ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק למחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים כבדים ותכנות. בנוסף מידי פעם צפיה בסרטי HD ועריכת וידאו. המחשב יהיה מבוסס פלטפורמה I7 , אני מודע לעובדה שלמשחקים הוא לא יתרום הרבה אבל כן בשביל תכנות (כולל הרצת מכונות וירטואליות) ועריכת וידאו. המחשב יחובר בהתחלה למסך 20' (1600X1200) אבל קרוב לוודאי שבעתיד גם לטלויזית FHD. אני מעדיף מאוד כרטיס מסך בעל 1G זיכרון וחובה יציאת HDMI. דיסק של 500G יספיק בשביל מערכות הפעלה ושאר התוכנות. לוח האם חייב לתמוך ב RAID 5, כנראה שיהיה מערך כזה בעתיד הלא רחוק (חבל לי לקנות עוד מחשב, חלש ככל שיהיה, בשביל מערך איחסון וגיבוי כאשר אני קונה מחשב חדש עם מספיק מקום ל 6 דיסקים של SATA), צריך לקחת בחשבון שיתווספו עוד 4 דיסקים להספק. ב…
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב בן 5, מבוסס i5 2500k וזיכרון של corsair 2X2GB DDR3 לוח GB P67X UD3-B3 יש לי קצת זמן פנוי לאחרונה אז החלטתי לנצל את זה לכמה משחקים, רק שכחתי שהדרישות מינימום היום קצת גבוהות מהרגיל והמחשב שלי כבר חצי רגל בקבר. הכרטיס שלי הוא 5870 radeon , אני מציין את עניין הכרטיס גם כדי לשאול אתכם, האם הוא גם יגביל אותי, כך שאם כן אז כל עניין שדרוג הזכרון יירד מהפרק ואקנה מחשב חדש וזהו... אם לא יגביל אותי הכרטיס, אז אקנה זכרונות ובזה ייגמר הסיפור. המשחקים הם לדוגמה COD BO3 ו BF1 , הכרטיס שלי יספיק להם? (הדרישות שלהם לפי מה שהצצתי מבחינת זכרון זה 6 או 8 ג'יגה מינימום) לגבי שדרוג הזיכרון, יש לי עוד 2 חריצים פנויים, כרגע יש לי כפי שרשמת…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
נכון, זה לא לכל אחד, אבל.... בחמש אלף דולר תקבלו מחשב עם קסאון 8 ליבות, 128 גיגה ראם וכרטיס רדיאון vega לקינוח. בטח יהיו פרטים גם כאן באתר.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
חבר ביקש מפרט עד 6K ללא מסך. משחקים כבדים. לא צריך מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC. חשוב השקט. תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מחפש מפרט מומלץ להורים, שימוש באינטרנט ואופיס. כולל מערכת הפעלה XP PRO או WIN 7 PRO לא חייב רשיון. לא כולל אופיס כולל מסך 22' מקלדת + עכבר מארז טוב + קירור. + המלצה איפה לרכוש את המוצר.
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
החלטתי להקשיב למומחים פה ולבקש את עזרתכם בבניה... אז... כנראה שאני צריך הכל שזה כולל: לוח - תמליצו מעבד - תמליצו זיכרון - הבנתי שיש היום בשוק תכנולגיה של DDR2 הרדיסק - עד 250 כרטיס מסך - בין הטובים צורב די וי די (דו שיכבתי או איך שלא קורים לזה, בקיצר שיצרוב לי עד 8.5 G) וזהו נראה לי... ציוד הקפי יש לי אם אפשר פחות מ-6000 ש"ח זה יעזור לי מאוד מארז זה לא משנה נכון? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי חבר'ס, החלטתי להתחדש ולהחליף את המחשב הישן שלי (שהוא לא רע כל כך אגב), ולכן אני צריך את עזרתכם! תודה רבה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל את הרוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום עוד 400-500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעקרון אני מתכוון להשתמש בו גם למשחקים ולעריכת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעריכת מוסיקה אני משתמש בQBASE ו-MAGIX MM. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF3/4, Skyrim, CoD MW3, WoT, WoW. -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח במזומן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים, קצת תכנות - כל זה ברמת שימוש יומיומית ובמקביל בד"כ. כמו כן משחקים, בעיקר FPS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW, BF, FIFA, NFS ודומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל הייתי בחול בסופ"ש משום מה המחשב התחיל להתקע נתן מסך כחול ונכבה. מאז המערכת לא רוצה לעלות, אי אפש לראות את קוד השגיאה במסך הכחול כי הוא ישר עושה ריסטרט. האפשרות הכי קלה היא לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש, הבעיה שלי היא כזאת שיש לי חומר של המכללה על המחשב אז פירמוט ירד מהפרק. יש דרך לחבר את הארד דיסק של הנייד למחשב הנייח , להעביר את המידע ואז לפרמט? או שיש פתרון אחר? אשמח לעזרה כמה שיותר מהר, אני מחר חוזר ללימודים. לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את זה, אז פירסמתי פה ובתמיכה טכנית, במידה וזה לא טוב מנהלים בבקשה למחוק וסליחה מראש. תודה אור.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung X2 Sapphire ATI Radeon X800GTO2 PCIe 256MB Seagate Barracuda 200GB 7200 SATA II 8MB ST3200827AS Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black סה"כ יוצא 4834 מישהו יודע איפה אפשר להשיג את אותו מארז בפחות מ494 (יחד עם ספק כוח...) אז מה אתם אומרים, להזמין?
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי. אני לא יודע בערך מה הסכום שצריך כי אף פעם לא קנינו, אבל הדבר הכבד היחידי שהיא צריכה במחשב זה לראות סרטים וכאלה (זה מחשב שהיא לוקחת לחו"ל). כמובן שגם לא יתקע ושיהיה טוב, הכי חשוב לה זה שיהיה קל (אחרי הכל היא אישה לא צעירה ) ושהבטריה לא תגמר מהן כי היא לוקחת את המחשב לטיסות ארוכות! אני ממש לא מבין בחומרה אז אם יש משהו שקובע על מהירות של מעמד אז שיהיה משהו בסביבות ה2G. מקום היא לא צריכה המון היא לא משחקת במשחקים וכאלה, אבל שיהיה מקום לסרטים, משהו עד ה250 ג'יגה ככה. וזהו, אלה הקריטריונים, אני אשמח למחיר כמה שיותר זול וללפטופ שיענה על ההגדרות. אגב, מאיפה אתם ממליצים לקנות את זה בסביבת רחובות? יש מקום מומלץ ברחובות שלא דופקים במחיר ונותני…
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אמנם המחשב מדגם קודם,אבל האם הוא נחשב לדגם מוצלח של HP? אני מעוניין במחשב נייד שישמש לסרטים הורדות קצת תוכנות גלישה ומעט משחקים בסגנון הענק הירוק החדש האם הוא מספיק טוב לנושא הזה,הוא בהחלט מכיל הרבה נתונים(מעבד חזק,כרטיס מסך,שלט,מצלמה) אך הוא מוגבל לעד 2 גי'גה זיכרון?? הגיוני?? אם יש 2 סלוטים אני לא יכול לשים זיכרון של 2 גי'גה בכול סלוט? תודה על דעתכם......
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני כאן מסתובב בפורום כמה ימים ועדיין לא מצאתי את שביקשה נפשי. אנסה לפרט בהמשך מה אני מחפש ואשמח לכל כיוון עצה הארה הערה וכדומה. * מטרות המחשב? מולטימדיה, אינטרנט, גיימינג קל (LOL) * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? 1920x1080 חובה, מסך טאצ', איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא בהכרח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 + 24 SSD בתקווה, גמיש. * כונן אופטי? לא בהכרח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, אם אפשר. יש אפשרות לקנות בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
זה מה שחשבתי: [חובה בזיגזג] AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 - לא בטוח אם לקחת אותו או Abit 256MB Samsung DDR PC3200/400 Gigabyte Geforce FX5500 (128 bit) 128 mb - עוד הצעה לכ.מסך עד 600 ש"ח? WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 COMPUCASE CI-6aR1 300w ATX SUPER MIDI -White & Blue Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) = 2,914 ש"ח ו- 2,827 ש"ח במזומן. (קונים במזומן) --------------------------------------- שינויים והצעות האחרות יתקבלו בברכה זה לבן דוד שלי הקטן, הוא משחק הרבה במחשב, והוא מרוצה מהביצועים של המחשב הראשי (AMD-1900\256MB\G4-Ti4400).
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום! המחשב ישמש לתוכנות עריכה גרפית: פוטושופ, פריהנד אילוסטיטור וכו'. אין צורך בכונן DVD/ דיסקטים ואני רוצה HD אחד של 500GB. כמו כן, אני רוצה שתהיה יציאת TV-Out. המחשב לא מיועד ל-OC. ואני מעוניין בהרכבה של המחשב. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי, שהבאתי לאחיות שלי, נדפק לגמרי, והגיע הזמן להחליף אותו. השימושים העיקריים הם: ICQ, מסנג'ר, משחקים פשוטים, גלישה באינטרנט וכו'. אני רוצה מחשב שיספק את הצרכים האלה ברמה טובה במחיר הכי זול שאפשר למצוא. אני מחפש משהו זול ויחסית אמין. אלו המפרטים שחשבתי עליהם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode=1 http://www.skypc.co.il/pl_product~sky407~88~0.htm http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&comp=31 בהתחלה חשבתי לקנות מחשב ב-800 שקל, אבל לפי מיטב הבנתי, מעבדי Dual-Core מאוד לא מומלצים ומתחממים מהר. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i3 8300 3.7Ghz - GMR BEGINNER מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 8100 3.6Ghz 6MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte B360M H LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX 1050 Ti 4GB OC GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX כונני SSD: כונן קשיח Crucial MX500 CT250MX500SSD1 250GB SSD SATA III 1 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רש…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
המפרט צריך להיות למשחקים, עיצוב ועריכה. כולל מסך 19 אינצ'. תודה!
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שלי שקיים אצלי כבר יותר מחמש שנים. אני לא מבין כלום בתוכנה או בחומרה ואני רק רוצה שקט, הרבה מקום לסרטים ומהירות סבירה. יש לי מסך, וכפי שאתם מבינים אין לי שום עניין ב OC. הייתי שמח אם המארז יהיה סולידי אך מעוצב בקווים נקיים (לא מארז גיימרים) אשמח לספק כח איכותי. מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים לסרטים עדיף בלי סאב-וופר. אה כן... אני רוצה גם מערכת הפעלה חוקית WIN7. תודה! SPC[br]פורסם בתאריך: 12.01.2011 בשעה 02:48:07 ראיתי את המפרט הזה שהורכב עבור מישהו מבאי הפורום:AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/produc…
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
למטרת עבודה כללית עם המחשב וגם שיהיה אופציה לעלות משחקים ברמת HIGH (אני מתכנן בעתיד לצרף כרטיס טלויזיה..) קחו בחשבון סט מקלדת+עכבר אלחוטי. תקציב : 4000 ש"ח לא כולל מסך ורמקולים- בנפרד אני אקנה לו (לא כלול בתקציב הזה) כרטיס טלוזיה , למקרה שצריך להתייחס לזה.. ד"א - מה אתם אומרים על קנייה בטרקלין חשמל? כי אני קונה שם על הדרך עוד דברים בבית וזה ייצא לי מאוד משתלם. והאם הם בונים מפרט ע"פ דרישותיי? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לאחר שעברו 4 שנים מאז שחברי הפורום הזה עזרו לי לבחור מחשב, אני זקוק לכם שנית 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה נחמד, אבל לא צריך לשבור את הראש. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית תלת ודו מימדית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. 3D studio max, zbrush, photoshop, udk ומנועי משחק אחרים. שימוש תדיר למטרות פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שתוכלו לחשוב עליו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום שבוע טוב, אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים, מטרות שימוש רגילות (אינטרנט, סרטים, אופיס וכ׳ו) ושיוכל להריץ משחקים קלים סגנון Starcraft עם דרישות כאלו: גודל מסך מועדף הוא 15', התקציב הוא עד 3700 ש״ח. אם לא אפשרי אודה אם תציעו מחשבים נייחים במקום. תודה מראש [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לנייד בסביבות ה4 וחצי אלף. בעיקר בשביל מולטימדיה. זאת אומרת סרטים, מוזיקה ומשחקים גם אם אפשר. .והכי חשוב שהמחשב יהיה בנוי מחומרים איכותיים, ולא יתחמם מהר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים אינטרנט ומשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שהמפרטים האלו הם רעיון מצויין שעושה את החיים הרבה פחות מסובכים - תמשיכו ככה! עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר למפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=32 הזה. המחשב הוא בשביל חבר שלי, המחשב נועד בעיקר לעבודה משרדית יומיומית ומדי פעם משחקים (אבל לא לגיימר כבד או משהו). מה שהוא ביקש ממני זה שני דברים, מסך שטוח ושהמעבד יהיה של אינטל. עכשיו השאלות שלי בקשר למפרט בעקבות הבקשות שלו הן: 1.המסך השטוח שבמפרט איכותי או שאפשר למצוא טובים יותר במחירים דומים? 2.במקום המעבד AMD והלוח אם התואם איזה מעבד אינטל לשים, האם מספיק 1800 או שעדיף יותר(2, 2.4 וכו'...)? זהו בנתיים עם השאלות.. תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים, התיעצתי עם כמה טכנאים ואנשי מיקצוע שונים, ולבסוף הרכבתי מפרט שעומד בתקציב שרציתי. בבקשה, תנו לי חוות דעת, מה לשפר, מה לשמר, אולי להמליץ על מותגים שונים ממה שיש במפרט וכו', אולי שחכתי חלק מסויים שאני לא שמתי לב לגביו. אני רוצה מחשב חזק במיוחד למשחקים, מחשב שמוסגל להריץ את המשחקים הכי חדשים באיכות הכי גבוהה בצורה הכי חלקה וטובה... זהו המפרט: מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xP…
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-