עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by wkz,

שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם, אני צריך מפרט עד 7000 ש"ח ללא מסך מקלדת וכו'... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7000 ש"ח באשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ומשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. | לא צריך כלום... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי | צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? | AMD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צ…

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by fp581,

ממ אין דרישות מסוימות זה בשביל משהו שאני מכיר והוא צריך עזרה בבחירה אזז בבקשה תעזרו כי אני לא כל כך מבין בניידים ד"א הוא קונה בארץ

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  3. ברצוני לקבל חחות דעת לגבי מחשב msi gx700 ,מטרת המחשב היא עיקר אינטרנט סרטי full hd ומשחקים מידי פעם לא מעוניין בהכי הכי אבל מעוניין לשחק ב call of duty האחרון שיצא ואולי גם ב black ops ,מעוניין לדעת גם אם המחשב הנ"ל יכול לשדר לי לטלוויזיה סרטים באיכות FULL HD קיימת יציאת HDMI!! יש לציין שבכוונתי להגדיל את הזיכרון ל 4GB אז ככה:Operation system support Genuine Windows 7® Ultimate (Retail), basic CD/DVD Recording software. For testing only. No Installation Disks, nor LICENSES are included. Processor Intel® Centrino® 2 Dual Core Processor Technology T9300 2.5Ghz/6 Mb/800 MHz Chipset Intel® PM965 + ICH-8M Graphics & Video Module NVIDIA® 8600M-GT 512MB Main Memory 2GB D…

4. שלום, נניח שברשותי מחשב נייח בעל ביצועים גבוהים (i7 עם 16 גיגה זיכרון וכו') ואני משתלט עליו דרך מחשב נייד חלש וישן יחסית, האם אני אקבל מהירות שמתקרבת למהירות של המחשב הנייח? בפתיחת דפי אינטרנט? צפיות ישירות? סתם זמני תגובה של פתיחת תקיות, office וכו'? מה יהיה השוני בין אם שני המחשבים יושבים על אותה הרשת לבין אם דרך המרשתת? כמובן שאני מבין כי לא יהיה ניתן לשחק עליו על אף יכולותיו של המחשב הנייח, אך אני שאלתי היא בנוגע לשימוש הכללי. האם צפויות בעיות כלשהן? יש תוכנות מומלצות לצורך הremote? יתרונות/חסרונות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  5. מדור המחשבים המומלצים שלנו עודכן לחודש ינואר. מחפשים מחשב? אנחנו כאן כדי לסייע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-hwzone-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  6. שלום, מבקש עזרה בהרכבת מחשב לשימוש משרדי(אופיס)+אינטרנט+סרטים עד 1500 שקל ללא ציוד הקפי. תודה.

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by avielkoz,

שלום , כרגע אני עם מחשב שבחודש הבא חוגג 4 שנים של מסירות רבה ועבודה נאמנה ידוע לי שהוא בימיו האחרונים כיוון שהלוח M שלו התגלה כסדרה פגומה ושלי אחד מהבודדים ששורד עד היום (ברוך ה') CPU - I5 750 2.66GHZ MOBO- GB P55-USB3 RAM - kingstone 2X2GB 1333MHZ HDD1 - 500GB WD BLUE CAVIAR HDD2 - 1TB WD BLUE CAVIAR HDD3 - 2TB MYBOOK GPU - RADEON HD6850 1GB sapphire PSU - CHIEFTECH NITRO 500Watt CASE - CM storm sniper אני בהתלבטות אם לתת לו להמשיך לחיות עד שיתפגר ולקנות בסוף השנה מערכת חדשה לגמרי כי יוצאים מעבדי brodwell וסדרה GTX800 של נוידיה או רק לשדרג לו זכרונות וכרטיס מסך ? אשמח לדעות נורמליות ולא כמו "יש לך חרא מחשב" ו"תמכור את החלקים"

8. ה-T43 האהוב שלי כבר עייף ומבוגר, אני לא יודע אם תוספת זיכרון תעזור לו או לא - אבל קצת מתחשק לי לפטופ חדש. הדרישות שלי : ארגונומיה מעולה - שיהיה נוח לפחות כמו הT43 גודל סביר - עד 15 אינצ' מסך טוב (המסך הנוכחי הוא 1400*1050, אני לא רוצה מחשב עם מסך פחות טוב) הסוללה לא חשובה לי בכלל, אני נמצא במקומות עם חשמל ביצועים - כמה שיותר חזק. אני לא משחק משחקים בדרך כלל, אבל הT43 שלי מצליח להריץ GTA IV, GTA SA, NFS, וחשוב לי שגם המחשב הבא ידע לעשות את זה יציאות HDMI - חובה (לחיבור למקרן) ואם אפשר שזה יהיה לפטופ שיש לו גם אפשרות לקניה של דוקינג סטיישן לעתיד - מה טוב התקציב - כמו שאמרתי, גג 5K ש"ח לקניה בארץ או מקביל לזה - לקניה בארה"ב תודה מראש רון.

