עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז יש לי לפטופ ישן של חבר. הכל עובד בסדר רק שלפעמים הוא נכבה. הרצתי MEMTEST - הוא קורס בשלב ה -6. זהו מחשב נייד של LG דגם LS50 עם XP. יש לו 512MB של RAM - שתי זכרונות של 256MB. הרצתי MEMTEST עם כל זכרון לחוד וגם ביחד - בכל המיקרים הוא קרס - ניסיתי בשני הסלוטים. פרטים על שתי סוגי הזכרונות הללו: PC2700S-25330 256MB DDR 333MHz CL2.5 רציתי לקחת את הזיכרון הנייד של הלפטופט של אח שלי - יש לו שם 2GB של קינגסטון - אני לא זוכר אם זה DDR3 או DDR2 אבל זה בטוח לא DDR1 כמו במחשב שציינתי למעלה - והוא לא נכנס ללפטופ. הזכרון פשוט לא מתאים מבחינת חריצים ללפטופ של חבר שלי. האם יכול להיות דבר כזה שזיכרון RAM לא יתאים לסוגים מסויימים של מחשבים ניידים? מה מDDR2 ומעלה הרחיבו את החריצים? *א…

• 8 תגובות
    • 10.6k צפיות
  2. טוב, אז אחרי שקניתי את המחשב החדש שלי לפי מפרט מכאן ואני ממש מרוצה (תודה), אני חוזר בשביל משהו אחר. המחשב המשפחתי שלנו בין 4 שנים וקורס תחת העומס, וגם מלא וירוסים ותקלות וחומרה לקויה וכו' אז הוחלט לרכוש חדש. התקציב המשפחתי המשותף למחשב הוא 4K, אבל אם אפשר בפחות זה ישמח אותנו. השימוש הוא באמת מחשב ביתי/משפחתי. אינטרנט, אופיס, פיקסה (של גוגל) ואולי Heroes 3 (כי קלאסיקות לא מתות). דרוש גם מסך. לא משהו בומבסטי, משהו פשטני. 17 או 19 אינץ', לא ברמה הכי גבוהה. בכול זאת עיקר שימושו יהיה חיפוש בגוגל וויקיפדיה. תודה תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tro.bizo,

שלום, המחשב יריץ תוכנות שדורשות ביצועים טובים מהמעבד ועדיפות נמוכה למשחקים. האם המפרט הזה טוב?(עם שדרוג RAM כמובן) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10566

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. אהלן, אני מעוניין רק בקופסא,לא דרוש כרטיס מסך , הארד דיסק וכונן אופטי. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג למערכת. אני אשתמש בה להרבה דברים, בין היתר עריכת תמונות \ סרטים \ משחקים. תודה רבה על העזרה שלכם !

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  5. עזבו חלק חלק האם ניתן להרכיב מפרט כולל הכל במחיר טוב יותר מזה? AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-US2H Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 כפול 2 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS Palit GeForce GTS450 Sonic 1024MB GDDR5 SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze צורב LG GH22 SATA x 22 Black מארז אין לי מושג איזה אבל אמרו לי משהו מאוד פשוט.. ושאני לא צריך משהו גדול ומפואר כי המערכת הזו יכולה לקרר את עצמה טוב מאוד גם בלי מארז ענק..

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  6. Started by rrinat6,

היי, אנירוצה לקנות מחשב נייד 14 אינץ לצרכים סטודנטיאלים - כתיבת עבודות וגלישה באינטרנט. שמעתי על שני מחשבים מומלצים: dell inspiron n4030 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767559 lenovo ideapad u450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767559 מה שכן חשוב לי הוא שמחשב לא יתחמם. אני חושבת שהדל כן מתחמם כי אני יודעת שהאח הגדול שלו (n5030( כן מתחמם והלנובו לא מתחמם. איזה מחשב מומלץ? האם יש מחשב אחר בגודל 14 אינץ מומלץ?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by The Ball,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית - לימודים * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4.5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד HDMI, לא חובה * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אוקטובר נכנס ואיתו הלימודים... הגעתי לשני המחשבים האלה ואחרי דילמות רבות עדיין אין לי מושג מה עדיף. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-350m.htm http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WD865EA&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he היתרון של ה DELL זה שיש לו 3 שנים אחריות והוא יותר קל. היתרון של HP זה כרטיס…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ערב טוב, יש לי מחשב יותר משבע שנים 04/2003 (ממש סוס - Gforce4MX;Intel Pentium4; 2.4GHz;H.D:80GB;RAM:768MB) והגיע הזמן להחליף גם אותו. כמו שהוא סחב כל כך הרבה שנים אני רוצה לבנות משהו חזק עד 4000 ₪ שיחזיק לשנים הבאות. חשוב לציין שאני משתמש במחשב בעיקר ל: צפייה בסרטים ובטלוויזיה, Office, עריכת מדיה ברמה חובבנית ומשחקים אבל לא יותר מידיי חדשים (CS, HL וכאלו..) הידע שלי הוא דיי בסיסי ולכן מהבוקר קראתי קצת והצלחתי לבנות מפרט כזה (מצוין לפי הדגם ואחריו הפרמטרים העיקריים): לוח אם של GIGABITE מדגם GA-P55A-UD3 P55;i5;4xDDR3;2xUSB3;2xSATA3;CrossfireX מעבד מדגם Intel® Core™ i5 2.8GHz;8MB;64Bit;i5-760;tray זיכרונות של OCZ מדגם OCZ3G1333LV4GK DDR3;2x2GB;1333MHz;Gold כונן קשיח של Weste…

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  9. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בסכום של עד 2000 ש"ח.. עדיף עד המחיר הזה, אם יש צורך ביותר שיהווה שדרוג משמעותי, אז אפשר חריגה עד 3000 ש"ח. תלוי כמה המפרט ישתדרג ביחס למחיר הנוסף. המטרות שלי הן בעיקר אינטרנט ועבודה משרדית, אני אשחק גם כן, אבל עדיין לא סגור כמה אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ לי דיאבלו 3 (כשייצא..).. מעבר לזה כנראה שלא אשחק יותר מדי במשחקים חדשים.. בכל מקרה הייתי רוצה כרטיס מסך טוב.. (אני משחק כרגע על מסך של 19 אינץ' ככה שאני לא יודע איזה מהכרטיסים ייחשב כבר מיותר לגודל המסך הספציפי) בנוסף אני רואה סרטים וסדרות דרך המחשב בטלוויזיה, כלומר חיבור HDMI חובה, שאני מניח שקיים כיום בכל מחשב.. המפרט הקיים כרגע הוא מארז Hec Compucase 6a21 ספק Hec 400W (לא זוכר פ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by demultiplexer,

שלום לכולם, ראשית, אם התקציב נמוך אני יכול לרכוש חלקים מארהב אם זה יוזיל את העלות. אני רוצה להרכיב מחשב לפיתוח אפליקציות אנדרואיד. האמולטור של מהמכשיר ממש כבד ואני צריך להריץ כמה במקביל. אני רוצה להרכיב מחשב (ללא ציוד היקפי) לצורכי פיתוח. צריך להיות עם מעבד חזק, המון זיכרון וזהו. יכולות גרפיות לא צריך, אחסון לא חשוב (יש דיסקים חיצוניים), לא צריך צורב או דיוידי וכיוב. רק שיהיה מטוס. על מה אתם ממליצים? תודה.

11. Started by GPX ltd,

שלום רב, יש לי IBM T42 היו לי 2 צלמיות חיות/תצוגות קבועות ב-Tray - של אחוזי עומס ושל טמפ' המעבד. נעלמו לי ואיני מוצאן. איך אני משיבן לחיים ו/או מתקין אותן מחדש? תודותיי GPX

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. שלום לכם, אני אוטוטו מתחיל לימודים סטודנטיאליים ואשמח לקבל המלצה למחשב נייד בתקציב 3,500 - 4,500 ש"ח. אשמח לקבל המלצותיכם והערותיכם המקצועיות! * מטרות המחשב? מולטימדיה - סרטים, אינטרנט ומשחקים (עבודות גרפיות כתחביב). * גודל המסך? 15.6 בלבד LED, שכן יהיה Glossy זהו מחשב מולטימדיה ועבודה שלא בשמש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI עדיפות + חובה חובה מקלדת NUM בצד!! מקלדת מלאה! * 4GB RAM, מעבד או i3 350M או i5 430M, כרטיס מסך טוב (לא מובנה) * בלוטות? עדיף שיהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB, עדיפות ל7,200RPM (אפשרות לשדרוג) * צורב DVD? חובה! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שתהיה אחריות של לפחות שנה - עדיף 3. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או HP בלבד! יש …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by uvi,

