עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. פלונטר 9.…

2. Started by fp581,

E6400 2.13 GIHABYTE GA-965P-S3 TWINMOS DDR-II 667MHZ 2GB LIBERTY ELT500AWT 500W POWER SUPPLY 250GB 16MB 7200RPM SATA II SUPERTALENT שחור LOGITECH INTERNET PRO KEYBOARD BLACK X1900XT 512MB 2XDVI VIVO PCI-E RETAIL ZALMAN 7700CU COPPER MX518 NEC DVD+\- R 3550A X16 (DUAL X18) black

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  3. היי, המחשב בן 3 וחצי שנים והגיע הזמן לשדרג. שימש אותי נאמנות אבל הגיע הזמן להחלפת רכיבים. אני רוצה לשדרג, לא לקנות חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ממוצע , עריכה קלה בלייטרום ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. rainbow siege six , project reality , squad. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  4. Started by yairperetz,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by blue wings,

שלום אני צריך שפעם אחת ולתמיד יהיה לי סדר בראש ואני אשמח אם מישהו יעשה לי אותו חח אז ככה: כבר הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב שלי בעיקר בגלל בעיות של הכרטיס מסך(FPS נמוך במשחקי רשת,cod4) המפרט של המחשב הקיים שלי הוא זה: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 כל השאר לא חשוב.. קיבלתי הצעה מעניינת מספק שאני מכיר על - Manli Geforce 9600GT 512MB ב550 ש"ח עכשיו אני רוצה לדעת כמה דברים: * מה אני צריך לשדרג כדי לקבל את המקס' מהנתונים שיש. אני יודע בוודאות שאני יחליף זכרון השאלה המרכזית שלי האם אני צריך לקנות גם לוח אם, מעבד וספק חדשים? *איך הח…

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  6. במחשב הנוכחי, שכבר מסיים את חייו אחרי כ-8 שנים, מותקנים 2 דיסקים של 4 טרה, דיסק של 2 טרה ושני דיסקים של 1 טרה. למחשב 2 כרטיסי רשת על לוח האם (אחד לטובת הרשת הפנימית והשני לטורנטים). המחשב מריץ, בנוסף לטורנטים, גם שרת מדיה של Emby. לא נדרש להציג תכנים ישירות למסך. חשבתי להחליף אותו ב-QNAP עם 4 דיסקים, אבל המחיר לדגם 451/3 קרוב ל-900$ ולכן אני חושב שעדיף לקנות מחשב רגיל. מה דעתם?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by ramipaykin,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-1500 -לא חייב לבזבז הכל חח- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר לגראפיקה! בעיקר דו מימדית! אני מצייר בעיקר בפוטושופ סיאס5 ברזולוציות ממש גבוהות והמון שכבות. ייתכן עבודה בתלת מימד בעתיד אבל זה לא ממש פונקציה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש לי מסך dell U2410 ultrasharp אז אני לא ממש צריך.. כמו כן יש לי וואקום טאבלט אינטוס4 אז גם לא צריך =] אם יש עכבר מיוחד אז מגניב.. סה"כ- לא ממש צריך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? יש לי צורב רגיל שהוא סה"כ סבבה.. וכונן דיסקטים? יש לזה שימוש בכלל עדיין ?! חח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לצ…

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by hai555,

הי , אני מעוניין להרכיב מחשב לאולפן שלי של סאונד. בחרתי את הפרטים האלה . הרכבת מחשב - הרכיבו את המחשב שמתאים לכם עכשיו באתר | KS (ksp.co.il) רציתי לשאול האם מדובר במפרט טוב. אין לי צורך בכרטיס מסך כי יש לי כרטיס מסך כמו כן גם בווינדוס אין צורך יש לי 2 הרדיסקים לגיבוי חומר ( רק לגיבוי ושמירת חומרים ) של 4 טרה האם הקירור של המארז בתוספת הקירור הנוזלי מספיקים למעבד . ? תודה

9. Started by lior0101,

קראתי עכשיו כמה מאמרים ותגובות של אנשים פה ועכשיו אני פתאום לא טוחב מה עדיף, אינטל או AMD. אני לא מתכנן OC בשום שלב והמחשב ישמש למשחקים. הנה המפרט של AMD: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W ASUS M2N-E AM2 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION LG DVDRW GSA-H30N SATA Arctic Cooling Silentium T2 Pro 500Watt Logitech Media Keyboard Elite Logitech G5 Laser Mouse RETAIL Altec Lansing ATP3 והנה של אינטל: Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4Mb Box GIGABYTE GA-965G-DS3 LGA775 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 V…

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by dcoolman,

שלום לכולם אחי מחפש לקנות מחשב חדש בשביל משחקי מחשב כבדים. הוא לא צריך ציוד הקפי. התקציב הוא עד 5000 ש"ח תודה לכולם וערב טוב 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dragon age: inquisition Assassin's Creed Unity call of duty crysis 3 -מהי הרז…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  11. היי... יש לי כאן מחשב של בת-דודה שלי, נייד HP dv6257 חדש שבא בילט-אין עם VISTA ( ). לאחר שתוכנות רבות שהיא אמורה לעבוד איתם לא עובדות על ויסטה החלטנו לעבור ל XP, אך מסתבר שאין דריוורים למלא חלקים של המחשב ל XP בניגוד לויסטה... אני מדבר על דריוורים של הכרטיס מסך\קול\רשת ועוד... אפילו בחיפוש באתר HP מצאתי את הדריוורים הרלוונטים לויסטה אך לא לXP . לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה... לגבי הכרטיס מסך קראתי על איזה שיטה לערוך את הדריוור אך מדובר בכאב-ראש דיי רציני מה גם שזה רק קצה הקרחון ומה יהיה עם שאר החלקים שלא עובדים כמו למשל הכרטיס קול ? מישהו התנסה כאן עם הבעיה הזו ? ה dv6257 בשילוב עם XP ? אני פשוט לא מבין איך חברה כמו HP מוכרת מחשב חסר תועלת ובלתי שמיש…

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  12. אני כרגע נמצא בהתלבטות אם שווה לנסות לשדרג את המפרט הקיים או לבנות מחשב חדש מ 0 ולהשאיר את הקודם לשימושים כלליים. היעד: ביצועים טובים בפוטושופ בעבודה עם קבצי תמונות גדולים (עד 2GB) המפרט הנוכחי: לוח: GA-P35-DS3 מעבד: Intel Q9505 זכרון: 6GB DDRII 800 כ.מסך: 9800GT 1GB קשיח: WD Caviar Black 1TB אם ללכת על מחשב חדש, אז לפי השאלון המצורף 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא על חשבון הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by dorlevi551,

היי, זקק את עזרתכם לפני קנייה http://www.plonter.co.il/Products_Sh...01!1|&lang=hebזה ההצעה שליי לפני קנייה,שווה או יש יותר משתלם?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  14. עד לפני כחודש לא הכרתי שום פריט חומרה. לאחר סקירה באתרי יצרנים וקריאת כתבות וביקורות, בניתי את המפרט הבא: מיועד לאיחסון תוכנות ומדיה כבדה - שימוש עיקרי משרדי ואינטרנט ומשני ביותר משחקים ומדיה. מעבד אינטל E6550 CORE2DUO , לוח אם אינטל DG965WH , דיסק קשיח ווסטרן WD3200AAKS , זיכרון 2X 1024 מהירות 800MHZ CL4 (לא החלטתי של איזה חברה) , צורב DVD LG GSAH55N , כרטיס מסך ASUS EN8600GT2DHT 256MB DDR3 , מארז סופרנו VX (לא מחייב) , מאוור THERMALTAKE BLUEORBII , ספק כנראה 500W , מסך: מתלבט בין SAMSUNG 226BW (זול יותר) לבין DELL2007WFP (יקר יותר). האם מישהו יכול להמליץ / לאשר / לשנות מפרט זה. תודה

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by Achilllles,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו א…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by MoMo-P,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב של DELL.. מחשב שעונה לדרישות המומלצת לעבודה בAutocad. קראתי על הדרישות ואני לא בטוח איזה מחשב מתאים.. ישנן הדרישות שהמחשב יכלול מעבד עם תמיכה בSSE2, ומסך עם "True Color".. מישהו יודע איזה מחשב יתאים ? תודהה

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  17. אהלן, הכותרת קצת מוזרה אז אני אסביר: קניתי מחשב חדש לפני שבוע ב KSP, מדגם . dell inspiron r15 7520. במפרט המחשב באתר מצויין כרטיס מסך מסוג AMD Radeon™ HD 7730M 2GB. כשבדקתי את מפרט המחשב ראיתי שבעצם מותקן עליו Intel ® HD .Graphics 4000. http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211..8..432.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17234&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאלתי: 1. מה אתם ממליצים לי לעשות? 2. האם הכרטיס מסך הקיים בפועל פחות טוב מהרשום במפרט? זה ממש מבאס אותי ואשמח לתשובה. תודה אודי. (משום מה אני לא מצליח לרדת שורה...)

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by amig,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד שמחירו סביבות 2500 ₪, אפשר למתוח למעלה אבל אם אפשר שלא אז עדיף. אני לא בקי במחשבים אבל לפני שפניתי אליכם קראתי המלצות בפורום ולמדתי מעט. אשמח אם התגובות שלכם יהיו ברורות גם למי שלא מבין בתחום, תודה מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות * מטרות המחשב? שימוש מרובה ב"וורד", גלישה באינטרנט, יו-טיוב (צפייה בסרטונים), קריאת קבצי PDF. אני מאוד מעוניין שתוכנות כאלו יוכלו לרוץ במגביל ובמהירות. * גודל המסך? 13-15 מצד אחד אני מעוניין במחשב קל, מצד שני אני רוצה שהמסך יהיה מספיק נוח לעבודה עם "וורד". אחרי שראיתי ניידים בחנות אני נוטה ל 13 או 14, אבל אם יהיה 15 במשקל קל אז למה לא. האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי מט * רזו…

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by ben.av,

בעקבות פטירתו בטרם העת של הנייד הקודם, אני קונה לפטופ חדש. הדרישות הן שיהיה אולטרה בוק קל מאוד (גג 1.4 קילו) עם 8 ג'יגה זכרון וSSD 256GB אשמח להמלצות על מחשבים נוספים וחוות דעת על שני המחשבים הבאים: Toshiba Portege Z30 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=17127 Dell XPS 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=16438 תודה!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  20. שלום, פתחתי אשכול לגבי בקשת מפרט לגימנינג עם תקציב של רציתי לשאול את השאר מה דעכתם הציבו לי שלוש מערכות 1 intel ו- 2 מפרטי amd התקציב היה 3800 ושם הציבו לי את מערכות ה amd וגם ביקשתי קצת חריגה בתקציב על מנת להציב מערכת intel. סה"כ אני רוצה לדעת מה דעכתם בנוגע לכל מפרט בנפרד... וגם איזה בין שתי מפרטי ה amd יותר טובה (לא מתוכנן oc ממש לא לזמן הקרוב ) מפרט מבוסס amd : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 TRAY , יחידות 1 ₪727 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transc…

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  21. צריך מפרט למערכת מחשב המבוססת על AMD ATHLON 64 3000 כולל עכבר+מקלדת <רצוי טובים> כמובן לא כולל צורב+סורק+מדפסת ולא כולל מערכת הפעלה שיהיו רמקולים טובים, ראשי ושניים קטנים לא מעל 400 שקל מסך שטוח (לא דק) לא פחות מ-17' לוח אם שיכלול כרטיס קול+כרטיס רשת כונן פלופי כונן דיוידי כרטיס מסך ואם נראה לכם ששכחתי משהו בשביל שיהיה מחשב נורמלי אז תגידו ותוסיפו התקציב בסביבות ה4000 ש"ח תודה ע-נ-ק-י-ת מראש

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  22. דעתכם על המחשב הבא לצורכי צפיה בסרטים OFFICE ללא משחקים מעדיף אינטל Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 ANTEC NSK4480B-II 380Watt Black , יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=61 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by bagetrek,

היי חבר'ס חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלו הוא 3K , או - בלחץ 3.7K !!! הדרישות שלו הם : אינטרנט , אופיס , מוסיקה , סרטים וקידודים . המחשב לא יהיה מיועד ל- OC . ומשחקים לא כבדים . לא כולל - הארדיסק לא כולל - צורב \ שום כונן אופטי לא כולל - ציוד היקפי לא כולל - מסך תוספות : ספק כוח - טוב ושקט !! הדגש פה שהוא רוצה שהמחשב יהיה שקט ! ו..קירור למעבד - גם כן שקט ושיקרר טוב ! מארז - בעל מותג ידוע , מרווח ואוורירי . תודה רבה לכם

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  24. אז ככה קודם כל לא שכחתי כלום אז רכיבים שאני לא כותב הם רכיבים שאין לי צורך לרכוש אותם.. המחשב עצבו אמור לשמש בעיקר לסחיבות תוכנות כבדות והתעסקות בהמון מולטימידיה ובנוסך כמובן משחקים טובים שיצאו פה ושם אבל זאת בהחלט לא המטרה העיקרית.. טוב נתחיל.. מעבד : AMD64 +3200 S939 - בעיקרון אין מה לשנות כאן אלא אם כן יש לכם ממש משהו רע לגביו :-) לוח אם : כאן ההתלבטות הראשונה בין ASUS A8N-SLI DELUXE S939 NF4 2XPCI GBL ובין GIGABYTE GA-K8NF-9 NF4 זיכרון : 2X 512MB DDR500 דיסק קשיח : 160GB SATA כרטיס מסך : עוד התלבטותASUS RADEON X600XT HDTV 128MB DVI PCI-E וGIGABYTE 6600 128MB PCI EXPRESS BULK ולפי מה שאמרו לי יש מצב שהגיגהבייט אפילו לא תומך במעבד הזה אז כמובן אם יש הצעה אחרת יתקבל ב…

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  25. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪612 לוח אם: Gigabyte GA-970A-D3 כמות: 1 - מחיר: ₪483 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 600W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪599 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select DDR3 1333Mhz 1.5V CL9 - בקניית מחשב חדש כמות: 2 - מחיר: ₪183 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪799 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪288 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪95 סה"כ: ₪3242 מתחרים בכל הצעה בפורומים…

• 2 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים