עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקש המלצה לקניית מחשב נייד לצורכי שימוש באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ובעיקר עבודה עם תוכנות גרפיות (revit, photoshop, autocad). התוכנות בחלקן תלת מימדיות וישמשו אותי במסגרת לימודי אדריכלות ועיצוב פנים שאני מתחיל בקרוב. גודל מסך: לפחות 15 אינץ' משקל רצוי: כמה שפחות בהתאם לתקציב. זמן סוללה: ארוך ככל האפשר בהתאם לתקציב. דיסק קשיח: 500 ג'יגה. צורב DVD: כן. לא נדרשת אחריות בינלאומית. אין עדיפות לחברה כלשהי. ישנה חשיבות גדולה לכרטיס מסך בהתחשב בתוכנות שאצטרך להפעיל. אני לא מכיר הרבה חברות ודגמים ולכן אני פונה לעזרתכם. הייתי רוצה לדעת שאני קונה מחשב שישמש אותי לפחות לחמש השנים הבאות. תודה רבה מראש לכל המגיבים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by evy,

אני מתלבט בין שני המחשבים האלה מי שמכיר,או ממליץ,ההבדלים במחירים כמעט אין הבדל הטושיבה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=30821 הHP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=29568 השימוש הכללי הוא בעיקר לסרטים ,משחקים ברמה יחסית טובה,אינטרנט ושירים. יש לשים לב שהם אותו מפרט כמעט,רק שיש שוני קטן במעבד,שאני לא יודע אם הוא משמעותי,וגם אחריות ארוכה יותר של טושיבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Tzox,

שלום, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי ASUS UL30VT לLCD שלי SAMSUNG C530, חיברתי את הכבל HDMI ליציאות ב2 המכשירים, אבל על הטלוויזיה רשום לי "אין אות - בדוק את מקור המתח ואת חיבור הכבל של ההתקן המחובר או בדוק את בחירת המקור". מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by barak luzon,

היי, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לי למצוא מחשב התואם את הדרישות, לא איכפת לי גם לחרוג בכמה מאות שקלים... * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, תכנות בC#, סרטים בHD. * גודל המסך - 13 או 14 לא יותר... * משקל רצוי - בשום מצב שלא יעלה על 2K אבל כמובן שעדיף פחות! * זמן סוללה- לפחות 6 שעות. * יציאת DVI - חובה , אם יש HDMI זה גם טוב * בלוטות - כמובן *דיסק קשיח 320GB - 7200RPM - אי אפשר להתפשר על זה * כונן אופטי - לא (לחסוך במשקל). *מעבד I3 ומעלה *2GB RAM ומעלה *כולל WIN 7 הדרישות שלי הן מאוד ספציפיות, אבל אני לא מכיר את השוק של המחשבים הניידים ככה שאין לי מושג איך להתחיל לחפש :s05:... תודה!

5. Started by shainov,

שלום, רציתי לרכוש נייד במחיר לא מוגבל (ואני מתכוון ללא מוגבל בדגש שאם איני רוכש במקסימום תועלת/מחיר הכסף פשוט "נעלם") דגשים: -שימושים שונים באינטרנט -עריכה גרפית -העלאת אמולטורים של CISCO ואמולטורים של נתבים/שרתים מתקדמים. -סרטים/סרטי HD/BR -נפח איחסון גדול -תצוגה גרפית (כ.גרפי חזק) -נוחות שימוש -דגש על מע' הפעלה WIN7 זקוק להמלצתכם לגבי נייד בגודל מסך 13.3/15.6 . תודה לעונים.

6. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר, פה ושם קצת משחקים קלים, או צפיה בסרטים * גודל המסך? מסך בגודל 13 או 14 אפשר גם 15 * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג בעקרון זה לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בערך 3-4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אבל אשמח אם זה יכנס במסגרת התקציב * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כמה שיותר זמן אחריות יותר טוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה עם שירות טוב. בנוסף כדאי ש: המחשב יהיה קשיח וחזק פיזית משהו שלא יתפרק עד כמה שהתקציב מאפשר עדיפות למסך מאט זכרון 2 או 3 ג'גה במהירות 5400 כי הבנתי שזה עוזר בזמן סוללה עדיפות למעבדי אינטל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ross,

יש לי מחשב נייד של HP והחיבור החשמל לא מטעין אותו אבל אם אני שם בטרייה טעונה המחשב עובד רגיל במעבדה של hp לקחו 100 שקל על בדיקה ועכשיו הם רוצים 1300 בשביל להחליף לוח אם רק כדי שיוכלו לבדוק מה הבעיה (המחשב עובד אבל ככה שזה פשוט בולשיט) מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה אמינה לתיקון מחשב נייד של HP נ.ב.אני חושב שאת ה-100 שקל של הבדיקה הם לוקחים בשביל השיעור לחיים שהם נותנים לך, אל תקנה HP !!!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by tophet,

