ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
אני רושם את הדברים כי זה מודפס אז תיסלחו לי על האי דיוקים: לוח אם ABIT AA8 3RD EYE 925X- 591nis מעבד INTEL p630, 3 GHz 800 -2MB S775 64 bit -1053 nis זיכרון :SPECTEK 512 MB 533Mhz DDR 2 240 PIN - 274 *2 NIS צורב פנימי LG SUPER MULTI X16 OEM GSA 4163 BB - 297 NIS דיסק קשיח WD 160 GB 7200 RPM DATA - 467 NIS כרטיס מסך ABIT RADEON RX 300 SE PCIE 128 MB + DVI - 290 NIS כונן 3.5 -32 NIS מארז MIDI ATX 24 PIN C 850 520 w - 268 NIS סך הכל כלפנהי מע"מ 3550 כולל מע"מ 4136 זה כולל הרכבה ו12 תשלומים מה דעתכם על המחשב ועל המחיר , תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
i m in the usa so i wanna buy a laptop and i m traviling alot so plz recommand me for the a hard core gamer laptop about 2600$
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
הלכתי על האפשרות הזולה ביותר שמצאתי (אני אשתמש בסידי רום, כונן תקליטונים, עכבר, מקלדת ומסך הישנים שלי) כאשר בעתיד אוכל לשדרג: (זה לא למשחקים יותר לאינטרנט וצריך לעבוד רצוף במשך ימים ושבועות) מה דעתכם? זה דחוף כי אם צריך לשנות משהו זה הרגע האחרון. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 550 1 550 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingmax BGA 260 1 260 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 40 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 1 280 מציאון - פריטים מוזלים? M.Board Price Units Total …
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרכיב מפרט למחשב שישלוט בעד 9 מסכי 60 אינטש דרך HDMI . הדרישה העיקרית היא שהמחשב יריץ לינוקס. מצאתי כרטיס שעושה את זה http://www.matrox.com/graphics/en/products/graphics_cards/c-series/c900/?productTabs=1#close אבל, אם קוראים את הכוכבית בשורה הכי תחתונה, מתברר שאין לו באמת תמיכה בלינוקס אלא יהיה בעתיד... לא מצאתי עוד אף כרטיס שיכול לעשות את זה, האם אפשר להרכיב מחשב עם 9 כרטיסי מסך ? אם כן איזה מפרט צריך להיות לו מבחינת מעבד ספק וכו' כדי לתמוך בזה ? האם המסכים יציגו עמודי אינטרנט דינאמיים אבל לא יהיה עליהם גרפיקה כבדה אלא בעיקר נתונים במתעדכנים... תודה מראש ערן
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין סוגי המסכים הבאים? מה ההבדל בין tft לled מה הכוונה שרושמים W/ ומה ההבדל בין wxga+ לרגיל? 14.1 WXGA TFT, w/ CCFL Backlight, Camera Free camera for a limited time. 14.1 WXGA+ TFT, w/ CCFL Backlight, Camera [add $60.00 $30.00] Includes free camera for a limited time 14.1 WXGA TFT, w/ LED Backlight, Camera [add $80.00 $50.00] Includes free camera for a limited time. 14.1 WXGA TFT High Nit, w/ LED Backlight [add $150.00] 14.1 WXGA TFT High Nit, w/ LED Backlight, Camera [add $180.00 $150.00] Includes free camera for a limited time.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1.תקציב מקסימלי 2700 למצל את כל התקציב 2.השימושים במחשב הם לרוב לעבודה משרדית וגם למשחקים מסך לא כולל בעסקה משחקים FIFA 11 ,פרו 11 GTA 3.אין צרוך בציוד היקפי 4.-5.מפרט מלא ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 6.שקט של המפרט חשוב 8 8.אין צרוך במערכת הפעלה 9.אם אפשר מKSP או IVORY 10.אין בקשות מיוחדות 11.לא מתכוון לשדרוג בהמשך מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA…
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן, שמי רון לפרוטוקול יאמר שאני לא מבין דבר וחצי דבר במחשבים, הגעתי לפורום ע"י המלצה של חבר. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בעיקר לצורכי חיבור לטלויזיה וצפייה בסדרות דרך האינטרנט (אני חולה טלויזיה ובארץ אנחנו די מוגבלים מבחינת תוכן) שימוש נוסף שהייתי שמח לעשות בו הוא למטרת משחקים, אבל לא כבדים, משחקי רשת בעיקר... לסיכום מעוניין במחשב אמין ואיכותי שיחזיק לי לאורך זמן ושיעבוד מהיר וחלק. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אז המפרט הוא כזה בנתיים: מעבד: +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200 קירור מעבד:AC Alpine 64 (אני יודע שאני צריך להחליף את החרטא הזה) מדר בורד: MSI k9n sli platinum (דיי ישן) זכרונות: 1gbx2 - Duelchannel 800mhz OCZ XTC Platinum rev.2 כרטיס מסך: BFG 8800GT OC (האוברקלוק מהחברה) קירור כרטיס מסך: יהיה AC Accelero TWIN TURBO בגלל סיפור עם KSP שאני עומד להגיש נגדם תביעה ספק: EZCOOL 400W (גם דיי חרטא) מארז: Cooler Master Haf 932 המחשב כעקרון למשחקים בלבד וכרגע הוא דיי חלש. אז איזה חלקים לשדרג כדי שיהיה OC טוב?
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לא לאוברקלוק נועד למשחקים על הגדרות 1680 בלי פילטרים שימוש כללי במחשב אינטרנט מוזיקה סרטים HD יש לי ספק seasonic s12II bronze 430W 2 הארדיסקים אחד 750GB ואחד 320 אחד של סמסונג אחד של WD צורב של LG כרטיס קול אקסטרים גיימר צריך: מעבד לוח אם זיכרון כ.מסך לא משנה לי מאיזה חברה מה מי, העיקר שיהיה לא יקר ויעבוד בלי בעיות. תודה ענקית מראש.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
דחוף!!! למשחקים ולאינטרנט ללא עכבר ללא מקלדת ולא חייב רמקולים אני רוצה radeon ללא מסך ועד 3000 שקל ולא שקל יותר ושיהיה מחשב טוב ( ) אה!!!! וחשוב!!!! מאיזה אתר הבאתם את המחירים
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי i7 ex58-ud5 טריפל DDR3 4 כול 1 (12GB) SSD 128 כרטיס מסך HD4800 ההרד דיסק גדו מסיק .
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי DELL 1545 חדש עם Vista home premium x64 הוא עובד בסדר רק משהו אחד נורא מעצבן. על כפתורי ה F יש כפתורי קיצור כגון הווליום, רשת אלחוטית, וכדומה. בלחיצה על הכפתור מתבצע הקיצור וכדי להשתמש בכפתורי ה F צריך ללחוץ על כפתור ה Fn. ההפך מהסטנדרט שאני מכיר בכל המחשבים. זה נורא מעצבן כיון שאני מרבה להשתמש בקיצורים של ה F, רק תחשבו שכדי לצאת מחלון צריך ללחוץ Fn+Alt+F4 אשמח מאד אם ידוע למישהו על אופציה או תוכנה כלשהי ההופכת את הקיצורים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לוח אם ABIT ISA7-E 7 מעבד INTEL PENTIUM4 2.81MB HT 800MHZ זיכרון NCP 256MB-400MHZ DDR 184 PIN *2 סה"כ 512 צורב LG 52*32*52 RETAIL דיסק קשיח IDE 8 MB- WD 80 GB 7200 RPM כרטיס מסך GIGACUBE ATI 9600XT 256 DDR כונן 3.5 1.44 מארז MIDI 480W רמרולים 400W נופרם מקלדת gpt slim ps2 עכבר logitech אלחוטי אופטי סה"כ 4600 ש"ח להלן השאלות 1. מה אומר הכיתוב RETAIL על הצורב 2. האם יש צורך בכרטיס מסך כזה (עלותו1149 שח לפני מע"מ) באיזה רזולוציות אני ממש יבחין בזה, יש לי כוונה לשחק על המחשב הזה אבל אני לא ממש מבין בענין של הרזולוציות ואמרו לי שאני לא ארגיש הבדל אם רני אקח כרטים 5200 עם 128 MB זיכרון. 