ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,421 דיונים בפורום זה
-
ללא מסך. שימוש המחשב הוא שימוש ביתי כמו אופיס אינטרנט אולי טיפה משחקים. והחנות ממנה אקנה היא KSP. תודה מראש! ;D
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, כלומר רק אינטרנט, אופיס, לראות סרטים וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תדיר, כמעט כל היום. יפעל גם בלילות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ של ASUS דגם VW222U אני מעדיף שהמעבד יהיה של חברת INTEL וכרטיס מסך של ATI מערכת הפעלה WIN7 יום טוב ותודה מראש! ;D
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
החלטתי שאני מעלה קצת את התקציב של הנייד כדי שאוכל להריץ עליו גם משחקים ראיתי פה שהמלצתם למישהו על LENOVO y-560 יש באפשרותי להשיג דגם אחר של לנובו Lenovo IdeaPad G560 M274NIV במחיר מציאה http://www.cdsoft.co.il/products/172211 בעל כרטיס NVIDIA GeForce 310M 512MB האם הכרטיס מסך הזה נחשב חזק? או שהוא בסיסי כמו ה-intel HD האם אפשר להריץ על המחשב הזה (בצורה חלקה) משחקים בסגנון: פיפ"א 2011, פרו אבולושן וכדומה... תודה....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי נייד ASUS 1005PEB http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=752214 ניתן לצפות בו בסרטונים וסרטים, אך הוא מתקשה בהקרנת סרטי HD באיכות גבוהה ומקרטע. שאלתי היא - האם ניתן וכדאי לשדרג אותו בצורה כלשהי כך שיוכל להציג סרטים כאלה, מה סדר גודל של ההשקעה הכספית? במקביל אני מתלבט אולי פשוט לקנות טלפון סלולרי חדש (סמארטפון מסך 4") עם אפשרות לצפיה בתכני HD- מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?4300 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?200 שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. GTA IV,AC2, FIFA,NFS במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה י…
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).יום יום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כנראה 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כולם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי אתמול נייד HP , היום פירמטטי את המחשב עם מערכת הפעלה שלי , לצערי אין זיהויי לכרטיס רשת +כרטיס מסך (ATI5650) , ניסתי מבוט להחזיר את הRECOVERY של היצרן , אין לי אפשרות כזו יותר, זה ניכנס ישר למערכת הפעלה שלי , האם בKSP הם יעזרו לי להציל את זה ?, מבקש את עזרתכם בבקשה. רוני
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי קניתי אותו, יש לו מסך לד, אבל אני לא מרוצה מאיכות התמונה שלו, אין לו צבעים חיים, לחבר שלי יש מחשב מדגם HP Pavilion ישן יותר עם מסך LCD , שם ממש רואים 10 , גם חדות הפונטים לא משהו, יכול להיות שזה ביגלל שיש לו מסך LED? בהרצת מישחקים כבדים הוא רץ חלק מאוד, קניתי מKSP , רציתי לדעת אם שיש אפשרות להחלפה אם לא מרוצים? רוני
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
צריך לקנות זוג מחשבים, זהים- אחד יהיה לגיבוי במקרה של תקלה בראשון. המחשב אמור להפעיל "גימיק" באירועים של צילומים עצמאיים של אורחים, תמונות וקבצי וידאו דרך מסך מגע. תקציב- סביב 1800-2000 לכל אחד, יקנה מחנות לוגיק - http://www.logicpc.co.il/heb/default.aspx - עדיפות למעבד אינטל, וכרטיס מסך מבוסס ATI. - עדיפות למארז כמה שיותר צר ודק, כי הוא הולך להיכנס לתוך "כוך" קטן במתקן. אשמח לתשובות עד צאת החג,לשם הזמנה מהירה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן מה שנדרש: i7 930 2.8 s1366 Noctua CPU NH-D14 cooler GIGABYTE X58A-UDR3 DDR3 1600 6x2GB triple channel Samsung F3 500GB Samsung F3 1.5TB On board audio on board LAN/WAN 10/100/1000 Corsair 750W TX NVIDIA GTX 470 1280MB DDR5 (יש מארז וצורב) ניתן להציע חלופות שוות מבחינת ביצועים.