עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מפרט מומלץ להורים, שימוש באינטרנט ואופיס. כולל מערכת הפעלה XP PRO או WIN 7 PRO לא חייב רשיון. לא כולל אופיס כולל מסך 22' מקלדת + עכבר מארז טוב + קירור. + המלצה איפה לרכוש את המוצר.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by baruchiro,

המחשב שלי מתחיל להתעייף (בן 5) ואני יודע שבקרוב אני אצטרך מחשב חדש. הייתם ממליצים על הרכבת מחשב נייד? ניסיתי לבדוק בעצמי איך עושים את זה, אבל נתקעתי כבר בשלב המארז.. האם יש מבחר מארזים טוב? האם המחשב יוצא זול יותר? קל יותר? האם צריך ידע ויכולות מעבר להלחמה פשוטה? כמובן שבנוסף ליתרונות שאני מצפה שיהיו- מחיר והתאמה אישית, אני גם עושה את זה להנאתי.. תודה!

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  3. הרכבתי מחשב שנועד למשחקים ועריכת וידאו, אבל מסתבר שכרגע יש בעיות בלוח אם הזה 1.) יש חלופה אחרת שיכולה להתאים לי למפרט שבניתי? 2.) וגם רציתי לשמוע חוות דעת שלכם למפרט? תודה מראש! מסך: [..] SAMSUNG LCD 23" P2350 2ms DVI WIDE ₪922 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX ₪1574 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3 ₪702 זיכרון: [..] G.SKILL "RL" 4096MB (4096MBX1) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS ₪251 כמות:4 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX570 "GOLDEN SAMPLE" 1280MB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1673 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] LANCOOL PC-K58B w/o PSU ₪387 ספק כוח: [..] CORSAIR 750W TX - זמין במלאי ₪475 ק…

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  4. מעבד: AMD ATHLON 64 6400 BLACK EDITION+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 125W - 3.2GHz 1MB CACHE - ADX6400CZWOF - BOX - אל תנסו לשכנע אותי ללכת על אינטל במקום...זה לא יקרה לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤456 מסך: LG LCD 19" L1972HR 2ms DVI ¤1454 - התנסתי עם המסך ונורא התרשמתי, אז אני לא חושב שאני אחליף, אבל הצעות יתקבלו בברכה בכל זאת. כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB GDDR3 : GV-NX88T512HP - TURBO FORCE - RETAIL ¤1085 - בחרתי בו כי ניתן לעשות לו את ה-OC הכי גבוה מבין כל כרטיסי ה-8800GT, והוא עוקף אותם בביצועים וגם את ה-GTS. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤333 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-115DBK X20 BLACK ¤154 ז…

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by swampfrog,

היתי רוצה שתרכיבו לי מחשב complete למשחקים מבוסס על amd ב-6000ש"ח

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  6. אי מחפש נייד חזק יחסי מטרתו: היא אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים הכי חושב שיהיה קל ,לא ממש חייבים כונן של דיסק גודל מסך 12' הכי קטן תודה

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  7. כדאי לגלישה וורד? מאיכן כדאי לקנות כאלה מחשבים? ומה עדיף Sempron או Celeron? תודה נ.ב. המחשב בשביל ידידה, בדרך כלל הייתי קונה ומרכיב לבד אבל אני מעדיף שאם יהיו בעיות אז תהיה אחריות על הכל ובלי בעיות...

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by yuvyor1,

[TABLE=width: 80%, align: left] [TR] [TD=align: center]מעבד:[/TD] [TD=align: center]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1074[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד:[/TD] [TD=align: center]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 מחיר: ₪135[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם:[/TD] [TD=align: center]Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 מחיר: ₪479[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]מארז:[/TD] [TD=align: center]בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600W כמות: 1 מחיר: ₪523[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]זיכרון:[/TD] [TD=align: center]Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד…

9. Started by דניאל טיגר,

שימוש:גיימינג אקסלוסיבי תקציב:1300 דולק בערך לא כולל משלוח מגבלות:אין ציוד הקיפי:יש הכל מהכל מוכר אמין ציון סבבה מחיר מושלם קישור:https://www.amazon.com/gp/product/B01J9VZ2OY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A89QP6D3VDW1W&th=1

