עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Achiron,

אז המחשב אצלי פועל כמו שצריך ולפני שקניתי הייתי בטוח שהתחממות זאת בעיה של נוחות. אבל כשהמעבד ב100% והכל בקושי זז הבנתי שזה יותר מקצת חום ביריכיים. קיצר, מה עושים? יש למישהו המלצה? האם משטח קירור זול (50 ש"ח +/-) יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  2. האם זה משנה לנוטבוק בגודל 11" עם זכרון 2 ram

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  3. שלום, אני סטודנטית לעיצוב גרפי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שיתאים לי בתקציב של בין 4,000 ל-4,500 מצאתי מחשב ורציתי לשמוע את חוות דעתכם על המחשב.. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8766&perur=2&t=1&c=441 תודה רבה ואם יש טיפים או דברים נוספים שחשוב שיהיו במחשב נייד שאני קונה אשמח לשמוע.. ערב טוב!

4. Started by גדי,

אני מחפש נייד שישמש בעיקר לצרכי לימודים. הוא צריך להריץ תוכנות כמו visual studio, eclipse ו sql server. בנוסף כמובן שישמש גם לאינטרנט ועבודה עם אופיס. אין צורך בהרצת משחקים כבדים או בעבודות של עיבוד תמונה. אני אמור לסחוב אותו כל יום ללימודים, אז צריך שהוא יהיה קל יחסית ונייד. מצד שני אני לא רוצה מסך קטן מדי. כרגע אני מתמקד במחשבים עם מסך 14 אינץ', זה נראה לי הגודל הכי מתאים. עדיף מחשב עם סוללה שתחזיק מעמד 3-4 שעות. התקציב הוא באיזור ה 6K. המועמד המוביל כרגע הוא הדל לטיטוד 6410. יש לי כמה התלבטויות לגביו. דבר ראשון לגבי הכרטיס מסך. כאמור אין לי צורך בכרטיס למשחקים, אבל ראיתי שהדגם עם הכרטיס מסך החזק יותר (3100) מגיע עם מסך ברזולוציה יותר טובה. ההפרש במחיר לא גדול. השאלה ע…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  5. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9054&perur=2&t=1&c=339 במפרש של המחשב הזה כתוב בכונן אופטי : DVD Super Multi מה זה אומר??? זה אם צורב בלי צורב?? מה בכלל אומר הסופר מולטי הזה?? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. Started by arno,

Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler Socket 1156 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W אמור לשמש לילד בן 8 (גיימר מתחיל) הצעות יעול של חיסכון או תוספות יתקבלו בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by yakiryah,

מה האבדל בין מעבדי ה - I ל - Intel Core 2 Duo והאם יש מעבדי Intel Core 2 Duo שעדיפים על מעבדי I ? (אני מתענין במחשב למשחקים של dell )

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by naoriko,

אני צריך דרייבר לכרטיס אלחוטי (wirless) של מחשב נייד מסוג clevo דגם : M540G

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by Dudu312,

שלום, אני כרגע מתלבט האם כדי לקנות את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 אני סטודנט הנדסת תוכנה, אז השימושים העיקרים הם תכנות, אני כמעט ולא אשחק עליו. אולי כדי לבחור מחשב בלי כרטיס מסך חיצוני? או שאולי כדי לקנות מKSP? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10908 אבל זה 430 המעבד, ובלי כרטיס חיצוני. יש לכם אולי עוד המלצות למחשבים אחרים? זה מאוד יעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Sven,

חבר ביקש שאמצא לו מחשב נייד בתקציב של עד 5000 בערך בעיקר למשחקים (משהו כמו ל- CoD ). מסך בערך 13" אבל זה פחות קריטי. אני לא מעודכן במחשבים, אז אשמח לעזרה במציאת מחשב. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by DorM,

היום קיבלתי תמחשב, אני מנסה איכשהו להגיע לאיפה שצריך להגדיר את זה ולא מוצא, עזרה לאיפה להיכנס או התקנת דרייבר בהחלט יעזרו תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by kobi_af,

שלום אני זקוק למחשב בין 1400 ל 1800 ש"ח. אני צריך את המחשב לגלישה באינטרנט ומשחקים. אם אפשר תרכיבו שתי מפרטים אחד צנוע יותר ואחד קצת יותר יקר במגבלות התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 1400-1800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : אינטרנט,משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, …

