ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, מחפש תחליף ראוי לכל השימושים, בעיקר לעבודה בסביבת האינטרנט, אני מעוניין במסך גדול אך לא מחייב, מתלבט בין שתי הענקיות, דל ולנובו, הסתובבתי קצת באתר של אייבורי לצורך השוואות, אשמח לקבל תגובותיכם,
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בהרכבת מפרט לאחי בין 1000-1500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש איזה משחק אחד כבד שהוא משחק אבל פעם בהרבה זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חזק מאוד עם שלושה מסכים לטובת משחקי סימולטור למטוסים. חשוב לי מאוד שהמשחקים (כבדים) ירוצו מהר וחלק עם מקסימום גרפיקה. מה האופציה הטובה ביותר לבנות מחשב כזה? האם אני צריך מספר כרטיסי מסך? האם זה אפשרי בכלל? קראתי באינטרנט על מכשיר של Matrox שהבנתי שהוא יכול לחלק את התמונה שיוצאת מכרטיס המסך למספר מסכים נפרדים אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט חזק למחשב. שיהיה מהיר ואמין עם שלושה מסכים של לפחות 21 אינטצ'. תודה מראש על כל העזרה. נ.ב. התקציב גמיש אם אתם חושבים שצריך להגדיל אותו אבל אני לא רוצה להשתולל יותר מדי אם אין סיבה אמיתית. מצ"ב הקישור למכשיר של Matrox http://www.matrox.com/graphics/en/products/gxm/th2go/
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום כולם אני חדש פה וראיתי הרבה זמן את הפורומים פה אבל בלי להגיב אז עכשיו צריך קצת עזרה אני מבין במיפרטים אבל תמיד טוב עוד דעה אז מה אתם אומרים CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤1145.00 ] 1 | קיי אס פי Motherboards for AMD : Epox EP-8KDA3J NForce 3 250 GB [ ¤ 655.00 ] 1 | פנדס Memory : DDR-RAM 512MB 3200 A-DATA [ ¤490.00 ] 1 | קיי אס פי Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 429.21 ] 1 | קומ 4 יו Video Cards : MSI GeForce 6800 256-bit 128MB [ ¤ 1850.00 ] 1 | פנדס Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5' Floppy Drive [ ¤ 40.00 ] 1 | קיי אס פי CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 (Bulk) [ ¤ 171.6…
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימוש ביתי )משחקים, הורדות וכד'( ההתלבטות היא בין 3 המפרטים האלה: מפרט ראשון- אינטל מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK Price Units Total ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 550 1 550 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 1 730 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual…
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
https://pcpartpicker.com/ האתר הינו אינדקס של חלקים למחשב, והוא מאגד בתוכו גם השוואת מחירים וקישור לחנויות בחו"ל (לא רלוונטי עבורנו). אבל מעבר לזה מה שהוא כן מציע לנו: בעת בניית המפרט ניתן לראות תאימות של כל החלקים הוא מתריע כאשר אין קירור, או הכרטיס לא מתאים למארז וכדומה, בנוסף הוא נותן הערכה של כמה כח דורשת המערכת. בנוסף לכל זה ניתן לראות מפרטים שאנשים הרכיבו ניתן לראות שילובים של חלקים עם חלקים אחרים על ידי חיפוש, וכמובן ביקורות של הגולשים. אין לי שום קשר לאתר או לבעליו אבל חשבתי לשתף את הכלי הנ"ל אני מוצא אותו מאוד שימושי גם בישראל.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש מחפש מחשב למשחקים ולאינטרנט בעיקר ושיהיה מהיר בתקציב של 5K בערך שיחזיק תקופה
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5/BF4/ARMA3 כל המשחקים החדשים שיצאו של BF , COD , CRYSIS , משחק גם במשחק בודד שבאיכות נמוכה Counter Strike 1.6. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לילדה בת 11 למשחקים ובצפר וכאלה המשקל ממש לא חשוב תודה=]
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
האם אתם מכירים את הדגם? ומה אומרים על המחשב?אםהוא טוב? והחברה עצמה.. ןהאם כדאי להוסיף 199 שח על אחריות לעוד שנה. סה"כ 3 שנים. http://www.wallashops.co.il/ws/a/orderRecord.aspx?oi= 9DAD1A905A46441DA862FC3214&popupMode=1 תודה
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הי אני מכיר לא רע מפרטי גיימינג , אבל מפרט לעריכת וידאו שאני בונה לקרוב משפחה (שאין לו מושג בחומרה..) - אני די לא בטוח בעצמי ... צריך את עזרתכם .<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו בלבד , אבל למשתמש ביתי\חצי מקצועי , תכני וידאו ב SD וכמעט ואין נגיע ב HD (כיום לפחות..) ,התוכנה העיקרית - פינאקל סטודיו (אם אני לא טועה 14 כרגע מותקנת) ,מעט מאוד בפרמייר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין גיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (? DELL 2311קיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב עד 5000 עם סטייה עד 5500 לעבודה בפוטושופ לייטרום אינדיזיין וכו' תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאיזה נייד לקנות השימוש העיקרי שלי גלישה באינטרנט, עבודות ממושכות, מסך שלא מעייף את העין ובעיקר עבודה משרדית word וecxel אבל טבלאות מאוד כבדות יחסית תקציב 3500 תודה לעוזרים חן
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי מיועד בעיקר למשחקים ללא OC, עליתי קצת מהתקציב הקודם (10,000 ש"ח) בכדי להוסיף Dual Core ולהכניס יכולת SLI, מה דעתכם? האם יש הצעות לשיפורים? אני מתכוון להזמין בימים הקרובים. AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2359 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 64 CPU Cooler for AMD64 179 DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard 869 NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 319 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory x2 618 Leadtek PX7800GTX TDH My VIVO PCI-e 256Mb Retail Video Card 3489 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 519 Antec TruePower 550W Power Supply 709 Thermaltake VB1000BWS SOPRANO Case 449 19…
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אין לי בעיה לשלם על איכות . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה כרגע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית של תמונות בתוכנת lightroom ו- PHOTOSHOPE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצורך פרנסה (צלמת מקצועית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר לא אלחוטי ! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אשמח שוב לקבל את עזרתכם הנאמנה. יש באפשרותי לקבל מעבד i7-2600k, הבנתי כי הוא טוב רק במעט מה i5-2500k, אבל אני מקבל אותו במתנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בעבור תמורה טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, FHD, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מקלדת ועכבר אשמח להמלצה לאל פסק גם מנעה מחשבים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ברשותי מארז compucase 66 rc , מעבד ו dvd 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10…
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר לבטים רבים הוחלט אצלי בעבודה שרכוש מחשב נייד. מכחון שאני מתעסק רק עם מחשבים שולחניים רציתי את עזרתכם במציאת מחשב מתאים. המחשב מיועד לחיבור למכונות חקלאיות לשם דיאגנוזה של תקלות וזה אומר שהמחשב חייב להיות עמיד במיוחד בתנאי שטח. אשמח במיוחד אם מישהו מכיר דגם שנועד לעבודות כאלה. עבודות נוספות שיאלץ המחשב לעשות זה הדגמה של תמונות, מצגות וסרטים לצורך מכירות בשטח של מיכון חקלאי. זה אומר שסך הכל לא צריך חומרה מפוצצת יותר מדי אלא משהו בינוני לחלוטין. התקציב פחות מעניין אבל תמיד עדיף כמה שפחות. דותן
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודה משרדית, עריכת וידאו, ריבוי משימות, סרטים HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתכנון לחבר למחשב מסך FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט חדש ואשמח לשמוע דעות והצעות לשיפורים.. מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1261 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪59 לוח אם: Biostar TH67B H67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪419 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W כמות: 1 - מחיר: ₪532 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪217 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪200 כרטיס מסך: PNY nVIDIA QUADRO FX600 1GB GDDR3 PCI-E RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪883 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מ…
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר למה לא, אבל אני לא רוצה שזה יפגע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גראפית, תכני HD, עריכת מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססינס קריד, קרייסיס, ובקיצור משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 × 1080 -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לשימוש סטודנט + משחקים בזמן הפנוי, ראיתי באתר גרופון כמה מחשבים שנראו לי, האם אלו האפשרויות הטובות ביותר שניתן להשיג בתקציב? Dell Inspiron 15R "15.6 מערכת הפעלה: Windows 8 64-bit מעבד: Intel Core i5-3337U 1.8 GHz dual-core זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB מסך: 15.6inch widescreen LCD רזולוציית מסך: 1366x768 כרטיס מסך: Intel HD Graphics 4000 רמקולים ומצלמה מובנים כונן DVD±RW סוללה: 6cell http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000lwxg4IAA/28878287 או HP Pavilion G6 "15.6 מעבד Quad Core A8-4500M 1.9Ghz זיכרון 8GB דיסק קשיח 1TB מצלמת רשת Webcam DVDRW צורב כרטיס HD 7640G מסך 15.6" LED HD מערכת הפעלה Windows 8 h…
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה למחשב בתקציב של עד 2500 ש"ח לא כולל מסך וציוד נלווה. השימושים העיקריים עם המחשב: - אינטרנט - אופיס - יכולת להריץ מספר משחקים (משחקי ספורט בעיקר כמו FIFA או NBA לדוג') בצורה טובה ואיכותית דיה חשוב לי מאוד שהמחשב יתאים לחיבור מסך CRT רגיל ולמקלדת ועכבר רגילים (לא USB או אלחוטי). אני מחפשת חנות באזור המרכז (רצוי אזור השפלה). אני לא מבינה גדולה במחשבים בלשון המעטה כך שחשוב לי לקבל תמיכה והכוונה מחנות טובה ואמינה. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים אני מעוניין כבר מחר לקנות מחשב ולכן מבקש את דעתכם וביקרת לגבי מפרט שבניתי על סמך מידע ברשת 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DOOM,DARK SOULS 3,WATCH DOGS 2,PREY,FARCRY PRIMAL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080…
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מעוניין במחשב נייד עבור אבא שלי. מעבד core 2 duo, ללא מערכת הפעלה, 1 גיגה ram, בעל יציאת svideo. השימושים: צפייה בסרטי divx ושש ברשת. יש משהו בתקציב הזה או בדומה לו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-