ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
[pre]1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תקציב עד 3000 ש"ח, לנסות לחסוך אבל לא על חשבון ביצועים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש עיקרי למשחקים, אינטרנט ועריכת מסמכים, יש לי מסך 20 אינטש כך שרזולוציה היא 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.[/pre][pre]צריכה הכל חוץ ממסך וציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מ…
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז ככה.. מKSP P4 3.0 MHZ 800 mhz bus HT לא פרסקוט כמו שכמה הציעו לי בגלל התחממות. ASUS P4P800 DELUXE 2X512 A-DATA 400 MHZ + גופי קירור MSI Radeon 9800 PRO tv out dvi W.D 120 GB 8MB SATA +SEAGATE 40 GB 7200 ata 133 שכבר יש לי סידי LG שיעבור למחשב הישן צורב LG 52X שיעבור למחשב הזה... בנתיים אין לי כסף בתקציב לצורב דיוידי אבל גם זה יבוא בקרוב מארז : Supertalent FullTower Aluminium ספק : 500W+Active PFC -לא מכיר אותו...מישהו יודע אם הוא טוב? הוא של KSP והוספתי עוד כמה שטויות כמו משחה טרמית ..מגירה להארדיסק 40 גיגה עוד שני מאווררים זוהרים וזהו.. הצעות שיפורים..משהו?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת תוכנות DB כבדות יחסית פלוס אפשרות לגיימינג על בינוני - גבוהה ב FPS החדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 23 אינץ' עם 1980X1040 אפשרות עתידית לשדרוג למסך 27 אינץ' עם 1440x2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ״ל לשימושים בסיסיים אינטרנט,צפייה בתמונות,חיבור לLCD,עבודה עם יישומי office וצפייה בסרטים באיכות HD עדיפות ללובן תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בקרוב ויש לי כמה שאלות: האם למישהו מכם יש ניסיון עם כונני SSD בניידים? אני מבין שיש שיפור גדול בביצועים אבל זה בא על חשבון התייקרות ניכרת במחיר הנייד וכמו כן נפח קטן יחסית של הכונן. האם שווה לחכות עוד כחודשיים-שלושה עד שירדו המחירים? האם יש חברות המציעות ניידים עם כונן SSD למערכת ההפעלה וכונן רגיל בנוסף? המלצות על דגמים ספציפיים / דברים שצריך לשים לב אליהם? בנוסף, אני מתכנן לעבוד על 2 צגים במקביל. רציתי לדעת האם ניתן לחבר 2 צגים למחשב נייד? למיטב ידיעתי גם חיבור ה- HDMI החדש תומך רק בצג אחד ולא ניתן "לפצל" אותו. שמעתי על פתרון של חיבור צג אחד ב- HDMI וצג שני ב- VGA אבל זה לא אופטימלי בכלל. האם אתם מכירים ניידים שבאים מלכתחילה עם…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב ממספר חלקים ישנים שאותם אפרט עוד מעט ורציתי עצה אילו חלקים יסתדרו הכי טוב ואיך להגדיר אותם. אז ככה: לוחות אם: לוח אם ראשון http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R http://www.evertek.com/viewpart.asp?auto=36673&cpc=RECOM לוח אם שני http://www.motherboard.cz/mb/asus/P4S8X-X.htm http://www3.dealtime.com/xPF-Asustek-P4S8X-X http://www.superwarehouse.com/ASUS_P4S8X-X_ATX_Pentium_4_Motherboard/P4S8X-X/p/255802 http://www.firingsquad.com/hw/49/ASUS_P4S8X-X/ ספקי כח: Mono mode Atx-400 400W midi kom MI-atx300 מעבדים: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL6WF http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL6Q8 זכרונות: PD64M6…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (מאיפה?? ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות ואינטרנט לילד בן 12 + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א וכד' אולי קצת משחקי שוטינג(אני לא בקיא בהיצע) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שי…
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הי אני מכיר לא רע מפרטי גיימינג , אבל מפרט לעריכת וידאו שאני בונה לקרוב משפחה (שאין לו מושג בחומרה..) - אני די לא בטוח בעצמי ... צריך את עזרתכם .<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו בלבד , אבל למשתמש ביתי\חצי מקצועי , תכני וידאו ב SD וכמעט ואין נגיע ב HD (כיום לפחות..) ,התוכנה העיקרית - פינאקל סטודיו (אם אני לא טועה 14 כרגע מותקנת) ,מעט מאוד בפרמייר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין גיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (? DELL 2311קיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום רב. חבר צריך מחשב לאוטוקאד (בעיקר) בכ4000-5000 שקלים. חשבתי על מעבדי AMD החדשים. יש עדיין יתרון לכרטיסי קוואדרו על הכרטיסים למשחקים? להלן השאלון שמילא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autocad - פרנסה , Photoshop - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרז…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר לבטים רבים הוחלט אצלי בעבודה שרכוש מחשב נייד. מכחון שאני מתעסק רק עם מחשבים שולחניים רציתי את עזרתכם במציאת מחשב מתאים. המחשב מיועד לחיבור למכונות חקלאיות לשם דיאגנוזה של תקלות וזה אומר שהמחשב חייב להיות עמיד במיוחד בתנאי שטח. אשמח במיוחד אם מישהו מכיר דגם שנועד לעבודות כאלה. עבודות נוספות שיאלץ המחשב לעשות זה הדגמה של תמונות, מצגות וסרטים לצורך מכירות בשטח של מיכון חקלאי. זה אומר שסך הכל לא צריך חומרה מפוצצת יותר מדי אלא משהו בינוני לחלוטין. התקציב פחות מעניין אבל תמיד עדיף כמה שפחות. דותן
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט, ב3000 ש"ח לא כולל מסך מקלדת ועכבר. רצוי מאוד שאפשר יהיה להריץ משחקים במחשב הנ"ל, כלומר, לא צריך את כרטיס המסך המתקדם ביותר אך רצוי שהוא יהיה נורמלי... אשמח להצעות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
המחיר לא מזומן אני רוצה מחשב למשחקים לראות סרטים ולהורדות לא צריך ציוד היקפי ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט משחקים כבדים כמו(GTA IV) על מסך 22 אינץ וגם יש עדיפות למעבד 4, ליבות זיכרון 4 ג'יגה וכונן קשיח 1TB
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפרויקט מאוד מיוחד שאני עובד עליו אני מעוניין להקים חוות רינדור קטנה. הפרויקט הוא בתלת מימד ונעשה במאיה. ברצוני לרכוש מספר מחשבים לרינדור בלבד (מחשב עבודה כבר יש). תהליך הרינדור מצריך כוח עיבוד רב, אך אין צורך בו בכרטיס מסך. התקציב - עד 20,000 ש״ח ועד 5 מחשבים נפרדים. ממה שקראתי, מחשב i7 2600k @ 4.7-4.8ghz מקבל ב-cinebench 11.5 ציון של 9+. ממה שראיתי בזאפ זה אפשרי בתקציבי לרכוש 5 מחשבים כאלה. הציון הכולל ב-cinebench יהיה 5*9=45. אני משתמש בציונים של cinebench מאחר ואני יכול להבין מהם סדר גודל של זמני רינדור בהשוואה למחשב שכבר ברשותי. הייתי שמח לשמוע את דעתכם על מה שכתבתי כאן, המלצות נוספות/אחרות ודברים שכדאי לי לשים לב אליהם בנוגע לרכישת מחשבים שיעברו OC,…
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
למה המחיר שלהם כזה זול ביחס לשאר המתחרים על אותם דגמים? אני יודע שלפני כמה שנים הניידים של דל נחשבו למאוד גרועים.
