עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Lyor,

צריך המלצה על הכרטיס הכי משתלם שיש בשוק, לא ממש משנה איזו חנות (יש עדיפות לחנויות מוכרות כמובן). עדיפות לחברות BFG,XFX. לא מוכן לקנות מהחברה PALIT מסיבות אישיות והמצלצות, גם שמעתי לאחרונה שעדיף להתרחק מZOTAC :-\ יש עדיפות גם לכרטיסים ממוהרים מהמפעל (לרוב כמו: TWIN TECH, BFG, XFX ) בכל מקרה רציתי לדעת מה הכי משתלם (ואל תתחילו להציע לי כרטיסים של ATI בבקשה!) יש צורך להביא גם את הדגם המדיוק של הכרטיס וגם את החנות (בקיצור לינק... ) תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by as66,

נתוני מחשב: 1)מחשב עם תקציב 6600-7000 ש"ח (מחשב בלבד ללא כל ציוד הקיפי) 2)המחשב מיועד בשלב ראשון לעבודה מהבית,משחקים בינוניים +, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות ובשלב שני להפוך לשרת ביתי (בעיקר לשרת הורדות וקבצים) 3)אין צורך בציוד הקיפי (קיים ממחשב ישן), בעתיד ירכשו עוד HD וכרטיס לווין להוספת אופצית PVR 4)אין צורך בכונן דיסקטים 5)העדפה למוצרים מחברות ידועות (ולא ל No Name) 6)נבחר מארז גדול לאפשר זרימת אוויר ומאוררים גדולים לשקט יחסי 7)מערכת הפעלה תירכש בנפרד 8)יכולת לבצע OC בסיסי בלבד ויכולת לשדרג ולהוסיף רכיבים עתידיים אשמח לקבל תגובות על המפרט הבא : INTEL Core2Duo (CONROE) E6400 2.13GHZ 2Mb SHARED CACHE GIGABYTE GA-8I965P-DS3 P-4/P-D/Core2Duo P965 DUAL DDR2 כרטיס רש…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-945P-DS3 Conroe Support G945PDS3 ¤ 435 1 מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ¤ 218 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 320GB SATA II 16MB Raid Edition WD3200YS ¤ 545 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1665 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1 סך הכל: 5622 ש"ח נבנה בTMS מיועד לאוברקלוקינג, מערכת הפעלה XP. ללא…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by cdr80,

היי חבר שלי ביקש ממני מפרט חלקי 1. מה התקציב המקסימלי? 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7. האם מתוכנ…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by רועיקי,

אמנם שאלתי לא מזמן, כרגע יותר ספציפי: *עריכת וידאו כתחביב \ לימודים בלבד. *התוכנות - פרימייר ואפטר אפקטס. אבקש המלצה למעבד i5, זיכרון 8GB ולוח אם, חשוב שכולם יתאימו למשימה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by אורי סקרן,

לבית. מעט אופיס, אינטרנט, בעיקר הורדת שירים וסרטים, שמיעה וצפייה גם בטלויזיה. לא למשחקים. דיסק קשיח 80 גיגה לפחות.צורב DVD. בתודה מראש

7. Started by padlets,

התקציב: 7 אלף שימוש המחשב: בעיקר לתלת-מימד אבל גם למשחקים, עריכת מוזיקה. אני משתש בתוכנות מאיה, זיבראש, cubase גם פוטושופ. זה הפרט שהרכבתי, אני עדיין לא סגור על החלקים ולכן אני מבקש שתגידו לי אם המפרט טוב. Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ₪1480 NOCTUA NH-U12P SE1366 Intel LGA1366 Cpu Cooler, יחידות 1 ₪260 GIGABYTE GA-EX58-UD5 INTEL X58, יחידות 1 ₪1540 G.Skill DDR3 12GB Tri Channel 1333MHZ 12GBNQ CL9 , יחידות 1 ₪1390 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2 BLACK, יחידות 1 ₪490 LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ₪110 SAPPHIRE RADEON HD4870 1GB DDR5 VAPOR-X PCI-E, יחידות 1 ₪960 ANTEC SOLO BLACK SILVER, יחידות 1 ₪380 Antec EarthWatts EA500 500W Retail, יחיד…

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by GolanBerlin,

אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL Core i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף מחשב.. המחשב מיועד לדברים הרגילים (סרטים,אינטרנט) , תכנות והרבה עבודה עם טקסטים (2007WFP Dell כבר הוזמן). חשוב לי שיהיה שקט, מקורר טוב (מתוכנן OC) עם ספק טוב (אם וכאשר אחליט על שידרוג משמעותי של כרטיס מסך) ועם אפשרות להריץ Pro Evolution 7 ו NBA 08 בצורה טובה. בניתי מפרט שאשמח לקבל עליו חוות דעת והצעות לשיפור במסגרת התקציב.. (צורב לא מופיע בכוונה.. יש לי אחד טוב שממשיך איתי הלאה.) INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1029 GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤587 SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤665 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL K…

10. Started by Shlomi123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה שווה את הניצול, אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי, משחקים... כמעט הכל חוץ מעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משהו מיוחד. משהו כמו פיפא 2014, פרו, NBA ודברים כאלה.. אולי בעתיד ישוחקו משחקים קצת יותר כבדים אז אפשרי לשים כרטיס מסך ומעבד יותר איכותיים ובכך לחסוך את השדרוג בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by Ronlos,

אהלן מומחים, מחפש בילד מומלץ למחשב גיימינ. פשוט. עד 3000 ש"ח. 1. תקציב: איזור ה3000 ש"ח כאשר ניתן לחרוג במידת הצורך. 2. שימושים עקיריים: משחקים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה (יהיה מחובר קבוע/לסירוגין לטלוויזיה בסלון בין היתר) . חשוב לציין שאני לא גיימר (אין לי זמן לזה) אז אני מחפש מחשב נחמד שמתי שארצה לשחק במשחקים שתפסו לי את העין לאחרונה (נגיד Borderland 3) אז אוכל להריץ אותם בכיף. לא חייב להיות משהו שיבטיח לי שיריץ את כל המשחקים הבאים שיצאו על ultra אבל לפחות שיוכל בקלות מה שכבר עכשיו בשוק. אמ;לק - רוב הזמן יהיה מחובר ל2 מסכים שולחניים עבור עבודה שוטפת (לימודים, מסמכים, מיילים וכו..) ולעיתים ארצה לחבר למסך הטלוויזיה בס…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by j,

הבנתי שאין טעם שאני אתפרע יותר מידי עם הכרטיס מסך ולכן חשבתי על הgainward 6600 u1780 pci-e 256 mb הארד דיסק של wd 200 gb sata 2 מארז THERMALTAKE SOPRANO VB1400 אני מניח שאני אקח AMD אבל עדיין לא החלטתי איזה, ולגבי הלוח אם יש באמת הרבה אפשרויות: asus/abit/dfi וכו.. אני לא אעשה OC אני רוצה לסגור כמה שיותר מהר לכן דעתכם בבקשה !!!

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by glotis,

הייתי מעדיף להגיע לסביבות ה5000, אבל 6000 נשמע לי יותר סביר. אני סטודנט אז אני כנראה לא ימצה את עד הסוף את SolidWorks, אבל חשוב לי שירוץ חלק. עוד דברים: - מסך 15.4 - זיכרון 4GB - זמן סוללה לא קריטי - נפח כונן קשיח לא קריטי - Windows 7 מבחינת הכרטיס מסך, לפי האתר של SW כתוב שצריך: A certified OpenGL workstation graphics card and driver מבחינת ביצועים ישנה לי DDR2 או 3 בזיכרון ו5400RPM או 7200 בכונן קשיח? תודה מראש

14. שלום אני אשמח לעזרה בקניית מחשב לאחותי למטרות עבודה משרדית ואינטרנט (ללא משחקים) חשוב שהיא תוכל להנות מצפייה בוידאו ביוטיוב ואם ובמידה יש DVD אז שיפעל טוב. הקנייה יכולה להתבצע היום או מחר באילת (12-13.12.2013) מה שאמור לאפשר יותר אפשרויות בתקציב, אבל לא חובה. אשמח למחשב הכי חזק בגדר התקציב בבקשה. הנה הפרטים: * תקציב: 2,000ש"ח * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * מעבד: בתקווה שאפשר i5, אם לא אז i3 * גודל המסך: 15.6 או 14 * מסך מבריק או מאט: עדיף מאט אני חושב, שיהיה LED * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיף עם מקלדת הכוללת numpad * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB, לא מבין בסוגים * כונן אופטי: לא חובה אבל עדיף אם אפשרי * מערכת הפעלה: WI…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  15. אוקיי, מת לי המחשב ויש לי כמה דברים שאני לא צריך לקנות. אז אל תכללו במפרט: זיכרון, מסך, צורב וכמובן רמקולים, מקלדת עכברגם לא. יש לי מסך 21" אז אם אני לא טועה עדיף גירסה של 8800GTS עם יותר זיכרון בשביל הרזולוציות הגבוהות. אוברקלוקינג? לא יודע האמת אם צריך, תציעו לי אתם. שורה תחתונה, משחקים כבדים, קירור נורמאלי, כפול ליבה ושיחזיק כמה שיותר זמן. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by TheShadow,

מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV PCI 370 1 370 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser V VM-8000A 870 1 870 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 500W ActivePFC 190 1 190 עכברים? Price Units Total MS Optical + Wireless 150 1 150 (נ.ב. יש פה 2X512 זכרון ADATA) מה אתם אומרים? מה הכרטיס הכי טוב שיש בKSP? אין להם את ה6800GT כרגע.. שווה לי בכלל לקחת 6800GT של XFX? או לחכות חודש עד שיגיע לפנדה מלאי חדש..? ושאלה 2 בקשר לאיורור ל…

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  17. שלום לכולם.. אני מעוניין במפרט למחשב בתקציב של 2500 ש"ח המחשב משמש לעבודה ביתית. 1 ג'יגה זיכרון. מעבד , פנטיום 4 3.0Ghz לוח-אם עם תמיכה של PCI-EXPRESS , ן - SATA , וחיבור רשת. (ומוכבן ששאר הדברים הבסיסיים , כגון : סאונד וכו'..) כרטיס מסך בעל 256 מגה , לא צריך משהו עצבני , לא הולכים לשחק עליו משחקים כבדים כונן קשיח בסביבות נפח 160 ג'יגה צורב דיוידי רגיל, משהו עממי תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור.. אין צורך במקלדת\עכבר\מסך\רמקולים

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  18. שלום לכולם לכל הקהילה, אני כבר רשמתי בעבר שאני רציתי במפרט ואתם אמרתם לי לרשום הודעה זו בכמה ימים לפני הקניה. אז בזמן הזה אני בניתי את המפרט שלי (בעתיד אני אפרסם אותו). אבל לאחותי אין מפרט. לכן, אני מבקש מכם לבנות לאחותי מפרט שיעלה רק המשחק ה-The Sims, מערכת הפעלה (אם אפשרי) Vista home, וזה ישמש בעיקר לסרטים, אינטרנט, שירים. (לא משהו שיצתרך הרבה השקעה, כלומר לא משחקים כבדים). כל מי שלא הבין אינני זקוק ל-OC.. בקשות מיוחדות: בשל שזה מחשב זול, זה חייב להיות עם מעבד AMD (כי הם יותר זולים). המארז: http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Tower&model_id=421961 *המחיר לא כולל מערכת הפעלה!!! השקעה על המחשב: 2000-2500 ש"ח למחשב זה. תודה לכל הגולשים, gbguy נ.ב. ערכ…

19. אני חיפשתי NetBook שיעבוד 24\7 רוב הזמן יהיה עם מטען. שימושים לרוב גלישה באינטרנט ומחובר תמיד לSKYPE. הסתכלתי על מעבדי ATOM, והבנתי שהנייד מסוג כזה לא יוכל לרוץ עם מוזילה כמה טאבים פתוחים ודיבור בסקייפ. עם המערכת שמגיע איתו זה WIN 7 ונוסיף לזה עוד אנטיוירוס לדעתי זה די מכביד, מה דעתכם? (אולי לינוקס יפתור את הבעיה במעבד חד ליבה ATOM)? יש מעבדי ATOM כפולי ליבה, הם יוכלו להתמודד עם סוג כזה של עבודה? בעקרון אני רוצה משהו קטן, אבל לא חייב חיי סוללה ארוכים כי רוב הזמן אני יהיה מחובר לחשמל. (שעה + לדעתי כל נייד יספק את זה) חשוב לי שיהיה שקט, קריר ויתמודד עם הדרישות. עם להסתכל מבחינת גודל, אז זה יחסית קטן ומעבד AMD כפול ליבה. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13266 איך הוא? במחיר י…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by bennash,

יש לו מחשב עם מעבד אתום על סף לא שמיש: הוא משתמש במקלדת וירטואלית כי המקלדת לא עובדת, הוא משתמש USB מצד ימין ורכזת USB כי צד שמאל לא עובד. הוא מעוניין במחשב עם מקסימום 11.9 אינץ' ואני עוד מגזים ושיהיה קל ככול הניתן. מעבד שיכול להריץ WIN7 (חשבתי עלAMD A4-A8), זיכרון שיכול להריץ "יריד תעסוקה וירטואלי" של יד2 (חשבתי 2-4 גיגה), כרטיס מסך שיכול להריץ HD רֶדִי, יש לו 15 מגה מהירות גלישה בבית ו5 מגה מהירות גלישה בחוץ + 1.5 גיגה הורדות עד לגמר השימוש במודם הסלולרי לכן הוא משתמש בעידן +. 1. מה התקציב המקסימאלי?1501 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. 1. תקציב מקסמיאלי - 5K עדיף לנסות לחסוך, חריגה של 100-200 שקל. 2. משחקים משחקי FPS כגון COD. וכל משחק אפשרי האמת שיצא. אין צורך במסך. גודל המסך שלי הוא 24 אינץ, הרזולוציה המקסימאלית - 2048 על 1536, אבל אני משחק ב - 1920 על 1080. 3.אין צורך בציוד הקפי. 4.תכללו איזה רכיבים שבא לכם, הכל יתקבל. 5.רמת השקט - 5 אבל לא הכי חושב לי העניין הזה. 6. לא מתוכנן Overclock 7. אין צורך במערכת הפעלה, וגם אם כן אני כבר אטפל בזה. 8.אין העדפה על חנות ספציפית, אזור המגורים - ראשל"צ 9. הבקשה היחידה שיהיה לזה חיבור לטלויזיה, הכוונה שאני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות בטלויזיה מה שקורה על המחשב, את הכבלים יש לי. 10. אני לא מתכנן לשדרג את המחשב.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני צריך שני מחשבים חדשים לבית אחד ב 8000 ש"ח שמתרתו משחקים ברמה הכי גבוה וכצת אינטרנט. והשני ב 6000 ש"ח שיוכל להריץ גם משחקים ברמה גבוה אבל בו אני צריך כוח עיבוד מפלצתי בשביל תוכנה שאני בונה (התוכנה משחקת משחקי מחשב אז חשוב שהמחשב היה חזק מספיק) והם מספיק זכרון אי שורפת זיכרון . שניי המחשבים לא כוללים מסך אל המחשב של ה8000 אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אל המחשב של ה6000 אני אולי יעשה הם ידרש עוד כוח עיבוד . קירור טוב דרוש. תודה מראש (אני דיסלקט בלי הארות אל שגיאות כתיב)

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by almog_o,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש המחשב הוא לצורכי לימודים ומעט למשחקים (מי מסוגל בלי) בליומדי הנדסת בניין משתמשים בעייקר בתוכנות גרפיות כמו אוטוקט שאין לי מושג מה הדרישות שלה... על המחשב להחזיק לפחות ל4 שנים בצורה סבירה. התקציב לא משחק תפקיד אבל נגביל אותו לסביובות ה4500 ופחות. אם אתם חושבים שזה תקציב מוגזם אז תמיד אני אשמח לשלם פחות P: אשמח לקבל את דעתכם במחשב שכדי לי לבנות מבכינה מפרטית תודה מראש אלמוג.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. בכל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד שלי לחשמל, התאורה של המסך מתחזקת וכך נעים יותר לעבוד עם המחשב. כאשר אני מנתק את החשמל, התאורה נחלשת מיד. מה יש באפשרותי לעשות כדי שהמסך ישאר בתנאי תאורה טובים תמיד, ללא קשר לחיבור\ניתוק החשמל ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by Lumber Jack,

כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המלצה למפרט התקציב הוא 2,500-3,000 כשהשאיפה היא כלפי מטה השימושים של המחשב: אינטרנט, מוסיקה, סרטים, משחקים קלים (לדוג' Football Manager 10 וCivilization 3) בקשות מיוחדות: - אם אפשר, בלי יותר מדי התעסקות במחשב, (שזה אומר בלי אוברקלוק, שההרכבה תהיה כלולה בתקציב, שאני לא אצטרך להתקין תוכנות מיוחדות וכו') - אם נכנס בתקציב - הארד דיסק של 500GB ו-4GB זיכרון פנימי - שהמחשב יוכל להריץ Windows 7 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.