ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO, IV, BFBC2.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה עוד כמה זמן לא להתייחס. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום שבוע טוב, אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים, מטרות שימוש רגילות (אינטרנט, סרטים, אופיס וכ׳ו) ושיוכל להריץ משחקים קלים סגנון Starcraft עם דרישות כאלו: גודל מסך מועדף הוא 15', התקציב הוא עד 3700 ש״ח. אם לא אפשרי אודה אם תציעו מחשבים נייחים במקום. תודה מראש [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שאני די סגור על המפרט הבא למחשב החדש שלי, רציתי לדעת מה אתם אומרים ואם יש משהו יותר טוב, תודה: 1360 ש"ח AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1235 ש"ח MSI K8N NEO2 PLATINUM 850 ש"ח ANTEC SONATA Piano Black 480 ש"ח Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse סה"כ 3925 ש"ח שימו לב שאני כרגע לפחות לא צריך דברים אחרים (יש לי זכרון, הארד דיסק, צורב, ATI 9600PRO וכו)... חשוב לי שהמחשב יעבוד בשנתיים הבאות בלי כאבי ראש (כרגע יש לי AMD ATHLON XP 1700+ עם לוח אם מעצבן...). חשוב לי שהמחשב יעבוד שקט (שלא ישמעו אותו יותר מדי בניגוד למחשב הנוכחי שלי...) האם הקירור שמגיע עם המעבד מספיק (אם אני לא עושה OC, כי ב 1700 שלי המאורר שהגיע לא הספיק....) האם הספק שמגיע עם המארז יספיק לי להריץ כ…
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קרס ואני צריך מחשב ללימודי תואר שני בה.חשמל בטכניון, לעיבוד תמונה ולמשחקים קלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות/עיבוד תמונה/משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב, פוטושופ/לייטרום באופן תדיר.משחקיים NBA2K12, סטארקראפט, מקס פיין כשיצא באופן מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קניתי מסך DELL U2312HM אז 23 אינץ' ב1920X1080 -…
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז בגלל שהסתבכתי קצת עם המפרטים רציתי את דעתכם על המפרט הבא מיועד לחלונות מה אומרים?11 לחילופין אם לא טוב תנו לי מפרט טוב אחר תודה!
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב acer עם וינדוס ויסטה. ואז החלפתי את הוינדוס ל וינדוס 7. עכשיו כל התוכנות שהגיעו עם המחשב למשל acer arcade deluxe. ההחלפה במקלדת בין הכפתורים הרגילים לאלו שמסומנים בכחול(זה הכי מפריע לי) מי שלא הבין למה אני מתכוון יש לי כל מני כפתורים במקלדת שמעל לחץ או למספר מצויייר משהו בכחול, שאני אמור לעבור בין כחול לרגיל באמצעות F12 ואני לא מצליח לעשות את זה.. יש למישהו מושג מאיפה אני מביא את כל הדברים האלה למחשב? לא קבלתי איתו שום דיסק.. תודה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב בשביל לראות סרטים ולגלוש ומוזיקה מפרט טכני: מארז מפואר הכולל 2יציאותUSB קידמיות ו4 אחוריות לוח אם אינטל מקוריINTEL GRANT-COUNTY מעבד INTEL PENTIUM D 805 64BIT LGA 775 זיכרון512MB DDR PC3200 כ.מסך PCX ATI X-300 128MBלמשחקי תלת מימד כ.קול 7.1ערוצים כ.רשת 10/100 לאינטרנט מהיר דיסק קשיח 80GB 7200 8M צורב מהיר SAMSUNG/LG 52X32X52 מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי+רמקולים 430W מצלמת אינטרט+מיקרופון מובנה לשיחות וידאו באינטרנט מסך LG מדגם LG 1750SQ LCD(דק)שחור כסוףB/S מחיר 3200 אודה לדעות ממכם על המחשב
