עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קניתי לפני שבוע וחצי מחשב נייד ל טיושיבה עם מפרט מצויין אבל אני מרגיש שמידי פעם הוא עובד לאט יחסית ונקתע לכמה שניות. יש לי זיכרון פנימי של 4 ג'יגה ולפי מה שאני יודע לא אמור לקחת למחשב הרבה זמן לחשוב. למה זה קורה? יש איזה שהיא דרך למנוע את זה?? אולי תוכנות כלשהן? תודה מראש!!!!!!

2. שלום אני מתכנן לקנות מחשב של DELL כמו בלינק שאני מצרף מהחנות "שופ אילת", המחירים שם זולים משמעותית... האם למישהו יש נסיון איתה? או עם המחשב עצמו? אני מבין שהלטיטוד היא גרסה מאוד טובה של דל, אם מישהו התנסה איתה בעבר אני אשמח לתגובות http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3286 תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם! אני נוסע לארה"ב ורוצה על הדרך לקנות לפטופ לאחיין שלי שהמטרה היחידה שלו זה משחקים ברור לי שבסכומים כאלו (650$ עם חריגה עד 700$) קשה מאוד למצוא משהו אבל זה חייב להיות לפטופ ושיהיה כמה שיותר חזק למשחקים (וגם פיזית) זה מה שמצאתי עד עכשיו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115796 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157367 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220745 אשמח מאוד לקבל חוות דעת, המלצות, הסתייגויות וכו'. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by avishay_the_gever,

הבטריה של הלפטופ של ממש גמורה, אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לגמרי אופציות לרכישת בטריה חדשה (חנויות בארץ, אמזון, איביי וכו') אם למישהו היה בדיוק את המחשב הזה ויצא לו לרכוש בטריה חדשה שיגיב בבקשה. תודה מראש, אבישי הגבר.

5. Started by אני1,

שלום יש לי vostro של דל ומשום מה כאשר אני לוחץ על לחצן ה- Fn האותיות בצד לא הופכות למספרים (רק עם מחזיקים אותו לחוץ). הבנתי שכדי לפתור את הבעיה צריך להיכנס לביוס. מישהו יודע להדריך אותי איך לעשות את זה ומה לבחור שם? אם זה משנה הדגם הוא vostro 3500. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום. זקוק להמלצה לגיימינג שכוללת, מארז וכל רכיביו, רמקולים איכותיים, וסט מקלדת ועכבר איכותיים. כל זה יתחבר למסך DELL U2410 אני זקוק למפרט הכי טוב שאפשר לבנות. התקציב עד 10K מקסימום כולל הכל. המחשב יעבוד לרוב על משחקים ותוכנות... ביקשתי בעבר מפרט אך לשמחתי התקציב עלה.

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  7. היי לכולם, אני מתחיל ללמוד השנה וצריך המלצה לנייד (אני ממש לא עושה את זה בלב שלם, אהבתי היא לנייחים, אבל כולם אומרים לי שהכי טוב ונוח ללימודים נייד.. מפחד שאני עושה טעות..) בכל אופן המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים/סדרות וכו' - אבל לא רק.. אני כן גיימר קל ואני אשמח אם המחשב יריץ משחקים (אובליביון ו-world of warcraft זה יותר מדי לבקש?) תקציב - השאיפה היא בין 3 ל-4 אלף, וגם זה די לחוץ לי.. גודל מסך - למרות שאני אהיה סטודנט והכל, אני כן רוצה את המחשב גם לסרטים ומשחקים כפי שציינתי, ולכן אני כן מעדיף מסך "רגיל" ולא קטן (עוד קילו, פחות קילו, לא קריטי לי) חוץ מזה אני לא חושב שיש עוד דברים חשובים או קריטים.. תודה רבה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. עריכה אתמול כתבתי פוסט שלם ומפורט, אין לי מושג מה קרה לו. בכל אופן, הנה מה שרציתי לכתוב. 1. תקציב: 7000 ש"ח אפשר חריגה עד 500 ש"ח. 2. שימוש במחשב: מחשקים, תכנות מזדמן ולימודים. יש לי מסך "19, אבל ייתכן שאשדרג בהמשך. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד (8-9) 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. מערכת הפעלה Win 7 (איזה כדאי?) והרכבה 7. חשוב לי לקנות את המחשב בחיפה או בסביבה הקרובה מאוד. 8. ייתכן שבהמשך אקנה מסך גדול יותר - באזור ה "22 אני מעדיף מחשב שיישאר רלוונטי לזמן מה ללא שדרוג חומרה. תודה מראש על העזרה, גרשון

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן. אני רוצה לקנות כמה רכיבים בתקציב של 2200 ש"ח. השימושים: בעיקרון מחשב שמיועד להכל, משחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות (1024X768), תוכנות משרדיות למיניהן וכו'. אין שימוש מיוחד כלשהו. קניתי כבר את הציוד הבא: antec 200 Seasonic S12 520W צורב דיסק קשיח אני לא צריך אותם ולא ציוד הקפי. מה שנשאר לי לקנות זה לוח אם, מעבד, זיכרונות וכרטיס מסך. הכי נוח לי לקנות מ- KSP. מה דעתכם על המפרט הבא? דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10560 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS M4A88T-M AM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI-E, CrossFireX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. היי, יש לי את המחשב הזה לתיקון. התקנתי לו ווינדוס 7 אבל הוא לא מזהה כמה מהרכיבים כמו כרטיס הרשת וכו'. יש למישהו מושג מהיכן ניתן להוריד לו דרייוורים? תודה

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by ftom2,

הי, אני צריך מחשב למסמכים\אינטרנט\סרטים שיחזיק מעמד (לפחות 3 שנים) ראיתי את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=31008 ורציתי לדעת אם שווה את המחיר מבחינת עמידות\נוחות\אחריות\מחיר? אם יש לכם המלצות אחרות, אשמח לשמוע. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אופיס סרטים משחקי רשת קלים מוסיקה גלישה רצוי עם HDMI אבל לא חובה. תודה רבה!

13. Started by kylesan,

מחשב למשחקים ב2000 שקל אם אפשר מksp ממש חשוב

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  14. השימוש במחשב הוא לא לגיימינג "כבד" אך הוא רוצה לשחק במשחקים חדישים, בקשר לגראפיקה של המחשק אני לא חושב שיפירע לו כ"כ איזה פיקסל לא במקום. המערכת שאני בניתו לו בKSP היא כזו: מעבד: intel core i3 540 @3.06GHz, 4MB. לוח אם: ASUS P7H55-PRO. זכרונות:DDR3 @ 1333MHz 2X2GB G. Skill Dual Channel. (אני לא סגור על כך שהם מתאימים ללוח אם, אז אם מישהו יודע אני אשמח אם תגיבו). כונן דיסקים: LG משהו... גוף קירור: Arctic Cooling freezer 7 pro rev. 2 ספק כוח: Enermax MODU 82+. כרטיס מסך: BFG 9600GT. דיסק קשיח: 500GB. מארז: CoolerMaster Elite 335. ממש זקוק לתגובות שלכם, מוצא בעיניכם אז בבקשה תעשו . אם לא, תגיבו.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  15. תקציב 3000 שקל בלי אפשרות חחריגה וניסיון לחסוך כמה שיותר. המחשב מיועד לשימוש כולל אינטרנט משחקים(שיצליח להריץ כל משחק שיש היום בשוק ושעומד לצאת בקרוב) תכני hd. גודל המסך 20 אינץ של סמסונג 2053bw בלי שום ציוד היקפי רק שהמחשב יכלול צורב. כמובן עדיף מאוד שיהיה כמה שיותר שקט לא מתוכנן לו oc ולא צריך מערכת הפעלה כלולה. רצוי מאוד שיקנה מחנות אמינה ומוכרת ושתהיה אפשרות לשדרוג קל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EpoXi,

שלום לכולם. יש לי אפשרות לקנות את הנייד ASUS K52F מסלקום. אפשר להגיד שהוא כבר אצלי ואני צריך להחליט אם להשאיר אותו או להחזיר (עד מחר). רציתי לשמוע את דעתכם עליו ביחס למחיר (100 בחודשX 36 חודשים = 3600)? תודה רבה לכם =]

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by theking7,

שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בשנה"ל הקרובה, ומעוניין לקנות מחשב נייד. השימושים הם בעיקר אופיס ואינטרנט... לפי מה שהבנתי, סטודנטים רבים ממליצים לקנות מחשב קל, ועל כן גודל המסך הוא מוגבל. המליצו לי על המחשב הנ"ל. האם הוא נוח להקלדה ממושכת? (שהרי זה ייעודו העיקרי). ובכלל אם לא הוא, דגם מקביל מומלץ אחר?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום רב, אני צריך מפרט מבוסס INTEL בשבילי, ללא כל צורך בציוד הקפי + כ.מסך! המחשב ישמש להכל - משחקים, גלישה, משרדי וסרטים. אני מאוד רוצה מחשב עם תמיכה בUSB3 העתידי , ושהמחשב יורכב בIQPC. תודה מראש. מה דעתכם על המפרט הזה (הכ.מסך בשביל ההחלפה בין המחשבים): מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪989 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪720 זיכרון: G.SKILL "HK" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪551 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4350 256MB DDR2 HDMI - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪180 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - S…

19. Started by rony77,

אז ככה צריך מפרט למחשב שיהיה בחנות ויהיה מיועד לאינטרנט ושימושים בסיסיים אבל שיעבוד בצורה נורמלית ולא יקח למחשב שעה לעשות כל פעולה. צריך לכלול הכל זאת אומרת גם מסך וציוד היקפי צורב מקלדת עכבר אם אפשר גם רמקולים אפילו רמקולים של 50 שקל העיקר שיצא סאונד כלשהו ולסיום רוצה גם שיהיה כרטיס מסך נפרד ולא אחד שכלול בלוח למקרה שאולי אני ארצה לשים לי איזה משחק שם כמובן לא מתכנן לשחק שם קרייסיס אז משהו בסיסי יספיק

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. צריך מחשב לסלון שיחובר למסך 42' HD READY PANASONIC X10 הדרישה היא למארז HTPC עיקר השימוש לגלישה.צפיה בסרטים, משחקים כגון: NBA,FIFA לא יותר מזה... בניתי את המפרט הבא: 1. לוח אם Gigabyte GA-H55UD3H 2. מארז Antec NSK2480 3. דיסק קשיח Western Digital Caviar Green 750GB WD7500AADS 4. זכרון KINGSTONE DDR3 2048MB 1333MHZ CL-9-9-9-27 5. מעבד Intel Core i3 540 Tray 6. כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 9500GT 1GB PCIe 7. צורב DVD ‏ פנימי 22X LG GH22LS40 8. סט מקלדת ועכבר Logitech Wireless Desktop MK250 סה"כ עלות 2929 ש"ח האם המפרט מתאים? האם ניתן להוזיל עלויות? התקציב המקורי היה 2500 ש"ח

21. Started by hopla,

שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד,בארצות הברית.חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים מהזמן האחרון ומעתיד. גדול מסך 15' אינץ ומעלה.חברות מוכרות כגון HP ASUS dell אחריות בין לאומית תקציב: 1000$ אפשרות חריגה קטנה. תודה רבה נ.ב כרגע יש לי HP dv6-2190us ואני מעוניינת לשדרג... במידה וחסר פרטים אשמח להרחיב בנושא

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. מדובר בנייד מחברת Packard Bell סדרת ה-EasyNote,חברה זו שנקנתה ע"י Acer (עוד קניה מוצלחת ) מדובר בדגם EasyNote F2487 שמגיע עם המעבד החזק ביותר בסדרת ה-Core i3 לניידים מדגם 370m. סדרת מעבדי Core i3 mobile : http://ark.intel.com/MySearch.aspx?s=t&IntegratedGraphics=true&FamilyText=Intel%C2%AE%20Core%E2%84%A2%20i3%20Mobile%20Processor המעבד מגיע עם TDP של 35W ומהירות 2.4GHZ מדובר בדגם חזק יותר מה-Core i3 350m וחזק מ-Core i5 430m http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-370M-Notebook-Processor.32767.0.html אין עליו ביקורת כלשהי אבל מדובר בנייד עם ביצועים גבוהים מאוד בעלות נמוכה. בקטגורית המחירים של 2500-2800 יש את ה-Fujitsu Lifebook AH530-4 או את ה-Gigabyte …

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. היי חברים! לאחר התקנת כל הדרייברים שצורפו עם המחשב מסוג DELL 1558 מופיעים לי שני סעיפים לא מזוהים בDEVICE MANAGER שנקראים: BASE SYSTEM DEVICE. ניסיתי גם להשתמש באופציה של W7 בחיפוש דרייבר מתאים ברשת ללא הצלחה.. מישהו יודע אולי איך פותרים את העניין? המון תודה מראש לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by moriab33,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד (או netbook) ללימודים.. אני מסתבכת איזה חברה לקנות ואיזה גודל וכו'.. בבקשה תמליצו לי על מחשב עם מסך בערך 14 אינץ' נראלי..שיהיה מהיר, קליל, בסביבות 2000-3000 ש"ח. תודה רבה!! מוריה

25. Started by ronaldo12,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט בכמה דברים אז ככה התקציב שלי הוא 4200 שקל ולא יותר אפשר חריגה קלה של 50 שקל אם חייב אני מתכנן לקנות או ברשת sky pc או tms כי אני גר בצפון והכי רחוק שאני מוכן לנסוע זה עד אזור חיפה. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו ac2 או gta 4 crysis2 וכדומה.. אני משתמש על מסך מחשב של lcd של 24 אינץ' full hd כמו גם סרטי hd וגם עריכה די מקצועית לצורכי לימודים עם תוכנות כמו avid , vegas preimer ... אם רצון לעשות overclock בינוני/קל ועם דרישה למעבד אינטל i5 (ללא צורך בכרטיס עריכה אלה בכרטיס גרפי חזק כמו gtx460( חשוב לי השקט במארז אבל לא כול כך העיקר שיהיה מארז עם קירור מצוין

• 4 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.