עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gshhar,

יש לי נייד ישן של חבר שאני עוזר לו עם נייד שי לו הדגם הוא ACER Travel Mate 290 המחשב לא עולה ורושם No Bootable CD in ATAPI CD-Rom אז אני רוצה לפרמט לו אותו. את הדגם הדוייק אני לא יודע אבל רשום Model No CL51. אין לנייד CDROM אז אני לא יכול לפרמט מדיסק אבל אולי יש עליו את מערכת ההפעלה. איך אני מפרמט ונכנס אליה ? תודה. עריכה: הגדרתי את הבוט הראשון ל-CDROM וגם זה לא עוזר. המסך שחור ולא קורה כלום.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  2. אני צריך המלצה מיפרט מחשב למישחקים לחבר שלי אני יכול לימצוא לבד מיפרט אבל הבעיה היא שהסכום עד 3000 שקל ולא מצאתי המישחקים הם מישחקים קלילים כמו GTA SANDERS וגם-splinter cell chaos thedry +מישחקים כבדים על הגדרות בנוניות מחש הכי מומלץ זה מחשב נייח אבל הוא צריך מחשב נייד חדש עם אחריות תקציב עד 3000 שקל תודה לעוזרים ! [br]פורסם בתאריך: 16.10.2010 בשעה 20:38:32 מישהוא מוכן לענות ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by shalevv,

שלום, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב. מחפש מחשב שישמש אותי לפחות ל3 השנים הקרובות. דרישות: הדברים הרגילים - אופיס, אינטרנט וגם בהמשך כלים לתכנות. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 (כולל מסך) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כרגע עבודה משרדית. בהמשך גם תכנות, לא יודע כרגע איזה תוכנות בדיוק... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, אפשרות לרמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? המחשב נמצא בחדר אבל אין לי כוונה להשאיר אותו דולק בלילה. הייתי אומר 6. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי? 3700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט אופיס HD משחקים הורדות spss(תוכנה לעיבוד נתונים סטיסטיים) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תמיד לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלכלול במפרט 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קרייסיס פרוטוטייפ פיפא * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by brighi,

אחרי הרבה חיפושים ברשת, נראה לי שאני הולך להביא את המחשב הזה ועכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה מעבד עדיף, I5 או I7? ההבדל במחיר הוא לא משמעותי (150$) כל כך אבל אני לא בקיא כל כך בשביל לדעת באיזה מהם לבחור (המחשב בעיקרון יהיה לצורכי לימודים, אינטרנט, סרטים ומשחקים). 2.כנראה שאני מביא את המחשב מארה"ב (יש מקומות אחרים חוץ מהאתר של DELL וEBAY?), כמה מע"מ אני אצטרך לשלם? המוכר אומר לי שהקונים הקודמים שקנו ממנו שילמו 30% ובאתר של המכס ראיתי שזה 16%. על איזה מחיר אני משלם? מה שהמכס מחליט או מה שהמוכר רושם? 3.אם אני משלם על האחריות של ה3 שנים, הוא יהיה קביל בארץ? אני לא אצטרך לעשות העברת אחריות או משהו כזה? 4. מה הוא מחיר טוב למחשב הזה? SYSTEM COLOR Alienware M11x, Soft touch Steal…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by White Shepherd,

שלום, חשבתי לקנות מחשב עם כרטיס מסך ATI (AMD) Readon 5850HD. לאחרונה יש הרבה כתבות על הסדרה החדשה שAMD אמורה להוציא. כדאי לי לחכות שתצא הסדרה החדשה והמחירים ירדו, או לקנות כרטיס מסך חזק יותר באותו מחיר? או שלא תהיה ירידת מחירים משמעותית? בכלל, AMD תוציא את הסדרה בקרוב או שייקח קצת זמן? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. אהלן, לאחר תקלות רבות בלוח האם במפרט הנוכחי, אני שוקל לקנות חדש. אני מתכוון לשמור את הכונן הקשיח (640AAKS WD) ואת הצורב. דרישות 1. תקציב מקסימלי: 3.5K, אבל אשמח אם יהיה אפשר לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: שימושי משרד כלליים תכנות MAtlab Python. מהנסיון שלי גם מעבדים חלשים לא היוו צוואר בקבוק. משחקים ברזולוציה 1600X1200. למשל סדרת COD. הייתי מעוניין בכרטיס מסך בעל יחס עלות תועלת טוב, גם במחיר של הורדת חלק מההגדרות. 3. ציוד היקפי: אני צריך עכבר חדש. הMX1000 שלי גוסס. מעוניין בהמלצות לעכבר עם עלות תועלת טובה. חשבתי על MX518. 4. אין צורך בכונן קשיח, צורב, מסך, פלופי. 6. השקט חשוב לי 7/10 7. אין כוונה לOC 8. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות. 9. גר בנס …

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  8. לפי הפורמט: תקציב מקסימלי 6000 ש"ח, לא חייבים למצות את התקציב, אבל אין לחרוג. שימושים צפויים multitasking כבד, הרבה instance-ים של Visual Studio, Eclipse, Matlab, המון חלונות דפדפן וכו' במקביל. חשובה לי גם האפשרות לשחק במשחקים (בעיקר FPS-ים) עם הגדרות גרפיות גבוהות יחסית (רזולוציות של 1280x1024 לכל הפחות). ציוד היקפי אין צורך בשום ציוד היקפי. רכיבים שאין בהם צורך אין צורך בצורב DVD. חשיבות השקט 8. overclocking לא מתוכנן. מערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות אין צורך במערכת הפעלה, אבל אלא אם כן יש הבדל לא סביר במחיר אעדיף שהמחשב יורכב בחנות. העדפה לחנות ספציפית אני גר באזור המרכז ולכן אעדיף חנות במרכז, אבל אם המחיר משתלם יותר אין בעיה ליסוע רחוק. בקשות מיוחדות יותר משני SATA po…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד לסלון (מתאמי אסטטיות ונוחות) ורציתי לבקש את עזרתכם בנושא. התקציב הוא עד 2300 עם חריגה של 200 ש"ח במידה והחריגה שווה את התוספת. ברצוני לדעת איזה גודל מסך מומלץ (הייתי מעדיף מסך גדול שכן הניידות פחות חשובה לי). גם משך חיי סוללה לא קריטי לי. אני יודע שהמחשבה הראשונית שלכם היא להציע לי נייח אבל המחשב ישמש גם לגלישה באינטרנט ובעבודה רגילה של ההורים ולכן הבקשה היא נייד. הטלויזיה שבה המחשב יהיה בשימוש היא טלויזיה של פיליפס (7404) 42' FHD. מומלץ זכרון של 250GB לפחות (אם כי אם לא תיהיה ברירה אני אוכל להתפשר..) זכרון פנימי מומלץ 3-4GB אם כי גם על זה אם לא תיהיה ברירה אני אתפשר. משקל לא קריטי. דיי חובה אינטרנט אלחוטי. אם יש משהו שחייב לה…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by xtineR,

מפרט מחשב עד 3000 שח ללא חריגות אפשר גם פחות במחיר תלוי במי מרכיב את המחשב המחשב הוא לגיימינג משחקים כגון COD6 BFBC2 ו COUNTER STRIKE SOURCE מתכוון לעשות OC למעבד עדיפות מעבד INTEL קירור למעבד מעדיף FREEZER REVv2 שעולה 300 שקל בתודה מראש דני.

11. Started by original,

יצא לי להיתקל במערכות מחשב מבוססי i5 750 וi5 760 ב2600 ו2700 ש"ח בהתאמה: http://dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?id=1073 http://dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?id=793 מה דעתכם?

12. Started by ROBE,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב לילדים בסכום של 3000 ש"ח כולל מסך הילדים בני חמש ועיקר השימוש מבחשב יהיה הרוב משחקים וגם גלישה ברשת . אשמח אים תוכלו להמליץ על מפרט תודה רבה רובי

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  13. שלום, לפני קניית לפטופ, ולאחר חיפוש וקריאת מאמרים רבים, התמקדתי על ארבעה דגמים. הבעיה היא שאת חלק מהם אי אפשר לראות לפני שקונים, לפחות אני לא מצאתי איך, ובשבילי איכות הבנייה (בעיקר במקלדת) חשובה מאוד. רציתי לשמוע על הנושא מאנשים שיש להם את הדגמים הבאים: Asus U35JC חיפשתי באינטרנט, וברוב המאמרים כתוב שלמרות שהמחשב מעולה, איכות הבניה לא משהו. בווידאו שמופיעה בעמוד הבא אפשר לראות, ב-1:16 http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2010/10/09/Asus-U35Jc/p1 זה מאכזב, הדגם הזה היה מושלם בשבילי. זה באמת כזה גרוע? Samsung Q330 לא מצאתי איפה לראות אותו, וראיתי שיש אותו לכמה אנשים פה. אשמח לשמוע על הנושא. Acer Aspire Timeline X AS3820T רק מצאתי חנות אחת שמוכרת אותו, "שופלה". התקשר…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by PJ,

