עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב והוא הצליח לגייס מהוריו הנחמדים כ4000 - 5000 שח... אבל נראה לי שזה יהיה 4000 בכל מקרה הוא צריך הכל. מחשב מסך מקלדת עכבר... לא נראה לי שיש צורך בצורב (כי יש להם עוד מחשב בבית) אבל אם זה במסגרת התקציב (כי הרי ההבדל בין סתם כונן סידירום לצורב הוא משהו כמו 50 שח) אז להכניס גם צורב לא עושה Oc... אין העדפ לintel or amd או nvidia or ati אבל אני מניח שאנחנו צריכים את הזולים ביותר ולכן זה יהיה amd and ati... 80 גיגה יספיקו בהחלט אה רק דבר אחד: חשוב שתהיה לזה מעבדה או משהו באזור בשביל האחריות ודברים כאלה... ולא משהו באהמ אהמ קיסריה למשל... תודה מראש ולאחר מכן

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  2. שלום, ברצוני לרכוש מחשב בתקציב הנ"ל (עדיפות עד 3K ) עבור המטרות הבאות : א. מה התקציב? 3-3.5K ב. מטרות המחשב : אינטרנט והורדות,קצת משחקים. ג. האם אתה צריך ציוד הקפי. : צורב DVD ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא.אך מבקש תמורה מירבית לשקל . ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך? קירור בסיסי וטוב. ו. האם צריך מערכת הפעלה? לא ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה? הרכבת מחשב בלבד.ח. . הערות- מה דעתכם על המפרט הבא?(ניתן להוריד את עלות המסך ב כ400 שקל. מהעסקה הכוללת.) פנטיום 4 3.0GHz 775 צורב+דיסק קשיח 120GB זכרון 512MB+מסך MAG 17 ניתן לבצע שינויים ותוספות מחיר רגיל: ¤4,780.00 מחיר מבצע: ¤3,590.00 לוח אם INTE או MSI מקורי CHIPSET INTEL 915 D…

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  3. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב ב-3000 שקל מאיפה כדאי לקנות ועם אילו חלקי חומרה? אשמח אם תשלחו אתר של המקום שבו אתם ממליצים לקנות ובשביל מחשב שנועד בעיקר להורדות ומשחקים כדאי להשקיע יותר? ואם כן כמה ומאיפה אפשר לקנות את אותו מחשב תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by avieini,

לעונים שלום רב ותודה! אני מעוניין שתמליצו על מחשב נייד בשביל אחותי. אין הגבלה לדגם/חברה והמחיר אמור להיות בסביבות 3000 ש"ח המחשב מיועד לעבודות על תוכנות בעיקר. מכיוון היא לומדת אדריכלות היא תצטרך להיעזר בתוכנות שדורשות כח עיבוד וזיכרון גדולים אני מביא כרע את דרישות המינימום בשביל התוכנות: זה בשביל :google sketchup Recommended hardware * 2+ GHz processor. * 2+ GB RAM. * 500 MB of available hard-disk space. * 3D class Video Card with 512+ MB of memory or higher. Please ensure that the video card driver is 100% OpenGL compliant and up to date. ועכשיו בשביל autocad: * Intel Pentium 4 processor or AMD Athlon, 3.0 GHz or greater or Intel or AMD Dual Core proc…

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by napoleon45,

כדברי האמרה " מה שהיה, היה " , מסתבר שלא כל נייד מאותו דגם בהכרח זהה למשנהו. זה מתבטא באיכות מסך ואפילו המקלדת, שזה ( המקלדת ) היא לא פחות מסמל מסחרי ואחת הסיבות של היותו THINKPAD למה שהוא , או היה בעבר, לפחות. כך נפלו גיבורים ? https://www.tomshardware.com/news/lenovo-laptop-quality-control-issues,37510.html

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  6. קודם כל אני לא מבין כלום ברכישת מחשבים. המחשב הנוכחי שלי הוא משנת 2000, עוד כשיצא פנטיום 4 לראשונה. אני מתכנן לעצמי עמדת עבודה אישית, כולל ציוד הקפי, מסך והכל. אז ככה. השאלה. מה הבעייה עם אייבורי? שמעתי סיפורים שהם מוכרים רכיבים יד-שניה וכו'... מה הבעייה האמיתית איתם? אני יודע שלא רציני לקנות מהם, אבל המחירים אצלהם משתלמים [במידה וזה מה שאתה מקבל] המחשב שאני מתכנן לקנות יהיה למטרות עבודה. לא אופיס. אוקיי, בנוסף לאופיס. Photoshop, ImageReady Flash Golive וכו'... אני מעוניין להריץ לפחות 3 מהתוכנות הנ"ל ושהמחשב לא יזחל לי, להפך, שלא יהיו לו בכלל בעיות ריצה. כרטיס מסך יוקרתי אני לא צריך, זה לא כמו תלת מימד שצריך בשביל זה כרטיס ב3000 שקל. אני אסתדר עם כרטיס סטאנדרטי. ב…

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש הכל מעוניין לשדרג בעיקר מעבד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי אבל בעיקר שלא יהיה טרקטור. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני מאזור חיפה, ללא העדפה לחנות מסוימת אבל אם מכירים חנות דרכה אפשר לצמצם מחיר על ידי מסירת המעבד המשומש אז מה רע. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מ…

8. מחפש מפרט של מחשב במחיר של 3000-3500 דחוף!!!!!!!!! בלי מסך בלי צורב או כוננן דיסקים בלי השקעה גדולה בכרטיס קול עכבר או מקלדת השקעה רק ברכיבם העיקריים מעבד לוח אם זיכרון וכרטיס מסך טוב עד טוב מאוד ודיסק קשיח של 120mb תודההההההההההההה!!!!!!

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by riceman,

שלום, אני חדש בפורום, מקוה שאני רושם במקום הנכון. חזרתי עכשיו לתחום המחשבים (לשחק יותר נכון) אחרי הרבה שנים שהייתי מנותק (צבא, טיול ועוד שטויות), שעזבתי המלחמה הייתה עוד בחיתולייה ועכשיו אני צריך ללמוד מהתחלה. השאלה הראשונה: באתר הזה כמעט כל המפרטים למשחקים הם AMD, לעומת זאת באתרים המובילים בעולם (alienwere) המחשבים החזקים ביותר הם מבוססי אינטל, אז בארץ פשוט עושים דוקא או שזה בגלל שב-AMD יותר טוב לעשות OC ? שאלה שניה: מה מצב סצינת ה-LANPARTY בארץ ואילו מחשבים מומלצים לקחת לשם ? שאלה שלישית: אילו מסכים מומלצים למשחקים (האם כבר מומלץ LCD DVI או לא), ואיזה ציוד עיקפי, בעיקר מקלדות ועכברים. תודה מראש, עוד שאלות בדרך... חן.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by avi0562,

http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Y510p-Notebook.97470.0.html

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by BeBest,

שבת שלום, הבנתי שיש אפשרות לקנות שלט למחשב הנייד שברשותי (Toshiba Satellite A300-1EC). השאלה היא מה המחירים בערך לשלט, ומאיפה אפשר לקנות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  12. יש לי תקציב 2500 לא כולל מסך

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  13. אני נוסע למשלחת של ארבעה חודשים מספטמבר ונודע לי שבמקום שבו אני אשהה, הבית ספר מחייב שיהיה לי מחשב נייד, שיתאים לשימושים הנ"ל. חשובים לי דברים כמו: משקל, סוללה, וביצועים. בינתיים נתקלתי במחשב הנ"ל: http://www.gateway.com/systems/series/529598026.php האם הוא טוב? האם עולות בדעתכם עוד אפשרויות? תודה מראש לכל העונים!

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  14. שלום, אני משתמש חדש, בטח אני נופל עליכם והכל, אבל אני די וותיק (לא זוכר את המשתמש הישן). אני רוצה לבנות מחשב לאח שלי הקטן (בן 13). אני מעוניין במחשב לגיימינג (שיוכל להריץ את המשחקים הנוכחיים ובפוטנציאל את הבאים, לדוגמא, שיוכל להריץ BF4) התקציב לא גבוה, אבל אשמח להצעות משתלמות תקציב: 2800 ש"ח (חריגה, עדיף שלא ל3000 ש"ח). לא כולל ציוד הקפי. תודה! * אם לא ציינתי משהו, אשמח אם תגידו ואוסיף (קראתי את החוקים ולא ראיתי שהחסרתי משהו) שבוע נעים

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  15. שלום לכולם הצרכים שלי מהמחשב הם מוזיקה, סרטים, אינטרנט, פוטושופ, טורנט. ובגדול זהו.. בכל זאת חשוב לי שהמחשב יהיה חזק, שקט ועמיד לאורך זמן. לא מתוכנן שום אוברקלוקינג, גם לא בעתיד. הדגשים שלי הם כוח, שקט וקרור - הכל שווה בשווה. התקציב עומד על כ-4,500 ש"ח. אני עדיין מחפש חנות אחת לקנות בה את כל הרכיבים. כנראה ש-KSP או TMS, אבל לא אדע עד שאסגר סופית על המפרט בשלמותו. מפרט - מארז - antec p280 - נרכש כרטיס מסך - gt 630 - קיים במחשב הנוכחי ויעבור לחדש דיסק קשיח WD 2TB - קיים במחשב הנוכחי ויעבור לחדש מעבד i5 4460 3.2 GHZ 6m - החדש, שעל פי אינטל עבר תיקוני באגים וכעת עובד חלק. SSD 250GB Samsung 840 evo על החלקים הבאים אני מבקש חוות דעת, ואם יש חלופות עדיפות, הציעו - …

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  16. מארז- antec 1080B ספק- antec truepower 430w מעבד- amd athlon 3000+ s939 לוח אם- abit av8 זיכרונות- GEIL/A-DATA 512MB (בעתיד אני יוסיף עוד אחד של 512 ואז יהיה לי גם דואל) דיסק קשיח- wd 120gb sata 8mb 7200rpm כרטיס מסך- leadtek 6800 128mb 256bit כונן תקליטורים- LGX52 צורב דיוידי- nec 3500a X16 כונן תקליטורים 1.44 את המחיר אני לא יודע עדין... נ.ב: אם אין לו 3000 סוקט 939 אני לוקח 3000 סוקט 754 עם לוח NF8 או KV8 של ABIT) שאלה: הלוח לסוקט 939 איזה עדיף AV8 או AV8-3RD-EYE ?(אני לא עושה אוברקלוק) תודה... ומה אתם אומרים על המפרט הוא בסדר או לשנות משו?

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  17. שלום לכם אנשים, קניתי לא מזמן מחשב נייד של DELL מדגם VOSTRO 3350 עם כרטיס מסך ATI 6470M. הבנתי שיש איזו בעיה שהמחשב לא רואה את הכרטיס מסך. ובכן, אצלי הוא לא רואה את כרטיס המסך הזה למרות שהתקנתי דרייברים כנדרש. (בדקתי עם CPU-Z). האם יש תיקון לבעיה הנ"ל? תודה!

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  18. Started by jambo7,

פשוטו כמשמעו. אני חדש בתחום ואין לי שמץ של מושג רוצה לדעת איזה לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  19. Started by blackbeard,

הי אנשים, קודם כל אני חדש כאן [למרות שהכרתי את הקבוצה לפני שנים], אני בן 22 [הנדסאי אלק'] ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני עושה את הצעד בקניית נייד אני צריך לפטופ לבסיס ואני מתלבט בין שני ניידים == 1 == ‏Dell Inspiron 1535 IN-RD09-2284‎ ‎Model Name‎ ‎IN-RD09-2284‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5750, 2.0GHz,2MB L2 Cache,667MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎250GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner ‎ ‎ Webcam‎ ‎ Yes ‎ ‎ Wireless‎ ‎Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Dell 370 B…

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by RUONXHEV50,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הכול גיימינג,עריכת אודיו,אופיס ואינטרנט,וטיפה עריכת וידאו וטיפה פוטושוף א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.רשמתי למעלה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו?הכול * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש …

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by Decktor,

ידידה גיימרית שלא מתעסקת בחומרה ביקשה ממני לעזור לה, הבעייה היחידה היא שגם אני כבר מזמן לא עוקב אחרי השוק. מצורף המפרט שהיא שלחה לי, האם יש הצעות לשיפור? הערות: לא יהיה OC בשום שלב, המחשב כנראה ייקנה ב KSP כי אין הרבה אופציות אחרות בירושלים.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  22. שלום, אני צריך מפרט למחשב להרצת משחקים שיעלה בין 3000 ל3500 ש"ח. המפרט ייכלול רק את החלקים הבאים: - כרטיס מסך (עדיף ATI) - מעבד (AMD) עדיף 4 ליבות - זיכרון (2-4 GB) - לוח אם - ספק כוח יש לי מסך LCD 17 אינץ' תודה.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by adam12345,

היי עכשיו עשיתי הזמנה למחשב חדש להלן המפרט INTEL CORE 2 DUO E6700 Scythe "NINJA PLUS Rev.B" 6Heat Pipes OCZ StealthXStream 600W Power Supply GIGABYTE GA-P35-DS4 NZXT LEXA OCZ DDR2 2048MB 1066MHZ Reaper HPC gforce 8800 gts 640mb עכבר G5וLogiTech מחיר בערך 6500 מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by david_borohov,

שלום לכולם, אני צריך מחשב לעבודה משרדית וקצת משחקים, בתקציב של גג 2000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי, לא צריך דיסק גדול. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  25. שלום הקטע עם התקציב הוא שיש לי בסביבות ה 6.5K, והקטע הוא שיש רק מחשב אחד בבית שהוא בכלל חרא לגמרי וח שלי גם רוצה מחשב והכל צריך להיכנס בתקציב הזה. יש לי בעצם כמה שאלות: א. איך זה שבדקתי מה הזיכרון שלי במחשב והתוכנה Everst אומרת לי ש: Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2133 MB/s אז יש לי ddr או sdram? ב. אתם חושבים שאני יכול גם לסדר לעצמי זיכרון למחשב, גם לקנות מחשב אחד נוסף סטנדרטי אבל שיוכל נגיד להפעיל סאן אנדרס {כולל מסך} ג. אתם חושבים שבנוסף לזה אני יוכל לקנות סוני 3 או אקס בוקס 360 ויספיק לי הכסף? {דרך אגב, תמליצו לי בבקשה מה משניהם הכי טוב ושווה לקנות} הקטע הוא שאני חייב מחשב נוסף שילך…

• 18 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים