ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 4.5K מה הם השימושים הצפויים של המחשב יצירת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים על הגדרה גבוהה אפליקציה עיקרית בה אשתמש. CUBASE האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? נתניה, אין חנות ספציפית האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד במסך MAG "42 רזולוציה 1366x768 אם אני לא טועה דיסק קשיח 500 טוב יספיק, אם הפרש המחירים לא גדול אפשרי גם 1T טוב ה. דיסק 320 מהמחשב הישן יצורף למחשב הנ"ל זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI (נשאר לי טעם מעט מר מ-NVIDI…
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה שזה המפרט שלו: לוח אם MB INTEL DH55PJ PETER COVE L1156/1333 BULK מעבד INTEL Core I3-540 זיכרון 4Gb DDR3 1333MHZ KINGSTON כונן קשיח SAMSUNG 500GB SATA2 16MB צורב Samsung SH-S223C Black SATA x22 מארז CODEGANE 6220 ספק כח RAIDMAX 400W PCI-E,SATAX3,Dual 12V Rails 18A כרטיס מסך nvidia geforce 210 אני מעוניין לשדרג אותו על מנת להתחיל לערוך עליו סרט דוקומנטרי שלי. אין לי ניסיון כעורך וידאו, אני מתכוון ללמוד לבד. האם המפרט הנוכחי מאפשר שדרוג למחשב לעריכת וידאו או שעליי לקנות חדש? ואם ניתן לשדרג - איזה מהרכיבים כדאי להחליף? כמו כן יש לי כרגע מסך אחד ואני זקוק למסך נוסף, יש המלצה איזה מסך לקנות? התקציב לשדרוג ולמסך הנוסף הוא - 2…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, איזה ספק כח נדרש עבור מערכת כזו? [TABLE=width: 400, align: right] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]Western Digital Red WD10EFRX 1TB Sata III[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III[/…
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, חבר רוצה לקנות מחשב חדש ב-1800 ש"ח, על מה אתם ממליצים? המחשב ישמש לדברים בסיסיים כמו אינרטנט וכד'. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לקצת עזרה.. צרכים בחו"ל - משרדי ושרטוטי דו-מימד באוטוקאד. פתיחת RAR'ים מרובים מהורדות. יהיה נחמד אם יהיה יציאת SVIDEO כדי לחבר לטלוויזיות מיושנות בבתי מלון. בבית - ישמש כנגן וידיאו בחדר שינה דרך חיבור HDMI לטלוויזית LCD - צריך מעבד שמסוגל להתמודד עם קבצי 1080P בקידוד x264 ב-MKV. המעבד T2390 1.86-533 שהיה לי במחשב הקודם לא התמודד עם סרטים כאלו. מסך: לא ממש משנה במיוחד אם הוא מבריק. רזולציה 1280x800 זה בסיידר. 13.3 נראה אופטימאלי. משקל: עדיף שיהיה 2 קילו ומטה. חימום: רצוי שהחורי איוורור לא יהיו בכיוון הצד הימני של המחשב (לא יחמם את היד בשימוש בעכבר חיצוני) רעש: רצוי כמה שיותר שקט - מיועד לחדר שינה בעיקרו. רשת אלחוטית: רצוי שיתמוך ב-802.11n - אם אנ…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
חשוב לי שהוא יחזיק גם כמה תוכנות יחדיו ולא שכאשר אני אפתח כמה הוא ייתקע.... תודה מראש לאלה שיעזרו.........
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קבלתי שתי הצעות למחשב נייד שתיהם מאוד זהות אבל יש הבדל בכרטיס הגרפי, במעבד ,בזיכרון ובדיסק קשיח 1.הכרטיס הגרפי:ATI Radeon HD4570 512MB ,המעבד:intel core 2 Duo T6600 2.2Ghz 800Mhz ,זיכרון: 4GB DDR2 2*2GB דיסק קשיח 500GB 2.הכרטיס הגרפי:Nvidia Geforce G105M 512MB,המעבד:intel core 2 Duo T6400 2.0Ghz,זיכרון:4GB DDR32DIMM, דיסק קשיח: 320MB האפרש הכספי לא הקרוני (ההצעה השניה יותר יקרה ב100 שקל אז זה לא הקרוני) רציתי לדעת איזו הצעה יותר טובה וגם איזה הבדל יש בין הזיכרונות תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
ערב טוב יש ברשותי כרטיס מסך Quadro 2000 של חברת PNY בקושי היה בשימוש - עם כל האביזרים שלו בקופסא מקורית וכ'ו- ממש כמו חדש . איזה מחיר הגיוני לדרוש בעבור הכרטיס הזה - בזמנו נקנה ב 2100 ש"ח . תודה
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום.. אני זקוק למחשב נייד לפיתוח תוכנה, חשוב שיהיה חזק שיסחוב את האפליקציות הכבדות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, אני מתחילה תואר במדעי המחשב ומחפשת לקנות מחשב נייד חדש. עניתי על כמה סעיפים רלוונטיים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. אבל בכוונה מקצה יחסית הרבה כדי שהמחשב יהיה טוב למהלך התואר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, office, תכנות בסיסי, סרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם ראשית רציתי לציין ש- A10 האלוף - עזר לי מספר פעמים לשדרג את המחשב - ותמיד כל שדרוג היה מוצלח מאד. זה המפרט שיש לי כרגע. - צירפתי תמונה. כרטיס המסך ששהוספתי לפי המלצאתו של A10 - שהוא אכן שקט מאד וגם מצוין - Gigabyte GeForce GTX1660 SUPER GV-N166SD6-6GD לאחר מכן החלפתי ספק כוח כמובן לפי המלצתו של A10 : CoolerMaster MWE 650W 230V-V2 80+ Bronze אני משתמש במחשב בין היתר לעריכת תמונות בפוטושופ והמחשב עובד מצוין. אבל - מאז שהוספתי את כרטיס המסך יש לפעמים רעש קל ומעצבן מהמחשב -כמו נחירות קצרות בתדר קבוע - לפעמים זה מפסיק ולפעמים זה חוזר. זה תלוי לפי מה שנראה לי בטמפרטורה החיצונית. לכן - הוספתי למחשב 2 מאווררים שנושפים על כרטיס המסך - יש כזה מתאם שמתחבר למארז - …
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
- 2 followers
-
-
I'm intrested in building a Super HTPC that would be able to play Audio and Video to 3-4 different home theaters at the same time, the chasis is to be somethig like the Zalman HD160XT (this is a UK link the cost is $549 http://specialtech.co.uk/spshop/customer/product.php?productid=3426&cat=654&page=1), and the video output needs to be HDMI or component (best is both) the computer would act as a dedicated video audio server for the house and will be connected to a video switcher along with the cable boxes DVD players etc.to sum it up, $3000 (you can go for more) super quite, 4 Video out 4 Audio out, strong processor, and a 2TB RAID aray. One Lat thing, All vid…
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, המערכת שלי היום כוללת בגדול: e8500@4.2ghz DFI x48 4GB ocz ddr2 400mhz radeon 6970 2gb eyefinity (3 full hd monitors) seasonic 850w ssd+hds אני רוצה לשדרג מתוך כוונה לשפר ביצועים במשחקים, אבל לדעתי ההאטה שלפעמים מתרחשת נובעת דווקא מהמערכת הכללית, ואולי מה-RAM ולא מכרטיס המסך. חשבתי לעשות את השינויים הבאים במערכת (רכישת החלקים תתבצע בארה"ב) Intel i7 970 GA-X79S-UP5-WIFI 16gb ddr3 corsair dominator 2400mhz ובנוסף אולי להוסיף עוד 6970 למערכת בתצורת Crossfire. (יד שניה) השילוש הזה מגיע לאיזור 5000 ש"ח במידה ואקנה אותו בארה"ב. האם יש המלצות לשפר/להוריד/לשנות ? תודה
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
צריך מפרט בלי : כרטיס מסך\צורב\ סידי רום \דיוידי \מסך \מקלדת \עכבר \רמקלים\ הפרט יכלול : מעבד לוח אם זיכרון מארז קירור אם צריך כונן דיסקטים מחיר 3000 שקל פלוס מינוס ההמחשב בשביל מטרת\ קידוד סרטים\ משחקים \אינטרנט \פוטו שופ\ ואני חושב שבשביל זה אני צריך פנטיום ולא AMD ...!
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך אם זה בלתי אפשרי אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD ובעתיד אולי אני יוסיף כרטיס מסך למשחקים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב ודיסק קשיח, כרגע יש לי 1TB וברגע שהמחירים יחזרו להיות נורמליים אני יקנה עוד 1TB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כל כך חשוב לי אך שיהיה שקט ככל הניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה ל…
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול: יש לי מחשב נייד - Dell Latitude D531 ביומיים האחרונים שמתי לב שהוא נורא חם (יותר מבדרך כלל).. הורדתי תוכנה לניטור הטמפרטורה והיא הראתה את הנתונים הבאים: יש שני ליבות: ליבה 1 : Low:42, High: 73 ליבה 2: low: 49, High: 75 האם הערכים הללו תקינים? איך אפשר לסייע בקירור? האם יכול להיות שלמטען / ספק החשמלי יש השפעה על הטמפרטורה? (אני חושד שיש מצב שהוא אולי נדפק קצת, הוא הקפיץ את החשמל לפני יומיים). תודה..
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אני מקבל את המעבד ורוצה לבנות מחשב חדש. יש לי כבר 8800GT ללא אוברקלוק ואני רוצה לקנות עוד אחד למערך SLI אז אני צריך: - ספק+מארז - יש בנועה דיל ב850 שח של CM690 ו OCZ 600 שנראה לי טוב, תגידו לי אם יש לכם רעיונות יותר טובים -זיכרונות - עדיף 4 גיגה -כרטיס 8800GT נוסף -לוח אם לSLI. חשבתי על 750I אבל הוא בבאס של 1333 ואני לא יודע אם אני יכול להפעיל את המעבד עליו (אם הוא יעבוד בדאון קלוק אין לי בעיה כי אני ימהיר אותו ל1600 בלי בעיה) -צורב DVD -HD אני יעשה אוברקלוק למפרט. תודה
-
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום רציתי מפרט למשחקים בתקציב שבכותרת. שהמפרט יהיה בלי כרטיס מסך. תודה. שיהיה pci-E
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
תקציב עד 3000 שקל Gigabyte GA-B75M-D2V - 300 - לוח אם G.Skill F3-10600CL9S-4GBNT - 140 - זכרון RAM Hec Cougar Spike USB3 Mini Gaming Tower 1x120mm Fan - 200 - מארז Intel Core i5 3470 Box - 900 - מעבד GIGABYTE N65TOC2GI Geforce GTX650 TI OC 2GB 128 bit PCI-E 3.0 RETAIL - 715 - כ.מסך AB POWER Micro ATX 500W - 148 - ספק כוח Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX - 330 - כונן קשיח = 2735 אני לא בטוח שהמפרט הזה יעבוד אבלאם יש משהו שישפר בהרבה במחיר נמוך או משהו שאפשר לוותר עליו אשמח לתגובות
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מתאים למחשב שעבודת הגרפיקה שלו תסתכם בפוטושופ ולייטרום ללא 3d וללא אנימציה. עריכת תמונות רגילה. אשמח להמלצה, תקציב עד 700 ש"ח. נראה לי שלא צריך יותר מזה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים בערך רכשתי מחשב נייד מסוג HP 7200EJ להפתעתי לאחר פתיחת המחשב ראיתי אור צהוב בקצה המסך בפניה שלי לחברה אמרו והצהירו בפני שזו תופעה תקינה של המסך וכי זליגת אור יש בכל מסך לד לדעתי עבדו עלי, המוצר באיכות ירודה לא אמור להיות זליגת אור בכוונתי להגיד תביעה בנושא צרפתי תמונות אשמח לשמוע הארות/הערות
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה 2600-2800 חשוב לי שהמחשב יריץ סרטים ומשחקים חלק משחקים כמו פוטבול מנגר 2011 ושיעבוד ללא תקיעות! שהמחשב ייקנה בארץ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שמעתי על המבצע בבאג לסטודנטים. המחשב מוצע ב4000 ש"ח ולמיטב הבנתי המבצע עומד להסתיים. אני מעוניין בנייד למטרת לימודים ללא דרישה של משחקים או דרישות מתקדמות מקסימום לתכנות. השאלה היא כזאת: -הדגם הנ"ל באמת זול בצורה משמעותית?והאם זה מבצע אטרקטיבי? -מה לגבי איכות הבנייה של טושיבה? -זה נכון שפלטפורמת סנטה רוזה לא מומלצת ועדיף ללכת על נפה? מצורף לינק למבצע תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD (בעיקר משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Tomb Raider, FIFA, Rome II Total War ובתקווה כל משחק טוב בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Syncmaster 2450 24' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי DV6000 של HP ואני רוצה כרטיס מסך עם אפשרות HD הסיבה העיקרית היא כדי שאני אוכל לחבר את הלאפטופ לטלוויזיה ושיהיה לי אפשרות FULLSCREEN, דבר שאני לא יכול לעשות כרגע כי הטלוויזיה לא תומכת ברזולוציה הרצויה בחיבור VGA על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? כמובן שלא צריך משהו HIGH-END... שתהיה טכנולוגיה סבירה שתענה לצרכים תודה
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-