עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DANIELK27,

שלום רב אני מעונין לקבלמפרט למחשב שולחני המארז שיהיה שוכב שהמחשב יהיה שקט ומהיר בהצעה שלא יהיה הרדיסק/מקלדת ועכבר/מסך/מערכת הפעלה/כרטיס רשת(רק אם הוא משולב בלוח האם כנל לבלטוס) אני יתקין על המחשב 7 אולטימיייט מחשב שבעתיד אני יוכל להוסיף לו כרטיס מסך למשחקים המחשב משמש גם לצפיה בסרטים שמיעה של מוזיקה אז גם כרטיס קול איכותי המחשב מתחבר למגבר שלי אני יכול לחבר עד 5.1 אבל שיתמוך גם ב7.1 לעתיד שאני יוכל לחבר ללוח אם DVI/HDMI שהלוח אם יהיה גם USB 3.0 (אני רוצה את אותה הצעה גם בלי USB3.0) תודה רבה

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  2. היי חברה, עמיתה לעבודה פנתה אליי בבקשה. היא צריכה מחשב שישמש אותה לכל צורכי העבודה שלה (גלישה באינטרנט, קריאת מסמכי אקסל ענקיים, מצגות POWERPOINT) וכן אפשרות למשחקי מחשב (בשביל הילדים והבעל). משקל לא משחק פקטור מרכזי, אך קירור דווקא כן. האם יש חיה כזו? מחיר מבחינתה לא מהווה גורם מקביל. תודה רבה מראש!

3. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכמה עשרות שקלים לא יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צפייה בסרטי HD, פיתוח (Visual Studio), מעט משחקים וגם קצת Flash ו-Photoshop. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אני לא מצפה שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי גבוהות. אני צריך שיריץ משחקים בהגדרות ממוצעות. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד …

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. Started by AtomiX,

עוזב את הפי סי בשעה טובה. מחפש מחשב חזק (I5) * גודל המסך? 16 אינץ' לכל היותר. * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו). רצוי IEEE אך לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן, עדיף כונן קורא בלו ריי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין

5. היי,אני מעוניין לקנות לבן דודה שלי מחשב שישמש ללימודים ולמשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? לימודים עם המחשב=streaming,משחקים,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by makakit,

אחרי שפרסמתי פה את המפרט שאני רוצה ואחרי שבחנתי מספר דגמים אני חושבת לקנות את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm הסיבות: 7200RPM i5 כרטיס מסך יותר חזק משל אינטל התקציב שלי הוא כ- 4K-5K. אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הסתייגות מהדגם הזה או משהו נוסף להציע. בנוסף האם מישהו יודע מה איכות הבנייה שלו? תודה!

7. היי, נשרף לי הספק כוח במחשב (SWEEX, 400W) ואני מעוניין לרכוש ספק כוח שיחזיק את המחשב: במחשב יש שלושה הרדיסקים SATA Intel Core2Duo 6550 4GB DDR2 800MHZ ללא אוברקלוק) Gigabyte 8800GT כרטיס קול Creative Audigy 2 וצורב רגיל. הלוח אם הוא Gigabyte P35 אני מעוניין לא ללכת על משהו מוגזם וראיתי כמה ספקים שלדעתי יחזיקו את המחשב: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=551 Cooler Master Extreme Power Plus 390 Watt http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1728 ThermalTake Litepower 430W האם מדובר בספקים טובים שיספיקו ? ואם לא אז אשמח להמלצות על דגמים אחרים כאשר עדיף שלא יחרגו מ200 שקל אבל אם באמת מדובר במשהו משמעותי אפשר להגיע ל250 תודה!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. הי אנשים, אני נמצא בלוס אנג'לס ומעוניין לרכוש מחשב נייד עם המאפיינים הבאים: 1. שימושים: אינטרנט, כתיבת מסמכים (אופיס), צפיה בוידאו (ב-dvd ודרך אתרי אינטרנט), האזנה למוסיקה. 2. תקציב: עד 500$, כולל אחריות בינלאומית. אם שווה לחרוג מהתקציב - אתגמש. 3. היערות נוספות - חשוב לי שהמחשב: - יהיה מוכן לעבודה. כלומר, שלא אצטרך לבצע כל מיני הגדרות או התקנות מיוחדות. זאת מכיוון שאין לי ידע או זמן להתעסקות בכך. למשל, חשוב לי שמיד לאחר הקניה אוכל מיד להתחבר לאיטרנט דרך אינטרנט אל-חוטי (ווי פיי) בבית ובדרכים ולהשתמש בתוכנות האופיס. יחד עם זאת, אם אוכל לחסוך הרבה כסף ע"י התקנה עצמאית של תוכנות (כמו מערכת ההפעלה ואופיס) - אודה לכם אם תציינו כיצד, ואשקול האם אוכל לעשות זאת לבד. - יכלול אחרי…

9. אני מחפש HTPC שיריץ לי FHD ללא פשרות והקלטה, בנוסף אני רוצה לגלוש בו לצורך YouTube. חשוב שהמארז יהיה Mini-ITX מכיוון שהמחשב בסלון. התקציב אני כרגע לא יודע להגיד מכיוון שבחיים לא בניתי מחשב HTPC במארז Mini-ITX לכן איין כרגע תקציב...פשוט חשוב לי שיענה לי על הדרישות (לא צריך יותר). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, המפרט שלי כרגע הוא: NVIDIA GeForce 8600 GT Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz, 3000 Mhz, 2 Core(s) 2gb memory - לא יודע איך בודקים של איזה חברה בדיוק אולי זה זה: Intel® 82801GB/GR/GH (ICH7 Family) Serial ATA Storage Controller - 27C0 ולוח אם גם לא סגור אם זה זה בכלל אבל: Intel® 4 Series Chipset PCI Express Root Port אני מעוניין להשקיע קצת כסף כדי לשפר את המערכת שתריץ משחקים חדשים יותר מהר שכרגע מקרטעים לי קצת גם על ההגדרות הכי נמוכות. אני מתלבט במה הכי כדאי להשקיע בין אם זה להגדיל את הזיכרון, להחליף מעבד או כרטיס מסך. ואשמח גם אם תפנו אותי למוצר ספציפי, כי לא כל כך מבין בחומרה.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by MaorK,

אין צורך במסך או ציוד היקפי כלשהו. מפרט לגיימינג ועבודה כללית, הרצת 1080p בלי שום תקיעה אחת כמובן. המסך שקיים הוא 1920*1200. ניסיתי משהו אבל קשה לי לרדת מזה: מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪725 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770TA-UD3 ₪517 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪330 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Eco ₪603 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL7D-4GBECO כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 GS 1024MB DDR5 PCIe …

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  12. טוב המחשב מיועד לסרטים אינטרנט משחקים בהגדרות בינוניות. בקיצור להכל. אין לי כל כך ידע בבניית מחשבים עברתי על הרבה מפרטים בסביבות המחיר שנתתי והצלחתי להרכיב את המפרט הבא: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition 2.8Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪559 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2087 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 XFX ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪640 …

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  13. אני מעוניין להרכיב מחשב עם המאפיינים הבאים: תקציב של 2800-3200 ש"ח. מיועד לשימוש משרדי -אינטרנט, תוכנות מיינסטרים. לא למשחקים. יריץ מערכת הפעלה של ווינדוס 7 32/64 ביט כולל הרכבה של המפרט בחנות. מקלדת ועכבר אופטיים חוטיים באיכות טובה. צורב דיוידי. מסך 22'' או דומה שיהיה נוח לעבוד מולו לאורך זמן. ללא רמקולים וללא כונן דיסקטים. מפרט שקט ברמת מיינסטרים (5). לא מתוכנן אוברקלוק. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד אבל כן להוספת זכרון. לא צריך לתמוך בחיבורים מיוחדים למעט USB. קרוב לרחובות. תודה מראש על העזרה. עריכה: מעבד מבוסס INTEL

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 -35000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים - שיוכל להריץ משחקים כבדים . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא חייב , אבל אם יש הצעה למסך טוב אז אפשר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם…

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  15. ברשותי מחשב נייד של ASUS דגם EEE PC 901 ....יש לי במחשב 12 ג'גה שמחולקים ל 4 ו- 8 .... המחשב פורמט בטעות וברצוני להתקין עליו שוב ווינדוס XP אין לי דיסק מקורי אבל יש לי מספר סיריאל שמודבק על המחשב ליד הבטריה ! כיצד ניתן לעשות זאת ? אני חושש שתיקון במעבדה לא בא בחשבון מאחר והמחשב גם ככה לא שווה הרבה .... כיצד ניתן להתקין על המחשב שוב מערכת הפעלה חדשה עם הסידי קי שיש לי ללא סידירום ..?! תודה מראש לעוזרים LIMER

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by C_E,

בוקר טוב, האם המפרט למחשב גיימרים המוצג כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133209&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הוא העדכני ביותר? במידה ולא אשמח לעדכון. התקציב הוא עד 10K *כולל כל הציוד ההיקפי* (ניתן לחרוג מהתקציב עד 1.5K, אבל עדיף שלא). המחשב אמור להיות מסוגל להריץ את כל המשחקים הכבדים ביותר שיוצאים כיום. בנוגע לשקט, הייתי נותן 6. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב (מי שהמחשב מיועד לו לא מתעסק בעניינים האלה). מערכת הפעלה Windows 7 אמורה להיות כלולה בעסק. על איזו גרסה אתם ממליצים? המחשב אמור להרכש באזור באר שבע. אני חשבתי על KSP, אבל אשמח להמלצות אחרות. לגבי אופק שדרוג, עדיף להשאיר יכולת הרחבה של הזכרונות ואולי שדרוג של כרטיס המסך במ…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by DANIELK27,

אני מוכר את המחשב שלי ומעונין לדעת כמה הוא שווה המפרט שלו: מארז LED+25CM FAN BLACK SILVER ספק כח EZCOOL 12CMF500W REAL EZ50012B לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN P35 מעבד אינטל 6MB 2.83 E8300 1333FSB C2D E8300 מאוורר למעבד HEATPIPE SOCKET 775 OCZ OCZVANQ זכרון 4G 2G DDR2 800 MUSHKIN צ.ק M2GDDR2800 קינגסטון KVR800D2N6/2G כ.מסך MSI GeForce NX8800GT T2D512E OC PCIE צורב SATA LG DVDX20 DL שחור DR20LSB מערכת הפעלה XP HOME חוקית אופציה לויסטה אולטימיית חוקית מצלמת אינטרנט מיקרוסופט VX-3000 סט אלחוטי LOGITECH EX 110 *LOG0120 דיסק קשיח 250GB תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by tomz25,

אני ביום ראשון מתכוון ללכת ולקנות מחשב לגיימינג בינוני/כבד ויש מפרט שהציעו לי שאני די סגור עליו. הנה המפרט: מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪993 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte P55-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪620 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪411 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪369 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1600 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪561 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI כמות: 1 - מחיר: ₪1575 כונן …

