ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,421 דיונים בפורום זה
-
השימוש יהיה סרטים אינטרנט והמשחק STARCRAFT 2 לא כל כך מעניין אותי שזה יפעיל בשיא היופי אלא שיפעיל בסבבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם :] לפני כמה ימים רכשתי מחשב מדגם DV3. מההתחלה ראיתי שהמחשב אכן חם והתחלתי לחפש על כך מידע באינטרנט, חלק מהאנשים אמרו שזה נורמאלי וחלק לא. יש לי מעבד T6500 וכרטיס מסך G105M. הטמפרטורה של המחשב במצב מנוחה היא 60 מעלות אך כאשר אני במשחק או מעמיס עליו ממש אני יכול להגיע גם ל 78 מעלות. האם זה תקין? המחשב רץ בסדר ואין בעיות. נ"ב: עשיתי למחשב פירמוט והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים מבית HP תודה לכולכם!!
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, לאחר שעברתי בהמון חנויות ונעזרתי בנושאים ובמאמרים רבים באתר והקשבתי להמלצות מהמשתמשים בפורום, הגעתי למפרט הבא. יש לציין שזהו כבר מפרט די סופי לאחר הרבה שינויים, ואני מתכנן לקנות כבר ביום ראשון. לכן אני מבקש לפרסם כאן כדי לשמוע הערות אחרונות אם יש לגבי המפרט, כך שאוכל לקנות בלב שלם. הדבר המרכזי שאני לא בטוח בו, וזה קצת משפיל עבורי להודות בכך בתור מהנדס חשמל לעתיד, הוא האם הספק הינו בעל הספק מתאים. לפי דפי מפרט של חלק מהרכיבים נראה שכן ולפי אחרים נראה שלא. השתמשתי גם בכל מיני מחשבוני הספק שמצאתי באינטרנט אבל לא קיבלתי תוצאות חד משמעיות. בנוסף היו אנשים שאמרו לי שספק של 750 וואט מספיק אם לא מוגזם, בעוד שאחרים המליצו לי לקנות ספק 1000 וואט בפעמיים המחיר שגם נר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב למשחקים לא כולל מסך מקלדת או עכבר. חשוב שיהיה שקט ואמין. אשמח לקבל מפרטים.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי כרגע בעיות במחשב הנוכחי פתחתי נושא בפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה במידה ואני לא אמצא פתרון, אני כנראה אאלץ לקנות במחשב חדש אני לא ממש מבין כיום מבחינת איזה חברות טובות וכדומה ולכן אשמח להסבר על הרכיבים שאתם ממליצים (מה היתרונות שלהם וכדומה) ". מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?" עד 3,000 ש"ח לא ניתן לחרוג מהתקציב "מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?" גלישה באינטרנט ואם אפשר גם משחקים, אני אשמח א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)." " פיירפוקס הייתי גם רוצה שתכונה …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי win 7 אולטימייט , עכשיו אנילאיודע איזה דרייברים צריך להתקין ואיזה לא.. התקנתי איזה דרייביר לאינטרנט , ואחר כך זה עבד כמה זמן (האינטרנט) אבל עכשיו זה לא עובד ... יש לי מחשב studio xps 16 הינה תמונה : מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ורציתי לדעת, המלצות, טיפים לפני שארכוש זכרון לשדרוג. ברשותי נייד HP PAVILION DV6160EA ובו 2 סלוטים של 512MB כ"א. אני רוצה לשדרג את הזכרונות (להחליף) השאלה שלי האם אני יכול לשדרג ל-2GB (אחד גיגה לכל כרטיס) או ישר ל-4GB (שני גיגה לכל כרטיס זכרון) או שיש מגבלה מסויימת במחשב? אגב באיזו מהירות אפשר לשדרג? תלוי במעבד או תלוי ב-? לצורך מידע נוסף, התקנתי CPU-Z על מנת לראות את המפרט, להלן התוצאות: ב-SPD הראה מהירות של 333MHZ. והציעו לי באתר אחר את ה- 667MHZ. הצצתי שיש גם ב- 800MHZ - (מבחינת מחיר זה לא משמעותי) אך האם זה לא משנה/משפיע על ביצועים? אודה על עזרתכם. ה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם, אשמח אם תעזרו לי לעשות מפרט למחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח, כמה שאפשר לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר שימוש משרדי, בקשר למשחקים צריך שמשחקי טייקון ובנייה יעבדו טוב, בעיקר sims 3 ועדיף שיעבדו בהגדרות הכי טובות לתקציב הזה, כמו כן, לעבודות גרפיקה מזדמנות בפוטושופ ואילוסטרייטור. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, צריך רמקולים 2.0 ממש פשוטים ומסך גם כן קטן (19 אינץ') לא רצוי WIDE ולא HD אבל שיהיה איכותי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט עיסוקים עיקריים כרגע זה בעיקר אינטרנט, אבל אני מאמין שברגע שאני יקנה חדש אני ישחק קצת משחקים לסיכום אני לא גיימר ענק אבל אני יתקין 2 3 משחקים ואף אחד לא אוהב להיות מוגבל התקציב: 3500 כרגע אני יכול לקנות רק מחנות אחת מכיוון שיש לי שם זיכוי של כ2500 שקל המפרט שהרכבתי בעזרת חבריים: לוח אם H57M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H57, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI gigabyte מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray כרטיס מסך GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E gigabyte Model - ENGT240/DI/1GD3/A דיסק קשיח WD - Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX זכרון פנימי 2GB kingstone - KVR1333D3N9/2G מארז ezcool h-550 *נערך* כרגע המחיר של הכל עו…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, הורדות מוזיקה סרטים כולל מסך "22 וציוד הקפי משחקים אם אפשר להכניס בתקציב שיריץ FIFA לדוגמא תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i7-860 Tray ₪1365 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-860ay לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪559 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪216 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value ₪523 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9VM2 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GT 220 OC 1024MB DDR3 PCIe ₪431 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVN220 צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪162 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30925 מארז ללא ספק NZXT…
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש לעזור לו לבחור נייד , 15" מסך , שיהיה חזק יחסית כלומר יוכל להריץ את רוב הדברים (ואף רצוי את כל הדברים) בלי בעיה (לא מדובר בגיימינג) , שלא יתקע אם ירוצו כמה תוכנות באותה העת , ושאפשר יהיה לראות סרטים גם באיכות גבוהה (דהיינו HD) התקציב הוא עד 4.5K אבל עדיף כמובן משהו זול יותר אם יש אפשרות. סה"כ הדרישות שלו לא כאלה גבוהות , אני מאמין שאפשר יהיה למצוא משהו מתאים בתקציב הזה. אולי יש דגמים חדשים שפספסתי שיותר חסכוניים/קלים/.... בכל מקרה ,אודה מאוד לעזרה. המשך יום נעים ושנה טובה!
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האם יש משהו שעדיף על הG60VX המוצע כאן : http://www.zol.co.il/Product.aspx?productid=472 כי אני לא מצאתי.. המחשבים היחידים שעוד איכשהוא באיזור מגיעים עם 335M או 5650.. לכן הG60VX יהיה מצויין.. כמובן שמשקל לא כלכך משנה, והמסך עדיף שיהיה כמה שיותר גדול. פשוט צריך שהמחשב לא יתפוס הרבה מקום כמו מחשב שולחני ממוצע.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה לכולם. אני מתכוון לקנות מחשב עוד כמה ימים וקיבלתי כמה הצעות ומפרטים לגביי מחשב חדש. אני לא אחד שכלכך מבין במחשבים, ולכן אני צריך את עזרתכם המלאה. אז ככה, התקציב שלי למחשב בלבד (ללא מסך) הוא כ-4 אלף ש"ח. קיבלתי שלושה הצעות שאני מתלבט ביניהם, והם: הראשונה: מעבד - Intel Core i5 760 2.93ghz" 4mb מאוורר - CoolerMaster tx3 לוח אם - GIGABYTE / ASUS CHIP INTEL p55us31 זיכרון פנימי - 2048mb ddr 3 800 MHz דיסק קשיח - 500GB S-ATA II H.DD ספק - 550w mustiff כרטיס מסך - Gt 240 ddr3 1024g כרטיס קול - 5.1Ch O.b. השניה: Intel Core i5 750 2.6ghz GIGABYTE GA-p55-us3L HUNTKEY ATX CASE H305 500MB SATAII 7200RPM 32MB 2GB DDR3 1333MHZ ADATA DVDRW X24DL Geforce gt240 1gb GDDR5…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769436 אני קונה אותו שבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו..הוא טוב ?? ד"א יש לו מסך HD ? יעני אם אני מוריד סרט בHD אז אני יכול לראות אותו במחשב הזה בHD ?? והאם אפשר להריץ עליו משחקים חדשים שיוצאים כמו נגיד מאפיה 2 או משהו כזה... ואם יש לכם עוד משהו להוסיף עליו אני ישמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה ואם למישהו מפה יש את המחשב הזה אז בכלל טוב..חח תודה !!
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפוך את המחשב הנ"ל לHTPC - המטרה העיקרית היא הרצת סרטי HD, האם המפרט הנ"ל יחזיק ? *כרטיס המסך הוא 6600GT. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=M274NIV&index=0&FirmCode=32&C136=018&C159=217 מחשב טוב מבית לנובו, אחריות בינלאומית של ibm. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=A530-1 מפרט מעניין מבית Fujitsu, חברה לא מוכרת ואני לא יודע את כמה אמינה וכו'.. בנוסף אני אשמח לקבל הצעות למחשבים אחרים בטווח הזה עם אפשרות לחריגה קלה מהסכומים הנ"ל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA ספקי כוח Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail) מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) כרטיסי מסך GIGABYTE GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital My Passport Elite 500GB 2.5 Inch External HDD USB 2.0 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 מעבדי אינטלCore i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לאחר שבפורום של ילדים שלא מבינים כלום סקלו אותי לכן באתי לכן לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שבאמת מבינים. נ"ב מפרט עלה 3250 ש"ח
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו. אני מתחילה ללמוד קולנוע וצריכה משהו שיתאים לי בשביל לעבוד עם תוכנות כמו PREMIER, AVID, וכדומה. התקציב הוא עד 3.5 לא כולל מסך וציוד נלווה - מקלדת עכבר רמקולים... נטו מחשב (האמת שספק יש לי אז גם זה לא צריך) אם יש פרטים נוספים שלא ציינתי... תודיעו לי ואני אוסיף תודה מראש. נטלי
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לתיכנות (לא גרפיקה אבל הרבה יישומים כבדים שרצים ביחד) ולמשחקים (בעיקר סיביליזיישן וכאלה) התקציב הוא בערך 8000 ללא מסך (יש לי סמסונג p2250) הרכבתי מפרט, אשמח לשמוע תגובות - בעיקר לשמוע אם לקחתי חלק שאינו מתאים או אינו אמין בבחירת הספק, המארז ולוח האם די הימרתי (קראתי המלצות שלכם בפוסטים קודמים) מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 875K "UNLOCKED" - w/o CPU COOLER - BOX ₪1749 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 ₪1125 זיכרון: [..] G.SKILL "RH" 6114MB (2048MBX3) DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS ₪1060 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1351 כמות:2 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪105 מארז: [.…
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה למחשב שמסוגל להריץ משחקים בתקציב של עד 4K כמובן אני לא מצפה לקרייזיס באולטרה אלא להריץ חלק SC2 למשל, תודה לממליצים,
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום שבאיזור ה 5,000 ש"ח + ישנה אופציה לקנות דרך עסק ובכך לפטור את המע"מ... * מטרות המחשב: צפפיה בסרטים רצוי ב hd, משחקים כגון Manager, ואופציה לעריכת סאונד ברמה גבוהה (האם דרוש כרטיס קול שונה?) * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: באיזור ה 3 ק"ג * זמן סוללה 3-4 שעות * יציאות מיוחדות: אופציה לחיבור לטלויזיה(לא חובה) * בלוטות?אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 GB * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כדאי * העדפה לחברה כלשהי: מאוד התרשמתי ממחשבי הdell inspirion אך זה ללא הבנה מרובה בתחום * הבנתי שאינטל הולכת להשיק מעבד חדש....האם יש צורך לחכות ליציאת המעבד כדי לקנות מחשב אשר המעבד נמצא בו או כי הדבר יגרום לירידת מחירים של המ…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום! אני סטודנטית למדעי המחשב. המחשב הנייד הזקן והטוב שלי הלך לעולמו, ואני נואשת למחשב חדש. מאחר ואני הולכת ללמוד מדעי המחשב אני צריכה מחשב שיכול לעמוד בעומס של סביבת עבודה כמו ECLIPSE לדוגמה, וכמובן לצרכים טריויאלים כמו גלישה וכתיבת מסמכים. כמו כן אני מסתובבת איתו הרבה לכן חשוב שהוא יהיה קל יחסית(מתחת ל-2.5 קילו) וכן רצוי שהסוללה תהיה חזקה(אם כי לא חובה, יש לי היכן להטעין אותו.). * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שהיא תחזיק 5-6 שעות, אבל זה לא עקרוני(לא על זה יפול ויקום דבר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא עקרוני * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 4 ג'יגה …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש לצורכי משרד - בעיקר (Office (Word,Outlet,Excel הוא קיבל 4 הצעות מחיר ואני לא כל כך יודע מה מבינהן הכי טובה אין כל כך הגבלת תקציב אבל אני לא רוצה להוציא סתם כסף אם יש לך הצעה יותר טובה אני אשמח לשמוע (ההצעות בקבצים המצורפים, לדעתי מספר 1 או הDELL הכי טובות) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-