עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Swimmer,

4200 שקל MAX למשחקים כבדים ללא מערכת הפעלה לא ל-OC בלי מקלדת ונספחים מארז בלבד

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by b3ta0,

שלום אני מחפש מחשב נייד עם דור המעבדים החדש של אינטל, דגם i5. עד 4500 שח, Laptop או Ultrabook. תנו לי אפשרויות ואם אפשר גם דעות אישיות ממי שיש לו מחשב נייד כזה. והאם שווה לחכות קצת עד שיצאו דגמי מחשבים ניידים יותר איכותיים? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by maccabita78,

מארז-מארז ללא ספק GIGABYTE TRITON-180 ספק כח-ENERMAX LIBERTY 400W מעבדINTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ CONROE OEM - קירור למעבד-ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO FOR INTEL 775 לוח אם- GIGABYTE GA-P35-S3L זיכרון פנימי-CORSAIR DDR2 2048MB (1024MBX2) 800mhz CL5 כרטיס מסך-ALBARTON NVIDIA GEFORCR 8800GTS 320MB PCLE דיסק קשיח-WESTERN DIGITAL WD5000KS 500GB מסך-SAMSUNG 20 206BW 2 MS LCD WIDE כונן דיסקטים-כונן דיסקטים 1.44 שחור צורב DVD- SONY NEC-OPTIARC AD-7173A X18 רמקולים-CREATIVE INSPIRE M2600 2.1 מקלדת ועכבר-MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  4. Started by Ronfer123,

היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב? - משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf4 League Of Legends Call Of Duty Ghost ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by DakloN,

שלוםם אני צריך המלצה למפרט מלא למשחקים.. חשבתי לקנות בכלל פנטיום ואז ראיתי שכולם הולכים על AMD.. אני לא מכיר אותם כל כך.. הם יותר חזקים?? בכל מקרה אני צריך מפרט רציני למשחקים בסכום של 13000 בערך. לא כולל מסך.. ולא כולל כרטיס קול וצורב שיש לי אותם כבר... אז זה יחסוך קצת ויאפשר דברים טובים יותר.. כל העוזר יתקבל בברכההההה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם! אחותי מחפשת מחשב חזק למטרת עריכה ועיצוב. היא חייבת מחשב נייד ולא נייח, זאת הסיבה שפרסמתי בפורום הזה. הדרישות שלה הן כאלה: מעבד חזק, I7 הארדיסק גדול - 500 ג'יגה ומעלה כרטיס מסך חזק עם אפשרות ל open GL זיכרון 4 ג'יגה ומעלה מבחינת גודל המסך - 15.4 ומעלה משקל - לא חובה שיהיה קל מאחר והוא לא למטרת ניוד כל כך התוכנות שהיא תשתמש בעיקר הן - after effects, premiere, flash, illustrator, Photoshop וכמובן אופיס ואינטרנט ומוזיקה. אני אשמח לקבל הצעה למחשב שיתאים לה. התקציב כרגע לא מוגבל מאחר והיא לא יודעת כמה צריך להשקיע על מנת לקבל מחשב אשר יעמוד בדרישותיה. כמובן שכדאי שהמחשב יהיה עם אחריות רחבה אם אפשר. המון תודה לעוזרים, מורן.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, חיפשתי באינטרנט ויצאתי קצת מבולבל בנוגע לסוג הזיכרון שאני צריך להוסיף, אז קצת פרטים קודם כל: מחשב נייד של gigabayte דגם w486n הchipset של הלוח אם הוא mobile intel 965 express כרגע הזיכרון שיש לי הוא של pqi בנפח 2GB, נתונים לפי cpu-z: max bandwith : pc2-6400 (400 MHz) עובד בתדרים 266,333,400 וכל השאר פחות מעניין בנוסף , בלשונית הmemory רשום ש DRAM Frequency: ~333 אז מה שאני לא בטוח בו האם אני צריך לקנות זיכרון נוסף של 667Mhz או של 800Mhz לפי כלי הבדיקה של curcial אני יכול לשים גם 800MHz וגם 667Mhz לפי האתר של אינטל הצ'פ סט תומך ב533MHz/667Mhz בלבד. לפי האתר של ג'יגה בייט הוא תומך ב533Mhz/667Mhz אבל תחת זכרונות שנבדקו יש גם זכרונות של 800Mhz לפי האתר של kingston מתאי…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by nirp1981,

אהלן חברה יש לי מחשב שמשמש כמחשב לסרטים בלבד . הבעיה היא שבהצגת וידאו באיכות 720P התמונה אמנם סבירה אך לא חלקה לגמרי ויש מקום לשיפור. השאלה היא בהתחשב במפרט איזה רכיב עדיף לי לשדרג בשביל לקבל שיפור הכי משמעותי בפרמטר זה? את המעבד ? את הזיכרון ? או כרטיס מסך? אם כן אז איזה המלצות יש לכם בטווח של 150 -250 ש"ח (לא אכפת לי גם לקנות משומש) המפרט מופיע בתמונה המצורפת .. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by Oded Huri,

אהלן סטודנט למשפטים. משתמש בתוכנות הכי פשוטות שיש לצורך עבודות כסגנון קריאת מאמרים ומדי פעם צפייה בסרטונים. אציין שני דברים שעשויים להיות חשובים: א. ברשותי שני מסכים של 24 אינצ' ואני מעוניין להשתמש בהם במחשב. ב. ברשותי לפטופ של מאק. (סעיף אחד יותר קריטי. מניח שב' איננו קריטי אך מציין בכ"ז אם מישו ימצא איזושהי נפקא מינא) טופס בקשת מפרט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כנ"ל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. עם זאת יש צורך שהמחשב יתמוך בbluetoo…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ranranran,

מחפש נייד לאשתי שתתעסק בעיקר בעבודה משרדית. גודל מסך 15.6, מעבר לזה אין דרישות נוספות. חשבתי על המחשב הזה Acer Aspire 5 slim 15.6 אשמח להמלצות על מחשבים נוספים, תודה

11. Started by tzay,

ביררתי כאן לא מזמן לגבי רכישת מחשב נייד, ירדתי מזה ועכשיו אני רוצה לסגור את הסיפור. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד המיועד למטרות לימודים (תוכנות אופיס שונות, אקסל בעיקר), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים באמצעות האינטרנט. התקציב הרצוי הוא 2,000-2,500 ₪ (אפשר לחרוג קצת אם זה יצדיק). מבחינת גודל מסך, אני מתלבט בין 13.3 עד 14 שבאמת יהיה נייד לבין 15.6 שיהיה נוח לצפייה בכמה חלונות במקביל. בכל מקרה שלא יהיה כבד מדי. אשמח לשמוע תובנות. מבחינת ביצועים, לא נראה לי שהמטרות הצפויות דורשות משהו מיוחד אבל הייתי רוצה משהו קצת גבוה מהממוצע, שלא יגביל את העבודה וירוץ חלק גם בעבודה על כמה יישומים במקביל. ראיתי כמה אפשרויות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=854186 http://www.zap.co.il/mod…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by edi123,

אשמח לקבל מכם ייעוץ... אני צריך מחשב ביתי/עיסקי ליישומי אינטרנט, פוטושופ וכד' (לא גיימרים). עפ"י המלצת האתר מתאים לי ה-e6300. אבל האמת היא שגם סלרון 3.3 עשוי להספיק. בסה"כ ההבדל בכסף הוא לא ענק ואני לא קונה מחשב כל שנה. מה שהכי חשוב לי זו אמינות המערכת, כולל ספק, עינייני קירור והתאמת הקונפיגורציה. אם אני שונא משהו זה לרוץ עם מחשב למעבדה. האם ללכת על המלצת האתר כפי שהיא, או האם לבחור פנטיום סלרון ולהוסיף רכיבים כמו ספק טוב יותר, מארז, זכרון איכותי יותר וכד'?

