עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם!! קניתי את המחשב הזה, http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps15-460m.htm עם זיכרון של 6 ג'יגה...... המשלוח התעכב, ומנהל האתר נתן לי תוספת ל 8 ג'יגה מתנה. השאלה מה זה מועיל לי, כי אני יודע ש 6 ג'יגה זה כבר רציני...האם 8 ג'יגה יגרום למחשב לרוץ טוב יותר משמעותית, או שלהישאר עם ה 6 ג'יגה ולהוציא ממנו סוללה חזקה יותר...? אני גיימר ממוצע, אוהב לשחק במשחקים רציניים יחסית. לגבי המערכת הפעלה, יש לי את חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שאני אתקין עליו בהמשך... אשמח לתשובה!! המון תודה!!

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך אם זה בלתי אפשרי אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD ובעתיד אולי אני יוסיף כרטיס מסך למשחקים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב ודיסק קשיח, כרגע יש לי 1TB וברגע שהמחירים יחזרו להיות נורמליים אני יקנה עוד 1TB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כל כך חשוב לי אך שיהיה שקט ככל הניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה ל…

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by star_dust,

המחשב מיועד לבחורה עם דרישות צנועות למדי: אינטרנט, תוכנות משרדיות ושימושים כלליים. המחשב יהייה רוב הזמן נייח (הדרישה למחשב נייד היא בגלל אילוצי מקום, או יותר נכון חוסר מקום) ולכן הניידות וזמן סוללה אינם חשובים במיוחד. חשוב שיהייה בעל מקלדת נוחה ומסך איכותי. רצוי גם שיהייה עם רמקולים איכותיים. תקציב עד כ-2500 ש"ח, חריגה קטנה אפשרית. תודה.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  4. היי כמו שאמרתי מחשב לצרכי עבודה משרדית כבדה - כלומר הרבה יישומים ביחד, מסנג'ר, אמיול, אינטרנט וכו', כמו כן חשוב לי הרבה מקום, צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה ולפעמים איזה משחק נחמד לא מהכבדים ביותר. אגב יש לי כרטיס מסך חדש מסוג Zotac geforce 9600 GT שאני מצרף למפרט. מעבד אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 820 1 820 לוח אם למיהדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 450 1 450 זיכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX 590 1 590 דיסק קשיח Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 540 1 540 צורב Pioneer DVR-217DBK DVD±RW x20 Black Sata 160 1 160 מארז Antec Three Hundred ATX Mid Tower Gamer Black Case (No…

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  5. אוקיי חבר'ה, שימו לב: אני צריך מפרט, גג 15,000, למחשב High-End. מחשב שיהיה חזק במשחקים, לא חשוב מבוסס AMD/Intel. המחשב יכלול הכל (מסך, מקלדת, עכשיו וכו'), חוץ ממארז ורמקולים. נדרש כ.קול איכותי, רמקולים כבר יש... כל הפריטים צריכים להיות פנדה... תודה, נדב.

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, התקלקל לי המחשב ולכן אני מבקש את עזרתכם בבחירת חומרה חלקית חדשה ככל שניתן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 2000 ש"ח, מתאפשרת חריגה במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, למעשה רוב הרכיבים הבסיסים יש וכעיקרון אין צורך לכלול במפרט והם: זי…

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  7. דגם:asus g75vw bbk5 מפרט: מעבד i7 3610qm זיכרון ראם 16 גיגה 1600mhz.(מגיע עם 8 אני הוספתי עוד 8) קשיח 1טרה זיכרון כרטיס מסך gtx 660m. גודל 17.3 אינץ אחריות לעוד שנה וחצי. נקנה לפני 4 חודשים במצב מעולה מריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות מאד. מגיע עם מערכת הפעלה win 7 home&premium 64 bit עם קוד בקבלה או באתר של אסוס לשדרוג בחינם לwun8

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  8. אהלן חברה , מחפש המלצה למחשב נייד עד 7000 שקל +- (אפשר מאילת ) , לגיימינג ותיכנות , חובה שיהיה 17.3 לפחות . מחבר את המחשב לעיתים ל55' fhd , חשבתי על אסוס רוג ? 1070gtx יהיה מיותר פה ? ביחס נניח ל1060 ? האם הפררש הבעיצועים שווה את התוספת הכספית? האם כדאי להזמין מחשב מאיביי חול נניח?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  9. שלום התחלתי להתעניין ברכישת נייד ויש כמה רכיבים שאני לא מש יודע מה ההבדל בנייהם קודם כל כרטיס מסך: איך הנווידה קוואדרו 160M? לווידאו וקצת משחקים יודע שזה לא כרטיס למשחקים כבדים בלוטות: מה ההבדל בין המודלים של דל ה- 370 וה 410 אינטרנט אלחוטי: מה ההבדל בין ה-אינטל לינק 5100 A/G/N 802.11 לבין ה 5300 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  10. הבקשה בכותרת, לא כולל מסך

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  11. שלום, אני מתלבט הרבה לגבי מחשב שאני מעוניין לרכוש בקרוב , מחשב שיריץ משחקים בצורה מקסימלית ויתמוך בצורה מלאה ברזולוציה ובמסך שלי (LG W2362TQ) אז הנה הרכיבים (מתוך ההמלצות כאן באתר) וההתלבטויות : מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1028 אחרי הכל החלטתי ללכת על המעבד הזה , הרבה אמרו לי שהביצועים ביחס להבדלים במחיר של i7 והנ"ל,לא משמעותיים ואני גם לא צריך את זה (את ה I7) מה אתם אומרים ? לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪599 מותאם לשאר הרכיבים ולמעבד? זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - GOLD EDITION - ULV : OCZ3G1333ULV4GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪648 אני רציתי 8 GB אבל הורידו אותי מזה מהר מאו…

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  12. אהלן, המפרט ישולב ביחד עם מערכת קירור מים ומיועד לאוברקלוק ומשחקים בהגדרות גבוהות על מסך 22 אנץ' . השאיפה להגיע ל 4GHZ . המפרט כולל : מעבד - AMD PHENOM 940 לוח אם - DFI DK 790FX-M2RS זיכרון - G.SKILL PI Black 4GB DDR2 900(PC2 7200) כרטיס מסך - POWERCOLOR AX4870 1GBD5-PPH Radeon HD 4870 1GB עכשיו המחיר יוצא 2400 שח ללא משלוח . כמה שאלות לגבי המפרט - 1. האם יש לוח אם מומלץ יותר ? מאחר ואני מזמין מחו"ל יש מבחר גדול יותר (חנות NEWEGG) ואני לא כל כך בקיא בלוחות של PHENOM 2 . 2. לא בדיוק הבנתי אם ללוח אם הזה יש RAID ? רצוי שיהיה RAID כי למחשב יחוברו 2 הרדיסקים של 1TB . 3. האם השילוב הנ"ל ללא אוברקלוק יריץ את GTA IV בצורה טובה ? (משחק שאני מאוד אוהב) ומה אתם חושבים בגדול על …

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום... הטילו עליי אתגר קטן שאני חושב שתוכלו לעזור לי איתו: מחשב High-End - רק מחשב, בלי מסך, בלי ציוד נלווה. התקציב הוא עד 6,000 ש"ח. אפשר אולי טיפה לגלוש. המחשב הוא בעיקר למשחקים, אבל גם לסרטי HD. ומהמשחקים - בעיקר ל-Flight Simulator. עד פה, הכל טוב ויפה. עכשיו יש גם חשיבות לגודל של המחשב - כמה שיותר קטן - יותר טוב ;D הגודל כן קובע במקרה הזה תודה רבה מראש לכולם.

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  14. היי חברה, עמיתה לעבודה פנתה אליי בבקשה. היא צריכה מחשב שישמש אותה לכל צורכי העבודה שלה (גלישה באינטרנט, קריאת מסמכי אקסל ענקיים, מצגות POWERPOINT) וכן אפשרות למשחקי מחשב (בשביל הילדים והבעל). משקל לא משחק פקטור מרכזי, אך קירור דווקא כן. האם יש חיה כזו? מחיר מבחינתה לא מהווה גורם מקביל. תודה רבה מראש!

15. Started by Slix,

בניתי לי מפרט של מחשב סלוני. אשמח לחו"ד : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=75514

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by Eitan Smoliak,

היי, אני לא מבין במחשבים כל כך אז סליחה על הבורות. התשובות שלי מסומנות ב אדום. . מה התקציב המקסימאלי? בנתיים אין א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, CSGO, PAYDAY 2, BORDERLANDS 2, BIOSHOCK 3 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע איפה בודקים, אשמח אם תסבירו לי איפה. -לאילו הגדרות …

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  17. זיכרון Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 533MHz ¤690.00 לוח אם Gigabyte GA-8I945P-G Intel 945P chipset Motherboard Bulk ¤600.00 מעבד ? Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray+Cooler ¤1,350.00 כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk - ¤1,100.00 דיסק קשיח Maxtor 6Y200M0 200GB 7200 8MB Buffer Sata2 DiamondMax Plus 10 ¤520.00 צורב LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD - זמין במלאי שלם וקח! ¤240.00 מארז Memory Case 8668 500Watt + USB ¤190.00 אני רוצה לדעת עם המחירים סבירים ואם כל החבילה תואמת- הזכרונות ,לוח אם ומעבד ואיפה אפשר לקצץ תודה

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HD + OFFICE + INTERNET + עריכת תמונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן מיועד לסרטים - רזולוציית מסך FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by asher501,

