ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מפרט ראשון- http://tms.co.il/preview/spec/rgnmk5ys ומפרט שני מעבד אינטל Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוח אם שם אסוס P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E זכרונות DDR2 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel כרטיס מסך Sapphire HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA - 2 Years Warranty מארז Thermaltake Kandalf VA9000BWS ספק כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin סה"כ מחיר: 5300 כולל הרכבה.. הורכב ב KSP אתם יכולים להגיד איזה מפרט יותר מומלץ מבין השניים? או שיש צורך לשנות משהו.. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לצורכי לימודים בתקציב של כ- 3000 עד 3500 לכל היותר. עברתי על כמה מחשבים, ולבסוף מצאתי את המחשב הזה שמוצא חן בעיני, Compaq Presario CQ61 יש לו כמה גרסאות, אותו דגם רק שינוי במפרט אבל מה אתם אומרים על המחשב עצמו, על Compaq, על הסדרה Presario ? אני אשמח לשמוע חוות דעת לפני שאני קונה, ועוד משהו, האם שווה להוסיף כסף בשביל להרחיב את האחריות ל- 3 שנים? אני מניח שרובכם תגידו כן אבל מצד שני זה עולה עוד כסף, סכום לא מבוטל יחסית, אז האם בכל זאת זה שווה?
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום.! מה אתם אומרים על המפרט הזה למחשב נייד לצורכי בית(אינטרנט,משחקים קטנים)ולסטודנט:מעבד Intel 714 P-M 1.5Ghz/2MB cache מסך: 15.1" TFT 1024x769 זיכרון 256MB (266Mhz) עד 2GB דיסק קשיח - 40GB כ.מסך Intel Extreme Graphics כונן - DVD/CDRW Combo קבוע משקל נשיאה: 3Kg , סוללה: 3.5 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים / כרטיס אלחוטי מובנה 802.11b/g זיכרון מסך:32-64MB Intel Ext 2 sharedות:2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home המחשב עולה 999$=4400ש''ח מהדיוטי פרי
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי משחב מסוג לנובו 3000 N100, עכשיו נתקלתי בבעיה מוזרה, כל פעם שאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא רושם כאילו הוא לא מוצא מערכת הפעלה, בדקתי קצת את העניין וראיתי כי הוא בכלל לא מזהה את הארד דיסק, שמתי בבוט ככה קודם שיפעיל את הסידירום, לאחר מכן את הארד דיסק...עכשיו בהארד דיסק אין שם, ואין כלום, ניכנסתי לחלון הראשון אשר רושם את כל המידע לגבי החומרה במחשב, ולגבי הארד דיסק רשום NONE, עכשיו בדקתי והארד דיסק מחובר היטב... למישהו יש מושג מה ניתן לעשות? והאם זה אומר שזה הזמן לקנות HD חדש? או שאולי המחשב אינו מזהה אותו מסיבה אחרת? (מה שדי נשמע לי הגיוני כי ה-HD חדש..)
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, בעברי הייתי גיימר, היום הרבה פחות. הפוסט הזה מעט שונה כיוון שאני עדיין לא יודע איזו קונפיגורציה טובה עבורי. אני עובר לגור ביחידת דיור מאד קטנה. איך כדאי לחבר מחשב נייד לטלויזיה? כבל HDMI זה מכוער, חשבתי לקנות HTPC זול ופשוט ולחבר אותו ללפטופ בWIFI אני מעדיף לחבר את הלפטופ לטלויזיה אבל אין לי אפשרות למתוח כבלים בדירה.. יש דרך אחרת לחבר את הלפטופ לטלויזיה? מה אתם אומרים? זה אגב החלק הקשה, החלק הקל זה שאני רוצה שמערכת הרמקולים יהיו מחוברים לטלויזיה, למחשב, וגם לאייפון שאוכל לשמוע מוזיקה כל עזרה וסיוע תתקבל בברכה מכם התותחים של היום - - - תגובה אוחדה: - - - לא בקטע של הקפצה, מה אתם אומרים על האופציה של הchromcast? לי זה נשמע רעיון ממש טוב לחבר…
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד וחשובים לי הדברים הבאים: דיסק קשיח לפחות 250GB RAM לפחות 2GB, אם רק 2 שתהיה אפשרות להרחבה בעתיד מעבד לפחות 2MB CACHE המחשב משמש כתחליף מחשב שולחני אך גם ישמש כנייד לכן חשוב לי שיהיה קל יחסית- עד 2.2 ק"ג "13-"14 (עדיפות ל14) תקציב עד 5500 עדיף לא HP עדיף שתהיה אפשרות לשנמך לXP המחשב לא משמש למשחקים חשוב לי שהוא יהיה חזק, אמין ואחריות כמובן של לפחות שנה (מאוד מאוד עדיף לפחות שנתיים) תודה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/aab0150e-ac3f-41c0-b89f-ec3954fadf2e יש את הדיל הזה המחשב הוא מפחיד ובוא נגיד , שבכל מקום אחר פחות מ4400 לא ניתן להשיג כשבKSP או IVORY עולה 4800 האם שווה לרכוש? החיסרון היחיד זה שהמקלדת שלו לא מלאה לפי דעתי...אין את המספרים בצד ימין
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, רכשתי תחנת עגינה אוניברסלית USB 3.0 של ASUS עבור מחשב נייד SAMSUNG. האם תחנת העגינה אמורה לספק את ההזנה/הטענה למחשב? או שעדיין צריך לחבר את המחשב למטען שלו. כאשר אני מחבר את המחשב לתחנת העגינה בעזרת כבל ה-USB המחשב אינו נטען . תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב נייד לגלישה באינטרנט ובעיקר שיריץ לי טוב משחקים כמו Pro Evolution Soccer , CRYSIS בתקציב מקסימאלי של 2500ש"ח אם אפשר יותר זול בסביבות 2000ש"ח זה יעזור. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני טס לאמריקה, ואני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט יחסית לאמא שלי. המחשב הולך לעמוד באותו מקום פחות או יותר, ככה שלא באמת משנה הגודל שלו, כי הוא לא הולך להיות נייד במיוחד. * מטרות המחשב? תוכנות האופיס (פאוור פוינט, וורד), גלישה באינטרנט, דבר שאמהות עושות. לא נועד בשביל משחקי מחשב או משהו בסגנון. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מסך גדול יותר, לא משהו ענק, אבל משהו גדול יחסית. לא יודע מה ההבדל בין מבריק ומאט. * רזולוציית המסך? גבוהה יחסית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה, מאחר והמחשב לא זז מהמקום ותמיד ליד המטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?) שיהיו לפחו…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
המפרט הקיים: מעבד: Q6600 לוח: Asus P5N32E ספק: Toughpower 600W זיכרון: 4G רזולוציית מסך: 1680x1050 הכרטיס הקיים: 8800GTS 320M התחיל לקרטע עם משחקים חדשים הכוונה היא למשוך עם המחשב הנוכחי עוד כשנה וחצי. תקציב לשדרוג: כ- 800 ש"ח האם שווה לשדרג כרגע בתקציב הנ"ל? איזה כרטיס מומלץ? אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום הורי רוצים לקנות מחשב אז חשבתי לשאול את אלה שמבינים,אתם. המחשב צריך לעלות בסדר גודל 2000 שח יכול לעלות קצת יותר (500 שח) לא כולל מסך,עכבר,מקלדת ורמקולים. במחשב יעשה שימוש למשחקים באופן חלקי,אחי בן ה8 בלבד ישחק בו אז לא צריך איזה כרטיס סוף... כמו כן,מאיפה אפשר להשיג את כל החלקים שאתם מציינים. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א)לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 23 INCH FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב פשוט וזול שיהווה NAS ביתי, ויתמוך בלפחות 4 (עדיף 5-6) התקני אחסון SATA. הסתכלתי על מחירים של שרתי NAS מוכנים מראש שעונים לדרישות האלו (Synology, QNAP) ונראה לי ממש יקר, אז חשבתי לנסות לבנות לבד. התקציב המצויין הוא ללא התקני האחסון - אבל אני חושב שכן אצטרך SSD קטן שתשב עליו מערכת ההפעלה - ואולי גם יהווה זכרון מטמון לטובת האצת המהירות. 1. תקציב 1000 פלוס מינוס. 2. שימושי המחשב - שרת DIY HOME NAS פשוט 3. אין צוךך בציוד היקפי 4. לא צריך לכלול את התקני האחסון עצמם עבור הNAS, אבל כן SSD קטן בסיסי רק עבור מע' הפעלה. 5. שקט לא ממש חשוב 6. מידות פיזיות וניראות של המחשב לא משנות לי בכלל 7. לא צרי…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים בערך רכשתי מחשב נייד מסוג HP 7200EJ להפתעתי לאחר פתיחת המחשב ראיתי אור צהוב בקצה המסך בפניה שלי לחברה אמרו והצהירו בפני שזו תופעה תקינה של המסך וכי זליגת אור יש בכל מסך לד לדעתי עבדו עלי, המוצר באיכות ירודה לא אמור להיות זליגת אור בכוונתי להגיד תביעה בנושא צרפתי תמונות אשמח לשמוע הארות/הערות
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
מי שעקב אחר הסיפור שלי, בסופו של דבר קניתי את ה Dell inspiron 1545 בארהב. יש את העניין של שידרוג לווינדוס 7 חינם. חיפשתי על זה חומר, והבנתי שבעצם DELL צריכה לספק את הווינדוס. ראיתי שצריך להירשם אצלם באתר עם הפרטים של המחשב, אבל לא יכולתי כי המחשב עדיין לא אצלי. אז, איך כל העניין הולך בעצם? אני נרשם באתר, ואז נותנים לי להוריד את זה? או ששולחים לי את זה הביתה? וזה התקנה חד פעמית, או שאני יכול להתקין מספר פעמים? וזה על חשבון הרישיון של הויסטה, כלומר שאני כבר לא אוכל להתקין ויסטה עם הרישיון שהביאו לי? אשמח לקבל פרטים מאנשים שכבר ביצעו את התהליך (גם בנוגע לזה אני לא ממש בטוח, הבנתי שהשידרוגים מתחילים רק מאוקטובר, אבל לא יודע מתי בדיוק...) תודה, חג שמח ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?4000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם אתם יכולים לחסוך תחסכו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אנטי וירוסים,תכונות לצפיית סרטים ומוזיקה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני לא יודע * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? pes 2010 need for speed world of warcraft butllefiled call of duty sims 2\3 rome conter strike heroes 3 * לאילו הגדרות גרפי…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק ויתאים גם לעבוד כמו שרת בדיקות עבורי. שיתמוך ב64 BIT ולוח אם שיתמוך בוירטואליזציה וכונן SSD עתידי. בנוסף שאני אוכל לשים לו כרטיס מסך חזק בעתיד. (כרגע אין מספיק כסף עבור זה). אם יהיה אפשר לדחוף לזה כונן קשיח בגודל 1 טרה זה יהיה מעולה. כל זה יורכב בתוך מארז antec 300 עם ספק של 550w חנויות מומלצות על ידי הם KSP ו- RSM עקב קירבה אליי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ובכן, אני חייב לומר לכם שמי שכתב את המסמך הזה עם הדרישות הוא זיין שכל לא קטן, וסתם ניפח את המסמך כדי שהבוס שלו יחשוב שהוא מה-זה-חשוב כנראה, כי ככה זה נראה. אז ככה, הוא כתב פה כל מיני שטויות - כמו 256 זיכרון פנימי, שלא ממש נראה לי נחוץ, אם כי אני חושב להיענות לדרישה הזאת כדי לא להסתבך. מה שמוזר אבל זה שהוא כותב שאפשר Pentium III או יותר, שזה מעבד די חלש - אז למה נחוצים לו 256 RAM? בקיצור, מה שצריך זה ככה: מחשב לעבודה משרדית בלבד - אין דרישה למעבד חזק כמות זיכרון שתאפשר עבודה ללא בעיות - המחשב לא אמור להריץ אפליקציות מורכבות - חוץ מהתוכנה הזו של הרופאים במכבי, אבל נראה לי שזה בכלל בדוס.. לא? מסך 15" ומעלה, משהו שלא יראה מכוער פחד כדי לא להפחיד את המטופלים אבל גם ממש לא צר…
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
Kלבסוף החלטתי לקחת מעבד aשל אינטל וביחד הם חבר טכנאי הרכבנו מחשב מה אומרים מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box ¤855 לוח אם GIGABYTE GA-945P-DS3 ¤482 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤272 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤569 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe ¤728 מארז כולל ספק JSP-TECH M-100A 400W ¤187 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3172¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il
-
- 15 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי התמהמהות ארוכה מצידי (חגים וזה) נבנה המפרט הבא, בזכותכם מתבסס על המפרט שבנה YairZ הנה תזכורת לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540994.0 והנה המפרט: (שאלות אחרונות שלי בסוף, לנוכח הפנייה לאתר החנות): מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1695 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪487 מארז: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪775 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 4 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
את המפרט הזה עשיתי בחנות מחשבים של מרדנית.. רציתי לדעת מה דעתכם על הרכיבים, המחיר וכמובן מה כדי לי לשנות.. מסך שטוח כסוף crt mag 996PFs ש"ח 1000 INTEL 2.6GHz 512kb Fsb 800 (s478 מעבד 915ש"ח ASUS P4P (i865PE) +SB +LAN USB2 Fsb800 (S478 לוח אם 550 GEIL aluminium DDR 128MB 400MHz PC3200 X2 זכרון 152X2 305 מארז מהודר שחור 127 ABIT GEFORCE FX-5200 X8 128mB +TV+DVI כ. מסך 364 MAKTOR 80Gb 7200rpm 8mb S-ATA דיסק קשיח 457 creative SBS370 SUB + 2 SPEAKERS רמקולים 186 . SAMSUNG 52x24X52 צורב 194 עכבר מייקרוספוט שחור 50 מקלדת -25 סהכ: 4177 הנחה: -3.92% 163 מע"מ 18% 782.47 סה'כ: 5123! מה דעתכם שווה לי?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנת הלימודים אוטוטו מתחילה ואני רוצה לרכוש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ולשעות הפנאי, הדרישות הם כדלקמן: * מטרות המחשב? עבודה משרדית-עבודה מרובה עם יישומי אופיס, צפייה בסרטים באיכות HD וכמובן אינטרנט. * גודל המסך? 13.3-14 (לפי תקן של אולטרהבוק). * משקל רצוי? עדיפות למשקל נמוך ככול האפשר-היות ואשתמש בו לאורך יום הלימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות עבודה, עדיפות ל8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל קומבינציה קיימת אפשרית-דרושים לפחות 128GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * הא…
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כמה השילוש הנל שווה: AMD PHENOM II X4 955 MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-USB3 2x2GB KINGSTON 1333MHZ 4GB KINGSTON 1333MHZ אשמח אם תוכלו לתת לי גם הערכת מחיר עם HD5850 ומארז CM590 וספק SS S12II 520W. תודה.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-