ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב?התקציב שלי הוא 3400 נקי . בלי חריגה 2. מטרות המחשב? מטרות המחשב הם נטו גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין לי חברה מועדפת 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אין לי כל כך חשיבות לנושא הקירור והעיצוב . שהמחשב יחזיק טוב ושלא יהיה רועש מידי זה הכל .. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני לא צריך מערכת הפעלה . 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כן . שיהיה מחשב הכי הכי הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב !!!מחשב גיימינג…
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד, כמו BF4, WD, אבל בעיקר BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? די גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MW3, BF3 ,קרייסיס 2 וכולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:רמקולי…
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לעונים שלום רב ותודה! אני מעוניין שתמליצו על מחשב נייד בשביל אחותי. אין הגבלה לדגם/חברה והמחיר אמור להיות בסביבות 3000 ש"ח המחשב מיועד לעבודות על תוכנות בעיקר. מכיוון היא לומדת אדריכלות היא תצטרך להיעזר בתוכנות שדורשות כח עיבוד וזיכרון גדולים אני מביא כרע את דרישות המינימום בשביל התוכנות: זה בשביל :google sketchup Recommended hardware * 2+ GHz processor. * 2+ GB RAM. * 500 MB of available hard-disk space. * 3D class Video Card with 512+ MB of memory or higher. Please ensure that the video card driver is 100% OpenGL compliant and up to date. ועכשיו בשביל autocad: * Intel Pentium 4 processor or AMD Athlon, 3.0 GHz or greater or Intel or AMD Dual Core proc…
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קצת עזרה עם מערך רשת ביתית. אני מחפש להרכיב מערך של שני שרתים (או יותר אם בפורם פקטור אחר) (תקציב גמיש) אשר יתחברו ביחד כ CLUSTER, אני מחפש להרכיב משהו כזה כדי להפשר לערוך סימולציות RF וחישובים מתמטיים מורכבים בזמן קצר ככל האפשר. העניין הוא שאני לא תמיד יכול לעבוד מול המחשב (פעם בשבוע ליום אחד במקרה הטוב) ולכן אני צריך גישה מרחוק. כמו כן אני צריך בסביבות ה 2~4TB של איחסון שאפשר לגשת אל מרחוק. בגלל שהכול יחובר לרשת ואני צריך מקסימום הבטחה (מעדיף ציוד של סיסקו - מכיר את IOS מקרוב) אם מישהו יפרוץ את הרשת ויגנוב את קבצי העבודה כל הכסף שיושקע בציוד ירד לתמיון. אין לי מושג בשרתים ופיירוולים מומלצים לכן אני צריך את עזרתכם, גם אם ציוד זה משומש אני צריך מקסימ…
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלנסות לחסוך.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר ( Photoshop, Lightroom ..) לעיתים רחוקות עריכת וידאו. שימושים כלליים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אני הרבה זמן לא עשיתי סקר שוק מאז הלפטופ האחרון הישן שלי, אז אני רוצה לשאול לגבי השוק בישראל היום בנוגע למחשבי משחק ניידים. האם יש משהו שהוא גם טוב וגם Value For Money כרגע? שלא יהיה יותר מדי Bulky אבל שעדיין יהיה חזק ויחסית זול (לא צריך מסך מגע או תוספים שהם אקסטרא מדי).
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אז מצאתי את המחשב הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4282 המחיר כל כך מצחיק שלא אכפת לי אם יש בו ספק ג'נרי עם המארז מסריח לא אכפת לי אפילו שיגיע בלי חלקים... רק תנו לי אישור ואני מזמין..?!? אני לא ממלא טופס כי זה סתם בזבוז זמן זה חרא מחשב אבל שוב המחיר מצחיק. בנוסף הלוח אם הזה תומך בכרטיס גראפי gtx650?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חבר ביקש מפרט עד 6K ללא מסך. משחקים כבדים. לא צריך מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC. חשוב השקט. תודה
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
P4 3.0 GHZ 1mb lga 775 1024 DDRAM MSI CD-R Sumsong 52x MSI ne03 לוח אפ MSI NX6600GT sound card:7.1(8channels) 80GB S-ATA איך?
