ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,421 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשמוע את החוות שלכם לגבי המחשב הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8082 מציעים לנו את המחשב בקנייה קבוצתית דרך הפקולטה שלנו במחיר של 3370 ש"ח אני משתמש במחשב בעיקרון לשימושי סטודנט להנדסה אזרחית זאת אומת האופיס וכמה תוכניות גרפיות שנחשבות לתוכנות כבדות כמו ה AUTOCAD , ובין היתר גלישה באינטרנט סרטים ומוזיקה . אשמח לחוות דעת מקצועיות לגבי המחשב שלו והמחיר אם הוא נחשב למחיר טוב ???
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד. השימושים העיקריים הם סיכום שיעורים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. גודל מסך של 13.3 לפחות. טווח המחירים שלי הוא עד 3000 ש"ח.העיצוב והמשקל לא משנים לי. שמתי עין על הדגמים הבאים: Lenovo G560 Dell N5030 אשמח לשמוע את דעתכם בקשר לדגמים הנ"ל או אם ישנו דגם מומלץ אחר... תודה מראש, H
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, יש לי alienware m11x ואני רוצה להפוך אותו לקונסוליית משחקים, בשביל זה אני צריך לקנות: 1. 2 ג'ויסטיקים 2.כבל HDMI אני מתכנן לקנות דרך EBAY ולא יודע על מה כדאי לי ללכת (אני לא מבין לא בג'ויסטיקים ולא בHDMI)-מישהו יכול לעזור? עוד שאלה, הג'ויסטיקים אמורים לעבוד עם הBLUETOOTH, נכון? אם כן, אני לא צריך לקנות עוד משהו כדי שהBLUETOOTH יקרא את הג'ויסטיקים, איזה DONGLE או משהו כזה, נכון? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקר לתכנות, אינטרנט, אופיס, ושאר תוכנות. תקציב: 3000 ש"ח. ניסיתי לבנות מפרט דרך האתר של KSP בסביבות התקציב הנ"ל.. אשמח לקבל חוות דעת עליו+שינויים מומלצים. http://img89.imageshack.us/img89/2356/mifratguy.jpg אשמח לקבל גם המלצות למפרטים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, הסוללה במחשב הפסיקה להיטען, בחלונות הוא רושם: 0% זמין, בטעינה. משהו כזה, בנוסף מהבהבת המנורה של הסוללה עם אור כתום. המחשב כאילו לא מזהה בכלל את הסוללה, אם מנתקים את החשמל הוא ישר נכבה לגמרי. ניסיתי להוציא ולהחזיר וגם להשתמש במטען אחר, יש את אותה בעיה, סוללה אחרת אין לי אז אני לא יכול לבדוק. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות? חייבים להחליף סוללה בוודאות או שיש משהו אחר שאני יכול לבדוק? המחשב רק בין חצי שנה איך כל כך מהר נדפקה הסוללה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב ללימודי עריכת וידאו (פרימייר פרו ואפטר אפקטס) אני צריך רק את הקופסה יש לי את כל הציוד ההיקפי והתוכנות התקציב הוא 3000 שח עדיף לחסוך אבל חריגה עד 500 שח תהיה בסדר. כל השאר לא ממש משנה. תודה רבה הנה הבקשה בצורת הפורמט המבוקש. 1. 3000 עדיף לחסוך חריגה עד 500 שח 2. לימודי עריכת וידאו ( Premiere Pro, After Effects) 3. לא 4.אין 5.אין 6. 1 7. לא 8. לא 9. לא 10. לא 11. לא 12. לא
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הזה הוא לאחי, לי אין ממש מושג במחשבים ניידים (לא אוהד), לכן אני זקוק להמלצה למחשב נייד עם מסך כמה שיותר גדול, שמטרתו העיקרית היא צפייה בתכני HD 1080 וגלישה באינטרנט. התקציב הוא 3000 שקל עם חריגה קטנה. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: (לשימוש בסיסי) AMD Athlon 2 X2 250 3.0Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪327 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1108 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 AADS WD5000AADS, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1948 ThermalTake Wing RS 201 + RaidMax 400Watt, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1352 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=5…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הי כולם אני אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד 500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות ובניית אתרים, הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים, visual studio, eclipse, office ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך גם מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר יריות ואסטרטגיה (RTS, CIVILIZATION) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
עבור חבר טוב, הדרישות הם: מסך 15.6 כרטיס מסך חזק ככל האפשר מעבד I5 כמובן שאין חשיבות גדולה לזמן הסוללה, המחשב יהיה מחובר לקיר רוב הזמן
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
היי, לצערי אחרי נסיונות רבים להחיות את המחשב שלי כנראה שהוא שבק חיים. כנראה שהלך הלוח אבל אני לא בטוח ומעדיף כבר לנסות להרכיב מפרט חדש הקטע הוא שעל הדרך קניתי ספק כוח Seasonic 400W Bronze +80 ככה שאשמח אם תרכיבו אותו כחלק מהמפרט. יש לי גם מארז Compucase HEC Midi Tower ואני ארצה להשתמש בו. אני גם לא צריך הרדיסקים. בכל מקרה - אני מעוניין במפרט שיריץ את המשחקים בצורה טובה + יהיה טוב לסרטי HD (מעבד+לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך) אין לי עדיפות לAMD\Intel אני לא אומר טווח מחירים כי אין לי מושג לגבי סדרי גודל.. אני מניח שלא הייתי רוצה להוציא יותר מ3000. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ibm r60e עכשיו יש לי כמה שאלות 1- אני רוצה לקנות באיביי,כי שם זה 30 דולר לעומת 380 שקל בארץ,הבעיה שאני רוצה את הדגם שלי r60e ואז אני רואה כמה דגמים ככה זה ניראה IBM ThinkPad R60e Series ThinkPad R60e 0656, ThinkPad R60e 0657, ThinkPad R60e 0658, ThinkPad R60e 0659 ואני לא יודע מה הדגם שלי,יש מצב שיש לי דגם אחר מכל אלה או שכל אלה הדגמים של הr60e בלבד ואין עוד דגמים למחשב הזה? 2-על הבטריה שלי רשום 10.8v ובאיביי אני רואה 11.1v מה זה אומר,זה יעבוד לי או שזה ישרף או משהו? 3-יש סוללה 9 תאים ו8 תאים האם יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
Acer Aspire TimelineX AS3820T בקנייה מ AMAZON http://www.amazon.com/Acer-TimelineX-AS3820T-7459-13-3-Inch-Aluminum/dp/B003ZUXWX4/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1287697583&sr=8-14 מחיר מאוד טוב נתונים כמו חלום פשוט נשמע לי שמשהו לא הגיוני שמחשב כזה הוא לא המחשב הכי טוב בעולם. מישהו ניסה אותו? פשוט נשמע לי לא יתכן לפטופ נטול חסרונות בכל מקרה אני רוצה לבצע קנייה בימים הקרובים
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט שלהן, השימושים שלי הם ברובם פיתוח ג'אווה על לינוקס ומשחקי אסטרטגיה. כללתי 8 גיגה זיכרון (למעשה אני צריך רק 6 אבל לא הצלחתי למצוא באנדל משתלם) מכיוון שהג'אווה בעת פיתוח אוכל כמעט 3 גיגה זיכרון, והכרום עוד 2. כללתי 2 הרד דיסקים מכיוון שאני מתכוון לבנות raid0 מהם, גם בשביל מהירות הגישה וגם בשביל שרידות המידע. כמו כן כללתי מסך, ישמש בעיקר לעבודה (קריאת טקסט) אבל גם למשחקים (בעיקר אסטרטגיה, לעיתים רחוקות fps וכו'). אין צורך cutting edge שמייקר את הלוח / מעבד משמעותית - בפרט: i7, usb3, sata3 למרות שכמובן, אני לא אתנגד אם יצוץ משהו. לא יודע אם זה אכן אפשרי בקצב ההתקדמות של הטכנולוגיה כיום, אבל אשמח אם המחשב יחזיק לפחות 4 שנים, כנראה שבכל זאת רצוי אופק שדר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מזמן לא הרכבתי לי מחשב כך שממש לא עוקב אחרי החידושים בתחום אבל אני זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לתיכנות,עריכת תמונות (פוטושופ) עם קצת צפייה בסרטים. לא משחק עם המחשב כך שלא ממש צריך מחשב לגיימרים. חשוב לי מאוד השקט של המחשב,מתכנן לרכוש מארז של ANTEC P183 וצריך המלצה על ספק איכותי ושקט. לא זקוק לאביזרים חיצוניים כגון מסך,מקלדת וכו". התקציב להוא בשביל החומרה הנוספת לא כולל המארז. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודת תכנות,אופיס,אינטרנט,VISUAL STUDIO …
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
התלבטות לגבי שני דגמים סופיים., שניהם של DELL. אתם הקובעים N5010 i5 4DDR3 320GB http://tms.co.il/product/8197 Latitude E5410 i3 4DDR 320GB שניהם הבדל של 100 שקל, לא משמעותי. חשוב לי שהמחשב יאריך ימים (הוא יהיה פתוח הרבה שעות ביום). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לפטופ עבור לימודים באוניברסיטה. אין לי מושג בנושא זה, אשמח לשמוע עצות. הדרישות: - מסך גדול ואיכותי (שיהיה נוח לקרוא מסמכים וכמה שפחות יפגע העניים). - זיכרון קשיח בסביבות ה250G או יותר. - לצורכי תכנות, לימודים, אינטרנט והורדות סרטי HD. - מחשב אמין לטווח הרחוק. - טווח מחירים: בין 3000-4000 - חיבורים: VGA, S-Video , (עדיף גם עם HDMI, אבל פחות הכרחי). - כונן צורב DVD. - מקלדת נוחה. - יכולת צפייה בסרטי HD 720p. - המשקל לא קריטי. - מראה לא קריטי. אשמח להמלצות, בברכה, יועד
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב.. בואו נתחיל: 1.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך : לנסות לחסוך ואם זה יפגע בביצועים בצורה קריטית אז לא לחסוך חריגה בסכום במידת הצורך - עד 1000 שקל + - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים (בלי גבולות והגבלות ) ואוברקלוק א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד: כל המשחקים החדשים שיש ושיהיו. רצוני שלא תיהיה לי הגבלה להריץ משחק על highest settings. עם רזולוציה מטורפת לדוגמא : bbc2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד :גבוהות במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי : מסך FullHD מעל ל20" מיוחד למשחקים עם זמן תגובה מהיר. עם כניסת DVI למחשב, וכניסת HD…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום קיוויתי שמישהו יוכל לעזור לי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש אני משתמש לזה למשחקים לא כבדים מדי מקול אוף דיוטי1 עד לפיפא 11 רציתי לדעת אם מישהו יכול בבקשה להציע לי איזה מחשב נייד לקנות או איזה חומרה שתהיה במחשב כגון: איזה מעבד או איזה כרטיס מסך. רציתי לדעת אם כרטיס מסך של 512MB ATI Mobility הוא בסדר לסוג מחשב הזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, מדובר בנייד של טושיבה(כרגע אני לא יודע מה הדגם המדוייק), היא אומרת שהמסך שחור ואם מתקרבים מאוד אפשר לראות את התצוגה בקושי. נכון לעכשיו היא כיבתה את המחשב וניתקה את הסוללה, יש דרך להציל את המסך או שחייבים ללכת למעבדה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב לסטודנט הנדסה רפואית ללא מסך ומערכת הפעלה. מיועד לתוכנות משרדיות (office, visual studio, matlab...) סביבות 2000 שח, אם אפשר לחסוך-טוב. השקט לא חשוב, אין שום דרישות מיוחדות למשחקים, אזור באר שבע עדיף. בחנות מסויימת המליצו על: Core 2 Duo E7500 ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS נראה לי רכיבים קצת ישנים. יש אפשרות למחשב יותר חדש במחיר המדובר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שימוש משרדי נטו, בלי גרפיקה סרטים או משחקים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי נייד עם יציאת VGA וחיברתי את הנייד למסך אבל אני לא רואה על המסך כלום. האם צריך להגדיר לו בהגדות שאני רוצה שישדר למסך חיצוני ולא למסך המובנה? בתודה מראש
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שלא התאפשר לי לקנות לפטופ מארה"ב כמו שרציתי, אין לי ברירה אלא לקנות מחשב בארץ... אני לומדת תקשורת חזותית ואתעסק עם תוכנות כמו פלאש, פוטושופ, אילוסטרייטור וכ"ו, לכן אני מחפשת מחשב שיהיה מספיק חזק וטוב בשביל להפעיל אותם. התקציב שלי הוא בסביבות 4000 ש"ח (איתו הייתי יכולה להשיג מחשב מתקדם של Dell studio). מה שמצאתי שקרוב לטווח המחיר, הוא הדגם של Dell inspiron N5010, עם המפרט הבא: Intel® HM57 Express Chipset לוח אם Intel i3-350M(2.26 GHz) Mobile CPU מעבד 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 זיכרון- עם אופציה להרחבה ל 8GB 320GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner כוננים 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital חריצי הרחבה 15.6i…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים ברזו' 1680X1050 בתקציב של עד 3500 שקל. רעש ומראה של המארז לא משנים, המחשב יהיה בחדר די חם (קומה 1/1 בבית פרטי בלי מזגן), אז אם זה משנה תתחשבו בקירור למעבד וכ. מסך. התקציב לא כולל ציוד הקפי כלשהו. עריכה: שכחתי לציין, בלי OC. עוד משהו- תבנו לי בבקשה מפרט בTMS. תודה מראש, אורי
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-