ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה בבקשה מפרט לגיימניג + מסך עד 4500 אלף. וכמובן שהמחשב יהיה למשחקים כבדים לדוגמא : call of duty 4 , far cry ברמות האלו. בבקשה לבנות לי מפרט ב skypc אם אפשר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?כל תוכנות ADOBE CS5 ללא עריכת וידיאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. הא…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הבעיה בכותרת, בן דוד שלי מוריד את הדרייבר הנ"ל והוא אינו מגיב למחשב שלו, טושיבה בעל הכרטיס המסך הנ"ל. הדרייברים הם מהאתר הרשמי ל NOTEBOOKS של ATI. מחיקת הדרייבר, בעזרת DRIVER SWEEPER והתקנתו מחדש עדיין גורמת לבעיות. מהאתר הרשמי יש כמה לינקים להורדה, הלינק הראשון שהוא SUIT ושוקל רק 1.1 מגה (?!) הורדנו את הלינק השני שמכיל את הדרייבר ששוקל 69 מגה. (ללא הורדה של הראשון). האם פה הבעיה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים לימודים ולסרטים גודל המחשב 13.3 אינץ' התקציב שלי הוא 4500 שקלים בערך יש לי מחשב אחד: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9424&perur= זה המפרט: מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i3-350M, 2.23GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium * מסך: 13.3´´ HD Color-Shina Glare-type * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 3GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 5400RPM * כרטיס מסך: Nvidia GeForce 310M 1GB * תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11b/g/n, Bluetooth * סוללה: 8 תאים, עד 10 שעות עבודה * מימדים: 32.2x23.3x1.48~2.46 ס"מ (ג x ע x ר) * משקל: 1.9 ק"ג * מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: * 3 x USB2.0 * RJ-45 * יציאה ל…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום ידידה שלי הולכת להזמין מחשב נייד של חברת דל בתקציב של 4000 שקלים מחברת מדיאטק היום, רציתי לשאול מה אתה אומרים על האחריות ואם כדאי לקנות משם? דיברתי עם החנות במיילים וזה מה שאמרו לי: שלום, אנחנו וטכנאי של דל זה אותו דבר ,אנחנו מורשים דל גם בשרות ואת הקריאות אנחנו מקבלים מדל ישראל. היום יש 2 חברות בישראל שמורשות לתת שרות לקריאות של דל ומדיאטק היא אחת מהם. יוסי שלום רק כדי להיות בטוח שאני מבין, מי בא אליי הביתה אתם או טכנאי של חברת דל? שלום רב, הלוח אכן הוא Intel® HM57 Express Chipset האחריות היא 3 שנים באתר הלקוח כמו שכתוב גם בהצעה. בעת תקלה הלקוח פותח קריאה בדל ישראל ,מאבחנים איתו ביחד את התקלה ומעבירים את הקריאה למדיאטק עם החלק שצריך להחליף ומגיעים איתו לבית הלקוח ל…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לחברה שלי לפטופ התקציב הוא עד 2000 אז כמובן שהאטרקטיביים במחירים האלו זה המיני ניידים כמו Dell Inspiron Mini 1012 Acer Aspire One Asus EeePc 1015P מתלבט בינהם אבל לא יודע כמה הביצועים שלהם יהיו משביעי רצון, לא מחפש מפלצת מהירות אבל גם לא מחשב איטי שיוציא את הנשמה עד שעושה כל פעולה. עוד דבר שמבאס אותי בהם זה המסך הקטן של 10' אם יש המלצה ללפטופ במחיר הזה עם מסך קצת יותר גדול כמו 12' או 13' אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שרת ראשון: יהווה שרת APACHE - WEB שרת שני: שרת DB - MYSQL כמות משתמשים התחלתית כ-15 עתידית 50-70 התקציב צריך להיות מינימאלי. הומלץ לי בעבר על Dual core & RAM 4GB + לראשון ו-Quad & 8GB לשני בנוסף מעוניין לשמוע לגבי הפעלת RAID0 לראשון ו-RAID5 או RAID10 לשני - מבוסס חומרה/תוכנה. נפח 5 00GB HD אמור להספיק, מדובר על תצורת TOWER. המערכת אמורה לשמש כשלב ביניים לפני מעבר למערכות כבדות יותר כשירבו המשתמשים / הצורך בנוסף הארכיטקטורה מבצעת גיבוי REPLICATION של ה-DB למיקום מרוחק. אשמח מענה מקיף תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי בדיוק מחשב נייד מדגם ACER ASPIRE 5470, והמחשב מכיל 4GB זכרון ,וכרטיס מסך עם 1GB זיכרון, אבל הכרטיס מסך תמיד לוקח מהזכרון שלי עוד כ500 MB, ואין לי שום צורך שהוא יעשה את זה, יש דרך להגביל את זה? שהכרטיס מסך לא ישתמש בעוד זכרון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב חזק תקציב עד 40,000 ש"ח (כולל כרטיסי GPU). אפשרות לשרת.
