ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,473 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי מפרט למשחקים בתקציב שבכותרת. שהמפרט יהיה בלי כרטיס מסך. תודה. שיהיה pci-E
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם אינני מבין בתחום ,לצערי, אם תוכלו לעזור אשמח תקציב עד 5000 ש"ח , מבקש לקנות נייד למטרות עבודה , מוסיקה, וידאו , תוכנות כבדות כמו קיו- בייס וכו' ישמש גם לישומים רגילים כמו משחקים ,סרטים אינטרנט וכו' , חשוב לי שנייד זה יוכל לעבוד כשעתיים לפחות על סוללות קיבלתי הצעה של 4400 ש"ח למחשב נייד TOSHIBA דגם SATELLITE L500-13T אשמח לקבל הצעות , הערות,הארות, וכמו כן אופציות לניידים חזקים וטובים יותר למול הדגם הזה עד תקציב 5000 ש"ח להלן מפרט הנייד שקיבלתי תודה לכולם Model Satellite L500-13T CPU Intel Core2 Duo T6500 (2M Cache, 2.10 GHz, 667 MHz FSB) OS Windows Vista Home Premium Memory 4GB DDR2 800MHz Display 15.6 inch wide Graphite Gray finish 1366x768 (HD) Gra…
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, לאחר מס' שנים שהנייד שלי שירת אותי נאמנות, הוא הלך לעולמו.. ואני עומדת בפני רכישת מחשב חדש, אני לא מבינה במפרט כל כך, אז אשמח לעזרתכם אני עובדת המון במחשב, רוב העבודה שלי היא במחשב, אבל מסתכמת באופיס ומיילים בעבודה שלי אני מאוד ניידת (אין לי משרד קבוע) ויש לי בעיות גב, לכן צריכה מחשב קל משקל עד כמה שאפשר, ודק שנכנס לתיק בקלות גודל המסך שמתאים לי הוא 11.6 אינץ אני צריכה מחשב יציב, אני נכנסת עוד שנה ללימודים באוניברסיטה וצריכה מחשב שיוכל להחזיק עכשיו כמה שנים אבל, וכאן המלכוד, התקציב שלי הוא דל, אני מוכנה להשקיע עד 3000 שח, במקרה חריג אוכל להוסיף עוד כמה מאות אבל מעדיפה שלא. אשמח מאוד לעזרה! מודה לכם מראש
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, ידידה שלי ביקשה המלצה למחשב נייד לצרכים הבסיסיים - אינטרנט, וורד, וסדרות. דרישה נוספת שהתווספה לרשימה היא שהמחשב יהיה מאוד זול - עד 1,300 ש"ח, או - 350$. היא נוסעת לארה"ב, כך שהיא תוכל לרכוש אותו שם. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, וסדרות. * גודל המסך? "13.3 ומטה. אם יש 15.6" שיותר זול, אז בכיף. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי, כמובן שעדיף כמה שיותר במסגרת המחיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בת…
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי : 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב אין בעיה לנצל את כולו ב) חריגה בתקציב 100 ש''ח 2. מה שימושי המחשב - 90% מהזמן להרצת משחקים 10% מהזמן לצפייה בVideo וגלישה (הרצת משחקים GTA V JUST CAUSE4 RDR2 משחקי באטלפילד האחרונים כמו כן משחקי COD האחרונים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 20 אינץ (רגיל) 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות (לא ULTRA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - הארד דיסק אין צורך, 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - פרמטר לא רלוונטי זה יכול לעשות מצידי רעש כמ…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מבקש מפרט בשביל מחשב חדש לאחי. מתוכנן לקנות מבחינתי היום. השימושים העיקריים שלו הם בסיסיים לחלוטין - גלישה באינטרנט, מולטימדיה, אופיס וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך יהיה נחמד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית אינטרנט משחקים פשוטים בפייסבוק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר מסך ורמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מעוניין במחשב שישמש בעיקר לאימון מודלים של למידת מכונה. קיים כרטיס RTX 3060 12GB, אך על המפרט לתמוך בשדרוג עתידי ל - RTX4090. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 +/-. מתאפשרת חריגה עד 1000 ש"ח עבור Futureproofing או פרמטרים חשובים אחרים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אימון מודלים של למידת מכונה פיתוח תוכנה - python/js 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רוכש בימים הקרובים מחשב חדש - ייעוד יחידי של המחשב הוא משחקים, נטו משחקים - המטרה שהמחשב יחזיק לאורך כמה שיותר זמן... שקט לא כל כך חשוב לי - רק אכפת לי מביצועים נטו - קירור טוב וכו'... תקציב 5,500 חריגה מקסימלית 5,700 צריך SSD למערכת הפעלה הולך לבצע OC למעבד המסך שאני רוכש (בתקציב נפרד) הוא ה- DELL U2311H. מארז חשוב שיקרר טוב, ושיאפשר סידור כבלים ברמה גבוה, לכן גם חשוב ספק מודולרי רק NVIDIA... בניתי בינתיים את המפרט הבא [table][tr][td][/td] [/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][table][tr][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr][td] [/td][td]מעבד :[/td][td] INTEL 2500K (TRAY) +P67 EXTREME 4 + NOCTUA NH-U12P SE2 - "השילוש הקדוש II " [/td][t…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב MSI EX600 בעל יציאת VGA , עם geforce 8400gs שלשום קניתי מסך מחשב 23" של LG מדגם W2362TQ במטרה לחבר אותו לנייד ולעבוד על מסך גדול ונוח. הבעייה היא שרזולציית המסך של הנייד היא 800X1280 וזו גם הרזולוציה שמוצגת על המסך הגדול כאשר אני עושה clone למסך. המסך הגדול הוא FULLHD עם רזולוציה 1080x1920 ולכן רואים על המסך הגדול מטושטש כי המסך לא ברזולוציה הטבעית שלו.. הוא מציג על 800X1280 ולא הצלחתי להגדיר דרך הנייד שיציג רזולוציה נורמלית על המסך החיצוני מה אפשר לעשות כך שהמסך הגדול יוגדר ברזולוציה הטבעית שלו?? תודה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
למפרט הבא איזה כרטיס מסך עדיף? מארז 100 GAMING ANTEC ANTEC HCG-520 520W ספק כח לוח DH67CL B3 H67 DDR3 INTEL מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600 קרור למעבד Arctic Freezer 13 זכרון KVR KINGSTON 4GB X2 DDR3 1333MHZ צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS Samsung - 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם מסך A0.3 U2311H 1:10000DCR 8MS(GTG) 23" DELL איזה כרטיס עדיף - Nvidia GeForce 460GTX 1G-5 GIGABYTE או ASUS - GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אז ככה אני לא צריך בכלל 512MB ! אם יש פחות מ-40GB זה טוב... שימו לי בבקשה מעבד Intel ... אפילו אם זה אחד מהסלרונים צורב אחד (לא דיוידי) ובלי כונן רק צורב בלי מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים... וזהו בערך.. תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
טוב הסיפור די פשוט. אחותי שגרה בקליפורניה שבארה"ב באה לביקור עוד שבועיים בערך, עכשיו אני רוצה שהיא תקנה לי נייד. איך אני יכול לדעת על מבצעים חמים באיזור המגורים שלה בשביל להנחות אותה לאן ללכת ? g0vner_x3
