אני יכול לבדוק מה הדגם של המחשב נייד שלי?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by ran1809,

אני מעוניין להשתמש בנייד שלי כ GPS יש לי גיגהבייט W566N מה אני בדיוק צריך מקלט או משהוא נכון..? מאיפה אפשר לקנות ובכמה הוצאה מדובר.?? תדודה רן

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by Ran Ventura,

היי, לאחרונה גיבשתי מפרט סופי למחשב לאחר סקר שוק והתעייצויות. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/31a4xswv תודה מראש

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by Shayb25,

שלום, חשבתי לקנות את המחשב הבא בארה"ב ולהביא אותו לארץ: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:item.detail?GroupID=457&Code=20938RU&category_id=C7563337D3E07CC4B84607F2E57AE7FD&AID=10383968&PID=4485850&SID=QXHFYhFxEeK0owLPAJ0Vwg0_yk8D3_0_0_0&CJURL=http%3A%2F%2Fshop.lenovo.com%2FSEUILibrary%2Fcontroller%2Fe%2Fweb%2FLenovoPortal%2Fen_US%2Fcatalog.workflow%3Aitem.detail%3FGroupID%3D457%26Code%3D20938RU%26category_id%3DC7563337D3E07CC4B84607F2E57AE7FD#techspecs א. מה דעתכם עליו? ב. האם יש אחריות בינלאומית? ג. אפשר למצוא אותו בארץ?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by Theoldadam,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי עריכה קלילים של תמונות ווידאו לא משהו רציני. הדרישות שלי למחשב הן משקל שיהיה קל ומסך קטן גג עד 15 אינץ', עדיפות למסך קטן, יציאה ל HDMI עד כמה שזה נשמע מוזר. חזק בשביל להריץ את התוכנות עריכה (בין אם זה ה Movie maker ואולי פוטושופ) אשמח מאוד לקבל המלצות על מחשבים כאלה ואולי חוות דעת לגבי מחשב שמצאתי http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  24. Started by Franky 4 Fingers,

שבוע טוב וחג שמייח לכולם! אני צריך מחשב משרדי שירוץ באופן חלק ומהיר. סביר להניח שנורטון תהיה התוכנה הכי כבדה עליו... אני מתלבט בין שני מפרטים. המפרטים הם בנויים מראש, אשמח לשמוע את חוות דעתכם ומפרטים נוספים. 1. מעבדי ‏AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Aeneon דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך Shared DDR (Up to 256MB) כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים Generic 400W מסכים None Price…

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  25. היי, ברשותי מחשב שהולך ומתיישן בעל המפרט הבא- Gigabyte GA-B75M-D3H Core i5 3470 8GB DDR3 רדאון 7850 המחשב מחובר למסך דל 2412M (1200p) שאין לי כוונה להחליף בזמן הקרוב. עם הדור החדש של הקונסולות המפרט כבר מתחת לדרישות המינימליות של משחקים מסויימים, כדוגמאת דום. מצד שני, זה לא ממש עצר אותי מלהריץ witcher 3 ואת הבטא של Doom עם לא מעט הגדרות על מקסימום ברזולוציה הנטיבית של המסך. מעוניין לקבל את חוות דעתכם על האם ואיזה מהחלקים הנ"ל לשדרג. תודה.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.