ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, צריך מחשב לשימושים הבאים: אופיס אינטרנט מהיר (כולל אפשרות לאלחוטי) צריבת DVD, ניגון דיסקים. משחקים אקראיים (חלק קטן, אבל שתהיה אפשרות לאיזה קרב קטן מידי פעם). פיתוח קצת כבר יש: מקלדת עכבר רמקולים CD ROM אפשרי?
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ראיתי כמה מפרטים שנכנסים בתקציב עם מעבדים כמו Q8300 או I3 או X4 630. איזה מעבד הכי מומלץ? כמה זה קריטי זכרון DDR3 לעומת DDR2? האם כדאי לשדרג את המארז הפושט ו/או את הספק ?
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד והחשיבות היא למשחקי מחשב בינוניים כמו שציון בכותרת התקציב ללא הגבלה, ההגבלה היחידה היא המפרט שאני רוצה אם הוא קיים בכלל, אשמח לקבל הצעות המלצות וייעול מפרט המחשב מסך: 17 אינץ' מעבד: Intel 8400 זיכרון: מינימום 2 ג'יגה דיסק קשיח: מינימום 160 ג'יגה צורב DVD לגבי משקל: 2.5-3.5 אין בעיה מהבחינה הזו חיי סוללה: שעתיים ( יותר זה בונוס מבחינתי) יציאות מיוחדות כגון: HDMI בונוס מבחינתי הדבר היחיד שחשוב שלא ציינתי הוא הכרטיס מסך מאחר ואין לי מושג מה יריץ משחקים בינוניים. כמו שציינתי לעיל, אני פתוח להצעות אם יש לכם משהו דומה למפרט שנתתי אשמח לדעת, תודה רבה. נערך לפי חוקי הפורומים.
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד, ורציתי לברר מאיזה חברה כדאי לקנות (אם אפשר לפרט למה כדאי לקנות מאותה חברה) ואם מישהו יודע מה ההבדל בין החברות אם יש הבדל
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לעבודה אני צריך נייד אמין חזק ועם זמן סוללה ארוך אני בונה אתרים מתכנת גרפיקה וכו' אני עובד אני חייל ואני צריך מחשב לבסיס אני רוצה מחשב חזק גם פיזית וגם חומרה מה שחשוב לי שיהיה בו: חיבור למודם סלולארי כמה שיותר זיכרון כרטיס מסך חמוד (לפעמים לשחק קצת) שיהיה קל שיהיה חזק פיזית הוא הולך להיות מנוייד מאוד ראיתי היום מחשבים עם GPS זה יכול להיות פלוס גדול מסך גדול לא מחפש נטבוק שיהיה טוב גם בשביל לראות סרטים תקציב : אני מעדיף שיעלה סביב ה 5 אבל אם יש אופציות ששוה להשקיע יותר אפשר עד 10 כמה מחשבים שחשבתי עליהם : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751368 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755728 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748402 פתוח להצעות א…
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום אני צריך להחליף מספר חלקים במחשב תקציב - 9000 ש"ח אני צריך לוח , מעבד , זיכרונות , כרטיס מסך, הנה מה שחשבתי עליו : לוח : MSI K8N Neo4 Platinum מעבד:AMD Athlon 64 X2 4400+ / 2.2 GHz processor L2 2 MB כרטיס מסך: MSI NX7800GTX-VT2D256E זיכרון: KingSton 512MB x 2 = 1024 400MHz DDR CL2.5 הזיכרונות לא נראים לי משהו אני לא יודע, אני פתוח להצעות ושינויים תודה מראש על העזרה !
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי כמו שאמרתי מחשב לצרכי עבודה משרדית כבדה - כלומר הרבה יישומים ביחד, מסנג'ר, אמיול, אינטרנט וכו', כמו כן חשוב לי הרבה מקום, צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה ולפעמים איזה משחק נחמד לא מהכבדים ביותר. אגב יש לי כרטיס מסך חדש מסוג Zotac geforce 9600 GT שאני מצרף למפרט. מעבד אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 820 1 820 לוח אם למיהדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 450 1 450 זיכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX 590 1 590 דיסק קשיח Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 540 1 540 צורב Pioneer DVR-217DBK DVD±RW x20 Black Sata 160 1 160 מארז Antec Three Hundred ATX Mid Tower Gamer Black Case (No…
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה, שימו לב: אני צריך מפרט, גג 15,000, למחשב High-End. מחשב שיהיה חזק במשחקים, לא חשוב מבוסס AMD/Intel. המחשב יכלול הכל (מסך, מקלדת, עכשיו וכו'), חוץ ממארז ורמקולים. נדרש כ.קול איכותי, רמקולים כבר יש... כל הפריטים צריכים להיות פנדה... תודה, נדב.
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב אמין וחזק שיריץ לי את המשחקים שיש היום בשוק וישמש אותי גם לפוטושופ ושיהיה פשוט חזק וטוב. עם נפח 1tb ועם כרטיס מסך חזק וטוב. השאר אני פחות מבין .
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
מיועד לאינטרנט סרטים ומשחקים תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש כאן. ברצוני להחליף בזמן הקרוב את הכרטיס מסך שלי המעבד שלי והלוח שלי זה המפרט שלי עכשיו: מעבד: amd phenom II X4 955 3.20 GHz כרטיס מסך: GIGABYTE - HD 5770 לוח: GIGABYTE - MA785GMT-UD2H AM3 זיכרון: G.SKIL 8GB 1333 ספק כוח: 550W - Thermaltake להחליף למפרט הבא מעבדי אינטל Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G1.Sniper M3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman CNPS7X LED כרטיס מסך: HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום... הטילו עליי אתגר קטן שאני חושב שתוכלו לעזור לי איתו: מחשב High-End - רק מחשב, בלי מסך, בלי ציוד נלווה. התקציב הוא עד 6,000 ש"ח. אפשר אולי טיפה לגלוש. המחשב הוא בעיקר למשחקים, אבל גם לסרטי HD. ומהמשחקים - בעיקר ל-Flight Simulator. עד פה, הכל טוב ויפה. עכשיו יש גם חשיבות לגודל של המחשב - כמה שיותר קטן - יותר טוב ;D הגודל כן קובע במקרה הזה תודה רבה מראש לכולם.
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אחרי כמה שנים ללא פירמוט, החלטתי לפרמט את הנייד של אחי compaq presario v4109ap. אחרי שראיתי שהוא שכח את דיסק הדרייברים בדירה שלו, ניגשתי לדף המוצר באתר של hp/compaq, הורדתי את הדרייברים וניגשתי למשימה. הכל עבר חלק, עד שניגשתי למנהל ההתקנים וראיתי את סימן הקריאה הארור ליד בקר וידאו וליד בקר מסך (VGA). חיפשתי שוב, אולי לא התקנתי דרייבר מסויים אך לשווא ואז גם שמתי לב שאין בכלל את הדרייבר לכרטיס המסך בדף המוצר! http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us&product=1100249〈=en אני אולי מתבלבל ואחד מהם הוא גם של כרטיס המסך?? אם לא, איפה אני מוצא את הדרייבר? ועוד משהו, אני גם לא מוצא בשום מקום את המפרט של המחשב... ושוב, גם לא בדף המוצר…
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל מתוכנן להגיע לארץ בקרוב ? והאם יש אפשרות להזמין אותו מחו"ל ? מאיזה אתר ? http://www.notebookcheck.net/Asus-GL550JK-CN391H-Notebook-Review.121051.0.html
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשכן מחשב נייד המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. רוב העבודה במחשב תהיה סטטית בבית ולכן הוא יחובר למסך רגיל, יכול להיות שיחובר גם למקדלת ועכבר. אשמח להבין האם יש דברים שצריך לתת עליהם דגש במחשב כזה? כרטיס מסך חזק או שכל כרטיס רגיל יעשה את העבודה טוב ויציאות מסויימות? אני לא סגור על גודל כי מצד אחד הוא רצה גדול אבל מצד שני אם אני מחבר אותם למסך/מקלדת ועכבר בבית אז זה לא רלוונטי, וברגע שהוא יוצא מהבית עדיף שהוא יהיה יותר נייד. ולכן חשוב בעיקר המפרט. מה שחשוב זה גם אמינות ואיכות המחשב +אחריות טובה. שמתי לב שיש הרבה המלצות על מחשבי Fujitsu : http://www.traklin.co.il/departmentpage.asp?sc=1122&id=59241&fid=18316 הם יספיקו ? והבנתי שיש הבדל עצום בין הדגמים…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לקנות מחשב עוד חודש. ואני רוצה לבנות מפרט + הרכבה אני ניסיתי לבנות מפרטים לבד אבל אני לא הכי מבין HELP ME בכמה כסף? 3000 עד 3500 רצוי פחות מ3500 אבל נגיד 3500 זה מקסימום אל תעשו לי 3680 תודה =] יש לי מסך LCD 22 אינץ' WIDE מקווה שכמה אנשים יעשו שאני ישווה קצת ויברר
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis3, etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23 אינץ" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש את המחשב הנ"ל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-t7100.htm עם התוספות 2GB זיכרון (2*1G) + וינדוס ויסטא + 120GB 7200RPM דיסק . סה"כ יוצא 6500 ש"ח. רוצה חוות דעת על החנות notebookclub . האם יש אופציות להנחות אם הרכשיה תהיה במזומן. חוות דעת על המפרט תתקבל בשמחה גם . תודה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש באתר , המליצו לי על האתר לחיפוש מפרטים. קודם עלי, אני ממש אהבל במחשבים כל מה שאני עושה איתם זה משחקים, משחקים, משחקים, קצת הורדות, קצת סרטים, מוזיקה בסיסית ומשחקים. עד עכשיו המחשב שלי היה סבבה לגמרי. יצאו כמה משחקים חדשים שלא עולים ובא לי לשחק: empire total war ו- warhammer בכל מקרה, אני מחפש מפרט מחשב שיוכל להפעיל משחקים חזקים. למיטב הבנתי- GTA או CRISYS הם כאלה ולכן משהוא חזק שיתאים להם. אז מה יש לי היום- ממש לא סגור על זה (ציינתי שאני אהבל במחשבים ) אבל אני ינסה: מעבד אטלון 64 AMD (יש מצב שזה DUEL או משהו כזה ) 2.21GHZ 1 GB RAM MB 256 GEFORCE 6600 מסך - MAG "17 דגם 786PF לא זקוק למקלדת צורב עכבר או כל דבר שבדרך כלל יש כשיש מחשב י…
-
- 15 תגובות
- 983 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמה שפחות, אבל אם זה יוצא 4200 וכד' זה בסדר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, רינדורים, סטריימים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים, ובנוסף בשביל לרנדר דברים מסוני ווגאס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא צריך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי לבנות איני בטוח לגבי החלקים אם הם 100% תואמים אז אנא תקנו אותי אם טעיתי בבקשה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO 1520 1 1520 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470 1 470 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Twinmos 280 1 280 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X700 512MB TV, DVI, DDR II, PCI-E 930 1 930 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465 1 465 צורבים? CD Recorders Price Units Total LG 52x32x52 kit 135 1 135 מארזים? Price Units Total Gsmart ET-3-3 Green, Transparent Door 280 1 280 מסכים? MAG Price…
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
סלחו לי על ההקדמה אבל היא די חשובה הרכבתי מחשב רק את 4 הרכיבים החשובים { לוח אם, מעבד,כ.מסך וזכרונות } את הלוח האם אני רוצה שיהיה עם הCHIP של 38 כדי שיתמוך במעבדים החדשים של אינטל { התלבטתי עם הCHIP 680 } אני עדיין מנסה להבין איזה יותר כדי את מה ששמתי במפרט או את ASUS P5E Intel® X38 Chipset LGA 775 הם אותו מחיר כרטיס המסך צריך לתמוך במסך של DELL 24 אינץ וברזולוציה הגבוהה שלו 1900*1200 וכמו כן כרגע יש לי ספק של 430 של ANTEC האם הוא בכלל מספיק לכרטיס זכרונות בעיקרון רציתי DDR3 אבל המחירים פשוט גבוהים מאוד אז התלבטתי בין DDR2 800 ל DDR2 1000 כמובן 2 GB המעבד אני לא רואה סיבה למה לא אותו { אלא אם כן למשהוא יש המלצה למעבד אחר באותו השקעה +- } והמפרט הוא כמות. מוצרים סה"…
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן, מחפש לקנות מחשב בייתי לעבודה משרדית ומשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים.. Witcher, Metal Gear Solid, Ghost Recon Wildlands וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר.. 3. האם יש צורך …
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני היתי רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ אץ המשחקים הכי כבדים שיש היום בלישום תקיות ושיחזיק לפחות לעוד שנתים אפשר לקבל הצעות בבקשה. אפשר משהוא מבוסס amd 64 או שזה יפגע בחלקים אחרים במחשב כי זה יותא מדי
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב קיים שאשמח להמלצה איך לשדרג אותו, מטרת המחשב הוא בעיקר גיימינג מצרף את המפרט הקיים, ואשמח להמלצות גם אם שווה לשדרג את הקיים או לחסוך ולרכוש חדש (הכוונה האם הציוד ישן/חלש מדי שכבר לא שווה להשקיע) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו gta,פורטנייט, call of duty וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, צריך שדרוג רק עבור החשב עצמו ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כו…
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
- 1 follower
-