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב קומפלט עם מסך (רצוי samsung או teach או lg) וכל הפיצ'יפקעס בלי להרכיב וכו'. חשוב שיריץ טוב, פוטושופ/אילוסטרייטור/פלאש כי אני מתחילה ללמוד בניית אתרים ותקשורת חזותית. התקציב שלי קצת נמוך כיוון שאני צריכה לקנות גם לוח גרפי וסורק פילים אבל אם זה קריטי בגלל המחיר אני יכולה לקנות מאוחר יותר. גג גג גג 1800 ש"ח. יהיה ניתן אולי אולי לשדרג אחריזה אבל בנתיים חשוב לי שיחזיק לפחות החצי שנה/שנה של הלימודים האלו. יש לי כבר כרטיס מסך ATI במחשב הזה אני יכולה להעביר אותו לחדש אם הוא טוב כמובן, מדגם : ATI radeon 9600 / X1050 series לא משנה לי אם יהיה מסך LCD חשוב שלא יהיה מסך רחב!!! אני לא יודעת אם מותר לי להגיד אתזה.. אבל אחי המליץ לי לקנות מחשב מאייבורי כיוון שרו…
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הי, זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לבית. רב השימוש בו תוכנות OFFICE וגלישה באנטרנט. אחסון גדול יהווה יתרון אך יכול להיות מוחלף בכונן חיצוני (זול יותר). כרגע מתלבט בן 2 אלה: https://ksp.co.il/?list_compare=.53292..53104 אבל אשמח להמלצות אחרות. מחיר עד 2100ש"ח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים נטו בסך 5000 שח. רכיבים שכבר ישנן הם: מקלדת+עכבר צורב דיוידי (אני לא צריך כונן CD מכל סוג שהוא) כונן פלופי ישנו. מסך קיים. אנא רישמו לי גם מאוור מומלץ בגלל שאני תמיד נתקע עם מאוורר לא מיקצועי וזה גורם לי לבעיות בקשר לכרטיס מסך הסכום המקסימלי הוא 1500 שח" ומעבד אני מעדיף AMD 3200+ זיכרון פנימי אני מעוניין ב 1024 MB אבל אין לי מושג מה טוב ואין לי גם מושג עם עדיף סךוט אחד של 1024 או שניים של 512! ובקשר ל דיסק קשיח אני לא זכון ליותר מ 80 GB אבל שיהיה אמין ומהיר (לא צריך יותר מהסטנדרטי) וכרטיס קול אני כבר ילך על ה AUDIGY 2 שעולה נראה לי בין 200-300 עוד דבר קטן בקשר למארז אני מעדיף אחד ששומר על הקור בצורה יעילה ובנוי מחומרים טו…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות נייד בקרוב ויש לי כמה שאלות: 1. כנראה שאני אזמין את המחשב מחול דרך האתר של HP (לא ישירות לארץ, אני שולח אותו לדוד בארה"ב שיביא אותו לארץ) למישהו יצא להזמין מחשב דרך האינטרנט? ובפרט דרך האתר של HP? אם כן אשמח לשמוע.. 2. זה הנייד שאני רוצה להזמין: HP Pavilion Entertainment dv3t customizable Notebook PC NH680AV * Moonlight White * Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) * Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) * 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * 512MB NVIDIA GeForce G 105M * 13.3" diagonal WXGA Hig…
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב של dell המחשב אמור לשמש אותי ללימודי בחו"ל (איטליה)אבל אני לא מצליח למצוא את רשימת מעבדות השירות של dell בעולם מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא ? תודה רבה מראש! (*יכול להיות שהפורום הזה הוא לא המתאים ביותר להודעה זו, אבל לא מצאתי משהו אחר)
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
אני סטודנטית לגרפיקה ואני צריכה ליקנות מחשב נייד שמעתי שיש מחשב נייד חדש של אסוס VIVO BOOK S15 האם הוא מומלץ לגרפיקה ?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לילדה בגיל העשרה שימוש לצורך עבודה משרדית אינטרנט וכד׳ גודל מסך 15.4 500 ג׳יגה יספיק צבע וציפוי לא משנה לבן או שחור עבודה משרדית פייסבוק עבודות לבית ספר וכד׳ צורב כדי שיהיה חיבורים מיוחדים לא צריך חיבור hdmi משקל רצוי לא חשוב זמן סוללה עדיפות למירבי למרות שהוא מתוכנן להיות בבית רוב הזמן מערכת הפעלה 7 מינימום העדפה לחברות dell Lenovo hp
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שבת שלום , החלטתי שאין לי סבלנות לחכות לG 8600 אבל אני בכל זאת מעוניין בכרטיס מסך תומך DX10(לא נראה שאתעסק בOC) מה דעתכם על המפרט שלהלן: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore - 640 ALiveXFire-eSATA2 AM2, DDRII 800, 2xPCI-E ASROCK - 490 2048MB Kingston שני סטיקים של 1 667- 790 שח 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD - 350 מארז Supertalent CA-601UFB Blue - 370 ספק כח Liberty ELT400AWT 400W - 420 כ.מסך BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION 1800 - סה"כ: 4860 ש"ח. כדאי להשקיע בקירור ואם כן אז אילו חלקים בעדיפות עליונה? תודה
-
- 13 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם, בגדול בניתי מפרט אבל אשמח לחוות דעת שלכם. התקציב הוא באזור ה2000 שקל (בגג חריגה של 200, כמובן שעדיף כמה שפחות) לשימוש ביתי, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ומשחקים בקטנה (מנג'ר וורמס וכל מיני שטויות כאלו...) כמה דברים שכן חשובים זה מחשב מבוסס אינטל, 4 גיגה זיכרון, צורב DVD, כונן קשיח של 1TB אמין וכרטיס מסך רגיל (לא מובנה) זה המפרט שבחרתי : [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] …
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להרכיב מחשב מקריאה כאן בפורום ומקריאה באינטרנט. המחשב ישמש לשימוש יומי וגיימינג ב1080P, לא מתכונן שדרוג עתידי ולא מתוכנן OC. אני רוצה מחשב שיחזיק לי למספר שנים גבוה (סביב ה5) ובגלל זה אולי יש לי כאן טיפה overkill. מעבד : i5-8400 לוח אם : gigabyte z370- hd3p - חשוב לי usb c 3.1 gen 2 ssd - crucial mx300 525gb ram -פה אני קצת נאבד בין מיליון הדגמים והמהירויות הייתי רוצה המלצה ל16GB כרטיס מסך - בונה על gtx 1070 יש המלצה ליצרן ודגם ספציפי? (עד כמה backplate חשוב?) ספק - corsair cx550m מארז - כאן יש לי התלבטות corsair 270r / phanteks p300 / couger mx330 / antec p8 עוד כמה שאלות: האם …
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מניח שזו שאלה חובבנית במקצת. יש לי מעבד T4400 1) ורציתי לדעם אם יש אפשרות לשדרג מעבד זה באחר, למשל אם קיים כזה באותו סוקט ותדר. 2) ואם בכלל עושים כזה דבר? 3) ואם זה משתלם? 4) ומשפר ביצועים באופן משמעותי? 5) ואם זה פתח לבעיות שלא היו קימות? 6) ואפילו אם לא מדובר במעבד זה ספציפית אלא בכלליות משדרגים מעבד? 7) או שפשוט קונים נייד חדש? תודה.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
המליצו לי על המפרט הנ"ל: מה דעתכם? האם הוא טוב? צריך לשנות מה אתם ממליצים? Intel Core i5 2310 2.9GHz 6MB LGA1155 - TRAY- מעבד Intel DZ68DB (Z68) - ATX - USB 3.0, FireWire - Gigabit Ethernet - BOX PATRIOT PSD34G1333KH DDR3 (2x2gb) 4GB 1333MHZ CL9 GIGABYTE GTX465 1024MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL Thermaltake V14Pro (CL-P0472) cpu cooler 775 / 1366 Seagate Barracuda 2TB GREEN SATA3 6GBp/s Asus XONAR DS 7.1 Channel PCI - כרטיס קול LG BLU-RAY BD-ROM + DVD-RW GBC-20L + Lightscribe - BLACK כרטיס 3 אנטנות 3T3R N-MAX 300MBps - חיבור PCI - TL-WN951N Thermaltake Toughpower 1000W (W0155R) EPS 80 PLUS- RETAIL SLI Certified - 5 YEARS Warranty Thermaltake Aguila Middle Tower - Silver…
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת נייד שישמש בעיקר למצגות שקשורות ללימודים, אינטרנט, לראות בו קצת סרטים מדי פעם ולכתיבת עבודות. איפה שאני נמצאת יש רשת אל חוטית של אינטרנט בחינם ואני ארצה להתחבר אליה. כמו שאמרתי התקציב שלי ממש דל אבל גם הדרישות לא גבוהות. לא אכפת לי מהבטרייה כל כך כי רוב הזמן אני נמצאת קרוב למקור חשמל וגם לא איכפת לי אם מערכת ההפעלה תהיה מקורית או לא. והבנתי שיש אפשרות לראות טלוויזיה אם מוסיפים כרטיס מסך או משהו כזה- אני לא מבינה בזה אז אם אפשר לקבל הסבר קצר זה יהיה סבבה. כל מה שאני רוצה זה שיהיה לי מחשב למעונות ואם אפשר שיכיל טלוויזיה- מה טוב. הכי חשוב זה שאין לי כסף ולא אכפת לי גם לקנות יד שנייה אבל אני לא יודעת מה לחפש. ראיתי מבצע על מחשב נייד Haier W59 מעבד:intel core du…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום בשעה טובה, קנו לי את המחשב המיוחל באנגליה המחשב שנקנה הוא DELL 1545 וזה הקישור לחנות ממנו הוא נקנה http://www.currys.co.uk/martprd/store/cur_page.jsp?BV_SessionID=@@@@2128428599.1234461660@@@@&BV_EngineID=ccdkadeghfhfehdcflgceggdhhmdgmj.0&page=Product&fm=1&sm=0&tm=0&sku=557073&category_oid=-36006 שנה וחצי אחריות בינלאומית של דל הבעיה היא שמי שקנה לי את המחשב לא בדק את הרכיבים שבמחשב וכרגע אני בבירורים על כך עם שירות הלקוחות שלהם לראות מה ניתן לעשות. דבר ראשון, המעבד הוא T3400 ולא T5800 כפי שמצוין באתר, אשמח לדעת כמה זה קריטי דבר שני, וזו הסיבה שאני פונה אליכם: האם כרטיס מסך מסוג Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family הוא GMA X4500HD…
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הי אשמח לעצתכם לגבי שדרוג מחשב למשחקים או רכישת מחשב חדש קיבלתי את המחשב הבא: מעבד i5-760 עם קרור של syncth לוח אם ga-p55-ud2 16 גיגה זכרון DDR3 -1333של g.skill עם קרור מובנה עליו (ככה לפחות אני מבין את המתכת שמוצמדת לו) ספק טוב של seasonic 2 כרטיסי מסך חלשים מאוד( 7600GS) המטרה הינה מחשב משחקים לילד בן 12 שיספיק לשנתיים שלוש. ההתלבטות היא האם אפשר להסתפק בהחלפת כרטיס מסך בלבד או שצריך להחליף לוח אם/מעבד/זכרונות וכו... הרבה יותר יקר ואין לי ממש תקציב ראיתי שהיום רוב כרטיסי המסך תומכים בpciexpress 3.0 והלוח הזה תומך רק 2.0 בנוסף אני לא יודע האם המעבד זה מחזיק אם מוסיפים לו כר…
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להציג לפניכם את המחשב הבא שלי יש הערות? תגובות ? מארז 300 ATX רגיל לוח אם 750 asus p4p800 DELUXE מעבד 1420 athlon 64 3000+ זיכרון 480 ddr-400mhz X 2 כרטיס מסך 400 g.5 FX5200 דיסק קשיח 630 WESTERN DIGITAL 120GB 7200RPM SATA תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, Office, אולי בעתיד הקרוב קצת משחקים לאחיין שלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כרגע הוא לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-