ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים , רציתי עזרה במפרט מחשב כי אני לא ממש מעודכן בחמורה החדשה. הסכום שאני רוצה להגיע אלייו הוא 5500 ש"ח אני מבקש לנסות לא לחרוג, אבל אם החריגה תהיה הכרחית אז שיתעגל לסכום של 6000 ש"ח אני מחפש מפרט למחשב שיהיה חזק מספיק כי הסכום פה לא כל כך קטן השימוש שיעשה במחשב יהיה תוכנות עריכה כמו cubase , photoshop ועוד תוכנות עריכת סאונד למינהם אני יודע שהתוכנות האלה עובודת בעיקר על זיכרון המחשב אז נכוון בעיקר לזיכרון בלי ליצור צווארי בקבוק בקשר לכרטיס מסך אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי אני לא הולך לשחק יותר מידי במחשב אולי רק במשחק ב world of warcraft למי שמכיר אז הוא לא דורש תומך גרפי חזק משהו אני רק מבקש שיתמוך HD בקשר ללוח אם(עדיפות לASUS) אני רוצה לוח שיתמוך ב…
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני טס לניויורק לחודש ואני רוצה לקנות לפטופ חדש. אני אשמח לקבל המלצות על מחשבים וגם על חנויות אם מישהו מכיר. בגדול אני רוצה מחשב i5 ומעלה עם כרטיס מסך איכותי שאני יוכל להריץ משחקים חדשים (לא צריך את הכי טוב רק שיוכל להריץ SC2 ואולי עוד כמה משחקים) והכי חשוב שיהיה בנוי טוב ויהיה מחשב אמין אין לי העדפות לחברות מסוימות אבל נראה לי שמק זה לא ממש אני... וכמובן בעניין המחיר אז עדיף פחות מ 1000$ תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס TV של Avermedia ואני רוצה להפעיל את תמיכת ה TV ב MCE והתוכנה הארורה לא מתקמת ללא רכיב ה CIR. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא כזה אך ללא הועיל (מלבד מעגלי קליטת IR ב אי ביי) מישהו יודע איפה מוצאים את הרכיב הכולל משדר ומקלט אינפרא?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המפרט הוא בעיקרון בשביל חבר,העדפה לאינטל מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8300, 2.5GHz, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) בהתחלה המפרט היה עם Core i5 760 ש…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים ותכנות כבדות (כמו אוטו קל). יש לי עדיפות גדולה לאינטל ואני מעדיף מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB או יותר חזק. התקציב מחולק למחשב ב-4000 ש"ח (בהנחה שיש לו יכולות גרפיות נמוכות) ובהמשך שדרוג כרטיס המסך. כלומר תקציב 4000ש"ח עם כרטיס מסך חלש. אשמח לקבל עזרא תודה nolie
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים הרצת מכונות וירטואליות - שימוש בתוכמה GNS למי שמכיר, התוכנה מדמה רשת ע"י הרצה של כמה מכונות וירטואיליות. הרצת מכונה וירטואלית על VMWARE שמדמה שרת (לדוגמא שרת DNS שירותי RADUIS וכל מיני). * גודל המסך? 14 אינצ' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו ועדיף כמה שפחות - זה אחד הקריטריונים הכי חשובים לי כי אני מתכוון להתנייד איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) דרוש יציאת COM כדי להתחבר לראוטרים של CISCO, אם כבר לא מייצרים יציאה כזו אני אסתפק במתאם כלשהו. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: לימודים-אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, מוזיקה. * גודל המסך-16 אינץ * זמן סוללה ארוך-לפחות 3 שעות * גודל מינימלי של כונן קשיח-300 * צורב DVD אין תקציב ספציפי,המטרה היא שהמחשב יסחב הרבה זמן ולא נצטרך להחליפו
