ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
טוב אז חיברתי מפרט מהמומלצים רציתי מפרט בינוני, כזה שיריץ לי משחקים ויהיה טוב גם בעוד 2-3 שנים תגיבו אם יש לכם ספקות לא צריך ציוד היקפי, אבל אולי אני צריך מאוורר (אז תמליצו לי) intel core 2 due E6300 מעבד רק אינטל (אולי אני אשנה ל-E6600) LGA775 intel945P לוח אם רק אינטל DDR2 1024MB PCS300 - Kingston זיכרון פנימי DDR2 1024MB PCS300 - Kingston זיכרון פנימי - מודול שני 160GB - SATA 2 7200RPM 8MB - Maxtor דיסק קשיח PCX - Radeon X1900GT 256MB DDR2 256bit כרטיס מסך אני חוזר: מחיר בינוני, למשחקים, בלי ציוד היקפי (אולי מאוורר), שיספיק ל 2-3 שנים
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לנייד בסביבות ה4 וחצי אלף. בעיקר בשביל מולטימדיה. זאת אומרת סרטים, מוזיקה ומשחקים גם אם אפשר. .והכי חשוב שהמחשב יהיה בנוי מחומרים איכותיים, ולא יתחמם מהר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים אינטרנט ומשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אין הרבה דרישות... זמן סוללה ארוך, USB ונוחות הפעלה. הייעוד הוא גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים במהלך טיסה וסקייפ. רוב הניידים בתקציב הזה נראים פחות או יותר אותו דבר בשבילי מבחינת נתונים אז אשמח לקצת עזרה. תודה לעונים! ארז.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, באופן סביר - בערך -/+ 15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, עריכה 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, פיתוח, כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך- אני רוכש עצמאית, בחודשיים הקרובים אני אשתמש בכרטיס המסך המובנה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
(מקווה שאני בפורום הנכון) חבר נוסע לארצות הברית עוד שבועיים ואני שוקל להגיד לו איזה מחשב לקנות לי נתחיל עם הגודל חייב להיות 13.3' ולא כבד מידי. בנוסף SSD - מאוד חשוב לי , 128 או 256 , תלוי אם יכנס בתקציב. נמשיך עם מעבד, חייב שיהיה HASWELL כי זמן סוללה מאוד קריטי עבורי, לגבי I5 או I7, מעדיף כמובן I7, אך בתכלס האם ההבדלים גדולים? זיכרון פנימי - 8GB . שימושים - הכל מהכל כולל שימוש בתוכנות גרפיות הכי כבדות (משחקים מעט מאוד... מספיק את הצ'יפים ON BOARD שיש על המעבדי HASWELL )מחיפוש קצר ראיתי שMACBOOK AIR עונה על הדרישות שלי ואפשר להרכיב אותו באפל ב1300 דולר , שזה המקסימום של המקסימום תקציב שלי (עם I7 ו8GB זיכרון, ו128 GIGABYE SSD). הפחד שלי , שאני עובד עם הרבה תוכנות שעובדות…
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב של dell המחשב אמור לשמש אותי ללימודי בחו"ל (איטליה)אבל אני לא מצליח למצוא את רשימת מעבדות השירות של dell בעולם מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא ? תודה רבה מראש! (*יכול להיות שהפורום הזה הוא לא המתאים ביותר להודעה זו, אבל לא מצאתי משהו אחר)
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באיכות רגילה * גודל המסך? 13.3" * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל-2 קילו יהיה מצויין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA חובה. אם אפשר אז גם HDMI.* Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אין אני יודע שהתקציב מאוד מוגבל, אבל זה מה שחברה שלי יכולה להרשות לעצמ…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך מפרט של עד אזור ה-2000 שקל ללא מסך , שיהיה בעיקר לגלישה באינרטנט אימיילים... ומדי פעם קצת משחקים.... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב עד 8000 שח" ללא מסך ורמקולים, לוח אם הכי מתקדם להיום דגש על לוח האם וזכרונות אני משתמש במחשב גם לעריכת וידיאו בנוסף למשחקים ושאר הדברים תודה
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכאן, אבל זה הכי קרוב. יש איזה מחשב שאני זוכר בגודל כך יד שעולה משהו כמו חמישים דולר, זה מחשב שעובד על בטריות או חשמל ומריץ לינוקס מSD. מישהו יכול לעזור לי איך קוראים לזה ואיפה ניתן להשיג? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
המליצו לי על המפרט הנ"ל: מה דעתכם? האם הוא טוב? צריך לשנות מה אתם ממליצים? Intel Core i5 2310 2.9GHz 6MB LGA1155 - TRAY- מעבד Intel DZ68DB (Z68) - ATX - USB 3.0, FireWire - Gigabit Ethernet - BOX PATRIOT PSD34G1333KH DDR3 (2x2gb) 4GB 1333MHZ CL9 GIGABYTE GTX465 1024MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL Thermaltake V14Pro (CL-P0472) cpu cooler 775 / 1366 Seagate Barracuda 2TB GREEN SATA3 6GBp/s Asus XONAR DS 7.1 Channel PCI - כרטיס קול LG BLU-RAY BD-ROM + DVD-RW GBC-20L + Lightscribe - BLACK כרטיס 3 אנטנות 3T3R N-MAX 300MBps - חיבור PCI - TL-WN951N Thermaltake Toughpower 1000W (W0155R) EPS 80 PLUS- RETAIL SLI Certified - 5 YEARS Warranty Thermaltake Aguila Middle Tower - Silver…
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב LG R410. (http://www.lge.com/products/model/detail/r410.jhtml) כיצד אני יודע אם יש לו MXM? (נשאל בהמשך ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426482.0) תודה, ר.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=828 מצפה לתגובות כי אני צריך להחליט מהר!
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת נייד שישמש בעיקר למצגות שקשורות ללימודים, אינטרנט, לראות בו קצת סרטים מדי פעם ולכתיבת עבודות. איפה שאני נמצאת יש רשת אל חוטית של אינטרנט בחינם ואני ארצה להתחבר אליה. כמו שאמרתי התקציב שלי ממש דל אבל גם הדרישות לא גבוהות. לא אכפת לי מהבטרייה כל כך כי רוב הזמן אני נמצאת קרוב למקור חשמל וגם לא איכפת לי אם מערכת ההפעלה תהיה מקורית או לא. והבנתי שיש אפשרות לראות טלוויזיה אם מוסיפים כרטיס מסך או משהו כזה- אני לא מבינה בזה אז אם אפשר לקבל הסבר קצר זה יהיה סבבה. כל מה שאני רוצה זה שיהיה לי מחשב למעונות ואם אפשר שיכיל טלוויזיה- מה טוב. הכי חשוב זה שאין לי כסף ולא אכפת לי גם לקנות יד שנייה אבל אני לא יודעת מה לחפש. ראיתי מבצע על מחשב נייד Haier W59 מעבד:intel core du…
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום בשעה טובה, קנו לי את המחשב המיוחל באנגליה המחשב שנקנה הוא DELL 1545 וזה הקישור לחנות ממנו הוא נקנה http://www.currys.co.uk/martprd/store/cur_page.jsp?BV_SessionID=@@@@2128428599.1234461660@@@@&BV_EngineID=ccdkadeghfhfehdcflgceggdhhmdgmj.0&page=Product&fm=1&sm=0&tm=0&sku=557073&category_oid=-36006 שנה וחצי אחריות בינלאומית של דל הבעיה היא שמי שקנה לי את המחשב לא בדק את הרכיבים שבמחשב וכרגע אני בבירורים על כך עם שירות הלקוחות שלהם לראות מה ניתן לעשות. דבר ראשון, המעבד הוא T3400 ולא T5800 כפי שמצוין באתר, אשמח לדעת כמה זה קריטי דבר שני, וזו הסיבה שאני פונה אליכם: האם כרטיס מסך מסוג Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family הוא GMA X4500HD…
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להציג לפניכם את המחשב הבא שלי יש הערות? תגובות ? מארז 300 ATX רגיל לוח אם 750 asus p4p800 DELUXE מעבד 1420 athlon 64 3000+ זיכרון 480 ddr-400mhz X 2 כרטיס מסך 400 g.5 FX5200 דיסק קשיח 630 WESTERN DIGITAL 120GB 7200RPM SATA תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard Gigabyte GA-8I848E-L Intel 848P Motherboard (800 Mhz,AGPx8, DDR400, Intel LAN,5.1 Sound,USB 2) Memory DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Card Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail VideoCard 3000 .... אין באפשרולתי לשלם יותךר על כרטיס מסך .... כל השאר יקרים מאוד וכן האם שווה יותר מעבד amd וגם מה אתם אומרים על הלוח אם<? עדיף abit? אשמח לשמוע דעתכםםםם
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב בתקציב 2000 עד 2500 ש"ח. אני יודע שזה לא יהיה מפלצת למשחקים, אבל שיריץ משחקים באיכות סבירה. בנוסף צריך מקלדת ועכבר. יש לו מסך כבר LG Flatron L1953HR - זאת אומרת אין צורך במסך אני צריך מפרט מ-IQPC מכיוון שלי אישית יש ניסיון בחנות והיא בעיר שלי. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן, עדיין לא מאוחר לבצע שינויים, לכן אשמח לשמוע את דעתכם ואם כדי לשנות רכיב כלשהו- מעבד: Amd Athlon X2 5000 לוח אם: Asus m2n-VM דיסק קשיח: WD 500AVJS 500G 8mb זיכרון: G.Skill 2 800mhz ck 5-5-5-15 NQ כרטיס גרפי: Gecube ATI Radon HD2600XT Hdmi 512 כרטיס טלויזיה: Hauppauge PVR 150 צורב: LG GSA-GH20L Sata מארז ללא ספק: Aerocool m-40 ספק כוח: Hec 400 TR-TF מה דעתכם על הארד דיסק? הוא יותר יקר מהדגם של ה 16 מגה באפר, אבל לטענת החנות הוא יותר שקט. מה דעתכם, השקט שלו שווה את העוד 50 שקל וירידה בביצועים כתוצאה מבאפר מוקטן? עוד משהו, המארז הספציפי הזה נלקח כיוון שהכרטיס מסך הוא גדול ורק באותו מארז (בסדרי גודל של מחיר נמוכים) הוא יכנס. תודה!
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש שני ילדים בני 8.5 ו 11 ואת אבא שלהם. הילד משחק בפיפא 2006, פרו אבולושיין סוקר 5 ו nba 2007 - בקיצור משחקי ספורט בעיקר. הילדה רק גולשת באינטרנט + וידאו צ'אט עם חברות ב icq. האבא גולש+שיחות וידאו + שימושים קלים באופיס (וורד,הכנת מצגות וקצת אקסל) מוכן להתפשר על:משקל,סוללה(המחשב יהיה רוב הזמן בבית מחובר לחשמל אבל נייד בין חדרים) וגודל דיסק קשיח. עדיף מסך טוב+כרטיס מסך טוב. נתקלתי במבצע של 012 אבל אין לי מושג בניידים - ראיתי בנושא קודם שהמבצע די אדיש כלומר - לא מציאה גדולה. כמה עולה לקנות נתב+התקנת רשת אלחוטית ע"י טכנאי ? מה מחיר סביר לספק אינטרנט? אני משלם כיום 45 ש"ח ב 015 (זהב) ל 1.0 מ"ב. וסליחה אם הארכתי בפרטים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב עד איזה 2000 ככה. המטרות זה בעיקר גרפיקה - דו ממדית, ותלת ממדית ( 3D באופן דיי בינוני לא משהו מטורף... ) המשחק היחיד שאני משחק זה COD4 ברשת, וגם אני לא מתכוון לשחק בו על HIGH או משהו כזה. כמובן כל הדברים מסביב גם... אינטרנט סרטים וכו'... לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, גם לא צורב או DVD וגם לא הארד דיסק... לא מתכוון לעשות OC, עיצוב פחות חשוב לי, וגם רעש לא יפריע לי אשמח לראות רעיונות תודה
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 5.5-6 אלף, אפשר לחרוג מעט אם זה בשביל מטרה חשובה לפי מה שרשום למטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ביום יום אני הולך להעמיס הרבה על המעבד והראם בגלל ריבוי יישומים, מעבר לכך אני רוצה שתהיה יכולת להריץ משחקים אבל זה פחות קריטי (לא אכפת לי לשדרג כרטיס מסך בעתיד אם יהיה צורך, שאר הרכיבים במחשב הם להרבה זמן לעתיד). דגשים עיקריים במחשב זה כפי שאמרתי מעבד חזק ו32 גיגה ראם. מעדיף מעבד AMD אבל מוכן לשקול אינטל לפי עניין. כרטיס מסך העדפה קלה לאנבידיה אבל לא מחייב. אני לא זקוק להרבה אחסון קשיח במחשב בערך 2-3 טרה יספיק כאשר לפחות טרה אחד צריך…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מצאתי לפטופ של Lenovo מאוד זול עם מפרט ממש טוב שהוא Lenovo IdeaPad B560 M4892IV אמרו לי שלפטופים זולים של Lenovo מתקלקלים מהר אחרי שנה בערך זה נכון? איך אני יכול לדעת האם הדגם הספציפי הזה הוא לא מאלה שמתקלקלים מהר?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים אבל אני אנסה. המחשב מיועד לחבר שעובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן: 1.After effects 7. 2.canopus edius 4. 3.Photoshop CS2. 4.Adobe Encore 2. מפרט המחשב שיש לו כרגע: Pentium 2.8HT 2GB DDR 400 לוח אם של ג'יגהבייט AGP x8 Geforce 5200 AGP כרטיס עריכה - DVStorm RT - PCI 4xHD160GB IDE. מארז HEC COMPUCASE CI-6A19. יש לי מספר שאלות: מכיון שאין לו כרגע מספיק כסף למחשב חדש, את השדרוג הוא היה רוצה לעשות בשלבים. בשלב הראשון מעבד מהיר, לוח אם וזיכרון. והוא בהחלט היה רוצה לעשות אוברקלוק רציני. 1. איזה מעבד מומלץ ? אמרו לי שבשביל אוברקלוק ה4300 עדיף על ה6300 ?! 2.איזה לוח אם וזיכרון אתם ממליצים? הוא צריך לפחות 2GB. האם 667 יספיק לו או שווה לקחת כ…
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מפרט כי המחשב הישן שלו לא מסוגל להריץ פיפא 2009 והוא צריך משהו שיחזיק. התקציב הוא 1200 ש"ח, ללא ציוד היקפי, מספיק 160 ג'יגה הכי זול וכונן דיוידי הכי זול, אם אפשר אז כ. מסך לא מובנה (דוגמאת 8400GS\ HD3450).
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-