3. כמה סלוטים לזיכרון יש על הלוח אם הזה (2 או 4 ) 4. בכול החנויות שהיתי המליצו לי ללכת ע…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אז זהו, אני קונה מחשב בימים הקרובים או שאני מחכה שאמא שלי תהיה בחו"ל בסוף אפריל, אם אני קונה בארץ זה יראה ככה: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) [ ¤ 896.2 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 585.75 ] 2 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteo…
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בטווח שעד 4000 שקל , אני לא כל כך מבין בתחום הרכיבים של המחשב ככה שאני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד . אני מתחיל לימודים ככה שאני צריך את המחשב לשימוש בתוכנות לימודים , אופיס, אינטרנט , וגם בישביל הורדות צפיית סרטים מוזיקה ושירים ... אני רוצה מסך מינימום 15 למשקל אין יותר מדיי חשיבות (רק שלא יהיה כבד מדיי) זמן סוללה סטנדרטי למחשבים ניידים לא משהו מיוחד אני רוצה שיהיו יציאות מיוחדות HDMI , DVI כונן קשיח לפחות 120 גיגה ואם אפשר יותר צורב די וי די אין לי העדפה לחברה כלשהי רק שתיהיה חברה אמינה ... תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכים משרדיים בלבד: שימוש בoffice , גלישה באינטרנט ויתכן שגם שימוש בפוטושופ בעתיד. עברתי על כל המפרטים המומלצים (הרלבנטיים) ויש לי מספר שאלות (לא קטן...) , מקווה שתוכלו לענות לי שכן מטרתי היא לקנות את המחשב הטוב ביותר לצרכים שלי, ללא קשר לעלותו (כלומר איני מגביל את עצמי מבחינה תקציבית, בכותרת ההודעה "נאלצתי" לציין תקציב אך מבחינתי ניתן גם לחרוג ממנו במידת הצורך.) כל השאלות שלי מתייחסות למפרטים המיועדים לעבודה משרדית ואשר כוללים מסך 19 אינץ' LCD. שאלותי הן: 1. מעבד - מה ההבדל בביצועים בין 2 המעבדים המוצעים במפרט של 5000 ש"ח , כלומר היכן בעבודתי המשרדית יבוא לידי ביטוי ההבדל ביניהם? 2. זכרון פנימי- מה ההבדל בין זכרון פנימי 1024m…
-
- 15 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך שתעזרו לי דחוף לבנות מפרט למחשב נייד בתקציב של עד 5000 שקל אבל ללא חריגה בכלל , 5 אלף זה המקסימום גג שאני מוכן להוציא כרגע אז בבקשה אל תעברו את המחיר הזה בכלל..... עכשיו לשימושים - אני צריך מחשב נייד טוב ואמין שיריץ חלק אינטרנט וגלישה רגילה כולל הורדות למיניהם , כולל אופיס כולל וורד וכל התוכנות תמלילים לסוגיהם , אני צריך שהמחשב יוכל להריץ פוטושופ חלק ושיוכל לעבוד חלק עם ווינדוס 7 ואקס פי , בעיקרון לא משנה לי החברה של המחשב אבל חייב להיות למחשב מסך של מינימום 12 עד 15 אינץ גג ולא צריך יותר מזה , אני חייב שיהיה בו כונן קשיח של 500 גיגה לפחות , חייב מעבד של 2 ליבות לפחות , רצוי מעבד של אינטל בלבד אם אפשר , בכל מקרה המחשב עצמו מיועד ללימודים ולכתיבה בתוכנות…
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לחברי/ות הפורום, אני פונה לחברי/ות הפורום בטופס מקוצר בכיתוב טקסט בן 2 דפים לעומת הדיון הארוך בן ה - 5 דפים בבקשה לרכישת מחשב שולחני לצרכים שיופעים בהמשך הטקסט מרשת מחשבים אמינה בישראל. טופס לבקשת רכישת מחשב שולחני 1. תקציב הצרכן: תקציב מקסימאלי: 5,000 שקלים | חריגה מקסימאלית: 1,500 שקלים | סה"כ: 6,500 שקלים. האם לנצל את כל תקציבי ו/או לנסות לחסוך? להשתדל לא לחרוג מהתקציב המקסימאלי (5,000ׂ). כמו כן, לנסות לחסוך כמה שיותר. 2. שימושיי: גיימינג כבד | עבודה משרדית | עריכה גראפית | תכנות וגלישה באינטרנט. המחשב מיועד לגיימינג והם: Far Cry 4, Games For CryEngine 3, Games For Frostbite Engine 3, Nex…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי 2 בעיות עם המחשב הנייד אחת אני לא מצליח להתקין פלאש, אני נכנס לאתר של ADOBE מוריד ומתקין וזה פשוט לא מתקין ואני לא יכול לראות יוטיוב וסרטונים באתרים ובעיה שניה יש לי עם המדיה פלייר, שום דבר לא פועל וזה ככה מאז שקניתי את המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מחשב שמיועד ליזם, כלומר בעיקר אופיס למיניהם, אינטרנט, הצגת מצגות וכד'. * גודל המסך? כנראה באיזור של 12-14 - בשביל שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? - המחשב מיועד למישהו שמסתובב איתו הרבה, אז רצוי שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא צריך ארוך באופן חריג, אבל לא מחשב שיחזיק רק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין דרישה מיוחדת * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום כולם צאני קונה מחשב עוד כשבועיים. אני רוצה מחשב למשחקים ובעיקר למוזיקה בתקציב של 4000 שקל כולל מסך אפשר חריגונת קטנטונת אך לא יותר. ציוד הקפי יש לי אז אין צורך. המסך עדיף שיהיה של סמסונג וכ22-24 אינץ. אני פן בוי של סמסונג מצטער. ישנן כמה דילמות: יש לי מארז בן 6 בערך שהבנתי שהוא די טוב gigabyte aurora 3d הגרסא עם המסננת בדופן המארז. השאלה שלי אם להחליף אותו כי הוא מטונף לגמרי ולהכניס חלקים חדשים אליו דורש ניקיון יסודי שלו והחלפת המאוורים שלו ( נדמה לי ש2 מאוורים של 120 סמ). או לקנות מארז חדש ונקי. הדילמה השניה. היא בעצם מאיזה חנות לקנות. ני גר באיזור חיפה ואת 2 המחשבים של אחי ואבי קנינו בtms והבנתי שהם כרגע רק באיזור במרכז ממוקמים. איזה חנויות טובות יש באיזור חיפ…
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מחשב ביתי עבור אמי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 עד 1500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה סטנדרטית (פייסבוק, יוטיוב, קצת משחקי פלאש), סקייפ, זום. ללא שימוש בתוכנות ייעודיות או גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז והארד דרייב מגנטי (שמתוכנן לשימוש כסטורג', יש צורך ב-SSD) , וגם קיים ספק של CORSAIR 450W (הוא כבר בן כמה שנים) 5. עד כמה חשוב שקט…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה במפרט שיתאים להחזיק מאגר קבצי מוסיקה ענק (יותר מ 10,000 אלבומים). היום מחזיק את הקבצים על שני כוננים חצוניים ונתקל בקשיים באיחזור וניהול המידע. בעיקר מעוניין לדעת האם כונן אחד או יותר ומה חשוב כדי לגרום למערכת לעבוד במהירות בעת חיפוש וגישה לקבצים. כמו כן, כרטיס שיתאים לחיבור למערכת סטריאו. תקציב לא מהווה מכשלה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש שיהיה לשימוש בייתי וכבר הרבה זמן אני מסתכל על מפקטים ועל בניית מחשבים שונים באינטרנט והייתי רוצה לדעת מה דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, שימוש בית ספרי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות , יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, eclipse - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG, LOL, WITCHER, CSGO... -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-