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד ב4000 שקל המטרה שלו היא גיימינג בינוני משחקים כמו gta iv bf3 cod nfs fifa13 וגם אינטרנט שירים וסרטים אם תוכלו להמליץ אני מאוד ישמח
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
טוב לפני כמה זמן אבא שלי קנה מחו"ל את הדגם Toshiba Satellite A305-S6916 וברצוני לדעת מה דעתם על מחשב זה!!! הנה כמה תמונות ופרטים של המחשב http://www.technotalks.com/reviews/toshiba-satellite-a305-s6916-reviews/ http://reviews.cnet.com/laptops/toshiba-satellite-a305-s6916/4505-3121_7-33496204.html http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-A305-S6916-2-0GHz-Premium/dp/B00286NQ8W אשמח מאוד לשמוע את דעתם עליו בתודה נ.ב. המחשב על 750$
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לפורום המעולה! אני צריכה מחשב נייח לשימוש משרדי שכולל עבודה גם בתוכנות גרפיות (כגון אינדיזיין), ובתוכנות שעובדות חזק על מסדי נתונים. אין צורך בעריכת וידאו או סאונד. אין צורך במשחקים. לא מק, המחשב חייב להיות מבוסס מערכת הפעלה חלונות בשביל חלק מהתוכנות הספציפיות. המפרט לא צריך לכלול מסך. פירוט לפי השאלות של הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 2000-4000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תוכנות גרפיות כגון אינדיזיין, תוכנות לעבודה במסדי נתונים (משהו ספציפי לא מוכר). אין צורך בעריכת וידאו או עריכת סאונד או במשח…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קופסא בלבד בלי ציוד היקפי. אני מחפש מחשב לעבודה בסיסית בעל מארז שוכב (כמו HTPC ) בעל אוורור יעיל. אין צורך בצורב , כ.מסך(הנוכחי כ.מסך בעל hdmi אז אין צורך לשדרג) חובה לפחות 4GB זיכרון . (אם יהיה מעבד quad במחיר סטייה נורמלי אז יתקבל בברכה) יום טוב ותודה.
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory *2 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case יותר מ-10000 אני מקווה. :
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני צריך מפרט של משהו כמו 2500 פלוס מינוס (לא להגזים) אני צריך: כרטיס מסך0 חשבתי על 9600 של ג'יגהקיוב זיכרון (512) דיוידי צורב מארז יפה בצבע שחור עם חלון (האנרמקס אני חושב...) ואם עדיין יש כסף אז מעבד חזק תודה...
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
היי המחשב הנוכחי שלי כבר בן 3 שנים והגיע זמנו... אני צריך מפרט למחשב עבודה, כרטיס גרפי לא חשוב שיהיה משהו מפוצץ עם אפשרות לחבר שני מסכים DUAL MONITOR ושלא יגזול זיכרון ראם מהמחשב מעבד QUAD CORE או משהו מהיר (אם התקציב לא מאפשר את הקוואד) 2-3 ג'יגה זיכרון הארדיסק לא חייב להיות ענק, רוב החומר על השרת לוח אם טוב ומהיר אין צורך במסך מקלדת ועכבר ושאר הציוד ההקפי. שאלה נוספת היא האם כדאי לבדוק מחשבי מותג? אשמח לקבל המלצות תקציב בסביבות 5000
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים התחלתי לבנות מפרט למחשב חדש, ותפסה את תשומת ליבי ארכיטקטורת LGA 2011 (הכוללת את i7-3820). בדקתי את רשימת המפרטים המומלצים באתר, ולמרות שהיא מאוד מעודכנת הארכיטקטורה החדשה (ו-i7 באופן כללי) נעדרים ממנה. רציתי לשאול- האם i5 באמת כה קרוב בביצועיו ל-i7 שאינו משתלם? (כי מנק' מבט הדיוטית זה לא נראה ככה- גודל Cache למשל) האם הארכיטקטורה החדשה לא משנה את המצב הקיים? אותי הלהיבה התמיכה ב-Quad Channel לזכרון. תמיכה בארכיטקטורה החדשה עשתה לי קצת בעיות- הסתדרתי עם לוח האם אבל מאוורר קשה למצוא. הארכיטקטורה תתפוס בוודאות והמבחר יהיה עשיר יותר? האם לדעתכם יכול להיות שלא תהפוך לפופולרית בזמן הקרוב (או לעולם לא?) אני מתכוון להריץ Linux עם וירטואלי…
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
רוצה לקנות נייד VOSTRO 1500 של DELL --> http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/vostronb_1500?c=il&l=he&s=bsd והבעייה שחוץ משני חנויות שמצעתי לא יודעה איפה מוכרים אותם במחירים נורמלים. בחנות הזאת -- http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 לפני שבועים מחיר היה 4480 וכבר רציתי לקנות ,אך משבוע שעבר הם העלו את המחיר ל4700 למרות שדולר ירד ובאתר של דל המחיר לא זז כלל והפרש של 1000 ש"ח בינהם לישראל שזה לא הגיוני . פניתי לחנות ולפי התשובה שלהם הבנתי שהם העלו זאת כי הם היחידים שמוכרים אותו .... לאומת זאת חנות הזאת לא מפרסמת מחיר -- http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2 אך התקשרתי ונאמר ל…
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מדובר במפרט לסטודנטית שמתחילה ללמוד עיצוב אינטראקטיבי. התוכנות/שימושים: פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, אפטר אפקט, דיירקטור, 3D-MAX, פרמייר פרו, דרים יוזר.. המחשב יקנה בKSP. לא יהיו משחקים וOC. אין UPS. הרכבתי את המפרט הבא:[table] [tr][td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 810 [/td] [td] 810 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, D…
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בניתי את את המפרט למטרת גיימינג, הוא נראה דיי טוב אני רק רוצה חוות דעת סופית לפני שאני עושה את ההזמנה. מה דעתכם על המפרט? הייתם מחליפים משהו? (התקציב שלי עד 3600)
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי/ות הפורום, אני פונה לחברי/ות הפורום בטופס מקוצר בכיתוב טקסט בן 2 דפים לעומת הדיון הארוך בן ה - 5 דפים בבקשה לרכישת מחשב שולחני לצרכים שיופעים בהמשך הטקסט מרשת מחשבים אמינה בישראל. טופס לבקשת רכישת מחשב שולחני 1. תקציב הצרכן: תקציב מקסימאלי: 5,000 שקלים | חריגה מקסימאלית: 1,500 שקלים | סה"כ: 6,500 שקלים. האם לנצל את כל תקציבי ו/או לנסות לחסוך? להשתדל לא לחרוג מהתקציב המקסימאלי (5,000ׂ). כמו כן, לנסות לחסוך כמה שיותר. 2. שימושיי: גיימינג כבד | עבודה משרדית | עריכה גראפית | תכנות וגלישה באינטרנט. המחשב מיועד לגיימינג והם: Far Cry 4, Games For CryEngine 3, Games For Frostbite Engine 3, Nex…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להסביר כבר מזה האוברקלוק הזה????
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אנשים, סוף סוף אני בשל לרכוש מחשב ובעקבות שינוי במקום עבודה נפרד מהלפטופ הישן והחלש שלי. התקציב הוא בסביבות 4500 ש"ח עם חריגה קלה לכל כיוון. הייעוד הוא בעיקר סרטים, אינטרנט - אני חושד שאני אחטא במשחקים פה ושם אבל לא משחקי פעולה גוף-שלישי. אולי HEROES או CIV IV או דומייהם. מעוניין ללמוד עריכת מוזיקה אז קחו את זה בחשבון כי אני ארצה להריץ תוכנות די כבדות בתחום הזה. ציוד היקפי - אין צורך במסך כרגע. אם נכנס בתקציב אני אשמח לעכבר אלחוטי משובח - המקלדת יכולה להישאר חוטית. שוב בגדר אופציה בלבד. אין שום חברה מועדפת עלי. אני מאוד אשמח עם המחשב יהיה שקט ומוכן לחרוג בשביל זה מהתקציב. הצעות למארז איכותי וקירור ל-CPU יתקבלו בברכה. מבחינת גודל הדיסק אין טעם לקחת דיסק גדול מאוד כי …
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, מחפש לאמא שלי נייד בתקציב של 5K~. השימושים העיקריים הם עריכה גראפית, מעט עבודה OFFICE-ית ופתיחת טאבים בכרום עד שנגמר הזיכרון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. מתאפשרת חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גראפית 2D בPhotoshop ו-Illustrator. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. …
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
- 1 follower
-