היי אני מתחילה ללמוד עוד כמה שבועות ואני רוצה לרכוש לי מחשב נייד חדש *אני מתכננת לקנות את המחשב פה בארץ * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (הכי כבד זה סימס 2לא יודעת אם הוא נחשב כבד או לא ), צפיה בסרטים ושימוש בפוטושופ * גודל המסך- 14 -15.6 יותר חשוב לי המשקל מאשר גודל המסך * משקל רצוי - כ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש לזמן סוללה ממוצע של 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - נדרש ליציאת HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא ממש מבינה בזה * צורב DVD?- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא עדיפות לאחריות של שלוש שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - שמעתי שDELL מומלצים אבל אני לא נעולה על…

14. שלום, חג שמח. קיבלתי אתמול מחשב נייד חדש עם מעבד I5-450M 4 ג'יגה זיכרון DDR3 ועוד. משום מה, המחשב מרגיש איטי מדי, חשבתי שהמחשב פשוט "יעוף", אני צריך להסביר את העניין של האיטיות - המחשב לא איטי בפעולות כמו כיווץ, פתיחה של כיווץ, מבחני ביצועים (שיצאו טובים יותר ממחשבים בעלי מפרטים זהים) אלא במערכת הפעלה - העלאה של הווינדוס שלוקחת הרבה זמן (הרבה יותר מAMD64-3000 שהיה לי), בנוסף יש השהייה מדי פעם בכניסה לתוכנות ודברים כאלה. מה יכולה להיות הסיבה? הווינדוס שאייסר מביאים איטי יותר ? ושאלה שניה, כשאני נכנס למנהל המשימות - ביצועים, אני רואה בזיכרון פיזי סה"כ3766 מ"ב ולא 4000. כמו כן גם במקש ימני על המחשב שלי, אני רואה זיכרון מותקן - 4GB ניתנים לשימוש - 3.68 לאן נעלמו השאר? תודה רב…

15. Started by LiranUdi,

1. 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מה שהכי טוב לפי דעתכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לרוב משחקים וגם קצת בphotoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל הוא 19" TFT והוא כרגע על מ1024 על 768 והמקסימום הוא 1440 על 900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Battlefield Bad Company 2 GTA iv CSS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by zwex35,

היי,קיבלתי הצעה למחשב כזה: Intel Core i7 940 6GB RAM OCZ GOLD NVIDIA GIGABYTE 295GTX 1TB SILENCER 750W THERMALTAKE Kandalf Scythe Mugen-2 Rev.B SCMG-2100 Retail DFI LanParty UT X58-T3eH8 ב6000 שקלים. אל תשאלו איך הגעתי למחיר אבל המחשב חדש. אני יודע שהI7 940 כמעט ולא מוכרים אבל אחת הסיבות שלקחתי אותו זה בגלל ששכנעתי תמוכר שיעשה עליו הנחה ענקית.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by itaysk,

היי, קניתי מחשב עבור סרטים שמכיל Core I3 530 + 2GB DDR2 + Chipset H55. אני משתמש בכ. מסך שמגיע עם הלוח. אני משחק באקסבוקס היום ב 2 משחקים בלבד: PES ו Guitar Hero. אתם חושבים המדיה סנטר שלי יוכל לסחוב אותם? (השאיפה היא ב HD, אבל אם לא אז לא נורא) אם לא, האם שדרוג של כ מסך יספיק? תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by lowlow1001,

1. מה התקציב המקסימלי-עד 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -סרטים,גלישה עם הזרמה, אמולטור ארקייד ,ומוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -תוכנת ניגון סרטים BOXEE , VLC ועוד, אמולטור MAME,PS1,SNES ... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים-1024,768 או 1280,1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד-משחקי רטרו ללא צורך בכרטיס מסך כרגע * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד -נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי -מקלדת,עכבר חוטיים , שלט מדיה פשוט,כרטיס רשת תקן N…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. שלום. המחשב שלי, כבן הכמעט שלוש שנים מזדקן לו לאטו, ואני כבר מעוניין הרבה זמן לקנות מחשב חדש. המחיר אותו אני מסוגל להשקיע הוא עד 4500 ש"ח, כשזהו הגבול העליון שלי. אם קיימת אפשרות לחסוך (מה שכנראה לא סביר במחשבי גרפיקה), אני אשמח. רוב משאבי המחשב אמורים להיות מופנים כלפי גרפיקה, אך גם כנראה ירוצו ממנו מספר מכונות וירטואליות (לא באופן תדיר), ובגדול, כל הדיסק הקשיח הולך להיות מוצפן, ואני מניח שזהו גם שיקול ברמת הביצועים. התכנות העיקריות בהן אני הולך להשתמש הן: Adobe After Effects CS5 - שימוש יומיומי Adobe Photoshop CS5 - שימוש יומיומי Adobe Illustrator CS5 - שימוש יומיומי Maxon Cinema 4D - תדירות ממוצעת VMware Workstation - מדי פעם, לפי הצורך אולי- 3ds MAX בנוסף לעריכת הוידא…

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  20. מפרט עם מעבד i5 וכרטיס מסך פחות טוב: מעבד Intel Core i5-661 Tray ₪919 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-661ay לוח אם Asus P7H55-M ₪500 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ASM55H103 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪213 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value ₪495 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9VM2 כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪824 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H577FK1GD צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪132 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק Coole…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אני די חלש כבר בתחום המחשבים אשמח המלצה למחשב שיענה לדרישות שלי: דבר ראשון הצורך הוא רק במחשב עצמו (מארז בלבד) ללא ציוד הקפי הצורך שלי במחשב הוא למשחקים קלילים (גג כדורגל) וצפייה בסרטים HD וכמובן אינטרנט חנות ממומלצת לא כל כך משנה רק שיהיה לה סניף בתל אביב תודה רבה ! נ.ב יש לי דיסק אונקי של סנדיסק (קרוזר) 32G והוא על FAT32 יש דרך לפרמט אותו ולעבור לך NTFS ללא בעיות? תודה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by LiLaLi,

שלום, אני מחפשת מחשב נייד עם מסך 15.6, שלא יהיה כבד מדי, עם זמן סוללה די ארוך. קראתי קצת על ה Studio 1558 של DELL, מישהו מכיר? הבנתי שזה לא דגם ממש חדש... איך הוא? מה החסרונות שלו?? האם יש משהו עם מאפיינים דומים שנחשב טוב יותר? תודה לעונים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  23. Started by me007haha,

היי! אני שמח להיות פה בפורום ולכתוב את ההודעה הראשונה שלי כאן, שמעתי שזה המקום לשאול אז רציתי להתייעץ בסוגייה הבאה: אני נפרד בצער רב וביגון קודר מהpowerbook G4 שהיה לי הרבה שנים כי אני צריך מחשב לאוניברסיטה שיכול באמת לעבוד עם אופיס.. מחשב מאק-אינטל הוא קצת מעל למה שאני יכול לשלם ולכן רציתי לשאול איזה דגם של נייד יהיה לי הכי טוב למה שאני מחפש : - פחות או יותר ultra portable - לא חייב להיות מהשנים האחרונות, העיקר שיאכל עבודה משרדית, קצת פוטושופ ושלא יתקע בסרטונים ב youtube - סוללה שתחזיק לפחות 3.5 שעות - מבנה קשוח במיוחד- שאני לא יצטרך לדאוג אם הוא יקבל מכות פה ושם, ושלא יקבל כמה חודשים אחרי כתמים ופיקסלים מתים במסך. כעיקרון מאוד התרשמתי מהthinkpad האחרונים לפני…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by barakpal,

חג שמח לכולם! בזמן האחרון נתקלתי במספר בעיות עם מערכת ההפעלה שכרגע מותקנת על המחשב (7-בייסיק), ואני שוקל להתקין מערכת הפעלה XP על המחשב. אך כמו שרובכם יודעים במחשבים אלו אין כונן דיסקים, ולכן אני שואל אם ישנו פתרון כלשהו שבעזרתו אוכל לפרמט את המחשב. כמו כן האם המחשבים הללו מוגנים באמצעות הגנה כלשהיא המונעת את תהליך הפורמט? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by rbaron,

שלום, בנייתי מפרט (נעזרתי בפורום מעבדים ולוחות אם), אני מציג את המפרט בפניכם אם יש שינוים שלדעתכם כדי לי לעשות אנא רשמו (אם המפרט נירא טוב גם כן רשמו), המחשב נועד עבור משחקים : GTA 4..., צפייה בסרטי HD, מדיה סנטר, עבודה), http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=884E1B74-1033-4369-9942-9821C1B152CF תודה וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.