ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
בין שני הדגמים הללו, איזה עדיף? כמו כן, במידה וישנה אופציה עדיפה באותו סדר גודל של מחיר - אשמח לשמוע. איני מתייחס לחומרה הפנימית, היות ושם הדברים ברורים וכמובן שישנן קופיגורציות שונות. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום קוראים לי בר והנבעיה הי כזו, אני במשך שבועיים מחפש ברשת וקורא בלי סוף כדי להתאים לי מחשב נייד בל המצב רק מחמיר עוד יותר, ככל שאני קורא יותר וחוקר יותר ככה אני מבין פחות מה שאמור להיות הפוך אבל זה המצב הכל כל כך מורכב ולא מובן! הבנתי שיש קטגוריות למחשבים משחקים, עסקים תוכנות וכו... אבל פה הבעיה, אני לא איזה גיימר מהולל אבל אני משחק משחקים פעם ב כמו PES או ג'יטיאיי חדש שיוצא או איזה משחק יפה שמשך לי את העיין אני לא איזה מתכנת תוכנות אבל אני משתמש בתוכנות לפעמים כמו תוכנת DJ חינמית סתם בשביל הכף ואני לא איזה איש עסקים אבל אני גולש באנטרנט כמובן ואני לא מבין משהו אחד בשביל זה אני צריך להשקיע ים של כסף בשביל שבעוד שלושה שנים אני יוכל להפעיל משחק כמו שצריך(לא ברשת) או לגלו…
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
זה המפרט שעשיתי אבל אני צריך לרדת מהמחיר שלו למשהו בסביבות ה 3000-3500 המחשב משמש לגרפיקה אינטרנט וסתם פעולות בסיסיות וללא צורך במשחקים, לא צריך מסך , לא יהיה oc , בקיצור מחשב לגרפיקה ולא משנה מאיזו חברה, והמחשב עובד על מסך 19 Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪1037 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156, יחידות 1 ₪640 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪546 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1943 Sam…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000, יש צורך בטיעון משמעותי לביצועים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכנות Server Side, משחקים, צפייה ב HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Eclipse, Tomcat, Android SDK וכו' כמו גם משחקים חדשים שיוצאים כגון Civilization V, Starcraft 2 וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש לי LG L1970HR, מתוכנן החלפה ב 2 מסכים כנראה22' או 24. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אסטרטגיה * …
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכם, תעזרו לי בבקה לבחור נייד בערך עד 6500 עם הדברים הבאים: מסך מט (anti glare) בגודל 13" או 14" . מעבד i5/i3 כ. מסך לא מובנה nvidia/ati זיכרון DDR3 3GB/4GB יציאות חשובות: HDMI EXPRESSPORT דיסק קשיח 320/500 עם עדיפות ל7200RPM (לא חייב). לא חייב DVDRW, גם ככה לא משתמשים בזה היום. חשבתי על DELL E6410 יש בו הכל חוץ מEXPRESSPORT ו HDMI מה יש לכם להציע?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש למשחקים כבדים (כמו GTA 4, Bioshock, Mafia 2 וכל משחק כבד שייצא) ... תקציב 4,500 ש"ח. רק שהמסך של המחשב נייד יהיה לא פחות מ - 15 אינץ' (או שלדעתכם כדאי 17 אינץ' ?..) וחובה שהמחשב יהיה מפנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... חשבתי על הנייד הזה (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1143_3380&products_id=28871) מה אתם אומרים ?.. מוזר שמלמטה איפה שיש את המפרט של המחשב כתוב שאין בלוטוס ובאותה גרסה של המחשב רק עם מסך של 15 ומשהו אינץ' יש בלוטוס ... שאלה קטנה בקשר לנייד שאני חושב לקנות אותו ... האם הכרטיס מסך שלו מובנה או לא ?.. כי עם הזמן אני מתכנן לשפר את הנייד שיהיה לי אז אם הוא מובנה…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב דרך האתר של דל, בהתאמה אישית, ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט ואם יש לכם המלצות לשיפור. בכלליות, אני מתכוון להשתמש במחשב הרבה בשנים הקרובות כמחשב האישי שלי שילך איתי לכל מקום, כסטודנט ולתכנות (לא כבד במיוחד), ככה שאני רוצה מחשב חזק ולא אחד שבעוד שנה יתקשה לגלוש באינטרנט ויהיה איטי. בגלל זה אני מוכן להשקיע כבר עכשיו כמה שצריך, כדי שיחזיק ויהיה גיבור גם בעתיד. זה המפרט שהרכבתי (מדובר על מפרט קיים ששידרגתי לו את המעבד). אני אשמח לדעת מה דעתכם, במיוחד אם המעבד מספיק טוב, הזכרון יעשה עבודה טובה, הסוללה תחזיק מעמד זמן טוב ואם כרטיס הרשת יהיה שימושי בשנים הקרובות (אני יודע שהוא לא תומך ב- WiMAX, אבל אני אתמודד עם זה כשיהיה WiMAX בישראל, עוד 70 שנה בערך) -…
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי כולם, אני הולך לקנות מחשב חדש. הצרכים שלי הם בעיקר רגילים (אינטרנט, סרטים, יכול להיות שאני ארצה להריץ עליו מכונה וירטואלית או 2) אבל אני בהחלט לא גיימר. בנוגע למחיר - הייתי רוצה משהו בסביבות ה 3K (אפשר חריגה של כ 500 ש"ח) בנוגע לשקט - רצוי שיהיה שקט מאד, בנוסף - אני לא מתכוון לעשות עליו כל מיני OC. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: Processor: Core 2 Duo E7500, 2.93GHZ, 1066Mhz, s775, 3M Tray Fans: Arctic Cooling Alpine 7 (s755, 754, 939, AM2) MotherBoard: ASUS P5G41c-M LX s755 C2Q 1333Mhz, Intel G41 DDr2 800/DDR3 1333, PCI-E HDAudio Memory: DDR 2 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel HD: Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB SATA 2 …
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש יומיומי ומעלה (אופיס,אינטרנט,סרטים) כאשר אני מעוניין לראות סרטים באיכות HD וכן גלישה באתרים עמוסים בFLASH והרבה TAB-ים ללא בעיות. תחילה שקלתי לקנות את ה 1215N של ASUS אבל אחרי שעבדתי עליו מעט שמתי לב שהוא מתחיל לגמגם אחרי יותר מדי TAB-ים.. אז מה שאני מחפש בעצם זה ככה : חייב להיות 13.3 מעבד שלא יעשה בעיות (i3 ?SU?) משקל סביב ה2KG ועדיף פחות סוללה שתחזיק לפחות 4-5 שעות בשימוש ממוצע מסך טוב - איכות הסרטים חשובה חיבור HDMI כמו כן, חשוב לי שהמחשב יראה טוב ולא כמו מחשב עסקי. האם מספיק לי מעבד SU ואז אני אקבל שיפור בזמנים של הסוללה? שמתי עין על דגם אחד עד עכשיו : Dell Inspiron N3010 יש עוד אלטרנטיבות? שמעתי דברים לא כל כך טובים על DELL בזמן האחרו…
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחשב לסטודנטית, תקציב עד 2000, גג 2200. דגשים על סלולה ארוכה, מקלדת נוחה, שלא יהיה גדול או מסורבל, עדיף קל, חשוב שיהיה דגם שידוע כיציב יחסית ולא כאחד בעל היסטוריה עם תקלות. יש עוד דגמים שכדי לקחת בחשבון? תודה מראש ושבת שלום *תיקון טעות, אפשר להוריד את ה1012 מהדיון, כי כבר כמעט אין אותו בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג X61 יד שניה מאיזה חברה ב1400 שקל. המעבד הוא T7100 יש בין 100 ל160 ג'יגה הארד דרייב ואו 1 או 2 ג'יגה ראם. המחשב מגיע עם תחנת עגינה ועם סוללה כמעט מתה. שווה ללכת על דבר כזה? נכון שזה מחשב ישן, אבל אם אני רוצה נטבוק בכ"מ זה חתכת פיצוץ של נטבוק לא? תיקנתי אנשים זה X61... לא 60
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקשת המלצה על המחשב הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/704107-REG/Acer_LX_PU302_124_Aspire_AS5745G_6538_15_6_Notebook.html#specifications איך הוא מבחינת בקורות בחו"ל? האם יש איתו בעיות?