ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שנת הלימודים אוטוטו מתחילה ואני רוצה לרכוש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ולשעות הפנאי, הדרישות הם כדלקמן: * מטרות המחשב? עבודה משרדית-עבודה מרובה עם יישומי אופיס, צפייה בסרטים באיכות HD וכמובן אינטרנט. * גודל המסך? 13.3-14 (לפי תקן של אולטרהבוק). * משקל רצוי? עדיפות למשקל נמוך ככול האפשר-היות ואשתמש בו לאורך יום הלימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות עבודה, עדיפות ל8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל קומבינציה קיימת אפשרית-דרושים לפחות 128GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * הא…
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מעבד INTEL CORE DOU II E7400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43DS3L זיכרונות KINGSTONE 2GB DDR2 800 MHZ *2 כונן קשיח WD500GB SATA2 צורב LG DVDRW GH20NS30 *22 SATA שחור כרטיס מסך PALIT 9800GT 1024MB 256BIT ספק כוח EZcool 500W 120MM FAN PS1000 מארז TZAG ELITE CASE 2621 ש"ח. את כל הציוד ההיקפי כבר יש לי.....אני מחפש שיריץ לי משחקים (לא כבדים במיוחד) בצורה טובה ושישרוד לי לתקופה ארוכה. מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ההפרש במחיר הוא לא רציני (100 שח) איזה מעבד חזק יותר לשימושים: אינטרנט, אופיס, תיכנות, עבודה עם תוכנות כבדות וקצת משחקים
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
P4 3.0 GHZ 1mb lga 775 1024 DDRAM MSI CD-R Sumsong 52x MSI ne03 לוח אפ MSI NX6600GT sound card:7.1(8channels) 80GB S-ATA איך?
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן! אני סטודנט חדש למדעי מחשב, בעקרון המחשב ישמש בעיקר לצרכי לימודים ותכנות, אבל גם משחקים פה ושם (אם וכאשר יהיה זמן לזה...) בכל אופן, הנה 3 דגמים שמצאתי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אחד מהם (וכמובן אם יש דגם עדיף באותו אמת מחירים): Lenovo IdeaPad Z580 M81DNIV Asus K55VM-SX074V DELL 5520-32106G14AS משיטוט בפורום ראיתי שממליצים הרבה על הvostro, אבל ראיתי גם שהוא בא עם כ.מסך דיי חלש אז האופציה הזאת ירדה.. עוד שאלה שיש לי היא האם ההבדל בין i5 ל-i7 הוא גדול או יחסית זניח לשימושים שציינתי? תודה!! * מטרות המחשב? לימודים, תכנות, קצת משחקים חדשים * גודל המסך? 14 או 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף כמה שפחות * האם נדרש ז…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
דחוף!!! למשחקים ולאינטרנט ללא עכבר ללא מקלדת ולא חייב רמקולים אני רוצה radeon ללא מסך ועד 3000 שקל ולא שקל יותר ושיהיה מחשב טוב ( ) אה!!!! וחשוב!!!! מאיזה אתר הבאתם את המחירים
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני צריך מחשב ב-4K למשחקים אבל לא יותר מידי בעיקר פעם ב-משחקים כמו Underground כל פעם שיוצא Juiced וזהו בערך לא הרבה משחקים וחוצמזה גם לאייסיקיו + אינטרנט וזהו בעיקרון תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory *2 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case יותר מ-10000 אני מקווה. :
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
חיפשתי מחשב נייד קטן (13"-14") ויחסית חזק, בעל 2 ליבות ו4 נימים, שיהיה יחסית קל ודק. נתקלתי בסמסונג Samsung QX412, עם כרטיס גראפי GT520 פשוט נראה לי מחשב אידיאלי בשבילי... רציתי לשאול אם יש סיבה לא לקנות את המחשב הזה... הכי זול מצאתי בטרקלין חשמל : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=128312 אשמח לדעה...
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום תותחים המחשב שיש לי כהר 6-7 שנים התעייף אשמח לקבל עזרה אני מירושלים ככה שעדיף פה התקציב הוא 1500 אך יש לי כרטיס מסך HD5670 שאולי זה יחסוך לי אך הוא ישן טיפה ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט משחקים חלשים יחסית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב דוטה 2 הרזולוציה בינונית 3. לא צריך ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ( בערך 5-6) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא צריך מערכת הפעלה... 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר ג…
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אז זהו, אני קונה מחשב בימים הקרובים או שאני מחכה שאמא שלי תהיה בחו"ל בסוף אפריל, אם אני קונה בארץ זה יראה ככה: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) [ ¤ 896.2 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 585.75 ] 2 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteo…
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש נטבוק להורים - בעיקר לגלישה ב WIFI וקריאת ספרים אלקטרוניים גודל מסך - רצוי כ 7-8 אינצ' לא יותר מ 10 אינצ'. חייב להיות מט ולא מבריק אורך חיי סוללה - מקסימלי, סוללה ניתנת להחלפה מערכת הפעלה - ללא (אני מחפש ספציפית מחשב ללא מערכת הפעלה) תקציב - עד כ 1500 שקל, רצוי כמה שפחות
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בניתי את את המפרט למטרת גיימינג, הוא נראה דיי טוב אני רק רוצה חוות דעת סופית לפני שאני עושה את ההזמנה. מה דעתכם על המפרט? הייתם מחליפים משהו? (התקציב שלי עד 3600)
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
היי מחפשת מחשב לגיימינג וגם סטרימינג. שווה להזמין מחו"ל? יש מבצעים טובים בארץ בblack friday? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 (אפשר לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקיות חלקה) וסטרימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק במסך, 27 אינצ'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
1. לא כולל מסך 2. הכרטיס קול לא הכי מעניין אותי- שלא יהיה משהו תותחי ויקר אבל גם לא עלוב. 3. שיהיה עם צורב DVD. תודה למי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי נטבוק של אסוס 1215N. אני מנסה להריץ עליו SF4, ואני לא מצליח לגרום למשחק להשתמש בכרטיס של NVIDIA. תוכנת הבנצ'מארק שלו מדווחת על שימוש בכרטיס המובנה של אינטל, וכל שינוי שאני מנסה בהגדרות של NVIDIA לא עוזר. הפעם היחידה שראיתי שיפור בביצועים היה כשחיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HDMI. היה שיפור של כ-20% ב-FPS אבל עדיין השימוש היה בכרטיס של אינטל. חיפוש בגוגל מעלה שהדרייברים של ION מאד בעייתיים. מישהו יודע משהו?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום כולם אני יודע שזו שאלה שכבר נשאלה פה לא מעט אך לא הצלחתי לגבש החלטה מכל השירשורים שקראתי אני צריך את המחשב לשימושים בסיסים כגון אינטרנט ,סרטי HD , (אם הוא יחזיק משחקים כגון "קול אוף דיוטי" אז מעולה ). משום מה (לא ממש יודע למה) אני מתלבט בין דל לטושיבה אשמח לקבל המלצות ולשמוע את דעתכם.
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על מחיר 450 שח למחשב נייח ,ללא מסך, דגם i3 540, 1tr, 4 זיכרון, בן 7 שנים שהספק הוחלף לחדש, לוח האם תקין. בשביל משחקים לילדים וצפייה בסרטים?לא מעוניין להוציא כסף על חדש. יעבוד חלק?שווה את המחיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה בקשר למפרט, מה שאני מחפש זה ככה, מפרט בעיקר למשחקים, אין צורך במסך מעבד - AMD בטכנולוגיית 64bit, חשבתי על 3200 לוח - איך האלבטרון, אולי האסוס? זיכרון - 512MB או ג"ב? כ.מסך - הX800GT? אולי עדיף ללכת על משהו מבית nVidia? כ.קול - אני מניח שמה שמגיע עם הnForce 4 יספק אותי בהנחה שזה יחובר אנלוגית ל-2 רמקולים קדמיים בלבד? זהו בעיקרון, אה.. גם המלצה לקירור תבוא בטוב תודה.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום אני צריך הכנת מפרט עד 5700 ש"ח כמה בקשות: 1. שיהיה ב סוקט 939 2. אם אפשר להכניס בתקציב אז לוח אם PCI-E לא חובה SLI אם יש כזה דבר 3. כרטיס מסך חזק למשחקים 4. כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת ועכבר) 5. אם אפשר אז גם 1024 זיכרון את המחשב אני רונה שבוע הבא אבל אני רוצה ללכת כבר מחר לחנות שאני מתכוון לקנות בה ולראות כמה יצא לי תודה מראש tomerco
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי אנשים, הרבה זמן שלא עשיתי שדרוג למחשב, יש לי מחשב בן 10 שנים לדעתי, משהו בסגנון. הכרטיס מסך הוא 970GTX ככה שהגיע הזמן. אני מתכנן להזמין מחו”ל אבל אין לי ניסיון כל כך בנושא, ההבדלים במחיר כרטיסי מסך הם לרוב 1000 שקל, כולל מיסים. מה גם שאני לא סגור על איזה מעבד ללכת, AMD או INTEL, אם Intel זולים יותר ואפשר לעדכן את הביוס בשביל להימנע מכל הבעיות ששמעתי שיש אז מצוין. אני מתכנן לשחק על מסך 4K, אבל אני לא בטוח אם משתלם לקנות כרטיס מסך כמו 4090 במחיר פרוע כזה. חשבתי על ה-4070 TI SUPER, גם אם זה QHD נראה לי לא רע. חשבתי גם לחכות לסדרת ה-5000 לראות אם ירדו מחירים אבל לדעתי זה לא יקרה ואם כן אז לא בצורה דרסטית. ראיתי גם מבצעים ב-MICROCENTER, למישהו יש ניסיון עם חברת משלוחים ח…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
מי פה יודע מה המשמעות של השם שלי? מי שיגלה יזכה! אני רציני ב 100 אחוז!
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
זה מפרט שהרכבת בעזרת חבר ובעזרת עצת אנשים פה באתר. עכשיו אני צריך קצת עזרה בשינוי המפרט . ככה הראשון הוא בקשר ללוח האם אותו בחרתי רנדומאלית. אני מחפש לוח אם שתומך בצורה טוב בזיכרון שלי ושיהייה PCI אקספרטס. שנית איך המעבד שבחרתי? המארז שבחרתי נבחר על פי המלצה אבל אמרו לי שהדבר הכי טוב הוא- וזה מוביל אותי לדבר שלישי- אני רוצה מארז ללא ספק עם שני מאוורים 12 סנטימטר וכם ספק כח עם מאוור 12 סנטימטר עדיפות ל500 ואט ומעלה. מה לקחת ? כי זהפשוט מה שאמרו לי לקחת ואני לא מבין בזה בצורה טובה. להתחשב גם בעובדה שאני לוקח גם כונן של 80 בנוסף לזה של ה500 ולכן איפה שאפשר לחסוף בשמחה . תודה מראש והנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 4MB - BOX ¤810 לוח א…
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה למחשב בתקציב של עד 2500 ש"ח לא כולל מסך וציוד נלווה. השימושים העיקריים עם המחשב: - אינטרנט - אופיס - יכולת להריץ מספר משחקים (משחקי ספורט בעיקר כמו FIFA או NBA לדוג') בצורה טובה ואיכותית דיה חשוב לי מאוד שהמחשב יתאים לחיבור מסך CRT רגיל ולמקלדת ועכבר רגילים (לא USB או אלחוטי). אני מחפשת חנות באזור המרכז (רצוי אזור השפלה). אני לא מבינה גדולה במחשבים בלשון המעטה כך שחשוב לי לקבל תמיכה והכוונה מחנות טובה ואמינה. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 973 צפיות
-