עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by areli,

[table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪972 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪766 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] ADATA XPG GAMING SERIES 8192MB (4096MBX2) DDR3 2000 CL9 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪357 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] GIGABYTE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL למזמיני מערכת מחשב! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1248 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td][td] ANTEC P280 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪604 [/td][/tr][tr][td] ספק כוח: [/td][td] …

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  2. שלום שלום ובוקר טוב החלטתי בקניית נייד חדש .. הייתי רוצה שיריץ משחקים קלים על הגדרות גבוהות cs 1.6 וכאלה אם אפשר לדחוף כרטיס מסך חזק ככל שניתן - שאפו.. אני מודע לתקציב הדל ולכן תתאפשר חריגה עם המלצה ... חשוב לי מסך איכותי ומחשב מהיר . ;] בכללי אני לא מבין בדגמים של ניידים אם התקציב ממש נמוך ביחס לדרישות אשמח להארה מצדכם ולפי זה אגדיל את התקציב..

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  3. היי, אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח שישמש בעיקר לעבודה ב-solidworks. מנסיון אישי אין לי צורך בכרטיס חזק יותר מ-Quadro P600, ואני רוצה לכלול גם Windows 10 במחיר. תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג ב-500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה solidworks ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברק…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  4. Started by AleXGanGSteR,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש בין היתר לעריכת וידאו ולהקרנה עם מקרן. 15 אינץ' . הארד דיסק 320 ג'יגה. אם אפשר יותר אז יהיה נחמד 3500 שקל . קיימת חיה כזאת? תודה.

5. המפרט הנוכחי מיועד בעיקר למשחקים ללא OC, עליתי קצת מהתקציב הקודם (10,000 ש"ח) בכדי להוסיף Dual Core ולהכניס יכולת SLI, מה דעתכם? האם יש הצעות לשיפורים? אני מתכוון להזמין בימים הקרובים. AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2359 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 64 CPU Cooler for AMD64 179 DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard 869 NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 319 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory x2 618 Leadtek PX7800GTX TDH My VIVO PCI-e 256Mb Retail Video Card 3489 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 519 Antec TruePower 550W Power Supply 709 Thermaltake VB1000BWS SOPRANO Case 449 19…

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  6. שלום אני זקוק בבקשה להמלצה למפרט מבוסס אינטל ב-3000-3500 ש"ח הדרישות לוח + מעבד מבוססי אינטל דיסק 160 בערך עדיף WD מארז סביר חשבתי COMPUCASE בסיסי + HEC 300 כונן DVD ללא מסך,ציוד נלווה וכו אני מעוניין להזמינו השבוע תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by amitr,

איפה הטופס? אני לא מוצא נתתי פרטים רלוונטים בכל מקרה 1) intel + nvidia 1. מה התקציב המקסימאלי? 50000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים מ 2011 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by alonmizrahi,

שלום, צריך מפרט למחשב, אני די חלוד לא התעסקתי בשוק כבר מספר שנים. תקציב מקסימום 3500, אפשר לחסוך ולנסות לקצץ. שימושים: בעיקר למשחקים ולאינטרנט ותוכנות רגילות. ציוד הקפי: ללא מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב, 1.44, בקיצור מה שאני ניסיתי להרכיב. עדיפות לKSP. ללא אוברקלוק מערכת הפעלה שרשומה, עדיף. זהו כל השאר לא קריטי. תודה לכל העוזר! זה מפרט שניסיתי להרכיב, אני לא יודע כמה הוא יעיל וטוב. מעבדי אינטל‏ Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 1 690 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 1 595 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz 2GB Kingston 2 295 590 כרטיסי מסך‏ ASUS HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDM…

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  9. שלום לכולם, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט שבניתי עבור HTPC השימוש : צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה, גלישה ברשת - בלבד. אין תוכנית או רצון למשחקים. אם כי בעתיד אולי אצרף כרטיס חכם להקלטת טלוויזיה וקליטת DTT היעד הוא תג מחיר של 2500-3000 ש"ח מעבד: AMD X250 3.0 לוח אם: GA-MA785GM-US2H - rev. 1.1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3266&ProductName=GA-MA785GM-US2H זיכרון: 2x1024 DDR2 800Mhz Kingston דיסק קשיח: SAMSUNG 1TB/7200 SATA II 3.5" 32MB HD103SJ ספק: Enermax Liberty 400W with cable management - Efficiency 80% מקלדת אלחוטית: אפשרות ראשונה ‏XGENE 2.4GHz Wireless KeyBoard With O…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  10. אהלן חבר'ה שבת שלום ברשותי לפטופ של Hp מדגם HP Pavilion DV6-1330 https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02072023&tmp_task=prodinfoCategory&lc=he&dlc=he&cc=il&product=4055143&aoid=〈=he מפרט : [table][tr][td][table][tr][td] מעבד Intel Core2 Duo Processor T6600 במהירות 2.2 GHz [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] מטמון ‏מיקרו-מעבד [/td][/tr][/table][table][tr][td] מטמון רמה 2 בנפח 2‎ MB [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] זיכרון ‎ [/td][/tr][/table][table][tr][td] ‎2048 MB [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] זיכרון מ…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  11. לפני כמה זמן נשפכו לי מים על המקלדת במחשב נייד ודפקו אותה. קניתי מקלדת חדשה בebay והחלפתי אותה לבד... משהו נדפק בווינדוס בתהליך והייתי צריך לפרמט. פה הבעיה שלי... כל פעם שאני מנסה לפרמט, המחשב נכבה בדיוק באותה נקודה, ב"מסיים התקנה..." אח"כ שאני מדליק מחדש את המחשב יש לי שגיאה שהמחשב הופעל מחדש באופן לא צפוי וצריך להתחיל מחדש את ההתקנה. ניסיתי לפרמט עם שני ווינדוסים שונים, אותה בעיה. אני לא חושב שזאת בעית חומרה בגלל שתמיד זה קורה באותה נקודה. יש למישהו רעיונות? כרגע המחשב לא יכול לעבוד. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  12. שלום לכולם , הייתי כאן המון לפני 15 שנה - ידעתי לאן לחזור... קיבלתי שני מפרטים מאייבורי ומ TMS (מצורף) -באופן כללי המפרט נועד לתכנות חישובי כבד מבוסס GPU וזכרון בעיקרו (לכן יש צורך בNvidia) מה לדעתכם יותר טוב בהנחה שניתן להשוות מחירים? אם יש חלק שהייתם מחליפים אשמח לשמוע. תודה למומחים.

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  13. 1. תקציב:12,000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי HD 3. צריך מסך32', מקלדת ועכבר אלחוטיים שיתאימו לקולנוע בייתי 4. לא צריך DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. לא צריך מארז 10. לא מתוכנן OC

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  14. המטרה העיקרית של המחשב היא לימודים מסך 14-16 עדיף מאט משקל עדיף כמה שיותר נמוך אבל אני לא בדיוק יודע על חשבון מה זה בא אז אשמח אם תסבירו לי זמן סוללה חשוב שתחזיק יפה כי אני אצטרך אותו לימי לימודים ארוכים כונן של לפחות 500GB שאלה נוספת, הבנתי שבקרוב מגיעים מחשבים עם מעבדי HASWELL שבעצם הם חסכוניים בסוללה(משמעותי?) האם שווה לחכות שיגיעו עוד דגמים או שזה לא משמעותי? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  15. אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 4.5K מה הם השימושים הצפויים של המחשב יצירת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים על הגדרה גבוהה אפליקציה עיקרית בה אשתמש. CUBASE האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? נתניה, אין חנות ספציפית האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד במסך MAG "42 רזולוציה 1366x768 אם אני לא טועה דיסק קשיח 500 טוב יספיק, אם הפרש המחירים לא גדול אפשרי גם 1T טוב ה. דיסק 320 מהמחשב הישן יצורף למחשב הנ"ל זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI (נשאר לי טעם מעט מר מ-NVIDI…

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by shaycool,

שלום אני מחפש מחשב נייד לילדה בת 12. השימושים העיקרים במחשב יהיו: אינטרנט, אופיס,משחקים קלים(ילדה בת 12 לא בסגנון קרייסיס או GTAIV) צפיה בסרטים/השמעת מוזיקה. גודל מסך מועדף 15.4" שלא יהיה כבד מדי למרות שהמשקל פחות משנה. חיי סוללה כמה שיותר ארוכים בגדר האפשר. בלוטות'+WIFI. צורב DVD. והארד דיסק בגודל 250GB אלא אם לא נכנס בתקציב ואז אפשר להתפשר. תקציב: 3800 שח אם אפשר אז בלי חריגות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by Yovel123,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בתואר ובכללי לשירות יומיומי. לפי הבנתי הוא צריך להיות עם 500 ג'יגה Ram של 8 -16 ג'יגה. ומעבד טוב (לא כלכך מכיר בנוגע לזה). פחות חשוב לי מחשב עם טאצ' או מתקפל. טווח תקציב 4000 פחות או יותר.

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by ruff stuff,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1EK698720

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושים ביתיים רגילים וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TOTAL WAR ROME 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  20. הוצע לי מפרט וכמה אנשים אמרו לי שחלק גדול מהמפרט פה לא טוב, אז אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט ולבצע את השינוים הנדרשים. תודה. מעבד INTEL CORE I5 750 2.66GHZ 8MB BOX לוח אם INTEL H55 TOM COVE LGA1156 זיכרון PATRIOT SECTOR 5 CL9 4GB 1333MHZ כרטיס מסך HD5770 1GB DDR5 - לא נאמר לי איזה חברה. דיסק קשיח SEAGATE BARRCUDA 500GB 7200RPM SATA 16MB מארז NZXT TEMPEST EVO ספק כוח SPIRE JEWEL 450WATT TRUE 12 CM FAN 4500 שקלים. אמרו לי שהלוח של אינטל לא טוב ובכלל עדיף MSI או GIGABYTE, האם זה עדיף? גם הזכרונות אמרו שהחברה ממש גרועה ולא כדאי לקנות מהם. על המארז אמרו שהוא מאוד חם, וגם מרעיש, אולי הוא מרעיש קצת כי יש לו 6 מאוורים, אבל הוא חם? על הספק אמרו שהוא לא יחזיק את המערכת. אם תבנו…

• 14 תגובות
    • 980 צפיות
  21. היי יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה את T61 מהאתר של LENOVO בארה"ב. אני קונה את המחשב עם הויסטה הבסיסי, אני יודע שיש כונן מחיצה לשיחזור המערכת למקרה שמשהו קורה. השאלה שלי כזאת, א. האם אני יכול לבנות מחיצה בעצמי כזאת עם ויסטה אולטימייט שיש לי כבר בבית, אני לא רוצה לשלם סתם כסף, ב. כמה זה קשה לפרמט ולהתקין את המערכת ידנית, ולהתקין את כל הדרייברים? (יש לי ידע רב במחשבים נייחים רק שלא התעסקתי עם ניידים אף פעם) ג. האם שווה להשקיע בIntel® Turbo Memory hard drive cache? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by alfred3,

קיבלתי בשעה טובה את המחשב . בכל המבדקים אני רואה שהסוללה משכה 8 שעות בלי שום בעיה (היצרן מצהיר על 10) אבל אצלי משום מה כשהא טעון 100% הוא מראה על 4 שעות . טענתי את הסוללה טעינה ראשונה כ 14 שעות ,נתתי לה להתרוקן לחלוטין וטענתי כ 8 שעות אבל עדיין רשום שהיא טובה ל 4 שעות . מה יכול להיות לדעתכם ?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  23. אהלן חברים, יש ברשותי את המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=20625 סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו והוא עונה בדיוק על הצרכים שלי. לאור המחירים הנמוכים של זכרונות והקלות שבשדרוג חשבתי לפנק את עצמי בתוספת זכרון של עוד 4 או 8 גיגה. רציתי לשאול את דעתכם, עד כמה תוספת שכזו עשויה להוביל לשיפור בביצועים? וכמו כן האם כל זיכרון בעל אותה מהירות (1600) יעבוד בצורה אופטימלית או שאני צריך למצוא זיכרון של חברה מסויימת? תודה!

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום , אני נוסע בקרוב לרוסיה ולפי חברים שלי שהיו שם יש שמה מחירים זולים מאוד על אלקטרוניקה בכללי , בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב שבכותרת , מסך בסיבת ה15 אינטש- ועם ביצועים גבוהים יחסית אובראול היתי רוצה לראות כמה דגמים שכדאי לי לחפש אותם ובנוסף לזה גם אם למישהו יש לנסיון אז מקומות שאפשר לקנות בהם בזול יחסית (נראה לי זה סביר למצוא מחירים כמו שיש באמזון? ) עריכה : ותודה רבה לעונים כמובן

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  25. הכרטיסים החדשים של NVIDIA ומעבדים חדשים של INTEL בפתח, ואני חשבתי לעצמי שאולי אני ימכור את המחשב הנוחכי ולרכוש אחד חדש. המפרט הוא: AMD Phenom II X4 965 Black Edition Gigabyte MA 790X UD4P Scythe Mugen 2 CPU Cooler Zotac GeForce GTX570 1280MB GDDR5 Kingston HyperX 4GB DDR2 1066Mhz 250GB Hitachi DeskStar 7200RPM 8MB Corsair TX850W Power Supply CoolerMaster CM 690 II Plus להערכתי אני אמור לקבל עליו איזה 3K (או שאני חי בסרטים : ). לכל החלקים אין ממש אחריות (כי הכל נרכש מKSP ושם למיטב ידיעתי לא ניתן להעביר אחריות).

• 3 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים