עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קניתי נייד ASUS A42F הנייד בא עם WIN7 אבל הוא כבר מתקין המון המון תוכנות ואני רוצה התקנה נקייה בלי כל זה. כל מה שהצלחתי לעשות זה RECOVERY ואז הוא עדיין מתקין את כל התוכנות והדרייברים. ניסיתי ללחוץ על כל מקשי ה-F אבל לא מצאתי אפשרות להתקנה שזה לא RECOVERY. האם יכול להיות שפשוט אי אפשר ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by lidlid1212,

מעבד-950 Quad Core i7 לוח אם-Gigabyte GAX58AUD3R זכרונות-CROSAIR 6Gb Kit (2G X3) TR3X6G1600C7 CL-7-7-7-20 כרטיס מסך-ATI REDON Sapphire 5750 1G DDR5 DISPLAY PORT כונן קשיח-WD1002FAEX 1T SATA 3 64M קורא כרטיסים-CARD READER +1XUSB2.0 ספק כוח-seasonic X-750 750W Active PFC (Modular) 80 PLUS GOLD Raidmax 120mm Retail Quiet Fan- Scythe JAPAN Reeven 120 MM- IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850VA RJ45 USB-

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by lidlid1212,

מעבד-950 Quad Core i7 לוח אם-Gigabyte GAX58AUD3R זכרונות-CROSAIR 6Gb Kit (2G X3) TR3X6G1600C7 CL-7-7-7-20 כרטיס מסך-ATI REDON Sapphire 5750 1G DDR5 DISPLAY PORT כונן קשיח-WD1002FAEX 1T SATA 3 64M קורא כרטיסים-CARD READER +1XUSB2.0 ספק כוח-seasonic X-750 750W Active PFC (Modular) 80 PLUS GOLD Raidmax 120mm Retail Quiet Fan- Scythe JAPAN Reeven 120 MM- IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850VA RJ45 USB-

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. Started by nirkatan2,

שלום, להלן שני מפרטים שונים, מבקש לדעת האם משתלם להשקיע את הכסף במפרט היקר יותר. השימוש הוא לזוג מבוגר לשימוש ביתי בלבד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_659&products_id=23092 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495&products_id=28101\\ תודה מראש על כל תגובה ניר

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  5. היי אני עשיתי הרבה חיפושים בפורומים כבר הרבה זמן ואני לא מצליח להגיע להחלטה סופית.אני רוצה לקנות את המחשב כבר השבוע אז אני צריך ממש עזרה בבקשה. אז המחשב יהיה לשימוש גרפיקה,תלת מימד,ועריכת סרטים באיכות גבוהה .אני לא ממש יודע OC אבל אני רוצה ללמוד איך לעשות אז נגיד שאני כן אעשה . המפרט: Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R זכרון Kingston נפח 6GB Kit 3 x 2048MB תדר 1600MHz HD 5850 Vapor-X OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז מחשב Cooler Master HAF 932 המאוורר למעבד Zalman CNPS10X Extreme‎ את השאר אני לא רושם כי זה לא ממש משנה לי השאלה העיקרית שאני בהתלבטות כרגע זה שאני רואה הרבה שכותבים שהמחשב שלהם לא קורה את כל הזכרונות .נגיד שרואים 4GB…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי, אשמח לשמוע מבעלי המחשבים הנ"ל, מה בערך זמן הסוללה האמיתי בשתי רמות: - שימוש בסיסי: אינטרנט, אופיס, מוזיקה - שימוש יותר אינטנסיבי: צפיה מתמשכת (כאילו 10) של סירטוני youtube ברמה נמוכה, או סרט מלא. אני גם עושה מוזיקה ומתכנת, אבל על זה הרוב לא ידעו לענות, אני מניח. על ה-Q330 אני מוצא נתונים שונים בכל מני כתבות, או בסקירות ב-youtube (מישהו דיווח על 2.5 שעות של שימוש לא מאוד אנטנסיבי). אודה לכם אם תענו לי, וולטר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by zabal12,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?2800 לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא ידוע מסך 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בכלל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אך גם תוכנות לימודים (לא כבדות מדי - לא תכנות או גרפיקה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - אינטרנט ואופיס שימוש יום יומי (גם למשחקי אינטרנט) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  9. Started by liran324,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך יש לי מסך 22 של אייסר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים בינוניים מפוטבול מנג'ר עד call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות- גבוהות מה שמתאפשר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. היי, רכשתי לפני כשלוש שנים לפטופ LG E500 SPINE הרחבתי את האחריות ל3 שנים והוספתי עוד 1GB זיכרון. חודש לפני שנגמר לי האחריות המעבדה שם קיצרה לי את הלוח אם והמחשב הפסיק להטעין את הבטריה שלו. יש לציין שLG לקחו אחריות ויש להם שירות מצויין, הם הציעו לי מחשב נייד חדש מבלי להוסיף שקל כי לא היו במלאי לוחות אם, בסופו של דבר הם מצאו לוח אם ותיקנו לי את המחשב. השבוע, שלושה חודשים מאז החלפת לוח האם, נהרס לי הכרטיס מסך שיושב על הלוח אם והלכתי למעבדה של LG ללא אחריות, בבקשה שיתקנו לי את המחשב ללא תשלום מכיוון והלוח אם חדש והוא רק הוחלף לפני שלושה חודשים ומלכתחילה לא אני קיצרתי אותו. בקיצור, הם הציעו לי שתי אופציות: אחת, לתקן את המחשב הנייד ללא עלות ולהחליף לו את הלוח אם ללוח אם עם כרטי…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה באופן תמידי, חיבור hdmi, לטלוויזית full hd. נפח לפחות של 250gb. אין צורך בהפעלת משחקים, המחשב לצורך צפייה בסרטים וניגון שירים - דרך הטלויזיה. אין לי תקציב, כי אני לא מכיר את טווח המחירים, איזה מחשב/מפרט אתם מציעים? תודה לעונים (;

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by guyl3,

שלום לכולם , אני סבור שהכותרת ממצאת בקשתי

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by pet4a,

כאשר אני מדליק את המחשב , המסך נדלק לשנייה מרצדד לכמה שניות ואז לא רואים עליו כלום אפשר להבחין בתאורה האחורית המסך דלוק פשוט הכל שחור כשאר מתחיל להעלות חלונות 7 רואים שנייה החלונות עלה ויש ריצות ואז שוב מסך שחור אשמח לאיזה עצה תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  14. Started by ilay899,

שלום, אני מעוניין לקנות מפרט מחשב להרכבה עצמית. חשוב שהיה שקט, חזק, רוזולוציה 1920X1080 HD, מתאים לגיימרים וטוב לבניית תוכנות. כול מי שיוסיף תגובה לעניין יקבל: או וינדוס 7 או אופיס 2010 או אופיס 2007 ב80 ש"ח בילבד כולל משלוח!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by hotshot,

שלום רב, קודם כל ברצוני להגיד שרק לאחרונה יצא לי להכיר את האתר שלכם וכבר כולי מחמאות על הרצינות, האיכות והפרקטיות של האתר, כבר יצא לי לקרוא לא מעט מאמרים פה שהחכימו אותי ואף יצא לי ליישם חלק מהעיצות פה במחשב שלי. ולדבר האמיתי, ברצוני לקנות מחשב חדש לגיימינג ואלו הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? כ- 6000 ש"ח כולל מסך 23-24" Full HD ורמקולים 2.1 (אין לי פשוט חדר שמתאים ל-surround) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה יצדיק מבחינת ביצועים אז אפשר ורצוי לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לגיימינג בעיקר, כמובן שגם גלישה והורדות. א) יש לציין…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הדגם של הזכרון הוא: זה 2 ג'יגה Samsung M471B5673FH0-CH9 DDR3-1333 תודה לעוזרים חשוב שיהיה אותו דגם ואם לא אז רק חברה שונה אך כל התזמונים והמהירות שיהיו שווים ..

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by p_uriel,

שלום, קיבלתי את ההצעב הזו למחשב ע"י KSP. מטרות: חשוב לי כרגע משמש לעבודה משרדית בבית (אינטרנט, אופיס וכו') ומעט עריכה (תוכנת פרמייר מגירסה ישנה שיחסית לא צריכה הרבה משאבים) היום יש לי פנטיום 3.06 750MHZ בן 7 שנים, אולם הוא מעט איטי (ממש רק במעט...) חשוב לי מ-א-ד מחשב שקט (הגדרתי למוכר שאפילו לא אדע אם המחשב דולק או לא...) האם המפרט תואם את ציפיותיי? אני מעדיף עכשיו להשקיע במחשב חזק יחסית, כי מנסיון, שידרוג במועד מאוחר יותר רק יגרור הוצאות מיותרות (הרי גם ככה הוצאתי כסף לרכישת רכיבים שאצטרך להחליף לאחר מכן) ועוד שאלה - למה אני לא מקבל הודעות למייל למרות שאני מסמן 'הודע על תגובות'? תודה. [attachment deleted by admin]

18. שלום , הצגתי פה היום מספר מפרטים בכל מקרה החלטתי לקנות אך ורק מ KSP לאחר כמה התייעצויות / בדיקות / השוואות וכדומה קישור לאשכול קודם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478255.0 התקציב המקסימלי הוא 2,500 ש"ח כולל החריגה + / - ( כולל ניצול מקסימלי של התקציב ) המחשב מיועד למשחקים כעיקרון , משחקים של שנת 2009-2010-2011 ונניח לעוד חצי שנה / שנה משחקים לדוגמא : Metro 2033 / Fifa 2011 / Medal of honor / Cod / Darksiders וכדומה , בנוסף משחקי רשת המסך של המחשב הוא 23 אינץ של פיליפס מסך חדש , אין צורך בשום ציוד היקיפי אפשר להוריד את הצורב יש ברשותי כבר צורב. השקט של המחשב דיי חשוב כי אני משאיר אותו הרבה זמן דלוק כעיקרון , לא צריך מערכת הפעלה , אבל כן הרכבה בחנות. אוברק…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by MoSQuiTo,

אם צריך ניתן לחרוג בכ500 ש"ח. נק' חשובות: 1. הכי חשוב- מארז ברוחב של מקסימום 18 ס"מ, במידת הצורך אני אקנה ANTEC NSK2480B + 380W EARTHWATTS PSU. 2. נראה לי שאני מעדיף כרטיס מסך חיצוני (כמובן כמובן עם יציאת HDMI) כך שיוכל להריץ משחקים לאו דווקא הכי חדשים (למשחקי רשת וכדומה). 3. המחשב ישמש גם כשרת האחסון של הבית. אבל נראה לי שבשלב ראשוני טרה יספיק. 4. כרטיס רשת עם אנטנה חיצונית המחוברת בכבל למחשב עצמו (מכיוון שהמחשב יתחבא מאחורי ארונית). 5. מעבד יחסית "חזק" (I3?) שיתמודד יפה עם קבצים גדולים ועם השנים נק' פחות חשובה עבורי היינה נושא הרעש. מכיוון שהסלון לא קרוב לחדרי השינה (כמובן שלא בא לי לראות סרט ליד גנרטור). בגדול קיבלתי מושג טוב על מה אני צריך מפה: http://hwzone.…

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  20. כאמור אני מאזור הדרום ומלבד איבורי או ksp אינני מכיר חנויות נוספות. אני מחפש מחשב בסכום 3000 ש"ח כולל מסך לפחות 20"+ לצורכי סרטים hd משחקים פשוטים וישומי אופיס רגילים לכן שאני רואה את המפרטים שמומלצים כאן לאומת מה שדוחפים ברשתות האם למחשב יחסית פשוט שווה להשקיע במפרט ולקנות במרכז ולקוות שלא ניזדקק לאחריות או עדיף לקבל ממכם המלצות ולקנות בחנות השכונתית או באחת הרשתות באזור תודה מראש

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by Weihenstephan,

מחפש מחשב נייד עם מקלדת *מלאה* כולל האיזור של המספרים מצד ימין, חשוב לי שהאיכות בניה של המחשב תהיה עמידה שאפילו פיל אפריקאי לא יוכל להזיז לו... ולא, לא בא לי על מחשבים מוקשחים\חצי מוקשחים. חשוב שהוא יהיה עשוי מחומרים חזקים, מסך 15.6 ומעבד סביר, אני הולך להריץ עליו תוכנות סימולציה GIS וכאלה. יש המלצות?

22. Started by natan805,

שימושים: 1}חשוב לי לציין שהמחשב יקבל חיבור hdmi . 2}עדיפות למשחקים וקצת לתוכנות . 3}סוללה חזקה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ערב טוב, המפרט הראשון- הוא מפרט גיימינג עד 2.8K, על מסך 22 (1680X1050) בהגדרות בינוניות-גבוהות, באסטרטגיה, ספורט ומדי פעם FPS, ללא OC או ציוד היקפי, מתוכנן להריץ WIN7, שקט ברמה סבירה. המפרט השני- אמור לשמש כמחשב ביתי לעבודה משרדית, להריץ WIN7, ללא ציוד היקפי,שקט ברמה סבירה-כלומר לא רועש. הרכבתי מפרט ברירת מחדל- לא מצאתי בTMS את הRAIDMAX APEX אשמח להצעות שיפור/ הוזלה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 440 3.0Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪387 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LM-S2 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 מארז: Raidmax Tornado (Red Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window כמות: 1 - מחיר: ₪202 ספק כוח: …

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש ויש כמה דברים שאני מעוניין שיהיו/לא יהיו ראשית אני רוצה מעבד אינטל בלבד... I3 או I5 כפול ליבה.. שנית אני רוצה רק 2G זיכרון ( אינ יוסיף בהמשך.. ) דבר נוסף זה הכרטיס מסך.. מצד אחד אני רוצה כרטיס ממש טוב על מנת לשחק במשחקים כמו פולאוט 3 וכו' מצד שני התקציב כמו שאתם רואים זעום... אין צורך בציוד הקפי וניתן לחרוג ב100-200 ש"ח אם יהיה הבדל משמעותי... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Lior4543,

היי, נפל לידי לנובו N500, עם ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס 7. 1. האם אפשרי? בכל זאת מחשב נייד (הדרייבים כמו שאני רואה על מחיצה אחרת) 2. אני לא מצליח להכנס לביוס, המסך התחלתי של המחשב הוא איזה לוגו שאומר לי ללחוץ core button אם אני רוצה להגיע להגדרות של המחשב, ואני לוחץ ונפתח לי סתם מסך עם ניקוי הדיסק הקשיח ובקאפ שלו..

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.