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  13. בקיצור קניתי את המחשב עם אינטרנט מובנה רציתי אך הוא לשימושים של אינטרנט סרטי hd ‎720p‏ ומשחקים קלילים כמו וורמאס החדש?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. הנה טבלה שפחות או יותר מסכמת את הנתונים: https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AsIAesl5qmADdHEzQVhsZzhnRWNpVEcyTFdpMFNvVFE&hl=en&authkey=COX4vJ4B הדגמים שהושוו: HP Pavilion 800$ SONY VAIO 800$ TOSHIBA SATELLITE 720$ DELL INSPIRON 750$ הדגמים פחות או יותר דומים, באופן כללי: מעבד I5 מסוג 430 או 450 זיכרון ראשי 4GB DD3 הארדיסק 500GB, מהירות 5400 או 7200 צורב DVD מסך רחב 14 או 15.5 אינצ' שנה אחריות על רכיבים ושירות (בארץ?) בטבלה יש גם קישורים לאיפה שקראתי את הפרטים במחירים הנ"ל באתר BESTBUY. אורך החיים של הסוללה הוא ע"פ מה שהיה רשום למרות שלדעתי זה חרטה. באופן כללי השאלה היא על איזה מחשב הייתם הולכים ולמה? ויותר ספציפי: עד כמה משנה הסוג של המעבד? המהירות של הה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני חדש כאן ובד"כ לא הייתי כותב כאן מודעה אך מכוון שישנה הזדמנות שאולי לא כדאי למישהו לפספס !! קיבלתי במתנה לפני יומיים מחשב נייד של HP DV6-3060 והוא מעל ומעבר לשימושים הבסיסיים שלי אני מוכר אותו חדש !! חדש !! מי ששוקל לקנות מהחנות יכול לחסוך 500 ש"ח בקנייה דרכי - אז חבל.. מחשב אדיר בעל נתונים מרשימים ביותר !! פרטים נוספים בקטגוריה של מכירה - יד שנייה סליחה עם הפרעתי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  17. Started by manga05,

אהלן חברה, אני מחפש מפרט למחשב לאחי שמשחק. לא מחפש את ההגדרות והרזולציה הכי טובה. מסך 23 אינץ' לא איכותי-קיים ואין צורך לקנות מסך. אין מצב שעושים אוברקלוקינג, בשום מצב, ולכן העדפתי את אינטל על פני האלטרנטיבה של AMD שהיא phenom 2x4 955 שיוצא בסה"כ עם לוח אם 150 שקל יותר זול מהקומבו של אינטל (וה-CPU MARK גבוה 4605 מול 3932 בנוסף לזה שאינטל יותר טוב כללית) במידת הניתן, להוזיל את המחשב, התקציב הוא 3500 אבל בלי פשרות הגעתי למחיר הזה שקרוב ל 4000 ב-KSP. בחירת הזיכרון היא טובה? או שצריך 1600MHZ? הכרטיס מסך חזק מדי ? (איך 5670 לעומתו, הוא 170 שקל יותר זול) עדיפות להיטסינק אחר? איך המארז? שווה להשקיע ל nine hundred או סונטה? איך הספק? 520 וואט יספיק? (ללא OC אני מזכיר) שוקל לחיוב …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אחרי קריאה מעמיקה כאן, וחפירה בעוד אתרים הגעתי לרשימה שמהווה פשרה בין הרצון ליכולת המימון. אני משדרג מ-CS2 ל- CS5 ויחד עם זה מחילף את הפלטפורמה למשהו קצת יותר חדיש. לא התייחסתי ממש למארז ולספק מתח - אלה יותאמו על ידי החנות/מעבדה שאני סומך עליהם. עיקר המיקוד הוא על המעבד וכרטיס המסך. מסך יש לי כבר מינואר 2009 - EIZO דגם S2231W. מאוד מרוצה ממנו, אגב, עלה בזמנו 3000 ש"ח כולל מע"מ והיה בבחינת "מסך מינימום...." והנה המפרט: -מעבד: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray -לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET -זכרון: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 סה"כ 4 ג'יגה -כוננים – 2 של 500 ג'גה כ"א: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 2 -כרטיס מסך: GigaByte GeF…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום, ניסיתי לכתוב במקור כהקפצה לשרשור המקורי עם המפרט שהורכב לי, אך נראה שאין מגיבים. עבר מספיק זמן, אז אני שואל בשרשור נפרד. הרכבתי כאן בעזרתכם את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468855.msg4007998#msg4007998 כרטיס המסך התגלה כבעייתי (נתקע בעלייה של windows 7) והציעו לי בחנות להחליף אותו. שאלתי בפורום כרטיסי מסך וממליצים לי לקחת כרטיס של 1 GB. עיקר הדאגה שלי היא לא להעמיס על המחשב לפי המפרט הנוכחי שיש לי. אולי מישהו יכול לעזור לי כאן או בשרשור שפתחתי בפורום כרטיסי מסך? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472909.0 בינתיים הומלצו לי הדגמים האלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7063 http://www.iqpc.co.il/Home/sh…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. Started by pperoxide,

אני רוצה מפרט מחשב בסכומים 2500-3000 שיהיה מחשב טיפה למשחקים יותר לאינטרנט שירים סרטים אני רוצה את המפרט עם מסך מקדלת ועכבר תודה רבה לכולם מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by M.o.D,

הוא היה מחשב מושלם!

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by יקירn95,

קניתי נייד של hp מחו"ל עם מטען וממיר מ220W ל 110W בכדי שאוכל להשתמש בו בארץ.. עכשיו אני מודע לזה שאם אני לא יחבר לו את הממיר המחשב ישרף אז רציתי לשאול אם אני מחליף את הסוללה של הנייד אני גם יוכל לחבר אותו לשקע רגיל בלי ממיר ולספק לו 220W או שזה עדין לא ישנה כי הרכיבים של המחשב לא מתאימים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by diablo4u,

שלום לכולם, קצת ארוך אבל דרוש לתיאור הבעיה. יש לי את dell xps 1640 כבר שנה. והוא באמת מחשב מצוין. windows 7 64bit pro הבעיה היא שבשבועיים האחרונים כל משחק שאני משחק עובד טוב למשך 5 - 10 דקות ואז המחשב פשוט הופך לעגלה ברמה של fps 1 לרבע שעה. הדברים שביצעתי במחשב בזמן הקרוב לתחילת הבעיה: התקנתי steam וstarfraft 2. התקנה של המשחק dragon age. התקנה מחדש של mw2. (שהוא בזמנו כבר עבד מצוין על הגדרות הכי גבוהות). בחרתי לציין את זה כי קראתי בחלק מהפורומים שsteam או הdragon age גורמים לתופעה של memory leak. ידוע לכם? דברים שעשיתי לתיקון הבעיה: הורדתי והרצתי את התוכנות הבאות mem turbo 4, reg cleaner, smart defrag, spyware clean היה נדמה לי שהmem turbo פתר חלקית את הבעיה שהוא פשוט פ…

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  24. אני יכול להזמין ולקבל בעזרת קרוב משפחה מארצות הברית שמגיע ארצה לפטופ בעוד חודש+. הרכבתי באתר HP ארצות הברית מחשב Pavillion dv6. רציתי intel i5, כרטיס מסך יחסית טוב, מסך "15.6, בעיקר שימוש בייתי. מצאתי גם קופון הנחה למחשב מעל 1349$. בסוף המחשב נראה כך: HP Pavilion dv6t Select Edition customizable Notebook PC XC100AV * Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit * Intel® Core i5-520M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.93GHz * 1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 switchable graphics [HDMI, VGA] * FREE Upgrade to 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 500GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * Micros…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, אחרי זמן רב שהמחשב שלי צבר בעיות שונות ומשונות בזיכרון, במאוורר ובספק הכוח, ההארד-דיסק שלו תקתק למוות וחתם חברות אמת של 6-7 שנים... עכשיו, הגיע הזמן להביא יורש! אני כבר כמה שנים לא בסצינה של החומרה אז אני לא יודע מה חדש, מה טוב ומה חרא אז אני צריך את העזרה שלכם. דרישות: לא יותר מ-4,000 שקל. מחשב אמין שיחזיק כמה שיותר זמן. חייב להיות חזק מספיק כדיל לתפעל תוכנות עריכת וידאו כבדות כמו Avid. כמו כן לא יזיק אם יוכל להריץ משחקים כמו Left 4 Dead ו- Devil May Cry 4. אין צורך לקנות ציוד היקפי, מעביר אותו מהמחשב הקודם. לא מתעסק באוברקלוקינג. חשיבות שקט = 8. עשיתי סיבוב מהיר באתר של אייבורי ובחרתי מפרט שבמבט ראשון נראה לי בסדר: http://www.ivory.co.il/product.…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.