עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

השאלה בכותרת.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  2. שלום , התקציב שלי עומד על 5k כולל מסך ורמקולים. אני רוצה מחשב חזק , במיוחד למשחקים (הרצת כל המשחקים החדשים שיש היום בצורה חלקה). רצוי intel (אם מישהו רוצה להגיד שעדיף משהו אחר , שיסביר) רצוי nvidia (אם מישהו .... , שיסביר) ואם תוכלו (רק אם אפשרי) , להציע מקומות שאפשר לקנות מהם מחשב (רצוי לא חנות שמתחילה בk ונגמרת ב p [אני לא יגיד כמה אותיות , אבל יש באמצע s] - אם מישהו שחושב שזה כן חנות טובה.. שיסביר) תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by roadrunner,

חבר שואל אותי בקשר למחשב הזה ,לי אין מושג בניידים, זקוק לעזרתכם . [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מאוד מושך אותי מחשב נייד של dell מדגם: DELL Precision M6500 עם זכרון 8 ג"ב במהירות 1333 מ"ה ואופציה להרחבה ל-16 הייתי שמח לשמוע עליו המלצות, או להיפך. כמו"כ, אנשי מכירות מחשבים מנסים לגרור אותי ממנו למחשבים מחברות אחרות כמו למשל לנובו (דגם W510), אסוס, או סוני. מי מבין החברות/הדגמים הכי טוב? מי מביניהם הכי זול, במידה והביצועים והאיכות מקבילים. איזה דגמים בחברות האחרות שהוזכרו דומים לדגם שהבאתי מ'דל'. ומה אתם יכולים לעזור לי בעניין, כדי שאוכל לקבל החלטות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1638 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-DS4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1211 כרטיס מסך: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1459 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1.5TB 32MB SATA2 NCQ - ST31500340AS אחריות: חמש שנים. מחיר: ¤754 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤121 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤778 מארז: THERMALTAKE XASER VI MX (BLACK) VH9000BNS w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤521 ספק כוח: THERMALTAKE THOUGHPOWER QFAN 65…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Dou E8400 3Ghz Penryn Box לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3l ספק: OCZ 400W זיכרון: OCZ 1GB DDR2-800 CL5 שניים כאלה ועוד סטיק של 2GB לא יודע של מי דיסק קשיח: WD 500GB sata2 32MB שניים כאלה כרטיס מסך: Saphire design Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI מסך: Chimei cmv 222H הוא כבר התיישן מאוד ומקרטע כשאני מריץ עליו Visual Studio ו-Photoshop. אני לא משתמש בתוכנות האלה באופן מקצועי, אבל מדי פעם משחק איתן. על משחקים אין בכלל על מה לדבר, למרות שהיה נחמד להריץ עליו משחקים מדי פעם. השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? עד 4K לשדרוג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל.... תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  8. אוקי אני צריך מפרט שיהיה טוב לגלישה באינטרנט לאחסון שירים ומשחקים (לא הרבה ככה שלא צריך הארד - דיסק עם מקום מטורף) בניתי לעצמי מפרט אני צריך חוות דעת שלכם לגביו : האם צריך לקנות גם כרטיס רשת ומאווררים למארז או שזה לא חובה? יש מצב שהכרטיס רשת מגיע מובנה על הלוח אם? זה דברים שאני לא יודע ולכן אני צריך את העזרה שלכם גם בנוגע לזה מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ₪337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Asus P5KPL-AM ₪249 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31146 כונן קשיח Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪195 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250318AS זיכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 Value …

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by tepez,

ללא ציוד היקפי. לא מתוכנן OC. המחשב הוא רב תכליתי - משחקים, סרטים ותיכנות. לקחתי את המפרט המתאים מהמפרטים המומלצים שבאתר. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 מכיוון שיש לי כבר דיסק קשיח (WD3200AAKS) וקירור למעבד (Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev2) נותרו לי 200-300 לשדרוג המפרט. איפה כדאי להכניס אותם? מה לגבי שדרוג כרטיס המסך לPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5? יש הערות אחרות לגבי המפרט?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  10. שלום אני מחפש מחשב נייד חזק שגם יחליף לי את המחשב הביתי, שיחזיק לי 4 שנים טובות.המחשב ישמשם בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה) ופה ושם משחקים. אני לא רוצה להשקיע בסתם הבדלים מינוריים לא מורגשים אך אני בהחלט מוכן להשקיע.אני לא מבין גדול בתחום אבל הגעתי לכמה מחשבים, תעייצו לי בבקשה בעניין..מוכן להשקיע באיזור 6-7 למרות שאם אפשר משהו במחיר נמוך יותר וברמה גבוה קרובה לאלא אני לא שולל.. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by GoldFish,

שלום חבר'ה. התקלקל לי המחשב לפני למעלה מחודשיים. אני צריך לקנות מחשב חדש, ולעשות זאת, לפני שאשתי מורידה לי נבוט בראש, על כך שאני מושך את הקניה יותר מדי זמן. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC7200_lg&cfm=A37875BB או לקבל הצעה למפרט (אשמח לאחד מבוסס אינטל ואחד מבוסס AMD). תשובות לשאלות: מה התקציב? 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( משחקי אסטרטגיה ישנים, אני חושב שכרטיס מסך טוב, שמובנה על לוח האם יכול להתאים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. (למרות שהמחשב בקישור למעלה כולל מסך) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלש…

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by Simtrax,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי . מה התקציב המקסימאלי? 1750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 250 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי, משחקי רשת(League of legends) אחר כך חיבור לטלווזיה LED שתרכש בהמשך וצפייה בתוכן HD . אחרי זה המשחקים הרגילים מקסימום גריפקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שתיהיה אופציה לכל המשחקים החדשים שיוצאים גריפקה מקסימלית -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

לשימושיים רגילים של אינטרנט ושאר הירקות. -העדפה לחיבור HDMI 2-גיגה זיכרון -שיהייה דיסק קשיח לא מפריע לי -העדפה, אם כי לא חובה, לוינדוס 7. תודה.

14. Started by yosi778,

ביקשתי ממי שהיה אמור לקנות לי ביקשתי X201 i7 הביאו לי סמסונג 13.3"דגם 300V3A-A06 מעבדi3 משכנעים אותי שהוא חדיש והX201 ישן ולא כבר כדאי לא מומלץ ולנובו זו חברה סינית בלה בלה .... ועד כמה שזכור לי מחשב מאוד חזק וטוב אחרי זה חבר אחר שעובד עם אסוס 12" i5 ממליץ לי עליו שהוא חבלז ... אני לא יודע עם הבחור משוחד :-) מישהו יכול להמליץ לי מחשב שיהיה קטן 12" או 13" שיהיה אמין מהיר וסוללה שתחזיק הרבה זמן שיהיה במחירים של הX201 או פחות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yonash53,

* מטרות המחשב? ישמש בעיקר למולטימדיה ורצוי שגם יריץ משחקים באופן סביר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15,לא חשוב אם מט או מבריק. * רזולוציית המסך? fhd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא ממש קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?המחשב יהיה מחובר לשקע ישירות, אבל רצוי שגם יחזיק 3-4 שעות שהוא לא מחובר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי מעל 750gb. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? .dell, lenovo, asus מודה מראש על העזר…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Kappa,

זה המפרט הנוכחי: ו 30 ג'יגה בדיסק הקשיח. ציוד היקפי אני לא צריך , יש לי הכל.. רמקולים , עכבר , מסך טוב.. אני צריך רק את הרכיבים שבפנים.. ! תקציב עד 4000 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  17. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 . מסך: VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - WHITE זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN תביאו תגובות בבקשה ועוד דבר כמה אתם חושבים שהוא צריך לעלות בערך?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by bigwave,

http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5584 מה אתם אומרים על המחשב הזה לצורכי אינטרנט-שירים-סרטים-אופיס? מספיק חזק? מה עם הדגם הזה ? החברה טובה? הדגם אמין? מישהו?משהו? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by algosub,

שלום! אני מנסה פעם ראשונה להרכיב מחשב בעצמי. חקרתי, והנה המפרט שהגעתי אליו: http://pcpartpicker.com/user/tomer/saved/xYvdnQ המארז שאני רוצה להשתמש בו: CM 690 III הוא מספיק גדול? תודה על כל עצה!

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by bentzi,

שלום! קונים לי מחשב חדש ואין לי כל כך תקציב כל כך גבוה צריתי לדעת מה דעתכם מעבדי AMD Athlon" 64 2800+ (S-754) 740 1 740 לוחות אמ למעבדי AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA 390 1 390 כרטיסי מסך PINE xfx 6600 256MB DVI,TV DDR3 910 1 910 דיסקים קשיחים SEAGATE 80GB SATA 390 1 390 מארזים HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 מקלדות Lang. Rus or Arb 20 1 20 עכברים MOUSE PS2 + roll10 1 10 Total price 3280 ¤ לא הייתי צריך צורב וכונן דיסקים כי יש לי כבר מה אתם חושבים? איך הוא יחזיק משחקים? ולכמה שנים הוא יצליח לספרק אותי לדעתכם? איפה אני יכול לשפרבלי כמעט שינויים בכסף? (אל תתיחסו לעכבר ולמקלדת אני קונה כברבאיזה חנות אחרת בארבעים שקל את שניהם…

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  21. יש לי מחשב נייד של HP וביומיים האחרונים אחרי חצי שעה של שימוש הוא נכבה בבת אחת כאילו מישהו הוציא לו את הבטרייה, זה קורה גם כשהוא מחובר לחשמל. אי אפשר להפעיל אותו אחר כך כדי להפעיל אותו מחדש אני חייב להוציא את הבטרייה ולנתק אותו מהחשמל למשך דקה ואז אפשר להפעיל אותו. יש פתרון שאפשר לנסות בבית? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ecas,

אהלן חברים, זקוק שוב לעזרתם בפורום הנהדר הזה, אני לקראת שדרוג המחשב שוב, פעם קודמת תכננתי לשדרג כרטיס מסך והסתבר שהלוח אם שלי לא יתמוך ברוב הכרטיסים אז חיכיתי ועכשיו אני חושב לשדרג. כרגע המפרט שלי הוא מעבד - Intel i5 2500 לוח אם - Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זיכרון - 16G כרטיס מסך - Geforce 630 רוב השימוש שלי עם המחשב הוא לצורכי תלת מימד (Maya, Zbrush וכ'ו), ומעט משחקים פה ושם התקציב שלי הוא באזור ה 3000, אני יותר בכיוון שדרוג של הלוח אם, מעבד וכרטיס מסך. זכרון נראה לי פחות לחוץ כרגע, ושאר הדברים גם די בסדר, פעם קודמת גם קניתי ספק כוח של Antec אם אני זוכר נכון כך שנראה לי שגם בזה לא צריך להשקיע כרגע.. יש לי 2 מסכים ואני אולי חושב לשים אפילו 3 בעתיד אז הבנתי שיכול להיות ששני כר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by joni69,

בדקתי המון מחפש משהו עם מעבד חזק מאוד מינימום 4 GB זכרון כרטיס מסך חזק ושיהיה 17" ומעלה חיפשתי המון ואני לא מצליח למצוא מחשב עם כרטיס מסך חזק מ 9600M GT

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל תוכנות הגרפיקה פחות או יותר שמצוינות בפוסט של מפרטי גרפיקה- פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24" וחיבור לטלוויזיה 37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות מחשב בעיקר לצורך שידור תכני HD ל LCD . בנוסף גם שיוכל להריץ משחקים למרות שיש לי XBOX 360. קראת כמה מאמרים פה באתר וניסיתי להרכיב מחשב אבל אני לא בטוח שכל החלקים מתאמים אחד לשני. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב טוב בתקציב שלי . אני לא צריך מסך יש לי 22 אינץ' של LG הLED . אני מעוניין לחבר את המחשב ל LCD 37 אינץ'. אם אפשר לתת לי הסבר קטן על הליבות החדשות i3 i5 i7 i9 כמה ליבות יש לכל אחד ..? איזה לוח אם מומלץ איתם..? אני צריך גם המלצה על צורב DL לצריבת משחקים לXBOX 360 בעתיד אני אקנה רמקולים ומגבר חשוב לי שיהיה יציאה של 5.1 אופן שימוש המחשב באופן תדיר 24 שעות פועל להורדת תכנים למחשב ( סרטים משחקים תוכנות) מערכת הפעלה WIN 7 מארז רגיל שהיה שקט תודה לעוז…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.