עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש אור של לוגו HP על המארז, וגם יש אור חיווי של סוללה וכו'. זה לא מפריע בדרך כלל, אבל בלילה זה מציק. אני כרגע פשוט מכסה את המחשב בלילה, אבל אין לי עניין בריטואל הזה. עוד משהו, בעיה שקרתה כמה פעמים, לא יותר מ4, אני ראיתי איזה סדרה ובזמן הניגון המסך נכבה למיקרו-שניה. המסך "מצמץ". האאודיו המשיך, הכל פעל, אבל המסך לרגע ממש קטן נהפך שחור וזהו. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  2. טוב לאחר שאני יושב להרכיב לסבא מחשב. השתשעתי ברעיון להביא לי אחד חדש. ואם כבר חדש, אז למה לא שיהיה אפשר לשחק בו קצת? יעביר את הזמן לסטודנט כמוני. אז בהתאם למה שכתבתם בתחילת הפורום (בנעוצים): 1. התקציב הוא 3000 ש"ח (בלי אפשרויות חריגה) ואם אפשר העדיפות היא לנצל כמה שפחות ממנו. 2. המחשב מיועד בעיקר ללימודים ואינטרנט אבל אפשרות למשחקים ברמה בינונית - המסך הוא 22 FHD. 3. שקט דבר חשוב אבל לא ברמות של "צריך להצמיד את האוזן כדי לשמוע אותו" בוא נגיד באזור ה -7. המחשב הנוכחי שקט ועובד על מאוורים של TT ו - AC. 4. לא מתוכנן מערכי SLI וכו'. עדיפות למעבדי אינטל ולוחות של אסוס. סכרונות אם אפשר 4G ומעלה של OCZ (כרגע עם הסידרה PLATINUM שלהם 2G). אבקש לציין - עי איני גיימר ולא עוקב אחרי מ…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by ron-d,

אני מבקש מפרט למחשב (בלי מסך ) בין 2000 ל- 2500 ש"ח: שימושים: אינטרנט, הורדות, אופיס, צפיה בסרטים לרבות ב -HD , (לא צריך למשחקים): שתהיה יציאת HDMI / dvi לפחות 6 יציאות ל- usb מבקש שהמחשב יהיה שקט עד שקט מאד. תודה

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by Styx,

שלום חברים אני מחפש מחשב לעבודה מישרדית אינטרנט ואוטלוק עד עד 3K עדיפות ל אז אני מחפש מחשב לאבא שלי סביב 3-3.5K עם התכונות הבאות: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, מ * גודל המסך: 15.4/15.6" * משקל רצוי: קל ככל האפשר * זמן סוללה לפחות שעתיים * בלוטות' אפשרי *כונן מעל 100 GB * מקלדת גדולה ככל האפשר ונוחה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by oren500,

כמשתמש וותיק של XP קשה לי עם כל המעבר לחלונות 7 (שדחפו לי בנייד במקום XP ) בשולחן עבודה מופיע לי הדבר הזה (מסומן עם חץ) http://www.dix.co.il/Video.php?Id=14206 ולאחר שאני פותח את הגלילה הזו אני מקבל את זה: http://www.dix.co.il/Video.php?Id=14207 מה זה לעזאזאל? והכי חשוב - איך אני מעיף את כל הדבר הזה משם?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  6. http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/9946786.p?id=1218199529790&skuId=9946786 * Dell Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Processor / 17.3" Display / 6GB Memory / 640GB Hard Drive * 6-cell lithium-ion battery * AC power cable, power cord * Software: Microsoft Works 9 and more * Owner's manual Product Features * Intel® Core™ i5-450M processor Features 3MB cache and 2.4GHz processor speed with Turbo Boost up to 2.66GHz. * Intel® Core™ i5 processor Features smart 4-way processing performance with a speed boost. Intel® H…

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  7. 1. לנצל את כל התקציב סטייה של עד 200 ש"ח במידת הצורך (עד 4700 ש"ח מקס) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD ומשחקים כבדים , שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך עד 1000 ש"ח , רמקולים 2.1 וסט אלחוטי פשוט של מקלדת ועכבר 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב- לא חשוב כ"כ- 5 מקסימום 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא ממש 8. לא לכלול מע' הפעלה ( מע' הפעלה מתוכננת WIN7 9.איזור מגורים- רחובות והסביבה 10.בקשות מיוחדות כלשהן : מעבד של אינטל , 4 ג'יגה זיכרון פנימי DDR3 ואם כונן קשיח של 500 ג'יגה יוזיל את העניין משמעותית אז אפשרי במקום 1 טרה * מודה מראש על התגובות , לא משנה לי איזה חנות ( העיקר שאתם ממליצים עליה) ואפשר לקצץ בעלויות של הציוד ההיקפי לטובת מפרט טוב יותר תודה , גמר חתימה…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם! המחשב הנוכחי שלי נפטר (P4 2.6ghz) הוא היה בן כמעת 5 שנים ואני שמח שהגיע זמנו מקווה שתוכלו לעזור לי לרכוש מחשב חדש! בעיקרון אני קצת Intel fanboy, למרות ה price/performance היותר טוב של AMD. אם בכל זאת תרכיבו מפרט עם ביצועים דומים בהוזלה משמעותית במחיר אני אהיה שמח לשקול את האפשרות! השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3600 ש"ח עדיף לנצל את כולו ניתן לחרוג 200 שקלים בעיקר לטובת אמינות הרכיבים או Price/preformance 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימ…

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by X7-007,

קניתי את המחשב נייד הזה ואני די מרוצה, עלה יקר כן 8,900 אבל הוא שווה את זה באופן מעשי ופיזי יש לו כל מה שאני זקוק, חוץ מבטרייה שמחזיקה בערך לשעתיים שזה החיסרון היחיד בנתיים. פשוט יש איתו הרבה בעיות בעולם, היו לי כמה בעיות אבל הצלחתי לתקן עם גירסאות תוכנה או קושחה לכרטיס מסך. רק רציתי לראות אם יש פה עוד גיימרים שנהנים עם המחשב.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by asaf556,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1680/1050 גודל 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עד עכשיו לא היה לי מחשב מתאים אז אני רוצה לנסות את כל המשחקים החדשים המומלצים שיוצאים בין אם כבדים או קלים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/ג…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by oren500,

המחשב הנייד שקניתי מופיע עם סיסמת כניסה למחשב. כאשר הפעלתי את המחשב בהתחלה הוא ביקש ממני ליצור יוזר וסיסמא. אנ מעוניין לבטל את כל הנושא הזה של הסיסמא כדי שלא אצטרך עם כל הדלקה לרשום יוזר וסיסמא. האם ניתן לבטל זאת?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. ידוע כי מחשב נייד מתכבה כאשר מורידים את המכסה העליון. אני מעוניין שהמחשב לא יתכבה כאשר אני מוריד את המכסה העליון אלא אם כן אני מכבה אותו. האם ניתן לשנות זאת בהגדרות המחשב?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yosi79,

קיבלתי מחשב נייד hp pavilion לא חדש שדרש פירמוט ופירמטתי אותו. הבעיה היא כשאני מנסה להתקין את ה windows בשלב שהקבצים מועתקים לאחר הפירמוט אני מקבל פתאום מסך כחול. האם מדובר בבעיה בדחסק הקשיח? או אולי בעיה בזיכרון? האם שווה בכלל לתקן את המחשב חומרתית? ומה יכול להיות המחיר בתיקון של מחשב נייד? המטרה העיקרית של המחשב היא שהוא יהיה מחובר ל LCD בסלון לצפיה בסרטים ואינטרנט ולכן אין לי צורך במחשב חזק...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. שלום, אני במפרט שיריץ משחקים בצורה מעולה, ויספיק לי לטווח ארוך. כמו כן, עבודה שוטפת וניגון סרטים ב HD. לא מתוכנן OC. אין צורך בהארד דיסק. יש צורך בצורב. עוד דגש שחשוב לי מאוד הוא שהמחשב יהיה שקט, ושלא יפלוט חום. התקציב שלי הוא 4000-5000 שקלים. מעדיף שהמפרט יורכב בפנדה/נעה, כי אני מאיזור חיפה. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by mx-3,

שלום, חברה שלי מחפשת נייד פשוט וטוב לשימוש כללי. (אינטרנט/ אופיס/ סרטים/ מוסיקה) 15" רצוי אחד שמגיע בצבעים ולא של HP. עד 3000 ש"ח תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום, אני זקוק להמלצות למחשב לוח או נטבוק עם מסך מגע מסתובב במחיר של 4000 ש"ח בערך. * מטרות המחשב: ישמש בעיקר לגישה לג'ימייל, פתיחת קבצי PDF ו- WORD, ניהול יומן פגישות והצגת תמונות/מצגות ללקוחות. * משקל רצוי: עד 1.5 קילו * זמן סוללה: לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB * בלוטות? כן, אבל לא על זה ייפול דבר * תקשורות: כרטיס רשת, עדיף WIFI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 150G יכול להספיק בהחלט, עדיף SSD * צורב DVD: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * מסך: לפחות 8", רצוי ללא צורך בעט חרט (קפסטיבי?), מולטי טאץ' יכול להוות תוספת רושם נחמדה בזמן הצגה ללקוחות בזמן האחרון אני קורא עוד ועוד על כל-מיני מחשבים חדשים שאמורים לצאת לשוק. האם…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by paladude,

שלומות, לאחרונה הגעתי לשלב בצבא שבו יש לי הרבה זמו פנוי וחשבתי לקנות מחשב נייד, עכשיו השימושים שלו יהיו כמובן השימושים הרגילים ואני גם רוצה לשחק משחקים עדכניים, אני לא מחפש מפלצת כי חשבתי על ה mx11 אבל הוא נראה לי מיותר אז חשבתי על משהו בסגנון של ה inspiron 4030 מה אתם אומרים, מחשב מומלץ? ויספק לי את הצרכים שלי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. ערב טוב, אני מחפש מפרט בסכום של 3000 ש"ח ופחות. המחשב ישמש כמחשב ביתי -גם לילדים (=כלומר, משחקים ברמה טובה GTA4 וכו.) וגם לעבודות לאוניברסיטה. מבחינת ציוד הקפי- מסך - 22-24 מקלדת עכבר רמקולים איכותיים כבר יש. וכמובן הארדיסק 500 GB הכיוון הכללי הוא אינטל כי זה מה שאני רגיל אבל אני פתוח לאפשרויות תודה רבה וגמר חתימה טובה.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  19. שלום חבר שלי מעוניין לקנות מחשב... קודם כל אני מעוניין לדעת אם יש חנות סבירה באשקלון. דבר שני ב-3200 זה המפרט שהציעו מעבד Intel Q8400 ב-970 ש"ח הארדיסק 500GB - 250 זכרון קינגסטון 2 GB ב- 250 ש"ח מארז + ספק כוח גנרי - 170 ש"ח צורב DVD -ב 150 ש"ח Geforce 220 - ב- 400 ש"ח מסך 22" של MAG ב- 850 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת והמלצות למפרטים אחרים. תודה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  20. לפני שבוע קניתי מחשב ניייד של טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9054&perur=2&t=1&c=339 המפט שלו ממש טוב וחזק אבל אני מרגיש לפעמים שהוא קצת איטי לכמה שניות והאחוז CPU שלו עולה. האם זה נורמלי?? ואם לא מה אני צריך לעשות במצב כזה??

21. Started by mr_sababa,

בחודש הבא אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני. אני בן 22 , עובד רוב הזמן אבל מוצא את הזמן פה ושם לאיזה משחק טוב, כמו כן, עוד שנה אתחיל ללמוד באוניברסיטה וחשוב לי שהוא יחזיק ויהיה שימושי לפחות לשלוש-ארבע שנים הקרובות. כשהמחשב לא יהיה נייד (בעיקר לתקופת הלימודים) הוא יהיה מחובר לTV 32 אינצ', ע"י כבל HDMI . רזולציה HD READY. * מטרות המחשב? - משחקים (FPS, אבל בעיקר PES..מכור) , צפייה בסרטים HD על TV 32" , וכמובן OFFICE, WIN7 * גודל המסך?- לא מאוד קריטי, לא פחות מ 14" . * משקל רצוי? - גם לא מאוד קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משחקים, גם ככה הוא לא יהיה נייד. באוניברסיטה חשוב שהוא יעבוד 3 שעות רצ…

22. שלום לכולם, מבקש מפרט למחשב שישמש בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, קצת גיימינג באיכות טובה והרבה מוזיקה. חשוב מאוד השקט - המחשב יוצב בסלון, ואחרי המחשב האחרון שפשוט חפר לי את המוח עם הרעש שלו (מחשב אייבורי המסחרי של פעם) אני פשוט חייב שקט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי שאני משתמש בו כל הזמן. אימיול, תוכנות סרטים, סרטים און ליין, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד …

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  23. Started by Cha0stAlker,

היי, אני זקוק להמלצה לנטבוק 12.1 אינץ' עד כ 2000 ש"ח ללימודים. חושב שיהיה קל, ושיזוז כמובן. מה אתם אומרים על ה S12 של לנובו? שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by NewStudent,

שלום לכולם! באוקטובר הקרוב אתחיל את לימודי בטכניון ולקראת שנת הלימודים אני מחפשת לקנות מחשב נייד בסביבות ה3000 ומשהו שקלים. אני אשתמש בו בעיקר לצרכים סטודנטיאליים ולכן חשוב לי שתהיה לו סוללה שתחזיק מעמד זמן רב ללא טעינה ושלא יהיה כבד מדי. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע למחשבים מומלצים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. אני לא יודע אם השאלה הזו מתאימה לפורם הזה אבל בכל זאת..... מישהו יודע האם יש אפשרות כלשהי להעביר קבצים מהארד דיסק של מחשב נייח למחשב נייד???

• 6 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.