האם בקורות המשתמשים עליו טובות? אני סטודנטית לעיצוב פנים,ואני מחפשת מחשב נייד במחיר של עד 900 דולר. האם יש משהו יותר טוב מהמחשב הנ"ל? תודה רבה תהילה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות: מחשב המיועד לעבודה משרדית (אינטרנט\אופיס) וצפיה בסרטים. מחשב שירוץ חלק עם windows 7. עד 3000 שקלים, אין צורך להגזים ולהגיע למחיר הזה באמת... גודל מסך 15.6'. משקל עד כ-2.5 ק"ג. זמן סוללה בין 3-4 שעות (עם שאיפה לכיוון ה-4). HD של 160 GB מספק. 2-3 GB של RAM. מומלץ כונן DVD. Wireless internet. מעדיף DELL \ Lenovo. אשמח לקבל הסבר על למה המחשב מתאים לי מבחינת הרכיבים (למה הוא נבחר) והאם המחיר שווה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחילה השנה תואר במדעי ההתנהגות מה שאומר הרבה מאוד חומר. אני מתלבטת כבר הרבה מאוד זמן איזה מחשב יתאים לצרכים שלי שהם בעיקר הרבה וורד, הרבה אקסל, אייטונס ואינטרנט. כרגע יש לי את הנוטבווק של msi שאני ממש לא מרוצה ממנו ובעיקר מהגודל שלו. חשוב לי במחשב שהוא יהיה לפחות 14" , מקלדת נוחה, אני אעבוד איתו בעיקר בכיתות או בבית כך שהמסך לא כ"כ קריטי אם יהיה מבריק או מט. הלכתי לכמה חנויות לבדוק קצת מחשבים אבל חזרתי הרבה יותר מבולבלת. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר קל, עם אפשרות להרחבת זיכרון ולפי מה שהבנתי עם עדיפות למעדה intel i5. התקציב הוא 4000. תודה מראש !! נ.ב איזה רשת עדיף לקנות ? באג? אייבורי? אופיס דיפו ? מהנסיון שלכם...תודה [;
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- אופיס, אינטרנט, סרטים, מעט פוטושופ בסיסי. חשוב לי שאפשר יהיה לפתוח הרבה קבצי אופיס (כולל מצגות עם הרבה תמונות) +PDF+דפדפן במקביל מבלי שייתקע * גודל המסך- 13.3" * משקל רצוי- מתחת ל2 ק"ג (בעקרון כמה שפחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יכולה להסתפק ב 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) צריכה לחבר אותו למקרנים שיש באוניברסיטה (לא יודעת באיזו יציאה מדובר, מניחה שזה די סטנדרטי) * בלוטות- לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח- לא משנה * צורב DVD- רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן בעקרון כרגע אני מתלבטת בין שני המחשבים האלה: http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R700/R705-P35 (קיים ב be…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לעבודה שוטפת + עבודות גראפיקה בתוכנות Photoshop +flash + 3dsmax לכן אני צריך מחשב חזק מצאתי 2 אפשריות שנראות לי טובות הראשונה של HP עם I5 + דיסק קשיח של 7200RPM שזה יתרון לפי דעתי לשימושים שלי והשניה של Acer עם I7 בגדול לאחותי יש מחשב נייד של Acer Aspire 5738ZG-444G שנראה בדיוק אותו דבר וזה מבאס כי המקשים שלו לא נוחים וזמן סוללה קצר יחסית וציפתי לשינוי בחיצוניות בין מחשב שעולה 5000 לבין מחשב שעולה 3000 חבל שאין אותו בעוד צבעים בגדול הוא מחשב טוב מאד שבקושי מתחמם אבל לא כזה נוח האם ההבדל בין I5 ל I7 משמעותי? בגדול אני נוטה לכיוון הHP גם בגלל שזה HP וגם מבחינת עיצוב אבל שוב יותר חשוב לי הביצועים . HP Pavilion dv6-3050ej Intel Core i5-520M 2.4G…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד , והנה מה שהיא צריכה ממנו פחות או יותר : הוא אמור לעבוד טוב בעיקר עם התוכנות rhino maya solid works סליחה אם הטעיתי באחת התוכנות, זה מה שהיא אמרה לי שהיא עובדת איתם. היא גם צריכה שזה יהיה מסך מט ולא מבריק מישהו אמר לה שהמק עדיף, אבל אני מעדיף לקחת את עצתכם - מה ההמלצה שלכם בתקציב הנ"ל ? האם הוא בכלל מספיק לדרישה שציינתי כאן? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוראים לי בר והשאלה היא כזו: אני במשך יותר משבוע כל יום כל היום מחפש לי מחשב נייד שיתאים לי, אני מחפש וקורא ברשת בלי סוף אבל המצב רק מחמיר הכל עוד יותר ניראה לא מובן ואני ממש מיואש מהמצב כבר. מה שאני מבין הוא שיש קטגוריות למחשבים גימריים, עסקים וכו... אבל זה מה שמשגע אותי! אני לא גיימר מהולל אבל אני משחקים כמו PES (כל שנה) וGTA חדש שיוצא(לא ברשת) ופעם ב איזה משחק חדש שמשך לי את העיין. אני לא איזה מתנת אבל אני לפעמים מעלה איזה תוכנה של DJ פשוטה וחינמית סתם בשביל הכף ולגלוש באנטרנט זה מובן מאילו סרטונים וכו... הנקודה היא כזו בשביל זה אני צריך להשקיע ים של כסף בשביל מחשב שיעלה לי עוד 3 שנים משחק פה ושם בסדר גודל של מה שהוזכר קודם, או איזה תוכנה וצפייה בסרטונים ואנטרנט? השמח …
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט וקונה מחשב חדש שישמש אותי בלימודים. תקציב מקסימלי: הייתי רוצה שהמחיר יתכנס לכדי 2200 שח עם אפשרות חריגה מקסימלית עד 2500. שימושים עיקריים: אינטרנט, קריאת מסמכים, סרטים ואולי משחקים בסיסיים. כמו כן, התוכנות הייעודיות שאני עובד איתם בלימודים הן תוכנות בסגנון MATLAB. (עיבוד נתונים בלי צורך בגרפיקה חזקה). המחשב לא מיועד למשחקים כבדים. ציוד היקפי: אין צורך. שקט: די חשוב לי. מבחינת דירוג לדעתי זה 8 מתוך 10 למרות שאני לא באמת יודע עד כמה שקט אני אמור לצפות שהמחשב יהיה. אוברקלוק: אין צורך. מערכת הפעלה: אין צורך. העדפות רכישה: אזור חיפה והקריות. למשל: skypc, נועה מחשבים, פנדה או אייבורי מחשבים. (מכיוון שכולם לדעתי דומים באיכות העבודה החנות הזולה ביותר מנצחת). שדר…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מתחילה ללמוד השנה לתואר ראשון ומחפשת מחשב נייד- מהיר מכל הבחינות , קל יחסית עד 2.5 קילו כולל סוללה . המחשב ישמש אותי גם לצורכי עבודה מהבית דרך האינטרנט. מחיר בסדר גודל של עד 3500 שח ראיתי 2 מפרטים אחד של טושיבה c650 t19 כולל הרחבת זיכרון ל4gb והאחריות המקיפה שלהם מצ"ב קישור- http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC65019T ומפרט של HP G62--a10EJ WR453EA מצ"ב קישור? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA מישהו יכול לייעץ לי בנושא? בנוסף האם יכול להיות שהמחשב של טושיבה שוקל 2.5 כולל סוללה? ( כך מפורסם גם באתר שלהם).
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, בידי 2000 ש"ח. אני זקוק למפרט של מחשב היכיל את הרכיבים הבאים: 1. מארז. 2. לוח אם. 3. מעבד. 4. זיכרון. 5. הארד-דיסק (בנפח 1 טרה). 6. ספק כח. 7. צורב DVD. 8. כרטיס מסך. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ככל הניתן (כלומר - זיכרון מורחב). בנוסף, אשמח לקבל המלצה למסך מוצלח במחיר נמוך (באזור 20", לא כלול בתקציב). מחכה לתשובה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
עד כמה בעיתי נושא של יחידת כוח /קבל/טרנספורמטור חשמל, הרי המחשב(לפטוף של לנונו W510)נקנה בארה"ב. האים מספיק רק מתאם המתחבר לקצה או שצריך לקנות את כל היחידה?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המפרט: מעבד: Intel Core i3-540, 3.06GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium בעברית, אנגלית או רוסית זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB כונן: צורב DVD כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320 1GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8412&perur= האם הוא טוב ל GAMING ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט למחשב רב תכליתי: מעבד Intel Core i7-930 Tray לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 X2 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 PCIe מארז כולל ספק HEC 6C28 Black 80plus 450W שאלותיי הן: 1. האם יש התאמה בין כל הרכיבים? 2. האם הייתם משנים איזשהו רכיב? 3. האם אפשר לקבל המלצות לפתרון קירור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לכם המלצות למעבדת תיקונים טובה שמתעסקת גם בניידים בתל אביב ניסיתי אני וחבר שלי לתקן מחשב שהמסך שלו התנתק בזוויות מסויימות כשפתחנו מצאנו שאחד החוטים שמובילים למסך היה קרוע לחלוטין ואחד כניראה נימחץ והפעיל וכיבה את המסך כששחקנו איתו אחרי כמה הפעלות וכיבויים של מסך תוך כדי ששחקנו עם החוט הפגוע כיבינו את המחשב שפעל היטב פרט למסך אבל בהפעלה הבאה הוא פשוט לא עלה ושמנו לב שהנורית של הדיסק קשיח שבדרך כלל מהבהבת כשהוא עולה כבוייה ... אם יש לכם רעיונות לפתרונות / המלצות למעבדת תיקונים אשמח לשמוע =]
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-