עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aviv00,

יש בעיות מיוחדות ? לא מצאתי סקירה רצינית

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  2. צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA ספקי כוח Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail) מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) כרטיסי מסך GIGABYTE GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital My Passport Elite 500GB 2.5 Inch External HDD USB 2.0 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 מעבדי אינטלCore i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לאחר שבפורום של ילדים שלא מבינים כלום סקלו אותי לכן באתי לכן לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שבאמת מבינים. נ"ב מפרט עלה 3250 ש"ח

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by born wild,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו. אני מתחילה ללמוד קולנוע וצריכה משהו שיתאים לי בשביל לעבוד עם תוכנות כמו PREMIER, AVID, וכדומה. התקציב הוא עד 3.5 לא כולל מסך וציוד נלווה - מקלדת עכבר רמקולים... נטו מחשב (האמת שספק יש לי אז גם זה לא צריך) אם יש פרטים נוספים שלא ציינתי... תודיעו לי ואני אוסיף תודה מראש. נטלי

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  4. אני קונה מחשב לתיכנות (לא גרפיקה אבל הרבה יישומים כבדים שרצים ביחד) ולמשחקים (בעיקר סיביליזיישן וכאלה) התקציב הוא בערך 8000 ללא מסך (יש לי סמסונג p2250) הרכבתי מפרט, אשמח לשמוע תגובות - בעיקר לשמוע אם לקחתי חלק שאינו מתאים או אינו אמין בבחירת הספק, המארז ולוח האם די הימרתי (קראתי המלצות שלכם בפוסטים קודמים) מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 875K "UNLOCKED" - w/o CPU COOLER - BOX ₪1749 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 ₪1125 זיכרון: [..] G.SKILL "RH" 6114MB (2048MBX3) DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS ₪1060 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1351 כמות:2 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪105 מארז: [.…

5. Started by sagioto,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצה למחשב שמסוגל להריץ משחקים בתקציב של עד 4K כמובן אני לא מצפה לקרייזיס באולטרה אלא להריץ חלק SC2 למשל, תודה לממליצים,

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  6. Started by jordan_lv,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום שבאיזור ה 5,000 ש"ח + ישנה אופציה לקנות דרך עסק ובכך לפטור את המע"מ... * מטרות המחשב: צפפיה בסרטים רצוי ב hd, משחקים כגון Manager, ואופציה לעריכת סאונד ברמה גבוהה (האם דרוש כרטיס קול שונה?) * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: באיזור ה 3 ק"ג * זמן סוללה 3-4 שעות * יציאות מיוחדות: אופציה לחיבור לטלויזיה(לא חובה) * בלוטות?אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 GB * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כדאי * העדפה לחברה כלשהי: מאוד התרשמתי ממחשבי הdell inspirion אך זה ללא הבנה מרובה בתחום * הבנתי שאינטל הולכת להשיק מעבד חדש....האם יש צורך לחכות ליציאת המעבד כדי לקנות מחשב אשר המעבד נמצא בו או כי הדבר יגרום לירידת מחירים של המ…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  7. שלום! אני סטודנטית למדעי המחשב. המחשב הנייד הזקן והטוב שלי הלך לעולמו, ואני נואשת למחשב חדש. מאחר ואני הולכת ללמוד מדעי המחשב אני צריכה מחשב שיכול לעמוד בעומס של סביבת עבודה כמו ECLIPSE לדוגמה, וכמובן לצרכים טריויאלים כמו גלישה וכתיבת מסמכים. כמו כן אני מסתובבת איתו הרבה לכן חשוב שהוא יהיה קל יחסית(מתחת ל-2.5 קילו) וכן רצוי שהסוללה תהיה חזקה(אם כי לא חובה, יש לי היכן להטעין אותו.). * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שהיא תחזיק 5-6 שעות, אבל זה לא עקרוני(לא על זה יפול ויקום דבר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא עקרוני * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 4 ג'יגה …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by amitzig,

אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש לצורכי משרד - בעיקר (Office (Word,Outlet,Excel הוא קיבל 4 הצעות מחיר ואני לא כל כך יודע מה מבינהן הכי טובה אין כל כך הגבלת תקציב אבל אני לא רוצה להוציא סתם כסף אם יש לך הצעה יותר טובה אני אשמח לשמוע (ההצעות בקבצים המצורפים, לדעתי מספר 1 או הDELL הכי טובות) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. רוב הזמן המחשב ישאר בבית, ורק פעם ב... הוא יסתובב בתיק. המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס בלבד, אין חשיבות לסרטים / משחקים וכו'. מצאתי את המחשב הזה:Lenovo ThinkPade Edge NUE89IV עם מעבד AMD http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2303 מה שמושך אותי בו במיוחד זה שהוא כולל מערכת הפעלה, ואחריות מורחבת לשלוש שנים. בנוסף, הוא לא כבד מדי, ובעל מסך לא קטן מדי (12"). מישהו מכיר את המחשב, יצא לו לעבוד עם המחשב הזה? מה היתרונות והחסרונות שלו? האם יש חלופות טובות יותר? בתודה מראש....