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי! אני מהנדס במקצועי לכן אני משתמש בתוכנות כמו MATLAB. כרגע אני משתמש ב IBM T42 שהוא די ישן עם דיסק קשיח פצפון ומעבד סנטרינו חלש ולכן אני מעוניין בשידרוג. בנוסף המחשב אמור לשמש אותי לצפייה בסרטי HD ואני גם די מעמיס משחקים. רציתי לדעת אם המחשב הזה (Toshiba A500-1HK) טוב למטרות אלו מכל הבחינות, גם מחיר (כלומר האם אפשר למצוא מחשב זהה או דומה ביכולות במחיר נמוך יותר ואיפה). בנוסף רציתי לדעת אם בשביל המטרות שציינתי אפשר אולי להתפשר על מחשב Toshiba A660-134. בעיקרון המפרט שלהם זהה אך למחשב הראשון יש 6 ג'יגה זיכרון RAM לעומת השני בעל 4 ג'יגה זיכרון RAM. המחירים הם בסביבות 5700 לראשון ו5400 לשני. אציין כי אני רוצה מחשב חזק שיחזיק להרבה זמן בסביבות 4-5 שנים של שימוש רצוף ולכן אנ…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לת'רד הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474710.0, אני רוצה את עזרתכם ע"מ למצוא את האיזון למחשבים כולל הציוד ההיקפי בהתאם לצרכים המפורטים. 1. מה התקציב המקסימלי? - 12,000, לא לחרוג בכלל, אפשר לחסוך אך לא הכרחי. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - א. המחשב לילדה - בעיקר אופיס, משחקים בינוניים, אינטרנט וסרטים (היא תראה סרטים שיהיו בדיסק של ה-HTPC) ב. HTPC - שמירת המדיה הביתית, צפיה בסרטים, שירים, וצפיה במצגות וסרטים באינטרנט דרך הטלוויזיה . ג. נייד - משחקים, אופיס, אינטרנט וסרטים שישאבו מכרטיס הרשת האלחוטי. 2.5. שאלות: יש לי מחשב פנטיום 4 ישן - האם בשימושים שציינתי, …
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד (הוא אמור להיות הראשון שלי, ככה שאני לא מבין כמעט במחשבים ניידים) בגלל הלימודים שהולכים ומתקרבים. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, אינטרנט, סרטים ואולי משחק פה ומשחק שם. חשוב לי שהמעבד שלו יהיה חזק, שיהיה נייד במידה מסויימת ושהסוללה שלו תחזיק מעמד כמה שעות טובות. יש המלצות? חשבתי על זאת, איך היא? http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=763012
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
השאלה איזה מהם עדיף גם מבחינת המפרט וגם מבחינת אמינות, אחריות, התחממות... סמסונג מעבד חדיש intel® Core™ i5-520M * זיכרון בנפח 4096MB DDR3 במהירות 1066Mhz * דיסק קשיח ע-נ-ק בנפח 500GB * כרטיס מסך NVIDIA® GeForce® G 330M 1024MB * מסך "15.6 LED HD * קורא כרטיסים 3 ב-1 * מצלמת אינטרנט 1.3MP + מיקרופון מובנה * מקלדת מלאה כולל מקלדת נומרית * מערכת הפעלה Windows ® 7 Home Premium 64bit * ממשק HDMI * תקשורת אלחוטית WiFi 802.11b/g/N + Bluetooth 3.0 * צבע כחול דל יציאות VGA , USB , RJ-45 (רשת) , Firewire , eSata , HDMI כונן אופטי כולל מידות גודל מסך (אינטש) 15.6 אינטש משקל (ק"ג) 2.59 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד Intel Core i7 נפח זכרון(RAM) (MB) 4096 MB סוג הזכרון DDR3 דיסק קשיח (GB…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכל החברים היקרים! אני מרכיב מפרט לאחותי שבשעה טובה החליטה שהיא צריכה מחשב חדש. התקציב: 3000 ללא מסך וללא ציוד היקפי אך כולל מע' הפעלה וכולל הרכבה בחנות. לנצל את כל התקציב. שימושים: שימוש ב cubase ברמה חובבנית, הורדות, מוזיקה, גלישה באינטרנט וסרטים. המחשב יחובר למסך 19" ואולי גם לטלוויזית LCD 32" אז אשמח ללוח הכולל גם יציאת DVI וגם יציאת HDMI, וכרטיס קול מובנה נורמלי. רכיבים נדרשים: הכל. HDD נא לשים 1TB. דרישות שקט: לא צריך משהו שקט במיוחד אך שלא יהיה רועש. אוברקלוק לא יהיה. מתכננים לקנות בזיגזג אז בבקשה מפרטים רק משם. כרגע מתכנן משהו כזה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ AMD Athlon II X4 630 2mb 2800Mhz - Tray http://www.zigzag2000.co.…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום חברה לאחר חיפושים של מחשב נייד מצאתי את דגם הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5727&CatCode=315 לאחר הוספת 2 ג'יגה זכרון והרחבת אחריות הוא יעלה לי בסביבות ה- 4K (שזה מסגרת התקציב שלי). האם מישהו מכיר את הדגם הזה ודומיו ? מה דעתכם עליו ? אני מתכוון לרכוש אותו בקרוב ולכן אודה לכם על תגובה מהירה. שכחתי לציין שמחשב זה מיועד לסטודנט אבל העדפתי שיהיה לו כרטיס מסך עצמאי מה שהגביל לי את האפשרויות בתקציב של 4K