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  9. Started by orikl,

אתחיל בכמה מילים, עזבתי את המחשב לטובת xbox ואח"כ פלייסטיישן, כי תמיד מחשב החזיק לי בערך 3 שנים עד שכבר לא ממש היה מה לשחק בו בלי להוריד הגדרות למינימום. בכל זאת, יש געגועים לשחק במחשב, בעיקר shooters ובעיקר אני רוצה לשחק PUBG שההבדל בין לשחק במחשב לבין בקונסולה כולם יודעים... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פה קצת קשה לי לקבוע תקציב מדוייק. חושב על 3,500 בערך רק על המחשב, אבל רוצה משהו שיחזיק לפחות לכמה שנים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר PUBG אבל אולי בעתיד גם אחרים כמו GTA ודומיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מ…

10. הי, אבקש המלצה למחשב נייד למהנדס שעובד בסולידוורקס ומסתובב הרבה משקל בין 2-3 ק"ג מסך-מינימום 14" מחיר- עד 8000 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  11. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K מומלץ פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על חומרי HD, אפקטים מורכבים וכבדים ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects ו-3d max לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by dan.853,

אני מתעניין במחשב נייד בעיקר לשימוש סטודנטיאלי שיכול להיות כרוך בהפעלת תוכנות כבדות (לא כבדות מידי), ואולי למשחקים פה ושם. אחרי קריאה ובדיקה הגעתי לשני מועמדים סופיים. HP pavilon dv6 1160 ו DELL inspiron1545 HD ההבנה שלי במחשבים ניידים היא כמו של כל אדם ממוצע (אולי קצת פחות), אז אשמח לחוות דעת אם למישהו יש את אחד מהנ"ל, וחוות דעת ע"פ המפרט המצורף (כדי שלא יהיה צורך לחפש) למי שמבין. תודה רבה למי שהיה זמן לעזור... דן hp pavilon dv6 1160:מעבד - intel dual core 2 T6400, זכרון 4 GB אפשרות להרחבה ל8, כרטיס מסך ATI 4530, דיסק קשיח :320GB, שנה אחריות ומערכת הפעלה ויסטה פרמיום. dell 1545: מעבד intel dual core 2 T6400, זכרון 4 GB (לא ברור אם אפשר להגדיל ל8), כרטיס מסך ATI 4330, די…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  13. Started by zobb,

אני רוצה לדעת מה דעתכם בקשר למפרט אני קונה אותו השבוע או שבוע הבא אז אני רוצה לדעת מה דעתכם. בקשר למחיר המחיר כזה בגלל שאני לוקח בתשלומים אבל שהמחיר לא יעלה על המחיר הזה אם אתם חושבים שיש מה לשפץ תגידו. עכשיו בקשר לכרטיס קול אל תיתוכחו כי אני לא מוריד אותו בשום אופן !!! אות דבר גם למסך אני לא רוצה להחליפו ל CRT או שתציאו לי מסך LCD אחר יותר טוב. כל השאר תגידו לי מה אתם חושבים ומה אפשר לשפץ תודה!

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by yuvalnus,

אני ממש מצטער על הטרטור ובאמת מעריך את העזרה שלכם. החלטתי להקשיב לעצות שלכם ולהוציא -טיפה- יותר על המחשב: התקציב החדש (ואני מבטיח שזה האחרון =] ) הוא 1700 (לא כולל הרכבה). נתתם לי בעבר מפרט ב1650 (לא כולל הרכבה): מה דעתכם עליו? יש תוספת ששווה לנצל בשבילה את התקציב לגמרי? מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2P ₪234 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38458 כונן קשיח Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪198 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250318AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228…

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  15. אודה להמלצה מטרה - בעיקר צפיה בסרטים + משחקים קלים * גודל המסך - 17.3 רגיל * רזולוציית המסך - ? FHD 1920x1080, רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ,מאיה וגם בשביל משחקים תקציב 4500 תודה!

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by Gimel,

יש לי נטבוק של אסוס 1215N. אני מנסה להריץ עליו SF4, ואני לא מצליח לגרום למשחק להשתמש בכרטיס של NVIDIA. תוכנת הבנצ'מארק שלו מדווחת על שימוש בכרטיס המובנה של אינטל, וכל שינוי שאני מנסה בהגדרות של NVIDIA לא עוזר. הפעם היחידה שראיתי שיפור בביצועים היה כשחיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HDMI. היה שיפור של כ-20% ב-FPS אבל עדיין השימוש היה בכרטיס של אינטל. חיפוש בגוגל מעלה שהדרייברים של ION מאד בעייתיים. מישהו יודע משהו?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  18. . מה התקציב המקסימלי? 3000(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3…

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין במחשב בעיקר לצורך צפיה בסרטים, הורדות אינטרנט, קולנוע ביתי ויישומים ביתיים (קבלת פקסים, צילום דיגיטלי וכו'). המחשב ממוקם בחדר עבודה, וברשותי מערכת שידור אלחוטית לטלביזיות בסלון ובחדרים. אני מעוניין במערכת מחשב אופטימלית לצפיה בסרטים ולצריבה של תוכנות וסרטים, CD ו- DVD (כולל כמובן כרטיסי קול ומסך מתאימים). יש ברשותי W.D 7200 RPM של 120 GB (לא SATA), כך שאני יכול לוותר על רכישת דיסק קשיח חדש. אני מוכן להקציב לצורך העניין 5,000 ש"ח. כמו כן אני רוצה לקנות מסך 19 רגיל או שטוח (בכל מקרה לא LCD) בסכום של עד 1,500 ש"ח נוספים (אם אפשר פחות).כמו כן אני רוצה לקחת בחשבון תשלום להרכבת המערכת. האם לשימושים מהסוג שתיארתי עדיף מערכת מבוססת AMD או אינטל? אודה לקבלת מפרט …

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  20. המחשב מיועד לשימוש ביתי )משחקים, הורדות וכד'( ההתלבטות היא בין 3 המפרטים האלה: מפרט ראשון- אינטל מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK Price Units Total ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 550 1 550 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 1 730 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual…

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by Dorian Efrati,

אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש שיהיה לשימוש בייתי וכבר הרבה זמן אני מסתכל על מפקטים ועל בניית מחשבים שונים באינטרנט והייתי רוצה לדעת מה דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, שימוש בית ספרי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות , יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, eclipse - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG, LOL, WITCHER, CSGO... -מהי הרזולוציה הטבעית …

22. אני עוזר לחבר לבנות מפרט כמה שיותר יעיל, למטה מצורף המפרט שהוא בנה בTMS שמציג פחות או יותר את הדרישות שלו הבעיה שהוא חרג ב1200 מהתקציב ולכן אני צריך את עזרתכם, תעזרו לקצץ במה שאפשר ולהפוך את המפרט ליעיל ומסודר יותר! תודה על עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לנעול את התקציב ב6500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד שיריץ GTA V ללא בעיה כשיצא וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V SKYRIM battlefield 3 CRYSIS 3 FAR CRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך full hd 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by NEUROMA,

ASUS N10J 2 GB זכרון 667 VISTA PRIMUM 2 כרטיסי מסך 1. INTELL 3500 2. ATI 9300 10.1" גודל מסך 250 GB HD לא משנה הכובד ... המון תודות שי

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by dendritic cell,

שלום חיברתי את ה-TV ללפטופ (טושיבה) ואכן קיבלתי מעבר של תמונה וסאונד לטלויזיה. הבעיות התחילו לאחר שניסיתי לחזור על הפעולה למחרת: כעת אני רואה רק תמונה ללא סאונד. איך ניתן לשמוע סאונד שוב דרך ה-TV ???????!!!!!!!!!!??????? :facepalm: :facepalm:

25. Started by HuGeMouTh,

* מטרות המחשב? לימודים. * גודל המסך? 14"-15.6", עדיף לא מבריק. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * עובי רצוי? כמה שיותר דק! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב, יש שקע זמין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ב 99% מהמחשבים היום יש מה שצריך. * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB+, עדיף 7200RPM ולא 5400. * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, אני יכול לקנות חיצוני אבל זה עוד משהו שצריך לסחוב. * כונן Bluray? לא, יקר. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, רק עדיף אחריות ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. העניין של העובי טיפה בעייתי, ראיתי מחשבים של HP ו SAMS…

• 2 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.