עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by -Tal-,

שלום לכולם מה דעתכם על Dell n5110 i7-2630QM עם שימוש בתוכנות כגון Revit, AutoCAD, Sketchup ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  2. יש לי 2 הארד דיסקים של 500 גיגה ביחד. אני רוצה מחשב למשחקים -כל החדשים שיצאו , עם כרטיס מסך מסדרת 8800 (נראה לי שהוא הכי טוב כרגע...), מעבד טוב ולוח אם. את כל שאר הדברים כמו מסך, כרטיס קול, מקלדת , עכבר, הארד דיסק, זכרונות, כבר יש לי. תודה

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by Mhaimonie,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד LENOVO G560 הסוללה שלו גוססת אני רוצה לקנות סוללה חדשה חלופית, א. איזה סוללה צריך לקנות? ב. האם עדיף להזמין ב-EBAY או מאתר באינטרנט בארץ? אשמח להפניה למוצר ב-EBAY או לאתר בארץ תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  4. Started by matanf,

המחשב כעיקרון הוא לעבודות באינטרנט אקסל פאוור-פואינט וורוד. המשקל גם חשוב. מעדיף עד 2 קילו. ועוד משהו שחשוב זה הזמן שהבטריה יתוכל להחזיק מעמד, מינימום 7 שעות. בתודה מראש, מתן.

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  5. שלום ברשותי כרטיס למצלמות אבטחה (KODIKOM 8800) וברצוני לרכוש מחשב שיהיה בלעדי לטובת פעולת האבטחה התקציב עד 1200 חייב להיות בעל צ'יפ של אינטל ולא VIA (אם עדיין קיים )HDD של לפחות 250 וכרטיס מסך משולב או לא אבל עם 512KB זכרון לפחות תודה

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by Nihil,

שלום, חברה שלי מחפשת מחשב נייד לאוניברסיטה. היא צריכה בעיקר לעבוד עם Word ו- Powerpoint. היא רוצה גם לצפות בסטרימינג בסרטים וסדרות... היא מעוניינת במסך גדול, ומשקל נמוך. הכי טוב שאני מצאתי במחיר כזה הוא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799214 מה דעתכם? יש הצעות טובות יותר? תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by nir_gr,

amd 3000 939 gigabyte k8nf-9 gigabyte 6600gt kingston 512X2 400 CL3 W.D 160 GB SATA TT shark מארז ספק:hec 475

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by 111111,

ללא צורב,כונן דיסקטים, כונן, רמקולים, עכבר, מקלדת, עפרונות וחודים עם מסך וכל השאר תודה רבה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by Rango,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:Crysis, BFBC 2 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1080*1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש …

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by Slix,

בניתי לי מפרט של מחשב סלוני. אשמח לחו"ד : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=75514

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  11. אוקיי , מחירים : 3000 ש"ח למשחקים . 2000 ש"ח לעבודה. יש אפשרות לחריגה קטנה! כמה דברים בסיסים שצריכים להיות : א) 1GB זיכרון . אז ככה מפרטים שהביאו לי : משחקים : -- ATHLON 64 4200+ (SOCKET AM2) X2 DualCore מעבד Gigabyte MA69DM לוח אם DDR 2 667MHZ 1GB KINGSTON זיכרון SAMSUNG 180GB 7200RPM , 8MB , SATA 2 כונן קשיח Point Of View 8500gt 512mb gddr2 hdtv , dvi , pci-e כרטיס מסך 7.1 channel audio כרטיס קול pioneer dvr-112d dvd+-rw צורב דיוידי on board 10\100 כרטיס רשת HJA-7610 MIDI 500W MAX מארז 2 LANG (EN\HEBREOW) MULTIMEDIA מקלדת PS\2 OPTICAL MOUSE עכבר 400W SPEAKERS\HEADPHONES אוזניות \ רמקולים CHIMEI T39D 20" LCD 8MS DVI מסך במחיר של : 3048! עבודה (או…

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HD + OFFICE + INTERNET + עריכת תמונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן מיועד לסרטים - רזולוציית מסך FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by Gliding,

שלום, אני מחפש קירור למחשב הזה, שהוא כבר בן שנה (נפח הסוללה לאחר כיול לא מצליח לעלות מעל 70 אחוז..בשעה טובה ) ראיתי שכולם בערך אותו דבר מבחינת מבנה, וההבדלים העיקריים הם במספר המאווראים לא בא לי להשקיע בקירור הזה http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=280 של ZALMAN אם אפשר למצוא קירור שמציע את אותן תכונות תירוארטיות בהרבה פחות כסף...כמו זה http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1135&ID=1598 ולכן..האם יש קירור מומלץ..אין תקציב..פשוט כמה שיותר נמוך, ושלא יהיה משהו שבעל החנות בונה בחצר שלו משאריות של מכונות כהיסה תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  14. שלום לכלום אשמח למפרט באיזור ה 6000-7000 שקל (אפשר לחרוג) השימושים: כמה אקסלים במקביל ומשחקים המסך: 5120 * 1440 לא צריך ציוד הקפי מה חשוב לי: מארז עם איכות בנייה גבוה שנראה טוב ולא מצועצע שקט באופן יחסי מותגים טובים של חומרה (רוצה לשלם פרמייה על שם) אם חסר מידע אני פה תודה רבה לעוזרים

15. Started by HE RO,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב למטרות פוקר: מה שחשוב לי שיהיה : עבודה מהירה. יכולת של המסך להכיל הרבה שולחנות מבלי שיעלו אחד על השני. מסך גדול. (פחות חשוב ממה שציינתי למעלה, אבל כן חשוב). בעבר היה לי : Dell XPS 15 9500 - גודל 15.6 (לא סגור בדיוק אבל משהו בסגנון) היה מחשב מעולה. מבחינת מסכים - יכולתי להריץ 16 מסכי פוקר והם היו מסתדרים יפה אחד ליד השני. חסרון - עבד באיטיות, היה חלש מידי, התנועה לי הייתה חלקה והמחשב היה איטי ונתקע כשהעמסתי עליו שולחנות. כרגע יש לי: Alienware m18 R1 - גודל 18אינצ’ המחשב עובד חזק, הכל טס. גם כשאני מחבר מסך מהצד בשביל עוד שולחנות אין תקיעות. חסרונות: רק עד 6 מסכים על הצג של המחשב. ברגע שאני עולה על זה - כל המסכים מתחילים לעלות אחד על השני ואני …

16. שלום לכולם אחרי שיטוט רב אני די סגור על מפרט, והייתי רוצה את דעתכם לפני הקנייה. השימושים הם: צפייה בHD (דורש שקט), גרפיקה 2D ברזולוציה גבוהה ועריכת וידאו (מה שמחייב אותי לכ. מסך של nVidia כי אני משתמש ב Avid). ללא OC ומשחקים. המפרט הורכב בעזרתו של hw_joe, למרות ששיניתי כמה דברים. תודה ג'ו. ולהלן התוצאות: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1333 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤582 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39295 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS ז…

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by Erkel,

* מטרות המחשב? - אינטרנט - תוכנות משרדיות - צפייה בסרטים HD * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא נדרש מעבר לסביר שעה - שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - רצוי 500 אפשר להספתק ב320 * צורב DVD? - לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - אחריות 3 שנים אמינה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by Polyphonia,

שלום, אשמח אם תעזרו לי קצת,כי הידע שלי בלקנות מחשב לא בשמיים. אני צריך מפרט למחשב ב3000 שקל,ללא ציוד הקפי (עכבר,מקלדת וכדומה) וללא מסך. המחשב מיועד למשחקים (אני לא גיימר,כך שאני לא צריך כרטיס מסך מוגזם) ולשימוש ביתי כגון אינטרנט,מוסיקה וסרטים. תודה ענקית מראש.

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by swampfrog,

אני היתי רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ אץ המשחקים הכי כבדים שיש היום בלישום תקיות ושיחזיק לפחות לעוד שנתים אפשר לקבל הצעות בבקשה. אפשר משהוא מבוסס amd 64 או שזה יפגע בחלקים אחרים במחשב כי זה יותא מדי

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by RiGiD,

שלום חברה למחשבי Lenovo T&X series היה תמיד את תוכנת העזר ThinkVantage שהיה עוזר המון עידכונים של המערכת בזמן אמת, שידרוגים, גיבוי ועוד הרבה והכל היה בתוכנה אחת עכשיו השאלה שלי היא מה הסידרה/סדרות הבאה של lenovo אשר יש לה את התכונה המצויינת הזאת האם יש לפטופים אחרים שיש להם אופציה דומה אולי קצת יותר זולים

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  21. שלום, אני מחפש עבור מישהו מחשב נייד 14", בתקציב הרשום למעלה. הדרישות הן מחשב עם מעבד חזק (P8400 ומעלה), מסך מאט ומבנה עמיד וחזק (לכן הדרישה למחשב עסקי), 4GB זכרון וכונן לפחות 160 GB. אני אוטומטית חשבתי על הדל E6400 או הלנובו T400, אבל הם קצת יקרים בקונפיגורציות האלו, לכן אני מבקש את עזרתכם בעוד רעיונות. תודה,

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by ד ו ד,

מצאתי מישהו שמוכן למכור X31 ב 3800 עם אחריות יצרן לעוד שנה. המפרט הוא 1.6 גיגה, דיסק 40 גיגה , WIFI , זכרון 512 מגה ללא עריסה. חיצונית יש למחשב דפיקה עם סדק בפינה של המארז . מה דעת המבינים - האם המחיר סביר

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by ginat.miz,

היי, אני מחפשת מחשב לצורכי לימודים ולשימוש ביתי - בעיקר לאופיס, גלישה באינטרנט ומדי פעם לצפיה בסרטים. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הזה: VOSTRO 3460 i5 gf ubonto מפרט בלינק: http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=2&cat=18&subcat=317∏=3691&page=1&psize=30 תודה, גינת

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by orirafael,

היי, אנחנו מפתחים תוכנה הרצה על כרטיסי מסך. תוכלו בבקשה לעזור לנו לבנות מפרט לתחנת עבודה חדשה? מעבד Intel® Xeon® Processor E5-1650 v3 (15M Cache, 3.50 GHz) 64 ג'יגה זיכרון 2 כרטיסי מסך NVidia K80 500 ג'יגה SSD איפה אפשר לקנות מחשב כזה בארץ? מהחישוב שלנו התחנת עבודה אמורה לעלות 45K-50K ש"ח. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא כרטיס מסך. קניתי ASUS GTX580) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כדי שיהיה מפלצתי כמה שיותר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל (עדיף שלא לחרוג בכלל). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני אשחק בסימולטור ט…

• 9 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.