עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נתחיל בזה שאני רוצה את המינימום של המקסימום. זה אומר שאני רוצה את הדבר הכי זול שיתן לי להפעיל את CRYSIS על ULTRA HIGH עם רזולוציה של 1024 1280x ושיהיה לי גם FPS טוב. אם זה בלתי אפשרי בתקציב של 3500, אני מוכן אולי להגדיל את התקציב. אם אני לא טועה צריך כרטיס מסך 8800GT כדי להשיג את המטרה שלי ולכן אני רוצה אותו במפרט, אם מישהו ישכנע אותי 100% שלא צריך אז אני יהיה מוכן להוריד את הדרישה. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. עוד משהו, המטרה שלי זה גיימינג. ז"א שכל עוד אני מצליח לשחק ב CRYSIS ב ULTRA HIGH לא אכפת לי אם אני משתמש בספק ג'נרי, במעבד שמהודק ללוח האם עם מסטיק או בכרטיס מסך שבנו 200 ילדים בני 5 שגרים בפיליפינים. כל עוד אני אשחק והמחשב יעבוד - אני מרוצה. יש לי גם שאלה: יש לי כ…

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  2. היי, אשמח לחוות דעת על המפרט שאני מתכוון לרכוש. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח. השימושים הם גיימינג קל-בינוני, לא מעבר לזה. איני מתכנן לבצע OC. ברשותי מארז Thermaltake Swing שעליו יורכבו שאר החלקים ולכן הוא לא כלול במפרט (כמו גם צורב שיש ברשותי). מעבד : Intel Core i5-4430 Box לוח אם : Gigabyte GA-B85M-HD3 זכרונות : Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11H/8 דיסק קשיח : Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX כרטיס מסך : Sapphire AMD Radeon HD 7850 1GB GDDR5 ספק : Seasonic SS-450RT 450W המפרט הזה באייבורי יעלה 3180 ש"ח. (חריגה של 180 ש"ח מהתקציב) היו לי מס' התלבטויות, אם להעדיף מעבד I3 3220 ולחסוך. או לקחת כרטיס מסך חלש יותר, כגון ה-HD 7790. אבל ההבדלים בסכום הסופי היו לא גבוהים ולכן…

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by alfred3,

קיבלתי בשעה טובה את המחשב . בכל המבדקים אני רואה שהסוללה משכה 8 שעות בלי שום בעיה (היצרן מצהיר על 10) אבל אצלי משום מה כשהא טעון 100% הוא מראה על 4 שעות . טענתי את הסוללה טעינה ראשונה כ 14 שעות ,נתתי לה להתרוקן לחלוטין וטענתי כ 8 שעות אבל עדיין רשום שהיא טובה ל 4 שעות . מה יכול להיות לדעתכם ?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  4. המחשב הוא U350 של לנובו, מעבד סלרון ULV 723 1.20 GHZ זיכרון 2 ג'יגה קיצר, אני שמה סרט רגיל ששוקל 700MB וזה עובד סבבה לחלוטין במחשב, אבל שאני מחברת למקרן הסרט קצת מקרטע, ממש קצת, אבל שמים לב... השאלה שלי היא כזו: האם בגלל שלסרט יש רזולוציה נמוכה ומקרן מקרין בערך כמו 50 אינץ' אז הסרט מקרטע? או בגלל שזה מחשב חלש, ושהסרט על מסך גדול מבחינים בקרטועים...? תודה!

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by אורי מ.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לנער בחטיבה שכרגע השימוש העיקרי הוא גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.התחילה התעניינות בכל מיני משחקים אבל אין כוונה (לפחות כרגע) להשקיע במפרט רציני. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתוכנן להרכש מסך 23-24 FHD (מחוץ לתקציב של המחשב) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  6. אני גר באיזור הדרום ולכן המפרט הורכב ב iqpc באשדוד יש לי טלוויזיה LCD 22'' HD READY שתשמש בתור מסך המטרה של המחשב היא בעיקר למשחקים וסרטים השקט של המחשב חשוב מ 1-10 בסביבות ה 7 אני ממש לא מבין באובר קלוק (אשמח לקבל הסבר) כל הערה או הצעה לשיפור תתקבל אבל אין לי אפשרות לחרוג מעל 3700 שח תודה רבה על כל העזרה! מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪825 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ₪339 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪398 כרטיס מסך: [..] HIS HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪977 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪116 מארז: [..] Thermaltake V4 Black Edition (VM30001W2Z) - …

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  7. יש לי כרגע מעבד i7 3770k ו דיסק קשיח intel 520 240GB. אני כנראה אקנה דרך המבצע של הפורום את ה gtx670 . חשיבות השקט של המארז חשובה במידה דיי גבוהה. 8 בין 1ל10. אני לא בטוח לגביי הספק כח, אם הוא מספיק אמין לסחוב את המערכת. שוקל אופציה בעתיד לעשות OC לכן לקחתי לוח אם Z77. המחשב מיועד לגיימינג,תכנות והרצות תוכנות גרפיקה למינהן ובעיקר מולטיטסקינג כבד. חשבתי על המערכת הבאה : [table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪209[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪625[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td…

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  8. קניית מחשב נייד לעבודה נוח סרטים זול מהיר וקנייה במקום לא בהזמנה . צריך גם מפרט טכני וגם חנות ומחיר ושיטות של קניה בהנחה עם זה דרך כל מיני קופונים חבר הסתדרות המורים או משה.ו העיקר זה מפרט המחשב.!

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  9. היי, מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקלים ולא מתאפשרת חריגה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב יהיה בשביל לימודים בעיקר , עבודה משרדית ולצפו בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רק עכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב בגלל שהשימוש שלו יהיה ללמידה מרובה . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב בגודל סטנדרטי ולא קטן מידי . …

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by yaron17,

טוב אז ככה אני עורך וידיאו/אודיו חובב שחושב להתמקצע חיפשתי ומצאתי את החנות הזאת http://www.gamapc.co.il/pl_products~3.htm והבנתי שהיא גם טובה וגם זולה יחסית עכשיו אני צריך שתעזרו לבחור מפרט מבין המפרטים המומלצים שלהם שהם טוענים שנבדקו ונמצאו מתאימים לשימושים אלו כמו שאמרתי אני אעסוק גם באודיו וגם בוידיאו ככה שאני אזדקק גם ליכולות וידיאו (avid premiere וכו') וגם יכולת לעבוד עם cubase ו reason אני עובד עם המון VSTi ככה ששני ג'יגה זיכרון זה המינימום וכמובן אני אזדקק לכ. מסך חזק אולי quadro אני עוד לא בטוח כמו כן רצוי שהמע' לא תיהיה יקרה יתר על המידה כי אני עדיין בין לבין בתודה מראש ירון

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by ex_,

חשבתי לנכון שראוי גם פוסט כזה לפחות מצידי אחר אין ספור שאלות(זה לא אומר שלא יבואו עוד ) ועזרה בבניית מפרט שעד עכשיו הוא פשוט כל מה שרציתי ומעבר(טוב נו המאוור מרעיש יותר ממה שחשבתי....אבל שטויות) תודה

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by Mhaimonie,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד LENOVO G560 הסוללה שלו גוססת אני רוצה לקנות סוללה חדשה חלופית, א. איזה סוללה צריך לקנות? ב. האם עדיף להזמין ב-EBAY או מאתר באינטרנט בארץ? אשמח להפניה למוצר ב-EBAY או לאתר בארץ תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  13. Started by MISTER,

שימושי המחשב: משחקים כבדים יחסית ואינטרנט.

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by YANIVB25,

שלום חברים, אודה להמלצתכם/דעתכם בדבר מחשב מסדרה 5000 13 אינטש של דל המצ"ב. http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..161..213..2183..347..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=33201&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לא מצאתי עליו הרבה ברשת הבנתי שזו סדרה חדשה, למעשה הוא היחיד שמצאתי שעונה על כל הדרישות שלי, אם מורידים את אסוס (אחרי שנפלתי עם ה - ZENBOOK UX305 והצלחתי להחזיר אותו לחנות אחרי יום ולבטל העסקה) ואת לנובו שגם להם הבנתי שיש שירות גרוע.... בקיצור, אודה לדעתכם (או שכדאי לחשבו גם על טושיבה קירה 10Zׂ).

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  15. אני זקוק למפרט למשחקים בתקציב של עד 2800 ש"ח, לא כולל מסך וכרטיס מסך. בנוסף חשוב שבלוח יהיה כרטיס מסך מובנה טוב ככל שאפשר ע"מ שאוכל להשתמש במחשב עד שיגיע הכרטיס מסך מחו"ל. המחשב יהיה מבוסס על מעבד e?Athlon64 3600+ X2 DualCor לפחות. תודה על העזרה.

• 17 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by _Ultra_,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13-16 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב אני מניח, 5 שעות עבודה זה הרבה ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה, לא קריטי הסוג נראה לי. מדובר רק בעבודות משרדיות אז אם אתם חושבים שעדיף SSD אז SSD (ברור לי שזה בא על חשבון נפח, אני פשוט לא יודע כמה נפח יתפסו מסמכי האופיס). * כונן אופטי? מה זה ? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה, זה חשוב ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, …

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  17. שלום אשמח לקבל פידבקים על מחשב שאני מעוניין לרכוש http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700 תודה לעוזרים אין לי צורך בOC לא חשוב אם שקט או לא (עדיף שקט)

• 17 תגובות
    • 999 צפיות
  18. אופיס אינטרנטט ומשו לא חזק לאחותי בלימודים במכללה....... עם מסך וכל הציוד

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by yoni111,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 מבחינת הכל ,מסך סוללה ביצועים וכו" עריכה:ואיך הם גם מבחינת משחקים(COD AW,BF4,WATCH DOGS)

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  20. כבר זמן מה,שאני בחיפושים אחר מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי, (פוטושופ ועיצוב גרפי,adobe premiere, אפטר אפקטס, וגיימינג בעיקר) הגעתי בסופו של דבר לדגם הזה:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=14440 השאלה היא האם הדגם הספציפי הזה יספיק לי עם יכולות רינדור טובות לתוכנות עריכה ולהריץ משחקים בלי תקיעות על איכות נמוכה או שמה יש ללכת את האקסטרה מרחק ולשלם על דגם כזה:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14442 יש לציין ש 4269 שקלים זה הקצה של הקצה שאני מוכן להוציא. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  21. טוב הסיפור די פשוט. אחותי שגרה בקליפורניה שבארה"ב באה לביקור עוד שבועיים בערך, עכשיו אני רוצה שהיא תקנה לי נייד. איך אני יכול לדעת על מבצעים חמים באיזור המגורים שלה בשביל להנחות אותה לאן ללכת ? g0vner_x3

22. Started by gal651,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (אם לא כדאי אז לא) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג כבד מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג כבד מאוד ומשחקים כמו: BF4, watch dogs, GTA 5 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. ה…

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , בשאיפה לקנות בבלאק פרידיי אז אפשר להציע גם מחשבים ב5K. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודי מדעי המחשב, בינתיים רוצה להתחיל לפתח בANDROID STUDIO. משאיר אופציה לגיימינג בינוני (לא צריך על ההגדרות הכי טובות) המחשב הולך לשמש בעיקר ללימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אובר…

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  24. אהלן מחפש מחשב גיימינג מומץ ונוח שיהיה לא ממש כבד וכמה שיותר דק במסגרת תקציב של 3500 ~ 4000 ש''ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: גיימינג - LOL,starcraft2,tera ועריכה - פוטושופ ואילוסטריטור. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15 ולא משנה סוג המסך. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) חשוב שתהיה גבוה אך במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - * משקל רצוי? שיהיה משקל שפוי. * האם נדרש זמן סוללה …

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  25. Started by unknown,

מחפש לפטופ עם מסך 15' שיתאים לעבודה עם Solid Works, מדובר בשימוש בסיסי יחסית למהנדס מכונות ולא לעיצוב גראפי. אפשר גם לחרוג מ-4000(עד 5000) אם זה ממש קריטי.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים