עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מפרט למחשב חזק תקציב עד 40,000 ש"ח (כולל כרטיסי GPU). אפשרות לשרת.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. חשוב לי שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות (בעדיפות בלי שדרוג) לשימושים של משחקים, גלישה אינטנסיבית, הרצת מכונות וירטואליות וכו'... זקוק למפרט רק של הקופסא עצמה ושהמחשב עצמו יהיה שקט. נראה לי שדברים חשובים הם 8 גיגה זיכרון, מעבד I5, כונן SSD של 120 גיגה לפחות עם ביצועים טובים ולוח שמאפשר OC ? הנה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר בפחות, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי, אפשר בכמה מאות בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה אינטנסיבית, משחקים, HD, תכנות, מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, אפשר לחרוג עדיף לא בהרבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון: Baldur's Gate 3, The Elder Scrolls V, Fallout 4, The Sims 4. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. מעדיף בלי אורות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בתקציב גמיש סביב 7000 שח מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא מטורפים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, סרטים חובבניים) * גודל המסך-חשבתי סביב 15 אינץ אבל זה לא מבוסס, על המתח בין קל לסחוב בתיק לכיף לראות סרט.. רצוי מאד שאפשר יהיה לקרוא בו גם בשמש * משקל רצוי-אשמח לכמה שפחות, קשה לנקוב מספר אבל המטרה היא שהמחשב באמת יהיה נייד * זמן סוללה רצוי-נניח 6-7 שעות שימוש בוורד * אשמח לhdmi, bluetooth, כניסת cd-dvd * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין לי מושג בסוגי הכוננים, אשמח למקום איחסון רב * חשובה לי אחריות מספקת, שמעתי דברים טובים על האחריות של dell * תקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shlomi1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים כמו BF4, GTA ודומיהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 37 אינץ Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+, עדיף שיחזיק כמה שיותר שנים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shlomid,

יש לי הצעה כזו מעבד פנטיום 4 2.6 800 מגה"ץ באס לוח אסוס P-4S800 זיכרון 512 מגה 333 של קינגסטון והארד דיסק WD עם 40 ג'יגה 2 מגה קאש כל זה ב- 2300 2000 בלי הזיכרון יש לי ווינבונד 3200 אז מה אתם אומרים שווה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, אני מחפשת המלצה למחשב בתקציב של עד 2500 ש"ח לא כולל מסך וציוד נלווה. השימושים העיקריים עם המחשב: - אינטרנט - אופיס - יכולת להריץ מספר משחקים (משחקי ספורט בעיקר כמו FIFA או NBA לדוג') בצורה טובה ואיכותית דיה חשוב לי מאוד שהמחשב יתאים לחיבור מסך CRT רגיל ולמקלדת ועכבר רגילים (לא USB או אלחוטי). אני מחפשת חנות באזור המרכז (רצוי אזור השפלה). אני לא מבינה גדולה במחשבים בלשון המעטה כך שחשוב לי לקבל תמיכה והכוונה מחנות טובה ואמינה. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. <blockquote> שלום לכולם הדברים החשובים במחשב שיהיהן: 1.מעבד מהסדרה החדשה של אינטל I3I5I7 2.לוח אם טוב אם יש אפשרות של אינטל טוב אם לא גם טוב 3. כונן קשיח SSD בנפח 120 גיגה 4.זכרונות בנפח או 6 או 8 גיגה לפחות במהירות 1333 5.כרטיס קול יחסית טוב אם אפשר עם 2 היציאות הבאות COX OPTI במידה ולא ימצא אז יציאה אחת מהן תספיק 6.כרטיס מסך טוב לא משנה איזה חברה AMD או NVIDIA שיוכל להריץ משחקים כגון MW3 או באטלפייד 7.מארז שקט ומאוורר 8.ספק טוב שיחזיק תמערכת. 9.קירור טוב למעבד 10.צורב DVD שיודע לעבוד עם בלו ריי. 11.סט מקלדת ועכבר בלוטות העדפה על מוצרים איכותיים בתקציב הנל אם אתם מכירים חנות או ממליצים על קניה מהם אני גר באזור השרון אני אשמח גם לדעת רק לא מKSP אני מ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שישמש לעבודה משרדית ולתכנות עם Visual Studio 2008 וסביבות פיתוח אחרות. מסך בגודל 15.6 התקציב הוא עד 5,000 ש"ח, אבל אעדיף לשלם פחות אם יש אופציה משתלמת. תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכם אני רוצה מפרט למחשב בתקציב של 4000 -4500 השימוש הנידרש ביותר הוא שימוש ביתי לגלישה רבה באיטרנט, לשמירה של שירים תמונות ומסמכים , הורדות , קצת משחקים לא כבדים וצפייה מועטה בסרטים וסדרות שאני מוריד אני רוצה שהמחשב יהיה זריז כי הוא פועל הרבה שעות ביום. בקשר למארז אני רוצה מארז שטוח כמו זה - http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&fldID=38&fldVal=HTPC&ShowSenon=1 תמליצו לי על אחד טוב תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by amig,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד שמחירו סביבות 2500 ₪, אפשר למתוח למעלה אבל אם אפשר שלא אז עדיף. אני לא בקי במחשבים אבל לפני שפניתי אליכם קראתי המלצות בפורום ולמדתי מעט. אשמח אם התגובות שלכם יהיו ברורות גם למי שלא מבין בתחום, תודה מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות * מטרות המחשב? שימוש מרובה ב"וורד", גלישה באינטרנט, יו-טיוב (צפייה בסרטונים), קריאת קבצי PDF. אני מאוד מעוניין שתוכנות כאלו יוכלו לרוץ במגביל ובמהירות. * גודל המסך? 13-15 מצד אחד אני מעוניין במחשב קל, מצד שני אני רוצה שהמסך יהיה מספיק נוח לעבודה עם "וורד". אחרי שראיתי ניידים בחנות אני נוטה ל 13 או 14, אבל אם יהיה 15 במשקל קל אז למה לא. האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי מט * רזו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Orange Screwless 1 269.99 ? LG GSA-4165B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 290.03 ? AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 1 830 ? Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 1 65 ? Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 505 ? Logitech Media Black Keyboard 1 160 ? DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 690 ? Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 1 300 ? 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 1 790 ? Logitech MX510 Red PS2/USB Optical Mouse 1 200 ? Thermaltake 430W TR2 2-fan PFC Power Supply 1 320 ? Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 1 420 ? Powe…

13. Started by itay87,

היי חברה, המחשב שברשותי הוא: i3 560 gigabyte mb קירור arctic Freezer 13 ram: 8 giga ddr3 1333mhz grapic card: geforce 210 HD: 320 GB 5600 rpm power supply: 500 case: enrmax xase with leds הייתי שמח אם הייתם יכולים לעזור לי בהערכת מחיר למחשב הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בעיקר למשחקים. ;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bagetrek,

היי חבר'ס חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלו הוא 3K , או - בלחץ 3.7K !!! הדרישות שלו הם : אינטרנט , אופיס , מוסיקה , סרטים וקידודים . המחשב לא יהיה מיועד ל- OC . ומשחקים לא כבדים . לא כולל - הארדיסק לא כולל - צורב \ שום כונן אופטי לא כולל - ציוד היקפי לא כולל - מסך תוספות : ספק כוח - טוב ושקט !! הדגש פה שהוא רוצה שהמחשב יהיה שקט ! ו..קירור למעבד - גם כן שקט ושיקרר טוב ! מארז - בעל מותג ידוע , מרווח ואוורירי . תודה רבה לכם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by arielkris,

התקציב שלי היה 2500 אבל חרגתי הבאתי מפרט בן ז*** לפי דעתי בכסף הזה הפחתתי קצת בכרטיס מסך ממש קצת וקצת בכונן קשיח [שאני לא יודע למה הוא יותר זול אבל עם יותר נפח] AMD Phenom 2 X3 710 Triple Core AM3 BOX , יחידות 1 ¤622 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=812 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 WD 640GB 7200rpm 32MB Sata2 WD6401AALS, יחידות 1 ¤384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=906 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ¤117 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=991 HEC 500TE-2WX 500W …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. תקציב: 10K ש"ח מה חשוב: 1. מעבד, כמה שיותר ליבות וזיכרון מטמון, פחות חשוב לי אם INTEL או AMD 3. כמה שיותר כרטיסי מסך, עם כמה שיותר זיכרון לכל כרטיס. חשבתי על RX580 X 4 3. לוח מתאים. 4. ספק שיחזיק את הכל לא גנרי. 5. מארז שיכיל את הכל, יכול להיות אלגנטי. 6. דיסק קשיח SSD בלבד, 120 ג'יגה יספיקו (התוכנות+מערכת הפעלה לוקחות 40 ג'יגה, 120 זה גם הרבה) 7. 8 ג'יגה זיכרון, שני סטיקים. מה לא צריך: 1. לא יהיה OC בשום צורה או דרך, לא עכשיו ולא בעתיד. 2. לא צריך אורות או צבעים. 3. לא צריך וגם לא יהיה כונן דיסקים, לא השתמשתי באחד כבר 15 שנה, אין סיבה שזה ישתנה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by DarkShock,

* מטרות המחשב? - תכנות אפליקציות ג׳אוה ואנדרואיד + תואר במדמ"ח, אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים וסדרות. לא למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - עד 14 אינץ׳, אפשר עד 15.6 במידה והוא יהיה קל (עד 2 קילו בערך), עדיפות למט. * רזולוציית המסך? - FHD+. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - מקלדת מלאה זו עדיפות, עדיפות ללחצנים פיזיים בטאצ׳פד. * משקל רצוי? - כמה שיותר קל, אם אפשר עד 2 ק"ג (מיועד לבחורה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, יותר טוב. עדיפות ללפחות שעתיים בלי שקעים בסביבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI לא חובה, אבל חובה לפחות שתי כניסות USB3. * Bluetooth? - לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - כמה שיותר, יותר טוב. כפי שרשמתי למעלה, לא ישומש ל…

19. האם זה משנה לנוטבוק בגודל 11" עם זכרון 2 ram

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Syspot,

שלום לכם, אז כך, היום אני מתכוון לרכוש מחשב נייד, נתנו לי 2 הצעות (יד שניה), אשמח במידה ותייעצו לי . מחשב #1 : ACER TravelMate 230 Intel P4 Celeron 2000MHz 512DDR 40GB HD DVD בלבד VIDEOCARD UP TO 64 כולל סוללה תקינה, מצב חדש . מחשב #2 : HP/Compaq Presario 2100 Intel P4 1.8GHz 512DDR 30GB HD DVD/CDRW קומבו כולל סוללה תקינה, מצב חדש . כמה לערכתכם שווה כל אחד מהמפרטים הבאים ? תודה רבה והמשך יום נעים .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מחשב המלצה לבורד + מעבד. יכול להיות הכי פשוט וחלש שיש, כיוון שזה אמור להיות שרת שרץ עליו FREENAS. דרישות - 4 מחברי SATA 2. מומלץ - כרטיס רשת GIGA ETH. אין צורך בצורב, מארז, או זכרון או כוננים קשיחים. אפשרי בהחלט כל סוג של באנדל של לוח ומעבד ביחד (אפילו סלרון או ATOM יתפסו), דרישות המערכת באמת מאוד צנועות. תקציב - עד 500 בתודה מראש, רועי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שניהם עם זיכרון של 2 גיגה אשמח אם תעזרו בבחירת כרטיס טוב למשחקים למחשב נייד. תודה מראש

23. Started by alon4256,

אני עומד לקנות מחשב חדש שטוב למשחקים כמו bf bc2, cod וגם למשחקים שיצאו בעתיד. שלחו לי מפרט ורציתי לדעת אם אתם ממליצים לי עליו או שצריך לשפר כמה דברים. זה המפרט: מעבד- INTEL i-5 2400 לוח אם- GIGABYTE GA-P67AUD3 זיכרונות- X2 KINGSTONE 2GB 1333MHZ DDR3 כוננן קשיח- SAMSUNG 1TB 7200 32M SPINPOINT F3 DVD- LG® DVDRW GH24NS50 X24 SATA כ. מסך- GIGABYTE GTS450 1GB DDR5 ספק- 500W FAN120MM 80 מארז- COOLERMASTER ELITE-335 אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, חבר המליץ לי בחום לפנות אליכם להתייעצות. תודה מראש על העזרה! 1. תקציב: 4,000 ש"ח (אם ניתן לחסוך קצת, אפילו עדיף) 2. שימושים: עבודה ביתית / משרדית - קריטי שיעלה מהר, ירוץ מהר ויעבוד חלק ושקט לחלוטין בזמן עבודה משרדית צפייה בסרטים וסדרות - מתחבר לטלוויזיה 32'' (1600*900) ובעתיד (1920*1080) - המאיץ הגרפי צריך להיות חזק מספיק כדי שהסרטים ירוצו גם ב-HD קצת גיימינג -מתחבר למסך 23'' (1920*1080) - משחקים כמו Skyrim, The Witcher 3, GTA5 (הגדרות גבוהות, לאו דווקא הכי גבוהות) 5. עד חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: חשוב מאוד (8) 3, 4, 6. אין צורך בציוד הקפי, אין צורך באוברקלוק, יש צורך בכלל הרכיבים. 7. צורך בתוכנות ו/או בהרכבת המחשב בחנות: אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, אז המחשב הישן התקלקל, וכנראה שהגיע הזמן להתחדש. המחשב מיועד לשימוש בכל תוכנות האופיס, גלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות פשוטות (איי סי קיו וכו'...). אני לא חושב שיש טעם לעבור את ה- 3000 ש"ח, ואשמח אם תציעו לי ת'הצעה שנראית לכם הכי מתאימה בסדר גודל זה ולשימושים הנ"ל. תודה מראש, יונתן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים