ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לעקוב אחרי השאלון, מקווה שזה עוזר: 1. דרוש מפרט מחשב לעבודה, התקציב המקסימלי 7000 ש"ח. ניתן לחרוג, מעדיף לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) תוכנות: הרבה פלאש, פוטושופ. תלת מימד +וידאו בתדירות פחות יומיומית, אבל חשוב בהחלט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: צורבים, כונני דיסקים, פלופי... 5. יש לי כרטיס גרפי שאולי אפשר עוד להשתמש בו, תגידו אתם: nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E 6. יש לי כאן קירור מים ל-AMD וגם טייפון. אם יהיה אפשר להשתמש בהם למחשב החדש זה יהיה נהדר. 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. אני יכול להרכיב לבד ולהתקין לבד. 9. אזור מגורים: אשדוד-אשקלון 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: שיתמודד היטב עם גרפיקה כבדה, ריבוי קבצים, ריבוי תוכנות…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מאד אשמח לעזרה עם השאלה הבאה... רשת מגה יצאה במיבצע שמאפשר מתנה (כוללת התחייבות כמובן) של הנייד הבא: Lenovo IdeaPad s10-3 CPU - intel Pineview N455 1.66 Ram - 1024MB HDD - 250G Lan - 10/100M Dispaly - 10.1 Battery - 3cell OS - Win7 הצרכים שלי מהלפטופ: - גלישה באינטרנט. - סדרות ב - Streaming (בעיקר מאתר מאקו). - מצגות של תמונות וסירטונים. - בונוס יהיה אם אוכל לפתוח עליו קבצי פוטושופ פשוטים. שאלות: לא ראיתי התייחסות במיפרט לכרטיס מסך. 1) האם יש לכם מושג אם כרטיס המסך המובנה בשילוב עם המסך יוכלו לספק תצוגה של תמונות באיכות טובה (אני מתכוון תמונות ממצלמה דיגיטלית)? 2) איזה סוג של חיבור לאינטרנט יש בד"כ לניידים הקטנים האלה? האם אני אוכל להתחבר בבית לראוטר של…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי אבל רק למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? משהו כזה1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Back ops , GTA IV , Assasian's creed 3 , Crysis וכל החדשים שעומדים לצאת ושכבר יצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את המחשב למטרת מסחר במט'ח שבהם יש תוכנות קצת כבדות, כמו כן דפי אינטרנט רבים פתוחים, ותצלומי מסך בווידאו (Camtasia Studio 7), עובד עם שלושה מסכים ואולי בעתיד ארצה יותר מסכים אז חשוב לי גם cross-fire- או SLI וגם כרטיס חזק, כמו כן אשחק במשחקים בזמני הפנוי!! נ.ב- לא אתנגד לאובר קלוקינג קטן כתוספת קטנה לביצעים. המפרט שהצלחתי להוציא מהביקורות, הסקירות והפורומים: לוח אם: מחיר 1060 ש'ח GA-X58A-UD3R מעבד: מחיר 1345 ש'ח Core i7 950 כרטיס מסך: מחיר 1232 ש'ח Sapphire HD6870 1gb ספק כוח: מחיר 408 ש'ח Corsair 750TX 60A@12V זיכרונות: מחיר 620 ש'ח 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1600DDR3 דיסק קשיח: מחיר 420 ש'ח WD 1TB SATA3 64MB CAVIARBLAC…
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני בקרוב אהיה בארצות הברית ואני מתכוון לקנות שם לפטופ אני מחפש מחשב נייד טוב כדי שבמידת הצורך יריץ תוכנות גרפיות (אבל לא בארטרף) יש גם חשיבות לעיצוב של המחשב התסכלתי קצת וכרגע אני מתלבט בין הHP envy 14 http://www.amazon.com/HP-14-1110nr-14-5-Inch-Relic-Laptop/dp/B00400OSP4/ref=sr_1_7?s=pc&ie=UTF8&qid=1290598212&sr=1-7 לבין הAsus N53jf http://www.amazon.com/N53JF-A1-15-6-Inch-Versatile-Entertainment-Aluminum/dp/B0044UEP6W/ref=pd_sxp_grid_pt_0_0 אני אשמח לחוות דעת בנושא או בכלל המלצה אחרת בערך באותו תקציב (1000-1200$) התלבטתי גם מקודם על מחשב של dell אבל כמה אנשים הורידו אותי מdell כי אמרו שיש בעיית אמינות של החומרה המון תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחר אין ספור התלבטויות וקריאת אשכולות ישנים זה המפרט שבניתי. מיועד להחזקת תוכנות כבדות שפועלות בו זמנית, צפייה רבה בתכני HD ועבודה עם וידאו, גרפיקה וכמובן גם משחקים (לא גיימינג כבד). מעבד AMD Phenom II X6 1055T Box ₪951 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDT55TFBGRBOX לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 ₪553 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950810 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪160 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ₪1054 כמות: 1 …
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מפרט ללא מסך, לא גיימר כבד אך מדי פעם הפעלת משחקים חדשים. תיתכן אפשרות להתקנת שרת וירטואלי. חשוב לי גם דגש על קירור ומארז טוב. ציוד היקפי גם כן נדרש. ניתן לחרוג עד 500 שקל.. תודה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יישומי אופיס על בסיס יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? …
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב PC עבור פיתוח תוכנות. אשמח לעזרתכם!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 2. שימושים צפויים - פיתוח תוכנות. צפייה ב-HD תוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש באופן תדיר: Visual Studio 2010, RESHARPER QUARTUS MATHLAB OFFICE2007 המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן לצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? אין צורך בכרטיס מסך. 5. אין צורך במפרט חלקי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא – בהזמנה אבקש מה…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תגידו איך המחשב הזה: HP ProBook 4520s http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/hp4520/PlatformDevicePhone,142.aspx?alias=laptop
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב ללימודי עיצוב גרפי ב2000 ש"ח לאחותי. לא צריך צורב מקלדת ועכבר וגם יכול להיות שאת ההארדיסק נקנה בנפרד. המסך שיש לה הוא DELL 2209WA, אז היא דיי מסודרת מבחינת מסך.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות הסף שלי הם: 80GB SSD למערכת ההפעלה 4TB מידע (2X2TB?) 8GB DDR3 לפחות וכרטיס טלוויזיה בשאר הדברים אתם מוזמנים להיתפרע.. זה מחשב כללי, אני עושה איתו "בגדול" הכל, ממשחקים עד גרפיקה וגלישה באינטרנט.. מוירטואליזציה וסימולטורים לתוכנות וציוד כבד עד עריכת וידאו, עריכת סאונד, תיכנות, ובניית אתרים. * אין צורך לכלול.. ספק כח, מקלדת, עכבר, מסך, ורמקולים. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי: 1700 שקלים לנצל את כל התקציב. ניתן לחרוג ב- 100 שקלים. רק אם זה מאוד מוסיף. השימושים הצפויים: עבודה משרדית, צפייה בסרטים (בעיקר תכני HD), אינטרנט. משחקים פשוטים שיש ברשת המחשב אינו מיועד למשחקים. אין צורך בציוד היקפי. נדרשים כל הרכיבים במפרט. השקט לא קריטי (6). אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין העדפה לחנות מסויימת. גר במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי אך ייתכן שיתווסף כרטיס מסך חיצוני בעתיד. לא מתוכנן אוברקלוק_לא יודע מה זה.) המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אך הייתי רוצה( במידת האפשר) מערכת שאפשר לשדרג בעתיד במינימום השקעה תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב בKSP, ואני זקוק לחוות דעת דחופה! המחשב מיועד למשחקים חדשים בעיקר. הנה המפרט: מעבד- Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 930 ש''ח לוח אם- GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 625 ש''ח זיכרון- DDR III 1333Mhz 2GB Kingston קונה סטיק כפול, 190 כ''א. הארד דיסק- Samsung - 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 295 ש''ח כרטיס מסך- eVGA - GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1450 ש''ח ספק כוח- SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) 385 ש''ח קירור- Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) 95 ש''ח עד כה הגענו ל4160 ש''ח. חסר רק מארז, לא מבין בזה כל כך. יש המלצות? …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים דוגמאת סימס3 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). IE OFFICE SIMS3מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' עם חיבור כבל HDMI לטלויזיה 27'' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? SIMS3 NBA החדש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד…
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב G GH22 SATA x 22 Black Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח GainWard GeForce GTX470 1280MB GDDR5 PCIe Gigabyte GA-P55-UD3L H55 CHIPSET Rev 2.0 Intel Core i7 870 Socket 1156 2.93Ghz Tray SeaSonic SS-600HT 600Watt 80 Plus או מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingst…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן קניתי לפני מספר ימים Geforce 460GTX נוסף בשביל מערכת SLI אני אקצר תהליכים ... אני צריך לוח אם שיתמוך ב2 הכרטיסים במלוא התפוקה כלומר שיהיה מן הסתם PCIE 2.0 שיתן 16X כל אחד הדבר השני זה מעבד כנראה I5 או I3 התקציב הכללי הוא עד 2,000 ש"ח אם אפשר לקצץ אז בכיף! ובנוסף זכרונות של DDR3 (שיהיה 4GB בכללי או אם זה משתלם אז משהו גבוה יותר) ולזה אני נותן תקציב עד 300 ש"ח אם זה בכלל הגיוני אם לא אז יותר תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי משחקים כבדים, ווידיאו באיכות גבוהה ועוד שטויות כאלה. הבעיה שאין לי מושג הרבה ברכיבי מחשב ואני לא מעוניין להיות פראייר. חבר המליץ לי על הפורום הזה והצהיר שפה ידאגו שאף אחד לא ידפוק אותי : דברים שיש לשים דגש- מעבד חזק שיוכל להריץ מספר תוכנות בו זמנית (יש לי תחביב לעשות כמה דברים בו זמנית ). מדובר בעיקר על תוכנות שיתוף קבצים שדורשות הרבה משאבי מערכת אבל גם על visual studio וכדומה. וכמובן דיסק קשיח גדול ולוח אם שתומך ב usb3 יש לי העדפה קטנה לטובת רכיבים של אינטל בגלל שהם נחשבים לקצת יותר יוקרתיים ומותג מוכר, אבל אם זה סתם יעלה לי יותר כסף בלי לתת תמורה אמיתית לכסף אז לא תודה בנוגע למסך- כרגע יש לי מסך 19" של LG אבל בעתיד א…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום! אני מחפש מחשב עבור החותן שלי. הוא מסתובב בין לקוחות ורוצה לשמור פרטים על כל לקוח. בעיקר שימושי אופיס ואינטרנט. מסך 15' מט. אחריות ארוכה. מעוניין להוציא עד 3000 ש"ח כולל הכל (מחשב, windows, office). אם אפשר בפחות - עדיף ורצוי! נראה לי שעדיף מקלדת מלאה. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 900 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמה שיותר זול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - אינטרנט ואופיס א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - ללא מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? -- ללא משחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אין צורך בכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים סרטים ושירים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי את זה אבל מחשב למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? black ops ,crysis,gta iv bad company 2 כל המשחקים שיצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אנשים , אני צריך עזרה בקניית מחשב , הרבה פה יותר מבינים ממני אז אם תוכלו לעזור אשמח מאוד. הסכום שאני רוצה להשגיע הוא עד 3000 שקל. אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות לקנות אותו פה בארץ ובארצות הברית. אני רוצה שהוא יגיע אחריות. אז ככה: גודל מסך: רצוי כמה שיותר גדול במחיר שאני מוכן להשקיע. משקל רצוי:לא משנה סוללה:רצוי שתחזיק הרבה זמן בלוטוס,מצלמת אינטרנט:רצוי שיהיה כונן קשיח:מהירות - 7,200 סל"ד , זיכרון פנימי של 8 ג'יגה מינימום , צורב DVD רצוי שתהייה אחריות בינלאומית אם אני קונה אותו בארצות הברית ואין העדפה כלשהי לחברה מסוימת.. *רצוי כרטיס קול וכרטיס מסך טובים. תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין Vostro ,Inspiron ,Latitude וראיתי אנשים עם לפטטופים ומסך מט (לא מבריק), ושאני מסתכל על המפרט של המחשב אני לא רואה אזכור לאיזה סוג המסך...אז איך אפשר לדעת ?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חפרתי עוד קצת והחלטתי שאני כנראה אקנה אחד מהדגמים הנ"ל Samsung Q330-JS03IL http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11412 Asus U35JC-RX057V http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10961 Dell Inspiron N3010-4504AW7 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10923 מבחינת נתונים יבשים של מעבד וזיכרון כולם אותו הדבר. הנטייה שלי היא יותר לכיוון הסמסונג גם בגלל הכונן האופטי (אני לא משתמש בו יותר מדי אבל טוב שיהיה למקרה שארצה לפרמט ולהתקין ווינדוס נקי ועוד מני דברים אבל לא קריטי) וגם בגלל איכות הבנייה שלו שעפ"י מה שאני מבין היא הטובה מבין ה 3. מה שכן אין לי מושג לגבי זמן הסוללה שלו בשימושים קלים-בינוניים על האסוס אני חושב רק בגלל זמן הסוללה המעולה שלו בשימושים קלים-בינוניים. אני לא יודע מה זמן הסוללה שלו בהש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להלן הצעה שקיבלתי למפרט עבור מחשב להקלטות סאונד ביתיתות יש בידי - מעבד - I7 - 950 לוח אם של אינטל - -58 ן דיסק קשיח פלאש - 80 גיגה . יתר הציוד להשלמת המפרט קיבלתי בהצעה הבאה : זיכרון - CROSAIR 6GB KIT DDR3 1600 כרטיס מסך - GT 240 1 GB DDR3 HDMI + VDI +VGA צורב ASUS DVD - RW DUAL LAYER SATA מארז NZXT LEXA-S 3X120CM +140CM ספק - THERMALTAKE 600W קירור - AC-FREEZER 7 PRO ARCTIC-COLLING I7 מערכת הפעלה - WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT בעלות - 3000 ש"ח ( כולל הרכבה ) אשמח לדעת האם המפרט אמור לתת מענה הולם? והאם יש צורך בשינויים כלשהם או תוספות. גם התיחסות למחיר למביני עניין תוכל לעזור לגבש דיעה טובה .
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-