ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
הי, אני צריך דעה על מפרט מחשב (השאלון מתחת והמפרט מתחתיו) ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1) בדרישות לכרטיס מסך של התוכנות הומלץ על NVIDIA GeForce GTX 690 ובמפרט יש לי 760, זה יותר טוב או לא קשור? (ואם לא קשור אז אשמח להמלצה על כרטיס מסך שכן מתאים) 2) הייתי שמח להמלצה למוניטור נוסף במחיר סביר שיתאים לשלי (אני חושב ששלי זה NVIDIA GeForce 9500 GS שמגיע לרזולוציה מרבית של 1280X1024) תודה מראש המפרט: תקציב התקציב לרכישת המחשב: 6000 חריגה מקסימלית מהתקציב: 7000 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמ…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לאחר שהדגם שרציתי - asus n56vb-s4022h לא היה במלאי באילת (מחיר 3.600), וגם לא יגיע יותר (במקומו הציעו לי באותו מחיר אסוס מעפן עם רזולוציה נמוכה כרטיס חלש יותר ושאר ירקות) http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210635 זה המחשב החלטתי להוסיף עוד כמה מאות שקלים (במרכז הבדל מזערי של 200 ש"ח) וללכת על האח הגדול שלו, ה - asus n56vb-s4023h עם מעבד בעל ביצועים כפולים משל ה- i5-3230 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210626 הדבר היחיד שאיכזב אותי, הוא שב-4022H יש דיסק קשיח של 750GB 7200RPM וב-4023H יש 1TB ו5400 RPM REVIEW של NBC - http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N56VB-S4050H-Notebook.91072.0.html אבל יש עוד מחשב של DELL שתפס לי את העין, ht…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, צריך את עזרתכם הבהולה, אני נוסע היום לכיוון TMS ואני רוצה להיסגר על המפרט. 1. כרטיס מסך -בהתחלה הייתי נעול על 650ti boost עד שראיתי את המחיר הנמוך של ה760 שלא קרוב בכלל אצל המתחרים, קצת מדאיג אותי.. למישהו יש ניסיון טוב איתו? 2. מארז חשוב לי שיהיה שקט (אני ישן עם המחשב בחדר), איך אינני מבין מספיק בשביל לבחור במארז(או באנדל) משתלם ושקט.. (הCoolerMaster Silencioלא קיים בTMS) 3. לוח אם -איזה פיטצ'רים אני מפסיד כשאני לוקח זול כמו זו ? Onboard mSATA slot for mSATA SSD זה הפסד גדול? 4. SLI- כמה אצטרך להוסיף על מנת לאפשר תמיכת SLI אם ארצה להוסיף עוד 760 בעתיד? 5. חנות -האמת שKSP ו IVORY קרובים יותר אלי אז אני מעדיף להזמין מהם. אך המחירים באתרים שלהם תחרותיים פחות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אח שלי נוסע לניו יורק מחרתיים וחשבתי שאולי אוכל להיעזר בכם כדי להגיד לו לקנות לי רכיכה ליבה . קודם כל , האם שם המחירים יותר זולים ? שנית , אני רוצה , שבמידה ויחסית המחירים זולים משמעותית , לקנות לוח ,מעבד וזכרונות הכי חזקים שיש על המדפים היום . מקווה שאני ברור מספיק . אשמח לקבל הצעות ללוח חזק עם מעבד חזק במיוחד וזכרונות בהתאם . גם אם אין את המחירים בניו יורק , מפרטים לשלושת הרכיבים הנ"ל יספיקו . אני רוצה להפעיל עליו ויסטה פרמיום , עריכת וידאו , סאונד ,תמונות וכו' וכו' אפליקציות כבדות במיוחד .משחקים לא כ"כ מעניין אותי ... כל עזרה תבורך . שבוע טוב ומבורך לכולכם
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מבקש המלצה למפרט שיריץ לי משחקים כבדים על האפשרויות הכי גבוהות חלק.אני לא מבין גדול בחומרה אבל הדברים שחשובים לי הם מסך גדול,22 אינץ' זה מספיק או שאפשר יותר גדול? כונן פנימי לפחות 1T,עכבר ומקלדת גם צריך. מאיפה כדאי לקנות? ד.א התקציב שלי הוא 6-7 אלף יכול לחרוג טיפה. אשמח לתגובות,תודה מראש.[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/tabl…
