עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gon999,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד גיימינג לאדריכל שמשתמש בתוכנות גרפיות של אדובי, אוטוקאד ורוויט - ישמש אותו לכמה שנים הבאות לעבודה מצאתי 3 אופציות ובגלל שאני לא מכיר יותר מידי את החברות (חוץ מלנובו) אז אשמח על המלצה איזה מהם הכי משתלם ומתאים לדעתכם 1. לנובו מהארץ בעל אינטל I7 ו32 גיגה ראם וRTX 2060 שעולה 7400 שח 2.MSI מאמאזון 3.אורוס מאמאזון כמובן אם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  2. היי אשמח לדעת כמה שווה המחשב שלי היום הוא הורכב לפני 4 שנים ב9600 ש"ח בטוחה שהיום הוא איבד 80% מהערך שלו בערך אשמח לדעת כמה שווה כל המחשב או רכיבים ספציפיים ממנו ובכמה אפשר למכור אותם תןדה! אז המפרט : intel core 2 quad q9550 2.8ghz 12mb cache s775 1333mhz nvidia nForce 790i SLI, DDR3 1333, 3xPCI-E, 2XGBL 1600mhz crosair XMS 2x2GB DHX DDR3 1333MHZ PC-3 10666 KIT SAPPHIRE RADEON HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV SEGATE BARRACUDA 500GB 7200 RPM 32MB SaTA II ASUS DRW 2014 DVD+RW X20 SCYTH NINJA MINI 6 HEA: PIPES CPU COOLER ALUMINIUM MIDTOWER SILVER\BLACK CASE NO PSU THERMALTAKE TOUGHTPOWER 750W PFC ואפשר לצרף 2 מסכים ולוח wacom intus 3 medium

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  3. אני יודע שחפשתי לא מזמן מחשב נייד זול לסטודנט.. בזמנו היה מדובר בחבר. אני מחפש עכשיו לפטופ ללימודים בשבילי, והיתרון הגדול שאני נוסע עוד חודש וחצי לארה"ב ל-4 חודשים אז הקנייה תהיה שם. בגדול הדברים שאני מחפש שיהיה במחשב הם: 1. מסך 13.3 אינצ' (נראה לי אידאלי ללפטופ..) 2. גודל כמה שיותר קטן.. הייתי הולך על מקבוק אייר אבל הוא קצת מעל התקציב 3. יכולת המחשב, כרטיס גרפי לא קריטי אבל יכול להיות נחמד אם זה לא יפגע בזמן סוללה 4. חיי סוללה (קצת פחות רלבנטי, אבל שלא יהיה פחות מ-3 וחצי שעות) בינתיים חשבתי על 2 אופציות נחמדות: 1. מקבוק אלומיניום שעולה בסביבות 1200 דולר באיביי הוא יחסית קטן (גובה 20 מ"מ) ושוקל פחות מ-2 ק"ג 2. E4300 של דל, שעולה גם בסביבות 1200 דולר באיביי (גרסת ה-SP9300)…

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  4. היי מה המצב אתם יכולים עזור לי בבקשה למצוא מפרט טוב ולמצוא חנות טובה שמומלץ לקנות אותו בה תודה מה התקציב המקסימלי - 4k האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין צורך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- משחקים , עבודה משרדית, פיתוח תוכנה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - visual studio , משחקים , אופיס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). - לא לפרנסה בשלב זה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: (- בעיקר ) * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? - לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו? - אסטראטגיה , יריות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  5. מצאתי את המחשב האולטימטיבי בשבילי בתקציב שלי (אחרי מתיחה)- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870800 סגרתי עם חנות מסויימת על יום ראשון שאני בא לאסוף את המחשב. הראתי לאבא שלי את המחשב היום והוא הבחין שהרזולוציה היא HD ולFULL HD. כלומר 1366X768 ולא 1080X1920 עד כמה זה משמעותי במסך 13.3? סרטים אני בקושי רואה, וגם אם כן אני משדר אותם באמצעות הסטרימר של יס או כבל HDMI לטלוויזיה. המחשב יותר לשימוש של אינטרנט,תמונות,שירים,ופה ושם סרטים. תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by NuXeR,

