עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Eonblueapoc,

מחשב בן 6 שנים... מכיוון שאני בצבא אין לי טעם לקנות מחשב חדש עד שאני משתחרר (חצי שנה). לכן אני רוצה לשדרג אותו שיוכל להריץ משחקים כבדים על 1680X1050 בכמה שפחות כסף, תקציב מקסימאלי 2000 ש"ח. ntel Core 2 Duo E6300, 1.8Ghz ( OC 2.333 GHz) Gigabyte GA-945P-S3 v1 (Intel Lakeport i945P) G Skill 2 GB DDR2-800 DDR2 Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 NVIDIA GeForce GTS 250 (512 MB) Dell 2209WA (Digital) [22" LCD] ST3500418AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) WDC WD1600JS-55NCB ספק כוח 400W (שחכתי את שם היצרן אבל אני יודע שהוא לא ג'נרי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מ…

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  2. אני מתלבטת בין השניים. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  3. Started by rad,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. כרגע יש לי (בזכות הפורום, אגב ): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤758 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤309 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤173 כמות:1 http://www.sk…

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  4. אני מחפש נייד עם מעבד אינטל דור 3 Ivy Bridge לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט ותוכנת ניהול עסקים אני מחפש מעבד i5 מסך 15.6 אינץ תקציב עד 3300 שח לא בטוח לגבי כמות הזכרון המומלצת כיום, ואיזה עוד אפשרויות קיימות? מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  5. Started by Odedb52,

אהלן... ראיתי את המפרט הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1231 ונראה לי אחלה מפרט במחיר מעולה.... הרכבתי את אותו המפרט (חלקים מסויימים, כמו ספק בחרתי פשוט חלקים שווי ערך) ב- TMS ויצא לי כ450 ש"ח יותר.. ומכיוון ש- TMS ידועים כלא יותר מדי יקרים.. השאלה שלי האם יכול להיות איזשהו "קאצ" (לא נראה לי אבל ספרו לי אתם) או שזה פשוט מחיר מוזל מכיוון שזו מערכת "מוכנה"... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 - מחיר: ¤435 מארז: NZXT Apollo Black No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤360 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמ…

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  6. שלום, אני זקוק למפרט חזק למחשב עריכה לצורך עריכת וידאו בסטילס ברמה גבוהה. התקציב שלי הוא 6000-7000 ואני זקוק לציוד היקפי כולל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה שלא... חחח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכה וידאו בHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל הADOBE CS5 שכולל פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס וכל שאר התוכנות הכבדות. אופן השימוש הוא בתדירות גבוהה מאוד לצורכי פרנסה בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by ymadar,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מחשב מתאים עד 2500 ש"ח. השימושים הכבדים ביותר, מעבר לאלו היום-יומיים כגון אופיס וכו', הם בתוכנות Illustrator ו-Photoshop עם קבצים גדולים ב-300DPI. חשוב שהמחשב ירוץ חלק כשתוכנות אלו פתוחות בנוסף לשני מסמכי וורד, iTunes וכמה טאבים ב-Chrome. חשוב שלמחשב יהיה שני חיבורי USB3 ש לי כרטיס מסך HD 5450 שלדעתי מספיק טוב עבור שימושים אלו, וכמו כן מאוורר למעבד Alpine 11 Pro rev. 2 במחשב לא יבוצע אובר-קלוק ואין צורך בציוד הקפי. את המחשב ארכיב בעצמי, לכן פחות חשובה לי החנות, למרות שאשמח לחנות באזור הצפון (אפילו KSP) תודה לכל העוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by loco58,

אני מתכנן לקנות DELL Inspiron 6400 ואני רוצה לדעת מה בדיוק מגיע יחד עם המחשב עצמו בקופסא? יש דיסק של ווינדוס? יש רישיונות? תוכנות נוספות? בנוסף אני רוצה לדעת אם יש מחיצת שחזור של המחשב, או דיסקים לשחזור המערכת (כמו עם IBM) לכל בעלי DELL: אתם מרוצים מהנייד שלכם? יש לכם הערות לגבי המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm (תקציב 7000 ש"ח)

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by rost1k,

שלום, אני צריך מפרט למחשב שיש בו רק מעבד חזק יש לי כרטיס מסך HD4850 וזיכרון 2 GB תודה. 1. מה התקציב המקסימלי? 1600 לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1650 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כן 1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם השדרוג הוא הכרחי-אין בעיה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני כרגע בעלים של חברת תוכנה ואני צריך מחשב חדש כדי להריץ בו תוכנות כבדות שצריכות לעשות חישובים ופועלות במקביל אחת לשנייה, מהירות התוכנות נמצאת ביחס ישיר לכמות הראם שיש במחשב, כאשר אני מגדיל את מספר הפעולות במקביל כדי לקבל את תוצאה מהירה, יש צורך ביותר ראם לפעולה, לכן אני צריך מחשב בעל כמות ראם גבוהה(16GBׂ) ובנוסף מעבד חזק מאוד מפני שהתוכנות דורשות משאבים מהCPU כמו מהראם. המטרה העיקרית היא שיהיה יציב גם כאשר השימוש ב CP…

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 Samsung 512MB DDR2 667 Original *2 Maxtor DiamondMax 10 200GB SATA II 8MB 7200 RPM 6L200M0 Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCI-e GV-NX76T256DB-RH LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Teac Floppy Drive 1.44 Thermaltake Swing VB6000 Black 430 Watt Window התקציב אמור לכלול גם מסך שלא הוספתי פה כי אני עדיין מתלבט, חשבתי על מסך 930b של samsung, מה אתם אומרים? המחשב הוא לצורך משחקים ותוכנות לגרפיקה סגנון פוטו שופ פלאש פריהנד וכו מי שיש לו שיפורים בשביל מחשב כזה אני ישמח מאוד לשמוע הבנתי שהמארז והספק לא משהו, מי שיש לו איזה שיפור בשבילי זה יהיה נחמד, אם …

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח במזומן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים, קצת תכנות - כל זה ברמת שימוש יומיומית ובמקביל בד"כ. כמו כן משחקים, בעיקר FPS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW, BF, FIFA, NFS ודומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  13. היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לצורכי לימודים. חשוב לי בעיקר שהוא יהיה אמין ולא יקרתע אחרי שנים בודדות. עדיף שהוא יהיה עם RAM טוב (שיאפשר גלישה בהרבה לשוניות במקביל). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (לימודים) * גודל המסך? 13-14'' * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל עדיף 2-3 USBs * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות ל-3 שנים (עדיף לקיחה מהבית) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא Dell.…

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  14. לוח אם ABIT ISA7-E 7 מעבד INTEL PENTIUM4 2.81MB HT 800MHZ זיכרון NCP 256MB-400MHZ DDR 184 PIN *2 סה"כ 512 צורב LG 52*32*52 RETAIL דיסק קשיח IDE 8 MB- WD 80 GB 7200 RPM כרטיס מסך GIGACUBE ATI 9600XT 256 DDR כונן 3.5 1.44 מארז MIDI 480W רמרולים 400W נופרם מקלדת gpt slim ps2 עכבר logitech אלחוטי אופטי סה"כ 4600 ש"ח להלן השאלות 1. מה אומר הכיתוב RETAIL על הצורב 2. האם יש צורך בכרטיס מסך כזה (עלותו1149 שח לפני מע"מ) באיזה רזולוציות אני ממש יבחין בזה, יש לי כוונה לשחק על המחשב הזה אבל אני לא ממש מבין בענין של הרזולוציות ואמרו לי שאני לא ארגיש הבדל אם רני אקח כרטים 5200 עם 128 MB זיכרון. 3. כמה סלוטים לזיכרון יש על הלוח אם הזה (2 או 4 ) 4. בכול החנויות שהיתי המליצו לי ללכת ע…

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  15. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש להחליף את הנייד הקיים שלי. השימוש הוא לצפייה ב HD 720\1080 mkv/bluray ועבודה יומיומית של אופיס\אינטרנט. חשוב לי מאוד השקט ואני מוכן להשקיע כסף בשביל זה. אני לא רוצה לשמוע את המחשב (עד כמה שאפשר כמובן). אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר , רמקולים או מערכת הפעלה. הארד דיסק מכיוון שיש לי NAS יכול להיות 500 ג'יגה למרות ש1TB לא עולים הרבה יותר. אני שוקל ללכת על מארז שטוח (HTPC) מכיוון שזה יכנס לי בדיוק במזנון שיש את הרסיבר וכו' שם. מארז קטן ככל האפשר יהיה עדיף. כרטיס מסך אני צריך עם יציאת HDMI כמובן ועדיפות לקירור פסיבי (שוב בשביל השקט) אשמח לעזרה במיוחד עם הלוח אם, זכרונות, מעבד (כולל קירור שקט למעבד) וספק כוח שקט כמובן. אין לי העדפה לחנות, מבחינת תקצ…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג בכלל, אפשר עד 500 ש"ח אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית על פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך, עדיף בגודל 24 אינץ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן …

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  17. Started by avi-g2005,

קניתי את המחשב עכשיו באיבורי מארז גדול עם 4 מאווררים ספק 400W אמיתיים עם מאוורר של 12 סמים AMD AM2 3800X2 D.C צורב דיוידי LG H10 דיסק קשיח W.D 80GB 8MB CHACH לוח אם MSI K9N-NEO NFORCE 550 כרטיס מסך MSI NX7600GS T2D256E זכרון OCZ DDR2 667MHZ KIT (DUAL CHANNEL 1GB מקלדת מולטימדיה,עכבר אופטי,רמקולים סהכ 3650

• 15 תגובות
    • 936 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכים משרדיים בלבד: שימוש בoffice , גלישה באינטרנט ויתכן שגם שימוש בפוטושופ בעתיד. עברתי על כל המפרטים המומלצים (הרלבנטיים) ויש לי מספר שאלות (לא קטן...) , מקווה שתוכלו לענות לי שכן מטרתי היא לקנות את המחשב הטוב ביותר לצרכים שלי, ללא קשר לעלותו (כלומר איני מגביל את עצמי מבחינה תקציבית, בכותרת ההודעה "נאלצתי" לציין תקציב אך מבחינתי ניתן גם לחרוג ממנו במידת הצורך.) כל השאלות שלי מתייחסות למפרטים המיועדים לעבודה משרדית ואשר כוללים מסך 19 אינץ' LCD. שאלותי הן: 1. מעבד - מה ההבדל בביצועים בין 2 המעבדים המוצעים במפרט של 5000 ש"ח , כלומר היכן בעבודתי המשרדית יבוא לידי ביטוי ההבדל ביניהם? 2. זכרון פנימי- מה ההבדל בין זכרון פנימי 1024m…

• 15 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by Wunderbar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד כ-4,000 ש"ח עם חריגה עד 500 ש"ח מעל לתקציב זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, גיימינג (לא חובה את המשחקים הכי חדשים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ארצה להתקין …

20. Started by kip,

אהלן, הרכבתי 2 מפרטים. האופציות של המארזים והספקים מצומצמות בחנות הזו ולכן... המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס בעיקר. בלוחות AMD לא קיים 720 בהיצע. לא רציתי לקחת לוח שיגביל את מהירות ה FSB. דעתכם חשובה AMD245B AMD Athlon™ II X2 GA-MA78LM-S2 gigabyte MEM-D2-G2HP HYNIX / HP ST0320 Seagate Sony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyte סה"כ 1498 ש"ח השני הוא Intel® Pentium® Dual-Core E5300 GLACIALTECH 5062 P5QPL-AM asus MEM-D2-G2HP HYNIX / HP ST0320 Seagate Sony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyte סה"כ 1430 ש"ח לפי מה שמצאתי הספקים יותר טובים מ EZCOOL ושווי ערך לספקים של TT 400W. תודה

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by no_way,

מחפש מחשב נייד לסטודט מטרות המחשב? הרצת משחק FOOTBALL MANAGER, ועוד כמה תוכנות אופיס. * גודל המסך? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 לא TOUCH * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא חשוב. אין קלט מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנט בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם SSD לפחות 128 אם רגיל לפחות 500 * כונן אופטי? לא * הא…

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  22. אני צריך מפרט לחבר טוב, בעיקרון השימוש הוא גלישה באינטרנט ומשחק לילד בגיל הרך (קומפי) נדרש פה מערכת מחשב מבוססת אינטל, מסך (עדיף גדול (23") , מקלדת ועכבר ואם אפשר גם קומפי. והחשוב ביותר זה מפרט מksp כי זו החנות הנורמלית היחידה באיזור שלי (ירושלים) תודה רבה מראש לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  23. שלום לכולם בוקר טוב ושבת שלום. שמי תמיר וברצוני לקנות מחשב חדש. לרשותי עומדים 2500 שקלים לקניית המחשב נטו,ללא ציוד הקיפי וללא מסך. המפרט אמור לכלול גם צורב בין היתר. וכן - יהיה OC בהמשך. שכחתי לעדכן,חריגה של עד 100 - 150 ש"ח תהיה בגדר התקציב אך לא יותר מי זה. תודה לעוזרים

24. אני מרכיב לאחי הקטן מחשב בסיסי לקולנוע ביתי. אחרי התייעצויות בפורום לוחות אם ומעבדים ופורום ספקים ומארזים הרכבתי את המפרט הבא מעבד-Athlon II x3 450 http://www.skypc.co.il/pl_product~ADX450WFGMBOX~3~0.htm 395 ש"ח לוח אם- Gigabyte GA-MA78LMT-US2H http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=7866 340 ש"ח זכרון- Kingston KVR1333D3N9/2G http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=7255 150 ש"ח מארז- Antec nsk2400 (ללא ספק) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_306&products_id=11801 295 ש"ח כונן קשיח- Seagate 250Gb ST3250624AS יש לי ספייר 0 ש"ח צורב - SAMSUNG SH-S223F X22 http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=7844 130 ש"ח ספק - Hec 450…

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  25. המחשב יחובר כמו שקראתם למסך טלויזיה 32" של סמסונג ברצוני שהמארז יראה כמה שיותר אלגנטי ויהיה שקט ( אחרי הכל הוא הולך לשבת בסלון ) אולי אני אשחק פה ושם COD או משחקים ברמה ... אבל לא מצפה לביצועים או גרפיקה מי יודע מה ... מתלבט בין AMD לאינטל ... ולכן פניתי אליכם .. אחסון גדול .... וכרטיס טלויזיה חובה המחיר המקסימלי הוא 3000 ש"ח ... אם אפשר כמה שיותר לצמצם אלא אם כן המחיר ממש שווה את הקניה תודה מראש !!!

• 11 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.