ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני בקשה לסיוע במפרט מחשב שאלה, האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? אני רואה שמחשב מחודש בכל מני מקומות מגיע עם אחראיות ובמחירים יפים. בנוסף, צריך סיוע במפרט מחשב, צריך את עזרתכם האדיבה בבניית מפרט למחשב בסביבות ה 2,500 ש”ח (ניתן לחרוג מעט אם זה עניין של מסך יותר טוב), תודה מראש. אני מתמקד בעיקר במחשב, אשמח להמלצות לצירוף מסך מחשב כי יש לי מסך של חבר אני רק לא בטוח עד כמה הוא יהיה טוב עבורי, לא משהו יקר מדי אלא משהו שטוב לצפייה בסרטים/סרטונים ועריכת סרטונים. השימוש העיקרי במחשב הוא עריכת סרטונים וגלישה באינטרנט בעיקר צפייה בסרטוני יוטיוב. בעבר ניסיתי להתייעץ בכל מני מקומות לגבי כרטיס מסך למשחקים עכשוויים כמו RDR2 או בעתיד GTA 6, כי מעניין אותי איך המשחק הזה יהיה…א…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחשב לא למשחקים בכלל, ישמש לעבודות כמו וורד אינטרנט ודברים פשוטים כאלה. התקציב הוא שלושת אלפים עד ארבעת אלפים שקל.
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך מחשב לשימושים הבאים: אופיס אינטרנט מהיר (כולל אפשרות לאלחוטי) צריבת DVD, ניגון דיסקים. משחקים אקראיים (חלק קטן, אבל שתהיה אפשרות לאיזה קרב קטן מידי פעם). פיתוח קצת כבר יש: מקלדת עכבר רמקולים CD ROM אפשרי?
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים של 500 גיגה ביחד. אני רוצה מחשב למשחקים -כל החדשים שיצאו , עם כרטיס מסך מסדרת 8800 (נראה לי שהוא הכי טוב כרגע...), מעבד טוב ולוח אם. את כל שאר הדברים כמו מסך, כרטיס קול, מקלדת , עכבר, הארד דיסק, זכרונות, כבר יש לי. תודה
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום משרד של הדמיה אדריכלית של חבר שעוסק ברינדור בלבד זקוק לזוג מחשבים חדשים. מדובר רק על מחשב ללא ציוד היקפי. רצוי להוציא את המירב בכמה שפחות כסף, ולכן חובה להשתמש באוברקלוק שמאפשר קירור אוויר איכותי על מנת להגיע לביצועים מרביים. הבעיה שאני מעודכן רק בקווים הכללים של מה שהולך היום לכן באתי להתייעץ איתכם כאן. התוכנה היא Maya + Maxwell.. הרינדור הוא תלוי מעבד בעיקר. ככל שיש יותר ליבות והוא יותר חזק = יותר טוב. יש כאן בנצ'מרק רק לתוכנה זו: http://www.benchwell.com ניתן לראות כאן מערכות עם I7 באוברקלוק שעוקפות הרבה מערכות XEON עם 8 מעבדים. המטרה שלנו היא להשיג משהו דומה. מעבד I7 באוברקלוק ל-4Ghz. השאלה הראשונית היא אם I7 920 vs 860? אני יודע של-1156 יש מספר יתרונ…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי, ליישומי אינטרנט, משחקים לא כבדים, עריכות גרפיות ועריכות וידאו לא מורכבות התקציב שאני מעוניין להוציא על המחשב הוא עד 4000 ש"ח קיבלתי הצעה מ- LOGIC , הם המליצו בתקציב כזה ללכת רק על AMD בטענה שאלו מעבדים טובים לא פחות מאינטל אבל יותר זולים ומתאימים לתקציב שלי - האם זה נכון?? מבקש את חוות דעתכם על ההצעה כולה: מארז: Simbadda 328-4 Silver 400W USB 2.0 Front Case 200¤ מעבד: AMD Athlon XP 2800+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 787¤ לוח אם: ABIT NF7 nForce2 Motherboard 444¤ זיכרון: DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory …
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אז אפשר להעביר במידה ולא. אני מחפש כרטיס מתאם שמתחבר ל-pcie במחשב, ונותן כניסת expresscard (כמו במחשבים ניידים). מצאתי את זה: http://www.amtron.com/reader/pcie101.htm אבל אני מחפש משהו שאפשר לקנות בארץ. מישהו מכיר כזה מתאם?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
בשביל גלישה באינטרנט עבודות משרדיות ומשחקים 1080P חשבתי בהתחלה ללכת על I3 10105F + לוח H510 עם תמיכה עתידית PCIE4 לשדרג בהמשך למעבד GEN11 יש עוד אפשרות R5 5600 + A520 או I5 12400F + H610 או I5 13400F הבעיה עם ה 12400 ו 13400 שהם זקוקים לגוף קירור יחסית חזק וזאת השקעה של עוד מינימום 150 שקל I3 10105F + H510 עולה לי 610 שקל = אפשר להתקין גוף קירור פשוט I5 12400F + H610 עולה לי 980 שקל + 150 גוף קירור I5 13400F + H610 עולה לי 1265 שקל + 150 גוף קירור R5 5600 + A520 עולה לי 795 שקל + גוף קירור 65W ? או 100 ? ליתר ביטחון ? בערך 80 שקל .
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מתאים למחשב שעבודת הגרפיקה שלו תסתכם בפוטושופ ולייטרום ללא 3d וללא אנימציה. עריכת תמונות רגילה. אשמח להמלצה, תקציב עד 700 ש"ח. נראה לי שלא צריך יותר מזה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שכשקניתי אותו פורסם שהרז' שלו היא 1366X768. בפועל הרזולוציה היא 1600X900. ידוע לי שזו כביכול רז' עדיפה, אבל לא לכולם. משחקי מחשב אני צריך לשחק ברז' זו כי ב1366X768 רואים פחות טוב כמו בכל LCD שלא ברז' הטבעית שלו. וכמובן שאני מאבד ביצועים. עברה חצי שנה מאז רכשתי את המחשב, האם זה אפשרי לבטל ? (בכל זאת זו הטעייה וכמו שאמרתי יש יתרונות אך גם חסרונות).
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
חבר שלי מתכוון לקנות מחשב חדש כולל מסך ומיקדלת+עכבר הנה ההצעה שלי תנו עצות לשיפור: נתתי שני מפריטים ביגלל שאני לא יודע מה עדיף a-data או twinmos??? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב?התקציב שלי הוא 3400 נקי . בלי חריגה 2. מטרות המחשב? מטרות המחשב הם נטו גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין לי חברה מועדפת 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אין לי כל כך חשיבות לנושא הקירור והעיצוב . שהמחשב יחזיק טוב ושלא יהיה רועש מידי זה הכל .. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני לא צריך מערכת הפעלה . 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כן . שיהיה מחשב הכי הכי הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב !!!מחשב גיימינג…
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחשב לצרכים מינמליים... ללימודים: להריץ office,window xp, solid works... להריץ תוכנות בעקרון.... המסך יכול להיות מסך פשוט... אפשר עד 2500 ש"ח תודה!
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הי 1) אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב עם הלוח הזה- http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H77M_PRO/#specifications וכרטיס מסך gtx 670 השאלה שלי היא אם בעתיד אני ארצה להוסיף עוד כרטיס 670 אחד, האם הלוח אם ידע לתפעל אותו בצורה אידיאלית למרות שהוא צ'יפ H77 ולא Z77? 2) ושאלה שניה בקשר לזכרונות, אם אני קונה 16 ג'יגה, עדיף לקנות 4 סטיקים של 4 ג'יגה או 2 של 8? 3) ושאלה אחרונה, מה הכוונה ב"ספק כוח מודולרי" ומה ההבדל בינו לבין ספק רגיל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS מאוורר לוחות אם למעבדי אינטל 1 Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz זכרונות On Board Intel HD Graphics 2500 כרטיס מסך Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX קשיחים SeaSonic ECO-400 400W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU ספק כח Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) מארזים KSP 1950 ש"ח תודה.
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן, המפרט ישולב ביחד עם מערכת קירור מים ומיועד לאוברקלוק ומשחקים בהגדרות גבוהות על מסך 22 אנץ' . השאיפה להגיע ל 4GHZ . המפרט כולל : מעבד - AMD PHENOM 940 לוח אם - DFI DK 790FX-M2RS זיכרון - G.SKILL PI Black 4GB DDR2 900(PC2 7200) כרטיס מסך - POWERCOLOR AX4870 1GBD5-PPH Radeon HD 4870 1GB עכשיו המחיר יוצא 2400 שח ללא משלוח . כמה שאלות לגבי המפרט - 1. האם יש לוח אם מומלץ יותר ? מאחר ואני מזמין מחו"ל יש מבחר גדול יותר (חנות NEWEGG) ואני לא כל כך בקיא בלוחות של PHENOM 2 . 2. לא בדיוק הבנתי אם ללוח אם הזה יש RAID ? רצוי שיהיה RAID כי למחשב יחוברו 2 הרדיסקים של 1TB . 3. האם השילוב הנ"ל ללא אוברקלוק יריץ את GTA IV בצורה טובה ? (משחק שאני מאוד אוהב) ומה אתם חושבים בגדול על …
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:Crysis, BFBC 2 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1080*1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הייתי רוצה להתעייץ איתכם לגבי מכירת שילוב חלקים : Intel Core 2 Quad Q6600 775 LGA Gigabyte P35-DS3L 4GB DDR2 (2GB dual stick) 400mhz , 5 clocks לעולם לא בוצע OC , הרכיבים בשימוש באזור ה 3 שנים. (הזכרונות פחות..)
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב ב-3000 שקל מאיפה כדאי לקנות ועם אילו חלקי חומרה? אשמח אם תשלחו אתר של המקום שבו אתם ממליצים לקנות ובשביל מחשב שנועד בעיקר להורדות ומשחקים כדאי להשקיע יותר? ואם כן כמה ומאיפה אפשר לקנות את אותו מחשב תודה רבה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב נייח למטרת גיימינג. מוכן לשים עד 5000 שקלים עם חריגה של 500.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MW3, BF3 ,קרייסיס 2 וכולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:רמקולי…
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
המליצו לי על שני מחשבים ( אחד Dell והשני HP ), אני פתוח להצעות נוספות כמובן בסביבות ה3000 שקלים (גמיש)- חובה כמובן כונן SSD. המחשב יהיה ברובו לשימוש סטודנטיאלי וגלישה באינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להעיד מניסיונו/לשפוך אור על חיי הסוללה של כל מחשב (חשוב לי מאוד),אמינות ובאופן כללי איכות האחריות שכל חברה מספקת. אם יש לכם מחשב טוב יותר להציע,לא להסס ! המון תודה לעוזרים. המחשב הראשון שהוצע לי : HP probook 440 g6 Processor Intel Core i5-8265U Graphics adapter Intel UHD Graphics 620 Memory 8192 MB , DDR4-2400, 1 of 2 SODIMM…
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש את המחשב הנ"ל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-t7100.htm עם התוספות 2GB זיכרון (2*1G) + וינדוס ויסטא + 120GB 7200RPM דיסק . סה"כ יוצא 6500 ש"ח. רוצה חוות דעת על החנות notebookclub . האם יש אופציות להנחות אם הרכשיה תהיה במזומן. חוות דעת על המפרט תתקבל בשמחה גם . תודה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני צריך עזרה לגבי שידרוג מחשב. הייתי רוצה מחשב שיכול להריץ את קרייסס על מסך של 22". הרכיבים שאני צריך הם: 1. לוח, מעבד. 2. כרטיס. 3. ספק. זיכרונות יש לי 1 גיגה. אני יודע שצריך לפחות עוד גיגה 1. מודה לכל אלה שיכולים לעזור לי.
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-