היי, המערכת שלי היום כוללת בגדול: e8500@4.2ghz DFI x48 4GB ocz ddr2 400mhz radeon 6970 2gb eyefinity (3 full hd monitors) seasonic 850w ssd+hds אני רוצה לשדרג מתוך כוונה לשפר ביצועים במשחקים, אבל לדעתי ההאטה שלפעמים מתרחשת נובעת דווקא מהמערכת הכללית, ואולי מה-RAM ולא מכרטיס המסך. חשבתי לעשות את השינויים הבאים במערכת (רכישת החלקים תתבצע בארה"ב) Intel i7 970 GA-X79S-UP5-WIFI 16gb ddr3 corsair dominator 2400mhz ובנוסף אולי להוסיף עוד 6970 למערכת בתצורת Crossfire. (יד שניה) השילוש הזה מגיע לאיזור 5000 ש"ח במידה ואקנה אותו בארה"ב. האם יש המלצות לשפר/להוריד/לשנות ? תודה

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by levy18,

המחשב צריך לעבוד עם ויסטה וויסואל סטודיו 2008 מסך 22 (איך ה-t220 של סמסונג?) בלי ציוד היקפי 4GB ראם חצי טרה הארד-דיסק אבל משהו איכותי אממ..זהו בעיקרון תקציב 4000 כולל מסך אבל אם אפשר לרדת מהסכום ולהגיע לדרישות של החלקים זה יהיה נחמד לאללה זאת אומרת אל תשימו דברים יקרים רק בגלל שהתקציב הוא 4000 אם אפשר לעשות את זה ב-3000 זה הכוונה שלי רצוי שהמחירים יהיו מ-skypc כי משם אני רוכש את המחשב למרות שאני בהתלבטות אולי מאייבורי

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by yakir dayan,

רציתי לחזור קצת למשחקי מחשב אז קניתי את הכרטיס מסך HD7850 1GB למפרט הזה: לוח אם: ASUS P5Q PRO מעבד: כרגע יש לי את ה-E8400 אבל ה-Q9300 בתיקון עד שבוע שבועיים זיכרון: 8GB DDR2 כונן קשיח: 500GB SATA2 ספק: ENEMARX 600W PRO 82+ מסך: DELL24" 1920x1200 עכשיו הבעיה היא שחשבתי שאם אני ישדרג רק את הכרטיס מסך אז נוכל לשחק כמו פעם אבל ב-BT4 החדש יש לי FPS של 25-30 לא יותר מזה וגם הגרפיקה נוראית גם אם זה על HIGE ממש לא ריאליסטי למרחקים ארוכים.. רק מקרוב רואים את הדומויות ממש יפה אבל מרחוק ממש לא אז רציתי לדעת אם ה-Q9300 שאמור להגיע לי ישנה משהו בכל המפרט הזה או שאני צריך לחשוב על קנייה חדשה וגם מה לגבי הכרטיס מסך מספיק לי רק 1GB? חשוב לציין שהדרישות שלי זה לשחק למשל ב-BT4 על HIGE עם …

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגד…

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by Shimsam,

מפרט 14 לגיימינג . כרגע אין לי תקציב בשבילו. יש לי מאוורר לא בשימוש שיתאים למעבד, מארז פול טאוור, וכמה הארד דיסקים(אומנם לא SSD וגם כבר על סף קריסה). ומכיוון שהמחשב שכרגע יש לי בקושי סוחב, חשבתי לפחות לרכוש את המעבד, לוח אם, זיכרונות וכבר בהמשך הזמן לרכוש את שאר הציוד. השאלה שרציתי לשאול היא, אם הספק שיש לי כרגע טרמלטק 550W TR2 מספיק בשביל להפעיל את הלוח אם והזיכרונות (ללא הכרטיס מסך). מעבד Core i7 6700 3.4Ghz LGA1151 1575 ₪ לוח-אם Asus Z170 PRO / MSI Z170A Gaming PRO / Gigabyte Z170X-Gaming 3 / ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K4 880 ₪ ז…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  11. Started by Yossi Aharony,

אשמח לקבל המלצה למדפסת לבית. כבר שלוש מדפסות שרכשתי נאלצתי לזרוק לפח

12. Started by nivnuv123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Leage of Legends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  13. כול המחשבים בלי OC בלי מסך בלי רמקולים עכבר ומיקלדת..צריך שיהיו חזקים למשחקים..! אחד עד למחיר הזה 6500 ש''ח השני עד 5000 ש''ח.. והשילישי 4300ש''ח ואלו המחירים הכי מוגזמים שיש ....! וכל מחשב זה לחבר....!!!!! תודה רבה לכם אנשים..!

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by kizz,

שלום, אני מחפש מחשב לסטודנטית שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש, צפיה בסרטים (יכולת ניגון 1080P, גם אם הרזולוציה של המסך לא מאפשרת זאת). * גודל המסך? 13-16 אינץ'. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. לא לחוץ על המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. שעתיים יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא נדרש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה-בייט. * צורב DVD? לא חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דרישות מיוחדות: 1. שיהיו לו מקשי ספרות בצד (Numeric Keypad). 2. שיהיה יפה :gorgeous: (רצוי ורוד/אדום/סגול, שיהיה דק ככל הניתן בתקציב ובקיצור שלא יהיה בלוק שחור). תקציב -…

15. Started by rbaron,

שלום, בנייתי מפרט (נעזרתי בפורום מעבדים ולוחות אם), אני מציג את המפרט בפניכם אם יש שינוים שלדעתכם כדי לי לעשות אנא רשמו (אם המפרט נירא טוב גם כן רשמו), המחשב נועד עבור משחקים : GTA 4..., צפייה בסרטי HD, מדיה סנטר, עבודה), http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=884E1B74-1033-4369-9942-9821C1B152CF תודה וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  16. אז ככה בניתי מפרט שמיועד לגיימינג כבד (מסך 22"), ושיהיה לטווח ארוך, לא מצפה שעוד 3 שנים הוא יחשב מחשב סוס אבל מצפה שלא יהיה גרוטאה ולכן אני מעגיף ללכת על ה- 4 ליבות ולא על ה-2. לפני הקנייה שלו הייתי שמח לחוות דעת שונות, הצעות לחסכונות קטנים וכו' את המפרט עצמו בניתי ב- KSP והלכתי לקבל הצעה בפנדה. KSP: Panda: http://up83.siz.co.il/up1/mmwfbjkojjdm.jpg (תמונה גדולה) יש כמה דברים שאני רוצה לדעת. 1. בהצעה של פנדה הוא הוריד לי את הגוף קירור, זה מה שהו שהתלבטתי בהתחלה ובסופו של דבר החלטתי להוסיף. הקירור שבא בחבילת BOX יספיק ? 2. הכרטיס מסך אותו כרטיס, השאלה שלי היא מה ההבדל בין החברות ? (ZoTac / Palit) 3. המסך שקיבלתי בהצעה של פנדה, משתלם ? יש אולי מסכים משתלמים יו…

• 14 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by ElishaBar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, ועריכה גרפית כמה שאפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך. 4…

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  18. בתקציב של כ-3500 ש"ח. המחשב אמור לשמש כעיקרון ליישומים אינטרנטיים בסייסים (קצת גלישה בפיירפוקס ו-IE,תוכנות מסרים כגון אייסיקיו ומסנג'ר ועיון במיילים) תוכנות הורדה פתוחות נון סטופ ברקע (בעיקר סבבהDC התובענית אך המעולה אך כנראה שגם הפרד ישמש אותי פה ושם) צפייה מרובה (חצי שעה-שעה ביום) בסרטים/תוכניות באמצעות BsPlayer והדבר החשוב מכולם - משחקים! מספר הערות : *המחיר הוא למחשב בלי מסך (שמעתי המון המלצות על ה-L721 של Nu Tech ואני מאמין שאני אקנה אותו אלא אם כן אקבל כאן המלצה למסך עם מחיר דומה שיפיק יותר) *אני לא צריך רמקולים (המחשב יחובר למערכת סטריאו) *המראה החיצוני של המחשב ממש אבל ממש לא משנה לי ולפיכך אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי במארז *גם עכבר ומקלדת ייקנו בנפרד *אני מאיז…

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  19. Started by udiudi,

היי. נכנסתי לאתר של דל, והבנתי שהדגם Inspiron 1525 מגיע עם Ubuntu Linux מותקן. אותו המחשב, שנמכר בארץ: http://zap.co.il/model.asp?model_id=686940 בחוות דעת על המחשב כתוב שהוא מגיע עם VISTA. השאלה שלי היא, האם יש בכלל את הדגמים הללו בארץ שמגיעים עם Ubuntu? תודה. על דרך, מה זה דורש להתקין מערכת הפעלה חדשה על מחשב נייד? זה מסובך\בלתי אפשרי?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by K1ko,

שלום! קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חשובים על המפרט ואם יש משהו שצריך לשפר/להוסיף (כמו קירור וכו'). המפרט: [TABLE=width: 640] [TR] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD] [/TD] [TD]שם הפריט [/TD] [TD]אחריות [/TD] [TD]מק"ט [/TD] [TD]כמות [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Intel Haswell Core i5 4460 Socket 1150 6MB 3.2Ghz Box [/TD] [TD] 3 שנים [/TD] [TD] inti54460B [/TD] [TD] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Gigabyte GA-B85M-D2V Socket 1150 B85 Chipset VGA+DVI [/TD] [TD] 3 שנים [/TD] [TD] GBGBB85MD2V [/TD] [TD] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Kingston 8GB (8GBx1) DDR3 1600MHZ CL11 KVR1600/8G KVR16N11S8 [/TD] […

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  21. אז ככה, המחשב שלי כבר בן 4 שנים וברצוני אולי לשדרג אותו (עוד חושב על זה) ולכן אני לא סגור על התקציב, מכיוון וחלקים כמו מארז, מאווררים ודיסקים קשיחים יש לי (חדשים) זה אמור להוזיל את העלויות. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על איזור ה2500 נניח, נשמע הגיוני? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אף פעם לא יזיק אבל אין בעיה להגיע לתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  22. שלום אני מחפש לשכן מחשב נייד המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. רוב העבודה במחשב תהיה סטטית בבית ולכן הוא יחובר למסך רגיל, יכול להיות שיחובר גם למקדלת ועכבר. אשמח להבין האם יש דברים שצריך לתת עליהם דגש במחשב כזה? כרטיס מסך חזק או שכל כרטיס רגיל יעשה את העבודה טוב ויציאות מסויימות? אני לא סגור על גודל כי מצד אחד הוא רצה גדול אבל מצד שני אם אני מחבר אותם למסך/מקלדת ועכבר בבית אז זה לא רלוונטי, וברגע שהוא יוצא מהבית עדיף שהוא יהיה יותר נייד. ולכן חשוב בעיקר המפרט. מה שחשוב זה גם אמינות ואיכות המחשב +אחריות טובה. שמתי לב שיש הרבה המלצות על מחשבי Fujitsu : http://www.traklin.co.il/departmentpage.asp?sc=1122&id=59241&fid=18316 הם יספיקו ? והבנתי שיש הבדל עצום בין הדגמים…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by T-mac2,

היי :) אני מחפש לפטופ שישמש אותי לתוכנות כמו סולידוורקס, סימולציות וחישובים. התקציב נע מסביב ל5000 ש"ח. מוכן להתגמש בתקציב רק עבור משהו ממש שווה. דברים שחשובים לי: מבנה קשיח ואיכותי. i7 8xxx H/HQ - (כמה שיותר ליבות) Geforce 1050< 128GB+1TB 15.6'' 8gb RAM< מצאתי כמה דגמים, לצערי לא מצאתי חנות שיש בה תצוגה של הדגמים האלה. חשוב לי מאוד שהבניה שלו תיהיה חזקה (למשל כמו סדרת ThinkPad של לנובו) אז אשמח לשמוע מהנסיון שלכם. הדגמים: 1) DELL G3 https://ksp.co.il/?uin=51313&select=.268..271..211..2175..5274..5156..5155..5159. 2) Lenovo Ideapad 330 https://ksp.co.il/…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by תם ברנד,

אהלן, מחפש לקנות מחשב בייתי לעבודה משרדית ומשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים.. Witcher, Metal Gear Solid, Ghost Recon Wildlands וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר.. 3. האם יש צורך …

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by DoroZ,

AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU WD 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Gigabyte GA-M51GM-S2G + 6100 n430 VGA Socket AM2 Motherboard Kingston K1GK-1024MB (2x512MB) DDR-II 667 Memory XFX GF7300GS PV-T72G-WANG PCI-e up to 512MB DDR2 Retail Video Card הזכרונות הוחלפו זה המפרט בעיקרון הצעות לשיפורים?.. מחשב לאחי משחקים לא כבדים יש לו כבר צורב DVD, אחלה מארז ואחלה ספק יש מצב שהמחשב יקדד ויכווץ קצת זיפים אז הלכתי על מעבד חזק מה אומרים?.. ללכת על זה?..

• 10 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.