אהלן , הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב נייד חדש . המחשב מיועד ללימודים ] אינטרנט , מסמכים והרצת מדיה בצורה נורמלית. אני מתכוונת לקחת אותו מדי פעם למכללה אבל בעיקרון הוא הולך לשבת פשוט בחדר שלי , לכן אני לא צריכה חיי סוללה ארוכים ומידות קטנות במיוחד. אני לא ממש יודעת את טווח המחירים ואני די קצרה בכסף אבל חושב לי שיהיה אמין ושיחזיק לי לכל אורך הלימודים לפחות לכן אני חושבת שאולי עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על מחשב אמין שלא יעשה לי בעיות מאשר להדפק עם מחשב שימות תוך שנה. אז התקציב הוא 3500 אבל אם יש משהו יותר זול אז זה יהיה עדיף. נראה לי שזהו. תודה. קארין.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. תודה מראש למומחה שיעזור לי לעזור לחבר המעויין לירכוש מחשב חדש

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  16. שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת, מחפש לאשתי נייד "12 עד 4,000 ש"ח. היא תקח אותו איתה לכל מקום ולכן חשוב שיהיה קל ושהסוללה תספיק לכמה שיותר זמן. מעבר לזה, חשוב שהמסך יהיה איכותי ויאפשר לכתוב ולקרוא ממנו בנוחות במשך שעות, לא ממש מבין בתצוגות של ניידים... הארדיסק צריך להיות לפחות 500 250 ג'יגה. נראה לי שבתקציב הזה אפשר להשיג מחשב שיהיה גם מהיר יחסית ויאפשר עבודה זורמת גם עם כמה תוכנות/חלונות/טאבים פתוחים בו זמנית. אשמח לקבל המלצות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. שלום, ברשותי לנובו G550 עם מעבד T6500, בן כ-9 חודשים. 4 גיגה זיכרון, 500GB הרדיסק וכ.מסך של NVIDIA דגם G210M עם 512MB (שלו, לא משותפים) יוצא לי לשחק הרבה במחשב הזה ועד לאחרונה לא צצה שום בעיה (סיימתי COD:MW2 בלי תקלות כאלה לדוגמה) בזמן האחרון כשאני משחק, המחשב מאוד מאוד מתחמם (מיד בתחילת המשחק) ולאחר כמה דקות הוא נכבה (מגיע ל100C להערכתי). קרה לי GTA IV, MAFIA 2 וPES10 ואני בטוח שזה יקרה גם במשחקים אחרים. ובנוסף בניגון HD 720P סטנדרטי המעבד מגיע מיד ל90+ מעלות. ברקע פועל כמעט תמיד utorrent אבל בדקתי גם בלעדיו. כמובן שאני משחק על שולחן- והמחשב יושב על משטח ישר. ניסיתי אפילו להגביה את החלק האחורי של המחשב על ידי כל מיני דברים שהנחתי מתחתיו, כדי לעזור לזרימת האוויר ללא תועל…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by alergic,

אני לא ממש יודע באיזה פורום לשים את השאלה, לכן אני שם אותה כאן כי היא קשורה למפרט המחשב שלי. מפרט המחשב נמצא בקובץ המצורף. מעבד: מבחינת יחס עלות/תועלת לטווח של כשנה עדיף לשדרג את המעבד או לקנות מערך חדש של מעבד INTEL? ראם: האם להעלות את גודל הראם? כ.מסך: ATI 4200 מובנה: האם להוסיף כ.מסך דומה כדי שיעבדו במקביל או לקנות אחד חדש או לעשות מערך SLI/CROSSFIRE וכמובן לקנות לוח.אם אחר. האם ביצועי המחשב מושפעים מרשת האינטרנט? האם מחשב שלא מחובר לרשת יותר מהיר? האם "לא מגיב" זו בעית חומרה או תוכנה? ואיך אפשר לטפל בבעיה זו? כמו כן האם לשמור על המחשב עם תוכנות שונות ומשונות או לפרמט מידי 3-4 חודשים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. שלום לכם, *תקציב המקסימלי:3500 *.השימושים: עבודה משרדית,גלישה באינטרנט ,סרטים, וקצת משחקים * הגדרות גרפיות: בינוניות *שקט די חשוב לי,בסולם 9 * מתוכנן אוברקלוק בינוני * מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות: אין צורך *שידרוג עתידי לכרטיס מסך/זכרונות: יכול להיות שכן המפרט מעבד : Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY 904 ₪ זיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_1023&products_id=13383 קרור : THERMALTAKE ISGC-300 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3 COOLER 147 ₪ במבצע זיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=12257 לוח אם: ‏DFI‎ - ‏LANPARTY DK P55-T3eH9 LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 690 ₪ ksp ht…

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by חובב,

מחפש לקנות מחשב נייד: שימושים : תיכנות ,ממש מעט משחקים, ושיהיה משתלם מבחינת מחיר מול ביצועים לאורך זמן. התקציב: 3000 שקל בארץ יש מצב ליבא מחול עד 800 דולר(כמובן שיהיה גם אחריות בין לאומית). אין העדפה לחברה או דגם. אשמח להצעות!

21. Started by kicker122,

תקציב 4000 שקל מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪847 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-880GA-UD3H ₪578 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪464 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪926 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪115 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 342 w/o PSU ₪152 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 550W ₪329 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME ₪156 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2 1.5TB SATA2 ₪380 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - (מוזל בהזמנה מעל 3000ש"ח) ₪45 מחיר סופי: ₪3992 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. Started by SyRenity,

היי. מחפש נייד לצרכים עסקיים (אופיס, מצגות), ולהרצת סביבות פיתוח מודרניות. הנייד צריך לכלול: * מסך גדול - 13 או 14 אינצ', עם תצוגה איכותית בעלת זווית צפייה רחבה, וציפוי נגד השתקפות * זמן עבודה ארוך * מקלדת נוחה * כמות זכרון נדיבה - 3 או 4 GB * דיסק מהיר - עדיף 7200 RPM * יכולת לנגן סרטי HD (יתרון איך לא חובה) התקציב עומד בתווך של 4500-5500 ש"ח, אני יכול גם לקנות מארה"ב דרך חברים. תודה מראש על המלצות.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by Moshe36,

אני צריך מחשב נייד הנה טופס מפורום אחר כדיי שתבינו את הראש שלי.. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? -לא מהארץ או מחו"ל: -אממ ארץ? חחח תקציב: 2000-2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אממ תגידו לי כמה צריך אני אברר.. יד ראשונה\שניה: חדש חנדש זמן אחריות רצוי: אממ לא יודע,כמה שיותר יותר טוב לא? חברת המחשב הניד המועדפת: don't ask me מערכת הפעלה רצויה: ווינדאוס 7 כונן קשיח מועדף: לא יודע רק שיהיה גדול משקל הנייד המועדף: לא חושב שיש גודל הצג: לא מבין זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב.. צבע המחשב הרצוי: לא יודע אפשרויות נוספות במחשב: לא יודע מה מטרת שימוש המחשב? אמממ בעיקרון אני רוצה מחשב מהיר עם דיי הרבה מקום שלא ייתקע לי, אני בעיקר שומע שירים וב…

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by eyal1506,

קניתי מחשב חדש מסוג Dell vostro 3500 ללא מערכת הפעלה, אני מנסה להתקין XP. אחרי פירמוט ועליית ה"מסך" היפה של ההתקנה אני צריך לשים SERIAL והגדרות נוספות ופשוט העכבר והמקלדת לא מגיבים. ראוי לציין שאני לא חיברתי שום עכבר ומקלדת חיצוניים אבל לאחר שנתקעתי עם הבעיה הזאת ניסיתי לחבר עכבר חיצוני דרך USB ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה.

25. Started by nadavt,

LENOVO G560 vs Toshiba Satellite L655-11U אהלן חברים האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: באג או איבורי מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: עד 4000+- יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 200 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: לונבו טושיבה HP מערכת הפעלה רצויה: WIN7 כונן קשיח מועדף: 320 משקל הנייד המועדף: עד 3 וחצי קג גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי:3 שעות צבע המחשב הרצוי: לא לבן אפשרויות נוספות במחשב: אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ,כאמור אני צריך מחשב עם ביצועים נחמדים , כמובן לכתיבת עבודות צפיה בסרטים באיכות HD שיעבדו בצורה חלקה. מעבר לכך !המחשב הביתי שליי ממנו אני כותב הודעה זו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.