ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בזמן האחרון התחלתי לחפש מחשב נייד. אחרי כמה וכמה עיונים בכמה וכמה אתרים, כגון KSP IVORY BUG OFFICE DEPOT וכו' אני קצת מבולבל. אני מחפש המלצה למחשב נייד רציני, מעבד חזק , זיכרון 4 ג'יגה , הארד דיסק 500 וכל התוספות שבאות עם כל מחשב נייד בסיס היום ( מצלמה, WIFI, BT וכו' ). לצערי כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי במה חדש בעולם המחשבים לכן אני כבר לא כל כך מבין בקטע של המעבדים והמחשבים אז אני מבקש ממכם עזרה. מחשב מחשב עד 6-7 אלף ש''ח מקסימום. מחשב רציני, יפה שיריץ לי משחקים למרות שאני לא משחק במידה ויתחשק לי פעם ב..להתקין משו ליום יומיים ולהעביר את הזמן. בעיקרון המחשב יהיה לעבודה, אינטרנט, מוזיקה וסרטים. אין חברה מועדפת אך לא יודע למה אני חושב שמחשבים ניידים אמינים זה HP. אול…
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
המחשב לא רק בשביל גיימינג , המסכים יהיו 2 מסכים 24" 1920X1200 התקציב הוא 3000+- (בעצם רק -) למפרט. אם יש לכם הצעה\שיפור\שידרוג אשמח לשמוע. המטרות הן להריץ את כל המשחקים החדשים וחלק מהעתידנים ב2 המסכים מעולה, ואפשרות להחליף\להוסיף כרטיס מסך בעתיד . מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪691 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪240 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + Thermaltake TR2 RX SERIES 550W TR2 RX SERIES 550W כמות: 1 - מחיר: ₪521 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪251 קשיח ל…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום,רציתי להתייעץ לגבי המחשב הנייד הבא:http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/493b4...מפרט מלא:http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell%20Inspiron...כמו שרשום באתר של הקופון, המחשב הוא "מחשב נייד מחודש (עודפי מלאי ממפעל יצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים)". רציתי לדעת מה בדיוק זה אומר, והאם לדעתכם זה משנה (אין לי ידע בנושא)?בשיחת טלפון איתם נאמר לי שהמחשב היה איפה שהוא היה (הם לא יודעים), ומסיבה מסוימת הוחזר למפעל Dell בארה"ב, שם הוא נבדק, שופץ, תוקן והוחלפה לו כל הפלסטיקה, ואז הגיע אליהם. יש על המחשב אחריות לשנה וניתן גם להרחיב אותה לשלוש שנים ב-300 ש"ח.אני מתחילה ללמוד בשנה הבאה מדעי המחשב, כך שהשימוש העיקרי שלו יהיה ללימודים, וכן חשוב לי שיהיה אפשר לשחק בו סימס (כ…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, ושאר הדברים הרגילים. הדרישה לנייד עם מסך לא גדול במיוחד. אפשרות ל-ASUS בא בחשבון. המחשב מיועד לאחותי.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/uckjs9gv תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
זקוק להצעה/המלצה למחשב+מסך+מדפסת לשימוש ביתי של תלמידת בית ספר יסודי. עדיפות ל-KSP ו-IVORY בשל קרבתן לאזור מגוריה. עד 4-4.5K. תודה.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מחשב לעבודה בגרפיקה: פוטו שופ ,פריהנד,וכו... ברמה מקצועית וכבדה [משרד פירסום וגרפיקה] גלישה באינטרנט צריבה 4+יצאות USB+כרטיס רשת בלי מסך לא מיועד למשחקים אין תקציב צריך מחשב טוב אז התקציב לא מדבר לבנתיים ולעכשיו
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נייד לאינטרנט ולקצת עבודה אבל שיהיה מחשב שיהיה אפשר לראות בו נגיד סרטים או קצת שימוש של מעבר לעבודה שיהיה כמה שיותר קטן חשבתי על הASUS 1000 או 901 יותר על ה1000 כי הזיכרון שלו גדול וזה דבר שהייתי מאוד רוצה..השאלה איך שני אלו ואיך האחריות אם אני קונה בחו"ל? ובכלל אם יש המלצות על מחשבים אחרים? וגם מה עלי לבדוק שאני קונה נייד?איזה מפרט כאילו מומלץ שיהיה? התקציב הוא 1600 ש"ח גג תודה
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני צרחך מחשב חזק למשחקים כולל מסך מקלדת ואכבר בלי רמקולים במקסימום 6000 ש:ח אפשר לקבל המלצות אני ממש לא מבין מה כדאי לי לקחת amd או intel? readon or nvidia תאזרו לי בבקשה !!!! אני היתי רוצה את המארז raidmax כי ראיתי את זה ב-pandas והוא פשוט מהמם
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
התקציב של המחשב הוא 10,000 שקלים אם המסך . רמקולים 2.1 שיהיו איכותיים ויתנו ביצועים טובים המטרות שלי מהמחשב הם משחקים בעיקר כ 80% ו20% האחרים לשירים. אני יקנה את המחשב מ TMS,ככה שאם אפשר לתת לי מפרט מוכן מהם + OC נ.ב אני מעוניין שיהיו מערכות קירור כמה שיותר שיהיו שקטים ושגם הספק יהיה שקט תודה....
