עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dex954,

שלום לכולם, יש ברשותי HP DV7 שרכשתי בארה"ב, ולאחר שנתיים וחצי לוח האם נפח את נשמתו ועלות התיקון כ-1700 ש"ח. החלטתי לרכוש חדש במקום...עכשיו אני מתלבט האם לרכוש שוב בארה"ב מחשב נייד עם מפרט מעולה ועם אחריות רק לשנה http://tinyurl.com/3ap5tkz או להתפשר ולקנות ביותר כסף מחשב פחות טוב בארץ אך עם אחריות ל-3 שנים מה אתם הייתם עושים במקומי? תודה

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by erangoldman,

נערך - פורסמה שאלה חדשה ע"פ כללי הפורום

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. שלום! קצת היסטוריה גיזרתית - בעבר הייתי סטודנט והיה לי מקבוק פרו (שאני מוכר) ששימש אותי גם כמחשב נייד וגם כמחשב גיימינג. מצבי השתנה. כעת אני מחלק את זמני בין 2 מחשבים - מחשב netbook שממנו אני כותב עכשיו ומחשב נייח לגיימינג (בלבד) שיבוא עלינו לטובה. למרות השינוי במצבי, אני עדיין מחפש מחשב בקייס קטן ונייד שאוכל לקחת מאתר לאתר. ופה האתגר הבנתי שיש סוג של קלאסס מארזים למסיבות רשת שנועד להיות נייד, חזק, מאוורר, בילט אין עם ספק טוב ועם מספיק מקום לכרטיס מסך טוב. אחד מהם הוא ה- GTR Tech GT3, אחר הוא Armor כלשהו של Thermalrake... אני בטוח שיש עוד שאני לא מכיר. הבעיה היא שאני גם לא ממש מכיר מקומות שמוכרים אותם בארץ. לגבי ציוד נלווה - אני אצליח להתארגן עליו כבר לבד המסך א…

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אם רלוונטיי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מרכז …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה דעתכם ? אשמח להצעות לשיפור..תקציב 4000+- לא מתכנן OC

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תקשיבו כרגע יש לי מחשב די חלש שאני רוצה טיפה לשפר אותו . מעבד E2140 לוח אם P5VD2-MX תקשיבו החלטתי שאני חייב לשפר את המחשב הזה . מכיוון שבעזרת ה' אני אמור לקבל מתנה Q6600 והלוח שלי לא תומך בו אני צריך עכשיו גם לוח חדש + קירור למעבד [צפוי OC קטן נגיד לאיזור ה2.6-2.8] אני לא רוצה יותר כי זה המחשב האחרון שאני הולך לקנות בחיים עוד מעט צבא וזה ואחרי זה כבר לא יהיה זמן ואני רוצה מחשב שישאר לי לתמיד . הקירור הוא כנראה Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO שאני יכול להזמין אותו כולל הכל ב120 מאייבורי . מה שנשאר זה הלוח . עכשיו אני רוצה שתתנו לי המלצה ללוח טוב שיתאים לי גם לOC שרציתי . כמובן שיתאים גם למערכת שלי שכוללת גם 8600GT .. בקיצור תנו לי המלצות בכמה שפחות מחיר . תודה .

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by elior021,

אהלן אני רוצה לקנות מיני נייד עד 2000 שח הדרישות שיהיה כמה שיותר קטן עם 2 גיגה זיכרון מינימום תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  8. Started by urkoni2222,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מתאים למחשב שעבודת הגרפיקה שלו תסתכם בפוטושופ ולייטרום ללא 3d וללא אנימציה. עריכת תמונות רגילה. אשמח להמלצה, תקציב עד 700 ש"ח. נראה לי שלא צריך יותר מזה. תודה!

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  9. Started by Aviko,

ישמש אותי בעיקר למשחקים ותוכנות גראפיות, אינטרנט אלחוטי תקציב5000-6000 שקלים חדשים. תודה חברים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? : 3000 כולל חריגה 2. משחקים בינוניים-כבדים ועריכת וידאו (למי שמכיר בתוכנות כמו Sony Vegas ו AE) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. : משחקים חדשים (פעולה בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך בלבד-גודל 22 תקציב - 1000 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)-אם עוד מכניסים כזה דבר-כונן דיסקטים 5. X 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. * קודם כל , אני יודע שיש פורום 'כמה המחשב שלי שווה' , אבל אני מניח שהנושא שלי מתאים יותר לכאן. אז ככה , יש לי את הנייד הזה ברשותי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12526 בגרסא שלי המעבד הוא דגם אחד מעל (i3-3120m ) , ובא בלי ווינדוס (Free DOS ). הבעייתיות היא שהמחשב הוא ללא קבלה. את המחשב קיבלתי מחבר בעל עסק אלקטרוניקה שהביא לי אותו כמתנה על עסקה גדולה שסידרתי לו. העניין בעייתי כי במחשבים ניידים עניין האחריות הוא חשוב ביותר , אולי איכשהו אני אשיג ממנו קבלה או תעודת אחריות. אבל בואו נניח שאני מוכר את המחשב בלי אחריות , כמה לדעתכם הוא שווה ? המחשב חדש וסגור באריזה.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by redrabbit1,

המנכ"ל אצלנו בחברה רוצה מחשב לעריכת וידאו, אבקש מכם עזרה והרכבת מפרט למחשב כזה. התקציב פה לא משנה.

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by טל קפלן,

אני רוצה לקנות את המפרט הבא, כמה לדעתכם בחנות הכי זולה הכל יעלה לי...? לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 דיסק קשיח: Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 כרטיס מסך: GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box ספק: FSP 400W Nexus NX4000 FSP400-60PFN Retail מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (no psu)1 אשמח לתשובה, טל קפלן.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. Started by Idanp,

ללא ציוד היקפי אין העדפות אני פשוט צריך את הטוב ביותר שהתקציב מאפשר

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by dor17,

מה אתם אומרים על ZED www.zed.co.il יש להם 2 מפרטים מאוד מענינים יש לכם מה להגיב בנושא? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=19001 http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=477356 אני ממהר לקנות את המחשב וזה הכי טוב שמצאתי באינטרנט

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by yossigo,

ה-T42 הישן נשבר (פיזית) והוחלף כבר בחדש כי הגיע הזמן, אבל נשארו הרבה חלקי חילוף במצב תקין לגמרי. למי אפשר למכור? בטוח שיש טכנאים/מעבדות שיש להם שימוש לחלפים.

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  17. '1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ונחוץ כן,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בלי ציוד נילווה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by Tsachi E,

מתלבט בין: 13-inch 1.4GHz Core i5 MacBook Pro 256GB storage (mid 2019) לבין: Apple MacBook Pro (13-inch, 2.4GHz quad-core Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB SSD יש הבדל של 1000 שקל בינהם. האם ה2.4 שווה את ההשקעה של ה1000 שקל יותר? תודה רבה

20. צרפתי קובץ תמונה עם כל הנתונים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by Lyor,

צריך המלצה על הכרטיס הכי משתלם שיש בשוק, לא ממש משנה איזו חנות (יש עדיפות לחנויות מוכרות כמובן). עדיפות לחברות BFG,XFX. לא מוכן לקנות מהחברה PALIT מסיבות אישיות והמצלצות, גם שמעתי לאחרונה שעדיף להתרחק מZOTAC :-\ יש עדיפות גם לכרטיסים ממוהרים מהמפעל (לרוב כמו: TWIN TECH, BFG, XFX ) בכל מקרה רציתי לדעת מה הכי משתלם (ואל תתחילו להציע לי כרטיסים של ATI בבקשה!) יש צורך להביא גם את הדגם המדיוק של הכרטיס וגם את החנות (בקיצור לינק... ) תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by as66,

נתוני מחשב: 1)מחשב עם תקציב 6600-7000 ש"ח (מחשב בלבד ללא כל ציוד הקיפי) 2)המחשב מיועד בשלב ראשון לעבודה מהבית,משחקים בינוניים +, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות ובשלב שני להפוך לשרת ביתי (בעיקר לשרת הורדות וקבצים) 3)אין צורך בציוד הקיפי (קיים ממחשב ישן), בעתיד ירכשו עוד HD וכרטיס לווין להוספת אופצית PVR 4)אין צורך בכונן דיסקטים 5)העדפה למוצרים מחברות ידועות (ולא ל No Name) 6)נבחר מארז גדול לאפשר זרימת אוויר ומאוררים גדולים לשקט יחסי 7)מערכת הפעלה תירכש בנפרד 8)יכולת לבצע OC בסיסי בלבד ויכולת לשדרג ולהוסיף רכיבים עתידיים אשמח לקבל תגובות על המפרט הבא : INTEL Core2Duo (CONROE) E6400 2.13GHZ 2Mb SHARED CACHE GIGABYTE GA-8I965P-DS3 P-4/P-D/Core2Duo P965 DUAL DDR2 כרטיס רש…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-945P-DS3 Conroe Support G945PDS3 ¤ 435 1 מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ¤ 218 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 320GB SATA II 16MB Raid Edition WD3200YS ¤ 545 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1665 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1 סך הכל: 5622 ש"ח נבנה בTMS מיועד לאוברקלוקינג, מערכת הפעלה XP. ללא…

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by cdr80,

היי חבר שלי ביקש ממני מפרט חלקי 1. מה התקציב המקסימלי? 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7. האם מתוכנ…

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by רועיקי,

אמנם שאלתי לא מזמן, כרגע יותר ספציפי: *עריכת וידאו כתחביב \ לימודים בלבד. *התוכנות - פרימייר ואפטר אפקטס. אבקש המלצה למעבד i5, זיכרון 8GB ולוח אם, חשוב שכולם יתאימו למשימה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים