ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד, אין לי בקשות מיוחדות מהמחשב, עיקר השימוש בו יהיה אופיס, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. כמוכן חשבתי על כודל של 15.5 מאחר ורוב הזמן הוא יהיה בבית וחשוב לי מסך ומקלדת גדולים ונוחים לנוחות עבודה. יש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 14.09.2010 בשעה 13:41:23 הסתכלתי קצת בזאפ וזה נראה לי נותן תמורה מול מחיר מעוליםhttp://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2248&catId=157 מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל סיוע בקנית מחשב נייד: * מטרות המחשב? לא משהו מיוחד, אופיס, גלישה ברשת וסרטים * גודל המסך? 12 -15.6 * משקל רצוי? פחות מ- 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא יודע מה נחשב ארוך, אבל עדיף שהוא יחזיק מעמד 4 שעות או לכל הפחות 3. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מעדיף 500, אפשר להתפשר על 320 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתהיה אמינה ניסיתי בימים האחרונים לחפש בעצמי בכל מיני אתרים, כל פעם שאני חושב שאני מוצא משהו אני מוצא סיבה לשלול אותו, לכן באתי לכאן. ראיתי בזאפ את זה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=756117 אבל כשאני נכנס …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוכש בקרוב מחשב חדש ושוקל לרכוש כונן קורא וצורב בלו ריי. אני מניח שזה נח מאוד לצרוב על דיסק אחד 50 ג'יגה ושבקרוב לא נוכל בלי זה, כמו הדיווידי כיום. אני מתכוון לקנות את המחשב בעוד כחודש. האם בתקופה זו כדאי לרכוש כונן בלו-ריי או שבקרוב תיהיה נפילת מחירים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי להחליף את המחשב הותיק שלי. כמענה לשאלות המנחות: 1. מהתקציב הוא עד כ-4K. רצוי מאוד שלא לחרוג. 2. המחשב ישמש לגלישה ואופיס בשגרה. בנוסף, המחשב ישמש לעריכת וידאו ממקור דיגיטלי (Firewire) ואנלוגי (RCA) כתחביב וכמו כן גם כמקור ל-Streamer, כך שהוא צפוי לעבוד 24 שעות ביממה. אני מתכוון להוסיף כתוביות לסרטים באיכות HD. 3. אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, רמקולים. 4. אין צורך בדיסק קשיח וצורב DVD. 6. השקט חשוב בדרגה 8. המחשב ממוקם בארון הפתוח מקדימה ומאחור ולכן קיימת הגברה של הרעש בגלל ההד. 7. אינני מתכנן או יודע לבצע אוברקלוקינג. 8. אין צורך במערכת הפעלה. המחשב יריץ Win7 64bit. הרכבת המחשב בחנות. 9. אני גר בראשל"צ, אבל אין לי העדפה לחנות ספציפית ומוכן להרחיק לערים אחרו…
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, מעונין למפרט מחשב עדיפות לאינטל עבור גלישה באינטרנט+משחקים פשוטים לילדים. אשמח לדעת האם כרטיס מסך מובנה יוכל לתת מענה למשחקים כגון: sims אני מעונין גם במסך שוב עדיפות לסמסונג ובציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים). אני גר לא רחוק מאיבורי כך שאשמח לקבל את המפרט משם- לא חובה. ספק כוח כן חשוב לי משהו טוב. תקציב עד 2800 ש"ח אפשר לחרוג קצת אם זה כדאי. אם ניתן יהיה לחלק את המחיר למחשב,מסך וציוד היקפי זה יעזור לי מאוד בהחלטה. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום חברים, אחי קיבל הצעה למפרט הבא למחשב מדיה סנטר (סלוני) לסרטים HD שיש לו טלויזיה HD READY AMD ATHLON 2 X3 445 3.1G מאוורר Scythe Shuriken Rev B Gigabyte MA785GMT-UD2H Chipset -Kingston 2GB DDR 3 1333MHZ CL9 Samsung 1TB 7200RPM 32MB sata F3 HD103SJ - דיסק קשיח Samsung SHS233 X 22 sata ata black - צורב ANTEC NSK2480 HTPC שלט ANTEC VERIC - מחירו 130ש"ח הערות והארות? מחיר כולל 2300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני עומד להתחיל ללמוד באוקטובר ואני לא לוקח איתי את הנייח שלי שיש בו כרטיס מסך 8800 GTS ואני ממש מבסוט מאיך שהוא מריץ משחקים אז אני רוצה לפטופ שאני אוכל ללמוד איתו בכיתה כלומר לרשום את החומר בשיעורים וגם בבית שאחזור לדירה החדשה שלי לשחק משחקים כבדים באיכות סבבה שאני לא אתבאס. הגודל לא חשוב לי כלל וגם לא המשקל. כן חשוב לי שאוכל לחברו לLCD או למסך מחשב . HDMI חשוב מאוד. חוץ מזה שייראה סולידי וסבבה . התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח. אני היום משחק COD ופיפא על HIGH ויהיה נחמד אם הלפטופ יעשה כן. נ.ב מה אתם אומרים על המחשב הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSK1JE00300GH2&cfm=7E05AFD1#shidrug או TOSHIBA L655-121 הוא הומלץ על ידי אחד מכר…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המחשב מיועד לחבר שלי- גיימינג כבד לתווח הארוך, מסך 22" הגדרות גבוהות ככל האפשר בלי אוברקלוק, אין צורך בחיבורים מיוחדים או מערכת הפעלה תקציב 5K השקט די חשוב 7/10 בערך הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המפרט הזה: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪925 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 LeadTek GeForce GTX460 1024MB GDDR5, יחידות 2 ₪2354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1996 Gigabyte GA-P55A-UD4 P5…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? יש לי 2500 למטרה, אבל אם אין צורך בכל ה-2500 אז כמובן שאפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם חייבים אז 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים וסדרות, איחסון מאות ג'יגות של מדיה (שירים וקבצי וידאו), מעט משחקים - בעיקר ישנים, אני הרבה אם כמה חלונות פיירפוקס פתוחים שבתוך כל אחד מהם יש מעל 7 טאבים פתוחים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסף 19" של DAE…
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל עדיף כמה שפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 רזולוציה 1680/1050 * * אם לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקית בסגנון באד קומפני 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אי…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, צריך לבנות מפרט מחשב לחבר שטיפה הסתבך עם מפרטים שונים שבנה ועכשיו די נתקע ולא יודע מה לקחת. התקציב הינו 3.6 והשימושים הם: -אינטרנט -הקרנת סרטי HD על מסך LCD 47" -משחקים קלים ביותר. -אם ישנה אופציה להשקיע בכ.מסך סטנדרטי (שיתמוך בטכנולוגיה החדשה דוגמת ATI 5XXX) אשמח. -ספק ומארז איכותיים -מה אתם אומרים על HYBRID HDD 500 מגה לצורך הפעלת מ. ההפעלה ועוד TB 1 לסרטים. -אם ישנה אופציה להשקיע בכ.מסך סטנדרטי (שיתמוך בטכנולוגיה החדשה דוגמת ATI 5XXX) אשמח. -ספק שקט עם נצילות גבוהה לחיסכון בחשמל ומארז איכותיים -מה אתם אומרים על 320/HYBRID HDD 500 מגה לצורך הפעלת מ. ההפעלה ושיפור ממשי בביצועים ועוד 1TB לסרטים? -לוח אם שיתמוך בOC בינוני ( אם ישנה אפשרות כי החנות ת…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3.5K פלוס חריגה 100-150 המחשב מיועד לגלישה, אופיס ומשחקים, יש כוונה שמשחקים חדשים ירוצו עליו ברמה טובה מסך(יקנה בנפרד - אשמח להמלצות) רזולוציה טבעית 1920X1080 השקט חשוב(ימוקם בחדר שינה), אבל עדיף להתמקד על ביצועים במשחקים. תודה לעוזרים, ושנה טובה.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שימושים : צפייה בסרטים (הכנה לתכני HD), גלישה באינטרנט אין צורך בציוד הקפי : מקלדת עכבר אלחוטיים, ומסך קיימים. שקט: ממולץ כמה שיותר גבוהה כי המחשב יושב בסלון. לא מתוכנן אוברקלוק, אין צורך במערכת הפעלה. משיטוטי בפורום הצלחתי להוציא את המפרט הבא : Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪450 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪536 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪141 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 GigaByte GeForce 8400GS 256mb GDDR2 PCIe, יחידות 1 ₪167 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=128 הכרטיס מסך אמור לשמש חיבור …
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב בפורום שנוטים להמליץ על מחשב כזה או אחר מהסדרות האלו של פיג'יטסו. כמה דיונים אפילו היללו ומהליצו בחום על המחשב הזה, כאילו הם בעצמם מוכרים אותו. השאלה שלי היא - האם ממליצים עליו בחום בגלל שהוא פשוט כ"כ זול יחסית למפרט שהוא מציע? או שזה בגלל שהוא באמת כ"כ טוב? מישהוא באמת בדק או התנסה או השתמש לאורך זמן במחשב של פוג'יטסו מהסדרות האלו ויכול באמת לעמוד על טיבו או מגרעותיו, כמו איכות החומרים, המסך, זמן והספק סוללה, פיזור חום, איכות הסאונד שלו, מה מגיע באריזה וכו'? אני אשמח לשמוע ממישהוא שיש לו היכרות והתנסות אישית עם מחשב כזה, כי אני מחפש מחשב לצרכי WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, משחקים ותוכנות גראפיות לא כבדים במיוחד... ויכול להיות שמחשב מאחת הסדרות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש 3 המלצות ל- 3 מחשבים ניידים הטובים ביותר שעונים על הדרישות הבאות: * שימושים: אינטרנט, אופיס * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שע' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מעוניין לשרדרג את המחשב שלי המפרט שלי הוא: intel dragontail peak dp35dp לוח אם מעבד Intel Core 2 Duo E6750 twintech 9800gt כרטיס מסך 2 ג'יגה זכרון ddr2 800mhz ספק של סיסוניק 500watt מה אני יכול לשפר במפרט שלי למקסימום תודה והמשך ערב טוב
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לא ממש מתמצא בניידים ובZAP רק התברברתי עוד יותר .... : לחבר שעובד רוב היום בשטח , משמע צריך בטריה גדולה , מסך לא חייב להיות מה15 למניהם מה שכנראה יהיה יותר לכיוון ה 10 או ה 12 (מכיוון שה13 מאוד ייקרים משום מה ) וה 15.6 זולים יחסית אבל בטריה לא מספיקה למעל 3 שעות . עד 2000 שקל (עדיף באיזור ה 1500) עם אחריות טובה גם לגניבות (אם יש חיה כזו) רק לעבודה קצת EXEL קצת WORD ואולי מדיי פעם גם קצת פייסבוק הצעות ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי חברים אני מתנצל שזה אשכול שני שלי בנושא דומה אך זוהי שאלה שונה. רציתי לדעת איך המחשב הזה של טושיבה ולמה לא דובר עליו פה בפורום . הדגם הוא TOSHIBA L655-121 וקישור לאתרי המכירה http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737745 עכשיו האם הוא טוב יותר מהדגם של L650-10D . אני מדבר בהיבט של שימוש גיימינג חמוד ושימוש כולל. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני אשמח להמצלה למחשב נייד. אני חושב שבמחיר הזה אפשר לדאוג שהוא יהיה טוב להכל ובגלל זה אני לא אומר שהוא לגיימינג או לעבודת משרד, תכל'ס הוא אמור לשמש להכל, לימודים (אוניברסיטה בעיקר עבודה שותפת) גם תוכנות גרפיות למיניהן(autocad וכאלה אבל זה ממש לא העיקר) וגם למשחקים (אבל בקטנה). חשוב לי מהירות שקלתי מאוד את ה-I7, וחשבתי על LENOVO T510, אבל קראתי שהביצועים של הכרטיס מסך שלו לא טובים וגם ראיתי מחשבים של TOSHIBA עם מפרטים מרשימים יותר במחירים נמוכים יותר, אז למה IBM כאלה יקרים? קיצור אני אשמח להמצלה למחשב איכותי.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום! אני מתחיל ללמוד באוקטובר ומחפש מחשב נייד עם תקציב בסביבות 4 עד 4 וחצי. על הכוונת כרגע זה ה DELL Vostro 3300 אבל יש כמה דברים שמפריעים לי: הבנתי שהרמקול שלו הוא לא ממש איכותי וכמו כן אין לו יציאת HDMI. אני מתכוון לשדרג בו את הדברים ההבאים: 4 ג'יגה זיכרון במקום 2 סוללת 8 תאים במקום 4 ואחריות ל5 שנים במקום 3 הסכום יוצא בערך לפי התקציב אבל השימושים העיקריים שלי במחשב חוץ מהשימוש ללימודים יהיו שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים, ולפי החסרונות שרשמתי שתי השימושים האלה יפגעו. תכונה חשובה במחשב היא שיש לו מסך מט והוא 13 אינץ' והבנתי שזה עדיף לסטודנטים. השאלה שלי היא האם כדאי לשלם 4 וחצי אלף ש"ח על מחשב שלא הכי תומך בכל השימושים שיעשו בו? לא נתקלתי במחשב עם מסך מט (בד"כ לשימוש עסקי)…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד עבור אחותי ייבוא מ ארה"ב עד 900$ המחשב ל צרכי אינטרנט וקצת מדיה המחשב אמור להיות קל ומסך 13 אינץ' והכי חשוב לבן חשבתי על לנובו מה דעתכם ?? האם נטבוקים יכולים להיות בקטגוריה עם מסך 13 אינץ' אנא תשובתכם המהירה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה חברה.. אז ככה, אני מחפש לקנות בחנות בארה"ב מחשב נייד בעיקר לגיימינג. מסך - 15.4-15.6 אינצ' HD. תקציב - 1000 דולר עדיף בלי חריגה. מעבד - חשבתי לכיוון הI-5 אשמח לכמה שיותר הצעות.. תודה !
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: intel core i5-650 processor 3.2ghz 4m lga1156 לוח אם: gigabyte-ga-h55-lga1156-ddr3\lan+audio ז. פנימי: 4G ddr3 1333mhz kingston כ.מסך NVIDIA GEFORCE GT 240 1G DDR3 FHD ד.קשיח : w.d 500g sata2 green 32m צורבעכבר מקלדת מארז שקט של 500 w כמה מפרט כזה אמור לעלות בערך... ואם אפשר חוות דעת כללית איך המחשב.
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מחשב לא לגיימרים יחד עם זה חשוב שיוכל לעבוד מולטי טסקינג בצורה טובה (כמה אקספלוררים + כרומואים +OUTLOOK ) בבת אחת משלוחים להרבה אנשים בפייסבוק פוטו שופ תוכנות להקלטת VOICE ולעריכת וידאו או VOICE בסיסי .(לא קריטי כרגע יכול לקבל שדרוג בעתיד ) מחשב שפתוח רוב היום ברצף . מה המפרט המומלץ? רמי
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, המחשב הקודם שלי הלך פייפן..סוף סוף אחרי 6 שנים. אני צריך מפרט למחשב ללא מסך, עכבר מקלדת ורמקולים שישמש אותי לכמה שנים טובות. אני לא גיימר, אבל אשמח לשחק משחקי מחשב, חשוב לי המהירות גלישה והרצת תוכנות. מפעיל תוכנות צילום ותוכנות של עריכת מוזיקה. שקט..אם יהיה שקט אז גם טוב, אבל לא הכי קריטי. תודה מראש. שאלה: האם כדאי לי להשקיע רק 2000 שקל במחשב רק לגלישה ולתוכנות ועוד 2000 שקל במכונת משחקים? או שב4 וחצי אלף גג אני יכול לקבל תמורה טובה? תודה מראש..
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-