עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tophet,

היי! בסוף הלכתי על הקטנצ'יק מבית סמסונג, בתצורת הI5 שלו, ולאור המלצותיכם ולאור מיעוט המידע שקיים עליו ברשת, חשבתי לכתוב לכם קצת עליו. לתשומת לבכם - אינני מבינה גדולה במחשבים והמחשב האחרון שלי היה פנטיום 4 נייח שקרטע ב-4 השנים האחרונות. מבחינתי כל דבר יראה כרגע כמו חללית מופלאה. רשמים: מראה ואיכות בניה - המחשב מהמם. מבפנים ומבחוץ. אפילו הבחורים מאולם התצוגה של חיון (שסופסוף הסכימו להוציא לי אחד מהקופסא כדי שארגיש אותו) התלהבו מהמראה שלו מאוד. בנוגע לבניה, מרגיש חזק ויציב, עיצוב חצי גלוסי נותן הרגשה של מחשב רציני (מרגיש הרבה יותר טוב מHP 15.6 שיש בבית) אך ראיתי כבר רציניים ממנו. המקלדת פשוט אדירה ומאוד אינטואיטיבית. מרגעי ההקלדה הראשונים הכל זרם כאילו לא החלפתי עכשיו מקלדת …

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  2. שלום לכולם, מחפש הצעות למחשב חדש בתקציב של 6500 המחשב מיועד בעיקר לתוכנות כבדות כמו Qbase, ותוכנות עריכת ווידאו וסאונד אחרות.. חשוב לציין שאני אשמח למחשב שיוכל להריץ ביעילות את התוכנות האלו יחדיו סימולטנית.. בנוגע למשחקים. אינני משחק כלל!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך. לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה בעיקר של ווידאו וסאונד בדגש על מולטי טאסקינג. בנוגע לסרטי HD אני מניח שאצטרך מסך תומך גם כן. ציוד היקפי: דרוש מסך, עכבר, מקלדת. זהו. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? מממ...... 8 די חשוב אבל לא להגזים... 7. האם…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד ללימודים. יהיה שימוש בתוכנות פשוטות,אבל מעדיף שיהיה מעבד חזק. חשוב לי שיהיה לו סוללה חזקה,ושהמחשב יהיה קל( עד 2K) התקציב יכול להשתנות לכל כיוון,אם אני יצטרך להוסיף למחשב טוב יותר אז אני יוסיף. אם יש מחשב קצת יותר זול ומתאים לדרישות אז זה גם אפשרות. * מטרות המחשב? אופיס,קצת סרטים ותוכנות פשוטות * גודל המסך?13-15 * משקל רצוי? פחות מ2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או דל

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by Nishinga,

לאחר שפתחתי פה בפורום נושא בקשר לבניית מפרט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=475090.0) והסתכלתי קצת בנושאים של אחרים הגעתי לשני המפרטים הבאים שהם מאוד דומים בבסיס שלהם עם אותו המעבד ואותו כרטיס המסך אבל רציתי לדעת איזה לדעתכם עדיף ואם בכלל עדיף שילוב של שניהם או משהו בסגנון. מפרט 1: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 צורב LG GH22 SATA x 22 Black ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן, לקראת הלימודים מחפש לקנות נייד, התקציב כעיקרון עד 500 אבל אם יהיה צורך אפשר גם חריגה קטנה. המחשב אמנם יהיה לרוב בשימוש כללי בלבד (גלישה, קצת אופיס וכו'), עם צפייה בסרטים אך חשוב לי שתהיה אופציה להריץ משחקים וכמו שצריך למרות שזה לא יקרה יותר מדי, המחשב גם צפוי "למשוך" כמה שנים אז יהיה נחמד אם יהיה לפחות קצת רלוונטי גם בהמשך הדרך. בעקבות דיון שהיה לא מזמן מאוד שמתי עין על Lenovo IdeaPad Y560 שהוא בעל מפרט די מרשים יחסית למחיר, דגם עם מעבד i5 עולה 4625 (http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=4856), אין לי צורך בדגם עם i7 וסה"כ יש כרטיס מסך Radeon 5730 שהוא מהחזקים שיש. אמנם אין לי בעיה עם מסך 15.6 כמו שיש לו אבל אני לא אשקר אם אני אגיד שאני מעדיף אחד קטן יותר. כמובן ש…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by integral,