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי: בסביביות 3K האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף שלא, מוכן לחרוג עד 4K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, אופיס ומשחקים של הילדים. 3. האם יש רכיב בסיסי שצריך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה), חובה SSD, לפחות 256G, אפשר גם שילוב עם כונן נוסף לאכסון, מעדיף גם צורב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשר ללא מערכת הפעלה או עם Win10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד E8500 לוח אם ASUS P5KC ספק OCZ OCZ500SXS 500W זכרונות OCZ OCZ2G8004GK 2X2GB 800MHZ CL5 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 2900GT 256MB PCI-E+HDMI bulk דיסק קשיח 250 סטה כמובן צורב אל ג'י מארז , כניראה טרמלת'ק ארמור חשוב לי שיהיה ממש ממש מהיר הוא יהיה כזה ? יש מקום לשפר?
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הי אני חשבתי שהמיפרט הזה הכי מתאים מבחינת עלות לאיכות+ביצועים. מתוכנן OC של 3.2K .....אז : 1-האם לא יהייה צוואר בקבוק? 2-דעתכם למיפרט שבניתי? אשמח לכל תגובה . מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 260 זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 290 כרטיסי מסך Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 580 דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 350 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler 120 מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU…
-
- 13 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד Notebook לסטודנטית שצריכה Office ואינטרנט אנחנו אני יודע ש Notebook יספק את הסחורה אבל אני לא מכיר את הדגמים שיש היום ומה מומלץ יותר, אשמח להמלצה על דגם וחברה מכם. תודה לעונים, מייק
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
המחשב מיועד לתכנות ובעיקר להריץ משחקים על הגדרות גבוהות. אשמח למפרט שיספק אותי ב3-4 שנים הקרובות... לא מתכוון לעשות OC, אין צורך בציוד היקפי. בניתי את המפרט הבא, בעיקר מתלבט לגבי כרטיס מסך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪895 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte H81M-S2PV LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪259 מארז: באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪729 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כמות: 1 - מחיר: ₪383 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC 4GB Battlefield …
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן, אני אהיה בארהב עוד שבוע וחצי לתקופה דיי ארוכה.. אני צריך דגם של לפטופ שייתן לי אחריות בינלאומית.. הצרכים שלי הם גם משחקים וגם אני צריך שישמש אותי ללימודים.. שאלה נוספת, כאשר אני יוצא מארהב, אני אצטרך לשלם מס על המחשב נייד? כמובן שאני יוציא את מהאריזה המקורית ואני גם אשתמש בו בתוך תחומי ארהב.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מבקש שתיתנו לי חוות דעת על המפרט הבא : המחשב מיועד בעיקרו למשחקים כבדים crysis וכו האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב 2700 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב- עבודה משרדית, תכני HD, משחקים המחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis .call of duty.gta * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט .לוח אם,מעבד. 6. עד כמה השקט…
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חייב מפרט למשחקים עם עכבר מקלדת וווינדוס. בתקציב של 3000 שקלים חייב עם כפול ליבה של אינטל. תודה מראש!~
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכנן לקנות מחשב נייח אחרי יותר מ 8 שנים עם המחשב הישן , המחשב החדש ישמש אותי בעיקר למשחקים כמו : ACO , ESO , ועוד כמה משחקים שיצאו בהמשך שכנראה ידרשו לא מעט כוח גרפי . בניתי מפרט והייתי שמח אם תוכלו לתת עליו חוות דעת , שיפורים או החלפת רכיבים . תודה מראש לכל העונים !! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000071BOX-PC - AMD AMD Ryzen7 3700X Gen3 8 Core/16 Threads - With New PC Only - With Wraith Prism with RGB LED - 65W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪1470/1441[/td] [/t…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, שאלה לי, לאחר חיפושים רבים שערכתי, אני פונה אליכם בשאלה.. האם מישהו יודע מה זמן השימוש המשוער של הסוללה של HP PAVILION DV3660? תודה
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-