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב שהישמש בעיקר למשחקים כבדים וקצת מוזיקה ואינטרנט התקציב שלי 4000 ש"ח ואני צריך הכל חשבתי על זה: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤464 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 ¤377 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤244 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 X2 ¤126 כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤936 צורב ASUS DRW-1814BL X18 DVD ¤161 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤384 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ¤50 מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD ¤1193 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-9PB ¤79 רמקול למחשב Creative SBS-330 2.1 ¤154 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למ…
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מודיע מראש, כי הדרישות שלי עלולות להיות מעט מבלבלות, אך אנסה להיות הכי ברור שאוכל. *תקציב: 3000 ש"ח (הקנייה מתבצעת באילת!!!) *מטרת המחשב: אוקיי, יש לו מטרה כפולה: אני מתחיל תואר במדעי המחשב ולכן אני מעוניין במחשב שיסייע לי בזמן תקופת הלימודים. לכאורה, אין לי צורך ביותר מ-i5, 4GB ושיהיה נוח וקל. למרות זאת, הגיע השעה גם להחליף את המחשב הנייח שלי שמלווה אותי משנת 2008, בנאמנות יתר יש לומר (acer). מכאן, שאני מחפש מחשב שישלב את שני העולמות הנ"ל. *גודל המסך: 14'' *רזולוציה: מיטבית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. * משקל רצוי: עד 2 קילו. קלים יותר יתקבלו בברכה. * העדפה לחברה: HP, Asus, Acer, Dell …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט למחשב+ציוד היקפי. עד 4000 ש"ח. מטרות: לשימוש ביתי(אינטרנט+אופיס),משחקים קלים(פיפא),תכנות קל. דרישות: שקט מאוד,אמינות,מסך טוב,אין לי כוונה לבצע oc תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, יש כמה בקשות (הרוב שאלות, אבל זה גם-כן די בקשה ) : 1) האם אפשר לבחור את החלקים למחשב נייד ולבקש מחשב נייד שמורכב מהחלקים המסויימים האלה? 2) איזה מחשב הוא הכי טוב ובתחום של המחיר שמצויין בכותרת הנושא בשביל שימוש ללימודים באוניברסיטה (צריך שיהיה מהיר, חזק, שהסי-די רום יקרא כל דיסק שיכניסו לו, לא נראה לי צריך כרטיס מסך חזק במיוחד - אבל אפשר גם להביא בנוסף מידע על מחשב עם כרטיס מסך כזה, וכו')? 3) אם אפשר, אתם יכולים לתת לי כמה חנויות באיזור רמת-אביב שהם לא רמאים ולא יקרנים? 4) כמובן שצריך מחירים של כל חלק ו/או של כל המחשב. בתודה מראש mega5
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מחפש עבור חבר מחשב נייד עם הקריטריונים הבאים: דיסק SSD מסך מגע מסך 15 תקציב: עד 4,000 אני לא מצליח להבין מדוע, אבל כמעט אין דגמים שמגיעים עם SSD, כולם מגיעים עם דיסקים רגילים או איזה סוג של SSD קאש, בחלק מהחנויות שמתמחות בניידים אני רואה שאפשר תמורת תוספת תשלום להחליף את הדיסק הקיים ב SSD, השאלה אם זה לא פוגם באחריות למחשב? זה לא יפגום ב RECOVERY של המחשב אם חלילה הוא יצטרך? ולכן אני מחפש דגם שמגיע "מהמפעל" עם SSD, אשמח להמלצה בנושא . תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בעולם הניידים, אז מראש סליחה על הבורות בכל מה שקשור לנושא! לאחרונה אני שם לב שהמחשבים הקטנים נכנסו חזק וכמעט לכל אחד יש אחד כזה. התלהבתי מהרעיון ואני (כנראה) עומד לפני רכישה של NB. בגדול, כמו כל מחשב נייד, רק בקטן. עומדות כמה שאלות קטנות בפני, 1. למי מיועד המחשב הזה בכלל? לגיימרים בוודאי שלא, אז מי כן? 2. היתרונות שמצאתי הן משקל, ניידות ונוחות (בנשיאה) מירבית, מה עוד? 3. תקלות ידועות שמחשבים אלו סובלים? כמו חימום עד רמה של "טיגון" כמו מחשבים ניידים רגילים? 4. ראיתי שרובם אם לא כולם מגיעים ללא כוננים כלל, אלא חיצוניים. ניתן להרחיב בעתיד זכרונות/הארדיסק? *מה העדיפויות במחשבים אלו מבחינת חומרה? HD גדול יותר/ אולי זכרון מעל 1G? תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש בתקציב של קצת יותר מ 6K ואני צריך קצת עזרה בו קודם כל זה המפרט: לוח אם: msi p45 platinum, כ865 שקל מעבד:Q9400 כ1127 שקל מאוורר: artic cooling כ190 שקל זיכרון: כרטיס מסך: HD4870x2 כ2520 שקל דיסק קשיח:GB 500 WD SATA2 כ285 שקל מארז: ezcool silver כ370 שקל צורב: LG DVD X22 DL-8.5G כ115 שקל ספק: EZ COOL 500W כ255 שקל ביחד יוצא: 5727 (לא כולל זיכרון) (כולל אחריות כמובן,בחלק מהדברים) עכשיו אני צריך עזרה בבחירת זיכרון(זה דבר שאני לא חזק בו),אני צריך משהו כמו 4 GB בDDR2,ובכללי תגידו לי מה דעתכם על המפרט? נ.ב שאלה שלא קשורה לנושא: בזיכרונות אני רואה לפעמים 5-5-5-15 וכל מיני דברים כאלה, מה זה…