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב (לא מסך או ציוד היקפי) תחת התקציב של 2500 שקלים, אפשר חריגה של 100\200 שקלים אם השדרוג הוא מהותי. דרוש זכרון RAM נכבד, נפח דיסק של לפחות 500 ג'יגה ומומלץ אף יותר, מעבד חזק וכרטיס גרפי טוב (אם נכנס במסגרת התקציב- אחד שיעודי לעריכה ועיצוב). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום לפנות אז אם זה לא קשור לפה תעבירו.... המפרט: +AMD Athlon 64 3200 Asus A8N-SLI Kingston 2X1GB קירור למעבד של CM לא יודע איזה דגם מנחושת מלאה WD Caviar 250GB Gigabyte 8600GT 512MB Thermaltake 600W Litepower Radimax Eclipse תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בניתי מפרט למחשב שמטרותיו העיקריות הן משחקים וסרטים FULLHD בעתיד הלא רחוק אני מעוניין גם להתעסק עם קיובייס ברמה חובבנית מעבד : core i7 930 לוח אם : gigabyte GA-X58-USB3 זכרון: Kingston DDR3 1333mhz 2GB X3 ספק : CM extream power 650w הארד דיסק: samsung 750GB 32mb spinpoint X2 מארז: CM storm scout כרטיס מסך: gigabyte nvidia gtx460 צורב: LG Black לא מתכנן המהרה אז לא רואה טעם להחליף מאווררים לא סגור כל כך על הלוח אם אם יש המלצה למשו אחר באותו טווח מחיר של 950 שקל+- אשמח לשמוע כל דעה חוות דעת ביקורת תתקבל בשמחה ! חג שמח דרך אגב
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
החלטתי לעשות השוואה בין שני מפרטים,הראשון מבוסס INTEL והשני מבוסס AMD. ואתם המבינים תחליטו מה עדיף ולמה. (רק אני רוצה להזכיר שמטרת המחשב היא גיימינג.) הראשון (INTEL): מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=77…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
הי , אני מחפש נייד לצרכים: office , אינטרנט וחיבור למקרן לצורך הצגת מצגות המחיר: עד 5000 ש"ח , אפשר לחרוג רק אם צריך. (הצרכים שלי נמוכים במיוחד , אז אם תגיעו למחשב שעולה יותר מ4000 ש"ח אני צריך הסבר מדוע) כמה נקודות: 1. עדיפות ל DELL , אלה אם כן תגידו אחרת. 2. משקל סביר (סביבות 2.5 ק"ג) 3. לא חובה: עיצוב שלא מבריק ומפריע לעיניים. 4. מקשים נוחים במיוחד לשעות רבות של הקלדה. 5. אחריות של יותר משנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה זמן מחשב חדש , אבל האמת שאין לי מושג מה טוב או לא... חבר המליץ על האתר הזה, כי הוא טוען שיש כאן אנשים שמבינים אז ככה : - מחשב עד כ- 2500 שקלים . -תמיכה במשחקים ברמת הRED ALERT 3. -אינטרנט שיעבוד מהר אשמח לקבל תגובות והמלצות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
בעיקרון אני מעוניין בנייד לצרכי לימודים . עבודה ממושכת של 3-5 שע' (תכנות , אופיס , אינטרנט) ולעיתים רחוקות סרטים (באיכות HD) ומשחקים קלילים בסגנון FIFA ו-CS . האם יש הבדל משמעותי בין מסכים של 12 לבין 15 ? איזה גודל רצוי לעבודה ממושכת ? אני מתבלט בעיקר בין Asus Eee PC 1215N D525 "12.1 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שתי מחשבים ניידים אחד לי ואחד לחברה שלי- התקציב- 10K הדרישות- מחשבים 12-13 אינץ אחד מסדרה עסקית והשני בייתית. שלוש שניים אחריות חובה. באחד חובה מסך מאט. אין כוונה להריץ משחקים או דרישות יותר מידי. מה שחשבתי זה על הN3010 ועל הX201. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנצל בכוח, אבל גם אין מקום לחסוך אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, תכני HD, משחקים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטשופ, אופיס מרובה חלונות, חלק מהעבודה כולל דפדפן עם הרבה מאוד לשוניות פתוחות.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . כן, במה שרשום ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * בינתיים אני לא משחק כל כך במחשב, אבל המשחק הראשון שאני מתכנן לשחק עליו זה סאטרקראפט 2. * באילו הגדרות תשחקו? גבוהות ד) צפוי שימוש של 2-3 מסכים בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא …
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לצורך השנה הבאה בהיותי סטודנט. השימושים שלי בו יהיו בעיקר וורד וגלישה בסיסית באינטרנט. אני כן רוצה להיות מסוגל לראות עליו כמה סרטים באיכות סבירה ועם כרטיס קול סביר. חשוב כמובן עמידות אמינות וזמן בטריה. אם התקציב נמוך מדיי אשקול להוסיף,אבל לא נראה לי שאני צריך יותר מזה כרגע. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב שתכליתו העיקרית היא - סרטים באיכות גבוהה (HD) - תוכנות כבדות (Illustrator,Photoshop,Autocad וכו') - הרבה מאוד גלישה - מעט משחקים הרכיבים אותם אני צריך - מארז [שחור ולא צעקני - עדיפות ל-Thermaltake או CoolerMaster] - לוח אם - מעבד - ספק - זכרון - כרטיס מסך - כרטיס קול* הרכיבים אותם יש לי - כונן קשיח 1TB בחיבור SATA + כונן נוסף 250GB בחיבור SATA - צורב DVD LG - IDE - מסך Philips 32" HDready - מקלדת + עכבר אלחוטי Logitech - כרטיס PVR - רמקולים Logitech Z-5500 - לא מתכנן לעשות OverClock או שדרוגים מיוחדים - שקט של המערכת חשוב מכיוון שהמחשב יהיה בחדר שאני ישן בו. - אני גר באיזור המרכז אז העדיפות כמובן על חנות במרכז, ומומלץ שתהיה עם ותק כל…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9264&perur=2&t=1&c=339 זהו המפרט מה דעתכם? אני סטודנט ולא צריך מחשב לגיימרים אבל, אין פה כלל כ.מסך האם קריטי...? יתרון בולט- 3 שנים אחריות, 4 GB זיכרון, מעבד I3 חסרון אין בלוטוף תנו את עמתדכם.... בתודה, עדי
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני מתחיל ללמוד השנה וצריך לקנות מחשב.. אני נורא נורא מתלבט אם נייד או נייח. כולם אומרים נייד, אידיאלי לסטודנטים - אבל אהבתי האמיתית היא לנייחים, שולחניים. התקציב שלי הוא 3-4K, והוא לחוץ (חריגה תיהיה דבר מאוד בעייתי). שימושים בעיקר משרדיים (אינטרנט, אופיס) אבל המחשב גם ישמש אותי לסרטים/סדרות וגיימינג קל יחסית (אובליביון, world of warcraft וכו'). בפורום מחשבים ניידים המליצו לי על הנייד 334G50Mn 5740G Aspire ACER http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=5740G334G50Mn&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868&Rnd=19/09/2010%2020:55:47 אם אני אקנה נייח, אני אשאיר בערך 1K למסך (עריכה: זה יותר מדי?), ז"א 3K גג למחשב עצמו, כולל ציוד הקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר). האם ב-3K ני…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מפרט למחשב שאמור לשמש כשרת ביתי שאמור לענות על הצרכים הבאים: 1. שרת אחסון קבצים. 2. שרת וירטואליזציה, אמור להריץ עד 2/3 מכונות וירטואליות במקביל (כ-1GB זיכרון למכונה וירטואלית בממצוע) כאשר הגישה למכונות אלו נעשה ברשת (RDP, VNC או כל פרוטוקול אחר לצורך הענין). אז מה לא: תקציב מוגבל מאוד. רצוי לא להגיע למגבלה - אלא לחסוך ככל שניתן... אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, כונן למדיות אופטיות וכו...) לא מתוכנן over-clocking אין צורך במערכת הפעלה אין חשיבות למארז מבחינה חיצונית אין חשיבות לחנות או לרעש הנובע מהמכונה אין צורך בכרטיס מסך איכותי ומה כן: קישוריות אלחוטית בתקן N קישוריוץ חוטית במהירות 1G מעבד 64bit מעבד/לוח א…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-