עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AxeOr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 שח 2. מה שימושי המחשב? מחשב לשימוש משרדי , חשוב מאוד מהירות ההפעלה , איכות המארז [!] , שקט וכמובן יכולת עיבוד שלא תפגע בביצועים. יחובר מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול צורב , ולדעתי אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 8 [שמתי לב ש8.1 עולה יותר, והרי העדכון בחינם, יש הסבר?] 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגור…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  2. Started by amitr,

איפה הטופס? אני לא מוצא נתתי פרטים רלוונטים בכל מקרה 1) intel + nvidia 1. מה התקציב המקסימאלי? 50000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים מ 2011 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  3. אשמח להמלצות של בחירת נייד תקציבי שיספיק לעבודה עם התוכנות הנל cimatron, autocad, solid works. הנייד ישמש ללימודי הנדסאי מכונות מכטרוניקה כמו גם למפגשי זום מרובים בגלל הקורונה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  4. Started by Roi Chen,

אהלן, התחלתי לחקור לגבי קניית מחשב חדש והתחלתי להסתכל על איזה asus zenbook pro שקורץ לי, הנקודה זה שהיום יש לי asus vivobook שעובד אמנם אבל איכות הבנייה שלו לא הייתה כל כך טובה (תחתית שהתנפחה, צירים לא עמידים) ובקיצור רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון לאורך זמן עם הסדרות היותר נחשבות של asus ואיך הם מבחינת איכות בנייה?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  5. Started by trocker,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000, עדיפות לכיוון 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון: פורטנייט, קול אוף דיוטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה…

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  6. המחשב מיועד לשימוש של משחקים ושימוש כללי ללא מסך ב3000 ש"ח +- אשמח לחוות דעת על המפרט שבניתי מעבד לקחתי תלת ליבתי אבל אולי כדאי להוסיף קצת ולקחת מרובע לוח האם אני לא בטוח שמתאים רציתי עם סוקט שתאפשר שידרוגים (AM3) וזיכרונות מסוג חדש (DDR3) אני לא בטוח לגבי הפיצרים האחרים שנמצאים בלוח בעלות דומה שאולי נותן יותר מה ההפרש ללוח דומה עם כרטיס מסך OB? כרטיס מסך לקחתי 4770 אבל ראיתי ש יש 4670 בעשרות שקלים פחות ו 4580 בעלות כמעט זהה האם כדאי להחליף? מארז וספק בחרתי לפי המחיר אבל ברור שאני יעדיף מארז שקט. כמו"כ המחשב נמצא באזור שצובר אבק בקלות. AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪401 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1211 Arctic Cooling Alpine 7 Pr…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by SweetDeath,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ-4000 ש"ח, לא במזומן.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מקלדת ועכבר, ואין צורך לכלול אותם במחיר של המחשב, לא צריך אלחוטיים, ולא יקרים מדיי ^-^" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא ממש.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף מעבד של אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במח…

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  8. אהלן, הכותרת קצת מוזרה אז אני אסביר: קניתי מחשב חדש לפני שבוע ב KSP, מדגם . dell inspiron r15 7520. במפרט המחשב באתר מצויין כרטיס מסך מסוג AMD Radeon™ HD 7730M 2GB. כשבדקתי את מפרט המחשב ראיתי שבעצם מותקן עליו Intel ® HD .Graphics 4000. http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211..8..432.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17234&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאלתי: 1. מה אתם ממליצים לי לעשות? 2. האם הכרטיס מסך הקיים בפועל פחות טוב מהרשום במפרט? זה ממש מבאס אותי ואשמח לתשובה. תודה אודי. (משום מה אני לא מצליח לרדת שורה...)

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by amig,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד שמחירו סביבות 2500 ₪, אפשר למתוח למעלה אבל אם אפשר שלא אז עדיף. אני לא בקי במחשבים אבל לפני שפניתי אליכם קראתי המלצות בפורום ולמדתי מעט. אשמח אם התגובות שלכם יהיו ברורות גם למי שלא מבין בתחום, תודה מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות * מטרות המחשב? שימוש מרובה ב"וורד", גלישה באינטרנט, יו-טיוב (צפייה בסרטונים), קריאת קבצי PDF. אני מאוד מעוניין שתוכנות כאלו יוכלו לרוץ במגביל ובמהירות. * גודל המסך? 13-15 מצד אחד אני מעוניין במחשב קל, מצד שני אני רוצה שהמסך יהיה מספיק נוח לעבודה עם "וורד". אחרי שראיתי ניידים בחנות אני נוטה ל 13 או 14, אבל אם יהיה 15 במשקל קל אז למה לא. האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי מט * רזו…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 +/- האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם החריגה מצדיקה את ההשקעה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מכונות וירטואליות, משחקים על מסך 22 רחב ברזולוציה 1680X1050 *מיועד למשחקי אסטרטגיה ויריות, מעוניין להריץ על רזולוציה הטבעית של המסך עם ההגדרות גבוהות בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4+5. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן *ספק: ENERMAX LIBERTY 500W *כ.מסך RADEON HD4850 512MB TOXIC של ספייר *צורב+דיסק קשיח של סמסונג SPINPOINT F3 1T 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד…

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח להצעות ותגובות לגבי הרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הינו 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית במידת הצורך, 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לניגון סרטים, מוזיקה ושימושי מחשב כללים (אינטרנט וכו') מתוכנן להיות HTPC, אשמח אם המחשב יוכל גם להריץ משחקים בסיסיים+ אם כי אני לא יודע אילו משחקים אני אשחק עליו כרגע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בשלב זה ציוד היקפי ירכש בנפרד, אשמח להמלצות למקלדת+עכבר שיתאימו למחשב סלוני 4…

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by ben.av,

בעקבות פטירתו בטרם העת של הנייד הקודם, אני קונה לפטופ חדש. הדרישות הן שיהיה אולטרה בוק קל מאוד (גג 1.4 קילו) עם 8 ג'יגה זכרון וSSD 256GB אשמח להמלצות על מחשבים נוספים וחוות דעת על שני המחשבים הבאים: Toshiba Portege Z30 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=17127 Dell XPS 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=16438 תודה!

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  13. חבר שלי נכנס לחנות וביקש הצעת מחיר למחשב "חזק" עד 5,500 ש"ח ללא מסך. הוא ישתמש במחשב גם למשחקים וגם לתוכנות אסטרונומיות ומתמטיות כבדות, אז בהחלט נחוץ לו מחשב חזק. זו ההצעה שקיבל, אשמח לחוות דעת: מעבד: Intel® Core™ i7-3770 Processor (8M Cache, 3.90 GHz) קירור למעבד: Zalman 7000 לוח אם: GIGABYTE GA-B75M-D3H זיכרון: Kingston 8192MB (2X4096MB) DDR3 דיסק קשיח: SEAGATE SV35 ST3000VX000 3TB SATA3 24/7 דיסק קשיח נוסף: INTEL SSD 330 120GB צורב: LG/Nec DVDRW SATA X22 מארז: ANTEC ONE (FRONT USB3) w/o PSU ספק כוח: Thermaltake Litepower 600W W0355 כרטיס מסך: G/Force GT610 2GB DDR3 – סט מקלדת + עכבר אלחוטי Microsoft 1000 רישיו…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by TRISOMY,

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]לצערי, התאכזבתי לגלות הערב שלנייד שלי אין תחנת עגינה סטנדרטית שניתן לרכוש ולחבר למחשב(הייתכן שאינו תומך גם??). אז הבנתי שיש תחנות עגינה אוניברסליות(שלטעמי מועדפות למקרה שאחליף מחשב בעתיד). האם מחשב שאין לו תחנת עגינה סטנדרטית יתמוך בתחנת עגינה אוניברסלית? האם תחנת עגינה אוניברסלית כדאית בכלל? אם כן, אז אפשר המלצה על אחת כזו? תודה[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  15. יש לי היום מחשב נייד בן 15 שנה משמש שרת לאתר ובסיס נתונים אני חושב לקנות שרת במקומו ולא בטוח אם כדי או צריך אחד או שעדיף לי לקנות מחשב נייד חודש היום אין הרבה משתמשים אבל בשנים הקרובות היו עוד 50-100 משתמשים /אפליקציות אני לא ממש יודע באיזה שלב/כמות משתמשים אני היה צריך לעבור לשרת? (ואולי עדיף כבר עכשיו לעבור ) ואם צריך איזה כדי לקנות ? ( יש המלצות) ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  16. שלום לכולם, מה דעתכם על המחשב הבא, מטרתו היא בעיקר משחקים. Intel 2.8GHz 800Mhz Kingstone PC3200 256 * 2 לוח ABIT IS7-E2 מארז עם ספק כוח של 400 וואט, 3 מאווררים אחד למעלה, מייצב כוח ואורות ניאון מקדימה. כונן, סידרום, צורב (לא משנה איזה, נגיד LG). ATI 9800PRO 128MB + TV, DVI WD 80GB 8MB ATA100 4900 שקל כולל הרכבה

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by approx,

אני צריך מחשב לצורך שHTPC לניגון סרטים באיכות 1080P בלי בעיה לוח אם עדיף אחד בעל יציאת HDMI מובנת כדי לחסוך בכרטיס מסך מעבד חזק שיספיק לשימושים שלי זיכרון 2 גיגה לפחות בנתיים הציעו לי את זה אני חושב ללכת על זה מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤414 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤385 מארז: EzCool T-280D HTPC Case כמות: 1 - מחיר: ¤333 ספק כוח: ThermalTake 400W Ver2.0 PFC Sata 24/20Pin 120mm Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤203 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤183 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 500GB Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤305 סה"כ: ¤1881 המחירים הינם כו…

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  18. זה לידידה שלי המפרט שנשלח אלי היה מבולגן מאוד סידרתי אותו קצת אבל עדין הוא מבולגן, בטח לגבי ענין המחירים הקיצר כמו שאתם רואים התקציב נדיב אני פחות צריך הצעות למפרטים אלא יותר חוות דעת לגבי הרכיבים שמופיעים אם אתם מכירים תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  19. מה שחשוב לי זה בעיקר כוח עיבוד. לכן בשלב הזה אני מתרכז בלהבין איזה משולש להביא. כרטיס מסך זה גם משהו שאזדקק להמלצה בלי ועם קשר למפרט... התוכנות זה מאיה ואפטר פרימייר וכו.. אני רוצה יכולת להמהיר בעתיד לכן אני לוקח K במפרטים ניסיתי ללכת ל2 הכיוונים הבאים: הראשון: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710501 - Intel - i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 460... כמות: - 1 - 1663/1630 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-Z87M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel Z87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 489/479 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX318C10FK2_16…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  20. כל הניידים שאני מוצא הם מסך מבריק. מישהו יכול לעזור ולקשר? אני יודע שהם מיוצרים גם בגרסאת מט, אך משום מה מעדיפים לייבא את המבריק לארץ שטופת השמש שלנו... תודה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  21. המפרט שבניתי נבוסס על מעבד אינטל (אני מעדיף את המעבדים של אינטל). אשמח לדעת האם עדיף לי אותו כרטיס מסך אבל של יצרן אחר. כמו כן האם המארז מספיק טוב או שעדיף אחר.. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS http:…

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by elni,

מעבד: Intel Core2Duo E7200 2.53Ghz 775 לוח אם:Gigabyte P35C-DS3R זכרון:2GB (2x1G) DDR2-800 Kingston דיסק קשיח:250GB 7200 SATA2 Hitachi 16M כונן אופטי:SuperMulti DVDRW x20 LG כרטיס מסך:GeForce 8500GT 512MB PCIx16 כרטיס קול:AC97 128bit 6channels o/b רשת:10/100/1000 NET (ADSL ready מארז:ATX CASE 400w כל זה ב2400 ש"ח.. עכשיו בעיקרון המחשב הוא לצורך משחקים סרטים גלישה צ'אט וכאלה.. עכשיו הדברים היחידים שאפשרי בשבילי לשנות זה מעבד וכרטיס מסך לגבי הכרטיס מסך חברים שלי אמרו שאפשר לקבל משו יותר טוב... אבל אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ב1000 ש"ח, אפשרי משו ב600-700 , 800 גג (אם בכלל רצוי לשדרג). אני גם לא גיימר מטורף, פשוט כרטיס מסך שאם שווה להשקיע עוד 100-200 ש"ח ולקבל תמורה הרבה יו…

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by Serene,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: לא משהו ספציפי, משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1080p . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד): לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות: לא. 8. האם ישנ…

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  24. הצילו!!! השותפה המג'נונה שלי החליטה שהיא צריכה מחשב נייד חדש והיא מאיימת לרכוש באופיס דיפו או (שומו שמיים) בבאג לכן אבקש מכל מי שיכול לעזור ולהציל את המצב על ידי בניית מפרט נורמלי והמורכב בצורה הגיוני הדרישות הן כדלהלן: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס וכדומה) אינטרנט וסרטים (אין שימוש במשחקים או בגרפיקה מתקדמת) * גודל המסך: מינימום 15. גדול ככל האפשר * משקל רצוי: לא חשוב (ואני אוסיף שיהיה במשקל נורמלי, בכל זאת מדובר בבחורה במשקל רבע עוף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ושיהיה אפשר לחברו לטלוויזיה * בלוטות: אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כ-500 ג'יגה אך הדבר …

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן צריך מקלדת עכבר אלחוטיים ורמקולים. - לא חלק מהתקציב הרשום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם …

• 0 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.