עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר השימוש העיקרי בו הוא עבודה (Visual Studio ותוכנות גרפיות נוספות), וחשוב לי שיהיה לו גם כרטיס מסך חזק כדי להריץ משחקים חדשים (לא שימוש עיקרי). המטרה שהמחשב יחזיק לי פרק זמן של 3 שנים בערך. מעוניין במחשב כמה שיותר דק וקל, כאשר גודל המסך הוא בין 13 ל15 (רוב הזמן הוא יחובר למסך רגיל). חשבתי ללכת על דיסק SSD, האם כדאי? איזה מחשבים ניידים כיום מגיעים איתו? מה הדעה שלכם על מחשבים ניידים של חברת Toshiba? והאם עד כדי כך שווה לחכות לגרסאות ניידים עם מעבדי i של אינטל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום! אני מעוניין במחשב לגיימינג בינוני, לא מצפה ל-crysis על כל ההגדרות הגבוהות אבל כן מצפה להריץ בהגדרות נורמליות משחקים של היום + עתידיים. מסך כבר יש לי, ברזולוציה 1920x1080 רמקולים, מקדלת עכבר וכל ציוד היקפי כל שהוא- יש. אין צורך בחדש. דרישות תקציב: עד 3000₪ עם אפשרות חריגה של כל היותר 500₪. כמובן שכמה שפחות יותר טוב. דרישות מפרט: לא אכפת לי AMD או אינטל, אני מעדיף את מה שעולה פחות ונותן יותר. אם במפרט השימוש בזיכרון יהיה מסוג DDR2, אז יש לי בבית כרטיס 2GB ככה שלא צריך יותר מ-2G ראם במפרט. במידה והתקציב מאפשר, אשמח ללוח אם תואם SLI\CrossFire שקט חשוב לי. כמה שפחות יותר טוב. ולא צריך כונן אופטי. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  3. שלום לכולם, חבר טוב מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב וזקוק למחשב חדש. הדרישות הן דיי בסיסיות - אופיס, מוזיקה, סרטים. משקל - שיהיה סביר - נניח עד 2.2 ק"ג. כונן אופטי - שיהיה (למרות שנראה לי שכבר אין שימוש לכוננים כאלה) הרד דיסק - 250GB זה הסטנדרט, לא? אחריות - כמה שיותר. זמן סוללה - לא יותר מדי קריטי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  4. Started by Odedb52,

אהלן... ראיתי את המפרט הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1231 ונראה לי אחלה מפרט במחיר מעולה.... הרכבתי את אותו המפרט (חלקים מסויימים, כמו ספק בחרתי פשוט חלקים שווי ערך) ב- TMS ויצא לי כ450 ש"ח יותר.. ומכיוון ש- TMS ידועים כלא יותר מדי יקרים.. השאלה שלי האם יכול להיות איזשהו "קאצ" (לא נראה לי אבל ספרו לי אתם) או שזה פשוט מחיר מוזל מכיוון שזו מערכת "מוכנה"... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: ¤435 מארז: NZXT Apollo Black No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤360 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמ…

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  5. שלום, אני מחפש עבור מישהו מחשב נייד 14", בתקציב הרשום למעלה. הדרישות הן מחשב עם מעבד חזק (P8400 ומעלה), מסך מאט ומבנה עמיד וחזק (לכן הדרישה למחשב עסקי), 4GB זכרון וכונן לפחות 160 GB. אני אוטומטית חשבתי על הדל E6400 או הלנובו T400, אבל הם קצת יקרים בקונפיגורציות האלו, לכן אני מבקש את עזרתכם בעוד רעיונות. תודה,

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם השדרוג הוא הכרחי-אין בעיה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני כרגע בעלים של חברת תוכנה ואני צריך מחשב חדש כדי להריץ בו תוכנות כבדות שצריכות לעשות חישובים ופועלות במקביל אחת לשנייה, מהירות התוכנות נמצאת ביחס ישיר לכמות הראם שיש במחשב, כאשר אני מגדיל את מספר הפעולות במקביל כדי לקבל את תוצאה מהירה, יש צורך ביותר ראם לפעולה, לכן אני צריך מחשב בעל כמות ראם גבוהה(16GBׂ) ובנוסף מעבד חזק מאוד מפני שהתוכנות דורשות משאבים מהCPU כמו מהראם. המטרה העיקרית היא שיהיה יציב גם כאשר השימוש ב CP…

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 Samsung 512MB DDR2 667 Original *2 Maxtor DiamondMax 10 200GB SATA II 8MB 7200 RPM 6L200M0 Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCI-e GV-NX76T256DB-RH LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Teac Floppy Drive 1.44 Thermaltake Swing VB6000 Black 430 Watt Window התקציב אמור לכלול גם מסך שלא הוספתי פה כי אני עדיין מתלבט, חשבתי על מסך 930b של samsung, מה אתם אומרים? המחשב הוא לצורך משחקים ותוכנות לגרפיקה סגנון פוטו שופ פלאש פריהנד וכו מי שיש לו שיפורים בשביל מחשב כזה אני ישמח מאוד לשמוע הבנתי שהמארז והספק לא משהו, מי שיש לו איזה שיפור בשבילי זה יהיה נחמד, אם …

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by benma,

ב"כבד" אני מתכוון להריץ עליו סביבות עבודה כמו Eclipse , שרת אינטרנט Tomcat, ומסד נתונים MySql. דרישות בסיסיות: מעבד intel core i3 550 זיכרון: 4GB הרדיסק: 500MB רצוי שהוא יוכל לנגן סרטי HD, אבל אני מניח שאם תתאימו לי לוח אם מספיק טוב, אז הכרטיס הגרפי המובנה יספיק. כמו כן, רצוי ספק כוח ומארז זולים אבל טובים (כלומר - מותג טוב). נ.ב. בבקשה תרכיבו מרכיבים שיש ב-KSP, כי זאת החנות היחידה בירושלים עם מחירים טובים ושהיא בסדר.

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  9. מישהו יכול להסביר כבר מזה האוברקלוק הזה????

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  10. * מטרות המחשב? שימוש בסיסי- אופיס ואינטרנט, אין תוכנות מיוחדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למט משיקולי נוחות, אך מבריק גם טוב, אם מוצדק. * רזולוציית המסך? אין העדפה, אבל יהיה נחמד לקבל רזולוציה גבוהה מהבסיס, כגון HD+. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? לא רלוונטי- ישאר בבית בעיקר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה ומעלה. אפשר להציע שילוב של SSD. * כונן אופטי? נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by ghgh1,

היי חברה, יש לי מחשב HP קצת מיושן שהדגם שלו הוא 6910P. מחשב מעולה בשביל הצרכים שלי... לפני כמה זמן דוד שלי שידרג את המחשב שלו והעביר לי את ה6510B הישן שלו - מחשב דיי זהה לשלי רק עם חומרה טובה יותר. ב6910P שלי יש כרטיס מסך ATI Mobility Radeon X2300. ב6510B אין כלום. עכשיו השאלה היא כזאת: האם אפשר להעביר את הכרטיס מסך מהלפטופ הראשון לשני? (אמנם כרטיס מינימאלי ביותר אך עדיף מינימום מאשר כלום,לא? ) יצא לי בעבר לפרק ולהחליף חלקים במחשבים נייחים אך לא יצא לי להתעסק בניידים. ניסיתי לבדוק בעצמי אבל לא מצאתי פרט שיכול להסגיר לי תשובות בכל מקרה, אלה הדגמים של לוחות האם של המחשבים: 6910P - HP 30C1 6510B - HP 30C0 לפי מה שיצא לי לראות אני חושב שיש למחשב השני סלוט ריק…

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  12. אשמח לקבל 2 מפרטים: אחד שיכלול את המחשב עם מסך גדול ואיכותי אפשרי, והמפרט השני שיכלול 2 מסכים איכותיים קצת יותר קטנים באותו תקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 9K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים, תכני HD. חדש בתחום הגיימינג אז עוד אין הגדרות ייעודיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה ה…

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by IDOnoach,

שלום. אני מחפש מחשב לגיימינג. משחק בעיקר RTS כגון COH2 החדש. יש לי היום מחשב נייד עם I5 וכרטיס מסך HD6500 שלא מריצים את המשחקים מספיק חלק וברזולוציה גבוהה לטעמי. הייתי שמח להמלצות בתקציב. כמו כן מה דעתכם למפרט הזה שהוצע לי ביד 2 ב1500 שקל- מעבד-AMD Phenom II X4 965. (4 ליבות) לוח-GA-870A-UD3. 8GB RAM. כרטיס מסך:HD6850.(מריץ הכול) מארז של ANTEC שקט ואיכותי. ספק של corsair 550w דיסק קשיח

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  14. מבקש את עזרתכם ברכישת נייד ע"פ הכותרת הדברים העיקריים שחשובים - מעבד - עדיפות לאינטל מסך 15.4 מינימום זיכרון נורמלי (2GB ומעלה) וכמובן מפרט שיוכל לשמש אותי גם בעוד שנה-שנתיים, גודל דיסק קשיח - מינימום 160 ג"ב כרטיס מסך - יכול להיות פשוט או בנפרד, כמוכן אשמח לתגובות על מחשבים אלו http://shop4.frys.com/product/5730402?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://shop4.frys.com/product/5754852?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG - 679$ http://personafile.com/HP-G60-120US-Laptop.html אני מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים ולכן אני אשמח להצעות בהקדם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by Gil28,

אז ככה, כל חלק נקנה מחנות אחרת(חיסכון בכסף) ואני חייב לדעת איך הוא למשחקים ולחיבור עתידי לטלויזית full hd 1920*1080. אוברקלוק קל מתוכנן e6600 2.4ghz asus p5n-e sli geforce 8800gts 320mb o\c g.skill 2x1gb ddr2 800mhz cl.4 wd 320gb sataII 16mb nzxt lexa enermax noisetaker 420w LG dvd burner שאלה אחרונה... האם הספק יספיק בשביל המפרט? או להשקיע עוד טיפה לליברטי

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by moes,

שלום לכולם יש לי אפשרות להביא לארץ מארה"ב מחשב שולחני Gateway SX2840-01. המפרט שלו הוא: http://www.gateway.com/systems/product/529668606.php מה אותם אומרים? שווה? ובאופן כללי, להביא מחשב מארה"ב זה בסדר, או התאבדות? תודה.

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  17. שלום לכולם ! אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Visual Studio עם אמולטור עבור Android ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לד…

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by Discreet,

מעוניין לקנות את המחשב ומחפש חוות דעת או ביקורת , אני ישמח גם אם מישהו ירשום את דעתו והאם הוא שווה את מחירו תודה

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by BBarX,

היי, אני מתלבט בין שני מפרטים: אחד מוכן והשני הרכבתי בעצמי אני חושב שבשביל עוד 800 שקל, אני אקבל עוד הרבה מהמפרט השני, האם אני צודק? מטרת המחשב היא משחקים ב4K, ואני צריך הרבה זכרון כי אולי הוא יהיה dual boot/VMs. לא מתכוון לעשות overclock וחשוב שהמחשב יהיה יחסית שקט. תודה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  20. Started by Ronfer123,

היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 רק עם באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4-3 COD GHOST LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23' 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צו…

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by oded6188,

יש לי לפטופ של HP. DV6514EJ שבוע אחרי שקניתי אותו שמתי לב שהמאוורר עושה רעשים מעצבים, אז התקשרתי לשירות לקוחות והחליפו לי אותו באחר... מאז עברו 3 חודשים, ועכשיו הבעיה חוזרת על עצמה... מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  23. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש רצוי מראשון לציון הכיוון לעבוד מול חנות אחת ... אבל ניתן לפצל את הכרטיס מסך לחנות אחרת (אם ההפרש מצדיק מהלך כזה) כללי לסרטים אינטרנט ,מוזיקה לא משהו רציני אבל שהיה לאורך זמן ולא רק לשנה em, פרטים : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטים,הורדות,משחקים בבסיסים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by quantoM,

דגש על נוחות, תקינות ויציבות. גודל מסך לא משנה אבל לא צריך מעל ל15". לא קריטי - שלא יהיה כבד מדיי. כמו כן אשמח ליעוץ בבחירת מערכת הפעלה, התלבטות בין Vista לXP. כמו כן חשוב שהסוללה לא תגמר כל חצי שעה, שתהיה ארוכת חיים[ללא טעינה]. וזהו בערך. בתודה, Quantom.

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by NuXeR,

שלום ! אני צריך מפרט של עד אזור ה-2000 שקל ללא מסך , שיהיה בעיקר לגלישה באינרטנט אימיילים... ומדי פעם קצת משחקים.... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים