ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש הצעה למפרט מחשב ללא מסך וללא ציוד פריפריאלי. תקציב: 2000-3000 ש"ח (עם העדפה משמעותית לכיוון ה-2000). אשמח אם תוכלו לציין איזה שינויים (CPU, לוח, או כרטיס מסך) מומלץ לבצע כדי להוזיל את המפרט, בטווח הנ"ל, תוך שמירה מקסימלית על יעודו. יעוד: משחקים ובעדיפות משנית עבודה עם מכונות וירטואליות. משחקים - אני בעיקר משחק RPG 3D (יענו משחקי תפקידים\הרפתקאות תלת-מימדיות) לדוגמא Neverwinter Nights 2 או The Elder Scrolls IV, לא FPS (כגון CRYSIS) או משחקים אחרים שדורשים זמן תגובה מהיר. מסך נוכחי: אני עובד עם 19" CRT שתומך ברזולוציה של עד 1600x1200. יש סיכוי קטן שאעבור ל-LCD בגודל 22 או משהו כזה. 1. אני לא מעוניין שהמפרט יושפע יותר מדי ע"י האופציה להחלפת מסך. 2. הייתי שמח לשמוע ה…
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
במפרטים של ניידים לרוב לא מפרסמים מידע טכני חשוב, כמו לדוגמה: כרטיס רשת: כותבים Gigabit Ethernet במקום Realtek RTL8111B כרטיס קול: כותבים HD Audio במקום Realtek ALC889A כרטיס מסך: כותבים Intel HD במקום GMA 4500 וכד'... מאוד קשה למצוא היום פרטים טכניים על ניידים, כל פעם זה אינסוף חפירות בגוגל. האם יש איזה מקום מסודר בו ניתן למצוא מידע טכני מפורט?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כאן מפרט שהייתי רוצה שתגיבו לי עליו, המפרט הוא בעיקר למשחקים,...תגידו לי מה צריך לשנות או להוסיף וכו'..תודה. AMD athlon XP 2500 + barton (512k, 333mhz) tray CPU-583.89 nis Thermaltake smart & silent volcano 9 cool mod CPU cooler for AMD-121.49 nis 550.87 -(ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA 133, DDR400, AGPx8, 5.1 sound, USB 2.0 Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory-451.18 nis Western Digital 80GB 7200 rpm 8mb buffer ATA100 HDD-542.93 nis Samsung Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive-95.58 nis ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card-1199.98 nis CD-ROM LG x 52-119.42 nis LG 52/24/52 Bulk CD-RW-269.88 nis אני לא יודע איזה מארז לקחת...קיוויתי שאתם תוכ…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מפרט: Intel® Core™ 2 Duo processor P8700 ( 2.53GHz 1066MHz 3MB ) Genuine Windows 7 Home Premium 64 NVIDIA GeForce GT 240M 512MB 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz 14.0 " HD Wide LED 1366x768 Industry Standard Touchpad 320GB 5400 DVD Recordable (Dual Layer) 6 Cell Lithium-Ion Intel Wireless Wi-Fi Link 5100 Bluetooth Version 2.1 + EDR שוקל 2.1 ק"ג זמן סוללה (ע"פ האתר 6.5 שעות לסוללת 6 תאים) ומשטח טרקפאד מולטי טאץ' . נשמע מבטיח לא?.. מדובר על הדגם 41896HU http://shop.lenovo.com/us/notebooks/ideapad/y-series/y450
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, טוב, כרגע לאחר חזרתי ממילואים, ההתלבטות היחידה היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=5173 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3232 מבחינת מיפרט שניהם עונים על השדרישות שלי והמחיר שלהם פחות או יותר דומה, על כן עומדת השאלה מה עדיף מבחינת ביצועים לצד מארז חזק. תודה, דרור
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי כבר: 1. מעבד E6850 2. כרטיס קול x-fi platinum מהמחשב הקודם. מה שמשאיר לי בחלוקה הגיונית (לדעתי) בערך 4000 שקל לשאר ה PC ו 2000 למסך. אם זו השקעה שווה, אני יכול להתגמש אפילו עד לעוד 1000... מה אני רוצה: מחשב שישב אצלי בחדר (שקט) "רב שימושי", זאת אומרת שאני קצת משחק, רואה סרטים על המחשב, עובד קצת עם תוכנות כבדות למיניהם ובעיקר מחזיק עליו מוזיקה. שלא יהיה ספק, אני מעביד אותו קשה... חשבתי על לוח אם עם chipset p35, ושני דיסקים קשיחים, אחד למוזיקה ואחד לשאר (כרגע יש לי 160G רק למוזיקה והוא מפוצץ). אבל כל הצעה מתקבלת על הדעת... בקשר למסך, רציתי לפרגן לעצמי באיזה 20-22''. אבל אין לי ממש סטנדרט בקשר למחיר, אז אם אני לא יכול לקבל בשביל זה משהו טוב באמת רק תג…
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה (שלי ישנה בת כ9 שנים) אני די מבין בחומרה אבל אני רוצה להתייעץ עדיין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אחד לחסוך אחד לא לחסוך . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על איכות גבוהה (כמה שיאפשר התקציב ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO 2033, IV, AC:B , BFBC2 (הבנתם איזה כובד חחח) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, רכשתי תחנת עגינה אוניברסלית USB 3.0 של ASUS עבור מחשב נייד SAMSUNG. האם תחנת העגינה אמורה לספק את ההזנה/הטענה למחשב? או שעדיין צריך לחבר את המחשב למטען שלו. כאשר אני מחבר את המחשב לתחנת העגינה בעזרת כבל ה-USB המחשב אינו נטען . תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב נייד של דל. כמה דברים חשובים לי: 1. מעבד core i7 סופר חזק. 2. מחשב מהיר ועוצמתי, זכרון גדול. 3. נראות טובה 5. מחיר... שלא יעלה על 3500. אין לי בעיה גם לקנות ביד 2. לכן, אם יש לכם המלצה על מחשב יקר יותר, אך שאוכל למצוא אותו במחיר הנ"ל ביד 2 - לכו על זה ;-) תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בערך בין 5000-5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דברים בסגנון של BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט הוא לבן דוד שלי והוא עד 5700 שקל , הצעות לשיפור יתקבלו בברכה CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.25 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 588.25 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 502.59 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XTV 128MB DDR DVI VIVO Retail Video Card [ ¤ 1227.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / …
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי חבר'ה, המחשב הישן שלי שכבר אצלי איזה 5 שנים מתחיל לגסוס, ואני רוצה להחליף אותו... בעיקרון הדרישה זה: מחשב עבודה/אינטרט תמיכה ב-2 מסכים וTVOUT יכולת להריץ באופן סביר משחקים חדשים בלי OC אני מנהריה, משהו באיזור זה עדיף מבחינת רזולוציית מסך זה משתנה, כרגע אני עובד עם 2 מסכים במקביל 1 של 1280 על 960 והשני 1440 על 900 או 960 אני לא בדיוק זוכר. תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום חברים ! אני כל יום מרגיש יותר ויותר, שהגיע זמני לשדרוגון קטן, והנה, כמובן מתיעץ איתכם. אז ככה: המפרט שלי רשום בצד. מה שאני מתכנן לעשות, זה הדבר הבא: להחליף את לוח הקיים שלי ב DFI LANPARTY ULTRA D SLI ולקנות איזה 8800GTS340 נחמד. הפחד שלי, זה החוסר מאזן ותופעות צבר-בקבוק למיניהם. האים לדעתכם שווה ? PS אין צורך לשאול על OC, תקציב וכו' . על הדברים האלה אין פה מקום לדיון. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום ! ראיתי כרגע בנעה מחשבים בנדל יוצא דופן ומרשים - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1393 ורציתי לבקש ממכם להרכיב לי באותה חנות מחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח כולל הכל פרט לצורב וסי די , תודה מראש ! (יש עדיפות לציוד הקפי משובח.) *הבנדל כבר נקנה ..
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
דרושות המלצות מניסיון בבקשה רצוי מחיר משתלם יחסית כמובן, באתרים בחול נתקלתי בהרבה משטחי עגינה שלא נתקלתי בהם בZAP כדי להזמין מebay? תודה על כל עזרה נ.ב. DELL XPS 1530 ז"א שמותאם ל 15 אינצ' עדיפות עם יציאות USB בבקשה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
טוב...עזבו את זה שאני פה מוצפת במחשבים שאני כבר לא יודעת איזה מחשב אני רוצה לקנות או לא לקנות ובכלל אולי כדאי לא לקנות מחשב בכלל ופשוט ללמוד לכתוב ממש ממש יפה בכתב דפוס ולחכות לסרטים שיגיעו לטלוויזה...ותכלס מי צריך פייסבוק ומסנג'ר יש טלפון...) (אחרי שהוצאתי את התסכולים שלי על מחשבים בכללי....) אני פה בפורום קוראת ופה ושם אני רואה שאמור לצאת או שכבר יצא WIN7 עכשיו מה זה אומר ? לחכות עדין עם קניית מחשב עד שהמחשבים כבר כולם יעבדו עם הWIN7 ? הסמסטר שלי מתחיל בסוף אוקטובר אין לי בעיה למשוך עוד קצת בלי מחשב השאלה אם זה יהיה שווה את זה? השאלה השניה שלי זה אם זה ישפיע על המחירים בשוק... מחשבים שפעם הייתי קונה ה3500 עכשיו יעלו יותר כי יהיה עליהם הWIN7 או פחות כי לא יעדכנו ע…
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
just wondering how would a comp bought by someone who has money AND know about comps & hardware would look like. post your suggested specs, and remember, the 50,000$ "limit" could be raised, its a hypothetical situtation anyways.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם אי צריך המלצה למיפרט רק למחשב(הקופסא ) בלי ציוד נילווה ובלי כרטיס מסך - יש כברPCIE HD4670 מהמחשב הקודם אני ניסיתי להרכיב גם בעצמי אך השאלה שלי היא האם מומלץ לקחת QUAD כמו Q8300 או לקחת מעבד פנטיום 6300? האם במישחקים של היום המעבד E6300 הוא צוואר בקבוק או לא? יש לי היתלבטות: האם לנצל את כל התקציב הזה בלי כרטיס מסך וככה לקחת מיפרט חזק יותר ולהיתשמש בכרטיס הקיים ובעתיד לשדרג לכרטיס תומך DX11 או לקחת מיפרט בסיסי עם E6300 וDDR2 וכרטיס מסך GTS 250 שניכנס לתקציב? ודבר נוסף ראיתי שיצא מעבד חדש האטלון X3 435 שהוא עולה כמו הE6300 - האם עדיף ללכת על מיפרט שמבוסס עליו? כי מי שאני בונה לו מעדיף אינטל ולא רוצה AMD ולכן לא יודע מה להציע לו החלקים שצריך הם: מעבד לוחM זיכרון H…
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שאני מנסה להוריד למחשב סימס 3 וזה לא הולך,ניסיתי גם על מחשב נייח(מסך 15 אינץ') וגם על נטבוק, לאחרונה קניתי את המשחק המקורי,גם הוא לא עבד על שניהם. אני מחפשת מחשב שהמשחק יעלה עליו במאה אחוז, אני צריכה אותו רק בשביל המשחק,שום מטרה אחרת, לא משנה לי אם נייד או נייח,במחיר הכי זול שאפשר,ללא ציוד היקפי. באיזור חולון. התקציב הוא עד 1000 שקלים במידה והוא נייח. תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי חברה, עמיתה לעבודה פנתה אליי בבקשה. היא צריכה מחשב שישמש אותה לכל צורכי העבודה שלה (גלישה באינטרנט, קריאת מסמכי אקסל ענקיים, מצגות POWERPOINT) וכן אפשרות למשחקי מחשב (בשביל הילדים והבעל). משקל לא משחק פקטור מרכזי, אך קירור דווקא כן. האם יש חיה כזו? מחיר מבחינתה לא מהווה גורם מקביל. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל מתוכנן להגיע לארץ בקרוב ? והאם יש אפשרות להזמין אותו מחו"ל ? מאיזה אתר ? http://www.notebookcheck.net/Asus-GL550JK-CN391H-Notebook-Review.121051.0.html
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חברה שלום, רציתי לדעת כמה החלקים הבאים שווים כחבילה: מעבד - E6300 לא עבר OC קרור - של AC, לא זוכר את הדגם המדויק אבל מהגדולים. לוח אם - ASRock ConRoe945G-DVI זכרונות - 2X2gb 667Mhz החלקים בני 5 שנים, חוץ מהזכרונות שהם בערך בני שנתיים וחצי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
תקציב 4500-5500 ש"ח מחפשת מחשב לצורכי צפייה בסרטים, משחקים , אינטרנט ולימודים חוות דעת על המפרט, והמלצה על ניידים אחרים עם כרטיס מסל לא מובנה ולא של nVIDIA GeForce 8400 מחיר: 5,590 ש"ח מעבד ליבה כפולה: Intel Core 2 Dou P8400 2.26G מסך:"14.1 1280X800 כרטיס מסך לא משולב:nVIDIA GeForce 9200M זכרון: 3072MB DDRII 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח:250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי:צורב Lightscribe DVD Writer יציאות:USB2.0 X3 ,VGA ,TV-HDMI FireWire ,Audio ,eSATA עכבר Touch מערכת הפעלה:Windows Vista Home Premium אחריות: שנתיים אחריות, ראשונה בנלאומית
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב בן 5, מבוסס i5 2500k וזיכרון של corsair 2X2GB DDR3 לוח GB P67X UD3-B3 יש לי קצת זמן פנוי לאחרונה אז החלטתי לנצל את זה לכמה משחקים, רק שכחתי שהדרישות מינימום היום קצת גבוהות מהרגיל והמחשב שלי כבר חצי רגל בקבר. הכרטיס שלי הוא 5870 radeon , אני מציין את עניין הכרטיס גם כדי לשאול אתכם, האם הוא גם יגביל אותי, כך שאם כן אז כל עניין שדרוג הזכרון יירד מהפרק ואקנה מחשב חדש וזהו... אם לא יגביל אותי הכרטיס, אז אקנה זכרונות ובזה ייגמר הסיפור. המשחקים הם לדוגמה COD BO3 ו BF1 , הכרטיס שלי יספיק להם? (הדרישות שלהם לפי מה שהצצתי מבחינת זכרון זה 6 או 8 ג'יגה מינימום) לגבי שדרוג הזיכרון, יש לי עוד 2 חריצים פנויים, כרגע יש לי כפי שרשמת…
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני מעוניין במחשב לגיימינג בינוני, לא מצפה ל-crysis על כל ההגדרות הגבוהות אבל כן מצפה להריץ בהגדרות נורמליות משחקים של היום + עתידיים. מסך כבר יש לי, ברזולוציה 1920x1080 רמקולים, מקדלת עכבר וכל ציוד היקפי כל שהוא- יש. אין צורך בחדש. דרישות תקציב: עד 3000₪ עם אפשרות חריגה של כל היותר 500₪. כמובן שכמה שפחות יותר טוב. דרישות מפרט: לא אכפת לי AMD או אינטל, אני מעדיף את מה שעולה פחות ונותן יותר. אם במפרט השימוש בזיכרון יהיה מסוג DDR2, אז יש לי בבית כרטיס 2GB ככה שלא צריך יותר מ-2G ראם במפרט. במידה והתקציב מאפשר, אשמח ללוח אם תואם SLI\CrossFire שקט חשוב לי. כמה שפחות יותר טוב. ולא צריך כונן אופטי. תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-