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
[table][tr][td]שלום, הסתכלתי היום על המחשב הנייח הקצת ישן שלי והתמלאתי עצב בעבורו.ברצוני לראות אם ישנם אמצעים לשדרגו על מנת שיהיה חזק יותר בהרצת סימולטורים מאשר הנייד החדש שלי.למי שלא מכיר דוגמאות לסימולטורים הם IL2-1946 או Falcon4BMS הם דורשים מעבד וכ.מסך ברובם (קצת יותר מעבד ממשחקי יריות לדוגמא) ולשלם על זה לא יותר מדיי (500-700 שקל לכל היותר).את השדרוג אני יכול לעשות בעצמי מבחינת הרכבה. אז מה יש לי על המחשב הנייד: I52410M 2.3GHZ 4GB RAM DDR3 ו ATI 6630M 1GB video card המחשב הנייח(שכרגע מפורק לצורך ניקיון) זכרון:2 סטיקים של 1GB DDR2 800mhz מעבד: AMD dual core athelon X64 1.64 GHZ (אם אני זוכר נכון,מהירות המעבד נראת ללי נכונה) ספק:500W של GPRO כ.מסך:4670 של ATI …
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, החלפתי את הצורב במחשב בSSD כפי שראיתי שהמליצו כאן, זה באמת היה ממש קל. מדובר בSSD מדגם samsung evo 840. לאחר שהוא הורכב למחשב, ביצעתי data migration בעזרת התוכנה של סמסונג וניתן לראות שכל הקבצים עברו לשם. מראש המטרה הייתה להריץ את מערכת ההפעלה מהSSD, אחרי ששכפלתי את הHDD אל הSSD, איך אני בוחר שהSSD יעלה בהפעלה? בBIOS אין אפשרות לבחור בין הכוננים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיקבות מותו של הנייד שלי אני מחפשת מחשב שולחני ללא מסך שיותאם לעבודה עם תוכנות גרפיות כבדות כגון: פוטושופ, אוטוקאד 3DMAX sketchupוכו'. אשמח לקבל מפרט שיכיל את נתוני הכרטיס הגראפי המעבד והכונן קשיח. חוץ מזה מה עדיף מעבד של אינטל או AMD??? תודה שירלי
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש נייד חדש בסכום 1000$, המחשב יירכש בארה"ב. אחרי חיפוש ברשת ובדיקת ההצע אני יותר מתלבט מאשר לפני שהתחלתי לחפש. בגדול אני רוצה מחשב בנתונים הבאים מעבד i-5 זכרון 4GB דיסק 500GB מהיר כרטיס מסך לא מוכלל מסך - מעדיף 17 אבל אפשרי גם 15.6 המחשב מיועד להיות ב95 %מהזמן בבית לכן המשקל וחיי הסוללה אינם שיקול בינתיים ראיתי כמה מחשבים שעונים על המפרט (בקירוב) HP מסדרת DV7 - אולם הבנתי שהם אינם נחשבים איכותיים או אמינים במיוחד DELL Studio יש המון דיבור ברשת על מחשבי ASUS אולם איני יודע עליהם דבר, האם נחשבים טובים? אשמח לשמוע על עוד אלטרנטיבות ו/או חוו"ד על המחשבים שציינתי למעלה תודה מראש ערן
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מצאתי את זה מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452 לוח אם: GIGABYTE GA-M61VME-S2 ¤358 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD080HJ ¤249 זיכרון: CORSAIR 1024MB DDR2 667 CL5 - VS1GB667D2 ¤324 מארז: COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤229 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤1722 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד הנה טופס מפורום אחר כדיי שתבינו את הראש שלי.. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? -לא מהארץ או מחו"ל: -אממ ארץ? חחח תקציב: 2000-2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אממ תגידו לי כמה צריך אני אברר.. יד ראשונה\שניה: חדש חנדש זמן אחריות רצוי: אממ לא יודע,כמה שיותר יותר טוב לא? חברת המחשב הניד המועדפת: don't ask me מערכת הפעלה רצויה: ווינדאוס 7 כונן קשיח מועדף: לא יודע רק שיהיה גדול משקל הנייד המועדף: לא חושב שיש גודל הצג: לא מבין זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב.. צבע המחשב הרצוי: לא יודע אפשרויות נוספות במחשב: לא יודע מה מטרת שימוש המחשב? אמממ בעיקרון אני רוצה מחשב מהיר עם דיי הרבה מקום שלא ייתקע לי, אני בעיקר שומע שירים וב…
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב בסכום של כ 2000 עם חריגה של מקסימום 300/500 ש"ח, ניסיתי המון זמן להרכיס משהו עם מעבד E8400 שהבנתי שהוא מצוין אבל רק המעבד והלוח אם יוצאים ביחד 1200 ש"ח... אני מתכוון להריץ משחקים בינוניים ולא חשוב לי שההגדרות יהיו על הכי טובות (משחקים כמו FOOTBALL MANAGER, PES וכו') תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 24.05.2009 בשעה 18:43:06 מצטער, שכחתי להגיד שחשוב שלא יהיה רועש, אבל לא קריטי אם טיפה נשמע אותוושהסכום כסף הוא ללא ציוד היקפי וללא מסך
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב עד 5000 שקל כולל מסך LCD. השימוש העיקרי הוא לעבודה, אינטרנט, וקצת משחקים. בקשר למסך ראיתי שיש הרבה המלצות לסמסונג 971. בקשר לחנות אני קונה בנעה מחשבים, אז אני אשמח אם יהיו הצעות עם מחירים משם.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המפרט יהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים אך גם פה ושם לתוכנות גרפיקה כפוטושופ וכדו' [לא תלת מימד] לשימוש חובבני . המסך שיש ברשותי הוא 19 אינץ . לא מתוכנן OC אכשיו או בעתיד . אין צורך במחשב שקט במיוחד אבל שיהיה קריר עד כמה שניתן ניסיתי לבנות מפרט מתאים אשמח לשמוע את דעתכם עליו מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤567 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤384 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 1 - מחיר: ¤76 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤383 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 D…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤942 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤537 מארז: LIAN-LI PC-007YCF w/o PSU ¤576 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤333 מחיר סופי: ¤3737 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤537 מארז: L…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מפרט לתחנת עבודה גרפית לסביבת אוטוקד סולידוורקס וכדומה. כולל ציוד יקפי כמובן, מסך וכדומה. עדיפות למחשב מותג של IBM.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. אופיס 2007, 2003. דפדפן. ב) המחשב לא מיועד למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך: בכרטיס מסך (העדפה לכרטיס מובנה כדי לחסוך בכסף), צורב, דיסק קשיח ענק. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש צורך ב: מארז, ספק, מעבד, לוח עם, זיכרון, דיסק קשיח של עד 320 ג"ב. 6. עד כמה השקט ש…
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחשב שאמור לשרת עמדת פיתוח, מחשב חזק שידע להתמודד עם כמה וכמה אפליקציות כבדות במקביל. visual studio sqlserver photoshop ועוד כמה אופיסים, באופן מקביל, ועבודה גם כן עם קבצים גדולים מאוד. לגבי החומרה המליצו לי על: עבד Core 2 Duo 2 זיכרון פנימי 4GB כרטיס מסך מובנה 128 דיסק קשיח 250GB 7200 RPM מקשרת לדיון בפורום תכנות בתפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=831&msgid=134677169 חשוב לי לציין כמה דברים: 1. רוב הזמן המחשב יתחבר למסך אחד (עדיפות ל-2) מקלדת ועכבר חיצוניים. 2. עדיף פורמט יותר קטן כי כמו שפרטתי ב-1 זמן הניידות זניח. 3. זמני עבודה מאוד ארוכים לעיתים, צריך מחשב עם "נסיון" לעבודה בטווחים של 15-18 שעות ברצפות. 4. בניגוד לכמה עמדות בשרשור המצו…
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-