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייח שלי בלפטופ חדש אשמח להמלצה על לפטופ כשעיקר השימוש בו יהיה ביתי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וסדרות) לכן פחות חשוב לי שיהיה קל או קומפקטי ויותר חשוב שיהיה חזק ואמין אני מניח שאני צריך מסך באזור15.6 וכמו כן אני בטח לא אחליף אותו בחמש השנים הקרובות אז כדאי שלא יהיה מיושן מדי התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4000 ש"ח אבל אני מתכנן לקנות אותו באנגליה כך שנראה לי שזה שווה ערך למחשב שעולה בארץ בסביבות 4500-5000 ש"ח... אשמח להמלצות לגבי סוג המחשב שיתאים לדרישותי וכמו כן, אם יש למישהו המלצות וטיפים ספציפית לגבי קניית לפטופ באנגליה, מאוד אשמח לשמוע תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלושתם עם מעבד core i3 ..וכולם 15.6 גודל מסך אשמח לקבל המלצותכם. הראשון- dell inspiron n5010 intel i3-370m 2gb 320gb 15.6" מסך השני toshiba satellite c660-108 intel core i3-370m 3 gb 320gb השלישי samsung r540-ja05il' core i3 330m 3gb 320gb
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המפרט שהזמנתי הוא: מארז: EZCOOL עם USB קידמי ללא ספק ספק כח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם: GA-H55M-D2H GIGABYTE מעבד: אינטל 3.2GHZ 4MB CORE i3-550 1156 זיכרון: KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB-3 P.O.VIEW דיסק קשיח: 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL המחיר הסופי (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר): 2460 ש"ח אני מסתפק אם שווה לי להשאר עם המעבד הנוכחי או להחליף ל i3-540 ויעלה לי 160 ש"ח פחות, מה אתם אומרים? כמו כן אשמח אם תגיבו על המפרט, יש טעם לשנות עוד משהו? תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב , אני מחפש מפרט למחשב לשימושים כלליים , אין צורך בכרטיס מסך חזק . יותר חשוב שזה יהיה מעבד שיחזיק לכמה שנים , הרבה זכרון ונפח אחסון לא קטן. וכמו שמצוין בכותרת התקציב הוא ללא מסך. אם אפשר אז שיהיה מפרט מחנות באיזור חיפה. תודה רבה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין שיהיה לי מחשב שעיקר מטרתו היא להיות שרת הורדות לאימיול, שיפעל 24/7, ויהיה שקט לגמרי בלי חלקים נעים, ופשוט יוריד.. אני לא מעוניין שזה יהיה המחשב העיקרי שעליו אני עובד, אלא משהו נפרד. הדרישה החשובה מזה היא שזה יהיה משהו פאסיבי לגמרי, כלומר בלי מאורר עבור הספק/מעבד, וגם כמובן שיהיה עם כונן SSD ולא כונן מכני. (כדי שאוכל לשים את המחשב הזה בחדר שלי, אבל לא לשמוע אותו אפילו לא קצת) יש לי כמה סוגי מחשבים שחשבתי עליהם. רציתי לדעת אם יש עוד אפשרויות, ומה הייתם ממליצים. 1) אפשרות אחת שחשבתי עליה, היא לקנות מחשב שמבוסס על לוח אם mini-ITX, עם מעבד Atom, ושכולל גוף קירור פאסיבי. במחשבים כאלה הספק הוא חיצוני למחשב, והוא גם בלי מאוורר, כך שזה 100% בלי חלקים נעים. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי במחיר של עד 3000 שקל, * מטרות המחשב: עבודה משרדית בעיקר, השימוש במחשב ייעשה בעיקר להעברת תמונות, שליחת מיילים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך- 15.6 * משקל רצוי- לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר ארוך יותר טוב אבל גם ככה המחשב יחובר ב 90 אחוז מהזמן לחשמל אז זה לא ממש משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * בלוטות- לא כלכך חשוב אך עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250GB * צורב DVD- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא, * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא הייתי רוצה לקבל גם מערכת הפעלהWIN7 מקורית.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן שבוע שעבר השארתי תמחשב שלי לאיזה שעה וחצי לסרוק וירוסים וכשחזרתי לבית התחילה בעיה שכפתור אחד מתחיל להלחץ בלי סוף זה הכפתור של האות 'ת' זה מתחיל איזה חצי דקה אחריי הדלקה של מערכת ההפעלה ואיך שהבעיה הזאת מתחיל אי אפשר לבצע פעולות במקלדת המובנת כמו למשל דאבל קליק ניסיתי להכנס דרך SAFE MODE אבל עדיין יש את אותה הבעיה מערכת ההפעלה זהWIN XP המחשב זה EEE PC 1005HE תיכננתי לפרמט אבל אולי יש פתרון אחר חוץ מלפרק מקשים מהמקלדת תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני אשאיר את המחשב נייד דולק כל הלילה האם הוא יהרס?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני סטודנט ואני מחפש לקנות נייד בתקציב של 4000 ש"ח (חריגה קלה אפשרית). מיועד בעיקר לעבודה עם אופיס, אינטרנט ותכנות (קומפילציה). מעדיף לקנות בארץ אלא אם יש אופצייה מאוד אטרקטיבית בארה"ב. לדעתי 13.3 אינץ' זה הגודל המושלם בשבילי, וחוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות. עשיתי הרבה בדיקות בעצמי והגעתי למסקנה ששני הניידים הבאים הם אופציות טובות: ASUS U35F http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16309 Dell Inspiron N3010-3504W7 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10914 המפרטים שלהם בסה"כ דיי דומים אז קריטריון ההשוואה העיקרי שלי הוא הנוחות ואיכות הבנייה. זמן הסוללה של האסוס אמור להיות טוב יותר, וזה כמובן דבר חיובי אבל לא קריטי מבחינתי. על איזה מהם הייתם ממליצים? לחילופ…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי! אני סטודנט למדעי מהחשב,ועושה עבודות תכנות\קימפילציה. אני עובד כרגע על נטבוק(intel atom + 2G ram)-והוא מקרטע!! השאלה שלי היא האם תוספת זיכרון תשפר את הביצועים בשביל הקומפילציה? אם אין ברירה וצריך להחליף מחשב, מה אני צריך לחפש?מעבד חזק? והאם אפשר לקבל המלצה על דגם מסויים כשהצרכים שלי הם תיכנות וקומפילציה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בתקציב כ-5000 ש"ח ללא צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה המטרות העיקריות של המחשב : תיב"מ CAD-CAM (תיכנון ויצור בעזרת מחשב) - SolidWorks , Solidcam, Cimatron, AutoCad, CATIA + תכני HD עבודה משרדית לא למשחקים לא מתוכנן אוברקלוק למחשב ללא מסך ויתר הציוד ההיקפי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2000-2500, לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 נראה לי סביר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית, סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תוכנות אופיס למיניהן, מטלב מפעם לפעם. SPSS. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך צורב. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רצוי שקט וקריר. במחיר סביר 7. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מחשב נוכחי Q6600 + HD 4850 שעושה את עבודתו נאמנה כמו שצריך כבר הרבה זמן ואני מבסוט ממנו העניין שאני לא יהיה הרבה בבית הזה כניראה אז אני צריך עוד אחד בשביל להעביר את הזמן .... מעבד של אינטל - (אני יותר מתחבר איתם .... ניסיון שלי איתם וכול זה ...) לא הסתכלתי הרבה זמן בשוק המעבדים אבל I5 760 נישמע טוב אם יש משהוא יותר אז בכייף ... כרטיס מסך מהסידרה החדשה של AMD HD68XX אולי אפילו HD 69XX .... אני רוצה מפרט אחד ב 5000 שח מפרט אחד ב 6000 שח ומפרט אחד ב 6000 שח שכולל מסך בשביל להשוות בניהם .... המחשב ישמש לכול דבר .... משחקים כבים במיוחד וחדשים / סרטי FHD על מסך טלוויזיה / השמעת מוזיקה ב 5.1 ערוצים (יחובר למערכת קולנוע ביתית) וכו תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, יש לי את המפרט הבא ב- 2650 ש"ח, רציתי לדעת אם שווה: יצרן: Lenovo דגם: G560 דגם מכונה: 0679-6JG מעבד: Pentium Dual Core P6000 מהירות: 1.86GHz/1066 זיכרון מטמון: 3MB זיכרון: נפח: 2GB DDR3 מהירות זיכרון: 1066MHz חריצי זיכרון פנויים: 1 חריצי זיכרון נגישים: 2 קיבולת זכרון מקסימלית: 8GB אמצעי הצבעה: ThinkPad UltraNav אחסון: גודל דיסק: 250GB מהירות דיסק: 5400 rpm כוננים: DVD Multi Burner: DVD/RW MultiBurner DL מסך: סוג: WXGA LED גודל: 15.6-inch LED Glossy display רזולוציה: 1280x800 מצלמה תקשורת: מודם: V.90 and K56 Flex (no voice) כרטיס רשת: Gigabit Ethernet- Integrated Bluetooth Wireless: Intel PRO 3945ABG גרפיקה: כרטיס מסך: Intel GMA 4500MHD סאונד: כרטיס קול: Conexant Azali…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב למשפחה, כלומר מחשב שמתעסק יותר באשר בתוכנות(לא ישוחקו בו משחקים אלה אם כן איזה משהו קטן שלא דורש יותר מדי)ולכן אין צורך בכרטיס גרפי חזק וכו'. למחשב צריך להיות מעבד חזק יחסית בשביל תוכנה מסוימת ולכן אין לי בעיה עם amd אם זה יתן ביצועים גבוהים יותר במחיר מופחת . אין צורך בציוד היקפי או בתוכנה מסוימת . על המחשב יותקן windows 7 או ויסטה 32 ביט אם צריך עוד מידע או משהו רק תשאלו (: תודה,אבירם
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כמו שאני רואה את זה יש 3 אפשרויות: 1: הזכרון שקניתי אינו תואם את הזכרון הקיים. 2: הזכרון שקניתי אינו תואם את הלפטופ בכלל. 3: הזכרון שקניתי פגום. לדעתי זה 1. ואם אכן זה המצב, הייתי שמח לקבל הכוונה לאיזה זכרון מתאים ללפטופ שלי. (הזכרון שקניתי הוא DDR3 1033 והזכרון הקיים למיטב ידיעתי עובד ב 1066. כל אחד סטיק בודד של 2GB. הזכרון: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=330478031876&si=uJ37HgCZt74Uzpk4%252Bq0XDEOadx4%253D&viewitem=&sspagename=STRK:MEWNX:IT#ht_7379wt_952 המחשב: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&keyword=ah-530-10 תודה לעוזרים. עדכון+חזל"ש: 1: שמתי לב שבסטיק שקניתי יש סה"כ 8 צ'יפים, ובזה הקיים י…
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בייתי (אינטרנט וכ') אבל שגם אוכל להריץ עליו משחקים חדשים כמו CALL OF DUTY 2 וכ'.. הוצע לי המפרט הבא .. תוכלו בבקשה להגיד אם הוא עונה על הדרישות ואם לא מה עליי לשדרג בו.. תודה רבה!! Thermaltake V3 Window Black Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Gigabyte GA-MA78LMT-US2H Retail AMD PHENOM III x4 955 Black Box Evercool BUFFALLO AM2/3 DDR 3 2G/1333 Kingston Samsung HDD 1.0TB 32 MB SATA II Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail DVDRW LG GH22-NS40 X22 SATA Bulk BLACK Cooler For Case Raidmax 120 mm וכן לגבי המסך LG TFT 22" W2243S-PF 5ms Wide
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, יש לי נייד Lenovo N500. מישהו יכול לומר לי איך אפשר לגרום לו להמשיך לעבוד (לא להיכנס למצב sleep) כשאני סוגר את המסך? אמרו לי שאפשר. תודה, אבישי.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-