שלום לכולם, אחרי שהתרשמתי עמוקות מרמת הידע בפורום ולא הצלחתי למצוא מענה מוחלט לבעיות הספציפיות שלי, להלן מצבי: יעוד המחשב: השימושים הנפוצים: - שיתוף קבצים - גלישה באינטרנט (הרבה אתרים במקביל) - צפיה בסרטים שירדו מהשיתוף... - ארגון תמונות (יש לנו היום 12,000 תמונות והילדים רק נהיים יותר חמודים) - Adobe photoshop elements - תיכנות (Visual studio + Sql Server express (local)) נפוצים פחות: - עריכת תמונות Photoshop השימושים האחרים: אני מסוגל לקבל קריזה כמעט לכל דבר. עשיתי סרטים ב 3dsmax, ערכתי DV, נתפסתי על איזה משחק וגמרתי אותו מכל הכיוונים (pop, halflife2,..), עשיתי סרטוני Flsah לחתנות של האחים שלי וכו' וכו' וכו'. אני מחליף AMD2.6GHZ בן חמש וחצי שנטה להתחמם (קצת בגלל שאין ל…

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  20. שלום, אני עוזר לחבר לקנות מחשב לעבודה משרדית מאייבורי. בעיקרון הלכתי לפי המפרט הזה ממדור מפרטים ממולצים: http://tinyurl.com/lugaf2z רק צריך את ה V שבחרתי את החלקים הנכונים... לגבי המעבד- בחרתי גרסת BOX וגם קירור חיצוני כי אין להם באתר גרסאות TRAY בכלל, אבל לפי מה שהבנתי אפשר לבקש מהם להחליף את הקירור לחיצוני ולהזדכות על הסטוק. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים קלים (אין דוגמה למשחקים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by melatonin,

הציעו לקנות ממני מחשב נייד של IBM מדגם R30 (יד ראשונה מ 2002): פנטיום 3 1GHz 256MB RAM דיסק 30GB מסך 13-14 אינץ' (לא בטוח איזה מהם) DVD כרטיס רשת 10/100 מודם (לא בטוח איזה) 2 יציאות USB יציאת FireWire PCMCIA יציאת S-Video ואין לי שמץ של מושג בכמה לתמחר אותו. יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by Polyphonia,

שלום, אשמח אם תעזרו לי קצת,כי הידע שלי בלקנות מחשב לא בשמיים. אני צריך מפרט למחשב ב3000 שקל,ללא ציוד הקפי (עכבר,מקלדת וכדומה) וללא מסך. המחשב מיועד למשחקים (אני לא גיימר,כך שאני לא צריך כרטיס מסך מוגזם) ולשימוש ביתי כגון אינטרנט,מוסיקה וסרטים. תודה ענקית מראש.

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by omrij,

שלום צריך מפרט לסטודנטית שישמש בעיקר לעיבוד תמלילים, וידאו, אינטרנט ושימושים כלליים (ללא משחקים) יחובר למסך LCD בDVI ובנוסף לLCD בHDMI חשבתי על בסיס בסגנון מעבד E6300 לוח P43 כרטיס מסך 4550 (מעוניין בכרטיס ולא במובנה) 4GB זכרון במהירות 800 אבל אני פתוח להצעות (אולי בכלל AMD?) המחשב כמובן יעבוד עם WINDOWS 7 תודה. פרטים ששכחתי: חשוב לציין:המחשב יורכב על ידי ואני מעוניין במפרט מחנות באזור הצפון עם עדיפות גבוהה לKSP

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  24. המחשב מציג את השגיאה הבאה: interrupted operation: insert recovery CD or other recovery media and reboot your PC רק את הbios ניתן להעלות, או CD. חיפשתי בגוגל וראיתי שזה מאוד נפוץ וניסיתי המון פתרונות, אך כלום לא עזר... המחשב הוא של hp, ניסיתי להפעיל את השחזור שהם מציעים מתוך ההארד דיסק (F11) ולא עבד. ניסיתי להריץ mhdd אך הוא לא מזהה כלום, דוג': http://www.ruterk.com/image/rbcd/rbcd_mhdd.gif אצלי פשוט לא כתוב שום דבר שם. בסופו של דבר החלטתי להתקין XP ולסיים עם זה, אבל ברגע שהוא מעלה הכל ובsetup הוא מגיע לחלק של starting windows ישר קופץ BSOD עם השגיאה 0x0000007b הרצתי טסט על ההארד דיסק דרך הbios וכתוב בסיום pass. למישהו יש רעיון מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  25. שואל בשביל חבר: לאחר שנים רבות, המחשב הישן כבר לא סוחב וצריך להחליף. אני מעוניין במחשב לשימוש כללי (גלישה, אופיס וכו') כמו גם אפשרות לשחק עד כמה שאפשר בתקציב. התקציב כולל דרישה למסך (היום אני עם 19 אינץ' עתיק).

• 1 תגובה
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.