עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעקבות התיישנות הרכיבים העיקריים במערכת שלי החלטתי להחליף את השילוש הקדוש לחלקים הבאים: מעבד חדש : Intel Core 2 Duo E6300 לוח אם : GIGABYTE GA-945P-S3 כרטיס מסך : פה הגעתי להתלבטות בין 3 כרטיסים 1: connect3d 1900xt 512mg 2: connect3d 1900xt 256mg 3: CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB לגבי השלישי אני די סקפטי ונראה לי שהוא מן יצור כלאיים שבא בעזרת שם מפוצץ לכסות על זה שהוא לא שווה הרבה השאלה מה עדיף 512 או 256 עד לפני כמה זמן הייתי בהחלטה ברורה ש512 זה הרבה יותר מדי ולא שווה את המחיר אולם לאט לאט מתחילים לצאת משחקים שתומכים בכמות כזאת כגון g.r.a.w ו rise of legends השאלה האם זה מוצדק ואם יש הבדל כל שהוא גם במשחקים שתומכים? כמו כן בעקבות ההחלפה ללוח אם של DDR2 סליחה על …

• 15 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by eyal82,

שלום לכולם אני רוצה לקנות נייד בקרוב ויש לי כמה שאלות: 1. כנראה שאני אזמין את המחשב מחול דרך האתר של HP (לא ישירות לארץ, אני שולח אותו לדוד בארה"ב שיביא אותו לארץ) למישהו יצא להזמין מחשב דרך האינטרנט? ובפרט דרך האתר של HP? אם כן אשמח לשמוע.. 2. זה הנייד שאני רוצה להזמין: HP Pavilion Entertainment dv3t customizable Notebook PC NH680AV * Moonlight White * Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) * Intel® Core2 Duo Processor P8600 (2.4 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) * 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * 512MB NVIDIA GeForce G 105M * 13.3" diagonal WXGA Hig…

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  3. שלום, אני חדש בפורום וגם במחשבים אני לא מבין כל כך, המחשב האחרון שיש לי כמעט בן 5. 1. אני מעוניין במפרט של מחשב שיהיה למשחקים בעיקר ויספיק לי לשלוש ארבע שנים. 2. האם כדאי לחכות חודש או חודשיים ליציאה של המעבדים החדשים כדי לקנות מחשב? ואם כן מה אז כדאי לקנות? תודה רבה לכולם.

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by coperl,

אני לא יודע אם זה שייך לכאן, אבל זה הכי קרוב. יש איזה מחשב שאני זוכר בגודל כך יד שעולה משהו כמו חמישים דולר, זה מחשב שעובד על בטריות או חשמל ומריץ לינוקס מSD. מישהו יכול לעזור לי איך קוראים לזה ואיפה ניתן להשיג? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by lahav578,

שלום רב, ותודה מראש למייעצים אני נרכיב מחשב לעבודה גראפית המחולקת לשלושה צרכים עיקריים: [list type=decimal] [*]עבודה עם תוכנת תכנון פלסטי solidworks, הדורשת בעיקר ביצועי cpu ו ram [*]עבודה עם תוכנות הדמיה (כגון מקסוול, מודו וכד') המצריכות כרטיס מסך חזק [*]עבודה בחבילת אדובי- פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין אני חייב להודות שאני מבין באופן שטחי את ההגדרות והפרמטרים של המרכיבים, ולכן אני מתייעץ אתכם. הייתי שמח למצוא במפרט המצורף את הרכיבים שאפשר להוזיל (רכיבים שהתועלת שלהם פחותה בתוך המערכת המסויימת) ומהצד השני, רכיבים שמהווים צוואר בקבוק ולא מאפשרים למערכת למקסם את היכולות שלה ושוה להשקיע בהם יותר עוד אוסיף שאין בכוונתי לבצע הרחבות לאחר הקנייה ואין בכוונתי לבצע oc למער…

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, עבודה משרדית ומעט משחקים (לא כבדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, משחקי רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך בציוד בסיסי (מסך, מקלדת, עכבר) - נכון להיום אין לי מחשב נייח ושום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם …

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  7. Started by arpa,

המחשב ישמש לעבודה משרדית (OFFICE ואינטרנט), צריך להיות חזק להחזיק לפחות ל5 שנים.. יש צורך במקלדת ועכבר, ללא מסך וללא רמקולים. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  8. הציעו לי את הכוננים הבאים למחשב חדש שאני קונה: אפשרות ראשונה: Samsung SSD 250/512GB 960 EVO NVMe M.2 אפשרות שנייה: SSD PCIe Gen3 256/512GB WD Black MLC הכוונה היא 2 כוננים האחד של 256 והשני של 512. הכוננים הללו יכילו 2 מערכות הפעלה נפרדות ותוכנות להפעלה (משחקים, לייטרום וכדומה). מה ההבדלים בינהם, מי טוב יותר ? מהיר יותר ? אמין יותר ? תודה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מחשב חדש אז רציתי לשמוע דעות לגבי המפרט שחשבתי לקנות - מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1054 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3L ₪530 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950205 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Eco ₪662 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBECO כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe ₪1672 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1V מארז ללא ספק Antec Dark Fleet DF-30 ₪509 כמות:1 http:…

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by Moshik144,

אני צריך מפרט למחשב עד 1500 ש''ח ללא מסך וללא ציוד נוסף ....... תודה רבה לכל העוזרים .....

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by TermiNal,

המפ, היי, לאחר היומולדת החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, בנוסף למקרן שברשותנו ( ברשותנו = משפחתי ) חשבתי אולי להוסיף לחוויה גם HTPC. עד כמה שהבנתי מספיק מחשב פשוט ולכן עלה במוחי הרעיון לקנות Barbone שישתלב יפה בסלון. רציתי המלצות למחשב Barbone שיתמוך בחיבורים כגון S-Video וחיבור הפינים הטנדרטי של המסך, וכמובן שלא יעלה הון. אנלא מחפש ביצועים מיוחדים מהמחשב אך ורק אפשרות לצפייה בסרטים דרכו, לכן אין צורך להשקיע כסף רב. אשמח לקבל הצעות למחשבים זולים ושיספקו את צרכי. בתודה - תומר.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by siv4ever,

היי, אני מחפשת נייד שישמש בעיקר למצגות שקשורות ללימודים, אינטרנט, לראות בו קצת סרטים מדי פעם ולכתיבת עבודות. איפה שאני נמצאת יש רשת אל חוטית של אינטרנט בחינם ואני ארצה להתחבר אליה. כמו שאמרתי התקציב שלי ממש דל אבל גם הדרישות לא גבוהות. לא אכפת לי מהבטרייה כל כך כי רוב הזמן אני נמצאת קרוב למקור חשמל וגם לא איכפת לי אם מערכת ההפעלה תהיה מקורית או לא. והבנתי שיש אפשרות לראות טלוויזיה אם מוסיפים כרטיס מסך או משהו כזה- אני לא מבינה בזה אז אם אפשר לקבל הסבר קצר זה יהיה סבבה. כל מה שאני רוצה זה שיהיה לי מחשב למעונות ואם אפשר שיכיל טלוויזיה- מה טוב. הכי חשוב זה שאין לי כסף ולא אכפת לי גם לקנות יד שנייה אבל אני לא יודעת מה לחפש. ראיתי מבצע על מחשב נייד Haier W59 מעבד:intel core du…

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  13. הי אשמח לעצתכם לגבי שדרוג מחשב למשחקים או רכישת מחשב חדש קיבלתי את המחשב הבא: מעבד i5-760 עם קרור של syncth לוח אם ga-p55-ud2 16 גיגה זכרון DDR3 -1333של g.skill עם קרור מובנה עליו (ככה לפחות אני מבין את המתכת שמוצמדת לו) ספק טוב של seasonic 2 כרטיסי מסך חלשים מאוד( 7600GS) המטרה הינה מחשב משחקים לילד בן 12 שיספיק לשנתיים שלוש. ההתלבטות היא האם אפשר להסתפק בהחלפת כרטיס מסך בלבד או שצריך להחליף לוח אם/מעבד/זכרונות וכו... הרבה יותר יקר ואין לי ממש תקציב ראיתי שהיום רוב כרטיסי המסך תומכים בpciexpress 3.0 והלוח הזה תומך רק 2.0 בנוסף אני לא יודע האם המעבד זה מחזיק אם מוסיפים לו כר…

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  14. טוב,זה המפרט: חברת Gigabyte דגם 566 *2 ג'יגה זיכרון. *250 ג'יגה דיסק קשיח. *2370 T מהירות 533 מגה הרץ. *שנתיים אחריות. *הסוללה מחזיקה בערך שעתיים. *לוח אינטל 965. *מסך קריסטל גודל 15.4 + צורב DVD + מצלמה פנימית + כרטיס רשת אלחוטי + כרטיס קול 4 יציאות USB כרטיס מסך interl X3100 מחיר: 4200 ש"ח למחשב יש שנתיים אחריות. לסוללה ולמטען יש שנה אחריות. שאלות: *אם רוצים לקנות עוד סוללה היא עולה 450 ש"ח? *כל הסוללות מחזיקות בערך שעתיים? *מה ההבדל בין דגם 566 לדגם intel core duo? *האם 533 מגה הרץ מהירות זה אותו דבר כמו 2.4 ג'יגה? -המחשב מעיוד לשימוש פרטי + עבודה על תונה גרפית בשם autocad. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  15. התחדשתי לי במחשב MSI EX400 שבנתיים אני ממש מרוצה ממנו (בלי נדר אני ארשום פה ביקורת משתמש עליו בקרוב). במחשב יש כפתור P1 שאמור להיות בר-תכנות - לפחות ככה רשום במנואל. בכל מקרה במנואל לא מוסבר איך לתכנת אותו ואני לא מצליח למצוא בעצמי את הדרך לתכנת אותו. (כרגע הוא מפעיל לי את החיפוש של ויסטה) אני אשמח להסבר קצר איך ניתן לתכנת אותו. בתודה מראש, אריאל

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  16. Started by aviz,

ואיך אפשר להזיל אותו בטיפה ? (300-400 שקל בערך) המחשב מיועד לא לי אלא לקרובת משפחה שלי די מבוגרת האמת שלא ממש צריכה משחקים וכל זה אבל היא רוצה מחשב שיהיה אמין ולא יעשה לה בעיות כמו המחשב שיש לה עכשיו וגם משהו שיחזיק לה די הרבה זמן בגל לזה חשבתי לקחת את הכרטיס מסך הזה

• 17 תגובות
    • 944 צפיות
  17. נתקלתי בנייד הבא שנראה על פניו מתאים לצרכי Lenovo ThinkPad Edge עם מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual-Core L325 צרכי הם אינטרנט , אופיס, מוזיקה וסרטים (יתרון ליכולת HD ויציאת HDMI) וכמובן משקל נמוך כדי שיהיה נחמד להסתובב איתו ההשוואה שלי היא ל ASUS Eee PC 1201N הם בערך אותו מחיר עם פחות או יותר אותן התכונות ורק שאין לי מושג במעבדים ואיכות המסך. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14815

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  18. 1 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special versionשלוש שנים אחריות 479 ש"ח 1 Gigabyte Radeon 9200 128MB 725 ש"ח 1 Intel Celeron 2000 Mhz 548 ש"ח 1 GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE 735 ש"ח 2 Kingston 256 266mhz 476 ש"ח 1 CD AOPEN X 56 OEM 132 ש"ח 1 Genius KB-06X PS2 ENG/Heb 30 ש"ח 1 17 CTX EX700F 822 ש"ח 1 Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W רציתי לדעת אם יש מה לשפר אבל לא לצאת ממזגרת של 4200 שקל ואם אפשר לרדת ל4000 שקל

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by gunai,

2

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  20. מפרט לעבודה משרדית עם סרטים פה ושם (לא משחקים). המפרט: (הרכבתי בלמיר, תסלחו לי אם יש שגיאות כתיב בהעתקה (מי בונה אתר לקניות בפלאש?!)) מעבד - AMD Athlon XP 2500+ No fan לוח אם - ABIT NF7 זיכרון - DDR Micron 400mhz 512MB מארז - Compucase CI-6A19 מאוורר למעבד - Coolmaster ... Socket 370/A אני לא צריך מסך ורכיבי חומרה אחרים (כונן קשיח וכו'). לגבי כרטיס מסך - יש לי TNT2 Model64. כתוב באתר של Abit שהלוח עובד ב-AGP x4/x8. מישהו יודע אם הכרטיס עובד במהירות הזו? לגבי לוח אם - מה ההבדל בין גרסה 2 של הלוח לגרסה הראשונה? לא כתוב באתר של למיר איזו גרסה הם מוכרים ולא מצאתי מידע באתר של Abit לגבי זיכרונות - ממתי ולמה המחירים כל כך יקרים? צפויה ירידה במחירים בזמן הקרוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  21. המחשב מיועד בעיקר לתוכנות של ADOBE כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר,אפטר-אפקט...וגם לתוכנות לאנימציה כמו 3D-MAX, בנוסף חשוב שהיה יציאת HDMI, האם קיים מחשב נייד מספיק חזק בתקציב הזה להרצה טובה של הישומיים האלה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  22. Started by thedarkron,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cs:go, LOL וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  23. Started by 1nstall,

שלום לכולם. הגיע לידי מחשב כרגע, רשום עליו Vision StyleNote אך מתחתיון רשום Clevo M72S. (ידוע גם כm720s) המחשב עצמו 12", מעבד T2130, וגיגה זיכרון. צ'יפסט לדעתי של SIS, אבל לא הצלחתי למצוא מידע מדויק. הארדיסק 100 גיגה, וצורב DVD. המצב החיצוני של המחשב םשוט מדהים, כאילו יצא ברגע זה מהקופסא. חיפשתי קצת על הדגם הזה על מנת לקבל ביקורות ופרטים מדוייקים (בעיקר על איזה ערכת שבבים מדובר) וגילית שהמחשב זהה לSager NP7250. יש לכם עוד פרטים על המחשב, ובאופן כללי אם כדאי לקות אותו (שימושים משרדיים בעיקר, אולי סרט פה ושם) ועוד משהו חשוב, מאיפה אני יכול להשיג לו דרייברים? תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by Yossi Aharony,

אשמח לקבל המלצה למדפסת לבית. כבר שלוש מדפסות שרכשתי נאלצתי לזרוק לפח

25. Started by Ramboli,

שלום לכם, מכרתי את המחשב שלי ואני רוצה מפרט סופי. הנה הוא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1316 --------------- לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤484 --------------- כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB GDDR3 : GV-NX88T512HP - RETAIL ¤1232 --------------- דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤626 --------------- צורב DVD: LITEON DVDRW DH-20A4P-04 X20 - SATA - RETAIL ¤159 --------------- זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-15 - TWIN2X2048-6400 ¤313 --------------- מארז: THERMALTAKE SOPRANO (BLACK) VB1000BNS w/o PSU ¤352 --------------- ספק כוח: ENERMAX LIBERTY …

• 7 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים