עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצות למחשב נייד . השימוש העיקרי שלו הוא ללימודים בתחום העיצוב פנים (יגיע לשלב בלימודים של עבודה עם תוכנות עיצוב למיניהם..) הדרישות הבסיסיות שלי: מסך : 14.1 רצוי מט. דיסק קשיח: 350-500 ג'יגה לפחות כרטיס גרפי: איכותי. עדיפות : לא מובנה. צורב DVD זיכרון פנימי : 4 ג'יגה DDR3 תוספות: חיבורי USB (הכוונה ל3 לפחות), WIFI, מצלמת רשת, יציאת HDMI, אחריות מקיפה וטובה. עדיפות לחברות : HP,DELL תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  2. שלום אני מחפש מחשב ביתי עם כ.מסך טוב שיוכל להריץ משחקים ב1700 ש"ח. רק מארז ללא ציוד היקפי. אם המחשב יריץ WIN7 בקלות זה היהי מעולה תודה.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר (אופיס, אינטרנט וכדומה) וגם בעתיד לתוכנות קצת יותר כבדות כגון Visual studio. התקציב הוא עד 2500 ש"ח וניתן לחרוג קצת (לא כולל היקפי), המסך ברזולוציית 1600X900. חשוב שיהיה מעבד של אינטל. רמת רעש לא כ"כ משנה אבל אם בתוספת 100 ש"ח ניתן לשפר משמעותית... תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by AnTiSh0ck,

ברשותי לפטופ חדש של טושיבה, הלפטופ הגיע ללא Recovery Disk . Recovery Disk מגבה את כל התוכן של המחשב ברגע שאני עושה אותו? או שרק את הקבצים של הווינדוס? איזה תוכנה מומלצת לRecovery Disk?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by Fighter,

למה עד היום אי אפשר להרכיב מחשב נייד לבד והכל בא בתור חבילה במחיר מופקע שבאותו הזמן מחשב נייח עם חומרה דומה יעלה גרושים? אני מסתכל על מפרטים של ניידים ופשוט בא לי להקיא מהעובדה שהם עולים כמות כזאת של כסף

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by rotem27,

שלום לכולם , מבקש את עזרת המבינים, ברצוני לשדרג את המחשב שלי למעבד, וכ.מסך, שיכולים להוציא 60fps במשחקי מחשב כמו : MAFIA 2 , GTA IV. עזרתכם בשדרוג. המפרט שלי : Intel Dual Core E5500 2.8GHz Asus דגם P5G41C-M LX Western Digital 320GB SATA2 7200RPM Ceon 2048MB (2GB) DDR2 800MHz Intel® GMA X4500 On Board ידוע לי שצריך לקחת בחשבון התאמה של המעבד ללוח , ולשדרג את הספק כוח שאני כבר הזמנתי 600W , עזרתכם : איזה מעבד ואיזה כ.מסך מינימאלים מבחינת עלות , יתאימו למחשב שלי ויכולים לתת לי FPS60 במשחקים.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. שימושים:אז ככה פחות חשוב לי משחקים כבדים אלה יותר סרטים כבדים בHD (יעני FULL HD וסרטים בבלו ריי..) אז מי מהם יותר יתאים לדעתכם?: Fujitsu Lifebook AH530-7 2.40GHz מחשב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5770&CatCode=315 מחיר:3190ש''ח Lenovo G560 0679-3XG http://www.21.tv/pr-89053/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Lenovo_g560 מחיר:3690ש''ח

8. Started by lgx,

היי,אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים שיריץ כל משחק על הגדרות גבוהות... . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במלואו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by chen1981,

אני צריך את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד: אני אקנה אותו בניו יורק, תקציב של 1000$-1500$. * מטרות המחשב? רוב הזמן הוא יהיה במקום אחד בבית. ישמש לצפייה בסרטי HD, חיבור למסך LCD 42 אינץ', קצת משחקים, אינטרנט ואופיס. * גודל המסך? לא משנה. * משקל רצוי?לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- יציאת HDMI דרושה. * בלוטות? לא משנה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB+. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל הבנתי שמבחינת האחריות הבינלאומית כדאי לקנות DELL. אני רוצה מחשב חזק שלא יעבוד לאט וכל פעולה תיקח הרבה זמן, ראיתי גם מחשבים עם מפרטים די …

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by Leonid.,

שלום, מה דעתכם על המפרט הבא מעבדי אינטל‏ Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות‏ DDR III 1333Mhz 2GB Kingston כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital Caviar Blue 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS מארזים‏ Thermaltake SopranoRS 101 Mid Tower Series Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל, אין אפשרות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימוש העיקרי של המחשב…

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  11. לצערי התקציב קוצץ בכ - 1300 ש"ח עקב הוצאה בלתי צפוייה להלן המפרט : דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9214 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E htt…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  12. Started by ben389,

שלום, סבא שלי צריך מחשב חדש. הדרישות מהמחשב הם שיהיה שקט, עם מארז קטן ולהריץ WIN 7 דפדפן, אופיס וסקייפ. אני לא סגור על קונפיגוריציה. כרגע אני מתלבט בין מערכת מבוססת אחד האטומים החזקים ואז גם אפשר לשים דיסק SSD קטן (אינטל 40GB) או ללכת על משהו יותר חזק כמו I3. אני נוטה חזק לכיוון האטום כי זה גם יוצא יותר זול וגם אפשר בקלות יחסית לבנות מערכת FAN-LESS. השאלה הגדולה עם הוא יתמודד עם העבודה היומיומית והוא לא יחנק מהר. כבר יש בחנויות את ה D525 או שהכי חזק שאפשר לקנות זה D510? מפרט שחשבתי עליו זה: לוח + אטום 2GB זיכרון מארז antec isk300-150 בגלל הספק הפאסיבי דיסק אינטל X25-v ואיזה כונן אופטי דק. לגבי הI3 עדיין לא חשבתי על משהו ספציפי אבל ברור לי שאני אצטרך להתפשר בהרדיסק ובמאר…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by jons,

שלום לכולם וחג שמח אחרי הרבה מחשבה הרכבתי את המפרט הבא: מעבד INTEL I5 – 760 TRAY מחיר – 950 ש"ח לוח אם ‏P7H55D-M EVO s1156 ASUS מחיר 680 ₪ זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ מחיר-260₪ כפול 2 סה"כ 520 ש"ח הארד דיסק WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 1000GB 64MB מחיר – 435 ₪ צורב DVD DVD LG GH221S30 מחיר 110 ₪ קירור למעבד ARTIC FREEZER XTREME REV2.0 1336/1156 מחיר – 195 ₪ מארז 215 ₪ - COMPUCASE 6AG1 מאוור שני למארז ARTIC FAN 12AF2025 מחיר 45 ₪ ספק כוח 350 ₪ - SEASONIC S12II BRONZE 520W סה"כ מחיר סופי - 3500 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט סרטים גם באיכות HD והמטרה הייתה להרכיב מערכת איכותית שתעבוד בצורה אמינה לאורך זמן. נכון שמדובר במעבד חזק מידי למטרות כאלה אבל מאחר ובמחשבה שלי מע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by guyw,

היי, יש לי משחב Lenovo Thinkpad X61s כבר 3 שנים. הסוללה שלו בקושי מחזיקה שעה וחצי (במקור החזיקה כ 5 שעות). מחירי הסוללה מקורית של IBM ממש גבוהים לעומת הסוללות החליפיות. מה דעתכם על סוללה חליפית? האם ישנן חנויות \ חברות דרכן כדאי או מומלץ לרכוש סוללות כאלה? מה הסכנות בסוללה חליפית? איך אני יודע, אם אחליט לקנות סוללה כזו, שהיא איכותית ולא תתפוצץ, תעלה באש או תהרוס את המחשב? תודה מראש, גיא

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  15. שלום לכם, אני צריך מפרט למשחקים בינוניים שישוחקו על מסך19' בשביל בן דוד שלי בן ה7 אז לא צריך משהו מפציץ אבל שיהיה משהו סביר. תודה, אריאל

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by kresa3333,

היי ברצוני להרכיב מחשב + מסך + רמקולים + סי די רום בתקציב כולל של 5000 ש"ח מעדיף לחסוך קצת במקום לחרוג מהתקציב (אלא אם כן החריגה שווה את זה) המחשב מיועד בעיקר למשחקים (כבדים וקלים). עדיף שיהיה שקט ושיכלול את הרכבת המחשב בחנות. *כמו כן רציתי לשאול לגביי כרטיס מסך : GeForce GTX460 1GB מה ההבדל בין GainWard ל LeadTek מבחינת משחקים? (אם יש הבדל כזה)

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  17. שלום לכולם, לפני שנה רכשתי לאפטופ HP Pavilion dv3-2150ej של 14 אינץ' מ-KSP. מערכת ההפעלה היא VISTA. בחצי השנה האחרונה (לפחות) החלה בעיית חום רצינית עם הלאפטופ. בכל אחד מהמקרים הבאים, הלאפטופ מתחמם (באזור פתח האוורור והאזורים הסמוכים לו) לרמות קיצוניות, ולעיתים מתחיל לקרטע עד שהואמכבה אוטומטית את המסך למצב שצריך לעשות RESTART: 1. שימוש בהרבה מאוד תוכנות כבדות במקביל. 2. צפיה של יותר מ-20 דקות לערך בקטעי וידאו - ככל שהוידאו איכותי יותר, הלאפטופ מתחמם מהר יותר. עם דברים באיכות BLU RAY הוא בקושי מתמודד. 3. משחק כבד (דוגמת STARCRAFT 2). הדבר הביא אותי לפיתרון העצוב של הצבת מאורר קטן בסמוך לפתח האוורור של הלאפטופ, מה שפותר את הבעיה כל עוד המאוורר בסביבה. עם זאת, זה פאקינג לאפטו…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. אהלן, אני מחפשת הצעות למפרט בשביל אבא. התקציב הוא כ-4000 ש"ח לא כי לא ניתן להוציא יותר אלא כי אני משערת ש-4000 ש"ח צריכים להספיק לצרכים כאן. ניתן בהחלט לחרוג קצת למעלה אם יש סיבה. התקציב לא צריך לכלול ציוד היקפי כלשהו. השימושים יהיו עבודות משרדיות סטנדרטיות ומשחקים. מדובר בעיקר במשחקי First Person Shooter מסגנון Call of Duty ו-Medal of honor לדורותיהם. קחו בחשבון התאמה לכל גרסא נוכחית או צפויה בקרוב של הז'אנר. אבא איש די צנוע, הוא משחק על מסך של 22" ברזולוציה של לא יותר מ-1600X900. אני לא צופה שהוא ירצה להחליף את המסך בקרוב או להעלות את הרזולוציה. אני כן רוצה שהוא יוכל לשחק בהגדרות גבוהות. אין חשיבות גדולה לשקט של המחשב ולא מתוכנן שום OC. אין צורך במערכת הפעלה. ככל …

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  19. התקציב המקסימאלי עומד על כ 3000 שקלים עם אפשרות לחריגה של עד 500 שקלים. המחשב יחובר ל 32'' לצורך צפיה ב HD ובמקביל יחובר ל 22'' ברוז' מקסימלית של 1920X1080. חשוב שיוכל להתמודד עם כמה משימות במקביל ללא קרטועים, למשל: הרצת סרט HD ב32 בזמן משחק על הגדרות בינוניות על המסך השני. כמו כן אשמח להמלצה על כרטיס טלויזיה לצורך חיבור לממיר של HOT (לצפיה והקלטה של שידורים - בשלב זה באיכות SD). (כמוהן שהמעבד צריך להיות חזק מספיק בשביל להקליט שידורים ולהמיר סרט אחר ללא קרטועים או קפיצות. אני אשחק במשחקים, אך אין צורך בכרטיס מסך מפלצתי, אני מוכן להתפשר על הגדרות בינונית במשחקים. המשחקים שאשחק בהם - GTA IV, just cause 2 ועוד בסגנון. כמו כן אני מתכנן להריץ מכונות וירטואליות לצורך חוב…

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  20. שלום לכולם, הייתי שמח שתתנו הערות והארות על המפרט שבניתי. המחשב הולך לשמש בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטים HD אבל גם שיהי מספיק טוב למשחקים, הוא יהיה מחובר ל2 מסכים בהמשך. אני רוצה שהוא יהיה שקט יחסית (המארז, ספק וקירור - אני לא באמת מבין בהם, אבל אני אשמח שהמארז יראה טוב ) חשוב לי שיהיה מבוסס על מעבד אינטל העדפה ל i5. ועד כמה כדאי ומשתלם מהירות זיכרון 1600 לעומת 1333 המפרט (חסר בו רמקולים ) - מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪949 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪700 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪361 כמות: 1 http://www.skypc.co.…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  21. אהלן, קראתי את מדריך הייבוא מחשב נייד מארהב אבל אין לי מושג איזה דגם לבחור. אני רוצה מחשב שיהיה נוח לשימוש, שתהיה תצוגה יפה וברורה, לא נחוצים ביצועים מטורפים. שימוש משרדי כמו אופיס ואינטרנט. כמובן שעדיף שתהיה אחריות בארץ. הנה לינק לדגם שבחרתי באתר שממנו דוד שלי מתכוון לקנות דרכו: http://www.futureshop.ca/en-CA/product/hewlett-packard-hp-15-6-intel-core-i3-350m-laptop-dv6-3034ca-future-shop-exclusive-dv6-3034ca/10146269.aspx?path=661f40c2b0d685d9cbfdd79346ac2f87en02 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני כניראה טס לגרמניה לתקופה ארוכה, וכניראה שאני ירכוש מחשב נייד בשביל לשמור על קשר עם הארץ. אני צריך שהמחשב יריץ תוכנות בסיסיות, ואינטרנט,אופיס, ופוטושופ. יהיה נחמד אם הוא גם יריץ משחקים בסגנון dragon age,SC2. מבחינת משקל שלא ישקול יותר מ3 קילו, ומסך 14 אינצ' ~, זמן סוללה 4 שעות עדיף ליותר. יש חייה כזאת?האם בגרמניה המחירים זולים יותר מאשר בארץ?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון בחודש הקרוב בערך. ואני מתלבט בין להרכיב מפרט בעצמי ולקנות פשוט את החלקים או ללכת על מחשב ייעודי. המחשב היעודי שהכי קסם לי ביינתים זה: ASUS Eee Box EB1501P הוא עולה ב newegg 520$ ויהיה לי איך להביא אותו משם. הנה לינק לאתר שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16883220050 יש לי היום את ה Eee 1005ha וטפו טפו טפו אין על האמינות שלו. אני מאמין שבמחיר שלו אני אצליח לקנות מחשב יותר חזק השאלה אם כדאי לי ? ומה אני מפסיד מכך שאני לוקח את המחשב הזה ? תודה

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  24. מחפש מחשב למשחקים. אני לא שחקן כבד כיום אני לא משחק בכלל אבל רוצה להתחיל צריך עזרה לבחור מחשב בין המפרטים הבאים: Alienware M11x R2 •Alienware M11x R2 Laptop •Processor: Intel Core i5-520UM (3M Cache, 1.866 GHz Max Turbo Frequency) •Genuine Windows 7 Home Premium •250 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) •4 GB DDR3 SDRAM 1333MHz (2 DIMMs) •1 GB NVIDIA GeForce GT 335 M המפרט הזה עולה 200$ יותר מהקודם Studio 17 - 1747 •Studio 17 - 1747 Laptop •Processor: Intel Core i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) •Genuine Windows 7 Home Premium •500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) •500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 2nd Drive •8 GB Dual Channel…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  25. היי קניתי אתמול נייד HP , היום פירמטטי את המחשב עם מערכת הפעלה שלי , לצערי אין זיהויי לכרטיס רשת +כרטיס מסך (ATI5650) , ניסתי מבוט להחזיר את הRECOVERY של היצרן , אין לי אפשרות כזו יותר, זה ניכנס ישר למערכת הפעלה שלי , האם בKSP הם יעזרו לי להציל את זה ?, מבקש את עזרתכם בבקשה. רוני

• 5 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.