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנת הלימודים אוטוטו מתחילה ואני רוצה לרכוש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ולשעות הפנאי, הדרישות הם כדלקמן: * מטרות המחשב? עבודה משרדית-עבודה מרובה עם יישומי אופיס, צפייה בסרטים באיכות HD וכמובן אינטרנט. * גודל המסך? 13.3-14 (לפי תקן של אולטרהבוק). * משקל רצוי? עדיפות למשקל נמוך ככול האפשר-היות ואשתמש בו לאורך יום הלימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות עבודה, עדיפות ל8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל קומבינציה קיימת אפשרית-דרושים לפחות 128GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * הא…
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למחשב נייד, מי שמבין ויכול להציע כמה דגמים אני ישמח מאוד.. מטרות: - עבודה משרדית - גלישה באינטרנט - צפייה בסרטים אין צורך ביציאות מיוחדות.. מחשב ומסך: 1. סוג מחשב: מחשב אולטרה נייד. 2. כרטיס מסך: אין צורך בכרטיס מסך טוב במיוחד (המחשב אינו מיועד למשחקים). 3. סוג מסך: עדיף מסך LED. 4. גודל מסך רצוי: 11.6 – 13.3 אינטש. 5. רזולוציה: לפחות 768x1366. ביצועים טובים: 6. מחשב מחברה אמינה: HP, Dell, Asus, Toshiba. 7. מעבד טוב: אפשרDuo 2 Intel core או Intel core i3 (אפשר גם מעבדים אחרים). 8. מהירות מעבד: 1.86GHz – 2.66GHz . 9. נפח זיכרון RAM: 3072 MB – 4096 MB. אפיונים נוספים: 10. סוללה: מחזיקה לפחות 8 שעות עבודה (רצוי 8 תאים). 11. דיסק קשיח: …
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אתמול עשיתי עדכון דרך העידכונים של הוינדוס לNVIDIA והכל עבד חלק וראיתי מצוין בטלויזיה אבל היום הדלקתי את המחשב וחיברתי את הHDMI והופיע לי מסך כחול.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום... אחותי מחפשת מחשב לצורכי עבודות מסיביים של פוטושופ ברמה מתקדמת ותוכנות עיצוב כגון : 3dmax , solidworks , flash , ilustrator המחשב צריך להיות חזק ברמה של עבודה מאומצת התקציב הוא 4700 שח וברצונה גם מסך בדוגמת samsung 2243bw לא מתוכנן OC ורצוי לא לחרוג מהתקציב יטופלו בקבצי תמונות גדולים [לא יודע בדיוק גודל הקבצים] אין צורך להוסיף מערכת הפעלה ומחפשת לקנות באיזור רמת גן ממתין לעזרתם תודה....
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
P4 3.0 GHZ 1mb lga 775 1024 DDRAM MSI CD-R Sumsong 52x MSI ne03 לוח אפ MSI NX6600GT sound card:7.1(8channels) 80GB S-ATA איך?
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן! אני סטודנט חדש למדעי מחשב, בעקרון המחשב ישמש בעיקר לצרכי לימודים ותכנות, אבל גם משחקים פה ושם (אם וכאשר יהיה זמן לזה...) בכל אופן, הנה 3 דגמים שמצאתי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אחד מהם (וכמובן אם יש דגם עדיף באותו אמת מחירים): Lenovo IdeaPad Z580 M81DNIV Asus K55VM-SX074V DELL 5520-32106G14AS משיטוט בפורום ראיתי שממליצים הרבה על הvostro, אבל ראיתי גם שהוא בא עם כ.מסך דיי חלש אז האופציה הזאת ירדה.. עוד שאלה שיש לי היא האם ההבדל בין i5 ל-i7 הוא גדול או יחסית זניח לשימושים שציינתי? תודה!! * מטרות המחשב? לימודים, תכנות, קצת משחקים חדשים * גודל המסך? 14 או 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף כמה שפחות * האם נדרש ז…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