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by diablo4u,

יש לי את הבעיה הזאת. אחרי מספר דקות שאני משחק משחקים חדשים כמו sc2 או mw2 המחשב מוריד את הmultiplier עד ל1 ומקטין בעצם את המהירות כך שאי אפשר לשחק. (fps 1 לכמה דקות). הסיבה לפי מה שקראתי באינטרנט היא בגלל שהצריכה לחשמל מהמעבד ומהכרטיס מסך עולה יותר ממה שהספק מצליח לתת. ולכן הקטנת הסיבובים. הפתרון שנותנים הוא להוריד תוכנה שנקראת throttle stop שפשוט כופה על המעבד להסתובב תמיד ב100 אחוז. ובנוסף לרכוש ספק של 130w. מה שהגיע עם המחשב הוא של 90w. מישהו פה מהמומחים מכיר את התופעה או שמע עליה? מכיר פתרון אחר? מה שמוזר הוא שבעבר שיחקתי mw2 ללא כל בעיה אבל אין לי מושג מה השתנה במחשב. לכן אני לא סגור לגמרי שזאת הבעיה שלי. אבל ללא ספק אחרי מספר דקות של משחק הסיבובים יורדים (נבדק בrea…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. www.bestbuy.com מזכיר שוב תקציב עד 400-450 דולר לשימושים כלליים ומשחקים (עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל תודה. לא נוטבוקים בבקשה כרגע בארה"ב בקרוב חוזר וזו החנות ציוד משרדי הקרובה ביותר אליי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם אני חדש בשטח אני רוצה להשקיע עד 6000 שח אני עובד עם המון תוכנות פתוחות למסחר בבורסה אני צריך כרטיס ל4 מסכים אני גם רוצה לשחק לראות סרטים באיכות גבוהה אני צריך מיפרט ללא כל המיסביב תודה וזה דחוף כי המחשב שלי מת ואני צריך לעבוד (מסחר יומי) אך אני מחבר את ה ATI ל4 מסכים עם לכרטיס יש 2 יציאות?????

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by ZXY1,

מחפש מחשב נייד עם מעבד מינימום C2D (עדיף I3 / I5) 6500 / 6600 רשת אלחוטית תומך בתקן G \ N תומך בבלוטוס יציאה HDMI זכרון 4 GB דיסק קשיח מינימום 320 GB גודל מסך 15.6" כרטיס מסך סביר למשחקים קלים / בינוניים ללא מערכת הפעלה (כמה עולה מחשב עם / בלי מערכת הפעלה [מה ההפרש?]) תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by KF,

שלום לכולם! אני צריך מפרט לשימוש משרדי כגון אינטרנט,offIce וכד'.. התקציב הוא 1200 ש"ח,אין צורך במסך ובמערכת הפעלה.. (יעבוד על WIN7). רצוי מ-TMS. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DarkIDevil,

1. תקציב מקסימלי: 6000 ש"ח ללא חריגות! 2. שימושי מחשב: עבודה גראפית וסאונד עם תוכנות של APPLE – MAC 3. יש צורך בציוד היקפי איכותי של MAC 4. לא דרוש כונן דיסקטים 5. המפרט אינו חלקי! 6. רמת השקט הנדרשת של המחשב מ-1 עד10 היא: 10! 7. לא מתוכנן שם OC! 8. רצויה מערכת הפעלה אך ורק של MAC OS X SNOW LEOPARD. 9. אין העדפה לחנות ספציפית תהיו חופשיים! 10. וכן דרישה למארז קומפקטי ואיכות במיוחד! 11. לא מתוכנן שם שדורג למחשב, אולי בעתיק הרחוק הרחבת זכרון קשיח! 12. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד או לזכרון!

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by IdanS,

שלום רב ושנה טובה לכולם! אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, בתקציב שלא יעלה על 4K. עיקר השימושים - WIN7, אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים לא כבדים ומתוחכמים מדי, וכן תוכנות גראפיות לא כבדות כמו CS4. גודל המסך צריך להיות 15.6". אני מעדיף מחשב בעל כרטיס מסך, ובכל זאת אשמח לשמוע ממביני עניין על ההבדלים במחשבים עם יעוד כזה בין כאלו עם כרטיס מסך לבין כאלו עם intel GMA מכל סוג שהוא (שיכול להוזיל עלויות, אך גם להוריד ביצועים). חשוב שהמחשב יהיה מהיר וחזק יחסית, ויוכל להריץ מספר יישומים במקביל מבלי להתחמם או להתעייף יותר מדי מהר. זמן הסוללה פחות קריטי, אוכל להתפשר עלשעתיים-שלוש שעות עבודה. גם המשקל פחות קריטי. כרגע אני מתלבט בין כמה דגמים, ואשמח לקבל את חוות דעתכם עליהם מכל בחינה ש…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.