מחפש משהו איכותי של לנובו, נוח, קטן, מהיר, זמן בטריה, לעבודה לא למשחקים. לא חייבים לנצל את כל התקציב ואפשר לחרוד בשביל משהו ששווה את זה רעיונות?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות באופיס, סרטים, משחקים קלים, אינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? 2.5 ק"ג לערך עדיף לא יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים- שעתיים וחצי זמן עבודה זה סבבה מבחינתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא מבין בזה אבל שיהיה את החיבור לטלוויזיות נראה לי זה hdmi * בלוטות? חשוב אבל זה לא מה שיקבע * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 לא צריך גם יותר מזה (אמרו לי שההבדל בין 5400 ל7200 סל"ד הוא משמעותי אז עדיף 7200) * צורב DVD? אכן כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אחריות של שנתיים ככה בארץ זה לטעמי בסדר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני לא מכיר חברות, יש לי נייד של טושיבה והוא סבבה אני …

8. אני מחפשת מחשב ללימודים צרכים בסיסים כגון עבודה עם אופיס גלישה באינטרנט שיצדיק את המחיר לצרכים התקציב הוא בסביבות ה-2000 ולא יעלה מ-2500 ש"ח (בארץ) * גודל המסך? סטנדרתי *משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום שש שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 יספיק * צורב DVD? לא בהכרח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית ושימושים כלליים שוטפים(לא משחקים) ואליו יוצמד מסך 24' שעבוד על רזולוציית 1920X1080 , חשבתי על מפרט מבוסס core i3: מעבד: INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX - מחיר: ₪545 לוח אם: GIGABYTE GA-H55N-USB3 -מחיר:₪595 זכרונות: 2GB DDR3 1333 MHz -מחיר:₪250 דיסק קשיח: SEAGATE 7200.12 500GB SATA2 -מחיר:₪220 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU -מחיר:₪300 ספק: SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL -מחיר:₪290 -עכשיו כמה שאלות : *המעבד הגרפי ב - i3 יתמודד בצורה סבירה עם תכני HD? (כעיקרון לא ממש חשוב לי אבל מעניין לדעת) *איזה חלופה משתלמת קיימת מבית AMD? *האם הלוח שבחרתי בסדר... אני פשוט כבר ממשל לא בעסק... זהו בסה"כ... אי…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by zz66,

שלום,הנני מתכוון לקנות INSPIRON N3010 יש אופציה של שדרוג ממעבד Core i3 330M 2.13GHz ל Core i3 350M 2.26GHz תמורת 150 שח,שווה? פירטתי את הדרישות שלי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476422.0 בנוסף,יש אופציה של שדרוג מ2 ג'יגה RAM ל4 ג'יגה RAM תמורת 385 שח,עכשיו ראיתי שזכרון כזה עולה אצלם 240.לשים את הזכרון במחשב באמת עולה 150 שקל? כמה זה קשה להתקין זכרון? ולדעתי אני לא באמת צריך 4 ג'יגה אלא 3 יספיקו לי,לא עדיף לקנות עוד כרטיס של 1 ג'יגה איפשהו ולבקש ממישהו שיתקין לי?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by ram.freedman@gmail.com,

היי, אני צריך עזרה... המחשב של ההורים של אישתי שבק חיים באופן סופי, מאחר והוא בילה אצלי בתיקונים לא מעט הם החליטו (בשעה טובה) לרכוש מחשב חדש ולא להחיות את הישן. אני זקוק למפרט מחשב עד 2000 ש"ח לשימושי אינטרנט, אופיס וכו' - שום דבר קטלני. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה אמי ןויחזיק כמה שיותר זמן (שנים?) כדי שאבלה כמה שפחות זמן בתיקונים שלו. אשמח מאוד אם ניתן יהיה לעזור לי בהתייחס לנקודות הבאות: 1. מחשב מKSP או פנדה מחשבים (אני פשוט רגיל לקנות שם). 2. מחשב אמין (כבר אמרתי) מחלקים טובים ולא משהו פשוט. 3. האם יש צורך ב כרטיס מסך מעבר למה שבא על לוח האם? 4. זיכרון - לפחות 2GB, אבל יותר ם נכנס אז למה לא (מהנסיון שלי זה מאוד משמעותי). 5. מארז - אני משתמש במארז של אנרמקס ומאד מרוצה - א…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by miim17,

אני מתפתה ללכת כל ההצעות של המחשבים המוכנים ב KSP ב 1500 (מעבד E7500 ולוח G41 של גיג'הביט במקום אסוס...) מה דעתכם ? הספק כח שהם נותנים (גולדןטיגר) שווה משהוא? מהמחשב אין כמעט שום דרישות (אופיס אינטרנט) אבל חשבון שיהיה אמין. אפשר לעשות משהוא אחר בסכום של 1500 שח ? (מהמבחר של KSP ולוח אם של גיג'הביט ...)

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  13. שלום, אני צריך מפרט למחשב בתקציב של עד 3500ש"ח, עם עדיפות לגלוש מטה. המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות (פוטושופ), כתיבה (וורד), גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה וצפייה בסדרות ובסרטים (HD וכאלה). אם אני אוכל להריץ עליו את Episode 3 שיצא, מה טוב. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך. הייתי רוצה לעבוד בעתיד עם מוזיקה - מאמין שכרטיס קול יועיל. צריך כונן דיסקטים בימינו? מאוד חשוב לי נפח איחסון - כמה שיותר, יותר טוב. יש לי כונן קשיח מהמחשב הישן שאני חייב לעביר למחשב החדש. יש לזה חשיבות כלשהי בהרכבת המפרט? לא מתוכנן אוברקלוק. שקט זה חשוב. מאמין שארכוש מערכת הפעלה, אבל נא לא להתחשב בזה מבחינת תקציב. יש צורך בהרכבת המחשב. מניח שאני מעדיף מ-KSP, אבל לחלוטין לא נעול. גר בת"א. מודה מראש על …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ofir1992,

יש ברשותי מחשב נייד של ACER מדגם-Aspire 4741G,ואני מנסה להריץ עליו SC2,הוא רץ די בסדר בסה"כ, אבל שאני מגיע לקטע שהמשחק ממש בעומס,אז המשחק יורד ל7 FPS,אף על פי שהוא אמור לרוץ חלק על מדיום לפי מה שראיתי. הוא יורד ל7 FPS על כל הרמות גראפיקה. מבחינת מעבד לא אמורה להיות בעיה,בגלל שיש לו מעבד מדגם I5-430,ולפי מה שבדקתי זה באמת לא בעיה במעבד, אז לפי מה שהבנתי זה או בעיה בכרטיס מסך או בעיה בזיכרון. הנייד מכיל כרטיס זכרון מדגם DDR3 3GB,וכרטיס מסך מדגם GEFORCE 310 עם 512 זכרון (למרות שהוא משתמש באופן קבוע ב1700 זכרון בגלל הזכרון המשותף). מה שלא הגיוני לי פה זה שהמיפרט הזה אמור להריץ SC2 בקלות על גראפיקה בינונית,אבל מתי שיש ממש הרבה עומס אז הוא לא מצליח להריץ את זה על FPS נורמאלי גם…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by Zelig,

כל מי שמשתמש ב-total commander יודע שצריך את כפתורי ה-keypad של + - * / וכו'. על thinkpad ישנים יכולתי לעשות FN + P ולקבל את * לדוגמא. משום מה על thinkpad T410 זה לא עובד, למרות שעל P דווקא מסומן "X" קטן. מי יודע/ת מה עושים? הכפתורים האלה ממש נחוצים לי. עריכה: דרך אחת שמצאתי זה להדליק את ה-NUM LOCK. אבל זה לא מעשי.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by alanby,

שלום לכולם, אחרי שהצלחתי למכור את ה VOSTRO 3300 (כבר כתבתי מספר פעמים עד כמה הדגם הזה גרוע , חום בלתי נסבל, מסך גרוע ביותר, מקלדת שוקעת ולא אחידה וסוללה שלא מחזיקה יותר משעה וחצי...) התחלתי לחפש אלטרנטיבה ראויה שתעמוד בקטגוריות הבאות: 1. מעבד I5 2. כרטיס מסך נפרד + תמיכה ב OPTIMUS (טכנולוגיה המאפשרת לחסוך חום וחשמל ע"י שימוש נבון בכרטיס החיצוני). 3. דיסק קשיח גדול. 4. מסך סביר (אין לי יותר מדי ציפיות ממסכים של ניידים אבל נצרבתי חזק מהמסך של הדל). 5. מקלדת איכותית (חשוב לי מאוד). 6. חום חום חום - פיזור חום סביר (ברור לי שנייד כזה מתחמם אבל ב 3300 זה היה פשוט בלתי נסבל). 7. שקט (מאוורר שקט). 8. מסך 13" 9. כל החיבורים. 10. סוללה חזקה - שתחזיק לפחות 5 שעות. 11. משקל פחות מ 2…

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by snowjay,

שלום, הרכבתי מפרט המצורף מטה בנוסף מצורפות התשובות לשאלות הרלוונטיות + מספר שאלות שיש לי בנושא: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט/משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. שלום לכולם ברצוני לברר האם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך או להוסיף אחד חדש חזק למחשב הנ"ל כדי להריץ טיפה יותר משחקים טובים מחשב נייד Fujitsu Lifebook דגם AH530-5 מעבד : Intel® Core™ i3-350M processor 2.26 GHz, 3 MB מערכת הפעלה: Windows home premium זיכרון ראשי 4GB DDR3 1066 MHz PC3-8500 כונן קשיח HDD SATA 500GB 5.4k צורב DVD Super multi reader/writer מסך 15,6" Glare 16:9 WXGA (1366 x 768) LED Backlight מצלמה מובנית 1.3 MP כרטיס גרפי Intel® HD Graphics up to 1695 MB אלחוטי WLAN b/g/n, Bluetooth V2.1 סוללה 6 תאים עד 3 שעות עבודה תודה לעונים המשך יום טוב אלירן

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by EnerGy,

שלום, אני מעוניין שתרכיבו מפרט לחבר. הנה כל התשובות לשאלות הרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים פלאש קלים, ושאר משחקים קלים …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by TimoTy,

Hi. my name is Tom and Im a member of this site for 6 years already. I just got discharched from the army and Im currently staying in germany. Im looking for a desktop replacment and my purposes in media and some old games such as medival and crap. Its important for me that the screen will be as big as possible and will have HDMI outpot. I have a wide budget but I will be happy to spend somthing like 800€ please supply links from amazon or another store that delivers to germany. Thanks alot and sorry for the english # Tom PS. feel free to respond in hebrew ;D

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כסטודנט וגם כגיימר בתקציב של בערך 6k. חשוב לי נורא שהוא יהיה חזק ואמין ויוכל להריץ את המשחקים החדשים בשוק בצורה בינונית ומעלה. יש קצת גמישות בתקציב אבל לא יותר מדי. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by NaorYfrach,