מחפש מארז, לוח אם וקרור שיתנו לי את התאים האופטימליים להמהיר i5-2500K ל- 5Ghz (עם קצת מזל) עיקר השימושים הכבדים במחשב הם: פוטושופ,לייטרום,mathlab, vs2010 וקצת premiere וכמובן משחקים כבדים אם יש זמן החלקים שיש ברשותי עכשיו הם: מעבד 2500K Patriot Viper Xtreme Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600, Timing 8-9-8-24 Voltage 1.65V - במקרה הצורך אני יעבוד איתו ב-1.5V ספק Enermax FMA-II 525Watt - יכול להיות שאני אחליף להספק גבוהה יותר אם יהיה לי צורך כ.מסך MSI NX8800 GTS 320Mb - כרגע אני לא פנוי לשחק, לכן אחכה עם שדרוג הכרטיס מסך, אולי אפילו עד שיצא דור ה-28nm Crucial M225 128GB SSD SATA2 הדרישות שלי הן: תקציב: עד 1500שח ניתן לחרוג קצת אבל אם ניתן לצמצם אז עדיף. יכולות קירור:עדיפות עלי…
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי לכולם מהשיטוט שלי פה באינטרנרט ביומיים האחרונים גבשתי לעצמי איזה מפרט ואודה לכם אם תאשרו אותו.אני חייב לציין שהמחשב מיועד לצרכים הבאים: 1-גלישה באינטרנט<שעתיים ביום>. 2-צפייה בסרטי DVD.<שימוש עיקרי> 3-ממש לא משחקים.<באופן די ברור:אני לא משחק בכלל.> 4-צפייה בטלוזיה באמצעות כרטיס טלויזיה. אז הנה המפרט: מעבד-AMD 2500XP BOX CPU לוח אם-יש 2 אופציות :ABIT NF7 SL או EPOX 8RDA+V2.1.על מה הייתם ממליצים? כרטיס מסך-פה טמון הכלב..קבלתי המון הצעות ואני ממש מבולבל אנא עיזרו לי .הנה חלק מההצעות: 1-CLUB 3D RADEON 9200 128 BIT 2-SAPPHIRE ATLANTIS RADEON 9200 3-CLUB 3D GEFORCE 4 MX 440-8X 4-NVIDIA GEFORCE TI 4200 5-CLUB 3D GEFORCE 4MX 440.כפי שהבנתם …
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
דחוף!!! למשחקים ולאינטרנט ללא עכבר ללא מקלדת ולא חייב רמקולים אני רוצה radeon ללא מסך ועד 3000 שקל ולא שקל יותר ושיהיה מחשב טוב ( ) אה!!!! וחשוב!!!! מאיזה אתר הבאתם את המחירים
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לקבל מפרט אמין של מחשב שולחני ביתי עבור שימושים בסיסיים כמו אופיס אינטרנט וכד', בלי משחקים (לפחות לא כאלה שדורשים יותר מידי), בלי דרישות מיוחדות של גרפיקה, תלת מימד, עריכת וידאו וכיו"ב. אין צורך בצורב דיוידי, דיסק קשיח, כרטיס גרפי, מקלדת, מסך, מדפסת, מערכת הפעלה ושאר הציוד ההיקפי. דגש על מארז איכותי עם איוורור טוב, ספק אמין, מעבד ממוצע (אינטל או א.מ.ד), לוח אם שלא יעשה בעיות וזיכרון של 2 ג'יגה. אין דרישות מיוחדות לגבי המראה החיצוני או מידת השקט, כל עוד הוא לא ירעיש כמו טרקטור. תקציב בסביבות 1500 ש"ח כאשר המחשב אמור לסחוב כמה שנים טובות. אין לי שום דרך לדעת אם המפרטים שמוצגים באתרים השונים באמת טובים או שפשוט מנסים להיפטר מרכיבים מיושנים/גרועים על חשבוני.…
-
- 16 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני צריך מחשב ב-4K למשחקים אבל לא יותר מידי בעיקר פעם ב-משחקים כמו Underground כל פעם שיוצא Juiced וזהו בערך לא הרבה משחקים וחוצמזה גם לאייסיקיו + אינטרנט וזהו בעיקרון תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש הארדיסק חיצוני שהוא ESATA? אם אני רוצה להעביר מידע למחשב הנייד דרך יואסבי 2 או דרך ESATA מה ההבדל?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory *2 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case יותר מ-10000 אני מקווה. :
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-