עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Atom Mother Heart,

אין חשיבות לניידות, כרטיס מסך ומראה מה שכן חשוב הוא ביצועים כמה שיותר גבוהים במחיר הנ"ל ישמש לגלישה באינטרנט ואופיס התציב עד 2500 אפשר לחרוג בכמה מאות אבל רק בשביל צורך ממשי

2. שלום, זקוק למפרט מחשב עד 2000 - 1500 ש''ח השימושים הם לא "מאסיביים" ומשחקים כבדים. השימוש שלי הוא בעיקר אינטרנט, מוזיקה, אולי סרטים מידי פעם ומשחקים קלים, GTA SA , Test Drive נחשבים קלים ? זהו בעיקרון, זקוק רק למפרט מארז. ציוד היקפי יש. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  3. תקציב: כ-6000 ש"ח (בארץ). השימוש העיקרי: אני מתכוון להשתמש בו למחקר, ויהיה עליו לטחון הרבה מספרים והרבה DATA. שימוש משני: לחבר לטלוויזיה על מנת לראות סרטים, וכמובן עבודה "משרדית" (מסמכים ומאמרים וכו'). * גודל המסך? אני צריך ניידות בסיסית ולכן משהו באזור 15 אינצ' נראה לי נכון. עדיין צריך רזולוציה טובה (לא צריך 1900X1080, מספיק באזור 1600 וכו'). המסך ישמש הרבה לקריאה וכתיבת מסמכים (מאמרים) וצריך איכות טובה. עריכה: ממה שראתי עד עכשיו, נראה שכל המסכים בגודל 15 אינצ' הם בזולומציה של 1366X768 אז אם אין ברירה, אין ברירה * משקל רצוי? 2 עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא צריך זמן סוללה ארוך, רוב הזמן הוא יהיה בחשמל. 4 שעות נ…

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by hearyourorphanedch,

אהלן קראתי את הנושא הדביק שמדבר על הנושא הזה, אבל אני רוצה לוודא ב1000%. כשאני מביא לפטופ מארה"ב לישראל, בנוסף למתאם של התקע, צריך גם שנאי שיווסת את המתח מ110V ל220V, נכון?

5. בהמשך לפוסט הקודם.. אני מחפש נייד לאחי.נייד חזק שיכול להריץ משחקים וסרטים ב-HD.אני חשבתי על הנייד הזה: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=3500i5430m&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=36&Rnd=01/10/2010%2014:29:01

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  6. אני צריך לפתוח נטבוק של טושיבה N305. אני לא יודע איזה גודל להזמין מ-ebay.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by wons,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתוכנות גראפיקה כמו פוטושופ, לייט רום, אפטר אפקטס. ותוכנות סימולציה כמו ADS AWR וכו' ראיתי בחיפושים את ה Aspire AS5745G של אייסר עם מעבד של i7-720QM 4GB ראם ומה שמשך את העין שלי הוא הכרטיס מסך nVIDIA GeForce GT 330M Graphics מה אתם אומרים על מחשב כזה בתקציב של 4K?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  8. שלום חברים.. אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי אך ורק למשחק פלייט סימולטור X. זהו לא משחק רגיל אלא כבד במיוחד ולכן חשוב שזה שיבנה את המפרט יכיר את המשחק. עוד חשוב לציין כי אני יכול לרכוש דרך אינטל לוח אם ומעבד במחיר נמוך. I7 930 ב640 ש"ח I5 750 ב440 ש"ח לוח אם אינטל dx58so ב 620 ש"ח. ועוד מוצרים המשתייכים לקטגורית I5-I7. המחשב עובד רק דרך טלויזית 42 FHD 1920X1080 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שצריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?FSX בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת א…

9. Started by moshevitali,

מפרט למחשב שהמטרה שלו זה DVR ל4 מצלמות לבית האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב אמנם לא מיועד למשחקים אבל אם אפשר שיהיה כרטיס מסך לא מובנה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא, צריך את כל מה שציינתי. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?רק שלא יהיה טרקטור, ושלא יהיה קרור סטוק למעבד. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא יתבצע OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

10. Started by EnerGy,

שלום, אני מעוניין שתרכיבו מפרט לחבר. הנה כל התשובות לשאלות הרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים פלאש קלים, ושאר משחקים קלים …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by The Ball,

המחשב הגיע בלי מערכת הפעלה. אחרי שאני אתקין XP, אני צריך להתקין דרייברים כלשהם? ואם כן, אלה לא דרייברים רגילים (נראה לי), מאיפה אני משיג אותם ואיזה צריך להתקין..? תודה.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by BasMar,

בעבר היה לי מחשב DELL סה"כ הוא היה בסדר * מטרות המחשב? ישומי אופיס (וורד + אקסל) ואינטרנט בעיקר. לעיתים קרובות אני גם צופה בשידורי טלויזיה דרך האינטרנט + סרטים. פה ושם משחק. * גודל המסך? מעל 13 אינצ זה בטוח, אפשר 14 ובהחלט גם 15 כי מבחינתי רק לא קטן מ13. * משקל רצוי? 2.2-2.7 גם לא כל כך משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות בקירוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא בהכרח * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינלאומית אבל כמה שיותר שנות אחריות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אבל שהשירות יהיה טוב. קראתי הרבה דיונים בפורום + …

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by K0sTa,

סוף סוף אחרי צבא, ואחרי שסיימתי עם המועדפת יש קצת כסף לביזבוזים, אז קונים מחשב חדש, אחד שיהיה אפשר לשחק בו ביותר מ FPS אחד במשחקים החדשים.. הנה המפרט: מעבד Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray - מחיר: 1500 ש"ח גוף קירור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 - מחיר: 140 ש"ח לוח-אם GIGABYTE GA-P55M-UD2600 - מחיר: 600 ש"ח זכרונות 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 - מחיר: 570 ש"ח דיסק קשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 - מחיר: 370 ש"ח צורב DVD-RW - SATA115 - מחיר: 115 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD5770 1024MB DDR5 GV-R577D5-1GD-B - מחיר: 850ש"ח מארז ANTEC THREE HUNDRED300 - מחיר: 300ש"ח ספק כח SEASONIC S12II 430W BRONZE320 - מחיר …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SagroN,

שלום לכולם. אני אישית קניתי לפני קצת פחות משנה(דצמבר 2009) מחשב חדש ב5K שאותו גם חבר שלי קנה. אז אני די מעודכן בנושא החומרה. תוכלו להסתכל במפרט שיש לי בצד ולראות שהמפרט הנ"ל מאוד דומה למפרט שלי יש חוץ משינויים קטנים ששופרו ב8-9 חודשים הללו שעדיפים בשבילו. אז הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪720 זיכרון: [..] G.SKILL "ECO" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - זמין במלאי ₪611 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1479 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-24B1LT X24 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪161 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪422 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W BRONZE …

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום הנכבדים והמקצועיים ההורים שלי רוצים לקנות מחשב חדש לבית, בתקציב של עד 3000-3500 לכל היותר. השימושים הם בסיסים בעיקר: אינטרנט, אופיס, תוכנות קלות של עריכת תמונות, צפייה בסרטים וגיימינג למשחקים פשוטים שלא דורשים יותר מידי. מאד חשוב השקט- שיהיה שקט כמה שאפשר HDD בנפח של 250GB יספיק לא צריך כונן אופטי- יש לי בבית עשרות לא חשוב לי אינטל/AMD ולא צריך ציוד היקפי (מסך, מקלדת וכו') בנוסף חשוב שהמפרט יהיה מחנות אמינה שנותנת אחריות ונמצאת באזור השרון/המרכז. חשבתי על המפרט הזה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 (להוציא את הכונן אופטי ואת הציוד היקפי). מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן חברים, מתחיל השנה ללמוד, זקוק למחשב נייד. ישמש כמחשב שני, בנוסף לנייח שקיים בבית. אולי בעתיד יהיה מחשב עיקרי (כל עוד אני גר בבית אז הוא מחשב שני) אז אולי יש לקחת את הפרט הזה בחשבון. אם זה משנה במשהו, מתחיל לימודי קולנוע-תקשורת (אם ידוע לכם על תוכנות מיוחדות למינהן שידרשו מפרט מיוחד). להלן הדרישות מן המחשב. * מטרות המחשב? בראש ובראשונה, ישומי אופיס למינהם, אינטרנט שירוץ מהר, שימוש בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ותוכנות לעריכת ווידאו כגון פרימיר. מעבר לזה סרטים, מוזיקה. הרצון שלי שבאם יהיה הצורך בעתיד להשתמש בתוכנות "כבדות" יחסית שתהיה לו האפשרות הזאת. * גודל המסך? מעדיף 13.3 מוכן להגיע עד למסכי ה14.1 למרות שאני יודע שהם פחות נפוצים. לא משנה לי מט/מבריק. * משקל רצוי? כמה …

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by leibeyal,

אין אפשרות ל SCROLL ב SYNAPTIC TOUCHPAD דרייברים מעודכנים לגרסא 14 - עודכן הרגע. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by uvi,

היי קיבלתי הצעה לרכושה מחשב נייד של אפל מתצוגה מדגם Z0GV ב4800 ש"ח האם זה כדאי ? האם נוח לעבודה על התוכנה של אפל במקום WIN והאם ניתן להעפיל על זה משחקים כגון סימס 2 ? http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Z0GV אשמח לדעה כלשהי תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני זקוק לחוות דעת ואופציות נוספות לנייד לסטודנטית לעריכה גרפית בעיקר 2D (פוטושופ וכו'). מעבד חזק, זיכרון לפחות 4GB ודיסק כ- 500GB, מסך 15"~ מעבר לעריכה גרפית ישמש המחשב לעבודה משרדית. התקציב הוא עד 3,800ש"ח, וקיימת אופציה שנשקלת כרגע - Toshiba C650-179 האם ניתן למצוא נייד יותר משתלם מהטושיבה ? תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  20. אני רואה הרבה מחשבים ניידים שיש בהם את כרטיס המסך המובנה Intel HD Graphics with dynamic frequency. השאלה שלי היא מה אפשר להוציא מכרטיס מסך כזה, איך הוא יריץ משחקים כמו lord of the rings online או WoW? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Sulam,

שלום, מטעמי נוחות, אשתמש בנוסח המפורט בדיון ההמלצת נוסחים לבקשות מפרטים 1. 15K. 2. משחקים, אופן השימוש תדיר. המסך הקיים עומד על 1080p המחשב מיועד לכל המשחקים, ברצוני שיריץ אותם על ההגדרות הגבוההות ביותר. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך בצורב 6. השקט קריטי. 10 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. יש העדפה לרכוש באייבורי מחשבים בחיפה. 10. אין בקשות מיוחדות, 2 TB בכונן אחד זה אפשרי? תודה מקרב לב מראש לכל העוזרים! דני

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by jordan_lv,

אני מטלבט בין שני מחשבים של DELL :s05: לשימוש של משחקים כמו manager, call of duty סרטים אינטרנט ועוד תקציב באיזור ה 5k המפרט הוא די דומה רציתי לשמוע את דעתכם בנושא. הראשון: DELL VOSTRO Model Name‎ -‎V3500-4504W7‎ ‎ CPU‎- ‎Intel® Core™ i5-450M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎-4GB DDR3 1333Mhz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎-320GB (7200 Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6in Widescreen High Definition (1366x768) WLED Anti-Glare‎ ‎ GPU‎ ‎Intel® Integrated Graphics Media Accelerator HD ‎ ‎ Optical Device‎ ‎8X DVD+/-RW Drive‎ ‎ Webcam‎ ‎Integrated 2.0 MP camera with digital array microphones‎ ‎ Sound‎ ‎2 integrated stereo speakers (2W x 2) ‎ ‎ Wireless‎ ‎…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  23. חברים יקרים! מבקש את דעתכם על המחשב הבא: Toshiba Satellite L650-ST2G01 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=490991&src=MADD&CJPID=10707080-1989741-L650-ST2G01&cm_mmc=Affiliates-_-CommissionJunction הוא בעקרון למטרות לימודים וקצת משחקים... האם הכרטיס מסך טוב? איך המחשב יחסית למחיר? אני מתכנן לקנות גם מהאתר של טושיבה. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by Evilized,

המחשב מיועד לחבר המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט אופיס וסרטים וגם משחקים הוא לא גיימר אבל הוא רוצה כרטיס שיריץ טוב תמשחקים החדשים אם אפשר להכניס בתקציב מקלדת ועכבר אז עדיף (לא צריך מסך) הוא מעוניין לחבר תמחשב לטלויזיה LCD 32 ואם אפשר חנות מאיזור חיפה והקריות! תודה ושבת שלום!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tabir,

1. תקציב (עד 3000 ש"ח): אני בעד לנצל את התקציב אבל תוך ראייה של עלות תועלת. עדיף לא לחרוג. 2. ייעוד: HTPC קלאסי + גלישה + הורדת סרטים במקביל. אנחנו מתכוונים להשתמש בלינוקס, שימוש משפחתי (תדיר?) מעוניינים להשתמש במסך הטלוויזיה בלבד - משחקים הם בבחינת NICE TO HAVE. 3. ציוד היקפי לא כלול בתקציב - יקנה בנפרד. 4. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. 6. השקט חשוב ברמה שלא תפריע לצפייה בטלוויזיה. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. מע' הפעלה לינוקס. הרכבה עצמית. 9. אזור חיפה. 10. כרטיס מסך של NVIDIA עם מס' גדול של מעבדי CUDA. 11. עדיף ליצור גמישות שתאפשר שדרוג לתמיכה בטכנולוגיות עתידיות תוך שמירה על כמה שיותר רכיבים קיימים. 12. שדרוג מעבד ו/או זיכרון NICE TO HAVE תודה מראש על העזרה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.