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי! אני עומדת לקנות מחשב נייד לצרכים בסיסיים אני סטודנטית וצריכה את המחשב רק לגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות אופיס. * גודל המסך 15.4 / 15.6 * משקל רצוי? 2.5 קילו שני דברים שחשובים לי הם: שהמחשב לא יתחמם ושיהיה זמן סוללה טוב למחשבים בגודל הזה (כ 4 שעות עבודה בפעילות רגילה) החברות המועדפות עליי הן dell ו hp 4 מחשבים עליהם המליצו לי הם: dell inspiron 1564 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=747448 dell inspiron 1545 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=725090 hp g62 100ej http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=757516 hp g62 a20 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=766897 איזה מחשב לדעתכם עדיף יתאים לצרכים שלי? (עם דגש על התחממות ו…
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי חבריה, אתמול פירקתי את המחשב לאחר שופנתי ללינק המתאים ותודה לעוזר במהלך הפירוק נשבר פלסטיק תקע החיווט של המאוורר. חיברתי את החוטים מזיכרון אך המאוורר לא פועל האם ניתן להשיג תקע חיבור ? האם יש סקיצה הממחישה את חיווט הנכון חיברתי משמאל לימין>צהוב>שחור<אדום>כחול תודה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב נייח למטרת גיימינג. מוכן לשים עד 5000 שקלים עם חריגה של 500.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 call of duty modern warfre 3 dead island Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (עכשיו 1400*1050, בעתיד 1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בשווי של 6,000-7,000 שח ואני צריך המלצות כי אני לא כ"כ מבין בחלקים... אני קונה מרשת אייבורי ככה שיש שם משהו של הרכבת חלקים ואני צריך שמישהו ירכיב לי מחשב טוב במחיר שכתבתי... בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו:battlefild 3/4,GTA V,call of duty bo2 ועוד משחקים חדשים ועוד כל מיני משחקים חדשים ומהנים. תודה על העזרה והתמיכה!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי דעתי לנצל או לחסוך לעוד ציוד גיימינג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית,צילום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
איפה אני יכול לבדוק מה הדגם של המחשב נייד שלי?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5000-7000 או 1400-1800 usd מאושר חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כתיבת קוד, הרצות ML,DL 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בינתיים לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני, שקט במהלך פעולות רגילות, לא אכפת אם יהיה רועש במהלך עבודה מאומצת, כי כנראה אהיה עם אוזניות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
האם יש חיבור האם צריך מתאם. אני לא יודע איזה מחשב כי עוד לא רכשתי , חשבתי על דגם SL500 של לנובו, אבל זה גם משהו שאני צריך לבדוק לפני רכישה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
קניתי מחשב יד שניה(כמעט חדש)והנה המפרט מאיפה שהוא קנה אותו- CASE : ATX MIDI 500W+2 USB Front + Audio Front MAINBOARD : K8NF4G NVIDIA NForce4+USB2.0+SATA2 +PCI EXPRESS Ready VISTA CPU : AMD Sempron 3000+ 64BITS Ready WINDOWS VISTA MEMORY : DDRAM PC2700-3200 , 512MB ext 2GB VGA : NVIDIA GeForce 6100 Up to 128MB DDR + PCI EXPRESS 16x DISK : 160GB SATAII 7200RPM (3.0GB/s) OPTICAL : Choice Of CDROM-CDRW-DVDROM-DVDRW ETHERNET : LAN 10/100MBPS SOUND : DIGITAL 3D DSP 7.1 PRO DIGITAL 8channels המחשב ישמש לאינטרנט וקצת עריכת תמונות ומשחקים. מה השידרוג הכי משמעותי שאני יכול לעשות ב400 שקל(אולי קצת יותר)
-
- 15 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן כולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד ,בתקציב של עד 3000 , חשוב לי שהוא יהיה בגודל 13אינץ' אני צריך מעבד חזק ,שיעמוד בעומס עבודה גדול. שיהיו לו את כל החיבורים הרלווונטים להיום.. זהו , אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מפרט למחשב נייד השאלה עם ב 70000 שקל אפשר לקנות מחשב למשחקים?? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לקבל מפרט אמין של מחשב שולחני ביתי עבור שימושים בסיסיים כמו אופיס אינטרנט וכד', בלי משחקים (לפחות לא כאלה שדורשים יותר מידי), בלי דרישות מיוחדות של גרפיקה, תלת מימד, עריכת וידאו וכיו"ב. אין צורך בצורב דיוידי, דיסק קשיח, כרטיס גרפי, מקלדת, מסך, מדפסת, מערכת הפעלה ושאר הציוד ההיקפי. דגש על מארז איכותי עם איוורור טוב, ספק אמין, מעבד ממוצע (אינטל או א.מ.ד), לוח אם שלא יעשה בעיות וזיכרון של 2 ג'יגה. אין דרישות מיוחדות לגבי המראה החיצוני או מידת השקט, כל עוד הוא לא ירעיש כמו טרקטור. תקציב בסביבות 1500 ש"ח כאשר המחשב אמור לסחוב כמה שנים טובות. אין לי שום דרך לדעת אם המפרטים שמוצגים באתרים השונים באמת טובים או שפשוט מנסים להיפטר מרכיבים מיושנים/גרועים על חשבוני.…
-
- 16 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום ותודה לכל מי שקורא את ההודעה. לאחרונה שבק לוח האם של אחד ממחשבי הבית. שאר רכיבי המחשב עדיין תקינים - כרטיס מסך FX5200-T128, שני כוננים קשיחים (של 80 ו-200 ג'יגה), צורב, ספק כוח וציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים). המחשב שימש למגוון הפעולות הביתיות - גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, אחסון ושמיעה/צפיה במוזיקה וסרטים ומשחקים (אבל לא התובעניים ביותר. אני מניח ש-Sims 2 הוא המשחק הכבד ביותר שהמחשב החדש ידרש להריץ). הייתי שמח פשוט להחליף לוח אם ולחזור לעבוד, אבל המחשב היה פנטיום 4 בין 5 שנים שהתחיל להיות כבר מעט איטי, במיוחד יחסית לתפקידו כמחשב מרכזי לגלישה והשרת של הרשת הביתית הקטנה. לכן, אני מניח ששווה לקנות לוח אם חדש, ובהתאם שאין טעם להלביש עליו כרטיס מסך בין 5 שנים או…
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1064 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 356 ¤ Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard 1 609 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 2 676 ¤ Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 435 ¤ Computer Assembly 1 155 ¤ Sapphire Radeon X1600Pro PCI-e 256MB Retail Video Card 1 624 ¤ סה''כ: 9 4212 ¤ יש למשהו משהו לשנות? והחנות שאני קונה ממנה היא www.logicpc.co.il מהסיבה שאני לא סומך על KSP :\ ,אני קונה מ KSP רק מסך את ה1970HR של LG שני MS 19 אינץ הייתי רוצה אולי הצעה למארז אחר אם יש משהו טוב יותר עד 500 ש"ח עם זרי…
-
- 18 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום ! לפני שבוע שלחתי את הנייד שלי לתיקון, הוא פשוט הפסיק להידלק יום אחד, בדקו אותו, התקשרו אליי בטענה שיש לו קורוזיה כי נשפך עליו משהו, מה שלא קרה בשום מצב, אולי לחות ,אין לי מושג, אני שומר עליו ,על כל פנים, הם התקשרו היום עם דרישה של 1300 ש"ח ,רוצה מחשב תקין? תשלם, לא רוצה אל תשלם, ז"א מחזיקים אותי בביצים, אין לי מה לעשות נגד זה, האם זה חוקי להחליט ככה ששפכתי משהו (מה שלא קרה) ולדרוש כזה סכום? שליש ממחיר מוצר בן חודשיים? הגיוני ? כי לי זה לא נראה, אם זה נשאר ככה , אני פשוט מפסיד מחשב נייד שעלה לי הרבה כסף, כי אני לא הולך לשלם 1300 שקל עכשיו, ממש לא. מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-