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה בנייד מעבד של לפחות i5 או i7 עם 2.4GHz+ וכרטיס מסך חזק כדי שיריץ את המשחקים על FPS גבוהה כגון couter strike source שהוא העיקרי. בינתיים מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=10513 ואני מעלה בו את ה 4 GB RAM ל 6 GB RAM מחפש ב ksp/ivory המחיר עד 5500 תודה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים+, בסביבות ה 4K. אחרי חיפושים וסינונים קפדניים, הגעתי למסקנה ששני הדגמים האלו יתנו את התמורה הטובה ביותר למחיר: Acer www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=10551 Toshiba www.kama.co.il/guides.php?id=5957 מי לדעתכם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי ותודה על העזרה. 1. אפשר לחרוג קצת מהתקציב 2. מתכנת C/C++, matlab , מעוניין גם לעבוד קצת עם פוטושופ ואם אפשר גם אופצייה ל- hd. לא למשחקים 3. אין צורך בעכבר/מקלדת/רמקולים 4. יש לי כרטיס מסך en8400gs silent/htp/512m/v2/a ASUS אם זה עוזר במשהו 5. מעוניין שיהיה שקט למדי כי יכול להיות שיהיה בסלון (ולכן גם עדיף מארז אסטטי) 6. לא אוברקלוק 7. אין עדיפות לחנות. גר בהרצליה 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. מעוניין באפשרות להרחבת זכרון רועי
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן, היום קיבלתי את הנייד החדש שלי שהזמנתי מהאתר של dell (שלחתי לכתובת בארה"ב והיום מישהו הביא לי) עכשיו קיבלתי איתו מטען אך עם חיבור אמריקאי. האם אני יכול לעשות איתו משהו? או שאני צריך לרכוש אחד חדש? אם לרכוש חדש אז מאיפה? מחפש הצעות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של MSI דגם T5750 שמגיע ל70 מעלות במאמץ חלקי . כתוצאה מכך הוא קופא וניתקע איך אפשר לקרר אותו תוכנה של המאווררים שלו או ניקיון כלשהו .. יש בו כ.מ 8400 גם שגם הוא תורם לחום בכ70 מעלות ..
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
תקציב - 3500, מקסימום 3600 ללא צורך בציוד היקפי, בעל מסך 22", לא מתוכנן OC. ייעוד - משחקים מתלבט בין 2 המפרטים הבאים: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪429 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ, יחידות 1 ₪258 Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games, יחידות 1 ₪679 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X צורב…
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב Asus Eee PC 1001PX עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 STARTER בעת שאני מנסה להתחבר לרשתות ציבוריות אלחוטיות לדוגמא : בבתי קפה, בלימודים וכו' אינני מצליח להתחבר (WINDOWS WAS UNABLE TO CONNECT...) אך לרשת האלחוטית בבית שלי ושל חברים בבית אני מתחבר ללא שום בעיות, אשמח לקבל עזרה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה עד 3-4K אם אפשר כרטיס רשת אלחוטי מובנה ללימודים ואולי קצת משחקים
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי ב"ה במחשב נייד סמסונג R590. אשמח לכל מידע / טיפ בעניין הפעלה של המחשב בפעם הראשונה.... וכן האם בהפעלה של המחשב והווינדוס 7 יש הגדרות שצריך להגדיר וכו'...?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משטח קירור למחשב הבעיה עם המחשב היא שהמאורר נמצא בצד שמאל למעלה איפה שלחצן ההדלקה של המחשב מתחת והוא נמצא למטה אז אני כל פעם צריך לשים הגבהה למחשב כדי שהוא לא יחתמם יותר מידיי, הוא עדיין מתחמם אבל לפחות המאורר עובד.. אני לא פוסל לקנות מאיביי אפילו תלוי במחיר בסביבות ה-100- 150 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-