עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סדר גודל של 3,000. אם אי אפשר לעמוד בתקציב, אז 3,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, עבודה על מסמכי וורד, pdf וכו'. תכנות בסיסי וצפייה בסרטים. כרגע אני לא בטוח אם אצטרך 4k. אם אין הבדל מהותי במחיר, אעדיף מחשב שמסוגל להריץ 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מקלדת ועכבר - לוג'יטק k270 אלא אם יש המלצה למשהו אחר בטווח מחיר דומה ושהוא עם מקלדת יותר קטנה (קשה לי להגיע עם האצבעות למקשים בצדדים). רמקולים - כרגע כן. אני צריך לבדוק אם נשאר לי סט מאחד המחשבים הקודמים 4. …

2. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים.. עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר לגיימינג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher2, BF3, BAD COMPANY 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by ronmar,

רציתי לקנות את המפרט הזה היום מ1PC: ולא היה להם אז הם הציעו לי את המפרט הבא: מה אתם אומרים מה יותר שווה?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  4. קודם כול אני אענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF3 , BIOSHOCK וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  5. אז ככה אני מחפש מחשב שיכלול 2-3 שנים אחריות שיהיה בו כרטיס מסך עצמאי של 1GB לפחות מסך לא קטן מ15.6 ומקלדת מלאה! עם הספרות בצד ניראלי זה 108 מקשים או 104 מקשים ניראלי כמובן שהמחשב יפעיל משחקים כמו SIMS 3 וC&C4 לגבי הרדיסק לא מפריע לי אם זה 250 320 500 640 זה לא משנה לי כל כך חשוב שיהיה בו רמקולים מובנים באיכות יחסית טובה הצבע שלו לא כל כך משנה לי זה לא משמעותי כל כך שיהיה מן הסתם מצלמה מירקופון מובנים כל הפיצרים הנוספים במידה ויהיו ברכה...תודה לכל העוזרים התקציב שלי הוא גג גג 3250K לא לשכוח תודה!

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by ex_,

חשבתי לנכון שראוי גם פוסט כזה לפחות מצידי אחר אין ספור שאלות(זה לא אומר שלא יבואו עוד ) ועזרה בבניית מפרט שעד עכשיו הוא פשוט כל מה שרציתי ומעבר(טוב נו המאוור מרעיש יותר ממה שחשבתי....אבל שטויות) תודה

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד. לפני כמה זמן הדלקתי אותו, וכל פעם שנכנסתי לאיזה תוכנה הוא פתח לי אותה איזה 100 פעם. המקש Enter לחוץ וכל פעם שאני מפעיל תוכנה אז הוא מפעיל אותה עוד הרבה פעמים. אפילו אם אני רק מסמן משהו אז הוא נכנס לשם, כי הוא לחוץ. ואפילו כשנכנסתי ל-bios הוא נלחץ לי שם ועשה לי בעיות. אני חושב שזאת בעיה במקש, אבל אני לא בטוח. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה??? תודה רבה רבה. נ.ב. אני חושב שאותו הדבר קורה גם במקש-shift.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  8. שלום אני מחפש מחשב נייד והחשיבות היא למשחקי מחשב בינוניים כמו שציון בכותרת התקציב ללא הגבלה, ההגבלה היחידה היא המפרט שאני רוצה אם הוא קיים בכלל, אשמח לקבל הצעות המלצות וייעול מפרט המחשב מסך: 17 אינץ' מעבד: Intel 8400 זיכרון: מינימום 2 ג'יגה דיסק קשיח: מינימום 160 ג'יגה צורב DVD לגבי משקל: 2.5-3.5 אין בעיה מהבחינה הזו חיי סוללה: שעתיים ( יותר זה בונוס מבחינתי) יציאות מיוחדות כגון: HDMI בונוס מבחינתי הדבר היחיד שחשוב שלא ציינתי הוא הכרטיס מסך מאחר ואין לי מושג מה יריץ משחקים בינוניים. כמו שציינתי לעיל, אני פתוח להצעות אם יש לכם משהו דומה למפרט שנתתי אשמח לדעת, תודה רבה. נערך לפי חוקי הפורומים.

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  9. שלום לכולם! המחירים בארה"ב הם פחות מחצי מחיר מהארץ - מישהו ניסה פעם להזמין דרך חברת משלוחים - כמה עולה המשלוח, והכי חשוב האם משלמים על זה מכס????????

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  10. אני מרכיב את המפרט הבא I5 2500 לא K זכורנות G.Skill F3-12800CL9D-8GBXL.. המחשב לא יעבור OC מתלבט בין הלוחות הבאים intal h67 cl או Asrock H67M-GE לא יודע מה ההבדלים בינהם לכן מבקש עזרה .. או שבכלל כדי לי ללכת על Asrock Z68 Pro3-M שפה ההבדל הוא כבר 200 ש"ח.. הזכרונות כבר נקנו דרך איבי כך שאין דרך חזרה.. רק לאחר מכן גיליתי שעם H67 הם יעבדו ב 1333 ולא ב 1600 ניסית למצוא תשובה בפורום לוחות אם אבל לא הגיבו.. מבקש בכל לשון של בקשה עזרה.. תודה מראש לכולם אמיתי

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  11. קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על מחשב נייד של acer מדגם aspire 4315 וכמה לדעתכם הוא שווה ועכשיו לשאלתי קניתי את המחשב הנ"ל וקיבלתי איתו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתוך המחשב, מדגם DW 1390 ניסיתי להוריד דררייברים מהאתר של DELL וזה לא עובד במנהל ההתקנים אני רואה אותו בתור בקר רשת, ובאוורסט אני רואה את המספר דגם והכל מה שלא עשיתי לא הצלחתי להתקין את הכרטיס רשת האלחוטי בקיצור. אשמח לתשובות :] תודה שגיא

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by webcort,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 ש"ח. אפשר עם חריגה קלה מטרות המחשב הם אינטרנט וגרפיקה בעיקר! מפעיל עליו תוכנות כבדות בינהם: פוטושופ, פריהנד, פלאש, אנימציות וכל מה שקשור. בבקשה תמליצו לי על מפרט שיכלול בתוכו מעבד של אינטל (לא AMD לא סובל אותם) , כרטיס מסך חזק! וזיכרון טוב! לא כולל ציוד היקפי, בלי מסך! אם אתם רוצים לדעת המסך שיש כרגע הוא samsung syncmaster T190P 19intch אם אפשר להפנות אותי גם לחנות מאזור המרכז: רחובות - ראש"לצ זה יהיה מצוין !! תודה רבה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by sigmund freud,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlegrounds/ battlefield 1/cs.go/gta v./assassin's creed egypt/horizon zero dawn -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).29 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/גבוהות …

14. הערה: יש אפשרות לרדת בתשלומים במידה ויש ירידה בתקציב. אני רוצה לקנות מחש 13.3" לאחר שהסתובבתי לא מעט הגעתי למסכנה שזה הגודל שמתאים לי, לא גדול מדיי מצד אחד, ניתן לנשיאה בקלות מצד שני לא קטן מדי ומאפשר עבודה נוחה. השימושים שלי הם משרדיים בעיקר, אני נהוגת לעבוד עם הרבה ישומים וקבצים פתוחים ולעבור בינהם, בנוסף יש לי שימוש רב ב EXEL ואני מריצה עליו לעיתים קבצים כבדים. כתחביב אני משתמשת לעיתים בפטושופ תוכנות לעריכת וידיאו ותכנות כמו סקצ'אפ, המחשב צריך להיות מסוגל להריץ אותם, אבל לא חייב ברמה מאוד מקצועית. אני אשמע מוזיקה ואצפה בוידיאו על המחשב. ישנם שני דגמים שאני מתלבטת לגביהם: 1) TOSHIBA Satellite U500-1EZ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&a…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by vich,

אהלן חברה המחשב מיועד לעריכת וידיאו (לא מחשב ביתי), והמחיר זה ללא מסך תודה למתעניינים

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  16. היי אנשים, טוב דבר ראשון אחרי המון חילוקי דעות, החלטתי לבסוף לקנות מחשב נייד. אחרי בדיקות ארוכות ומסע מפרך של חיפושים, עכשיו מכיוון שאני עוסק לרוב בתחום המחשבים הנייחים, תחום הניידים הוא חדש יחסית. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב מדגם LG R510, הנה המפרט שלו : מחיר : 5700 ש"ח מעבד: Intel® Core2 Duo Processor P8600, 3MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB זיכרון: 4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory תצוגה: 15.4" WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) דיסק קשיח: 250GB (SATA) 7200rpm (לאחר שדרוג) כונן: SATA DVD Super Multi Dual Layer (…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by becker89,

אוקיי אז עיקר השימוש שלי במחשב הוא לראות סדרות טלוויזיה,לשמוע מוזיקה,להוריד את הנ"ל,ובתיכנון להקליט מוזיקה גם. חשוב לי שהמעבד יהיה חזק,עדיפות לAMD,אלא אם כן בתקציב הזה אינטל משתלמים יותר. אני לא הכי מבין בלוחות אם,העיקר שיהיה בו הרבה סלוטים לדברים שבאמת צריך,עדיפות לג'יגהבייט או אסוס. מעדיף זיכרון פנימי של 2 ג'יגה,דגש על הכרטיס קול,שיתמוך ב4 ערוצים לפחות ושיהיה איכותי. לגבי הכרטיס מסך,אני בכלל לא משחק במחשב,לפחות לא במשחקים שדורשים כרטיסים איכותיים במיוחד (Doom 2,מישהו זוכר?), אז אני אסתפק בכרטיס ממוצע,העיקר שיוכל להריץ בצורה חלקה את רוב הדרישות של היום (הכוונה לתוכנות גרפיות,windows aero,כד') אני צריך הארד דיסק בין 250-400 ג'יגה,עדיפות לזכרון 16mb,ושיהיה SATA II . זה פחו…

• 16 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by מכבי חיפה,

שלום, אני רוצה מפרט ב 4000 לעבודה כללית בלי ציוד היקפי ובלי מסך. תודה

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  19. היי ברשותי מחשב בן 5, מבוסס i5 2500k וזיכרון של corsair 2X2GB DDR3 לוח GB P67X UD3-B3 יש לי קצת זמן פנוי לאחרונה אז החלטתי לנצל את זה לכמה משחקים, רק שכחתי שהדרישות מינימום היום קצת גבוהות מהרגיל והמחשב שלי כבר חצי רגל בקבר. הכרטיס שלי הוא 5870 radeon , אני מציין את עניין הכרטיס גם כדי לשאול אתכם, האם הוא גם יגביל אותי, כך שאם כן אז כל עניין שדרוג הזכרון יירד מהפרק ואקנה מחשב חדש וזהו... אם לא יגביל אותי הכרטיס, אז אקנה זכרונות ובזה ייגמר הסיפור. המשחקים הם לדוגמה COD BO3 ו BF1 , הכרטיס שלי יספיק להם? (הדרישות שלהם לפי מה שהצצתי מבחינת זכרון זה 6 או 8 ג'יגה מינימום) לגבי שדרוג הזיכרון, יש לי עוד 2 חריצים פנויים, כרגע יש לי כפי שרשמת…

20. Started by Jatalocks,

אני הרבה זמן לא עשיתי סקר שוק מאז הלפטופ האחרון הישן שלי, אז אני רוצה לשאול לגבי השוק בישראל היום בנוגע למחשבי משחק ניידים. האם יש משהו שהוא גם טוב וגם Value For Money כרגע? שלא יהיה יותר מדי Bulky אבל שעדיין יהיה חזק ויחסית זול (לא צריך מסך מגע או תוספים שהם אקסטרא מדי).

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  21. הי, אני מחפש מפרט למחשב שישמש לסימולציות מאטלב כבדות - כאשר המטרה שהן יתבצעו יחסית מהר עם אפשרות למקביליות בין כמה סימולציות שונות. בנוסף המחשב ישמש גם לדברים הבאים: אופיס צפייה בסרטים ושמיעת מוסיקה (רצוי ששניהם יהיו באיכות טובה). אינטרנט המחשב לא ישמש למשחקים כלל. מהעובדה שאני מעוניין לבצע הרבה דברים במקביל אני רוצה שהמחשב יהיה בעל ליבה מרובעת (של אינטל). המחשב צריך להיות שקט. אני שוקל לקחת מארז מעוצב יותר, אבל לא בעלות נוספת של יותר מ-100 שקלים. אין צורך במערכת הפעלה. התקציב למפרט לעיל הוא 3K ללא מסך ושאר הציוד ההקפי. עבור המסך אני מקציב עד 1300 ש"ח כאשר אני רוצה מסך בגודל 20-22'' בעל פאנל איכותי - אם יש הצעות מעניינות שהן לא ה- DELL שמומלץ כאן אנא ציינו. הרכבת המחשב תת…

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  22. מחפש מפרט מומלץ להורים, שימוש באינטרנט ואופיס. כולל מערכת הפעלה XP PRO או WIN 7 PRO לא חייב רשיון. לא כולל אופיס כולל מסך 22' מקלדת + עכבר מארז טוב + קירור. + המלצה איפה לרכוש את המוצר.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by baruchiro,

המחשב שלי מתחיל להתעייף (בן 5) ואני יודע שבקרוב אני אצטרך מחשב חדש. הייתם ממליצים על הרכבת מחשב נייד? ניסיתי לבדוק בעצמי איך עושים את זה, אבל נתקעתי כבר בשלב המארז.. האם יש מבחר מארזים טוב? האם המחשב יוצא זול יותר? קל יותר? האם צריך ידע ויכולות מעבר להלחמה פשוטה? כמובן שבנוסף ליתרונות שאני מצפה שיהיו- מחיר והתאמה אישית, אני גם עושה את זה להנאתי.. תודה!

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  24. שלום. אני די חדש ולא כל כך מבין בכל הקשור למחשבים ניידים .. אני מחפש לקנות מחשב נייד . אז ככה הדרישות הן בעיקר שיהיה חזק, מחשב למשחקים בעיקר עם דגש לכרטיס מסך מעולה , מסך 15.4, מעבד 2 ג'יגה לפחות וזכרון פנימי לא פחות מ2. התקציב שעומד ברשותי הוא עד 6,500 ש"ח. דגש נוסף הוא בעניין האחריות . אשמח לקבל קצת עזרה במציאת מפרט שיענה על רצוני. שתיהיה לכולם שנה טוב וחג שמח בתודה , גיל.

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by oren,

היי, אני לפני רכישת לפטופ וחשוב לי שאוכל לחבר רמקולים בסראונד (לפחות 4 רמקולים - 2 אחוריים ו-2 קדמיים) כמו כן שמעתי כי T7200 של DELL חזק יותר מ T7300 ומ T7250 שמתי לב ש T7250 באמת בעל 2M קאש אך T7300 בעל 4M קאש.. והמס' שלו גבוה יותר, גם הבנתי מבעלי חנויות מחשבים כי T7300 (סדרת 1520) מחליף את T7200 וטוב ממנו, למרות שמחבריי שמעתי כי עדיף T7200 מה ההבדלים המהותיים ביניהם ? תודה, אורן.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.