10. Started by soferg,

שלום, אני סטודנט ומחפש מחשב נייד מהקטנטנים לצרכי אינטנרט וסרטים. הדרישות שחשובות לי הם: עד 1.5 ק"ג אינטרנט אלחוטי תקן N סוללה חזקה מחיר של 1500-1800 ש"ח... אשמח להמלצות תודה

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by boynet,

תראו אני יודע ששיגעתי אותכם אבל אני לא סומך על המוכר ואמא שלי עקשנית והיא זאת שקונה הבאתי לו את המפרט שהצעתם לי והוא שיגנע את אמא שלי ל"שדרג" אותו לזה זה במרכאות כי הוא שינה ממש את כולו והעלו את המחיר ב2000 שקל Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W V.2 Case 430.00 ¤ 1 430 ¤ 1 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1080.00 ¤ 1 1080 ¤ 2 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 333.00 ¤ 1 333 ¤ 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard 609.00 ¤ 1 609 ¤ 4 9082 Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 338.00 ¤ 2 676 ¤ 5 8799 LG GSA-H10A/N 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 184.00 ¤ 1 184 ¤ 6 8688 Albatron 7600GT 256MB 128Bit PCI-e Video Card 962.00 ¤…

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by bve,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, וידאו בלו-ריי (צפייה), אינטרנט, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  13. מפרט רצוי: זיכרון 2 GB HD לפחות 200GB עדיף עם 4 USB יציאת 1394 כרטיס מסך של אינטל. יצרן איכותי. יותר משנה אחריות (מתאים גם שנה אחריות ואפשרות לקנות הרחבה). עדיף מעבד חזק (למשל T8100). או מסך "14/"15 עם רזולוציה של 1440x900 לפחות, או מסך "13. יציאת s/video. עדיף עם Numpad (כפתורי המספרים מימין) במקלדת. עדיף עם WiFi בתקן n. עדיף בלי מע' הפעלה מותקנת.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by yaloner,

שלום לכולם, אפשר להפסיק להמליץ ולשאול על הדגם הנ"ל. למרות שהוא מופיע עדיין באינטרנט בהרבה חנויות, כבר לא ניתן להשיג אותו, ולפי מה שהבנתי גם לא ניתן יהיה להשיג אותו בעתיד. אם מישהו יודע על מקום שעוד יש בו את הדגם הזה, אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, לא מתאפשר חריגה ועדיף פחות אם אין הבדל מהותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה 8. האם ישנה הע…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by rubberDucky,

שלום, הבעיה היא הכזאת, ברגע שיש התקן שמכיל מידע שמחובר לנייד ב-USB (הארד נייד, טלפון סלולרי, DOK), מופיע הלוגו של ה-Windows ואחריו פשוט מסך שחור והמחשב לא עולה, אני לא מצליח להבין מה גורם לזה, כשאין התקן מחובר הכל בסדר. למרות שלפעמים קורה הדבר הבא כשהתקן לא מחובר: מופיע מסך ההתחברות של ה-Windows, אני מזין את הססמא, המחשב "חושב", עושה כאילו הוא טוען את ה-Windows כמה זמן, ואז מופיע מסך שחור עם העכבר (ניתן להזיז את העכבר) וזהו. לא התקנתי לאחרונה שום דבר על המחשב, על המחשב כמעט ואין כלום, בדקתי את ה-Startup וגם שם אין שום דבר מיוחד ה-Windows ד"א הוא 7. למישהו יש רעיון? אני משתגע. נ.ב: מצאתי באינטרנט רעיון שזה יכול להיות בגלל שלא פרקתי את הסוללה, ניסיתי גם את זה, ועדיין…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  17. היי מחפשת מחשב לגיימינג וגם סטרימינג. שווה להזמין מחו"ל? יש מבצעים טובים בארץ בblack friday? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 (אפשר לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקיות חלקה) וסטרימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק במסך, 27 אינצ'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

18. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהמטרה שלו בראש ובראשונה עיבוד ועריכה של תמונות, גיימניג זו גם אפשרות אבל היא משנית. חשוב לי: 1.מהירות תגובה, זאת אומרת שברגע שאני עובד מתמונה לתמונה או מתוכנה לתוכנה התמונות יעלו מהר. לדעתי זה פונקציה של HD מהיר אבל אני לא בטוח. 2. זיכרום רם גדול יחסית, בכדי שגם עוד שנה שנתים תוכנות ירוצו לי יחסית מהר. (לדעתי 8 MB יתאים). 3. 2 הארד דיסקים (בכדי שאוכל לגבות מאחד לשני) שכל אחד מהם 1 טרה לפחות (ההבדל בין 1 ל 2 טרה גדול?) 4. אשמח אם אוכל גם להריץ עליו משחקים אבל לא חובה. 5. כולל מערכת הפעלה. ללא מסך/מקלדת/רמקולים וכ"ו. תקציב - בסביבות 2000K

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי: אני רוצה מיפרט אחד ב 2.5K ואחד בסביבות 2.7K - 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3 K גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בערך 70% גיימינג 30% תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop,C# ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג: CS:GO,CSS,MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום! אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 7.5K לפי ההעדפות הבאות: - מטרות המחשב - פיתוח תוכנה (Eclipse, Visual Studio), עריכת גרפיקה ומולטימדיה (Photoshop, After Effects, Mudbox), ושימוש ביתי (קצת משחקים, סרטים וכו') - מעבד - Core i7 מרובע ליבות - זכרון RAM - לפחות 8GB זכרון. אם אין בנמצא, אז לפחות 4GB עם אפשרות הרחבה מאוחרת - מסך - עדיפות למסך ברזולוציה של לפחות 1600X900, עדיפות למסך מט - כרטיס מסך - רצוי כרטיס מסך Dedicated כמו דגמי הגיימינג של Nvidia. אם לא נמצא נייד מומלץ עם כרטיס מסך Dedicated, אשמח להפנייה למידע על שימוש בכרטיס מסך חיצוני - גודל המסך - 13 עד 15.6 אינץ' - אמינות גבוהה (אני מכיר את המוניטין של דגמי Lenovo Think…

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by chubakon,

מעבד :E6400 לוח אם: GIGABYTE DS3 כרטיס מסך: power color X1900GT זכרונות: 512MB TWINMOS X 2 דיסק קשיח: WD 250GB 7200 16MB SATA2 ספק : FSB 400W version 2 מארז: COMPUCASE HEC CI-6A19 אני חושב שאני הולך על זה מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  22. שלום, אני צריך מפרט למחשב להרצת משחקים שיעלה בין 3000 ל3500 ש"ח. המפרט ייכלול רק את החלקים הבאים: - כרטיס מסך (עדיף ATI) - מעבד (AMD) עדיף 4 ליבות - זיכרון (2-4 GB) - לוח אם - ספק כוח יש לי מסך LCD 17 אינץ' תודה.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by tombcatz,

שלום, ברשותי מחשב נייד של חברת Samsung מדגם NP350V5C-S07IL http://www.samsung.com/uk/support/model/NP350V5C-A06UK לצערי הרב, סוללת המחשב (5 תאים למיטב ידיעתי) התקלקלה ואחריותה פגה. ברצוני סוללה חדשה - אך עם זאת אינני מבין דיו בסוללות על מנת להחליט מהיכן לרכוש ומה. חשבתי שהאופציה הנכונה תהיה לרכוש סוללה מ-EBAY, אך אינני יודע כיצד לוודא שמדובר בסוללה איכותית וכן אינני יודע מה לרכוש. אני מצרף תמונה של פרטי הסוללה - אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה בנושא.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  24. Started by Lidor Abu,

שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ״ל לשימושים בסיסיים אינטרנט,צפייה בתמונות,חיבור לLCD,עבודה עם יישומי office וצפייה בסרטים באיכות HD עדיפות ללובן תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  25. אני סוף סוף רואה את האור בקצה המנהרה של מחשב חדש, אבל יש לי כמה התלבטויות. המחשב ישמש לאינטרנט, סרטים וסרטי HD ושימושים משרדיים כאלה ואחרים כמובן. אבל מדי פעם יהיו גם משחקי מחשב וקידודי/עריכת סרטים ב-HD ועיבודים גרפיים (לא מטורפים אבל בכל זאת...). בעתיד הכמה שיותר קרוב אני אקנה כנראה LCD 22. אני חושב שהייתי שמח למרובע ליבה יפה, אבל נשאלת השאלה, האם בתקציב של 4-4.5K יהיה אפשר להכניס CORE I7 עם לוח אם X58 ו-4 ג'יגה זיכרון, ובכל זאת להשאיר קצת מקום לרכיבים נורמאליים וכרטיס מסך נורמאלי שיודע לעשות עוד משהו חוץ מלהראות את ה-DESKTOP? תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.