ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לגלישה באינטרנט ושימוש ב-OFFICE עם מסך 15" . ממה שראיתי מתלבט בין Lenovo G550 NTDRDIV Fujitsu Amilo LI3710 אשמח להמלצות. שאלה נוספת: ה-FUJITSU מגיע עם VISTA שניתן לשדרג במסגרת המבצע לWIN7 עד 31.01.10. אולי למישהו יש מידע האם אחרי התאריך הזה גם FUJITSU יימכר כבר עם WIN7 כברירת מחדל או שזה פשוט מבצע לזמן מוגבל?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי עד 2500 ש"ח. מה חשוב שיהיה : - מסך גדול יחסית (15+ אינצ') - מקלדת נוחה אין דרישה לביצועים מרשימים. השימוש העיקרי הוא אינטרנט נוחות כדי שאמא תוכל להכיר קצת על עולם המחשבים אין בעיה עם משקלים גבוהים, המחשב לא נועד להתנייד מחוץ לבית בצורה קבועה בתודה מראש ! נתי.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
התחלתי לתכנת בו ואני קולט שאם אני רושם יותר מדי מהר אז הוא עושה קפיצות כאלה ויורד שורות לבד או שהוא קופץ לאיזה מיקוום מסוים בטקסט לבד וזה קורה רק אם אני מקליד מהר מדי אז אני שואל אם יש לחרא הזה איזה פיתרון או שזה דפק שצריך לחיות איתו ולהאיט את ההקלדה?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי תקציב 2500 לא כולל מסך
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי אני רוצה להצטרף למבצע החדש של סלקום עם האינטרנט הנייד. המודם שם הוא PCI EXPRES ואין לי מושג אם יש לי את זה. זה המחשב (סתם דוגמא לאתר עם מפרט מלא) http://www.ciao.co.uk/Toshiba_Satellite_M70_131__6480369 יש לי את האפשרות הזאת ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חבר'ה מה תגידו על המפרט הבא? צריך חוות דעת ועצות בקשר למפרט... וכמה שאלות: 1} האם כל החלקים מתאימים אחד לשני? 2} האם ניתן להשיג חומרה טובה יותר במחיר הזה? ואם כן אז מהי? 3} האם כרטיס המסך הזה ששוה את ערכו? ואם לא אז מה עדיף במקומו? 4} האם צריך קירור נוסף? למעבד או אולי לכרטיס מסך? זה המפרט: מחיר כמות דגם חומרה חנות 855 1 Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , מעבד מפנדה 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 599 1 LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty לוח אם מפנדה 250 2 PQI 533MHZ 512MB DDR2 זיכרון …
-
- 17 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אתחיל ללמוד לתואר שני ולשם כך אני צריך מחשב נייד. התקציב שלי הוא לכאורה לא מוגבל אך יש לי רצון להישאר בגדר של הוצאה שקולה לתמורה של מחשב טוב. שירוץ חלק ונעים ל3 4 שנים הקרובות. הצרכים שלי הם פחות או יותר תוכנות אופיס לכתיבה, דפדפן בעיקר לחיפוש מאמרים ומקורות ותוכנות נוספות כמו זום וכדומה. המחשב לא מיועד לעיצוב גרפי או כתיבת קוד. בשאיפה שלי המחשב יהיה בגודל בינוני, אני מניח בין 14 ל-16 אינץ? אשמח אם תכללו בחבילה גם windows 10 אין דרישה מיוחדת לגבי אורך הסוללה, רוב הזמן ימצא ליד שקע, אך במידה ונתקעתי במקום נידח ללא שקע, אשמח שתהיה לי האפשרות לעבוד וללמוד כ-3 שעות +-. המשקל של המחשב לא מהווה בעיה. מסך מגע ממש לא קר…
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי לפני חודשיים בערך יצרתם לי את המפרט הנ"ל וסוף סוף יש לי את הזמן לקנות אותו האם משהו השתנה \ אפשר לשנות או להוסיף במפרט התקציב שלי עדיין 3500 ללא מסך המטרה היא להריץ ORACLE וMSSQL כ-VM וקצת עיבוד תמונות בPS תודה רבה על התגובות יניב המפרט: בבקשה : מארז CompuCase 6A19B Black ¤222 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A19B-NPS מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 120mm PWM ¤49 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-AF-Fan-12025PWM ספק כח HEC Raptor R300UV 300W - 252W@12V ¤155 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RAPTOR-R300 לוח אם ASUS P5QL-E - O/B RAID-0/1/5/IMS & FireWire ¤551 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 …
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
תציע לי לשנות איזו הם? אני מאוד קרוב קונה מחשב חדש... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
1. לא כולל מסך 2. הכרטיס קול לא הכי מעניין אותי- שלא יהיה משהו תותחי ויקר אבל גם לא עלוב. 3. שיהיה עם צורב DVD. תודה למי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך למצוא מחשב נייד 15.4" לסטודנטית , אין יותר מדיי דרישות , לרוב יריץ רק אינטרנט ואופיס , עדיפות ל WIN VISTA , כמו כן , עדיפות למצלמת אינטרנט במחשב עצמו. כמובן שרשת אלחוטית חובה. בבקשה תנו לי המלצות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אם אני מזמין מחשב מחו"ל, כמו DELL אן TOSHIBA שנותנים אחריות בינלאומית. המשווק המורשה שלהם בארץ מחוייב לתת לי שירות ללא תשלום אם זה במסגרת האחריות? האם יש מכס על מחשב נייד? או רק מע"מ? אשמח לדעת אם מישהו מכיר ואם משתלם להזמין מחשב נייד מחו"ל בייבוא אישי - לנצל את שער הדולר הנמוך. תודה!
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד, לשימוש ביתי + קצת פיתוח.. מתלבט בין ה3 האלו : thinkpad e330 http://fre.co.il/items/172386 del inspirion 14z http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1551 lenovo U310 Ultrabook http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=MAG8MIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
עזרה להרכבת מפרט למשחקים חזקים כמו הPES 2008 בתקציב בסביבות 4000 אלף ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
עוד כמה ימים יגיע המחשב מארה"ב קניתי samsung 840 Pro ssd 512GB . אני מתכנן לשים אותו במקום ה 1TB האיטי שמגיע עם המחשב . השאלה שלי היא כזאת: המחשב מגיע עם WIN8 pre installed האם אני יוכל להתקין את הOS שמגיע עם המחשב , להתקין acronis או כל כלי אחר, לבצע clone מה 1TB אל ה samsung שאני אכניס ל caddy (יש לי מתאם) ואחרי זה להעיף את ה 1T האיטי ולשים במקומו את ה SSD ? או להוציא את הכונן 1TB , לבצע את הclone במחשב אחר שבו אני יחבר את שני ההארדיסקים. ורק אז לשים את ה samsung במקומו של ה 1TB תודה
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אשמח שוב לקבל את עזרתכם הנאמנה. יש באפשרותי לקבל מעבד i7-2600k, הבנתי כי הוא טוב רק במעט מה i5-2500k, אבל אני מקבל אותו במתנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בעבור תמורה טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, FHD, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מקלדת ועכבר אשמח להמלצה לאל פסק גם מנעה מחשבים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ברשותי מארז compucase 66 rc , מעבד ו dvd 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10…
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר לבטים רבים הוחלט אצלי בעבודה שרכוש מחשב נייד. מכחון שאני מתעסק רק עם מחשבים שולחניים רציתי את עזרתכם במציאת מחשב מתאים. המחשב מיועד לחיבור למכונות חקלאיות לשם דיאגנוזה של תקלות וזה אומר שהמחשב חייב להיות עמיד במיוחד בתנאי שטח. אשמח במיוחד אם מישהו מכיר דגם שנועד לעבודות כאלה. עבודות נוספות שיאלץ המחשב לעשות זה הדגמה של תמונות, מצגות וסרטים לצורך מכירות בשטח של מיכון חקלאי. זה אומר שסך הכל לא צריך חומרה מפוצצת יותר מדי אלא משהו בינוני לחלוטין. התקציב פחות מעניין אבל תמיד עדיף כמה שפחות. דותן
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי בדיוק מחשב נייד חדש. המחשב הינו מחשב חזק, DELL XPS 13, עם מעבד p8600 ו4 גיגה זכרון. בגדול חשבתי שאני אעיף את ויסטה ואחזור לXP, כל מי שאני מכיר שיש לו ויסטה ממליץ לי לעשות את אותו דבר, מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
זקוק למחשב למשחקים כמו: World of warcraft, splinter cell-conviction, assian creed 2 ועוד ברמה זו. התקציב הוא 4000 שח בלי מסך או כל תוספת אחרת ואין אפשרות לעבור את התקציב, אנימחפש מחשב מוכן ומחפש את המוצר המתאים.
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קרס ואני צריך מחשב ללימודי תואר שני בה.חשמל בטכניון, לעיבוד תמונה ולמשחקים קלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות/עיבוד תמונה/משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב, פוטושופ/לייטרום באופן תדיר.משחקיים NBA2K12, סטארקראפט, מקס פיין כשיצא באופן מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קניתי מסך DELL U2312HM אז 23 אינץ' ב1920X1080 -…
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב בכ- 4000 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו, אינטרנט וצפיית סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת עריכת סרטיפ פרימייר ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך מחשב Dell דגם LED U2412M גודל "24 ני…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למשחקים כבדים. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב במלואו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 גג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. כל משחקי המחשב המודרניים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). מה זה רינדורים? לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1620X1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? גם יריות, אסטרטגיה וכו'. * באילו הגדרות תשחקו (נמו…
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
שלום המחשב למטרת גלישה ומוזיקה ולפעמים סרטים ומשחקים לא כבדים ממש שיהיה לכרטיס מסך כניסת DVI ויציאה לטלוויזיה. אם נכנס למפרט כרטיס קול אז המלצות, אם לא אז שהכרטיס הקול המובנה שיהיה על הלוח אם שיהיה טוב. תודה
-
- 16 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן חברים... אפיון ובדיקת מערכת מחשב ¤110.00 לוח אם GIGABYTE למעבדי Athlon 64BIT ¤513.00 AMD Athlon 3000 512Kb Cache k8 64Bit 939 BOX ¤790.00 זכרון Aeneon 2*512MB DDR 400 MHZ ¤508.00 PowerColor ATI Radeon X800GT 256MB 256bit DVI+TV ¤859.00 מארז ATX חדשני מהודר עם חיבור BTX ¤218.00 דיסק קשיח 160GB 7200RPM 8MB ¤478.00 צורב Toshiba x16 DVD דגם SD-R5372 ¤242.00 מחיר כולל להזמנה: ¤3,718 מספר תשלומים אפשריים: 619.666*6 תשלומים מPCNOW.CO.IL ? אלא אם כן יש לכם משו טוב יותר עד 3700 בתודה מראש נ.ב. תודה integral ומצטער על אי ההבנה
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-