נתחיל מזה שהייתי באייבורי אתמול , עשיתי הזמנה והכל אבל היה חסר 2 חלקים שלא היה להם . הקירור מוגן 2 , ו4 ג'יגה זכרון ששם זה עולה 600 שקל !! כמובן שהבטיחו לי שם להשוות מחירים והכל בסופו של דבר החלטתי לבטל את ההצעה וללכת לכיוון של RSM . אחרי שראיתי שהרבה כאן ממליצים עליהם . המפרט מיועד בעקרון לשימוש מאסיבי יום יומי בנוסף מידיי פעם קצת משחקים לא כבדים . במחשב יבוצע OC פחות לכיוון של דרישה של ביצועים יותר לכיף . יש לי כרטיס 8600GT שאני מתכוון לשמור . 1. מה התקציב המקסימלי?2000 ש"ח , לנצל עד הסוף אבל לא לחרוג למעט מצב קריטי קריטי . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים , אינטרנט . א) תדיר מאוד , שימוש מסיבי יום יומי . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקרון …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בסיסי (לילדים עד גיל 6) במחיר של עד 1200 ש"ח. שימושי המחשב: * משחקים בסיסיים / לומדות. * גלישה באינטרנט. * סרטים (כולל חיבור לטלויזיה). * אופיס (להורים..). חשוב מאוד! אמינות החומרה - אשמח לקבל המלצות לחומרה שתהיה יציבה נפשית, ככל שניתן במסגרת התקציב. כלומר, העדפה היא על אמינות על חשבון ביצועים (כמובן, לא באופן מופרז). תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכל גאוני המחשבים כאן אני סטודנטית ומעוניינת לרכוש מחשב נייד למטרות בסיסיות (יישומי אופיס, SPSS, אינטרנט, סרטונים/סרטים וכו'). כך שאני לא זקוקה למחשב עם מפרט מפלצתי לגיימרים... אך אני צריכה שתהיה לו מקלדת מלאה ונוחה להקלדה (עיקר העבודה בו היא בWORD), סוללה שתחזיק עד מינימום 4 שעות, רצוי שלא יתלכלך מהר (כי הבנתי שיש מחשבים שכל נגיעה נראית עליהם), שעוצמת הקול תהיה מספקת וברורה, שלא יתחמם מהר והרבה, ושלא יהיה כבד מידי (כי אני מהעדינות האלה חח). לגבי העיצוב שלו - מאוד חשוב לי שהוא יהיה ורוד...אבל אני יכולה גם לרכוש סקין ולכן זאת לא הבעיה העיקרית. התקציב הוא עד 4,000 ש"ח. אני מקווה שלא הפצצתי בדרישות הידע שלי במחשבים הוא לא מקצועי כמו שלכם ולכן כל טיפ שתתנו יעזור לי ש…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי כרגע מחשב HP HDX16T, מכשיר ממש חזק, עם מסך מצויין ומקלדת מצויינת, ואני מזמן משתמש בו להצגת מצגות, ולאחרונה אני מרגיש לא בנוח לסחוב את הנייד הענק הזה, ואני מחפש מחשב יותר קטן לזה. יש לי כבר NETBOOK קטן, ואני כמעט לא משתמש בו, משום שלפי טעמי הוא ממש לא שימושי בעבודה ממשוכת מול המסך הקטן, והעובדה שקשה למצוא דגם מספיק חזק שיריץ סרטי HD 720P שאני חייב להריץ עליו לכן אני מחפש כעת מחשב נייד בגודל בינוני, ונראה לי שגודל 14" או 14.1" הוא הכי מתאים. מה שחשוב לי: 1) מסך נוח וחד לעבודה יחסית ממושכת (OFFICE וגלישה) 2) מקלדת נוחה להקלדה אנטנסיבית 3) מעבד מספיק חזק שיריץ קבצי HD 720P באופן חלק - אין צורך בהרצת משחקים בכלל!! 4) משקל וגודל קטן, אם כי לא חייב להיו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.