היי! בסוף הלכתי על הקטנצ'יק מבית סמסונג, בתצורת הI5 שלו, ולאור המלצותיכם ולאור מיעוט המידע שקיים עליו ברשת, חשבתי לכתוב לכם קצת עליו. לתשומת לבכם - אינני מבינה גדולה במחשבים והמחשב האחרון שלי היה פנטיום 4 נייח שקרטע ב-4 השנים האחרונות. מבחינתי כל דבר יראה כרגע כמו חללית מופלאה. רשמים: מראה ואיכות בניה - המחשב מהמם. מבפנים ומבחוץ. אפילו הבחורים מאולם התצוגה של חיון (שסופסוף הסכימו להוציא לי אחד מהקופסא כדי שארגיש אותו) התלהבו מהמראה שלו מאוד. בנוגע לבניה, מרגיש חזק ויציב, עיצוב חצי גלוסי נותן הרגשה של מחשב רציני (מרגיש הרבה יותר טוב מHP 15.6 שיש בבית) אך ראיתי כבר רציניים ממנו. המקלדת פשוט אדירה ומאוד אינטואיטיבית. מרגעי ההקלדה הראשונים הכל זרם כאילו לא החלפתי עכשיו מקלדת …

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש הצעות למחשב חדש בתקציב של 6500 המחשב מיועד בעיקר לתוכנות כבדות כמו Qbase, ותוכנות עריכת ווידאו וסאונד אחרות.. חשוב לציין שאני אשמח למחשב שיוכל להריץ ביעילות את התוכנות האלו יחדיו סימולטנית.. בנוגע למשחקים. אינני משחק כלל!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך. לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה בעיקר של ווידאו וסאונד בדגש על מולטי טאסקינג. בנוגע לסרטי HD אני מניח שאצטרך מסך תומך גם כן. ציוד היקפי: דרוש מסך, עכבר, מקלדת. זהו. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? מממ...... 8 די חשוב אבל לא להגזים... 7. האם…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by hwmember,

אני מחפש מחשב נייד בטווח ה5000 ש"ח, למטרות סטודנטיאליות, סרטי FullHD על 37'' ומשחקים ברמה ממוצעת. יש את המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5655&CatCode=315 רציתי לשמוע חוות דעת עליו. יחס עלות תועלת ? איך הוא, אם מישהו השתמש ? יתמוך בצרכים שציינתי ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. . מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע אוברקלוק האם…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מחפשת מחשב ללימודים צרכים בסיסים כגון עבודה עם אופיס גלישה באינטרנט שיצדיק את המחיר לצרכים התקציב הוא בסביבות ה-2000 ולא יעלה מ-2500 ש"ח (בארץ) * גודל המסך? סטנדרתי *משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום שש שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 יספיק * צורב DVD? לא בהכרח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. מפרט לדוג': http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=TW9A1&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

14. 1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? על חלקים נילווים כן, על הדברים המרכזיים לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). גיימינג. MMO וFPS ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך מסך, עדיף FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMO FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גרפיקה ללא פשרות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקו…

15. שלום לכולם הדרישות: מחשב שיהיה סביר לעריכת וידאו שיהיה סביר פלוס (אפילו טוב מאוד) לתוכנות כמו AUTOCAD, 3DMAX לא למשחקים ללא דרישות מיוחדות בתחום כרטיס הקול לעיתים אני מתעסק עם גליונות גדולים מאוד בפוטושופ, וזה ממש סיוט לעבוד כך. מה דעתכם על המפרט הבא? הרבה מהחלקים "זרקתי" בלי שום מושג, מחכה לעצות. כמה באמת חשוב ללכת על I7 ולא I5? בהנחה שאני מתכוון לערוך קצת וידאו -------------- מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1376 לוח אם: GIGABYTE GA-H55N-USB3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪595 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 8192MB (2048MBX4) DDR3 1600MHz CL8 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1337 כרטיס מסך: GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by ofir1992,

יש ברשותי מחשב נייד של ACER מדגם-Aspire 4741G,ואני מנסה להריץ עליו SC2,הוא רץ די בסדר בסה"כ, אבל שאני מגיע לקטע שהמשחק ממש בעומס,אז המשחק יורד ל7 FPS,אף על פי שהוא אמור לרוץ חלק על מדיום לפי מה שראיתי. הוא יורד ל7 FPS על כל הרמות גראפיקה. מבחינת מעבד לא אמורה להיות בעיה,בגלל שיש לו מעבד מדגם I5-430,ולפי מה שבדקתי זה באמת לא בעיה במעבד, אז לפי מה שהבנתי זה או בעיה בכרטיס מסך או בעיה בזיכרון. הנייד מכיל כרטיס זכרון מדגם DDR3 3GB,וכרטיס מסך מדגם GEFORCE 310 עם 512 זכרון (למרות שהוא משתמש באופן קבוע ב1700 זכרון בגלל הזכרון המשותף). מה שלא הגיוני לי פה זה שהמיפרט הזה אמור להריץ SC2 בקלות על גראפיקה בינונית,אבל מתי שיש ממש הרבה עומס אז הוא לא מצליח להריץ את זה על FPS נורמאלי גם…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by Zelig,

כל מי שמשתמש ב-total commander יודע שצריך את כפתורי ה-keypad של + - * / וכו'. על thinkpad ישנים יכולתי לעשות FN + P ולקבל את * לדוגמא. משום מה על thinkpad T410 זה לא עובד, למרות שעל P דווקא מסומן "X" קטן. מי יודע/ת מה עושים? הכפתורים האלה ממש נחוצים לי. עריכה: דרך אחת שמצאתי זה להדליק את ה-NUM LOCK. אבל זה לא מעשי.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד ללימודים. יהיה שימוש בתוכנות פשוטות,אבל מעדיף שיהיה מעבד חזק. חשוב לי שיהיה לו סוללה חזקה,ושהמחשב יהיה קל( עד 2K) התקציב יכול להשתנות לכל כיוון,אם אני יצטרך להוסיף למחשב טוב יותר אז אני יוסיף. אם יש מחשב קצת יותר זול ומתאים לדרישות אז זה גם אפשרות. * מטרות המחשב? אופיס,קצת סרטים ותוכנות פשוטות * גודל המסך?13-15 * משקל רצוי? פחות מ2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או דל

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שלום כולם, בתקציב של כ-3K אני מחפש נייד לשימושי סטודנט, ה-AH530 נראה לי מצויין, הבעיה היא עם המסך שלו שהוא מבריק. אני לא יודע כמה אני אשב איתו בתוך ההרצאות, אבל בחדר אני צריך אותו ואולי בהפסקות בכל מיני מקומות, ואני לא יודע אם הציפוי המבריק כזה משפיע.. רוב השימושים הם קורסים באינטרנט, סדרות וסרטים והרבה חומר כתוב לקרוא (שיעורים, עבודות ואינטרנט). אז כדאי בכל מקרה לקחת את הלפטופ הזה או שיש אחד אחר (שמשתלם כמו זה) שכדאי לקנות?

20. Started by snowjay,

שלום, הרכבתי מפרט המצורף מטה בנוסף מצורפות התשובות לשאלות הרלוונטיות + מספר שאלות שיש לי בנושא: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט/משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. שלום לכולם ברצוני לברר האם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך או להוסיף אחד חדש חזק למחשב הנ"ל כדי להריץ טיפה יותר משחקים טובים מחשב נייד Fujitsu Lifebook דגם AH530-5 מעבד : Intel® Core™ i3-350M processor 2.26 GHz, 3 MB מערכת הפעלה: Windows home premium זיכרון ראשי 4GB DDR3 1066 MHz PC3-8500 כונן קשיח HDD SATA 500GB 5.4k צורב DVD Super multi reader/writer מסך 15,6" Glare 16:9 WXGA (1366 x 768) LED Backlight מצלמה מובנית 1.3 MP כרטיס גרפי Intel® HD Graphics up to 1695 MB אלחוטי WLAN b/g/n, Bluetooth V2.1 סוללה 6 תאים עד 3 שעות עבודה תודה לעונים המשך יום טוב אלירן

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by TimoTy,

Hi. my name is Tom and Im a member of this site for 6 years already. I just got discharched from the army and Im currently staying in germany. Im looking for a desktop replacment and my purposes in media and some old games such as medival and crap. Its important for me that the screen will be as big as possible and will have HDMI outpot. I have a wide budget but I will be happy to spend somthing like 800€ please supply links from amazon or another store that delivers to germany. Thanks alot and sorry for the english # Tom PS. feel free to respond in hebrew ;D

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by zancoil,

שלום לכולם, אתמול מת לי ההארד דיסק במחשב הישן אז החלטתי כבר לקנות מחשב חדש(הישן כבר כמעט בן 7.5) התקציב שלי הוא עד 3000 שקל עם חריגה ל3500(לא כולל המסך) . עיקר השימוש במחשב הוא: הרצה של - WINDOWS 7(יש לי כבר את הדיסק אז אין צורך ברכישה שלו) - גלישה באינטרנט. - מידי פעם עבודה עם פוטושופ - לא הכי קריטי אבל משתמש מידי פעם אז כדאי שאוכל להשתמש בצורה טובה. - תכנות בVISUAL STUDIO - שתכלס זה החלק הכי כבד לדעתי - הכרחי אבל אם ההבדל במחיר הוא בשמיים אז אני מוכן להתפשר על ביצועים נמוכים יותר. - אין לי צורך בצורב ועניינים כאלה - את זה אני אקח מהמחשב הישן. - כרטיס מסך עם יציאות לטלויזיה - המחשב לא נמצא בחדר שישנים בו או משהו - כדאי שיהיה שקט אבל לא אם זה תוספת רצינית במחיר/ביצועים. …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מחפש לקנות מחשב נייד כל שהוא להעברת הזמן בצבא מחשב נייד שמחירו בין 3000-4000 שמסוגל להריץ משחקים חדשים ורציו עם סוללה מעל יותר מ 6 תאים של חברה טובה כל שהיא עזרה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  25. האם המאוורר הבא : http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=18&Cat2ID=0&pid=80320-100-35 מתאים למעבד הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=i3-540ay שניהם מתאימים לפי ה socket LGA1156 אבל משום מה לא מזכירים בכלל את המעבדים מהסדרה של ה i3\5\7

• 3 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.