ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, מטרת המחשב היא לגיימינג משחקים כמו BF3/4 , CSGO בעיקר משחקי FPS .. רזולוציית המסך תהיה FULLHD , אין צורך בציוד הקיפי,תוכנות מחשב והארדיסק ,מספיק SSD אחד . חנות פחות חשוב לי העיקר לא KSP/IVORY אלא אם יש חלק שמשמעותית משתלם לקנות מהם .. TMS , startpc הם סבבה אם יש לכם המלצות על עוד חניות אז גם טוב.. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב עד 500 שקל במידת הצורך .. לא מתוכנן OC ולא שדרוג עתידי. לא חשוב אם הכרטיס של AMD או NVIDIA, אבל המעבד אני כן רוצה של אינטל . משהו שהרכבתי זריז מstartpc 879 ₪ - Quad Core i5 4440 3.1Ghz S1150 379 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 299 ₪ - * מבצע * -8GB Crucial DDR3 1600Mhz 629 ₪ - * מבצע חג * - Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 Ghz…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב כעיקרון הוא לעבודות באינטרנט אקסל פאוור-פואינט וורוד. המשקל גם חשוב. מעדיף עד 2 קילו. ועוד משהו שחשוב זה הזמן שהבטריה יתוכל להחזיק מעמד, מינימום 7 שעות. בתודה מראש, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לבחור אחד מבין הדגמים הבאים (אני לא קונה את זה מכספי האישי ואין לי אפשרות לבחור דגם אחר). אודה לעצתכם. דגם: acer Aspire V5-571-53314G50Mass מעבד: Intel® Core i5-3317U CPU @ 1.70Ghz 1.70Ghz דגם: Dell inspiron 3520 מעבד: Intel® Core i3-2370M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים Antec Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer ספקי כוח SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 מחיר:5095 איך המפרט? האם יש משהו לשנות/לשפר? האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב ויותר משתלם בתקציב של 5100 …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את המפרט הבא כהצעה למחשב HTPC. הצרכיים שלי הם שהוא יריץ FULL HD בקלילות ותוכנות גרפיות כאלה ואחרות. בקיצור, אני רוצה שהמחשב יעשה הכל ובקלות, פרט כמובן להרצת משחקים עם גרפיקה מטורפת. המפרט הוא: מעבד: INTEL CORE I3-540 לוח אם: gigabyte ga-h55n- עם כניסת usb3 (לוח אם יחסית חדש נראה לי) כרטיס מסך: מובנה בלוח אם זיכרון: DDR3-1333 KINGSTON 4GB הארד דיסק: 500GB ספק כח: ENERMAX 400W מארז: - Mustiff MX31-A2 (מארז קטן HTPC) כולל צורב DVD slim מה החסרונות במחשב? כמה אמור לעלות מחשב כזה? תודה רבה על העזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Lenovo 3000 N100 שנכבה היום, הוא היה בלי סוללה ומחובר ישירות לחשמל ברגע שאני מחבר את הסוללה ואני מנסה להדליק אותו אני מקבל הבהוב של הסמל של הבטרייה של המחשב בכתום (סוללה ריקה או חלשה מאוד) והמחשב לא נדלק, ברגע שאני מוציא את הסוללה ומנסה להדליק את המחשב שום דבר לא קורה מישהו יכול להסביר לי מה קרה ודרכים שאפשר לטפל בזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (מיינקראפט), צפיה בסרטים, עריכה גרפית, ממש ממש קצת פוטושופ... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אם מוצאים מאט אז עדיף מאט אבל אפשר גם מבריק וגודל 15.6 * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העיקר שתהיה טובה אני יודעת שזה אולי בלתי אפשרי למצוא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים ולימודים( תלמיד תיכון) * גודל המסך?כמה שיותר גדול האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אלחוטי * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עד 10 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 1 TB * כונן אופטי? כן כולל צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? מעבד לא מסדרת U
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שיש פה כמה דיעות שליליות על סדרת הסטודיו 155X שדווקא חשבתי לרכוש אחד מהם. אשמח אם תחוו לי את דעתכם על המפרט הבא: PROCESSOR New 2010 Intel® CoreTM i5-430M (2.26GHz base, up to 2.53GHz, 2C/4T, 3MB/L3) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 32-bit, English edit WARRANTY & SERVICE 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service edit ALSO INCLUDED WITH YOUR SYSTEM COLOR Aberdeen Silver CHOOSE YOUR COLOR Aberdeen Silver Display Back MEMORY 3GB DDR3 Shared Dual Channel at 1066MHZ, 2 DIMM HARD DRIVE 320GB 7200RPM SATA Hard Drive SECURITY HARDWARE Fingerprint Reader with DigitalPersona software LCD PANEL 15.6 inch High De…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מפרט 1: מעבד - Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray קירור למעבד - ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם - MSI H61M-P20 DVI VGA מארז - Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic זיכרון - Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 (2) דיסק קשיח - Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MB כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כונן אופטי - SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK מפרט 2: מעבד - INTEL Core I5-3450 3.1 6M לוח אם - INTEL BEARUP LAKE DH67BL HDMI+DVI 1333 מארז - CASE THERMALTAKE V4 BLACK EDITION VM30001W2Z ספק כוח - ENERMAX NAXN 450WATT כרטיס מסך - GALAXY GEFORCE GTX550Ti 1GB DDR5 192BIT VGA/DVI/HDMI ז…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך לפטופ יצוגי שיראה יפה, אולטרה בוק 13.3 אינץ' שיהיה קל ויחזיק לי 3 שנים.(הלפטופ מיועד לשימוש יומיומי בבית כשהוא מחובר לחשמל, ולפעמים לפגישות עיסקיות). שימוש: 90 אחוז מהזמן אינטרנט ותוכנות אופיס(שימוש כבד עם הרבה חלונות במקביל). 10% אחוז מהזמן תוכנת עריכת וידאו premier, והמרת קבצתי וידאו (מכיוון שאני עושה את זה לעטים רחוקות אני מוכן לחכות כמה דקות יותר במקום להוסיף אלפי שקלים לשיפור הביצועים). תקציב: הכי זול שיעמוד בדרישות. ראיתי המון דגמים החל מ4750 של סמסונג (הכי זול שמצאתי) http://www.fre.co.il/pl_product~1938~39~89.htm ועד הזנבוקים של ASUS. אני גמיש בתקציב אבל רוצה לקבל תמורה הכי טובה עבור התשלום. (לשלם עוד 1000 שקל בשביל 10 אחוז שיפור בביצועי …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה,נשרף לי לוח epox של האתלון שלי,בגלל שיש לי עדיין אחריות עליו ואין יותר לוחות כאלה אני מקבל פיצוי של העלות,כלומר תכלס העלות של המפרט היא 4000,כי התקציב שלי הוא 3600. המחשב מיועד למשחקים ולעבודה שוטפת,מה לקחת?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה, עמיתה לעבודה פנתה אליי בבקשה. היא צריכה מחשב שישמש אותה לכל צורכי העבודה שלה (גלישה באינטרנט, קריאת מסמכי אקסל ענקיים, מצגות POWERPOINT) וכן אפשרות למשחקי מחשב (בשביל הילדים והבעל). משקל לא משחק פקטור מרכזי, אך קירור דווקא כן. האם יש חיה כזו? מחיר מבחינתה לא מהווה גורם מקביל. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה הרבה זמן שלא התענינתי במה הולך בשוק היום ואפשר להגיד שאני די תקוע שנה וחצי אחורה. אם היה לי זמן סביר להניח שהייתי גולש קצת ומתעדכן מהר מאוד אבל המצב הוא שאני כרגע בצבא ואין לי זמן לזה בכלל. אני צריך לבנות מפרט ולתת אותו לאבא שלי שיקנה, חשוב לי יותר שתמליצו לי על רכיבים מרכזיים ופחות על מארזים וכאלה בגלל שאין לי מושג מה הולך היום במעבדים, כרטיסי מסך, זכרונות ולוחות אם. למחשב אין יעוד מרכזי רק רצוי שהוא יהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים בצורה טובה בשביל האחים שלי שיוכלו לשים מה בא להם ואני לא מדבר על דרישות של גיימרים או משהו כזה, שימוש באינטרנט, צריבת סרטים אולי, ועבודה משרדית. אני גם צריך הצעה למסך אל סי די טוב. זהו מקווה שלא חפרתי יותר מדי פשוט אין לי הרבה זמן ואנ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב עד4000 ש''ח * מטרות המחשב : עבודה משרדית, סרטים ומשחקים [ME 3 סקיירים וכו' , תגידו לי אתם אם זה כבד] * גודל המסך : לא רוצה משהו ממש קטן ... 15 אינץ' * רזולוציית המסך : לא כ''כ קריטי.. אני מניח שאלך על הממוצעת 1600-900 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא יודע ממש מזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן . * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא במיוחד אבל שמעתי שלDELL יש תקופת אחריות ארוכה יחסית וזה בונוס רציני…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
i3 1.8ghz 4g ram ddr3 15" http://www.bestbuy.com/m/e/product/features.jsp;jsessionid=D1EEAD77BFE5D4A082E01DB7D313C119.bbmdotp-app32-124?skuId=7498211&type=moreInfo&product=hardGoodPrd%3A1219275163834&id=1219275163834 זה המחשב במצב חדש ועם אחריות תקפה לעוד כמה חודשים..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב בן 6 שנים... מכיוון שאני בצבא אין לי טעם לקנות מחשב חדש עד שאני משתחרר (חצי שנה). לכן אני רוצה לשדרג אותו שיוכל להריץ משחקים כבדים על 1680X1050 בכמה שפחות כסף, תקציב מקסימאלי 2000 ש"ח. ntel Core 2 Duo E6300, 1.8Ghz ( OC 2.333 GHz) Gigabyte GA-945P-S3 v1 (Intel Lakeport i945P) G Skill 2 GB DDR2-800 DDR2 Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 NVIDIA GeForce GTS 250 (512 MB) Dell 2209WA (Digital) [22" LCD] ST3500418AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) WDC WD1600JS-55NCB ספק כוח 400W (שחכתי את שם היצרן אבל אני יודע שהוא לא ג'נרי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. פרסמתי כאן בקשה למפרט ב-4000 ש"ח אבל לא כל כך התייחסתם.. אז ניסיתי לבנות משהו לבד וללכת לפי המפרטים שמפורסמים באתר ולפי מה שקראתי בדיונים קודמים ובניתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪967 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪150 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪306 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪319 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחר שבדיון נפרד המליצו לי לקנות ASUS 1000HE, ביררתי בשירות לקוחות של כמה חברות לגבי איך "מגיע" המחשב ב-SKYPC אמרו לי שהמחשב שהם ספקים יכול להגיע עם 2 ג'יגה, בתוספת תשלום כמובן. עם זאת, הם אמרו לי שאין באפשרותם לספק מחשב עם חלונות XP באנגלית, וזה מגיע מהם רק עם עברית. בנוסף, לא ראיתי אף חברה אחרת בארץ שמוכרת את המחשב עם חלונות באנגלית (קנייה בחו"ל אינה באה בחשבון) שאלתי היא לגבי התקנת חלונות XP באנגלית. במידה ואני מתקין חלונות XP באנגלית, דבר שייאלץ אותי לפרמט (הלא כך?), איך אני מתקין את הדרייברים שם? האם בכלל צריך דבר כזה? איך אני מתקין חלונות בכלל אם אין כונן CD? אני פשוט לא מבין גדול בניידים, ובנטבוקים, שאינם מגיעי עם כונן CD, תהיתי היכן נמצאים הדרייבר…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם הדוד שלי בא לביקור בארץ מארצות הברית... כדאי שהוא יקנה שם את הכל ואני פשוט יקנה מארז בארץ ויבנה פה את המחשב??? המחירים שם פשוט מצחיקים... עם כל הרכיבים האלה אני חוסך כ - 4000 ש"ח בארץ!!! אבל מה עם ביטוח? אני מאמין שהרכיבים האלה די אמינים? ואפשר לעבור איתם במכס... רכיבים קטנים שנכנסים אפילו לתיק היד.... Intel® Core 2 Duo E6600 Conroe Processor 2.4GHz, 1066FSB, LGA775, 4MB Cache Retail ***Free Shipping*** Remove $316.90 $316.90 Asus P5B P965 Pentium Extreme/Pentium D/P4/Celeron D 1066FSB LGA775 DDR2 ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail ***Free Shipping*** Remove $149.99 $149.99 OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי הזדמנות לקנות מחשב בחו"ל מצאתי את האתר www.scan.co.uk שהבנתי שהמחירים צריכים להיות זולים, רציתי לדעת אם משתלם משמעותית לקנות פה ואם כן איזה מפרט כדאי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 פאונד, אפשר לחרוג אם שיפור משמועתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה סרטים\סדרות ומשחקים מדי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא יהיה מרעיש באופן מוגזם …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לברר לגבי מחשב נייד יד שניה או.... מחיר בסביבות 3000 נתקלתי במחשב דק במיוחד של IBM אשמח מאוד לקבל המלצות חשוב לי שהמחשב יהיה קל כמה שאפשר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, בעבר נעזרתי בכם בצורה טובה בחיפוש מחשב בסכום גבוה יותר, הפעם אני צריך שתרכיבו לי הצעת מחשב בסכום של בערך 3300 שקל (אפשר לשחק עם הסכום כלפי מעלה אבל לא דרמטית). עקרונית אני מעוניין במחשב עם מסך LCD רצוי 17 אינץ', עם WIN XP מקורי, לא צריך כרטיס מסך מיוחד (המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים ופחות למשחקים, אבל רצוי שהוא יאפשר הרצה של משחקים ברמה מסוימת). אם אפשר גם המלצה למדפסת (הצעות גם למדפסות לייזר שחור לבן יתקבלו בברכה). תודה רבה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למפרט מחשב עד 4.5K שמיועד בעיקר למשחקים . אני חייב שהמפרט יהיה מורכב מKSP , זה לא בשבילי כך שאין לי ברירה אחרת . שהמעבד יהיה של intel וכרטיס מסך של nvidia . מצטער שלא מילאתי את השאלון , מאחר שהמחשב לא בשבילי אז כל מה שרמתי למעלה זה המידע שידוע לי . אין צורך במערכת הפעלה , ללא מסך וללא ציוד הקיפי . רק מחשב שמיועד למשחקים , אני מאמין שבעיקר FPS וכאלה ... הא ושיכלול 120 ssd+ עוד טרה "רגיל" . הsamsung 840 מצוין אלא אם כן יש לכם המלצות על משהו . אפשר לחרוג ב 200 שקל מהתקציב .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-