עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cxxc,

בניתי מפרט למשחקים אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת, בניתי אותו ב www.skypc.co.il חשבתי על הכטיס הזה 9800gtx+ 1gb אבל אם יש אחר אז תציעו לי ואם יש משהו לשנות במפרט שיהיה יותר טוב. התקציב שלי 5500 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ מארז ללא ספק Thermaltake Armor+ MX + 23 cm fan ספק כח Corsair CMPSU-650TXEU 650W

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, CRYSIS 2 והרבה מאוד משחקים אחרים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל צרי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. תגידו מה דעתכם מות מוצרים סה"כ 1 Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY - קירור מצויין למעבד Arctic-Cooling Freezer Xtreme 1,124 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55-USB3 (P55) LGA1156 I5 - ATX 625 ש"ח 1 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים יותר טוב מאחד 298 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL 1,270 ש"ח 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 275 ש"ח 1 NEC DVD-RW AD-7260S x24 (BLACK) SATA - BULK 119 ש"ח 1 seasonic - 500W SS-500ET Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E 350 ש"ח 1 NZXT LEXA-S 3X12cm+1X14cm WINDOW - NO PSU 335 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 170 ש"ח 1 …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by opbenesh,

מטרות המחשב? בעיקר משחקים גודל המסך? 15.6 משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB כונן CD/DVD? צורב? עדיף צוורב DVD כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, אבל זה לא קריטי המחשב בעיקר למשחקים - דברים בסגנון 2 Team Fortress, לא כבדים יותר מזה. לא חשובה הרצה של כמה משימות במקביל, יותר חשוב ביצועים במשחקים - הכל כמובן בגבולות התקציב. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני זקוקה למחשב נייד לצרכי CAD ומעט גרפיקה, לפעמים גם קצת תלת מימד ורינדורים. טווח המחירים שהייתי שמחה להגיע אליו הוא כ-3500 ש"ח, אבל אני יכולה גם לחרוג מזה אפילו עד 4.5K אם ההבדל משמעותי וזה מה שיאפשר לי להשתמש בו ביעילות לאורך שנים רבות יותר. כמו כן אני יכולה להזמין אותו מארה"ב ושחברים יביאו אותו לארץ, אם זה מוזיל את העלויות ובתנאי שתהיה לי אחריות עליו בארץ. * מטרות המחשב? CAD, גרפיקה, קצת 3D, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק צד גדול של בחורה בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * הא…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ac1240,

* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ,סרטים ושיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. * גודל המסך?15.6 מינימום * משקל רצוי?לא קריטי בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך במידת האפשר אחרי הכל זה למשחקים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)-HDMI וקורא כרטיסים * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?ברור * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני אשתדל לא להאריך במילים, יש לי כרגע מפרט מחשב, ציוד היקפי ממש טוב ומארז שאני מאוד מרוצה ממנו - אפשר לראות הכל במפרט מימין. הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1600X1200, וכרטיס המסך שלי מתחיל לזייף. השאלה היא אם לרזולוציה הזאת, כשאני אקנה כרטיס מסך חדש, האם המעבד אחרי האוברקלוק לא יהווה צוואר בקבוק? זה מוביל לעוד שאלה - האם לשדרג למרובע ליבה, או כבר להחליף פלטפורמה (=לוח אם) לגמרי? אז השאלה היא כזאת - נאמר שיש לי כסף, מה לעשות איתו? לשדרג כרטיס מסך ל... לדוגמה, HD 4870 1GB שיחזיק עד שיכנס חזק עידן ה-DX11, וזהו? או לשדרג כרטיס מסך וגם מעבד למרובע ליבה LGA 775 של אינטל, ואז לעשות לו אוברקלוק בשביל שיהיה חזק? או לחכות כמה זמן, לתת לאתרי הביקורות לעבור למשחקי DX11 בבדיקות, לראות …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים (לא הכי כבדים, אבל דיי כבדים). כולל ציוד הקפי (לא משנה אם המסך דק או לא, מספיק מסך פשוט 17 אינץ'). לגבי כרטיס המסך, קראתי על המלצות על הכרטיס GeForce 6800GT, ומצאתי אותו במחיר יחסית זול (1577 ש"ח). לא יודע אם מותר לכתוב פה את האתר שמוכר, אם כן אני אכתוב אותו. אני מעוניין גם ב-1000 מגה RAM, וב-160 ג'יגה זיכרון קשיח SATA (אני לא הכי מתמצא בזה, אבל ממה שהבנתי עדיף SATA). עכשיו אני קצת בדילמה: מה יותר עדיף, INTEL או AMD? ה-AMD יותר זול, אבל לא יודע אם יותר אמין. ראיתי מחשב עם מפרט נחמד עם AMD 4200 Dual core (בכ-6,000 ש"ח), אז האם זה שווה את זה? והאם כדאי לי לקנות motherboard שיש בו nforce4? אה, והעיצוב של המחשב ממש ל…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by hararim,

סוף סוף גיבשתי לעצמי את מה שאני רוצה מהמחשב ועכשיו נשאר רק להחליט על איזה מחשב אני הולך: מעבד- לפחות 2GHZ (עדיף זיכרון מטמון 4MB) זיכרון - 2GB דיסק קשיח - לפחות 160 כרטיס מסך - רצוי מאוד שיהיה כרטיס טוב. מסך- 14.1-15.4 וזהו עכשיו נשאר להחליט כאשר התקציב שלי הוא בין 4000 ואם אני לוחץ את עצמי 5500. אשמח לקבל המלצות. כמו כן אשמח לדעת אם יש מקום בצפון שבו אפשר לראות את הניידים של GIGABYTE? תודה מראש לכולכם בתקווה שתוך יומיים שלושה אני כבר אסגור על מחשב ואלך לקנות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. המחשב של HP Pavilion dv6690ej http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5085&catcode=237&AdCat=&parentid=0 המחשב של ‏Gigabyte W566N-DC24M‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5177 אני צריך השוואה ביניהם כי חוץ מהרד דיסק יותר גבוה בHP וזיכרון יעודי של הכרטיס מסך יותר גבוה בGB בלוטוט ומעבד שונה לא ראיתי עוד הבדלים.. ולמה הבדלי המחיר יחסית גבוהים? מה יותר עדיף לי אם המחשב יריץ גם משחקים? תודה. עריכה: מצאתי גם את זה של ג'יגה בייט http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8645 המחיר של זה הרבה יותר נמוך מהHP אבל הוא נראה יותר טוב, מה הקאץ'? הדבר היחידי שראיתי בהבדל של חיסרון זה שיש לו הרד דיסק יותר נמוך ושאין לו בלוטוט. אולי זה בעצם הכי עדיף?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by NuXeR,

שלום ! אני צריך מפרט של עד אזור ה-2000 שקל ללא מסך , שיהיה בעיקר לגלישה באינרטנט אימיילים... ומדי פעם קצת משחקים.... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הנייד עבר שדרוג זיכרון ל DDR2 800 ובדקתי שהמערכת-winXP SP3- מזהה אותו. הורדתי את רמת הגרפיקה בוינדווס למינימום - נראה כמו win 95 ביום טוב - בתקווה שזה ישפר משהו, לא עזר... האם הוא אמור לאפשר ניגון סרטים ב 720P במצב super performance ? יש נגן ממולץ שיאפשר את זה באופן הכי אופטימלי? האם OC למעבד יעזור?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by er0101,

אודה לכם אם תוכלו להמליץ על נייד עם הדרישות הבאות: מעבד אינטל/AMD 1.6 GHZ (לא סלרון/סמפרון). זכרון: חובה 512MB הרדיסק: לפחות 40GB 5400RPM ומעלה. אם אפשר 60 סבבה. כ. מסך: כמה שיותר טוב. אשמח לדעת כמה זמן הסוללה תחזיק. מוכן לשקול מתצוגה/ מחודש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Crazy Angel,

שלום חברים, לאחר שהמחשב נייד הקודם שלי החזיק 6 שנים יפות ושבק חיים, הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש. מקווה שזה בסדר שהפורמט בו פירטתי את המידע קצת שונה מהפורמט פה בפורום (: אודה לעזרתכם. תקציב: 5000 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית (כולל פתיחת הרבה חלונות באינטרנט ותוכנות וורד/אקסל בו זמנית), צפייה בסרטים ובמשחקי ספורט שמשודרים לייב (במחשב או באמצעות חיבור המחשב הנייד לטלוויזיה), האזנה למוזיקה. מתי מתוכננת הרכישה: בימים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: עדיפות לאחד המותגים הבאים: דל/HP/Lenovo. לא מוכן לקנות מחשב של אפל. גודל קשיח מינימלי: חובה כונן SSD לפחות 256GB. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ההתלבטות שלי היא איכות הייצור ואיכות המחשב עצמו. אני לא יודע איזה מחשב עדיף לי מבחינת איכות המחשב (בנייה) הראשון הוא חברת DELL: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1530-t8300.htm אני עושה לו הרחבה של 2G זיכרון השני הוא חברת HP: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819767.html המפרטים של הHP הרבה יותר טובים חד משמעית! השאלה היא האם מהבחינה של עמידות לזמן ואיכות הבנייה של HP שוות ערך לDELL אני יודע שDELL הם ממש טובים ואיכותיים ואני לא הכי סומך על HP כי הם תמיד נראו לי חברת שוק. אני רואה שהHP הוא זוק יותר וגם חזק יותר ולכן חייב להיות משהו שיצדיק את העניין הזה המחשב של חברת DELL עם נתונים נמוכים יותר ועדיין יקר יות…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by R0tem1,

מהחנות www.zigzag2000.co.il אם יש הצעות הרבה יותר משתלמות מחנויות אחרות אפשרי אבל עדיף שלא שימושים: עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. ללא OC ללא ציוד היקפי בכלל אני הרכבתי: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (nForce 570) - ATX 556.58 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.97 ש"ח 1 Thermaltake Armor-Jr Middle Tower - Black + 400w psu 771.39 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 372.88 ש"ח 1 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 481.64 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (6000+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 970.98 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8600GTS Extreme 256MB TDH - PCX - retail 1,192.05 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,515.47 ש"ח דעות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח ללא חריגה ועדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים ובינויים ופרוייקטים קלים ב SOLIDWORKS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung 970 EVO NVME 500GB ועוד HDD של 1 טרה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שלא ירעיש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אין צורך באורות וכו' 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

18. 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן שלחסוך זה טוב אבל אפשר להשקיע במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכנות,משחקים,סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Visual studio,eclipse,VLC,WoW,SC2 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך CRT קטן לתכנות וטלוויזית LCD שאני מעוניין לחבר דרך HDMI * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמו שאמרתי SC2 ,WoW * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by shai262,

* זה שרת יעודי * מעבד: Q9550 2.83ghz. שטח דיסק: 250GB. זיכרון: 8GB. רוחב פס: 10MB. צורך: הרצת שרתי משחק. מחיר חודשי: 550. האם השרת הנ"ל שווה את המחיר, ושרת שנחשב טוב? זה לא מפרט של מחשב, אבל לא מצאתי מקום לפרסם את זה אז אני מקווה שזה בסדר, אם לא, לא לנעול או משהו בבקשה אלא להעביר. לילה טוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Tomer24,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yr_mail,

ברשותי נייד T42 עם 512KB זכרון מקורי DDR1 במהירות 333 שנרכש עמו. (לפי CPU-Z זכרון PC2700 166MHZ) קניתי יחידת זכרון נוספת שהוצאה מנייד אחר 512KB DDR1 במהירות 333MHZ שסימנו על המדבקה gpm333x64sc25/512/j והתקנתי במקום הפנוי - אולם המחשב אינו עובד עם השניים. (מסך כחול עם הודעות שגיאה) מה לא מתאים בזכרון זה? היש לכך פתרון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VM ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוב הזמן עבודה עם שני מכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שום משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P (לפעמים יחובר למסך נוסף) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מה אתם אומרים על זה? מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1066 ניתן לשדרג למעבדי 6400, 6600 ומעבדי E6800/E6700 !! לוח אם אינטל מקורי DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCK (לא VIA CHIPSET) שדרוג ללוח MSI/ג'יגבייט ניתן לרכישה גם עם לוח ASUS 965/975 כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים)/7.1 (8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WesternDigital,MAXTOR,HITACHI) ניתן לשדרג לכל דיסק אחר זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz ניתן להרחבה ולשדרג ל DDRII 800MHZ כונן אופטי צורב SONY/LG/NEC X18 DVD . Dual layer כרטיס מסך PCI-E בנפרד מלוח האם Geforce NX7100 UPTO 512MB מתוצרת GIGABYTE או MSI כולל 3 שנות אחריות :תוספות רק GEFORCE 7300G…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הבטרייה דפוקה? המחשב של חברת ACER, במידה והבטריה דפוקה מאיפה אני קונה חדשה? והאם יש חלופית?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by pakomako,

אני לא צריך מחשב שלם אני צריך: לוח אם מעבד - אינטל quad זכרונות - 4 GB DDR3 שני מארזים אחד למחשב ישן יותר ואחד למחשב שיכיל את מה שנתון למוזיקה ומשחקים, יש לי כבר כרטיס מסך.. אם אפשר מארז הכי שקט שאפשר אפשרות לחריגה קטנה... .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים