ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נייד עם מעבד אינטל דור 3 Ivy Bridge לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט ותוכנת ניהול עסקים אני מחפש מעבד i5 מסך 15.6 אינץ תקציב עד 3300 שח לא בטוח לגבי כמות הזכרון המומלצת כיום, ואיזה עוד אפשרויות קיימות? מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מיפרט מחשב עד 8000 שקל המחשב צריך להיות במיוחד למשחקים אייסי אינטרנט סרטים ועבודות אני צריך רק את המחשב עצמו לא כולל ציוד אחר.. בתוך המיפרט אני רוצה שהיה צורב dvd .... תודה לכל העוזר
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
מחפשים לבנות מחשב משחקים לילדים (סגנון warcraft2) יש לנו כבר מסך, הארדיסק, וכרטיס מסך ATI 4850. התקציב הוא 2000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח אין צורך בציוד היקפי. השקט לא חשוב. יש מערכת הפעלה. הקנייה בשבועיים הקרובים. אין דרישות נוספות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום. קודם כל, הנה התנאים שעליהם הייתי שמח להקפיד: - אפשר לעבור את ה- 4000 ש''ח, אבל ממש במעט. - המפרט למשחקים - חובה ג'יגה זכרון וכ''מ 6600GT לפחות, או משהו טוב אחר! - מומלץ מערכת מבוססת אטלון 64 939. - יעשה אוברקלוקינג קל מאוד, רק בשביל הכיף. - PCI-E + NF4 מומלץ. הנה מפרט שחשבתי עליו בנתיים: Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,025 ש"ח NCP 512MB PC3200 DDR 400 510 x2 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 815 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 650 ש"ח HEC 400LDT PSU תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המחשב התחיל לקרטע, זה מתבטא באתרים שפתאום קופאים, המאוורר רועש ומחשב שלפעמים לא נדלק. באזור מגוריי ישנן לעתים הפסקות חשמל, אחרי הפסקת חשמל אני מוציא את כבל החשמל מהמחשב לדקה ולאחר מכן כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, הוא לא מגיב או שהוא מרסט את עצמו ונדרשת חזרה על הוצאת החשמל והכנסתו כדי שהמחשב יידלק. אני מעוניין להתחדש במחשב חדש בעל מארז קטן. את המארז להבריג לשולחן העבודה וכן את כל הכבלים לחבר לתחתית שולחן העבודה וכל זאת במטרה שלא יהיו כבלים על הרצפה. אני צריך לחבר מודם, ראוטר, מדפסת,סורק ומסך. יש לי מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה אך ליתר ביטחון צריך שבמארז תהיה כניסה רגילה (סגולה) למקלדת וכניסת usb נוספת לעכבר. השימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, שימו…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=2170 המפרט ניראה מבטיח והמחיר ממש לא בשמים! כנסו למידע טכני ליותר פרטים.... אך ג'יגה ביט בתור חברה של ניידים? מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
דרישות משתמש: א) שקט נפשי (כלומר להפעיל את התוכנות הבסיסיות במקביל ושיעבדו באופן שוטף: WINDOWS+ נגן+ אינטרנט+שיתוף קבצים+ אנטיוירוס+מס' קבצי OFFICE) ב) מחשב טוב למשחקים ג) OC בינוני תיאור המפרט: מעבד: intel core 2 duo E8400 לוח אם: intel Icedale uATX זיכרון: kingstone 4G (2*2G) 800 MHZ כרטיס מסך: nVidia 9600 GT מארז: HEC 6A19B עם 2 מאווררי 12 ס"מ דיסק קשיח: WD 500G SATA2 16 MB כונן: צורב DVD של Lg סה"ך 3500 ש"ח יש לי כמה הסתייגויות מהמפרט הזה תגידו לי אם הן מוצדקות: 1) לוח האם אינו מוכר/נפוץ כל כך. 2) לוח האם תומך בזכרון עד 800 MHz ( חסרון בשדרוג עתידי) 3) האם הוא בנוי ל OC ? 4) האם לא כדאי להשקיע בזכרון של 1066MHz במקום 800MHZ (כלומר האם יש הבדל משמעותי ביניהם שמצדיק את…
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ככה.... חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג כבד ותוכנות. השאלה הגדולה שלי היא באמת rsm/tms? עוד כמה שאלות.. : מה ההבדל בין : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2409 לזה http://tms.co.il/product/10014 בנוסף איך המארז הזה: http://tms.co.il/product/7132 ואיך הלוח אם הזה : http://tms.co.il/product/9285 תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעייה שאני לא יודע איך לפתור אותה: מחשב נייד מדגם LG X130 שעובד בסדר, אבל ברגע שמנתקים אותו מטעינה (חיבור למקור חשמל) הבהירות יורדת אוטומטית מבהירה לנמוכה מאוד.. חיפשתי באפשרויות של חסכון בחשמל למצוא את השינוי בבהירות וגם במאפיינים של המסך ועוד אבל שום דבר לא צלח (גם לא בתוכנה של LG) מישהו יכול לעזור כאן ומכיר את הבעייה? תודה
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג אלא אם כן השיפור משמעותי בתשלום נוסף קטן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא סמסונג T220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז חברה שלי אבא שלי מתעניינת במפרט חדש (מחשב חדש), לא כולל : מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. בקיצור היא רק רוצה את "הקופסא", מה שנקרא (רק את המארז עם הרכיבים, למי שלא הבין.. ;D). התקציב הוא עד 4000 ש"ח. אין סיבה לחרוג. המחשב מיועד לצורכי עבודה - אופיס, גלישה ואולי קצת ICQ.. ;D בכל מקרה, היא מתלוננת על איטיות, אז שמתי דגש על זיכרון 512MB PC3200. המחשב לא מיועד למשחקים, אז בחרתי בכרטיס נחמד+. עכשיו בלוחות-אם אני לא ממש טוב, ואין צורך בלוח ל-OC או משהו. רק לוח מהיר שינצל את היכולות של כל שאר הרכיבים. בחרתי ב-ASUS. CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboa…
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש לבניית אתרים, גרפיקה ממוחשבת, וafter effects להפלת תוכנות כמו, פוטושופ, illustrator, indesign, web master, after effect flash - java לבניית אתרים שיוכל לעבוד עם חומרי גלם (תמונות, סרטונים וכו) בסביבות ג'יגה (אני אשישת לא בדיוק מבין מה זה אומר, אני שואל בשביל מכר) בטווח מחירים של סביבות ה3500 עם אפשרות ליותר צריך מחשב חזק שישרוד לכמה שנים
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש מחפש מחשב למשחקים ולאינטרנט בעיקר ושיהיה מהיר בתקציב של 5K בערך שיחזיק תקופה
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הנייד לא בשביל סטודנט או עבודה , בשביל חבר שרוצה שיהיה לו מחשב גם בצבא אם אפשרות לקצת משחקים (לא כבדים מידי) גודל מסך הוא רוצה 15.4 , משקל לא קריטי בכלל , זמן סוללה רצוי כמו תמיד שיהיה כמה שיותר אבל הוא לא יהיה רחוק משקע חשמל רוב הזמן ,הארדיסק של לפחות 250 ,צורב DVD חשוב אבל אני מאמין שזה כבר סטנדרט היום אין העדפה לאיזה חברה מסוימת רק לקבל את המחשב הכי משתלם לפי הדרישות , אחריות לא חובה שיהיה בין לאומי אבל 3 שנים זה נראה לי די חשוב תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
איך המפרט הזה מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz Haswell קירור מעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte B85M-DS3H כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX 770 Windforce OC 2GB מארז: NZXT Phantom 410 Chimera 4S ספק כח: FSP Raider 80Plus Silver 650W זיכרון: Hynix SK DDR3 1600Mhz 1.5V 16GB אחסון פלאש: Plextor SSD M5S 128GB SATA3 אחסון: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA windows 7 5500שקל tms האם i5 יספיק לי לעבודה עם מאיה, אני כרגע סטודנט ככה שזה עדיין לא לעבודה
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש במקום מחשב נייד שנניגנב לי לצערי. עשיתי כמה בדיקות והשוואות והגעתי לשני דגמים שניראים לי טובים מאוד..אחד של HP והשני של DELL אני רק צריך המלצה את מי לקנות מבינהם או שבכלל לקנות דגם אחר השימושים שלי הם בעיקר גרפיקה, מוזיקה שתיהייה ברמה גבוה אם אני מחבר את המחשב למגבר, שיעבוד חלק עם מקרן. שני הדגמים שראיתי הם HP Pavilion dv6-6030ej LL054EA או Dell Inspiron N5010 i7-740QM HD5650 זה גם די דחוף כי המחשב זה רוב העבודה שלי. תודה רבה למי שעוזר לי בהחלטה!!
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט מחשב בסביבות ה-2,500 שקל, שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים ברמה סבירה. אין צורך בצורב\מקלדת\עכבר ושאר השטויות.. אשמח לקבל גם הסברים על המפרט. תודה מראש! אסף.
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קניית מחשב נייד ויש לי התלבטות בין הדגמים הבאים: Dell Vostro 1510 מפרט: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9455 HP Pavilion DV6860 מפרט: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9529 מטרות המחשב: משחקים קלים, סרטים, עבודה משרדית. שאלה נוספת : האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין מעבד T7250 לבין T8100? תודה מראש לעונים!
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
עכשיו חזרתי מאיבורי לקחתי את ההצעות שלכם והרכבתי שם מחשב עם מעבד AMD הנה המפרט: לוח אם: MSI KT6 - SR + LAN + S-ATA + SB מאבד: ATHLON 2.8 64 Bit (זה מה שהוא אמר לי למרות אני לא מאמין שיש 2.8 64BIT נראה לי הוא מתכוון לXP) זכרון: 512Mb Kingston DDR 400 כרטיס מסך: ATI 9600 XT 128Mb ד.קשיח: 80Gb S-ATA Samsung מארז: MIDI ATX 400w USB יש סידירום וגם קונן דיסקטים מחיר: 3400 ש"ח מקווה שתענו לי מה אתם חושבים.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנוכחי כבר בן 8 (: להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים, אינטרנט, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ו…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעריכת סרטים בתוכנת DAVINCI RESOLVE. המחשב ישמש גם לעבודה משרדית באופיס. המחשב צריך להיות נייד, אבל השימוש הוא בבית בלבד לכן אני מעדיף מסך גדול 17". חשבתי על הדגם הזה: Gigabyte A7 17 R9-5900HX / 16G / 512G SSD / 3070 / W10 ממנו נגזר גם התקציב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-8000 ש"ח, ניתן לחרוג בכ-500 ש"ח, והייתי שמח אם היה זול יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטים ב-DAVINCI RESOLVE, עריכת תמונות ב-PHOTOSHOP , עבודה משרדית ב-OFFICE. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (ל…
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם. אני חדש פה. אשמח לקבל מפרט למחשב שיתאים לVR עם אוקולוס קווסט (לא החדש שיצא, לא שזה משנה). הדרישות הן: 1. עדיף שיהיה על המארז יציאת USB-C 2. שיתמוך בWIFI 5GHz 3. עד 5000 שקל (אפשר גם באילת, אני נוסע לשם לפעמים) אשמח אם לא תחסירו שום חלק, גם אם הוא מובן מאליו לרוב. כי אני חסר ניסיון בהרכבת מחשבים, ואני צריך לדעת בדיוק מה לקנות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפרויקט מאוד מיוחד שאני עובד עליו אני מעוניין להקים חוות רינדור קטנה. הפרויקט הוא בתלת מימד ונעשה במאיה. ברצוני לרכוש מספר מחשבים לרינדור בלבד (מחשב עבודה כבר יש). תהליך הרינדור מצריך כוח עיבוד רב, אך אין צורך בו בכרטיס מסך. התקציב - עד 20,000 ש״ח ועד 5 מחשבים נפרדים. ממה שקראתי, מחשב i7 2600k @ 4.7-4.8ghz מקבל ב-cinebench 11.5 ציון של 9+. ממה שראיתי בזאפ זה אפשרי בתקציבי לרכוש 5 מחשבים כאלה. הציון הכולל ב-cinebench יהיה 5*9=45. אני משתמש בציונים של cinebench מאחר ואני יכול להבין מהם סדר גודל של זמני רינדור בהשוואה למחשב שכבר ברשותי. הייתי שמח לשמוע את דעתכם על מה שכתבתי כאן, המלצות נוספות/אחרות ודברים שכדאי לי לשים לב אליהם בנוגע לרכישת מחשבים שיעברו OC,…
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-