עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, עדיין לא מאוחר לבצע שינויים, לכן אשמח לשמוע את דעתכם ואם כדי לשנות רכיב כלשהו- מעבד: Amd Athlon X2 5000 לוח אם: Asus m2n-VM דיסק קשיח: WD 500AVJS 500G 8mb זיכרון: G.Skill 2 800mhz ck 5-5-5-15 NQ כרטיס גרפי: Gecube ATI Radon HD2600XT Hdmi 512 כרטיס טלויזיה: Hauppauge PVR 150 צורב: LG GSA-GH20L Sata מארז ללא ספק: Aerocool m-40 ספק כוח: Hec 400 TR-TF מה דעתכם על הארד דיסק? הוא יותר יקר מהדגם של ה 16 מגה באפר, אבל לטענת החנות הוא יותר שקט. מה דעתכם, השקט שלו שווה את העוד 50 שקל וירידה בביצועים כתוצאה מבאפר מוקטן? עוד משהו, המארז הספציפי הזה נלקח כיוון שהכרטיס מסך הוא גדול ורק באותו מארז (בסדרי גודל של מחיר נמוכים) הוא יכנס. תודה!

2. Started by ssip96,

מפרט: Intel® Core™ 2 Duo processor P8700 ( 2.53GHz 1066MHz 3MB ) Genuine Windows 7 Home Premium 64 NVIDIA GeForce GT 240M 512MB 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz 14.0 " HD Wide LED 1366x768 Industry Standard Touchpad 320GB 5400 DVD Recordable (Dual Layer) 6 Cell Lithium-Ion Intel Wireless Wi-Fi Link 5100 Bluetooth Version 2.1 + EDR שוקל 2.1 ק"ג זמן סוללה (ע"פ האתר 6.5 שעות לסוללת 6 תאים) ומשטח טרקפאד מולטי טאץ' . נשמע מבטיח לא?.. מדובר על הדגם 41896HU http://shop.lenovo.com/us/notebooks/ideapad/y-series/y450

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  3. 1. מה התקציב?6000 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים, תוכנות כבדות ועוד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?יש לי כבר מארז NZXT TEMPEST 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL בלבד 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?מאוורר אני רוצה MUGEN2 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא.. 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא קריטי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?בינוני 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. כל המשחקים הכי חדשים, רזולוציה 1680X1050 עוד הערה שלי: עדיפות למעבד הזה INTEL Core I7…

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by gunai,

2

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  5. מפרט לעבודה משרדית עם סרטים פה ושם (לא משחקים). המפרט: (הרכבתי בלמיר, תסלחו לי אם יש שגיאות כתיב בהעתקה (מי בונה אתר לקניות בפלאש?!)) מעבד - AMD Athlon XP 2500+ No fan לוח אם - ABIT NF7 זיכרון - DDR Micron 400mhz 512MB מארז - Compucase CI-6A19 מאוורר למעבד - Coolmaster ... Socket 370/A אני לא צריך מסך ורכיבי חומרה אחרים (כונן קשיח וכו'). לגבי כרטיס מסך - יש לי TNT2 Model64. כתוב באתר של Abit שהלוח עובד ב-AGP x4/x8. מישהו יודע אם הכרטיס עובד במהירות הזו? לגבי לוח אם - מה ההבדל בין גרסה 2 של הלוח לגרסה הראשונה? לא כתוב באתר של למיר איזו גרסה הם מוכרים ולא מצאתי מידע באתר של Abit לגבי זיכרונות - ממתי ולמה המחירים כל כך יקרים? צפויה ירידה במחירים בזמן הקרוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  6. אני מעוניין בקניית מחשב נייד חדש. התקציב שלי הוא לא גבוה במיוחד. בסביבות ה-4500. היית רוצה להפיק כמה שאפשר ממנו. חשבתי על הדגם הזה. או כאן המפרט שלו יותר ברור. הוא גם CORE 2 DUO, אומנם T5800 ולא משהו יותר חזק, אבל יחסית לתקציב, דרישות ושאר הנתונים נאלץ להסתפק. יש לו את ערכת השבבים היותר חדשה, גם יציאת SPDIF ו-HDMI שאני צריך למקרים שאני ארצה לחבר ל-LCD בסלון ומערכת סראוונד, גם תומך ב-802.11 N, בנוסף יש לו כרטיס מסך 3470 ו-3 ג'יגה RAM שזה חביב מאוד אחרי הכל למקרה של איזה משחק או שניים פשוטים, וגם 320 ג'יגה HD שזה נחמד. והוא שוקל 2.7KG שזה לא קל במיוחד אבל פחות מה-3.2 של HP. כי אחרי הכל אני רוצה איזושהי ניידות בעתיד, ומחשבים עם נתונים טובים וניידות גבוהה אני לא יכול להרשות ל…

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  7. שלום רב, התכוונתי לרכוש מחשב שולחני של HP, שיחליף את הדגם הישן יותר שמצוי אצלי. בפורום כרטיסי מסך יעצו לי להיעזר במומחים כאן שיוכלו להרכיב עבורי מפרט איכותי שייתן תמורה גדולה יותר לכסף. אז בכדי שלא יהיו לי אחר כך נקיפות מצפון, אשמח לקבל את המלצותכם, בהתאם לדרישות כדלקמן: 1. מחשב עוצמתי שיריץ תכני HD חלק, בלי קרטועים וללא שום מאמץ. 2. דיסק ענק בנפח 1 טרה (רצוי לחלק לשני דיסקים של 500) 3. המחשב לא מיועד לשמש כמדיה סנטר בסלון (יש לי כבר אחד כזה) ולכן אין צורך במארז ממש איכותי, המקובל למחשבים מהסוג הזה. 4. חייב מעבד של אינטל 5. כולל מערכת הפעלה 6. אין צורך במסך. גם לא במקלדת, עכבר ורמקולים. 7. אין צורך בכרטיס PVR תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by -Tal-,

שלום לכולם מה דעתכם על Dell n5110 i7-2630QM עם שימוש בתוכנות כגון Revit, AutoCAD, Sketchup ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  9. שלום לכולם, לפני בקשה לסיוע במפרט מחשב שאלה, האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? אני רואה שמחשב מחודש בכל מני מקומות מגיע עם אחראיות ובמחירים יפים. בנוסף, צריך סיוע במפרט מחשב, צריך את עזרתכם האדיבה בבניית מפרט למחשב בסביבות ה 2,500 ש”ח (ניתן לחרוג מעט אם זה עניין של מסך יותר טוב), תודה מראש. אני מתמקד בעיקר במחשב, אשמח להמלצות לצירוף מסך מחשב כי יש לי מסך של חבר אני רק לא בטוח עד כמה הוא יהיה טוב עבורי, לא משהו יקר מדי אלא משהו שטוב לצפייה בסרטים/סרטונים ועריכת סרטונים. השימוש העיקרי במחשב הוא עריכת סרטונים וגלישה באינטרנט בעיקר צפייה בסרטוני יוטיוב. בעבר ניסיתי להתייעץ בכל מני מקומות לגבי כרטיס מסך למשחקים עכשוויים כמו RDR2 או בעתיד GTA 6, כי מעניין אותי איך המשחק הזה יהיה…א…

10. Started by shnozlid,

מחשב לא למשחקים בכלל, ישמש לעבודות כמו וורד אינטרנט ודברים פשוטים כאלה. התקציב הוא שלושת אלפים עד ארבעת אלפים שקל.

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  11. 1 Compucase super Midi Tower CI 6a21 300w ART - Black & Blue 355 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 525 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400E-L 412 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 386 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK 71 ש"ח 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,496 ש"ח 2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 560 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח סה"כ 4,213 ש"ח מה אתם אומרים? יש אישור? נ.ב. ספק 300W יצליח להחזיק את המערכת הזאת? כי ממש אין לי כסף לספק 400W :-\

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by nsof,

שלום לכולם, צריך מחשב לשימושים הבאים: אופיס אינטרנט מהיר (כולל אפשרות לאלחוטי) צריבת DVD, ניגון דיסקים. משחקים אקראיים (חלק קטן, אבל שתהיה אפשרות לאיזה קרב קטן מידי פעם). פיתוח קצת כבר יש: מקלדת עכבר רמקולים CD ROM אפשרי?