13. ריר בזאפ. מיואש - לא יודע מה לעשות יותר ולא יכול להמשיך ככה. אני רוצה קוואד אקסטרים ואת הכרטיס הכי חזק של ATI, לא ישן בלילות... :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Globalization,

תקציב: 7,000 שקלים חריגה: עד 1,000 השימושים: גיימינג כבד וקצת סרטים האם אבצע אוברקלוקינג? לא חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מערכת הפעלה נפח איחסון SSD/HDD: עד 1.5 TB גג ציוד היקפי נכלל בתקציב שיש צורך: מסך 2K/4K העדפות ספציפיות למארז: סירקולציית אוויר טובה, לא גדול, חלון צד ואשמח ללדים האם יש צורך בכונן דיסקים? לא, אנחנו ב 2020 חשיבה על שדרוג עתידי? לא יודע, סומך עליכם העדפה לחנות? לא הערות: אשמח למסך IPS ולא TN ובכללי מחשב מאוזן מבחינת עלות/תועלת. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב שבתמונה המצורפת, אני מעוניין להחליף לו את ה- SSD לסמסונג 860 250GB ולרכוש בנוסף HDD רגיל בגודל 1-2TB (הלך הנוכחי מהפסקת חשמל), בנוסף כנראה שבקרוב אצטרך גם להחליף את ספק הכוח (מתחיל לזייף). ההוצאה להחלפת החלקים היא כ- 600שח (כולל ספק כוח), השאלה היא אם המפרט הקיים כבר ישן מידי וכדאי כבר לרכוש מחשב חדש* בתקציב של כ- 1500שח (חריגה עד 1700)? אם עדיף חדש אז אשמח להמלצות למפרט ומקום לרכוש ממנו. *ללא מסך ואביזרים נלווים. השימושים שלי הם משרדיים (אופיס ואינטרנט) ומידי פעם עריכת וידאו (חובבנית סרטונים מגו פרו וכו').

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by benhalaf,

היי, אבקש חוות דעת על מפרט שבניתי באתר של KSP. מדובר במחשב בייתי פשוט למשימות Office. 1) האם הרכיבים תואמים אחד לשני 2) האם הם יעילים מבחינת תועלת/עלות - כלומר האם בעלות נוספת מזערית אפשר להגדיל ביצועים קישור למפרט: https://ksp.co.il/t/E2hU4c דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: מעבד AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz Radeon Vega 8 AM4 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine AM4 CO 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Gigabyte B450 AORUS M AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 16GB DDR4 3000Mhz CL16 1 ספקי כוח: ספק כח Antec VALUE POWER Acti…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by orig123,

אהלן, לפני כ-4 שנים בקשתי פה מפרט ואכן קניתי את המחשב שהומלץ לי כאן. עכשיו המחשב קצת מקרתע והגיע הזמן להשתדרג. חשוב לציין שהמחשב אמור להריץ IDE כבדים, אמולטורים של אנדרואיד ותוכנות פיתוח כבדות, אז צריך מעבד כמה שיותר חזק והרבה RAM. הייתי רוצה להשתמש ברכיבים הקיימים כפי שאציין בהמשך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) צפיה בסרטים HD, תכנות, הרצת מערכות הפעלה נוספות ב-VirtualBox במקביל, גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. שלום רב, אני מתחיל רק להתעניין במחשב נייד לאחותי שלומדת אדריכלות ומשתמשת בו לתוכנות אופיס+תוכנות שירטות. הבנתי שיש דבר שנקרא "אחריות בין-לאומית" והיא כנראה תזדקק לכך בשנה הקרובה עקב נסיעה. אבקש קודם כל כיוון כללי, ואז אוכל לגבש תקציב. תודהץ

19. Started by itayalle,

אני עומד בפני התלבטות אולי משהו יכול לעזור לי כאן .. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני מתלבט בין שני מחשבים : מחשב מהפשוטים בסדרה של אפל - 13אינטש MacBook white 2.4GHz מק"ט: Z0FK 2.4GHz Intel Core 2 Duo 2GB memory 160GB hard drive Double-layer SuperDrive 6,699.00 ש"ח לבין מחשב נייד בין הרציניים של HP -מחשב נייד מסדרת HP Pavilion dv5-1100 - 15 אינטש מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T9400‎‏ ‎2.53 Ghz, מטמון של 3‎ MB ברמה 2 מערכת הפעלה מותקנת גרסה מקורית של Windows Vista® Home Premium עם Service Pack 1‏ (‎32-bit‏) מערך הזיכרון ‏(‎2 x 2,048 MB‏) זיכרון סטנדרטי ‎4,096 MB זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR2‎ של עד ‎8 GB מנהלי התקנים פנימיים אחסון פנימי 320 GB אני יודע שאין …

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by guy81,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים עריכה גרפית (עוד לא יודע בדיוק במה אעסוק-דו/תלת מימד ואיזה תוכנות..) תכנות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 זה טוב באופן כללי מעדיף מחשב חזק ומהיר מאוד. מוכן להשקיע בסביבות ה-5000(מוכן גם יותר אם יש מחשב ששווה את זה). אשמח לקבל דעתכם על http://wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=788687&cid=5762 מתלבט בעיקר בגלל העניין של המקלדת. אני הולך לתכנת עליו הרבה. השאלה אם החוסר נוחות של המקדלת כפי שטוענים בסקירה זה כזה נורא ואם זה משהו שמתרגלים אליו? והאם המחיר שווה את המחשב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ureshef,

ברשותי מחשב HP2650 שהגיע עם ויסטה. הכנתי דיסק גיבוי כדי למחוק את ויסטה ולהתקין XP המוכר הזהיר אותי ששכדאי לבדוק אם XP יכולה לעבוד על מחשב זה מבחינת דרייברים האם משהו מכיר בעיה כזו שיכולה לקרות לפני שאני מוחק את ויסטה ומתקים XP תודה מראש אורי

22. Started by danga,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד סטנדרטי אך עם ביצועים טובים שיחזיק לאוך זמן. השימושים העיקריים הם להורדות תוכן, צפייה בסרטי HD שימוש באינטרנט ובOFFICE... גודל המסך 15.4 מבריק עם רזולוציית FHD / HDR (תלוי אם התקציב משתנה משמעותית) דיסק קשיח -מהירות 5400 סל"ד / 7200 סלד (תלוי אם התקציב משתנה משמעותית) זיכרון RAM 4GB מעבד כפול ליבה -האם יש שינוי רב בין תדר גבוה לתדר נמוך? כרטיס מסך תומך HDMI וכונן אופטי.... אם התקציב שלי איננו ריאלי אשמח אם מישהו יוכל לתת המלצה טובה /לעשות סדר תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by Zolipop,

1. מה התקציב המקסימאלי : 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב אין בעיה לנצל את כולו ב) חריגה בתקציב 100 ש''ח 2. מה שימושי המחשב - 90% מהזמן להרצת משחקים 10% מהזמן לצפייה בVideo וגלישה (הרצת משחקים GTA V JUST CAUSE4 RDR2 משחקי באטלפילד האחרונים כמו כן משחקי COD האחרונים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 20 אינץ (רגיל) 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות (לא ULTRA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - הארד דיסק אין צורך, 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - פרמטר לא רלוונטי זה יכול לעשות מצידי רעש כמ…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  24. Started by parker8,

מקווה שלא שכחתי משהו: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 ASUS A8N-SLI PREMIUM939 1100 ¤ 1 ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3 550 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 560 ¤ 1 MSI GeForce 7800GTX 512MB PCI-E 4550 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLUE 400 ¤ 1 סה"כ: ¤ 10130 נראה טוב?

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by מוטי ב.,

שלום,אני בן 65 ויש לי צרידות חריפה,הילדים והנכדים שלי לא מצליחים לשמוע אותי בשיחות זום או וידאו, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהמיקרופונים הבאים למחשב, אודה לעזרתכם. https://www.imatrix.co.il/product/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-usb---%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9B%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%95%D7%99 https://www.imatrix.co.il/product/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%91%…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.