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום רב לכולם גיסי בא אליי עם בקשה ואתגר לא פשוט-לבנות לו מחשב גיימינג איכותי ככל הניתן בסכום הבסיסי הזה(ללא מסך, כמובן), ובתור אחד שפעם היה מעודכן בשוק החומרה והמפרטים נעתרתי להצעה בשמחה.. לאחר נבירות, בדיקות והשוואות הגעתי לכיוון כללי שלדעתי הוא המשתלם והכדאי ביותר- וכעת הגיע הזמן להתייעץ גם אתכם, אז ככה: בעמדת הכרטיס מסך, ה4870 של RSM ב640 שקלים הוא המלך הבלתי מעורער-במחיר כזה זה פשע לא לקחת את הכרטיס, בתקווה שלא יגמר המלאי.. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1236 המעבד, לאחר לבטים בין אינטל לAMD, ובין מעבדים חדשים יותר או פחות כגון E6600 או I3-530, או 555BE לעומת 720BE הגעתי למסקנה שה555BE שמוצא בIQPC במחיר מדהים של 462 שקלים הוא הדיל הטוב ביותר..בייחוד בשל …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by belldom,

שימושים : צפייה בסרטים (הכנה לתכני HD), גלישה באינטרנט אין צורך בציוד הקפי : מקלדת עכבר אלחוטיים, ומסך קיימים. שקט: ממולץ כמה שיותר גבוהה כי המחשב יושב בסלון. לא מתוכנן אוברקלוק, אין צורך במערכת הפעלה. משיטוטי בפורום הצלחתי להוציא את המפרט הבא : Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪450 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪536 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪141 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 GigaByte GeForce 8400GS 256mb GDDR2 PCIe, יחידות 1 ₪167 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=128 הכרטיס מסך אמור לשמש חיבור …

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  12. קניתי מחשב מיני דגם X140 של LG, ובחוברת המצורפת רשום שיש לטעון את הסוללה במלואה לפני שימוש ראשון. לא כתוב כמה זמן צריך לטעון. איך אני אמור לדעת שהסוללה טעונה במלואה? יש נורה שמהבהבת אדום-ירוק בזמן הטעינה. מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by AgentZ,

יש לי 2 שאלות: 1.מיהו היבואן למחשבים ניידים של ?HP 2. אולי במקרה אתם יודעים מאיפה ניתן להשיג את המפרט הבא? http://bit.ly/ahisZR (בארץ) תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 7.7k צפיות
  14. Started by ohadc,

היי, זקוק למפרט לפי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לשיקולכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - אופן שימוש תדיר, תוכנות שירוצו, וינדווס 7, וורד, סקייפ, תוכנות לשמיעת מוסיקה 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? יש צורך במסך 19-22 אינצ' (גודל המסך תלוי התקציב) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי אבל לא טרקטור 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by benasoor,

שלום לכולם.. בניתי מפרט למחשב לשימוש כללי, יש לי מסך 24 Samsung bx2450 והתקציב הוא בסביבות ה 4500+- בגלל זה אני מנסה להוריד מהמחיר של המחשב השקט לא כזה חשוב ומאוורים חוץ מלמעבד יש לי כבר בבית מספיק המפרט: מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך GIGABYTE GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי…

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by wavega,

איזה חנויות מוכרות ניידים בדיוטי פרי , והאם מישהו בדק והשווה מחירים ???

• 4 תגובות
    • 12.4k צפיות
  17. שלום לכולם אני קונה מחשב של דל מארה"ב דגם VOSTRO 3400 אני קונה אותו דרך האינטרנט ובאתר של דל יש אפשרות לבחור כל מיני סוגי אחריות האם מישהו יודע איזה סוג אחריות עלי לרכוש על מנת שהאחריות תתפוס גם בארץ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by tom28,

שלום אני מעוניין בקניית מחשב לשימוש ביתי לצורך אינטרנט ,משחקים קלים , וצפייה בסרטים באיכות full hd . התקציב הוא 2000 שקל . אני מתלבט בין המעבדים של אינטל e7500 לבין core i3 530 .. אני יודע שכל בחירת מעבד תגרום לשינוי שאר רכיבי המערכת ( בעיקר לוח אם ). אודה לכם אם תוכלו לעזור לי מה להחליט...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by hezinaor,

שלום, הנני מעוניין לרכוש מחשב חדש וכמו כולנו חשובים לי הביצועים. השימוש שלי במחשב הינו משרדי אופיס ואינטרנט, הורדות, צפייה בסרטונים באיכול Full HD. בהמשך הנני מעוניין לערוך סרטונים של תמונות (סרטוני מצגת תמונות עם מוסיקה ברגע). יש מצב שארצה ליצור מוזיקה אלקטורנית. מאחר שאינני מנוסה בתחום לאינני מאמין שאעבוד עם תכנה מהמורכבות ביותר. הסיכוי ששתי אפליקציות כבדות יעבוד במקביל נמוך (לדוגמא עריכת סרטונים ותנכה ליצירת מוסיקה במקביל). אשמח אם אוכל לקבל המלצות לגבי פירמות ידיעות בתחום ה STORAGE לטובת בחירת דיסק קשיח למחשב. כנ"ל לגבי זיכרון. תודה, חזי נאור

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by shai87,

שלום רב, אחותי מחפשת מחשב נייד בגודל 13.3 אינץ'. בגלל התקציב הדל יחסית, חשבתי על המחשב הנ"ל: https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15453 השימוש העיקרי הוא אופיס ואינטרנט לכן אני מאמין שלמרות שמדובר במפרט החלש ביותר של הדגם הזה הוא יספיק עבורה. ממה שהבנתי המחשב מתחמם יחסית יותר ממחשבים אחרים , השאלה עד כמה. לי יש את הVOSTRO 3300 במפרט החזק ביותר ואחותי עבדה על המחשב חודש רצוף ולא התלוננה על החום שבהחלט בחלקו הימני די מורגש. אם המחשב הזה פולט אותו חום ואף פחות אז זה בסדר גמור עבורה. יש לציין שהיא שומעת מוזיקה ותצפה בסרטים ובסדרות, ככה שעניין הרמקול די חשוב , ולמיטב הבנתי רמקול המחשב הזה טוב מאוד. עניין האחריות חשוב ביותר, אנחנו צריכים לפחות שנתיים אחריות ומעדיף 3. האם ז…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  21. Started by sgsg,

איפה מוצאים מחשבים כאלה ? הצלחתי למצוא מעט מאוד דגמים עסקיים יקרים. קיימים גם מחשבים פשוטים יותר עם מסכים לא מבריקים ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by boy4ever,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל לטובת המעבד וכ. מסך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים(COD וכדו') א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CALL OF DUTY ועוד בסגנון * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית 3. האם יש צורך בציוד היקפי …

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  23. אני יודע שיש כמה חברים כאן שיש להם את המחשב הזה ולכן אני שואל במידה ומישהו יודע ויכול להמליץ הכונן חייב להיות 1.8 form factor בעל קיבולת של 128 גיגה , זה מספיק , כנראה אני יזמין מאיי ביי אלה אם מישהו יודע על מקום בארץ שאפשר להשיג ממש בזול אגב אם מישהו יודע על איזה אתר עם השוואת כונני SSD 1.8, אני אודה לו כי לא מצאתי משהו ספיציפי ... תודה מראש וחג שמח

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by kalda01,

מחפש נייד מיני לגלישה ואופיס. חשוב שיהיה מתאם אלחוטי תקן N ואחריות של יותר משנה אחת. תקציב עד 2K.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  25. שלום שלום! אני עוברת דירה ואין לי מקום לקחת את המחשב הנייח שלי ועל כן אני קונה מחשב נייד. כרגע ברשותי מחשב נייד ACER ASPIRE ONE אבל הוא מאוד חלש ולא מתאים לצרכים שלי. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, מעט משחקים לא כבדים אבל גם לא קלים, צפייה בסרטים HD מאוד חשוב לי שתהיה אפשרות לעבוד על מספר יישומים במקביל (word, excel, firefox, IM softwares וכו')- שהמחשב לא יהיה איטי. וצפייה ב HD בצורה חלקה. המשחקים פחות חשוב. * גודל המסך? אני אשמח אם המחשב יהיה גם נייד אבל עם מסך לא יותר מדי קטן..... מאוד לא סגורה על גודל המסך * משקל רצוי? כמה שפחות ונראה לי שעד 3 ק"ג זה עדיין מאפשר ניידות קלה- אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בעבודה על המחשב עם מספר תו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.