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מחשב ממפרט זול אבל שיהיה מחשב אמין יש לי את רוב החלקים מהמחשב הקודם החלקים שאני צריך הם: לוח אם -כדאי שיהיה בעל כרטיס קול אם לא להוסיף כרטיס+ חריץ agp מעבד זכרונות 512 מגה הר דיסק - הכי חשוב שיהיה אמין , לא פחות מ40ג' המחשב יהיה בשימוש בעיקר לעבודה משרדית ומידי פעם condition zero הכרטיס מסך שיש לי עכשיו מריץ את המשחק יחסית טוב אז אני לא מעוניין לקנות אחר הדגש במחשב הזה לא ביצועים מדהימים ולא אובר קלוק אלה אמינות .. בגלל זה אני נוטה לבחור מעבד intel (אחריות life time) בעיקרון אני מחליף את כול זה בגלל בעיות בלוח אם במחשב הנוכחי.. תודה

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  14. יש לי 2 הארד דיסקים של 500 גיגה ביחד. אני רוצה מחשב למשחקים -כל החדשים שיצאו , עם כרטיס מסך מסדרת 8800 (נראה לי שהוא הכי טוב כרגע...), מעבד טוב ולוח אם. את כל שאר הדברים כמו מסך, כרטיס קול, מקלדת , עכבר, הארד דיסק, זכרונות, כבר יש לי. תודה

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  15. שלום משרד של הדמיה אדריכלית של חבר שעוסק ברינדור בלבד זקוק לזוג מחשבים חדשים. מדובר רק על מחשב ללא ציוד היקפי. רצוי להוציא את המירב בכמה שפחות כסף, ולכן חובה להשתמש באוברקלוק שמאפשר קירור אוויר איכותי על מנת להגיע לביצועים מרביים. הבעיה שאני מעודכן רק בקווים הכללים של מה שהולך היום לכן באתי להתייעץ איתכם כאן. התוכנה היא Maya + Maxwell.. הרינדור הוא תלוי מעבד בעיקר. ככל שיש יותר ליבות והוא יותר חזק = יותר טוב. יש כאן בנצ'מרק רק לתוכנה זו: http://www.benchwell.com ניתן לראות כאן מערכות עם I7 באוברקלוק שעוקפות הרבה מערכות XEON עם 8 מעבדים. המטרה שלנו היא להשיג משהו דומה. מעבד I7 באוברקלוק ל-4Ghz. השאלה הראשונית היא אם I7 920 vs 860? אני יודע של-1156 יש מספר יתרונ…

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי, ליישומי אינטרנט, משחקים לא כבדים, עריכות גרפיות ועריכות וידאו לא מורכבות התקציב שאני מעוניין להוציא על המחשב הוא עד 4000 ש"ח קיבלתי הצעה מ- LOGIC , הם המליצו בתקציב כזה ללכת רק על AMD בטענה שאלו מעבדים טובים לא פחות מאינטל אבל יותר זולים ומתאימים לתקציב שלי - האם זה נכון?? מבקש את חוות דעתכם על ההצעה כולה: מארז: Simbadda 328-4 Silver 400W USB 2.0 Front Case 200¤ מעבד: AMD Athlon XP 2800+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 787¤ לוח אם: ABIT NF7 nForce2 Motherboard 444¤ זיכרון: DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory …

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  17. שלום ברשותי כרטיס למצלמות אבטחה (KODIKOM 8800) וברצוני לרכוש מחשב שיהיה בלעדי לטובת פעולת האבטחה התקציב עד 1200 חייב להיות בעל צ'יפ של אינטל ולא VIA (אם עדיין קיים )HDD של לפחות 250 וכרטיס מסך משולב או לא אבל עם 512KB זכרון לפחות תודה

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  18. 1. התקציב המקסימלי 2200, עדיף לא לחרוג 2.השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית לא משחקים , יש מסך 24" רזולציה טבעית 1080X1920 .3צורב -אין צורך (אם נכנס בתקציב) 4. יש דיסק קשיח SSD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 או 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. או ירושלים או מרכז (כפר סבא, ראשון) 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?עדיפות לSATA3 1…

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by madix,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אז אפשר להעביר במידה ולא. אני מחפש כרטיס מתאם שמתחבר ל-pcie במחשב, ונותן כניסת expresscard (כמו במחשבים ניידים). מצאתי את זה: http://www.amtron.com/reader/pcie101.htm אבל אני מחפש משהו שאפשר לקנות בארץ. מישהו מכיר כזה מתאם?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  20. בשביל גלישה באינטרנט עבודות משרדיות ומשחקים 1080P חשבתי בהתחלה ללכת על I3 10105F + לוח H510 עם תמיכה עתידית PCIE4 לשדרג בהמשך למעבד GEN11 יש עוד אפשרות R5 5600 + A520 או I5 12400F + H610 או I5 13400F הבעיה עם ה 12400 ו 13400 שהם זקוקים לגוף קירור יחסית חזק וזאת השקעה של עוד מינימום 150 שקל I3 10105F + H510 עולה לי 610 שקל = אפשר להתקין גוף קירור פשוט I5 12400F + H610 עולה לי 980 שקל + 150 גוף קירור I5 13400F + H610 עולה לי 1265 שקל + 150 גוף קירור R5 5600 + A520 עולה לי 795 שקל + גוף קירור 65W ? או 100 ? ליתר ביטחון ? בערך 80 שקל .

21. Started by urkoni2222,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מתאים למחשב שעבודת הגרפיקה שלו תסתכם בפוטושופ ולייטרום ללא 3d וללא אנימציה. עריכת תמונות רגילה. אשמח להמלצה, תקציב עד 700 ש"ח. נראה לי שלא צריך יותר מזה. תודה!

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד שכשקניתי אותו פורסם שהרז' שלו היא 1366X768. בפועל הרזולוציה היא 1600X900. ידוע לי שזו כביכול רז' עדיפה, אבל לא לכולם. משחקי מחשב אני צריך לשחק ברז' זו כי ב1366X768 רואים פחות טוב כמו בכל LCD שלא ברז' הטבעית שלו. וכמובן שאני מאבד ביצועים. עברה חצי שנה מאז רכשתי את המחשב, האם זה אפשרי לבטל ? (בכל זאת זו הטעייה וכמו שאמרתי יש יתרונות אך גם חסרונות).

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  23. חבר שלי מתכוון לקנות מחשב חדש כולל מסך ומיקדלת+עכבר הנה ההצעה שלי תנו עצות לשיפור: נתתי שני מפריטים ביגלל שאני לא יודע מה עדיף a-data או twinmos??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  24. אחרי המון שיטוטים והתייעצויות פה באתר די גיבשתי עמדה לגבי איזה מחשב אני צריך. אני מחפש מחשב שיהיה אמין ויציב בלי קריסות ובעיות. אם אתם חושבים שצריך לשנות את התקציב קצת לאיזה כיוון אז אין בעיה. העיקר לא לחסוך יותר מדי ואז לקבל "מחשב סוג ב" שיעבוד לאט ולהרגי ששמתי כספי על קרן הצבי... (אגב, השימושים הם אופיס, אינטרנט וסרטים) אז לפי כל ההמלצות שקיבליתי זה המפרט הכללי שגיבשתי ואשמח לעזרתכם מכאן מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H (תודה רבה לנייק על ההמלצה) - אם אתם חושבים על לוח אחר אז תגידו לי כי אני ממש לא מבין בלוחות. רצוי שתהיה יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית), חובה יציאת HDMIאו DVI, רצוי יותר משני חריצים לזיכרון. זכרון פנימי 4GB הרד דיסק 3200AAKS של WD. (שו…

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  25. 1. מה התקציב?התקציב שלי הוא 3400 נקי . בלי חריגה 2. מטרות המחשב? מטרות המחשב הם נטו גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין לי חברה מועדפת 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אין לי כל כך חשיבות לנושא הקירור והעיצוב . שהמחשב יחזיק טוב ושלא יהיה רועש מידי זה הכל .. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני לא צריך מערכת הפעלה . 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כן . שיהיה מחשב הכי הכי הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב !!!מחשב גיימינג…

• 8 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים