ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט ב3000 שקל כולל מסך 17 בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט.. מה אפשר להוציא מהסכום הצנוע הזה? יש עדיפות מצד הקונה לאינטל אבל אם אין ברירה אני ישכנע אותה ללכת על AMD...
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים שהמטרה שלהם היא למשחקים, לעבודה ונוחות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724809 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1286&catId=41 למישהו יש חוות דעת על המחשבים הללו? או מחשב נוסף. אני ממש אבוד בתחום הזה. המשקל לא ממש מפריע לי אבל אני צריך מחשב שאם אני עובד איתו, ולא מפעיל אותו בעוצמה מלאה, ניתן יהיה לעבוד תקופה של שעתיים נניח בלי שיתחמם. מצד שני אם למישהו יש רעיון למחשב קל וטוב בעלות הזאת אני אשמח לשמוע תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לפני שנתחיל - מנהל אנא אל תמחוק - אני יודע שכבר כתבתי פה על הבעייה שלי פשוט בשרשור הקודם לא הבהרתי את המצב כמו שצריך וביקשתם שאסביר את הכל מחדש.אז הנה הכל מסודר וברור: יש לי אפשרות לקבל אחד מ 3 הניידים הנ"ל (אני מקבל את כולם באותו מחיר כך שתקציב לא רלוונטי), הנה מה שאני יודע עליהם לפי הסדר דגם, מעבד, זכרון וכ.מסך: 1. HP Pavilion ZE4900, PentiumM 1.5, 763RAM, intel 82852/82855GM 2. Dell Latitude D600, PuntiumM 1.6 512RAM, RADEON9000Mobility 3. Dell Latitude 110L, PentiumM1.6, 512RAM, intel 915M/GMS express כמה גורמים נוספים: 1. על 1 ו 2 יש מדברת Centrino, ועל השלישי אין (יש מדבקת PentiumM). מכך אני מסיך שהוא ישן יותר. 2. לעומת זאת, דווקא ל3 שהסקתי שהוא ישן יותר, יש את ה c…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אוקיי אני הדגשים שלי הם: 1. כרטיס מסך X800XL (בהנחה שהוא עדיף על 6800GT). 2. ליבת venice במעבד. - לא משנה אם זה AMD 3200 או AMD 3000. 3. שני זכרונות 512 מגה. 4. אם אתם חושבים שזה מומלץ, אז כונן NCQ. 5. הרכיבו את המפרט ללא מסך קודם בתקציב של 6000 ש"ח, ואחרי שתסיימו תנסו למצוא מסך איכותי שלא עולה יותר מ 1500 ש"ח. עדיפות למסך דק. 6. מארז יפה אבל לא יותר מדי יקר, שיהיה מאוורר טוב ושיכיל ספק כוח שמתאים לכרטיס מסך. עדיפות לAntec. יכול להיות שביקשתי כאן יותר מדי, אם אתם רואים דברים לא נחוצים שסתם מעלים את המחיר מעבר לתקציב, תוציאו אותם. דרך אגב מי שלא הבין, אני מעוניין במפרט ללא מסך וללא ציוד היקפי ב6000, ואם מוצאים אז מוסיפים מסך כך שהמחיר הכולל יהיה 7500 מקסימום. ***אל תשכחו …
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(פוטושופ ואילוסטריטור), עריכת סרטונים(אפטר אפקט), לצורך שיווק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריוטור,אפטר אפקט באופן תדיר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך לעריכה עצמה, החומרים שאני עורך לא דורשים רמה גרפית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה …
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מחשב שישמש בעיקר לשימושי אינטרנט ומשרד פשוטים ולצפייה בתמונות. הדרישות: - מסע מגע+מסך מסתובב (כמו טאבלט) - מסך בגודל 13 / 14 אינץ' - מאט - WIN10 כלול - עדיפות למשקל קל. - SSD (לא חובה) - עדיפות ל-3 שנים אחריות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחברה בשם "שי מחשבים" בהרצליה מפרט למחשב משחקים ואני רוצה לדעת האם הוא שווה את המחיר / מה אתם הייתם משנים או מוסיפים. התקציב הוא בערך 5500, והמטרה היא להריץ משחקים באיכות בינונית ומעלה. אני לא צריך ציוד הקפי ואני מניח שאני לא אעשה overclocking. כמו כן אם מישהו מכיר את החברה ויודע להגיד עד כמה איכותית היא וכו, אני אעריך גם את זה. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO Q6600 2.4ghz 8M קירור למעבד: GlacialTech 5710S Heat pipe cooler, focus on the toppest level of overclocking the latest CPU silently, זיכרון: CORSAIR KIT TWIN2X1024A-6400, XMS2-6400 2x64Mx64, non-ECC 240 DIMM, unbuffered, 5-5-5-12, 64Mx8 DRAMs, matched pair, with Heat Spreader לוח: INTEL DP35DP 1333MNZ …
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 10 ששימש אותי כ htpc שכמו שניראה לוח האם שלו מת (אין שום נורה דולקת על הלוח כשהספק בחשמל). בדקתי חיצונית את הספק והוא עובד אז מקווה שצודק באיבחון שלי. עכשיו נשאלת השאלה, האם לשדרג את המחשב הישן או לעבור ל Nas? המארז,ספק,דיסקים תקינים. מניח שהמעבד והזכרונות כבר ישנים ולא יתמכו עי הלוחות החדשים(במיוחד המעבד). יש לציין שאני מעוניין במחשב שיוכל להזרים סרטי 4k לאפל טיוי או לשיאומי mi box. פחות צריך את המחשב ככלי עבודה ביומיום (יש נייד). מה המלצתכם?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית/סרטים באיכות גבוהה ותוכנות שלא ממש כבדות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס כן, מערכת הפעלה של חלונות 7 עם אופיס 2010 …
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מחפש טכנאי למחשבים ניידים באיזור חיפה והקריות,מקצועי ובמחיר הגון תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אז המפרט הוא כזה בנתיים: מעבד: +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200 קירור מעבד:AC Alpine 64 (אני יודע שאני צריך להחליף את החרטא הזה) מדר בורד: MSI k9n sli platinum (דיי ישן) זכרונות: 1gbx2 - Duelchannel 800mhz OCZ XTC Platinum rev.2 כרטיס מסך: BFG 8800GT OC (האוברקלוק מהחברה) קירור כרטיס מסך: יהיה AC Accelero TWIN TURBO בגלל סיפור עם KSP שאני עומד להגיש נגדם תביעה ספק: EZCOOL 400W (גם דיי חרטא) מארז: Cooler Master Haf 932 המחשב כעקרון למשחקים בלבד וכרגע הוא דיי חלש. אז איזה חלקים לשדרג כדי שיהיה OC טוב?
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מחפש נייד עם מעבד אינטל דור 3 Ivy Bridge לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט ותוכנת ניהול עסקים אני מחפש מעבד i5 מסך 15.6 אינץ תקציב עד 3300 שח לא בטוח לגבי כמות הזכרון המומלצת כיום, ואיזה עוד אפשרויות קיימות? מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב HTPC עד 2400 ש"ח, כולל כרטיס ללכידת וידאו (חובה חיבור RCA), מנועה מחשבים: (ברור שהמחשב מחוייב לנגן 1080P) AMD Athlon™ II X2 250 3.0GHZ 65W AM3 2MB, יחידות 1 ₪300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8072 Arctic Cooling Freezer 64 LP CPU COOLER, יחידות 1 ₪100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1601 Foxconn A88GMV AMD 880G AM3 mATX, יחידות 1 ₪365 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8765 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪125 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7255 Samsung HD105SI 1TB 32MB 5400rpm EcoGreen F3 3.5" SATA2, יחידות 1 ₪270 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7120 Samsung SH-…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל הייתי בחול בסופ"ש משום מה המחשב התחיל להתקע נתן מסך כחול ונכבה. מאז המערכת לא רוצה לעלות, אי אפש לראות את קוד השגיאה במסך הכחול כי הוא ישר עושה ריסטרט. האפשרות הכי קלה היא לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש, הבעיה שלי היא כזאת שיש לי חומר של המכללה על המחשב אז פירמוט ירד מהפרק. יש דרך לחבר את הארד דיסק של הנייד למחשב הנייח , להעביר את המידע ואז לפרמט? או שיש פתרון אחר? אשמח לעזרה כמה שיותר מהר, אני מחר חוזר ללימודים. לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את זה, אז פירסמתי פה ובתמיכה טכנית, במידה וזה לא טוב מנהלים בבקשה למחוק וסליחה מראש. תודה אור.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב, בעבר נעזרתי בכם בצורה טובה בחיפוש מחשב בסכום גבוה יותר, הפעם אני צריך שתרכיבו לי הצעת מחשב בסכום של בערך 3300 שקל (אפשר לשחק עם הסכום כלפי מעלה אבל לא דרמטית). עקרונית אני מעוניין במחשב עם מסך LCD רצוי 17 אינץ', עם WIN XP מקורי, לא צריך כרטיס מסך מיוחד (המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים ופחות למשחקים, אבל רצוי שהוא יאפשר הרצה של משחקים ברמה מסוימת). אם אפשר גם המלצה למדפסת (הצעות גם למדפסות לייזר שחור לבן יתקבלו בברכה). תודה רבה מראש.
-
- 16 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי DELL 1545 חדש עם Vista home premium x64 הוא עובד בסדר רק משהו אחד נורא מעצבן. על כפתורי ה F יש כפתורי קיצור כגון הווליום, רשת אלחוטית, וכדומה. בלחיצה על הכפתור מתבצע הקיצור וכדי להשתמש בכפתורי ה F צריך ללחוץ על כפתור ה Fn. ההפך מהסטנדרט שאני מכיר בכל המחשבים. זה נורא מעצבן כיון שאני מרבה להשתמש בקיצורים של ה F, רק תחשבו שכדי לצאת מחלון צריך ללחוץ Fn+Alt+F4 אשמח מאד אם ידוע למישהו על אופציה או תוכנה כלשהי ההופכת את הקיצורים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB95 איך זה? אם הוא טוב אני יכול להתגמש בתקציב . ניסיתי לבנות לבד את אותו מפרט בסקיפיסייצא 3000 שקל.. יש לכם המלצה למפרט טוב שיריץ אוטוקאד ,אוטודאסק ,פוטושופ ,סקאצ'אפ, ועוד כמה תוכנות גרפיות לעיצוב ואדריכלות. כרטיס מסך יש לי ג'יפורס 9500GT 512 GB שאני יתקין על המחשב החדש. יש לי גם מארז ריק אבל זה יוסיף עלות הרכבה ונראה לי שעדיף חדש מורכב עם אחריות ,לא?
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ניתן כבר לקנות בארץ. אני רוצה מחשב בסכום של בערך 4000 ש"ח עם מעבד הrysen החדש - לגיימינג. מישהו יכול להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שיהיה מינימום 100 ג'יגה, 15.4 אינץ', והיא מעדיפה שיהיה בצבע שחור הלפטופ (ידידה), זה הכל, במחיר הזה הדבר הכי משתלם והכי טוב שיכול להיות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני משחק מישחקים כמו LOL וminecraft אז אני לא צריך משהו מפוצץ. אני רוצה משהו בסיסי שיריץ מישחקים כאלה טוב. אני צריך רק מחשב, בלי ציוד הקפי ובלי אופיס ו windows אני מעדיף לא לחרוג מה1500 שקל.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 7000-8000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים,צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? הכל). המחשב מיועד ברובו לעריכה גרפית הכוללת 3dmax פוטושופ פרייאנד פרימייר וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול אני יקנה כנראה בנפרד אז אין צורך לאיזה משהו מפוצץ. 5 האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת המחשב חשובה ומערכת הפעלה.
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, אנסה לפתוח שוב דיון (מרבים שקיימים פה בפורום) ולקבל המלצה למחשב נייד סטנדרטי לסטודנט והאם יש טעם לחכות עוד קצת לדגמים אחרים שיגיעו. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ושימוש ב-Visual Studio. * גודל המסך? מאט. בגודל סטנדרטי 15 אינץ בערך. * רזולוציית המסך? לא כל כך מבין בזה, חשוב לי איכות טובה שתומכת ב-HD לטובת סרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נראה לי גם סטנדרטי (עד 2 קילו?) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי לפחות 4 שעות עבודה ללא הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח של לפחות חצי טרה. הבנתי גם שרצוי SSD למערכת הפעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמ…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בטווח שעד 4000 שקל , אני לא כל כך מבין בתחום הרכיבים של המחשב ככה שאני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד . אני מתחיל לימודים ככה שאני צריך את המחשב לשימוש בתוכנות לימודים , אופיס, אינטרנט , וגם בישביל הורדות צפיית סרטים מוזיקה ושירים ... אני רוצה מסך מינימום 15 למשקל אין יותר מדיי חשיבות (רק שלא יהיה כבד מדיי) זמן סוללה סטנדרטי למחשבים ניידים לא משהו מיוחד אני רוצה שיהיו יציאות מיוחדות HDMI , DVI כונן קשיח לפחות 120 גיגה ואם אפשר יותר צורב די וי די אין לי העדפה לחברה כלשהי רק שתיהיה חברה אמינה ... תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש ממיר דיגיטלי, בו אוכל לצפות ב TV דרך הנייד.. ידוע לי שיש את XTREMER או משהו כזה, אבל לא בטוח שהוא מתאים ללפטופ.. ראיתי APEX, WD אבל לא מכיר מבחינת ממיר. אשמח אם מישהו שמשתמש בממיר דיגיטלי ויש לו ניסיון מוצלח איתם יגיב ויגיד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
סל קניות דיסקים קשיחים SEAGATE 300GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3300622AS ₪ 634 מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ₪ 1007 לוח אם ASUS P5W DH DELUXE ₪ 1456 x2זיכרוןDDR2 דגם SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ₪ 515 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL ₪ 1107 ₪5319
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-