ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. פלונטר 9.…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן הנייד שלי שובק חיים ברגעים אלה וחשבתי לקנות חדש. אני לא באמת מכיר את טווחי המחירים, יתרונות, חסרונות אז תסבירו לי כמו למפגר. חשבתי לרכוש הפעם אפל, לא בגלל שאני מכיר או אוהב אלא בגלל שאני עומד להתחיל ללמוד תקשורת חזותית ובבי"ס שבו אלמד כל מעבדות המחשוב משתמשות במוצרים ובמחשבים של אפל. רשמתי בכותרת שהתקציב הוא עד 5000 כי אני לא באמת יודע אם המאקים יכולים להגיע למחירים סבירים או לא, אבל בעיקרון תקציב סביר בשבילי זה כ3500. עכשיו, השימושים העיקריים שיהיו לי במחשב: דבר ראשון והכי הכי חשוב, בעצם הסיבה האמיתית שלשמה אני קונה את המחשב: סיבילייזשן 5 ! חוץ מזה תוכנות די כבדות כמו פוטושופ אילוסטרייטור פרי האנד פלאש וכו כמובן גלישה וכתיבה עוד דבר שחשוב להגיד: אחד ההורים …
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה dell vostro v131 בלי מערכת הפעלה התקנתי עליו ubuntu 11.10 X64 וגם WIN 8 DEV PREVIEW כמה שאלות: האם יש משהו שדומה לדריברים באובונטו? (משהו שיתן לי לקבוע את התפקיד של המקשי קיצור, ואם אני לא טועה גם יסדר בעיות עם הtouchpad) יש לי ויסטה מהנייד הקודם שלי האם עדיף להשתמש ב WIN 8 או בויסטה? (בזמנו היא הייתה ממש לא טובה, האם אחרי ה SP שיצאו לה היא כמו WIN 7 בערך?) כמובן שיש לי כל מני בעיות עם הדריברים ב WIN8 האם יש סיכוי לפתור את זה? (הדריבר של ה tuchpad נתקע בתחילת ההתקנה, וגם של הסאונד וגם חלק מהדריברים של הכרטיס רשת) ואיזו תוכנה באה עם הנייד בדרך כלל כדי לתפעל את הקורא טביעת אצבע (למרות שאני מנחש שזה יותר גימיק מאשר שימושי)? תודה מראש אריה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום חברים אחותי נתנה לי תקציב של 2000 ש"ח לקנייה של מחשב בלי ציוד היקפי שישמש לגלישה באינטרט צפייה בתכני hd ושימוש באופיס. חשוב לי לציין שאת מערכת ההפעלה והכל אני אתקין.אשמח אם תוכלו לייעץ לי ולבנות לי מפרט מהחנות הבאה: http://www.skypc.co.il/BuildItemsv3.asp?page=187 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית בעיקר וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קר…
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום חברים, כרגע יש לי מחשב מאוד ישן עם Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~3.6GHz 16GB RAM DDR3 NVIDIA GeForce GTX 970 ואני מחפש לקנות מחשב חדש בקרוב חשבתי ללכת על חומרה ישנה שתהיה גם ככה שדרוג די משמעותי עבורי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אשמח לקבל 2 הצעות למחשב אחד ב7,000 אם אפשרות חריגה עד 7,600 אחד ב10,000 ללא אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג \ תכנות בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צ…
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
- 2 followers
-
-
בוקר טוב לכולם! אז ככה התחדשתי בHP Pavilion tx2520e j (הזמנתי ומחר הוא מגיע ) וזה המחשב הנייד הראשון שלי ויש לי כמה שאלות. א. איזו מערכת הפעלה עדיפה? הוא מגיע עם VISTA HOME PREMIUM 32BIT ויש גם ULTIMATE 64\32 וגם SEVEN 64/32 ראיתי אותו עובד יפה עם 7 אבל הבנתי שיש כמה עידכונים שדופקים את העט ואני מתכוון להשתמש בו 95% במצב TABLET. ובכלל מבחינת ביצועים של המערכת וצריכת חשמל ויתרונות מול חסרונות באופן כללי. ב.אילו תוכנות לפי דעתכם הם MUST לנייד בכלל ולTABLET בפרט. ג. כל טיפ אפשרי על מנת להנות מהמחשב ולהוציא ממנו את המקסימום. תודה מראש על שיתוף הפעולה ושיהיה לכם יום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב נייד WIND ואני רוצה לדעת האם במצב שהוא לא מחובר לחשמל אך הוא גם לא עובד (לא פועל) האם גם אז הבטריה יורדת?אם כן אז מה עושים בזמן שאני לא ליד המחשב למשך שבוע למשל?האם להשאיר אותו במטען או פשוט להשאיר אותו ככה? תודה
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
1x Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 1x MSI 9800 PRO 128MB 1x RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 1x Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 1x Antec 400W SL400P SmartPower 2x GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 1x AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1x Mitsumi floppy 1.44 1x NEC DVD X 16 DV5800 1x DELTA 92MM FFB0912EHE Case Fan 1x Seagate 120GB 8MB 7200 Serial ATA סך הכל: 6,255 ש"ח תורידו מהסך הכל 90 ש"ח שזה הספק של המארז ותרידו עוד 100 ש"ח על גוף הקירור של המעבד ותקבלו: 6065!!! נו מה אתם אומרים??
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אוקיי הגעתי לרגע האמת , הכסף נמצא אצלי ומה שנשאר זה רק להזמין , המפרט כבר סגור , אני מאוד מרוצה ממה שבחרתי הבעיה העיקרית היא מאיפה להזמין . מחו"ל : http://www.tigerdirect.com/cgi-bin/Shop ... =y&msg=&q= או מהארץ אותו מפרט רק יקר יותר ב 2000 , את הכרטיס מסך אני יצטרך במלא להזמין מחו"ל כי אין אותו בארץ המשלוח עולה עוד 173$ ומע"מ עוד 300$ בערך ככה שזה יוצא בערך 2500$ שבשקלים זה 8500 ואז אני יקנה עוד מארז איכותי כמו הhaf x או raven rv02 וזה יצא 9.5 אגב המחשב הוא לאנימציה ולעבודה בתוכנות 3ds max zbrush מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי עכשיו עשיתי הזמנה למחשב חדש להלן המפרט INTEL CORE 2 DUO E6700 Scythe "NINJA PLUS Rev.B" 6Heat Pipes OCZ StealthXStream 600W Power Supply GIGABYTE GA-P35-DS4 NZXT LEXA OCZ DDR2 2048MB 1066MHZ Reaper HPC gforce 8800 gts 640mb עכבר G5וLogiTech מחיר בערך 6500 מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בצונים שתעזרו לחבר טוב שלי בבניית מחשב ביתי מפרט לא אמור להיות יקר מדי עד 2500 ש"ח לא כולל מסך ושאר אביזרים. רק המארז ותכולתו כאשר השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ בתודה מראש ירון ודוי...
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לעזרה למחשב שנועד לשרת את כל בני הבית במשך שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כל התקציב. אני מעוניין ברכיבים אמינים לאורך זמן אם הם שווים את ההשקעה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 בסולם - לא חשוב שקט מופתי, אבל אני לא רוצה טרקטור כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד במחיר עד 5500 ש"ח. עברתי על עשרת העמודים האחרונים של הפורום ואספתי חוות דעת על מפרטים דומים. אך בכל זאת, הייתי מעוניין לקבל המלצה בהתאם לצרכים הספציפיים שלי. צרכים: ויסטה (+Aero) סביבות פיתוח קוד (VStudio) תוכנות חישוביות משחקים קלילים מה שאני מחפש זה (בסדר עדיפות הזה): Core 2 Duo 1GB RAM HD לפחות 80GB 3 שנים אחריות (מובנה או הרחבה במסגרת התקציב) Windows XP PRO משקל כמה שיותר נמוך (למשל, ע"ח גודל המסך). פחות חשוב לי גודל וכרטיס המסך, כל עוד יוכל להריץ ויסטה - כלומר, לפחות GMA 950 עם 128MB. בכלל לא חשובים לי כל מיני גאדג'טים - שלט רחוק, lightscribe, ושאר צעצועים. כמו-כן יש לי אפשרות לרכוש את הנייד באילת אבל אני לא מכיר שם חנויות פרט לאופיס דיפו. אז…
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב עם הדרישות המינימאליות הבאות, ללא ציוד הקפי: מעבד כפול ליבה (משהו סביר אבל לא overkill לשאר המערכת) 2 גיגה זיכרון לפחות כרטיס מסך שמסוגל להציג HD מלא עם 512 מגה זיכרון לפחות ותמיכה בDX11 ומעלה 500GB כונן קשיח לוח אם יציב, ללא שטויות מיותרות, מאפשר OC קל. מארז לא מכוער מידי (עדיף HEC פשוט או משהו כזה...) אין דרישות לחיבורים מיוחדים (אני מניח ש6 USB, כניסת HDMI למסך וכו' זה סטנדרט) אין מיגבלות רעש (בגבול הסביר, כן... לא מחפש ציוד מיוחד, אבל אם יש חלופות שקטות אז עדיף) אין צורך בצורב רצוי מ-KSP (אגב, מכירים בעיות כלשהן עם הסניף בצומת בילו?) לא צריך הרכבה (אלא אם זה לא יותר מ-50 ש"ח) שימושים: SC2 סרטים בסטרימינג וורד תודה לעוז…
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת כמה דברים אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה full hd ומסך מחשב 22 אני משחק משחקים כבדים מאוד ואני רוצה שיפעיל משחקים כבדים שיצאו בקרוב על רזולוציה הכי גבוה ורציתי לשאול על הכרטיס hd 4870 x2 עם מעבד של אינטל איזה מומלץ? ואיזה לוח אם מומלץ והאם שווה הddr3 תודה למי שעוזר
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר על המלצות למחשב עבור פנסיונר לשימוש יום-יומי בסיסי(גלישה באינטרנט). הוא קיבל הצעה בחנות עבור: Lenovo ideaCentre 520 27 F0D00035IV AOI ללא מסך מגע 4,490₪ לדעתי לא צריך להוציא סכום כזה עבור אדם שלא מנצל את מלוא המשאבים של המערכת ויכול להסתפק בזול יותר. תודה
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מחפש מחשב קל שיש לו ssd אם יש דבר כזה שילוב עם הארדיסק יחסית גדול זה מצויין מסך שיהיה anti glare. ו14 " אשמח ללינק לקניה ישירה. תודה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד שתואם את דרישותיי. * מטרות המחשב? שימוש סטודנטיאלי אינטרנט ואופיס * גודל המסך - 14" בלבד * משקל רצוי - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי סלולות שמחזיקות 8 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות hdmi * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB לפחות. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, אשמח למחשב בעל אחריות של יותר משנה, אם קיים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באיכות רגילה * גודל המסך? 13.3" * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל-2 קילו יהיה מצויין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA חובה. אם אפשר אז גם HDMI.* Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אין אני יודע שהתקציב מאוד מוגבל, אבל זה מה שחברה שלי יכולה להרשות לעצמ…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום וגם במחשבים אני לא מבין כל כך, המחשב האחרון שיש לי כמעט בן 5. 1. אני מעוניין במפרט של מחשב שיהיה למשחקים בעיקר ויספיק לי לשלוש ארבע שנים. 2. האם כדאי לחכות חודש או חודשיים ליציאה של המעבדים החדשים כדי לקנות מחשב? ואם כן מה אז כדאי לקנות? תודה רבה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מעבד: Intel P4 3.0 775 לוח אם:Asus P5GDC-V Deluxe דיסק קשיח: WD 80GB SATA זיכרון: Samaung 2X256MB DDR400 כונן אופטי: צורב ASUS X52 X32 X52 מארז: Compucase 6A19 כולל PSU HEC 300W ART
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אבל מוכן להוסיף עוד קצת אם ממש ישתלם. מקסימום 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - לימודים ועבודה משרדית - שימוש סביר בקרום, תוכנות אופיס, צפייה בסרטונים, - עריכת תמונות וסרטונים פה ושם - תכנות - תכנות בסביבת אנדרואיד (יחסית כבד) - גיימינג קל - לא משחקים כבדים או משהו. csgo מקסימום וגם זה בקושי יקרה. המטרה שלו היא בעיקר ללוות אותי ב5 שנים הבאות בלימודים. יש לי נייח בבית שמיועד לגיימינג ודברים כבדים יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. מעדיף שיהיו רמקולים מובנים 4. הא…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי מפרט חלקי שהרכבתי בעצמי, ואני מעוניין להשלים אותו, מבלי לעבור את ה-5500 ש"ח. זה המפרט: מעבד (1461 ש"ח): Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box גוף קירור למעבד (256 ש"ח): SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm לוח אם (587 ש"ח): GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון פנימי (459 ש"ח): CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT דיסק קשיח (570 ש"ח): Western Digital WD5000AAKS 500 GB SATA2 צורב (180 ש"ח): LG GSA-H62N X18 DVD כרטיס קול: מובנה על הלוח אם (Onboard) כרטיס רשת: מובנה על הלוח אם (Onboard) עד כאן יוצא: 3513 ש"ח. צריך להשלים: כרטיס מסך מארז ספק כוח מסך כלומר, אני צריך למצוא את 4 הרכיבים שנותרו ב-2000 ש"ח גג. בבקשה תמליצו לי על דגמים טובים. אני אציין שאני לא מחפש כרטיס …
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-