עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roei86,

שלום חברים. אני מעוניין להזמין חלקים למחשב והייתי שמח לשמוע את דעתכם על שני דברים: 1. את דעתכם על החלקים שציינתי, כפי שאמרתי אני מעוניין להזמין אותם 2. אני זקוק לעזרה בבניית מפרט מסביב לחלקים. אז ככה: ההזמנה תכלול מעבד: Intel i7-7490k. לינק לוח אם: gigabyte z97x gaming g1. לינק כ.מסך: evga gtx 780. לינק זיכרון: crucial 2x8gb balistix. לינק SSD: אינטל 730 240GB. לינק לא ידוע לי איזה קירור/מארז/ספק אני צריך, ואודה לכם מאד על עזרתכם. תודה רבה! פרטים נוספים: המחשב ישמש בעיקר לפיתוח תכנה ומשחקים. אני מעוניין גם במסך אם יש לכם הצעות/המלצות (24 אינץ' לדעתי ישרת אותי טוב)

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by bendale,

אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים,תוכנות צפיה בסרטים וחיבור לטלויזיה lcd ,עבודה,אינטרנט ותוכנות האם המחשב הזה טוב? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&cat=2020

3. הי אשמח לעצתכם לגבי שדרוג מחשב למשחקים או רכישת מחשב חדש קיבלתי את המחשב הבא: מעבד i5-760 עם קרור של syncth לוח אם ga-p55-ud2 16 גיגה זכרון DDR3 -1333של g.skill עם קרור מובנה עליו (ככה לפחות אני מבין את המתכת שמוצמדת לו) ספק טוב של seasonic 2 כרטיסי מסך חלשים מאוד( 7600GS) המטרה הינה מחשב משחקים לילד בן 12 שיספיק לשנתיים שלוש. ההתלבטות היא האם אפשר להסתפק בהחלפת כרטיס מסך בלבד או שצריך להחליף לוח אם/מעבד/זכרונות וכו... הרבה יותר יקר ואין לי ממש תקציב ראיתי שהיום רוב כרטיסי המסך תומכים בpciexpress 3.0 והלוח הזה תומך רק 2.0 בנוסף אני לא יודע האם המעבד זה מחזיק אם מוסיפים לו כר…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by mrmoti,

דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 1180 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB Mirrored Black Copper 2-3-2-5 745 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH pci-e 256mb 1380 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3895 המחיר הסופי הוא נמוך יותר, יש בנע מחשבים מבצע מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  5. אהלן, אני מחפש מחשב נייד לעסק הפרטי שלי.אין צורך במשחקי וידאו, אלא מחשב טוב עם יכולות עיבוד תמונות וסרטים טובה. 120 GB , 1גיגה זיכרון. איזה מסך מומלץ ? איזה כרטיס מסך מומלץ ? מה ההבדל בין ה lenovo הרגיל ל-ThinkPad ? האם יש לכם נסיון עם KSP ? באיזו חנות אני יכול לראות ולהרגיש את הניידים שמוכרים ב KSP ? איזו המלצה יש לך לחנות אחרת ? תודה

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  6. המשקל וחיי הסוללה לא משנים, הגודל רצוי 15.4" עד 16", שיריץ וינדוס וסרטי 720P עם אפשרות לשחק במשחקים לפני 2005 (Team Fortress 2+-). חובה אחריות, רצוי שנתיים-שלוש ושתהיה מקלדת נוחה-יחסית. עכשיו אני מודע שהבחירה בקטגוריה היא די גדולה אבל זה מה שתוקע אותי. יש כל כך הרבה ממה לבחור, אני צריך את עזרתכם לבחור במחשב נייד הכי מתאים ואיכותי בטווח המחיר. יש אפשרות לסטות מהמחיר ב 300 ש"ח בערך...

