ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
תקציב עד /2500/ 2300 קטן ,שקט ויכול להריץ ריבוי שימות פשוטות,וידאו,אינטרנת ,טורנט,אופיס ועריכת תמונות וסרטים ברמה לא מקצועית
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
זה המפרט כולל החנויות מחירים דגמים והכל למי שבא ורוצה לעזור שיתן חוות דעת הצעות לשינוי או שיפור אני אודה בעיקר למי שיש את הרכיבים אני ישמח אם יתנו תגובות על איך המוצר< שברשותם גם> תודה מראש ... Zigzag2000.co.il ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Intel P4 LGA S775 3.0Ghz 2MB Dual Core 830 2108 W.D. 160 GB SATA II 8MB 7200 533 Asus P5WD2 Premium Wifi TV 1455 SUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter - BLUE SB-CCK30-B-K 63 SUNBEAM cold cathode (no adapter) - BLUE SB-CCK30-B 4…
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הי אשמח לעצתכם לגבי שדרוג מחשב למשחקים או רכישת מחשב חדש קיבלתי את המחשב הבא: מעבד i5-760 עם קרור של syncth לוח אם ga-p55-ud2 16 גיגה זכרון DDR3 -1333של g.skill עם קרור מובנה עליו (ככה לפחות אני מבין את המתכת שמוצמדת לו) ספק טוב של seasonic 2 כרטיסי מסך חלשים מאוד( 7600GS) המטרה הינה מחשב משחקים לילד בן 12 שיספיק לשנתיים שלוש. ההתלבטות היא האם אפשר להסתפק בהחלפת כרטיס מסך בלבד או שצריך להחליף לוח אם/מעבד/זכרונות וכו... הרבה יותר יקר ואין לי ממש תקציב ראיתי שהיום רוב כרטיסי המסך תומכים בpciexpress 3.0 והלוח הזה תומך רק 2.0 בנוסף אני לא יודע האם המעבד זה מחזיק אם מוסיפים לו כר…
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
טוב,זה המפרט: חברת Gigabyte דגם 566 *2 ג'יגה זיכרון. *250 ג'יגה דיסק קשיח. *2370 T מהירות 533 מגה הרץ. *שנתיים אחריות. *הסוללה מחזיקה בערך שעתיים. *לוח אינטל 965. *מסך קריסטל גודל 15.4 + צורב DVD + מצלמה פנימית + כרטיס רשת אלחוטי + כרטיס קול 4 יציאות USB כרטיס מסך interl X3100 מחיר: 4200 ש"ח למחשב יש שנתיים אחריות. לסוללה ולמטען יש שנה אחריות. שאלות: *אם רוצים לקנות עוד סוללה היא עולה 450 ש"ח? *כל הסוללות מחזיקות בערך שעתיים? *מה ההבדל בין דגם 566 לדגם intel core duo? *האם 533 מגה הרץ מהירות זה אותו דבר כמו 2.4 ג'יגה? -המחשב מעיוד לשימוש פרטי + עבודה על תונה גרפית בשם autocad. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, Office, אולי בעתיד הקרוב קצת משחקים לאחיין שלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כרגע הוא לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1) האם כונן SSD מומלץ בגלל שמערכת ההפעלה יושבת עליו,או גם לאחסון של סרטים או תמונות ? 2) מישהו מוכן אולי להסביר מה היציאות האפשריות מהמחשב ולמה משמשת כל אחת ? 3) האם החלפת כרטיס מסך בעוד מספר שנים אפשרית עם אותו לוח אם ? הכרטיסים לא שונים בגודל ובצורה מכרטיסים ישנים יותר ?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מרכיב לעצמי מחשב HTPC מחלקים ישנים שיש לחברים ומשפחה. זה לא אמור להיות מפלצת, אלא בעיקר לנגן סרטים (היום SD, בעתיד HD) ואני לא יודע - אולי גם משחקים? יש רעיונות למשחקים שמתאימים ל-HTPC? נתחיל ממעבד. אני יכול לבחור בין Pentium Dual Core E2140-E2160 ל-Core 2 Duo E6300. על הנייר ה-6300 כולל יותר מטמון ובאס יותר גבוה - אחלה, השאלה אם לדעתכם זה יורגש בביצועים? יש יתרון ל-6300 בפענוח HD או משהו? כרטיס מסך. יש לא מעט כרטיסים ישנים שאני יכול להשיג. HD2600, HD3450, HD3850, HD4830 או GF 8500GT,8600GT,8600GTS,9600GSO ויש עוד. אם ננטרל שניה את המחשבה על משחקים (כי הרעיון הוא בכל זאת אם כבר אז משחקים שמתאימים לטלוויזיה ולא לרזולוציה של מסך מחשב), יש כרטיסים ספציפיים או סד…
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לקראת שנת הלימודים החלטתי לשדרג ולהיפרד מה-HP Pavilion ששירת אותי נאמנה ב 6 השנים האחרונות מכיוון שמאז (שנת 2007) לא התעדכנתי כלל בכל הקשור לעולם הניידים - אפשר לומר שאני די חסר אונים בקשר לבחירת נייד חדש... הבנתי שחברת Intel טבעה את המושג "UltraBook" על מנת לעודד את היצרניות לייצר מחשבים העונים על הקריטריונים: מבוססי מעבדי אינטל בעלי צריכה נמוכה של חשמל, וכתוצאה מכאן חיי סוללה ארוכים משקל נמוך עיצוב דק ועוד... טוב... אז החלטתי שאני רוצה לקנות "UltraBook"! מסך בגודל 13.3, מתוך מבחר האולטרא-בוקים הקיימים העיניים שלי נתפסו על ה- Asus Zenbook UX32VD ראיתי שתמורת כ-5,500 ש"ח אקבל מחשב עם סקס-אפיל מטורף, במשקל של 1.4 ק"ג, עם מעבד i7, מסך full-hd ועוד... אפשר לומר שכבר הייתי ב…
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפשת מחשב מומלץ של דל אני עושה שימושים בסיסים במחשב צפייה בסרטים וכו' התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח האם ישנן המלצות?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
עדיף AMD 3200 או כבר את האינטלים ? כי באינטלים אני רואה שהזכרונות והלוח אם יותר ייקרים אז אם שווה בכלל . והאם זה נכון שהGTO2 ירד ל 1150 ??? (בנועה רשום ככה פשוט מוודא כי זה לא הגיוני) ושוב בלי צורב הרדיסק ומסך תודה.
-
- 16 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX ¤1068 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 ספקי כח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤295 כוננים קשיחים Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II ¤402 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2768 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2684.96 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It מארז NEXT TEMPEST http://ivory.co.il/product.asp?productid=3720&CatCode=408 כ.מסך שיש ברשותי הוא EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED…
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום כולם, התקציב הוא בערך 4.5-5. חושב על לעשות OC אבל פוחד שיהיה מסובך מדי ולכן מעדיף חלופה לחלקים שאני מציע למטה. אני מעוניין לשדרג את רכיבי הליבה של המחשב שלי (לא כולל זכרונות) וגם להוסיף SSD למערכת. השימושים העיקריים שלי יהיו משחקים כבדים ולכן אשמח למערכת שתוכל להחזיק מעמד כמה שנים טובות. Intel Ivy Bridge Core i5 3450K Scythe MUGEN 3 REV B Gigabyte GA-Z77-D3H Crucial 256GB SSD Marvell M4 המערכת שלי היום היא: Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.8Ghz Thermalright Ultra120 eXtreme Asus Rampage Extreme Corsair Vengeance 4X2GB 1600Mhz Samsung HD103SJ 1TB ATI 5970 Corsair TX 750W Antec 1200 ולשאלות - 1. האם המעבד שבחרתי חזק מדי? אפשר להמהיר …
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
נתקלתי בנייד הבא שנראה על פניו מתאים לצרכי Lenovo ThinkPad Edge עם מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual-Core L325 צרכי הם אינטרנט , אופיס, מוזיקה וסרטים (יתרון ליכולת HD ויציאת HDMI) וכמובן משקל נמוך כדי שיהיה נחמד להסתובב איתו ההשוואה שלי היא ל ASUS Eee PC 1201N הם בערך אותו מחיר עם פחות או יותר אותן התכונות ורק שאין לי מושג במעבדים ואיכות המסך. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14815
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם ))) אני לא מיחס את עצמי לגיימרים אבל כששמעתי שיוצא משחק דיאבלו 3 אמרתי לא משנה מה, אני אשחק בזה כי גדלתי על שני החלקים הקודמים של שהסדרה. עכשיו זה גם דחף כזה להחליף לפטופ כי שלי הוא כבר בן 3 שנים. אני מבקש להמליץ על הנייד שיריץ את דיאבלו 3. אין צורך בביצועים הכי גבוהים, יהיה לי מספקים גם בינוניים ))) הסכום הוא בין 4K-4.5K ועדיפות היא ל Dell עכשיו עשיתי כבר חקר קטן... ומה שמצאתי בנתיים זה מחשב כזה: מעבד: Intel Core i5-2430 2.40GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 525M 1GB שאילה הגדולה שלי היא האם כרטיס מסך כזה יריץ את דיאבלו?!?! כמו שרא…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כ-5 שנים שעובד מאוד לאט ואני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב משמש מכיל כרטיס טלוויזה של PINNCALE שמקליט ישירות ממיר הכבלים ברמה יומית + הקלטה ממכשיר וידאו/DVD שמחוברים אליו. כמו-כן הוא משמש להמרות קבצי ההקלטה ל-DVD או ל-DIVX. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 2000-2300 ש"ח לא כולל מסך. ניתן לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקים קלים), צפיה בטלוויזיה + הקלטות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22 אינץ (התלבטות בין T220 של סמסונג לבין LG2284 ) אולי מקלדת,עכבר,רמקולים סבירים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צרי…
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ! מבקש המלצה למחשב נייד שמחובר כ 90 % לחשמל בבית אז חיי הסוללה לא חייבים להיות כ"כ חזקים מידי פעם לוקחים אותו לכל מיני מקומות ! רב השימוש הוא : אינטרנט . שישמעו חזק מוזיקה מהרמקולים. והכי חשוב סרטים ! רואים הרבה מאוד סרטים שיהיה אפשר לראות סרטי HD בלי קרטועים תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
הי חברים, חבר טוב מחפש להתחדש במחשב נייח חדש בשבועות הקרובים. אודה לעזרתכם במצאית מפרט מתאים לתקציב. מה דעתכם על המרפט הבא: https://www.tms.co.il/gamers-desktop?product_id=104125\ להלן הטופס המפרט את צרכיו: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט אם מאוד מצדיק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ווידאו משחקי מחשב כמו Fifa, Counter Strike , Call of Duty 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כ…
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב amd64 , וצריך עזרה בנקודות הבאות - לוח אם - המוכר המליץ על ASUS - A8N-E , כאן בפורום מעבדים ולוחות המליצו על NF4U של gugabyte , אבל גם להעביר את השאלה לכאן ... אני רוצה לוח אמין, עם מספיק תושבות , בעל תאימות קדימה כמה שיותר (ולכן socket 939, אלא אם תמליצו אחרת). OC לא כל כך מעניין , אבל רעש כן - כמה שיותר שקט ... המחשב הוא לחדר השינה ... מעבד - כאמור amd 64 3000 (לא נראה לי שיש צורך בחזק יותר) זיכרון - האם dual channel או ddr רגיל ? ומאיזו חברה ? כרטיס מסך - כבר שאלתי בפורום כרטיסים, והמליצו על ה 6600 , שדי נראה לי ... ספק - שוב - כמה שיותר שקט ... מארז - נוח לפתיחה ולהחלפת חלקים, בעל חיבורי usb מקדימה שאר החלקים קיימים ממחשב קודם המחשב לא מש…
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נייד (או טאבלט?), שיתאים לי להמשך שירות בצבא וללימודים אח"כ. מבחינת תקציב, עומדים לרשותי כ-2,500 שקל. בסופו של יום, המטרה היא להריץ משחקים (נניח, Unreal Tournament 2004 או Diablo 3), סרטים וסדרות (HD כמובן) וכתיבת מסמכים. אין יותר מדי דרישות ספציפיות, אבל מה שכן חשוב -- מסך - לא יותר מ-13". תמיכה ב-FULLHD. עדיפות למתכת ולא פלסטיק. לפחות 64GB דיסק קשיח (אם מדובר בטבלטים למיניהם). אפשרות להזמנה מארה"ב/אנגליה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות מחשב ב3k הוא כרגע על 20 אינצ' אבל כנראה ישדרג למסך 22-24 המחשב הוא לגיימינג עם העדפה לקירור לOC תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- עבודה בוויזאל סטדיו וכדומה ... * גודל המסך? 13-14 נראה לי מתאים דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-מקלדת מאורת והעדפה לnumpad אך לא סוף העולם אם לא האם נדרש זמן סוללה ארוך?3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb3 * Bluetooth? כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שהמערכת תרוץ על ssd וארדסיק של 500 GB האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל שיהיה אחריות לשלוש שנים האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? שלא יהיה טאצ, מחשב עמיד(עכשיו יש לי לנבו ועושה לי בעיות עם הצירים), רוצה לדעת את דעתכם לגבי מחשב מחודש ראיתי במחיר הזה אפילו i7 אבל מחודש מה דעתכם? תודה !
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים מבוססי אינטל הראשון למשחקים כמו COD GTA וכו' לא חייב לרוץ על ההגדרות המקסימליות והשני לעבודה משרדית. לא יהיה OC באף אחד מהמחשבים, חריגות לא גדולות 50 שקל+-, לשקט יש חשיבות אך לא להשקיע יותר מידי. המחשבים הולכים להריץ WINDOWS 7 רצוי 4 גיגה זיכרון. בניתי את שני המפרטים, השמח להמלצות+הסברים וכו' Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪519 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1943 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257…
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מחשב ממפרט זול אבל שיהיה מחשב אמין יש לי את רוב החלקים מהמחשב הקודם החלקים שאני צריך הם: לוח אם -כדאי שיהיה בעל כרטיס קול אם לא להוסיף כרטיס+ חריץ agp מעבד זכרונות 512 מגה הר דיסק - הכי חשוב שיהיה אמין , לא פחות מ40ג' המחשב יהיה בשימוש בעיקר לעבודה משרדית ומידי פעם condition zero הכרטיס מסך שיש לי עכשיו מריץ את המשחק יחסית טוב אז אני לא מעוניין לקנות אחר הדגש במחשב הזה לא ביצועים מדהימים ולא אובר קלוק אלה אמינות .. בגלל זה אני נוטה לבחור מעבד intel (אחריות life time) בעיקרון אני מחליף את כול זה בגלל בעיות בלוח אם במחשב הנוכחי.. תודה
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מי אחראי על השליחה למעבדות? אני? או שאני נותן את המחשב לחנות ממנה קניתי אותו והם אחראים על השליחה למעבדה?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-