עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב 2200 עם חריגה של 100 שקל. אם יש שיפור משמעותי כלשהוא שיש צורך בחריגה גדולה יותר בתקציב אז אני אשמח לשמוע לגביי זה ואשקול. המחשב מיועד למשחקים...יחובר אליו מסך 22 אינץ' 1680X1050 מומלץ שיריץ כמה שיותר טוב את המשחקים. אין צורך בציוד היקפי. הארד דיסק 250 ג'יגה ומעלה. ושיהיה צורב. השקט של המחשב לא משמעותי. לא הולך לעשות OC לא יהיה שידרוג משמעותי של המחשב בקרוב. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה. אממ.. אני גר בצפון, ככה שהחנות היחידה שאני מכיר בסביבה שלי היא KSP. אם אתם מכירים חנות אחרת כלשהיא אז אין לי עדיפות. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  2. היי, אני מחפש לקנות לפטופ גיימינג, עד כה קיבלתי 2 מפרטים על אסוס GL553VW 15.6" I7-7700HQ / 32G / 1T 7200rpm+256 SSD / GTX1050M / DVDRW והשני על לנובו y520 https://www.pc365.co.il/product-13259-Lenovo_Legion_Y520_Laptop_80WK00BEIV מישהו מכיר את הדגמים, מה עדיף משניהם והאם יש לפטופים אחרים שהייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by supergunboy,

אני לא מבין במחשבים כל כך אבל רציתי לבדוק עם המחשב הזה שהציעו לי שווה 5000 ש"ח (זה אמור להיות מחשב לגיימינג) גם אם אתם רואים חלקים שאפשר להחליף למשהו יותר טוב ולהישאר בערך באותו תקציב בבקשה תגידו לי ותמליצו לי לאיזה חלקים להחליף... הנה המפרט: מארז FORCE 500 COOLERMASTER שחור USB3 ספק כח A.PFC 80+ G700 700W COOLERMASTER מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1150 QUAD 4570 מאוורר למעבד ALPINE 20 PLUS CO ARCTIC COOLING לוח HASWELL 1150 GA-H81M-S1 GIGABYTE זכרון CRUCIAL 8GB DDR3 1600MHZ דיסק CORSAIR FORCE GS 2.5" SATA3 128GB SSD דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 WD BLUE צורב SATA LG DVDX24 DL שחור OEM GH24NS כ.מסך AMD Radeon R9 280X 3G-5 POWERCOLOR

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by lirikl,

לאחר חיפושים רבים הגעתי למחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=5300 השימושים של הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,medievel 2 ,diablo וכאלה... (לא gta ו-cod) התקציב שלי הוא 4200 ש"ח ואשמח אם תתנו לי חוות דעת על המחשב שהצעתי או מפרטים נוספים... לפני כמה ימים ראיתי באייבורי את המחשב הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 הנתונים נראו לי טובים אבל אמרו לי (מישהו מהפורום) שהכרטיס מסך radeon hd 5470 לא מספיק טוב למשחקים ומתאים לעבודות משרדיות. לכן הגעתי למחשב הראשון שכתבתי בגלל הכרטיס מסך שאמרו לי שהוא יותר טוב.... האם ההבדלים בין radeon hd 5470 ל-radeon hd 5650 משמעותיים? האם כדאי לוותר על i5 ולעבור ל-i…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים.. עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר לגיימינג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher2, BF3, BAD COMPANY 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  6. שלום לכם, אשמח לקבל ייעוץ למחשב אני מעצבת פנים מחפשת את המחשב הכי טוב שאני אוכל להריץ בו את התוכנות כמו: SketchUp, raumplan, Revit,. Vray, Photoshop, AutoCad בקלות. הצרכים הנוספים הם טיפה גיימינג משחק לדוגמא (Sims 4) ופנאי אחר של סרטים/סדרות ואופיס. המחיר גמיש חשיבות עיקרית על איכות התצוגה ומהירות המחשב תנאי העבודה שיהיה שקט כמה שרק אפשר צפויה עבודה ממושכת מאוד על המחשב יומיומית לכן מחשב שיוכל לעמוד בזה ולא יתחמם בקלות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000₪ אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD וקצת גרפיקה וגיימינג 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by poniponi,

אני כרגע בתהליך של בניית מפרט כרגע זה הרכיבים שאני סגור עליהם. 1.מעבד 4770 (רגיל ולא k כי אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק). 2.כרטיס גרפי gtx760 . 3.מארז antec p280 . 4.כונן ssd של סמסונג evo 250 כמה שאלות בנוגע לשאר החלקים. 1.שמתי לב שבלוחות עם תושבת lga 1150 ישנם מספר ציפסטים ,z87 h87 וכו' מה ההבדלים המשמעותיים בינהם? אין לי מטרה לעשות אוברקלוק ואני לא צריך לוח עם המון חיבורים ויציאות אפשר המלצה ללוח מספיק טוב שיענה לי על הצרכים? 2.אני צריך המלצה לשני סטיקים 2X4GB זולים וטובים .האם ללכת על הכי זול מחברה מוכרת? האם הסטיקים הללו יהיו מספיק טובים?או שיש טעם להשקיע בסטיקים יקרים\מהירים יותר. http://ksp.co.il/?uin=15457 3.צריך המלצה על ספק טוב שיחזיק את המערכת הנ"ל האם הספק הזה…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  8. זו ההודעה השנייה שלי בפורום מפרטים.. ההודעה הראשונה היא מערכת חדשה לגמרי ושם עזרתם לי המון.. היא התוכנית "ב" במידה והמפרט הזה של השדרוג לא יספק אותי.. מה שאני בעצם קרה לי.. יש לי מחשב בן 2-3 שנים.. עם מפרט יחסית טוב אבל לצערי לא ידעו מראש על הPCI-E.. למעשה יש לי תמיכה רק לAGP ולכן אני צריך לדעת עד כמה אני יכול להגיע למקסימום עם הלוח אם הנ"ל. יש לי: ASUS P4PE MAINBOARD Pentium 4 2.40GHZ 512 RAM Radeon 9700 PRO וכמובן עוד מספר רכיבים, אך הם לא חשובים לעניין זה.. אני צריך לדעת איזה שדרוג מעבד אני יכול לעשות במסגרת לוח האם P4PE שיש לי... עד איזה עוצמת עיבוד אני יכול להגיע בלי OC ומה יהיה המחיר.. איזה RAM אפשר להרכיב על מערכת זו (יש מגבלה לצערי..) וכמה זה יעלה (אני…

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4000 ש"ח, ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות וגרפיקה, קצת עריכת וידאו. לא מתוכנן במיוחד לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  10. המפרט הקיים: מעבד: Q6600 לוח: Asus P5N32E ספק: Toughpower 600W זיכרון: 4G רזולוציית מסך: 1680x1050 הכרטיס הקיים: 8800GTS 320M התחיל לקרטע עם משחקים חדשים הכוונה היא למשוך עם המחשב הנוכחי עוד כשנה וחצי. תקציב לשדרוג: כ- 800 ש"ח האם שווה לשדרג כרגע בתקציב הנ"ל? איזה כרטיס מומלץ? אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  11. אז ככה אני מחפש מחשב שיכלול 2-3 שנים אחריות שיהיה בו כרטיס מסך עצמאי של 1GB לפחות מסך לא קטן מ15.6 ומקלדת מלאה! עם הספרות בצד ניראלי זה 108 מקשים או 104 מקשים ניראלי כמובן שהמחשב יפעיל משחקים כמו SIMS 3 וC&C4 לגבי הרדיסק לא מפריע לי אם זה 250 320 500 640 זה לא משנה לי כל כך חשוב שיהיה בו רמקולים מובנים באיכות יחסית טובה הצבע שלו לא כל כך משנה לי זה לא משמעותי כל כך שיהיה מן הסתם מצלמה מירקופון מובנים כל הפיצרים הנוספים במידה ויהיו ברכה...תודה לכל העוזרים התקציב שלי הוא גג גג 3250K לא לשכוח תודה!

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by hilatza,

מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מוזיקה. * גודל המסך? 11" ומעלה.. * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף סוללה שתחזיק 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? אין לי מושג מה זה, אז כנראה שלא.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by wrecker,

בניתי את המפרט הזה Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1019 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2328 Gigabyte GA-H67MA-D2H H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪551 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2298 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5, יחידות 1 ₪801 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1995 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=404 SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪355 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1308 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪329…

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by _Ultra_,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13-16 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב אני מניח, 5 שעות עבודה זה הרבה ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה, לא קריטי הסוג נראה לי. מדובר רק בעבודות משרדיות אז אם אתם חושבים שעדיף SSD אז SSD (ברור לי שזה בא על חשבון נפח, אני פשוט לא יודע כמה נפח יתפסו מסמכי האופיס). * כונן אופטי? מה זה ? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה, זה חשוב ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, …

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by skycaller,

עקב טוב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שמטרתו העיקרית היא להפעיל משחקים כבדים וסרטי HD ולכן מנוע גרפי, מעבד וזיכרון משחקים פה תפקיד חשוב. שימושים עיקריים : גלישה/אקסל/מיילים/וורד/משחקים ברמה גבוהה מאוד/סרטים באיכות גבוהה גודל רצוי : לא משנה לי, מה שאופטימלי עבור משחקים משקל : לא קריטי לי זמן סוללה : חשוב שיפעל זמן רב ללא סוללה יציאות מיוחדות : USB3 + בלוטות. כונן קשיח : שיהיה מהיר ו1TB כונן DVD/צורב : למה לא... אחריות : חשוב שתהיה מערכת הפעלה : לא משנה WIN7/8 או ללא מערכת כלל. ]העדפות לחברה מסויימת : אין, כל עוד היא חברה מבוססת וידועה. ]כמו כן חשוב לי מאוד : [/]התקציב לנייד זה : כ-5,000ש"ח. ניתן לחרוג עד 1000ש"ח. אני יודע שהבקשה שלי ה…

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  16. הערה: יש אפשרות לרדת בתשלומים במידה ויש ירידה בתקציב. אני רוצה לקנות מחש 13.3" לאחר שהסתובבתי לא מעט הגעתי למסכנה שזה הגודל שמתאים לי, לא גדול מדיי מצד אחד, ניתן לנשיאה בקלות מצד שני לא קטן מדי ומאפשר עבודה נוחה. השימושים שלי הם משרדיים בעיקר, אני נהוגת לעבוד עם הרבה ישומים וקבצים פתוחים ולעבור בינהם, בנוסף יש לי שימוש רב ב EXEL ואני מריצה עליו לעיתים קבצים כבדים. כתחביב אני משתמשת לעיתים בפטושופ תוכנות לעריכת וידיאו ותכנות כמו סקצ'אפ, המחשב צריך להיות מסוגל להריץ אותם, אבל לא חייב ברמה מאוד מקצועית. אני אשמע מוזיקה ואצפה בוידיאו על המחשב. ישנם שני דגמים שאני מתלבטת לגביהם: 1) TOSHIBA Satellite U500-1EZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&a…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  17. ובכן, אני חייב לומר לכם שמי שכתב את המסמך הזה עם הדרישות הוא זיין שכל לא קטן, וסתם ניפח את המסמך כדי שהבוס שלו יחשוב שהוא מה-זה-חשוב כנראה, כי ככה זה נראה. אז ככה, הוא כתב פה כל מיני שטויות - כמו 256 זיכרון פנימי, שלא ממש נראה לי נחוץ, אם כי אני חושב להיענות לדרישה הזאת כדי לא להסתבך. מה שמוזר אבל זה שהוא כותב שאפשר Pentium III או יותר, שזה מעבד די חלש - אז למה נחוצים לו 256 RAM? בקיצור, מה שצריך זה ככה: מחשב לעבודה משרדית בלבד - אין דרישה למעבד חזק כמות זיכרון שתאפשר עבודה ללא בעיות - המחשב לא אמור להריץ אפליקציות מורכבות - חוץ מהתוכנה הזו של הרופאים במכבי, אבל נראה לי שזה בכלל בדוס.. לא? מסך 15" ומעלה, משהו שלא יראה מכוער פחד כדי לא להפחיד את המטופלים אבל גם ממש לא צר…

18. Started by mhnuemhnue,

המחשב מיועד לתמונות, גלישה באינטרנט בעיקר, מסנג'ר, אייסי, קצת משחקים. 4000 ש"ח, אם אפשר ללא חריגה.

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם אני מחפש לפטופ לגיימינג כמה שיותר טוב במחיר של סביבות ה-2,500 שקל. אני יודע שהמחיר מאתגר אבל ניראה מה הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות המחיר הזה

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Mass Effect 3, Batman Arkham City, The Elder Scrolls V Skyrim, Modern Warfare 3, Rage, Deus Ex Human Revolution, The Witcher 2, Crysis 2, Dragon Age 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1680X1050 (מסך Dell 2007WFP) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות. בינוניות למשחק כבד מאוד כמו Crysis 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 4. האם יש רכיב…

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000, מקסימום 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים חדשים, HD והרבה תוכנות בבת אחת ושיפעל חלק. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. מחשב חדש....... 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? שיהיה דיי שקט, 5-6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן צ…

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר מחשב הורדות, 24/7, אינטרנט, אופיס, דרושה יכולת לניגון HD (יש לי מזרימדיה, דרושה יכולת לסינכרון כתוביות), נדרשת אפשרות לעריכת HD (מינימלית) - שימוש בתוכנת עריכה של מצלמת סוני HD, שימוש מינימלי למשחקים - יתרון. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, אבל לא כלול בתקציב הזה, אין לי צורך במשהו מפוצץ כנראה שכל LCD של office depot היום יספק אותי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את …

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  23. שלום חברים, אני צריך להפיק את המיטב מהתקציב שלי למחשב נייד בסיסי. מהו המחשב הטוב ביותר שניתן למצוא כיום ב-KSP בתקציב הזה? אין דרישות מיוחדת מלבד מסך 15.6 וחובה שיהיה כונן DVD תודה.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  24. Started by AvIAToR,

היי, אני מחפש נייד בעל התכונות הבאות: * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים, קצת Matlab. * גודל המסך? 14" עדיפות למסך מט. * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי אך יהיה בונוס נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אין ** יש אפשרות לחרוג בתקציב לעבר ה- 3…

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  25. Started by udi,

סלחו לי על ההקדמה אבל היא די חשובה הרכבתי מחשב רק את 4 הרכיבים החשובים { לוח אם, מעבד,כ.מסך וזכרונות } את הלוח האם אני רוצה שיהיה עם הCHIP של 38 כדי שיתמוך במעבדים החדשים של אינטל { התלבטתי עם הCHIP 680 } אני עדיין מנסה להבין איזה יותר כדי את מה ששמתי במפרט או את ASUS P5E Intel® X38 Chipset LGA 775 הם אותו מחיר כרטיס המסך צריך לתמוך במסך של DELL 24 אינץ וברזולוציה הגבוהה שלו 1900*1200 וכמו כן כרגע יש לי ספק של 430 של ANTEC האם הוא בכלל מספיק לכרטיס זכרונות בעיקרון רציתי DDR3 אבל המחירים פשוט גבוהים מאוד אז התלבטתי בין DDR2 800 ל DDR2 1000 כמובן 2 GB המעבד אני לא רואה סיבה למה לא אותו { אלא אם כן למשהוא יש המלצה למעבד אחר באותו השקעה +- } והמפרט הוא כמות. מוצרים סה"…

• 9 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים