ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח ללא חריגה ועדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים ובינויים ופרוייקטים קלים ב SOLIDWORKS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung 970 EVO NVME 500GB ועוד HDD של 1 טרה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שלא ירעיש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אין צורך באורות וכו' 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, ברשותי מחשב LG R410. (http://www.lge.com/products/model/detail/r410.jhtml) כיצד אני יודע אם יש לו MXM? (נשאל בהמשך ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426482.0) תודה, ר.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=828 מצפה לתגובות כי אני צריך להחליט מהר!
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4K המיועד לזוג מבוגרים שישתמשו בו בעיקר לגלישה באינטרנט, מייל לעיתים רחוקות מאוד עריכת תמונות. המחשב יהיה כמעט אך ורק בבית וב90% מהמקרים באותו המקום כך שהמשקל ממש לא משנה. הסיבה שמעוניינים בנייד-מיעוט בחיווט וגישה מינימליסטית עונה על השאלון, תודה מראש על העזרה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית לעיתים רחוקות מאוד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים ק…
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
זה המפרט כולל החנויות מחירים דגמים והכל למי שבא ורוצה לעזור שיתן חוות דעת הצעות לשינוי או שיפור אני אודה בעיקר למי שיש את הרכיבים אני ישמח אם יתנו תגובות על איך המוצר< שברשותם גם> תודה מראש ... Zigzag2000.co.il ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Intel P4 LGA S775 3.0Ghz 2MB Dual Core 830 2108 W.D. 160 GB SATA II 8MB 7200 533 Asus P5WD2 Premium Wifi TV 1455 SUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter - BLUE SB-CCK30-B-K 63 SUNBEAM cold cathode (no adapter) - BLUE SB-CCK30-B 4…
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD, ומשחקים מסך 22 FULL HD הרדיסק 1 טרה צורב ללא OC השקט לא קריטי המשחקים הם גוף ראשון ואסטרטגיה אין צורך בציוד הקפי תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 15.6 אינץ' בשביל אמא שלי היעוד של המחשב הוא בעיקר גלישה באינטרנט להדפיס דרכו דברים אולי קצת אופיס ואיחסון תמונות וסרטונים שהיא מצלמת את המשפחה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום בשעה טובה, קנו לי את המחשב המיוחל באנגליה המחשב שנקנה הוא DELL 1545 וזה הקישור לחנות ממנו הוא נקנה http://www.currys.co.uk/martprd/store/cur_page.jsp?BV_SessionID=@@@@2128428599.1234461660@@@@&BV_EngineID=ccdkadeghfhfehdcflgceggdhhmdgmj.0&page=Product&fm=1&sm=0&tm=0&sku=557073&category_oid=-36006 שנה וחצי אחריות בינלאומית של דל הבעיה היא שמי שקנה לי את המחשב לא בדק את הרכיבים שבמחשב וכרגע אני בבירורים על כך עם שירות הלקוחות שלהם לראות מה ניתן לעשות. דבר ראשון, המעבד הוא T3400 ולא T5800 כפי שמצוין באתר, אשמח לדעת כמה זה קריטי דבר שני, וזו הסיבה שאני פונה אליכם: האם כרטיס מסך מסוג Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family הוא GMA X4500HD…
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
עזרתם לי פה לפני בערך חודש/חודשיים לבנות מפרט, והחלטתי לחכות קצת... בשעה טובה ומוצלחת, השבוע אני קונה את המחשב... תקציב, 5000 גג. בקנייה: מעבד, לוח-אם, זכרון, הרד-דיסק, מארז. כרטיס מסך יקנה בדור הבא, כלומר (בתקווה) בסביבות יוני/יולי. משהו בסביבות ה-1200 עד 1700 שח. ללא צורך ממשי ב-CF/SLI כנראה. חלקים שילקחו מהמחשב הנוכחי: ספק OCZ GAMEXSTREAM 600. כרטיס מסך (לעכשיו) Nvidia 7800GTX 256. 2X250 W.D. HDD Tuniq Tower 120. לעכשיו, מה שבראש שלי הוא: (כאשר אני ממש לא סגור על לוח אם, וממש לא אכפת לי לרדת במחיר... אני כן חושב שאני מעדיף X38... אבל אפשר להוריד אותי מזה, מעדיף בעקרון ASUS/GIGABYTE, אבל חופשי בדעות ). מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1560 כמות:1 http://…
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מטרות המחשב הן: עבודה משרדית, צפיה בסרטים ואולי גם משחקים קלים (אבל לא חובה, רק אם זה לא מייקר בהרבה) גודל המסך 12" משקל 2 ק"ג מקסימום רצוי פחות נדרש זמן סוללה ארוך - 4 שעות של עבודה משרדית יציאת DVI או HDMI בלוטות' כ- 100 ג'יגה של כונן קשיח ללא צורב DVD, מספיק צורב CD ללא אחריות בינלאומית וחשוב מאוד חובה: לא זוכר איך בדיוק קוראים לזה אבל אני חייב את הנקודה שמשמשת כעכבר, לא מסתדר עם משטח, יש כאלה שמכנים את הנקודה הזו "דגדגן". אני מאוד אוהב את המחשבים של Lenovo אבל במפרט כזה אני לא ממש בתקציב. תודה!
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להציג לפניכם את המחשב הבא שלי יש הערות? תגובות ? מארז 300 ATX רגיל לוח אם 750 asus p4p800 DELUXE מעבד 1420 athlon 64 3000+ זיכרון 480 ddr-400mhz X 2 כרטיס מסך 400 g.5 FX5200 דיסק קשיח 630 WESTERN DIGITAL 120GB 7200RPM SATA תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מחפש מחשב שיהווה מחשב מרכזי לבית. ללא דגש על פונקציות מסוימות. פשוט מחשב טוב ואמין שישמש גם לסרטים, גם למשחקים בסיסיים, גם למוזיקה, גם להפעלת אופיס, וכו'. אמינות ועמידות המחשב יותר חשובה לי מהשאר אם כי יש לי ילדים בבית שכשרוניים בלהרוס מחשבים. המחיר יכול לנוע בין 1500-3000 ש"ח. כמובן שחשוב לי שהמחשב יהיה הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון להיום יש לי מחשב נייח מסוג HP Pavilion HPE h8-1124, המעבד שאיתו אני עובד הוא i7 2600 3.5ghz, 16Gb RAM ואת שאר המפרט ניתן לראות בקישור הבא: https://support.hp.com/ee-en/document/c03028644 רציתי להשתדרג בעמדה שלי ולכן אני מעוניין לקנות את המוצרים הבאים ועל כן הפוסט הזה לבקשת המלצות ולבטים האם אני משדרג את הדברים הנכונים. התקציב שלי הוא איזור ה 2500 ש"ח כונן SSD פנימי: 512GB 2.5 inch SATA3 7mm - X300 Series כרטיס מסך: GeForce GTX1050Ti GDDR5 4GB OC - G1 Series ספק כוח: 650W Pro 80Plus Gold - Modular - EarthWatts GOLD Antecc מארז: Antec GX1200 אשמח לד…
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומשיטוט בפורום בימים האחרונים אני רואה שיש המלצות חמות על הthinkpad edge 330. הופעתי לגלות את המחשב הנ''ל במחיר כל כך נמוך. האם יש קאצ' או שאפשר להזמין בבטחה? http://www.ofekpc.com/Product/3923/הדיל-היומי---מחשב-נייד-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420S-4401-4PG תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש שני ילדים בני 8.5 ו 11 ואת אבא שלהם. הילד משחק בפיפא 2006, פרו אבולושיין סוקר 5 ו nba 2007 - בקיצור משחקי ספורט בעיקר. הילדה רק גולשת באינטרנט + וידאו צ'אט עם חברות ב icq. האבא גולש+שיחות וידאו + שימושים קלים באופיס (וורד,הכנת מצגות וקצת אקסל) מוכן להתפשר על:משקל,סוללה(המחשב יהיה רוב הזמן בבית מחובר לחשמל אבל נייד בין חדרים) וגודל דיסק קשיח. עדיף מסך טוב+כרטיס מסך טוב. נתקלתי במבצע של 012 אבל אין לי מושג בניידים - ראיתי בנושא קודם שהמבצע די אדיש כלומר - לא מציאה גדולה. כמה עולה לקנות נתב+התקנת רשת אלחוטית ע"י טכנאי ? מה מחיר סביר לספק אינטרנט? אני משלם כיום 45 ש"ח ב 015 (זהב) ל 1.0 מ"ב. וסליחה אם הארכתי בפרטים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע רוצה לבנות מחשב ביתי HTPC עבור סרטים בלוריי ו 1080i, אבל שיוכל לקלוט ולשדר מתוך כרטיס לוויני HD קצבים של 22 מגהביט שניה. הבנתי שזה לא משהו טריוויאלי במחשבים ורק ממירים או DVD יכולים לבצע זאת טוב? האם קיים מפרט שיוכל לבצע את העבודה? חשוב לי גם שיהיו מספיק סלוטים במחשב לכרטיס לוויני טלויזיה ואולי עוד אחרים בעתיד. הסבירו לי שהמחשב אמור לקלוט וגם לבצע פיענוח H264 ועוד שקט חשוב 8 מתוך 10 ו OC אפשרי איזה מפרט מומלץ ? ללא ציוד היקפי נוסף!
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אנשים. שמח להצטרף לפורום, ומודה באשמה שגיליתי אותו רק לאחרונה. למרות ששמו בהחלט נישא לפניו. בימים אלו אני שוקד על הקמה של אולפן הקלטות קטן וצנוע בביתי. בארסנל הקניות כבר הצטיידתי בכרטיס קול משובח (EMU 1820M), כמה מיקרופונים, כבלים, ועם הזמן (והמזומנים) ארכוש עוד ציוד חיוני - מוניטורים, אוזניות נורמליות, ואולי איזה מקלדת שליטה נוחה. בכל אופן, לענייננו, הבנתי שהמחשב שברשותי כרגע ישן ובטח יוריד מהביצועים ואיכות ההקלטה באופן משמעותי, לכן חובה לשדרג למחשב חדש. הבנתי שIntel שולטים עכשיו בשוק מבחינת המעבד החדש שברשותם, אבל העלות שלו בשמיים, ואני החלטתי שאם לפני חצי שנה מפרט מחשב מבוסס מעבד של AMD היה די ויותר בשביל אולפן הקלטות צנוע, אין ספק שגם היום האיכות תהיה מספיקה.…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ! מבקש המלצה למחשב נייד שמחובר כ 90 % לחשמל בבית אז חיי הסוללה לא חייבים להיות כ"כ חזקים מידי פעם לוקחים אותו לכל מיני מקומות ! רב השימוש הוא : אינטרנט . שישמעו חזק מוזיקה מהרמקולים. והכי חשוב סרטים ! רואים הרבה מאוד סרטים שיהיה אפשר לראות סרטי HD בלי קרטועים תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
המצלמה שמובנית שלי ב-LG RD510, לא פועלת דרך הקישור מהמחשב שלי. זה נותן לי הודעה שיישום אחר משתמש בה, וזה אינו נכון לדעתי. אנא עזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מחפשת המלצה למחשב נייד שאתקין בו אדובי משהו איכותי אבל לא יקר. אני מורה לאמנות ועוסקת בין השאר בעיצוב סביבה
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, קרובי משפחה ביקשו מחשב לילד בן 10 - בעיקרון אני חושב שהשימוש יהיה לאינטרנט וה"שוטרים" של הילדים הקטנים. לכן לדעתי הכרטיס המובנה 6100 אמור להספיק. הרכבתי מ KSP - אך לא הצלחתי להגיע למחיר כזה נמוך, למחשב בינוני, חשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי, אני חרגתי והגעתי ל: 1670 ש"ח שזה הרבה... אולי אתם תוכלו לתקן \ להוסיף משהו? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22'' 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?פאד זול 4. האם יש רכיב בו…
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי חברה. כבר הרבה זמן שאני בפורום ואניר ואה שיש פה מקצוענים אז אני אפנה אליכם. ההורים שלי רוצים לקנות מחשב חדש שיהיה בסלון שישמש אותם לאינטרנט ואופיס. שימושים פשוטים - אין צורך למשחקים (בכלל). הדבר היחיד המשמעותי שנדרש מהמחשב הוא שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה שליד בחיבור HD על מנת שאוכל לראות סרטי HD (ואת זה כבר אוכל לעשות עם מתאם DVI->HDMI וכבל HDMI שכבר יש ברשותי). נ.ב- אם זה משנה - הטלוויזיה לא תומכת FULL HD אלא רק HD Ready (אם זה משנה לגבי הנתונים הנדרשים מהרכיבים במחשב..). מספיק גם הכרטיס מסך הזול ביותר שיוכל להריץ HD כמו שצריך, כנ"ל לגבי כל השאר.. לא נדרש הארד דיסק גדול במיוחד ויש צורך בציוד היקפי הכולל מסך (לא צריך משו רציני בכלל, רק שיהיה דק), עכבר ומקלדת (…
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מיני נייד, גודל מסך עדיף 10-10.1, סוללה 6 תאים, 250GB, זכרון ראם 1GB, מערכת הפעלה WIN7STARTER, קישוריות WIFI. כמו שכתוב בכותרת, תקציב 1200 ש"ח לכל היותר. המחשב מיועד לאינטרנט ולעבודה מרובה באופיס בלבד. אודה לעזרתכם, חיים.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש נייד לסטודנט במחיר של עד 6000 ש"ח. הנייד אמור לשמש גם למשחקי מחשב וצפייה בסרטים. משקל: עד 2 קילו מסך 12-14 איך הכרטיס הגרפי: Intel GMA 5400HMD? האם הוא מתאים למשחקים? האם קיים כרטיס מקביל טוב יותר של Nvidia? האופציות שאני שוקל כרגע הן: Toshiba Portege M800 P8400 , 3GB מסך 13.3 , דיסק 320 - מחיר 6000 HP SL 300. מעבד T5670 , זיכרון 2GB מסך 13, דיסק 160 - מחיר 5200 לשניהם יש את הכרטיס מסך 4500 של Intel.
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-