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by BlueM1,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד. דרישות : * תקציב עד 5000 * אפשרות ל DOCKING STATION - חובה. שימושים : * עבודה (כתיבת קוד) * מסמכים * עריכת ווידאו מזדמנת שני מחשבים מעניינים בנושא Dell Precision M4600 PM-RD33-6430 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21214&cf=zap Dell Latitude E5530 LT-RD33-6232 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21275&cf=zap כמו שניתן לראות , ההבדלים העיקריים הם 1. מעבד : Intel Core i5-2540M VS Intel Core i7-3520M 2. כרטיס מסך : AMD FirePro M5950 VS Intel HD Graphics 4000 הייתי רוצה לדעת את דעתכם? אגב אני פתוח להצעות מעניינות בתחום המחירים הנקוב מעלה

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  8. אני יודע שחפשתי לא מזמן מחשב נייד זול לסטודנט.. בזמנו היה מדובר בחבר. אני מחפש עכשיו לפטופ ללימודים בשבילי, והיתרון הגדול שאני נוסע עוד חודש וחצי לארה"ב ל-4 חודשים אז הקנייה תהיה שם. בגדול הדברים שאני מחפש שיהיה במחשב הם: 1. מסך 13.3 אינצ' (נראה לי אידאלי ללפטופ..) 2. גודל כמה שיותר קטן.. הייתי הולך על מקבוק אייר אבל הוא קצת מעל התקציב 3. יכולת המחשב, כרטיס גרפי לא קריטי אבל יכול להיות נחמד אם זה לא יפגע בזמן סוללה 4. חיי סוללה (קצת פחות רלבנטי, אבל שלא יהיה פחות מ-3 וחצי שעות) בינתיים חשבתי על 2 אופציות נחמדות: 1. מקבוק אלומיניום שעולה בסביבות 1200 דולר באיביי הוא יחסית קטן (גובה 20 מ"מ) ושוקל פחות מ-2 ק"ג 2. E4300 של דל, שעולה גם בסביבות 1200 דולר באיביי (גרסת ה-SP9300)…

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  9. נתחיל בזה שאני רוצה את המינימום של המקסימום. זה אומר שאני רוצה את הדבר הכי זול שיתן לי להפעיל את CRYSIS על ULTRA HIGH עם רזולוציה של 1024 1280x ושיהיה לי גם FPS טוב. אם זה בלתי אפשרי בתקציב של 3500, אני מוכן אולי להגדיל את התקציב. אם אני לא טועה צריך כרטיס מסך 8800GT כדי להשיג את המטרה שלי ולכן אני רוצה אותו במפרט, אם מישהו ישכנע אותי 100% שלא צריך אז אני יהיה מוכן להוריד את הדרישה. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. עוד משהו, המטרה שלי זה גיימינג. ז"א שכל עוד אני מצליח לשחק ב CRYSIS ב ULTRA HIGH לא אכפת לי אם אני משתמש בספק ג'נרי, במעבד שמהודק ללוח האם עם מסטיק או בכרטיס מסך שבנו 200 ילדים בני 5 שגרים בפיליפינים. כל עוד אני אשחק והמחשב יעבוד - אני מרוצה. יש לי גם שאלה: יש לי כ…

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  10. אני ממש שובר את הראש ולא מצליח להחליט, אהיה אסיר תודה על כל עזרה: המפרט הראשון הרכבתי ב TMS בהסתמכות על המלצות (מעולות!) שראיתי פה בפורום למי שרוצה מחשב לדו מימד ב 5K המפרט השני קיבלתי מחנות אחרת בתל אביב, הדילמה: המפרט השני לכאורה יקר יותר, אבל אולי נותן גם ביצועים טובים יותר ? כלומר הכרטיס מסך נראה לי יותר עדכני מצד שני הלוח אולי טיפה פחות טוב? ה ssd הוא של קינגסטון שהבנתי שגם טיפה פחות טוב ? וכו׳ או אולי הם לא באמת פחות טובים וזו סתם טעות שלי? כמובן שאני מוכן לשלם יותר ולקחת את היקר יותר, אבל רק בתנאי שהוא באמת יותר טוב מצרף פה את המפרט הראשון בטבלה והשני אחריו ------- המפרט ראשון [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 15%]מעבד[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i7-47…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  11. חברה נא לחוות דעת על המפרט הבא: תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  12. שלום, קיבלתי במתנה מעבד Intel i7 ורציתי לבנות מחשב נייח לשימוש בדירה החדשה. השימוש שלי המחשב הוא, פיתוח תוכנה, גלישה, שימושים משרדיים, צפייה בסרטים (ואולי טלוויזיה בעתיד), ומוזיקה. ראיתי את ההמלצות לציוד ההיקפי ( מסך 23 של DELL, מערכת קולנוע ביתית 5.1 של LOGITECH) והם בהחלט מספקים. חוץ מזה, רציתי להוסיף כרטיס טלוויזיה, כרטיס רשת אלחוטי (ראיתי שיש לוחות שמכילים את זה, מומלץ?), ואולי כרטיס ממיר לוויני. כמובן HD 4TB, MEM 4GB, כונן DVD עם אפשרות להוסיף דיסק SSD למ"ה. השאלות שלי הן: הלוח אם שחשבתי עליו הוא Gigabyte 67M-UD2H-B3, האם אני צריך כרטיס מסך וקול, כל מה שאני קורא מצביע על זה שלא צריך, לכרטיס יש את התמיכה ברוב זה. עד כמה זה קריטי שאין תמיכה ב USB3? האם עדיף לשדרג לאחד …

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  13. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762533 זה נראה כמו מוצר מעולה... מישהו יודע מה איכות הסאונד שלו וכמה הוא נייד (האם הוא נכנס לתיק של מחשב נייד 16 אינץ' בגודל) אם יש לכם ביקורת שלילית על המוצר... האם יש לכם תחליף טוב יותר (לא חייב עם רמקול, אני יכול לקנות בנפרד, חשוב לי המקרר)

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  14. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪950 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪730 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Ripjaws ₪648 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL7D-4GBRM כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5770 V2 1024MB DDR5 PCIe ₪948 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=944577V2 מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W ₪584 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690-500W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ₪130 http://www.skypc.co.il…

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  15. הי חברים, חבר טוב מחפש להתחדש במחשב נייח חדש בשבועות הקרובים. אודה לעזרתכם במצאית מפרט מתאים לתקציב. מה דעתכם על המרפט הבא: https://www.tms.co.il/gamers-desktop?product_id=104125\ להלן הטופס המפרט את צרכיו: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט אם מאוד מצדיק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ווידאו משחקי מחשב כמו Fifa, Counter Strike , Call of Duty 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כ…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  16. שלום אני מחפש עבור חברה שלי מחשב נייד עם הדרישות הבאות, לפי סדר חשיבות מהחשוב לפחות חשוב לא ASUS. 1. חובה שיריץ חלק ומהר את כל תוכנות העיצוב בגרפי (photoshop, illustrator, indesign) 2. זול כמה שניתן 3. קל כמה שניתן 4. עדיף מסך קטן כדי להקל במשקל אחרת מסך 15.4 לכל היותר. 5. יציאות hdmi, display port 6. נפח hard disk אשמח למספר המלצות שאפשר לבחור מתוכן. תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  17. האם שווה לי להחליף את המחשב נייד שלי (ACER Aspire 5610) בנייד הקטן בעולם (ASUS R2H), פרטים לעומק ACER Aspire 5610: מעבד: Intel Core Due processor T2300 (1.66GHz, 667MHz FSB, 2MB L2 Cache) מסך: "15.4 WXGA CrystalBrite TFT LCD כרטיס מסך: NVIDIA GeForce Go 7300 256MB DDR w/TurboCache technology דיסק קשיח: 80GB HDD 5400rpm כונן דיסקים: DVD-RW Super Multi Double Layer זכרון: 1GB DDR2 (supported dual-channel) c אלחוטי: 802.11b/g wireless LAN פרטים לעומק ASUS R2H: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3331036,00.html ישנם פרטים באתר. מה אתם אומרים? שווה? כדאי? פרטו. תודה רבה לכם.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  18. היי מחפש מחשב לסטודנטית https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33068# ראיתי את הדגם הזה . תקציב עד 2800 ש"ח . 14 אינץ' גודל מסך. כדאי להתעקש על 8GB ? אשמח לשמוע המלצות יותר טובות . מבחינתי לקנות מחשב ב2300 אם הוא מספיק טוב לעבודות סטודנט אופיס וכו' . תודה ויום טוב .

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by muki1234,

היי לכולם אני רוצה לקנות היום את המחשב הזה. אשמחש לקבל הצעות/הערות לפני הרכישה. (כרטיס גרפי מהמחשב הישן RADEON 9200SE). כמות מוצרים סה"כ 1 INTEL Pentium 4 - 2.8E Prescott - 1MB Cache, 800Mhz FSB - RETAI 1,180.08 ש"ח 1 ASUS P4P800-E Deluxe (865PE) - ATX 777.78 ש"ח 2 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 598.98 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 576.63 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 2510A x8 DUAL LAYER - bulk 540.87 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.64 ש"ח 1 LITEON CD ROM X52 - Black 125.16 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6919 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 397.83 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,420.83 ש"ח …

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  20. שלום אני מעוניין במחשב פשוט וזול שיהווה NAS ביתי, ויתמוך בלפחות 4 (עדיף 5-6) התקני אחסון SATA. הסתכלתי על מחירים של שרתי NAS מוכנים מראש שעונים לדרישות האלו (Synology, QNAP) ונראה לי ממש יקר, אז חשבתי לנסות לבנות לבד. התקציב המצויין הוא ללא התקני האחסון - אבל אני חושב שכן אצטרך SSD קטן שתשב עליו מערכת ההפעלה - ואולי גם יהווה זכרון מטמון לטובת האצת המהירות. 1. תקציב 1000 פלוס מינוס. 2. שימושי המחשב - שרת DIY HOME NAS פשוט 3. אין צוךך בציוד היקפי 4. לא צריך לכלול את התקני האחסון עצמם עבור הNAS, אבל כן SSD קטן בסיסי רק עבור מע' הפעלה. 5. שקט לא ממש חשוב 6. מידות פיזיות וניראות של המחשב לא משנות לי בכלל 7. לא צרי…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  21. שלום אשמח לקבל תשובות מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן SSD בנפח החל מ 300 ג'יגה במידה וייקר את המחיר בהרבה אפשר ללכת על כונן רגיל בגודל 500 גיגה ללא כונן אופטי ( או צורב) אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית אין צורך באחריות בינלאומית אפשרות לאחריות מבית הלקוח - מה טוב עדיפות לרישיון מערכת הפעלה אין העדפות לחברה מסויימת עדיפות למסך מאט - לא חובה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by tzay,

שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. עניתי על השאלון בתקווה שזה יתמצת נכון את הדרישות שלי. בנוסף, צירפתי בסוף קישורים לכמה אופציות שראיתי ברשת. הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע לתמחר את ההבדלים בין כל ההצעות ברשת. לדוגמא עד כמה מהירות המעבד משפיעה (למשל 2.2 לעומת 1.8) וכמה שווה לשלם יותר בשביל זה. ככה גם לגבי זיכרון וכד'... דבר נוסף, ראיתי שרוב המחשבים מגיעים ללא מקלדת נומרית וזה פרט שהוא חשוב לי לעבודה השוטפת. לא יודע להגדיר עד כמה חשוב ביחס לשאר הפרמטרים, תלוי עד כמה הם קריטיים (מהירות, זיכרון וכד'). * מטרות המחשב- מצד אחד עבודה על מסמכים: word, excel וכד'. מצד שני- המחשב משמש לצפייה בטלויזיה ובסרטים באינטרנט. * גודל המסך- יש לי עכשיו 14 אינץ'. אני לא רוצה קטן יותר …

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by pitter_pin,

אני צריך מחשב ב6000 ש"ח שיהיה למשחקים... אבל שיהיה בו כרטיס רשת וצורב דיוידי (בלי משך..) תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  24. צהריים טובים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ז"א - רק מספר חלקים, והם : כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זכרונות, כונן DVD, דיסק קשיח, ספק כוח. הייתי צריך מחשב למשחקים כבדים, עם אפשרות ל-OC (לא גדול) לכרטיס מסך ולמעבד בעתיד, אבל לא מפלצת שמיועדת ל-OC בלבד... יצא לי כ- 4500¤ המפרט : *מעבד : AMD Athlon 64Bit 3200+ (Vince Core) x ה-X בשביל לסדר את הסוגריים. *לוח אם : GigaByte K8N Pro SLI כולל SATA II ... הוחלף ב- ABIT AN8-SLI nForce4-SLI השינוי הוא לטובה ? כי ראיתי בקורת שאומרת שה-אביט יותר טוב *זכרונות : A-DATA 512MB DDR 400Mhz שניים כאלה, אחד שאני קונה ואחד שכבר יש לי בבית (זהה) *כרטיס מסך : Nvidia eVGA 6800Gs 256MB 256Bit *דיסק קשיח : Maxtor 80GB SATA II 8MB Buffer *כונן DVD : LG …

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  25. הייתי רוצה שתרכיבו את המפרט הטוב ביותר לדעתכם שמטרתו בעיקר משחקים כבדים בסכום הנ"ל. שימו לב - יש להכליל מסך בתוך המפרט אנא השתמשו בכל התקציב ואל תבאו בגישה של חיסכון. תודה

• 7 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.